-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
csill4g
csendes tag
válasz
ASRMartyn #18528 üzenetére
Ahhoz sok sikert kívánok.
Voltam én is a győriben még a nyáron, tényleg csak akkor fogják cserélni ha látja a hibát. Volt olyan hogy majdnem egy órát nyomkodtuk a telefont míg a végén egy teljesen más hiba miatt kicserélte. Ez alatt hazaküldtek egy olyan csajt, akinek az 1 napos nokia lumiája óránként újraindult, mert akkor épp ott nem csinálta.Ma végül nekem is sikerült megszabadulnom a készüléktől, Idol S lett belőle. (nem Győrben cseréltettem)
Jano_023: Ma megpróbálkoztam az SP-re való cserére, de nem jött össze. A szervizes szerint az SP ~130k és nem volt hajlandó megmondani, hogy mikori az árlistája.
-
kerxy
őstag
válasz
ASRMartyn #13756 üzenetére
Én is pont ezt akartam írni, ami a második részben van...! Kicsit vicces, de valóban ha belemegy a busz egy kátyúba akkor megáll a zene... ezek szerint más progival nem jön elő, kipróbálom én is, én először azt hittem sz@r a memóriakártyám, de másikkal is csinálta úgyhogy mindegy
-
Canonfan
senior tag
válasz
ASRMartyn #8212 üzenetére
Más: A mobilnetes adatforgalomhoz telót kb 3-4 naponta újra kell indítanom, mert egyszer csak elveszik az adatforgalom és nem vált át szürkéről a térerő...fura. Ez hardveres vagy szoftveres hiba lehet?
Nálam is ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy nekem átvált ilyenkor is zöldre mintha menne a mobilnet, de netre nem megy ki, semmit nem hoz be. Érdekes hogy ünnepekig nem fordult elő egyszer sem, (én is még a legelsők között vettem) kb karácsony körül kezdte, és azóta már 4* előfordult, és csak az újraindítás hozta rendbe nálam is.
Nálam is kb 3 naponta fordult elő eddig, ill. egyszer volt hogy 1 napig bírta csak.Nem tudom én sem hogy pontosan mi lehet a gond, ezért engem is érdekelne hogy mitől lehet...
-
-
Peter_Pan
tag
válasz
ASRMartyn #8162 üzenetére
Én osztrák szolgáltatónál vagyok. Hazautazáskor csupán az adatroamingolást kapcsolom ki. Mindkét országban tartózkodva rendben vannak a kimenő/bejövő hívások bármelyik országban is legyen a másik fél.
Szerintem is a szolgáltatónál érdemes rákérdezni.Illetve van egy gyanúm, amely szerint ritkán, de mintha a telefon mintha nem tudná GSM hálózati adatok alapján megállapítani a tartózkodási helyét (sajnos nem tudom reprodukálni a tünetet). Lehet, hogy ilyenkor a roaming hívások sem működnek. Talán épp ilyen fordult elő veled. Sajnos nem értek a GSM technikai részleteihez, így ez csak találgatás részemről. Mindenesetre hasznos lehet ha majd elmondod, hogy a szolgáltató tartotta-e vissza a roaming hívásokat, vagy elvileg mennie kellett volna.
-
heidricha
őstag
válasz
ASRMartyn #6045 üzenetére
Fóliával tele van a Vatera. Nekem régebben csak a 3M vált be, azt meg e-bay-en lehet rendelni, vagy van remek direkt weboldala is az e-bay-es cégnek. Nem akarok reklámozni, de nem titok, akinek kell, alküldöm szívesen. Többször vásároltam, teljesen megbízhatónak bizonyultak eddig.
-
válasz
ASRMartyn #5968 üzenetére
Véletlenül sem hergeltél fel. Csak kicsit már unalmasak ezek a kérdések. Másrészt ezek a rendszerrel (Android) kapcsolatos, általános kérdések, nem a telefonhoz kapcsolódóak.
A droid=windows dologhoz. Igen, még véletlenül sem olyan. Másrészt fogalmam sincs, te 1GB-vel hogy futtatál Win hetet, probléma nélkül, 500 MB felhasznált memória mellett, mert ilyen vassal valami szenvedés használni (tudom, két évig csináltam). Illetőleg a Win nem válogatva zárja be a programokat, ha elfogy minden elérhető memória, hanem fogja, és a legtöbbet fogyasztókat kilövi, akár előtérben fut, akár háttérben (tapasztalat). Ellenben a droid a háttérben futó alkalmazásokat zárja be, vagy csökkenti azok memóriafelhasználását, vagy szünetelteti a futásukat. Szóval kicsit más...
-
Cooler96
aktív tag
válasz
ASRMartyn #5968 üzenetére
Mert fel kelle tenned a custom romot hozzá,amihez rootolni kell a telót(ami garanciavesztéssel jár) (és egy jó tanács,segíts először magadon,próbáld feltalálni magad,nem kell mindent megkérdezni,előtte utána kell nézni(ne vedd magadra)) ha magad csinálod,szerintem sokkal nagyobb élvezet felfedezni a telót/rendszert,de ez már csak egyéni vélemény
-
Torento
tag
-
válasz
ASRMartyn #5952 üzenetére
Komolyan mondom. Hagyjátok már a retekbe ezt a RAM használatot. 256 megánál még érdemes volt nézni, de itt 1 GB van. Nekem 75% tele van állandóan (olyan 390-220 a szabad, függ attól, mi fut). A memória azért van, hogy be legyenek töltve dolgok, hogy gyorsabban elérje őket a készülék. Olvassunk már utána. Egy darabig vicces, de a 26 milliomodik ilyen kérdés után már nem annyira...A droid intelligens rendszer, nem kell aggódni.
-
89BDave89
tag
válasz
ASRMartyn #5420 üzenetére
Abszolut használat, meg odafigyelés függő... én az előző ZTEmet (Blade) nem kíméltem, egyáltalán, másfél évig így is bírta, de láttam másfél éves telefont, újszerű állapotban.
Szóval ha a Márka marad a hasonló minőségnél, akkor bírni fogja szerintem a 2 évet, de én attól tartok, hogy a Grand X jobb mint a Blade volt, szóval simán.
Egy tokkal, meg egy kijelző fóliával, akár mintha zsír új lenne 2 évig.@andy:
ide klikk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest