Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Háááát, Xperia L? Az SP jobb a GXI-nél, ez nem kérdés, jól meg is drágult. De az L jó kis (gyengébb felbontású) tft-vel, harmatgyenge kamerával, a Sony saját hülyeségeivel telepakolva... Mondjuk utóbbin egy custom rom biztos segít. A kameragomb azért pozitívum, meg ha annyira hibás volt a GXI, akkor annál minden jobb. Sok sikert az új telóhoz!
-
adamsz82
tag
Nos, először is semmi közöd hozzá ki, miért és hogyan cserélteti vissza a telefont. Akár csak ha amiatt, hogy nem tetszik a ZTE logó rajta, ha vissza tudja cseréltetni akkor, miért ne tenné meg?
Szerinted egy ekkora mamut cég mint a T, ilyen kis már elnézést kisstílű f@tyfasznyi GXI tétellel nem pont ejti (eddig itt a fórumban 20 alatt van bőven a cserélt telefonok száma, ha nem 10 alatt..), hogy mennyit kell cserélnie? Vállalta a T, hogy behoz egy telefont amihez nincs szerviz háttér, a telefoncsere ennek a vonzata.Volt problémám: kikapcsolt a telefon mikor épp használtam, türelmes voltam, pedig pár napig igen sűrűn produkálta, aztán elmúlt, és mikor visszajött urambocsá úgy döntöttem, hogy ha van lehetőség akkor megpróbálom a cserét. (mellesleg így IdolS tulajként már látom, hogy voltak máshol is zűrök a GXI-n, indokolatlanul lassú adatkapcsolat, bekapcsolást követően lassú adat - wifi - gps kapcsolatok, volt, hogy adatkapcsolat egyáltalán nem volt míg nem kapcsoltam ki-be a telefont, hangminőség nálam is néha érdekes volt.., valószínűsítem, hogy többeknek a hibátlannak hitt telefonjánál megvannak ezek a gondok csak egyszerűen mikor a GXI-t vette előtte rosszabb telefonja volt mint az én esetemben és nem volt valós viszonyítás alap.
Nem "vérszemet" kapva érdekelt a garancia kispajtás. A telefon annyira masszív és stabil így több mint egy hét után, hogy - lekopogom, nem tartok tőle, hogy HW gond lenne vele, de majd eldől. Azonban ismétlem, ha akksit kell cserélni (már ha lehet..) nem egy 10 ezres tételnek tűnik a zárt készülék ház miatt.
Ha lehetett volna miért ne intéztem volna el, hogy korrigálják a gart?
Örülhetsz! Nem sikerült mint olvashatod.
Remélem hízik a májad és elégedett vagy, hogy a Te beszűkült irigy kis világodban van "igazság". Remélem érzed, hogy hasonlóan kellemest kívánok én is számodra.Ellenben mást buzdítok, akinek nem járt még le az első év és problémája van a GXI-vel, az kezdeményezze a szervizt - cserét, mert nyer egy év garanciát.
Kedves mate, Te pedig, ha jogosult is vagy a 2 év garanciára majd csere után, kérlek mondj le a plusz 1 év garanciáról hisz Téged nem érdekel. Bár ha hasonló stílusban produkálod magad az üzletben, mehetsz Te bármilyen szervizbe.
-
adamsz82
tag
Van valami problémád? Miért zavar az Téged, hogy valaminek utána menjen az ember (ami ráadásul többeket érint), hogy jobb legyen neki? Azért mert Te ráfutottál a sz@pó rollerre nem kéne ez a tipikus magyar - szomszéd tehene is d@göljön meg hozzáállás. Nyilván, ha Te is odajutsz, hogy cserélnek, Neked sem mind1 mennyi a garancia idő.
Jó telefon nagyon is az IdolS, de egybe akksis.. és pont ebből a szempontól kedves barátom, egyáltalán nem mind1, meddig van garancia. Kapis?
Nem kéne ez a stílus,vegyél vissza, kösz,
-
callmeakos
veterán
Nálam meg pont fordítva van. Telefonálás még csak-csak, feltéve ha hallanak a másik oldalon. Engem a szoftveres bugok, a hálozat eldobálgatása, a minden várakozásomat alulmuló ratyi kamera (amit szerintem szoftveresen simán lehetne javítani), a hektikus teljesítmény ingadozás. Az, hogy egy Angry Birdsnél picit komolyabb játék sajna mád megfekteti, a random fagyások és ujraindulások, és még lehetne sorolni.
De ha minden jól megy, akkor jovőhéten le ia caerélhetem.
-
Krysz74
tag
Nah túlestem a T-ré mobilon. Úgy jellemezném a "esetet"Mintha megnyertem volna az olimpiai első helyet aranyérem nélkül.Cserélik a telefonom de se Alcatel Idol S se samsung express nincs készleten.Elhozhattam volna a LG L9-et de nekem nagyon nem tetszett(természetessen az Alcatel Idol simából volt).Holnap kapnak árút igy reménykedem és ismételt kör a Tré-nél.
-
Jano_023
őstag
Szia, én ma beszéltem egy ügyintéző hölgyel és ő személyes tapasztalatok alapján is azt mondta, hogy nálluk a rendszerben minden tárolva van. Én azért hívtam fel őket mert nem találok egyetlen papírt sem a GXI-hez és azt mondta nem gond, ott ők kinyomják nekem. Max annyi van, hogy a garancia jegyért kell fizetni valami 600Ft-ot, de ez sem biztos hogy kell. Én ma délután megyek kikérni a papírokat.
Más:
A Idol S és a Sony SP közötti külömbségeknlé valaki írta a kijelzőt, csak nem értem mire gondol. Ezt valaki kifejtené nekem bővebben ?! Köszi.
-
Repsol600
addikt
Egyébként az elmondottak alapján, nagyon változó a garanciáztatás, valakinek nem cserélik többszöri kísérlet esetén sem mert nem találnak hibát, valakinek "bevizsgálják" és rajt ülnek 2 hétig de azért kicserélik, és van amikor azonnal cserélik.
Vagy ez csak az épp dolgozó szervizesen múlik? Nem értem, pedig 1 cégről van szó.
-
callmeakos
veterán
Az első okostelefonom egy Alcatel OT-990es volt Ők is produkáltak érdekes dolgokat. Pl. a 2.3as frissítés körüli hisztériát, de az legalább még ennél is jobb volt. A Sonyval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de szerintem élméletben kizártnak tartom az efféle support hozásállást. Az hogy a gyakorlat mit mutat. E felől az SP topicban kellene kérdezősködni
-
Krysz74
tag
Olvasom a kálváriádat. Ez már nevetséges ennyit szarakodni gondolom milyen vizsgálódás lehetett. Hmm a telefonomat hétfőn vittem vissza eddig még semmiféle sms nem jött. Igazán az „itéletre” lennék már kiváncsi. Természetesen vagy holnap délután kapok sms-t amikor már, dolgozom. Igy esélyem se lesz megtudni, hogy hol is tartunk a telefonommal kapcsolatban. Vagy már csak a jövő héten lesz valami.
-
kerxy
őstag
-
xtevo
őstag
Kivégez teljesen...
Ne aggódj, hasonlóan szerencsésen tudom intézni én is a garanciás dolgaim, ezért is félek elvinni a GXI-t... Befürödtem már a billentyűzetemmel és az e-book olvasómmal is...
upd.
Azt hittem, hogy karácsonyra kaptam a billentyűzetet, közben pedig születésnapomra. Amúgy kb. 1-2 hónap után elkezdett beragadni az enter, és mire elvittem gariba, már lejárt a gar.idő...Akkor nem volt túl őszinte a mosolyom...
-
kfz81
tag
Elég furcsa szervizesek azok akkor, mert az enyémet mikor 1 hete bevittem a csávó csak a kezébe fogta és éppen ránézett, még a lock screen-t sem oldotta fel, ma meg már ki is cserélték és semmit nem néztek rajta, csak az imei számát! De minél többet szorongatom az Idol S-t annál inkább tetszik, szuper kis telefon!
-
Krysz74
tag
Szerencsém volt az nem vitás. A problémákkal, amivel bevittem lehetett együtt élni igaz már kezdtek bosszantóak lenni a hibák de az a véleményem, hogy ha 20 forintér veszek egy doboz gyufát, akkor elvárom, hogy mind a 40 száll, gyulladjon meg és ne csak 30. És most nem egy 20 forintos gyufáról beszélünk.
-
Mate
nagyúr
Most jövök Allee-ból.
Enyhén szólva a *ököm tele van.
Múlthéten 2 óra utazás majd 1 óra várakozás után közölték, hogy tesztelniük kell. Mondom oké, teszteljétek bmeg.
Rá pár nappal később már kaptam is sms-t, hogy elkészült.
Ma újabb 2 óra utazás után és 1 óra 20 perc várakozás után kihozta a szervizes a zte-t....
Mondom ez most mi?Hát valóban találtak hibát, de szoftverfrissítés megoldotta....
Megnéztem a telót ugyan úgy B04 volt rajta, tehát nem csak, hogy nem frissítették, de még tesztelni se nagyon.
Mondta, hogy 1000%, hogy nem viszem el a ZTE-t, mert tudom, hogy még mindig *ar. Úgyhogy visszavitte a szervizeseknek és megint 15 napon belül tesztelik, frissítik vagy nem tudom mi a *aszt csinálnak.
Már előre látom, hogy jövőhéten 2 óra utazás, 1,5 óra várakozás után kihozzák a ZTE-t és elmondják, hogy sose látott, extra szoftverfrissítés után tökéletesen működik....
-
gonger
senior tag
Lehet csak elírás,nincs jelentősége!Nem az határozza meg a csereárat.
Én a Samsung Express-re cserélném, azt is ajánlgatták, de lehet érdemesebb lenne megvárni a Samsung Galaxy Express 2 T-mobile-os bevezetését. -
kerxy
őstag
Ez tényleg elég hülyeség, hogy tesztelik... Pólusban egyből rendeletek cserekészüléket, csütörtökön megyek be egy másik készülékre cserélni (ha nem érkezik csere Grand X, és mint tudjuk valószínűleg nem is fog
.
Duna Plázába bunkó volt a szervizes, bár biztos vagyok benne, hogy mivel nyilván többen dolgoznak ott, ha másik nap mentem volna, lehet szerencsésebb lettem volna -
k_imre
tag
A fenéket.
Ne menj bele a tesztbe, mert semmire nem jutnak.
Mondd azt, hogy elromlott, refurbished nem kell, adjanak egy vele egyenrangú cserekészüléket.
Nekem azonnal ace 3-at, galaxy expresst, idol s-t és xperia m-et ajánlottak.
Hazabaktattam a hiányzó cuccokért (töltő és füles), új sorszámot húztam, vártam 2 órát és megkaptam.Duna plaza
-
Garry84
tag
Egy pillanatnyi OFF még az Ace 3 kapcsán, csak hogy azért annak is vannak hülyeségei: fényszenzor van benne, de szoftverikusan nincs auto-fényerő lehetőség, csak egy (amúgy eltüntethető) fényerőcsúszka az értesítési panelen. A Tasker ezzel nem foglalkozik, ergo Auto-fényerő profil: Display On -> Auto-brightness On.
-
Garry84
tag
-
-
Keeperv85
nagyúr
Hatalmas üzleti titok: az összes gyártó használt telefonra cserél. Refurbished készülékek. Vissza van forgatva, ami átmegy a teszteken. Szerinted mi a vihart csinálna vele, dobná ki a kukába?! Dehogy is... egy adagot visszacsomagolnak és eladják ismét, egy adag pedig csere teló lesz.
-
Keeperv85
nagyúr
Szépen apránként:
"A JB nem kérdéses. ZTE hivatalosan elmondta, hogy nem lesz. Reménykedni lehet, de felesleges."
Hol mondta el? A Facebookon? Csak mert éppen nem sokkal feljebb mutattam, hogy a magyar ZTE sem tudja lesz-e... de TE, TE pontosan tudod. Komolyan mondom, nem is értem miért nem téged ültetnek a kollégájuk helyére...
"Több, hivatalosan ZTE-hez feltett kérdésemre, miszerint lesz-e frissítés a telefonra, esetleg JB, hibajavítás a válasz az volt, hogy sajnos nem, mert ők már bizony az újabb modellekre koncentrálnak."
Több az anyacéghez feltett kérdésre azt a választ adták, hogy amennyiben a szolgáltatók igényt mutatnak frissítésre, akkor azokat elkészítik. Itt most nem feltétlen új főverzióról van szó, ám kategorikusan a frissítésektől nem zárkóztak el.
"nem osztom meg az infokat, melyeket nagy nehezen gyűjtök össze."
Azokat az infókat, amiket valamelyik agyhalott operátor válaszolgat? Tán jobb is lenne....
"Egyetlen egy frissítésről kaptunk információt, melyről később kiderült, hogy a jó öreg B06-ról van szó."
Fogalmad nincs róla melyik verzióról volt szó...
-
89BDave89
tag
Valahogy éreztem, én is ezt kérdeztem tőle hogy dehát ez nem egy olyan amit javítottak.
De nagyon magabiztosan állította hogy nem..
Hát mondom oké.. ez még csak a 3. GrandXem NAGYON remélem tényleg hogy ez jó lesz, mert nem vagyok finnyás, és ez egy nagyon jó felszereltségű telefon, de az előző kettőnél ugyan az a nagyon sűrűn magától kikapcsolós hiba volt, amit nem viseltem el, mert telefonálni se tudtam néha.Legközelebb cserélem a márkát. De tényleg remélem hogy ez most jó lesz.
-
Keeperv85
nagyúr
Ilyen nincsen, hogy a T visszadob valamit, mert az megvették... Szimplán lejárt a forgalmazásra és a exkluzivitásra szóló szerződésük. Nem viszik sehová a cuccokat: azok a csere darabok, amik megvannak még. Nem lehet valami nagy a készlet, mert folyamatos hiány volt belőle.
szek: a T-s modelleket bődületesen sokba kerülne újra gyári függetlenné tenni...
-
89BDave89
tag
Lehet. Én holnap ilyen tájt már másik telefont tartok a kezemben, legalább is remélem dűlőre jutunk, szóval minden kiderül. Még ha minden simán is megy, azért érdeklődés szinten kifaggatom a szervízest, hogy legyen infónk, ha van kérdés még holnap délutánig tegyétek fel, és továbbítom.
-
boxos23
aktív tag
Igen.
Vártam egy pár napot hogy jön e készülék, de végül nem jött és ár egyesztetéssel ezt a 6db-ot hozák ki választásnak. L9-et szerettem volna de az nem adtákde ez az L7 csak a ramban kisseb nem 1gb csak 768mb de jó ez legalább működik
eddig
És szerintem tényleg jól döntöttem.
Ja ez már a 2. cserém volt.
-
Tomacko
őstag
Én mind az 5 hónapba touchpal-t használtam, jól működött tette a dolgát amikor kellett, és nem használta se az aksit se a memóriát feleslegesen. Le töltöttem hozzá egy bőr skin-t, meg egy fém skint, a magyar nyelven felül pedig az összes többi vackát és a többi nyelvet letiltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest