- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
bubi92 #18016 üzenetére
Munkatársam annó előttem cserélte le a telefonját egy P-re, nekem még megvolt a GXI, a hangja is sokkal jobb a P-nek elhiheted. Ami meg az akadásokat illeti, cseréld le a launchert, a gyári nagyon nem jó a P-n és megszünnek az akadások, nekem egy S van amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. Vagy ha független, akkor meg olyan ROM-t teszel fel amilyet akarsz, a szabadságod határtalan, de ha jól tudom akkor a P-nél a szolgáltatósok is nyitható loaderesek, de ennek inkább olvass utána a fórumukban.
Ami meg a külsőt és a fogást illeti, az izlés kérdése csupán, nekem az Xperia formavilág sokkal szebb, ha a szögleteset nézzük vagy ha a homorú hátlaposat is akkor is -
Tomacko
őstag
válasz
Csapoati #17962 üzenetére
Ezt bírom minden telefonnak a fórumán mikor előhozza valaki az aksi időt...... mennyi ideje is vannak ilyen "mindent" tudó, úgynevezett "okos" telefonok ?! Fel kéne végre dolgozni fejben, hogy ezek ennyit bírnak akumlátorral, nem pedig 1-2 hetet mint régen a Nokia kalkulátorok stb.stb....csak példának írtam a Nokiát ez jutott eszembe. Minden márka minden típusánál téma legalább negyedévente egyszer, hogy ennyit meg annyit bír ha így vagy úgy van használva. Ha valaki használja akkor lemerül 1 napon belül 2x is akár, ha nem használja akkor 1 héten csak 2x kell töltenie....EZ MINDEN TELEFONNAL ÍGY VAN, bármilyen márkáról is essen szó
-
Tomacko
őstag
válasz
madkiller #17877 üzenetére
Nekem nem hogy lassú, de anno semmilyen net elérésem nem volt a GXI-n mert a cég az összes előfizetésén letiltott minden adatforgalmat.......ja és működött a navi, igaz, hol milyen eredményekkel de ment, jó időjárási viszonyok közt teljesen rendben poícionált, és nem öregedtem meg mellette
-
Tomacko
őstag
Nem tudom milyen fóliázott dobozról beszéltek, én is az elsők közt vettem november elején (az elsők közt is váltam meg tőle), a T-pont közepén a céges kapcsolattartónk nyitotta fel a dobozt előttem, azon felül, hogy ha jól emlékezem rá papírszalag zárta a dobozt semmiféle fólia nem volta a dobozon. A telefon nylon zacsiba várt a dobozban, rajta a szállítási fóliával és ennyi....de hogy a doboz nem volt fóliázva az 100.000 %
-
Tomacko
őstag
válasz
89BDave89 #17746 üzenetére
Persze, hogy nem akarják visszafizetni a pénzed, de azért rájuk is vonatkozik a szabályok mindegyike. Tehát nyugodtan hivetkozz a fogyasztóvédelemre és a fogyasztóvédelmi jogszabályokra. Szóval innetől mindegy, hogy nekik milyen belső szabályaik vannak, a jogszabályokat, rendeleteket, törvényeket ezek a kis belső szabályok-szabályzók sem léphetik át, mert ezek nem csak magánszemélyre, hanem a cégekre, szolgáltatókra is egyformán érvényesek.
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #17623 üzenetére
A minap találtam egy oldalt munkahelyen, ahol telefonokból volt több márka is kimondottan úgy hirdetve, hogy x összegen a 0 kilóméteres új és mellette hirdetve a refurbished olcsóbban. Sajnos mivel elég nagy a pörgés a fejemben is egyéb dolgok miatt meg a munkahelyen is így passzolom hol találhattam
De helyette mutatok becsületesen dolgozó webáruházat ahol ugyan nem telefon, de tabletból van jócskán re.... NEXUS márkanéven talán már olvatátok ezt a nevet
Szóval benne van a tévedés lehetősége, hogy akár akkor is csak tableteket találtam így hirdetve, de van az biztos
-
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #17619 üzenetére
Ez egy totálisan gusztustalan eljárás.... értem én, hogy javítva vannak meg működnek stb.stb, de a szolgáltatótól én mindig elvárom, ha vettem náluk valamit újonnan és ők garanciát vállaltak rá akkor ha csere történik azt oldják, meg, hogy újat kapjak, mivel nem használt piaci áron vettem meg tőlük az újat. Sok helyen árulnak amúgy refurbished telefonokat, ezzel nincs is baj, mert így nem mennek értelmetlenül a zúzdába. De azokat refurbished felirattal árulják és nem is 0 killóméteres új árakon. Nem mondom tovább, ki írtam magamból a mondandómat
Tehát csak egy kis véleményem volt úgy általánosságban az újrahasznosításról telefon körbe
-
Tomacko
őstag
válasz
dokee78 #17412 üzenetére
Keress rá a fórumban (jobb felül) és láthatod majd, hogy kb a fél fórum erről szól (kicsit ironizáltam) ,hogy kinek mitől, merre és hogyan kapcsolt ki..... sajnos. Aztán ezek egy részéről kiderült persze, hogy nem éppen jó helyen volt a telefon, zsebben, gugolt, vagy eleve kicsi volt a zseb és simán kikapcsolta a telefont
-
Tomacko
őstag
Szeva !
Ha tudod mi a hibája a telefonnak amit találtál, akkor próbáld meg inkább azt, hogy a tiedből átrakod abba a rossz alkatrészt, általában ez a könnyebbik megoldás. Legtöbb telefonnál az alkotók egy szalagkábellel kapcsolódnak egymáshoz, ezeket könnyű "bontani". De a kijelző az egy nehezebben cserélhető alkatrész, amihez ragasztást kell bontani, és nagyon odafigyelni a pormentességre, még jobban mint egyéb alkotók cseréjénél. Én az elázott XS telefonnal is ezt csináltam annó. Vettem egy letiltottat és átraktam amit kellett, azóta is hibátlanul működik.
-
Tomacko
őstag
válasz
KicsiDawe #17118 üzenetére
Szeva !
Én is az elégedetlenkedők táborából vagyok. 2 GXI telefonom VOLT......Ha belenyúlsz tudnod kell, hogy maximálisan zsákbamacska, vagy kifogod és fél-egy éven át megy rendesen, vagy szivat folyamatosan valamivel, rossz GPS vétel, random fagyások, gyenge hálózat minőség olyan helyen ahol más 7-8 éves telefon is vidáman működik és még lehetne ezeket sorolni.
Szóval ha szeretsz drágán zsákbamacskázni itt az alkalom. Tudom van szervíz stb. stb.
-
Tomacko
őstag
Én mind az 5 hónapba touchpal-t használtam, jól működött tette a dolgát amikor kellett, és nem használta se az aksit se a memóriát feleslegesen. Le töltöttem hozzá egy bőr skin-t, meg egy fém skint, a magyar nyelven felül pedig az összes többi vackát és a többi nyelvet letiltottam.
-
Tomacko
őstag
válasz
Ed3r_X_ #16632 üzenetére
De bizony a ZTE-vel is van a baj, mert ratyi az érintő , a kijelző, a rezgő, a rádió, a gps és a kamera benne. Ha esetleg kihagytam valamit akkor bocsánat, én csak ezeket tapasztaltam, illetv láttam ismerősöknél. Azért ezekből nem valószínű, hogy mindent az intelre kellene fogni(nem értek hozzá annyira).
TBG az Huawei Ascend Y300, ez egy egész használható kis gép, faterom kapott ki egyet magának, ha néha van valami nyűgje, hogy tegyem rá akkor van a kezembe szóval sokat nem volt nálam, de ő sem panaszkodik rá, pedig a maga 61 évével van pár megkötése neki is
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele
-
Tomacko
őstag
Prestigio cucc. A GXI procinak a kistesója van benne.
-
Tomacko
őstag
válasz
Prosectura2 #16441 üzenetére
Szeva !
Nem tudom aktuális lehet-e még, de írj neki privátban. Eladó kijelző.
-
Tomacko
őstag
2000-től 2011 közepéig használtam a voda hálózatát, ha volt akkor szinte 100%-n jól működött nem recsegett serceget tstb. illetve nagyon ritkán, de akkor az is csoda számba ment hogy egyáltalán van hálózat 0 térerőnél. Pannon hálózatot nem használtam sose arról nem tudok semmit, de azt tudom, hogy mindegyik szolgáltatónál vannak vak foltok az ország egész területén, Szekszárdon városon belül is akár, ez igaz Pécsre is, sőt, na de könyörgöm, ezen ne csodálkozzon már el senki, hogy szurdokokban "kanyonokban", mély völgyekben nincs hálózat. És ne éljen senki álomvilágba, hogy ez a föld más helyein nem így van. DE igenis így van, tudomásul kéne venni végre, hogy nem mindenhol lehet telefont használni. Ez gyerekek a valóság és nem holmi sci-fi amiben, mindenki magában hordoz ez kis adóállomást is komplett telekommunikációs készülék bázissal, amit mindenhol még 2 km mélyen víz alatt is tudsz használni. Szóval Keep ne csodálkozz azon, hogy Pécs környékén a dombok közt halott a hálózat.
-
Tomacko
őstag
válasz
Canonfan #16261 üzenetére
Náunk a családba majd 3 éve fut az alarm clock, volt egy-két frissítés ami nem volt éppen felhőtlen használhatósgú, de ezeket ha jól emlékszem viszonylag hamar javították mindig. Én most is ezt használom a teljes verzióját. Ébresztésen kívül másra nem használom, elsődleges döntési szempont nálam (és mindenkinél a családban) az volt, hogy teljes képernyőn lehessen a szundit "nyugtázni" és ne full hangerőn kezdjen ébreszteni. A GXI-n is ezt használtam abba a 4-5 hónapba amíg volt hiba mentesen. Most is ez megy a Motorola-n is és fog ujra a SXS-n is ha találok hozzá donort végre. A 3.3.3 verziót használom, mivel stabilan fut megbízhatóan, nem ébresztgeti a telefont ezért nem is fogom frissíteni sem.
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #15979 üzenetére
Meg tudod, mutatni, hogy hol írtam azt, hogy mindegyik telefonon ugyanazok a hibák voltak? Sosem szerettem mikor megpróbálsz mások szavaiból elbagatelizálni valamit. Azt hiszed magadról, hogy félisten vagy mert dolgoztál telefonokkal, NEM, nem vagy az és a felhasználók sem hülyék. Hja és nem fogom itt neked sem meg a többieknek sem félórában részletezni, hogy az x telefonokkal kinek mi volt a baja, mert én már "CSAK" volt tulaj vagyok és mások szerint nincs jogom írni ezen a fórumon csak szépet és jót....jelzem, hogy megtettem azt is ha tudtam az elmult 2 hónapba, hogy segítettem ha épp valaki olyat kérdezett és tudtam a megoldást. Tanultam Tőled is sokat Keeper, meg a többiektől is, ennek örülök, mivel én informatikában vagyok jártasabb (rendszerüzemeltetés). Na de az, hogy itt nekem estek és próbáltok teljesen hülyének nézni, szépen kerekített mondatokkal terelve, miután le mertem írni, hogy mi a személyes és a környezetem tapasztalata röviden a GXI-vel, no komment.....
MILYEN ALAPON MERED ENNYIRE HÜLYÉNEK ÉS BUTÁNAK NÉZNI AZ EMBEREKET ISMERETLENÜL ?!
-
Tomacko
őstag
Te vagy aki meg sértődött a negatív kritikámon, ráadásul hogy merem ide tólni a pofámat mivel már eladtam....ATRIX 4G van a zsebben most is, Xperia S a szervíz rögös útján jár. De egyik fórumba se ugrok neki senkinek ahol az adott telefonról negatívan mer írni valaki mert ő azt tapasztalta. Szóva NEM én vagyok az aki meg sértődött, most is folyamatosan röhögök az egészen.........
Részemről vita vége, nem hullattam könnyeket maximum mosolyogva ezeken
-
Tomacko
őstag
Elferdíteni ?
Nekem 2-ből 2 rossz volt, munkatársamnak szintén 2-ből 2 rossz. Aztán a baráti körömben 3-n vittek még vissza vásárlástól számított 3 napon belül GXI-t !!!!!
Az elferdítés nem ez, hanem az amit itt sokan művelnek, nem nevesítek, az vegye magára aki magáénak érzi.
Szóval az ilyen gyakoriságú rossz példányokat leszámolnva én is imádnám, mert tényleg amikor jó volt öröm volt használni, és jobb volt bárminél amit 100k körül adtak év végén-évelején.
Így 40-hez közelítve merem venni a bátorságot igen.
-
Tomacko
őstag
válasz
agressor12 #15850 üzenetére
Nem jól mondod, nem előbb-utóbb, hanem előbb fogynak el a vevők mint ahogyan azt ők gondolnák.
-
Tomacko
őstag
válasz
gyuribácsi88 #15796 üzenetére
a bajság nálad lehet valamivel, nekem is simán bírta az egy napot ha rendesen kapta a használatot. Ha csak levél nehezék üzemmódba volt és alig game alig wifi sok hívás akkor majd 3 napot ment.
Elfelejtettem mondani, hogy november 3-n vagy 4-n vettem.
-
Tomacko
őstag
válasz
airwawes #15658 üzenetére
Imak, Jekod, Nilkin, Meifeng, ezeket bátran meg veheted bármelyiket, itt a fórumon a tulajok mindegyikről azt írták, hogy jól illeszkednek, nem takarnak ki semmi fontos részt, nem porosodik be mögötte. És remélhetőleg nem is karcolnak ha por meg mögé, ez utóbbit a Meifeng tokról tudom elmondani nekem az volt, meg mintha emlékeim szerint ezt írta volna pár ember a Nilkinről is.
Egy fekete Meifeng tokom és fóliám még van is. Ez "rajtam" maradt, mint 20 kilóson a pálca becenév. Ha esetleg érdekel írj privátba.
-
Tomacko
őstag
válasz
illes.bence #15479 üzenetére
Kiegészítve az előttem szólót akkor cserélnek neked ilyen "hibára" talán, ha külön kötöttél biztosítást a telefonra.
-
Tomacko
őstag
válasz
boxos23 #15307 üzenetére
Ebay a barátod, be írod a telefon típusát és rengeteg féle tokot fogsz találni. Amikről biztora tudom, hogy jók azok a félig szilikon tokokból a Meifeng, a kemény tokokból a Nilkin.
A kép amit fel tettél az pedig ne ijesszen el, előttem ketten is meg válaszolták jól, hogy az nem telefon a tokban, hanem egy papír lap.
Boxos: az bizony vatera kép, bal alsó sarokban ott is van a webcím
-
Tomacko
őstag
válasz
formengil #15245 üzenetére
Én amíg meg volt a telefon egy Meifeng TPU tokban használtam, könnyen lehet le-fel varázsolni, a gombok is nagyjából jól kezelhetőek vele, a bekapcsoló gombot kivéve, az kicsit nehezen nyomható volt benne. Viszont a zsebben hordáshoz meg pont jó, mert sokkal nehezebb kikapcsolni abba a tokba. Így csak ajánlani tudom. Bár izlés kérdése, hogy kinek milyen minta felel meg. Ennek a fogása is jó volt, mert ott volt érdesítve ahol a leg gyakrabban fogja egy átlag felhasználó.
-
Tomacko
őstag
válasz
philoxenia #15091 üzenetére
Csak kicsi arcpirításra szánom nem másra
Tehát igenis van IGO a telefonra !
Igaz nem tudom, hogy mire való, mert nem ismerem a nyelvet amin a leírása szól (valamelyiktávolkeleti ), de bizony ennek a neve pontosan: IGO
Szóval van ilyen néven program, hogy navigál-e? ki tudja, lehet még a tetőkön keresztül is ismeri az utat
-
Tomacko
őstag
válasz
illes.bence #14662 üzenetére
Ennyi sötét barmot....az vegye magára aki magáénak érzi(Golyós te semi képpen se )......... Marhára nincs már GXI telefonom március eleje óta, DE...... szóval olvasom a fórumot szorgalmasan, Szóval egy custom cuccról visza állni alapra úgy lehet, ha először felteszed a gyári recovery-t a régit a B04 gyári rommal együtt meg van az első hsz-ben honnan tölthető le ha jól emlékszem.....aztán ha fent a gyári rom ujra akkor lehet ismét frissíteni b06-ra. Na most ha nekem ez ennyire tök egyértelmű holott csak szórtan olvasom a fórumot, akkor kérdezem én, hogy aki vette a fáradtságot, hogy megtanulja rootolni (én azt se tettem), majd feltenni rá másik romot, akkor az az ember miért nem olvassa el mindezek megtétetle előtt, hogy hogyan tudja vissza tenni a gyári romot....és miért nem tudja használni a fórumban a keresőt ?
Ui.: nem kell komolyan venni nagyon, inkább kicsit voltam cinikus...direkt :
-
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #13859 üzenetére
Csatlakozom, kb én is hasonló mód szocializálódtam, a GPS pedig nem harap az aksiból semmivel se többet ha kerüli az ember gyermeke a közösségi oldalakat és egyéb "állatságokat" telefonnal, meg az időjárás "jósló" programokat
Ezt azért merem bizotsra mondani mert amíg meg volt a telfon addig az első 2 hónapban ki-be kapcsolgattam a GPS-t aztán a második 2 hónapban hagytam bekapcsolva folyamatosan, semmit nem változott a készenléti idő. DE én se pozicináltatok semmit egy telefonon sem a navigáción kívül, mert nincs rá igényem. Időjárást ha akarok tudni körül nézek, ha pár órával előbbre érdekel vagy holnapra akkor meg irány valamelyik időjós portál
-
Tomacko
őstag
Itt van valami B01 végű 10 megánál kisebb fájl.
Nem véletlenül ezt vár-tuk-tátok, mint frissítést ? Én nem szedtem le hogy bele nézzek mi is az valójában.
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #13355 üzenetére
Az utód az aláírásomban szerepel....nem élvehettem sokáig mert "elázott", balesetem volt és nem bírta a hideg vizet az aknába amiben "úsztam" egyet akaratomon kívül, szakadó hóesésben. Így most a 2 szék közt a pad alatt opció van amíg le nem megy a kártérítési történet az akna gazdáival (vízmű tulajdon). Aztán ha meg volt és az az eredmény lesz ami szerintem logikus és igazságos, akkor az SXS helyett majd egy SXT lesz, mert nagyjából egy árba kerültek mostanra.
Ja és remélem megdöglik a te lovad is
-
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #13300 üzenetére
A ne telepítsetek egy 7-ig semmit témához és a faszbúk-hoz:
Na akkor erről annyit, hogy én semmiféle közösségi baromságot soha nem használtam telefonon....tényleg SOHA.
Munkatársam mikor cseréltette, másfél hétig nem telepített egyetlen programot sem a telefonra, mégis hozta az összes hálózatos hibát újra neki is. Mind2-n tovább léptünk más márkára és nem cseréltettünk többször, mert elég volt a 2-ből 2 rossz mind2-nek. -
Tomacko
őstag
ADW EX, próbáld ki az ingyenes verziót. Ez ha jók az emlékeim eddig senkinél nem akadt (nálam se), fő képernyőn tudsz mappázni is, de app drawerben nem, viszont füleket csinálhatsz benne és tudod azokon csoportítani a programokat, hogy átlátható legyen. És igen ki tudod használni vele a teljes képernyőt.
-
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #13094 üzenetére
Ha még a "régi" szabályozás vonatkozik a termékekre, akkor van egy általános szabály....mégpedig az, hogy a negyedik cserénél, kérhetsz pénzt, más terméket stb.stb. Ez annó így vonatkozott mindenre, ruházatra, bútorra, műszaki termékre stb. És ugye azt is teszem hozzá, hogy ilyen általános szabályozások alól hiába akar bárki eladó is kibújni a saját ki kikötéseivel a szerződéseiben, nem tud
-
Tomacko
őstag
Szerkesztési idő lejárt....t-home témához annyit, hogy nincs köze hozzá......NEM A WIFI okozza fagyást, fel tudjátok ezt fogni ?! 2G hálózaton kikapcsolt wifinél is tdott fagyni az enyém is, és voltak itt mások is így. Logot nem tudok mert én meg váltam tőle.
-
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #12859 üzenetére
A rossz hangminőség telefonálás alatt nálam, olyan 65-35 arányú lett, mire megoldottam a problémát. Aztán csendesen meg is váltunk egymástól. Nekem a munkám miatt is szükségem van a telefon alap funkciójára, mégpedig bármely pillanatban, hogy telefonálni tudjak, illetve nonstop elérhető legyek, és tlejesen értsük egymást mindig. Persze tudom, hogy vannak helyek ahol nincs hálózat, sok az elektromos zavgaró eszköz, és egyéb apróságok. De.....a cég ahol dolgozok, az miatt tettek ide átjátszót, stb. stb. nem ragozom, mert nem tehetem, szóval itt is ahol full optimálisak voltak mindig a körülmények itt is a beszélgetéseim nagyrésze 65%-ban rossz volt. Egyenlőre úgy néz ki, hogy az utód típusból szerencsésen sikerült választanom egyet ami jó.
-
Tomacko
őstag
Nagyjából tényleg mindent felsoroltál a legsűrűbb hibákból. Annyit tennék hozzá, hogy nálam a hibák amik voltak nagyjából egy hónapnyi használat után kezdtek előjönni, vagy legalábbis ennyi idő kellett ahoz, hogy a hívás közbeni érthetelenségről legyen biztos infóm, hogy nem a hálózat a rossz vagy a másiknak a telefonja stb.
-
Tomacko
őstag
válasz
szobipeti199 #12638 üzenetére
IGO szinte minden okos telefonra csak warezos létezik.
-
Tomacko
őstag
válasz
feelurself #11999 üzenetére
Nem tudom, hogy a régi szabály él-e még. Anno úgy működött az általános garanciás cserélgetés javítás stb. hogy ugye megvolt a 14-15 nap javítási idő ezen felül idő esetén kellett az eladónak valami cseredarabot biztosítania aztán ha eltelt 30 nap akkor visszafizetés és egyebek is következhettek, legyen szó tv-ről autóról bármiről.
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #11981 üzenetére
Én ma el kezdtem "örülni", a kamera valami "csoda" folytán, (nem állítottam semmit nem telepítettem semmit) élvezhető beszédminőséget vett fel attól akit "filmeztem" 1-1,5 méterről, eddig ez tátika volt, na mondom hurrá.....
Na és akkor a lényeg, el kezdtem próba képpen telefonálgatni is mindjárt, 8-ból 6 hívásnál meg volt a szokásos hiba, hogy beszélgetés közben hullámzik a hangom, vagy darabosan hallanak szótöredékeket csak, vagy pedig a lavor efektus. A 8 hívott közt volt vegyesen vodás, telenoros és T-s is, android, wp és ősrégi firmware-l szerelt telefon is. Mindegyikükkel régóta fentáll ez hívásprobléma régóta, és csak a velem beszélgetéseknél másokkal tökéletesen értik egymást. Csak azért nem vittem vissza hetekkel ezelőtt a telefont mert jött itt egy ötlet ami sajnos nálam nem vált be, a base band állítás.
Na, hogy ezt így "röviden" leírtam, remélem nagyrészt érthető is volt, én ezekből úgy gondolom, hogy ez a hívás közbeni hangminőség romlás meg a 2 sec elvesztése az elején (ez is szintén teljesen rapszodikus nálam) nagyon nem lehet hálózati probléma. Mondom ezt én a saját kis logikámmal ki sakkozva.
Poén kombináci a 2sec miértjére, ugye kivetették a mobilcégekre az adót amit nem terhelhetnek az előfizetőkre, de evvel a 2 sec-l ami teljesen random ráadásul simán be tudják hozni
Tényleg csak poén, de szép összeesküvés elmélet lehetne
-
Tomacko
őstag
Egész pontosan ezt kaptam keresési eredménynek . Nem tudom, hogy jól csináltam-e, de a lap elején a legfelső search részbe bemásoltam a mostani GXI T-s leírásának címét és toltam neki egy enter-t.
-
Tomacko
őstag
válasz
devpetx #11949 üzenetére
ez csak a beharangozó, ez nem sok mindenre jó, viszont köszönöm a fáradozást neked is, sokat segítettél. Rá kerestem a telefon konkrét adatlapjára ezen a webarchive oldalon de hát miért is járna az ember szerencsével, naná, hogy csak feb-3 dátumig dob rá találatot
Ha esetleg valaki tud még egyéb keresési lehetőségeket akkor plz. dobjon meg vele valamilyen formába. Nem nagyon akarok eme neves szolgáltatóval szájkarateversenybe fogni, abba úgyis ők nyernének sajnos
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Lenne egy nagy kérésem. Velem együtt nagyon sokan még novemberben vettük a telefont, akkor még úgy hirdette a T, hogy NFC meg FM rádió is van, utóbbi hiánya nem érdekel, de én spec igencsak szivesen hasznánám az NFC TAG-ket. Szóval nálam eddig tartott a türelem, váltanék valami másra ami NFC képes, hogy ne bukjak pénzt maradok a t-nél meg amúgy is céges előfizetésem van. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek print screen-je az akkori T-s honlapról, hogy ezekkel a "szolgáltatásokkal" hirdették a telefont. Mert ha nem ismerik el szimplán, hogy anno ezekkel hirdették, és nem akarnak bel menni másik márkára cserélésbe, akkor kénytelen leszek én is aljaskodni. Állítólag a google is valahogy tárolja ilyen formán a weblapokat vagy azoknak legalább a képeit, csak nem tudom hogyan tudnék rá keresni, vagy hogy meddig tárolják ezeket.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Találtam egy igen furcsa de annál érdekesebb hirdetést dual sim-s GXI . Létezik ilyen verzió is ebből ? Ha igen akkor simán el cserélem vele az enyémet
Na jó nem cserélem el persze, viszont nekem ez új, mint újszölöttnek bármi vicc
-
Tomacko
őstag
válasz
boxos23 #11832 üzenetére
én november óta gyönyörűen másolgattam oda-vissza mindeféle hiba nélkül az összes létező módon win7 alatt....eddig. A minap engem is utolért a balszerencse, bármit másoltam, töröltem kicsit, nagyot, keveset-sokat, teljesen random fagyott a művelet. Nem foglakoztam vele aznap, mert eléggé kuszák a napjaim mostanság, hogy ilyen "apróság" kizökkenthessen. Azóta csináltam egy telefon restartot ma reggel, ami gondolom nem változtatott semmin sem, de ez a random másolás-törlés fagyás megszűnt úgy néz ki.
-
Tomacko
őstag
válasz
Joe Cockroac #11655 üzenetére
36 napjaa mondták azt neked, hogy cserélik a telefonod, és hogy kiértesítenek ha érkezik új? Mert ha ez így van és papírod van róla, hogy bent jártál és cserére vársz akár vissza is kérheted az árát.
-
Tomacko
őstag
Szeretkezz, ne háborúzz, tartja a mondás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged