- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pudingstyle
tag
válasz
boxos23 #16988 üzenetére
De, pont ilyen egyszerű. Ha megmondják, hogy csak bizonyos készülékek közül választhatok, akkor rámutatok az összegre, amennyit kifizettem a GXI-ért, annyit adjanak kézhez, hozzácsapok még egy kicsit, és megvan az SP ára. Szokásuk hülyének nézni, ha nem vagy tisztában a lehetőségekkel.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
boxos23 #16801 üzenetére
Túlbonyolítod: nem kell feltenned előre a gyári recovery-t, mert az újabb CWM, amivel a Next_v3 települt felteszi neked a gyári romokat is. Ebből adódik, hogy a B04 sem kell neked. Egyből felmegy a B06, ahogy a Next_v3-at is feltetted, majd ha megvan, akkor megnézed kell-e alap reco.-t is feltenned, ha pedig már a 3e van rajta, akkor nincs más teendő.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Coolmat
őstag
válasz
boxos23 #16572 üzenetére
Routeres topikból idézek: "Azt megtippelni, hogy egy hálózat meddig ér majd el, mennyire csökken majd a jelszint a routertől távolodva, vagy hogyan esik majd vissza a hálózat sebessége a jelszint csökkenésétől, kb. esélytelen. Több dolog hatással van egy vezeték nélküli hálózat áteresztőképességére. Számít a környezet zajossága (zavaró jelek a wifi frekvenciatartományában), a közvetlen rálátást gátló objektumok és természetesen az ellenoldal (a hálózati eszköz, amely a routerre csatlakozik)."
Általánosan csak azt merem kijelenteni, hogy a külső antennás routerek jobban szoktak teljesíteni hatótávban mint a beépített antennások.De kezdünk nagyon eltérni a topik témájától, úgyhogy valami ontopik is legyen: mostanság egyre gyakrabban tapasztalok lockscreen fagyást, mióta sűrűbben lóg az itthoni wifin a teló. Router típusa: TP-Link TL-WR1043ND vargalex OpenWrt firmware-el rendesen bekonfigolva (20MHz-es sávszél teljesen szabad csatornán, más eszközzel használva nincs semmi probléma). Elvileg ennek a javítása lett beígérve 1,5 - 2 hónapja a ZTE-től, de azóta síri csend, most vagy megint a T-Mobile ül rajta hónapokat, vagy a ZTE sem erőlteti már meg magát ezzel kapcsolatban, mert inkább az utódra koncentrálnak.
-
Tomacko
őstag
válasz
boxos23 #15307 üzenetére
Ebay a barátod, be írod a telefon típusát és rengeteg féle tokot fogsz találni. Amikről biztora tudom, hogy jók azok a félig szilikon tokokból a Meifeng, a kemény tokokból a Nilkin.
A kép amit fel tettél az pedig ne ijesszen el, előttem ketten is meg válaszolták jól, hogy az nem telefon a tokban, hanem egy papír lap.
Boxos: az bizony vatera kép, bal alsó sarokban ott is van a webcím
-
formengil
tag
-
ggeleven
őstag
válasz
boxos23 #15307 üzenetére
Nekem egy az egyben olyan tokom van, mint az első képen! Én nagyon szeretem, jól tartja a telefont, véd a sérüléstől leesésnél és jobb a fogása is, mint anélkül!
Ebay-en Meifeng márkájúként keresd!A Te képeden sztem csak egy telefont helyettesítő kép van a tokba téve!
Nézd meg a saját készítésű képeimet:
[link] -
formengil
tag
válasz
boxos23 #15088 üzenetére
Párszor már meg lett tárgyalva, hogy hivatalosan nem létezik iGO Androidra. Ami van, az csak tört, mókolt verzió . Szóval nem szabad róla beszélni, mert mindenképpen warez!
[ Módosította: philoxenia ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13936 üzenetére
Mióta megjelent, sőt még forgalomban sem volt, csak a mintapéldány volt a kezemben ez volt az első kérdésem, hogy lesz -e forrás, a többit ki lehet találni, nem soha nem lesz semmiféle forrás kiadva a készülékhez.
A ZTE az Intelre, az Intel a ZTE-re mutogat, de forrás nem lesz.
Kértük szépen, és másképp is, próbáltuk a hazai kapcsolatot "kihasználni" de semmi nem vezetett eredményre.(#13937) mate3553
Üdv!
Próbáld a következőt:
Menj be valamelyik szolgáltatói boltba, majd vedd elő a SIM kártyát, és kérd a cseréjét, indoklás: 3G hálózaton nem működik megfelelően, dobálja a hálózatot, sokszor alig van térerő, és így nem tudod használni a szolgáltatást.
Hozzá lehet még tenni, hogy több készülékkel is jelentkezik a probléma, illetve frissebb SIM kártyájával nem.Olyan 99% hogy ez esetben ingyen ki kell cserélniük a SIM kártyát.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13249 üzenetére
Attól hogy nincs meg a telefon, még amiben tudom (főleg ha lenne időm) abban segítem Keep. kollegát, tehát senki nincs magára hagyva.
Illetve amíg tudom, addig hajtom a ZTE-t a forrással, frissítéssel kapcsolatosan, hogy Nektek ne legyen kidobott pénz a készülékért kiadott összeg.
Viszont én több Androidos készülékre is dolgozom, azt már hozzá se teszem, hogy még a saját készülékem (SGS3) is el van hanyagolva romozás szempontjából.
Én is bíztam már sok mindenben, főleg a forrás kiadásában, de ehhez a ZTE nem volt partner, reméljük észhez kapnak, és a jövőben ez a hozzáállás megváltozik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13075 üzenetére
Halóóó!!!
SEMMIT se ér, ha a hazai képviseletnek irkáltok, persze ha a külföldinek akkor se...
A lényegen az se változtat, ha a T-Mobile-nál veritek az asztalt.
Azt kell megérteni, hogy a ZTE-INTEL egy külsős cégtől megrendelte a szoftvert, amihez a szükséges drivereket természetesen kiadták, majd ez a cég (Borqs) elkészítette a szoftvert, nyilván nem fillérekért.
Ezért semmiféle forrást nem fognak kiadni, mi már kértük szépen, durván, hazai ZTE ráhatással-mindenhogy, de semmi.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
boxos23 #12971 üzenetére
Neked hogy megy a Dirt 3? Én kanyarodni nem tudok Onlive alatt, egyszerűen húzom, de nem reagál.
Ám 4.3"-on is el lehet sok játékkal lenni, de ha kell, akkor ott az MHL csatlakozó, meg egy TV.Én a telefonon játszok mindent, Asphalt 7, Most Wanted, Six Guns, és társai, bőven jó nekem
-
andyTM
őstag
válasz
boxos23 #12052 üzenetére
- persze hogy van, pl.: [Bambuser] - ezt használtam sokat, de van még sok hasonló.
-
Tomacko
őstag
válasz
boxos23 #11832 üzenetére
én november óta gyönyörűen másolgattam oda-vissza mindeféle hiba nélkül az összes létező módon win7 alatt....eddig. A minap engem is utolért a balszerencse, bármit másoltam, töröltem kicsit, nagyot, keveset-sokat, teljesen random fagyott a művelet. Nem foglakoztam vele aznap, mert eléggé kuszák a napjaim mostanság, hogy ilyen "apróság" kizökkenthessen. Azóta csináltam egy telefon restartot ma reggel, ami gondolom nem változtatott semmin sem, de ez a random másolás-törlés fagyás megszűnt úgy néz ki.
-
Canonfan
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
boxos23 #11132 üzenetére
Az nem a recovery. Az a kis kék robot a Droidboot. Ha ő nem jön be, akkor olyan gyári lett a telód, hogy már viheted is cserélni, mert többet nem kapcsolod vissza.
A recovery a hang LE gombra jön be. A gyári egy kis döglött droiddal indul. Fekszik és piros fogaskerék van a hasában.
-
boxos23
aktív tag
válasz
boxos23 #11132 üzenetére
Megvan.
De még egy dolog.
Ha a gyári roomot recoveryből raktam de utánna frissitet az látszani fog a szervizben??
Vagy az nem lényeg csak minden gyári legyen??
Mert ha belépek a recoverybe ott látszik valami srága szöveg hogy telepitettem valamit.közeb eszembe jutott hogy az asszonynak is zte grand x in van XD igy leelenőriztem és egyformán jön be a két teló tehát gyári szüz az enyém is csak ott látszik a recoveryben hogy volt telepitva meg factory reset volt csinálav.
-
heidricha
őstag
válasz
boxos23 #10330 üzenetére
gyárira vissza: bármelyik custom recovery csomag visszateszi Neked a gyárit, ha ezt kéred, csak z legelső kérdésre ennek megfelelően kell válaszolni!
v2-höz már cwm kell, nem custom, minden ott van a hungariandroid-on a megfelelő cikkben!
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=268&t=522 -
heidricha
őstag
válasz
boxos23 #10328 üzenetére
Az van fenn jó ideje, nincs vele semmi baj. Nem kellett a rengeteg szemetet letakarítani, ami a gyárin csak foglalja a helyet, némelyik még dolgozik is, holott senki nem kéri.
Ettől eltekintve szerintem nem rosszabb a gyári sem. Néha még kísért a hallhatatlan hívás hang (ez alighanem rosszabb volt a gyárival), ezen kívül csak a GPS-em sz@r, de azt hamarosan cserélik. Elsők közt tesztelhetem a hazai ZTE szervízpartnert. Majd mesélek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest