Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen ugyanaz
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
az mitől lehet, hogy mobilinterneten nem tudok a céges hálozathoz vpn-en kapcsolodni?
Másik előfizetéssel (céges) simán megy, de a magán számmal nem.
köszi -
Gergőke88
addikt
Sziasztok
Bluemobile szamot szeretnem atvinni a telekomhoz(elofizeteses konstrukcioba).
Mennyi ido lehet az atfutas? -
Gergőke88
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
5s 16 gb lesz akkor készleten, nagyobb modell biztos nem. Főleg ezeken az árakon.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Vásároltam egy iPhone 5 készüléket a T-nél 2 évvel ezelőtt.
A készüléket már 3x cserélték garanciában, mindegyiknek volt hibája (rossz kamera, sárguló kijelző, pixelhibás kijelző). Tegnap vettem át a 3. cserekészüléket és ennek a kijelzője is pixelhibás, továbbá egy csavar kiáll az aljából, nem lett normálisan összeszerelve.
Kérdésem az lenne, hogy mivel ezt kezdem megunni, hogy folyamatosan olyan készüléket kapom ami nem működik megfelelően így kérhetem a termék árának visszafizetését?
Volt közületek olyan akinek engedélyezte már a cserét a T bizonyos szervizelés után?
Köszönöm! -
-
Gergőke88
addikt
válasz
norbitális
üzenetére
Írtam a sracnak. Allitolag Istyle szervizben dolgozik, ott elrontjak a telefont igy a T cserelni fogja.
De en ebben nem hiszek. Biztosan van nekik meg i5 amit tudnak cserelni garancia eseten. -
Gergőke88
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ugye nem te vagy az az "ismeros"
? -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
A webshop elallas eseten a 14 nap az naptari nap ugye, es az atveteltol szamit vagy a rendelestol? -
Gergőke88
addikt
Melyik a legnagyobb mobilinternet csomag hang előfizetéshez?
Jól gondolom, hogy korlátlan még nincsen? -
Gergőke88
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
De visszavettek ma este.
Csak gondoltam ha kell valakinek lecsaphat ra.
Viszont a Westendben nem kellett kitolteni az elallasrol papirt. Allitolag mar csak a szamlat teszik melle es kesz. Remelem nem lesz baj... -
Gergőke88
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Pedig ahogy szamolom holnap jar le.
19-en vettem at ez a 0.nap.
20-21-23-30-31-2-3 es ugyebar holnap lesz a 8.nap. Jol szamoltam?
Mert szar a kamera, 1 het utan recseg a haz. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok! 12.19-en vasaroltam egy telefont. A 8 napos elallasban meg benne lehetek? Koszi!
-
Gergőke88
addikt
A mai kalendáriumban az S4 dominoban 117e.
Ez egy jó kezdés
-
Gergőke88
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Le lehet adni. (de ha jól emlékszem, akkor olyan helyen ahol van szerviz is, de ez nem biztos!!!)
torveny szerint 30 napjuk van. De legalább itt lehet ezzel élni. (telenor peldaul trukkozik..) -
Gergőke88
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Már van

T -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Ha valaki kapott ilyen kodot, és nincs rá szuksege és elküldené, azt megkoszonnem! -
Gergőke88
addikt
válasz
D@ve89
üzenetére
Igen megtaláltam közben a honlapon.
8 napos elállás -
Gergőke88
addikt
válasz
djculture
üzenetére
E szerint igen:
nformáció : A Magyar Telekom Chat szolgáltatása üdvözli Önt! Ügyintézőnk hamarosan jelentkezik.
Információ : A kapcsolat Mónika ügyintézőnkkel létrejött.
Ön: üdvözlöm.
Mónika: Üdvözlöm, Mónika vagyok, miben segíthetek?
Ön: ha online rendelek domino csomagos készüléket, és az üzletben veszem át, akkor is élhetek a 8 napos elállásal?
Mónika: Igen, online rendelés esetén érvényes a 8 napos visszaküldési lehetőség.
Ön: rendbeb. tehát akkor az nem számít hogy a boltban veszem át?
Mónika: Ilyen esetben nem.
Ön: köszönöm. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Ha online rendelek dominos készüléket a t-től, és személyesen a boltban veszem át, akkor is él a 8 munkanapos elállás joga?
Köszönöm! -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
A T-nél mióta nincs -10% a dominós készülékekre online vásárlás esetén? -
Gergőke88
addikt
Sziasztok. Rendeltem egy dominos telefont a t-tol. De mivel nem valt be ezert visszakuldenem. 8 munkanapom van ra? Vagy 8 naptari nap?
-
Gergőke88
addikt
Köszönöm a válaszod. Lemondtam a webes felületen és megrendeltem az lte-s bővítést.
Kívácsni leszek én kapok e majd sms-t. Eddig nem jött. A lemondásról sem, se az új megrendelésről. Illetve a telefon is egyelőre 3G-n van itt Pesterzsébeten.
szerk.: Megjött az sms az új fordulonapról
szerk. 2: Lte is lett
. Letöltés 22.47Mbps, feltöltés 23.14 Mps. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Mozaik xs díjcsomagom van, net&roll 1gb bővítéssel.
Ha szeretnék váltani lte-s bővítésre hogy kell aktiválnom? elöször ezt le kell mondanom és utána a net&roll 1gb lte bővítés?
Van egyáltalán értelme az lte-nek? Mert ahogy nézem a sebbeség kisebb lesz. De pl. kevesebbet fogyaszt, ha így mobilinternetezek?
Köszönöm.
üdv. Gergő -
Gergőke88
addikt
1430:
Szia!
Át szeretnék íratni egy előfizetést egy másik személy nevére, de kértek tőlem mobilelőleget. Ilyenkor azt visszakapom, vagy átkerül a másik illető nevére? Segítségedet előre is köszönöm. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok! At szeretnek iretni egy elofizetest mas nevere. De van rajta 1husegido illetve 1 ev tarifahuseg. Milyen feltetelei vannak es mennyibe kerul? Koszonom a segitseget!
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
A like díjcsomag mellé milyen mobilinternetet lehet pluszban vásárolni?
Ha elfogy a keret és lecsökkentik akkor gondolom böngészésre alkalmatlan lesz, de emailezni lehet majd normálisan? -
Gergőke88
addikt
Valaki érdeklodott a nexus 4 t-mobile megjelenéséről.
Itt van egy hír ami érdekes lehet számára.
[link] -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Mozak xs csomagban vagyok, de aktiválva van hozzá a limitbővítő opció(1gb).
Viszont már így is elhasználtam a keretet, lehetséges az, hogy újra kibővítsem 1000Ft-ért +1 gigával? -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
A nett and roll-t előző hónapban megrendeltem. Ha ebben a hónapban is szeretném élvezni újra meg kell rendelnem? Vagy automatikusan aktiválódik? -
Gergőke88
addikt
miért nem lehet helyesen, értelmesen írni.

-
Gergőke88
addikt
Akárhogy böngészem a díjcsomagokat, nem találok olyan mobilinternet díjcsomagot ahol 1gb adatforgalomra lehetne előfizetni.
Az 500mb túl kevés a 4Gb meg már nagyon drága.
Várható hogy bővülnek a mobilinternet díjcsomagok?
(Like mellé kellene majd) -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Ha Mozaik Xs mellé előfizetek Net&roll limitbővítő opcióra smsben, akkor az minden hónapban automatikusan aktiválódik?
Illetve ha ma pl előfizetek rá akkor a díj csak részarányosan kerül felszámításra?
Gondolom akkor az adatforgalomnak is csak a tört részét kapom meg igaz? -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Leírom a tapasztalatomat.
Eddig Ikon 200 csomagban volt, 09.24-ig van rá hűségnyilatkozatom.
Viszont a mai napon egy kedves ügyintéző nő segítségével tudtam módosítani Mozaik XS-re, és kötbért se kellett fizetnem. Szerintem ez teljesen korrekt hozzáállás a részükről.
Lenne egy kérdésem is Like díjcsomag mellé lehet rendelni Net&Roll opciót? Ha nem mik a lehetőségeim a bővítésre? Kb. 600-800mb csomag kellene.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Szeretnem a szamomat a nevemre iratni(eddig egy ceges elofizetes resze volt), ehez milyen papirok szuksegesek es mennyibe kerul? Lehetseges atiratni ugy is, hogy husegido van a dijcsomagomon? Azert szeretnem ezt meglepni, hogy utana Like dijcsomagra tudjak valtani. Ha jol olvastam akkor eloszor dominoba kellene atlepnem es onnan tudom igenyelni a Like dijcsomagot? -
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Egy sim csere mennyibe kerul a T-nel?
Koszi -
Gergőke88
addikt
válasz
Nietzsche_
üzenetére
Én pedig ezt találtam meg a weblapon:
"Önnek joga van 8 napon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben postán vagy személyesen, bármely T-Pont üzletünkben juttathatja vissza hozzánk a megvásárolt készüléket, ami után visszafizetjük Önnek a vásárlás összegét. Ha a készülék értéke használatból eredően csökken, érvényesítjük az értékcsökkenést Ön felé."
Kiváncsi vagyok 1430 válaszára. Köszi neked is! -
Gergőke88
addikt
1430:
Szia!
Ha szeretnél élni a 8 napos(ugyebár csak munkanap számít?) elállással akkor személyesen is visszavihetem a készüléket egy T-Pontba? Ilyenkor is csak később adják vissza az összeget, vagy azonnal? Körübelül mennyi időt szokott lenni amíg visszaküldik a pénzt?
Válaszodat és segítségedet előre is köszönöm! -
Gergőke88
addikt
Ha rendeltem online egy készüléket a T-től, is hibás (3napon belül) akkor vihetem egyből bármelyik T-Pontba és cserélik?
Köszi -
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Mar irtam, hogy van egy problemam a netes rendeles soran, uj husegszerzodest szeretnek hosszabitani, de hibauzenetet kapok: az elofizetoi adatok soran a rendzsr hibat eszlel. Csutortokon ezt bejelentettem, azota semmi. Valahogy meg tudnam ezt gyorsitani? Nagyon idegesito, hogy szarnak bele....
-
Gergőke88
addikt
Szia! Ezt a szamot nem en hasznalom(edesapam) de mindenkeppen megemlitem neki a dijcsomagvaltast. Ezt a hibauzenetet kapom:
Az előfizetői adatok ellenőrzése során hibát észlelt a Webshop.
Bővebb információkért kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, vagy keresse fel valamelyik üzletünket.
Lehet amiatt mert ceges elofizetes? -
Gergőke88
addikt
válasz
tjb007
üzenetére
Belepek ugyebar a telefonszam+ jelszo parossal kivalasztom a keszuleket, utana pedig hogy meglevo elofizetes menupontot. Ekkor dobja azt ki hogy hiba tortent hivjam az ugyfelszolgalatot, vagy szemelyesen. Ma bemegyek megkerdetpzem, de online szeretnem megvennni a kedvezmeny miatt...
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Ket kerdesem lenne, az egyik hogy feher Galaxy S2 eddig se volt a T-nel, vagy csak most tunt el? A masik pedig, hogy meg 3-4 het van a husegnyilatkozatombol, de ettol fuggetlenul megrendelhetm e a keszuleket, husegido hosszabbitassal a netrol? Mert nekem hibauzenetet dob amikor meg szeretnem rendelni. Azt irja hivjam az ugyfelszolgalatot. Koszi.,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?