Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy ismét támadásba lendültek telefonos csalók.
Édesanyámat hívták egy 10 perce(mellesleg titkosított édesanyám száma), hogy a T-Mobile-nál, fél órával ezelőtt kisorsolták a számát és 400000Ft nettó-t nyert. Ahhoz hogy ezt az összeget megkapja, csak egy dolgot kell tennie, 15 percen belül, venni kell legalább 10000 Ft értékben feltöltőkártyát. Ezután majd visszahívnak és ha bediktálom a feltöltőkártya(vagy kártyák) kódját, akkor felveszik az adataim, hogy milyen címre postázzák a 400000Ft-ra feltöltött bankkártyát. Mivel már tudtam, hogy átverés a dolog, ezért azt mondtam neki, hogy nálunk mobilposta van, az meg már régen elment és eszem ágában sincs 15kilométert autózni, hogy feltöltőkártyát vegyek. Ezután csak egy "pfff" hallatszott a telcsiből, és egyből le is rakta...Szóval akit ehhez hasonlóval keresnek meg esetleg, az ne dőljön be neki(k)...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz gergobaby #2691 üzenetére
Hali!
Az esetleg nem megoldható, hogy egy mobil-internet csomagot vegyél?
(persze úgy értem, hogy kapsz egy külső usb modemet, nem a telcsit használod)
A dominós netezés elég drága, nem beszélve arról, hogy a telefonod aksiját is, relative hamar le lehet amortizálni, mert szinte folyamatosan töltőn kell lennie, ha sokat netezel...Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz gergobaby #2693 üzenetére
Hali!
Értem, akkor nézz körbe a T-Mobile honlapján(ha eddig nem tetted meg)
Azért lehet a számodra megfelelő konstrukciót is találni..(talán) és lehet hogy megérne, pár ezrest a dolog a számodra...
[link]Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Hali!
A +36 helyettesíthető marad továbbra is 0036-al?
Egy régebbi/kis tudású mobilról van szó (ami a célnak tökéletesen megfelel) amiben nem lehet szabályozni a saját szám küldést normálisan. Az egyetlen módszer, hogy akinek küldje a saját számot, annak a telefonszáma elé beírogattam a *31#-et. Most viszont ha +36 bekerül a számba, akkor már nem engedi beírni a *31#-et.(a 06 előhívó kizárva!)
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Hali!
Nincs központilag letiltva. A telefon kőkorszaki ebből a szempontból(Sony Ericsson J220)
Ha bepötyögöm a telszámot, akkor van egy erre alkalmas gombocska, amit megnyomva a megjelenő menüből kiválasztható, hogy küldjem a saját számot avagy ne. DE, ha telefonkönyvéből indítom a hívást, akkor hiába nyomkodom a fent említett gombocskát, mert a megjelenő menüből ez esetben hiányzik a saját szám küldése/rejtése menüpont.
Na ezért kellett beírogatnom a számok elé a *31#-et(már akik felé küldeni akarom a számot, nem mindenkinek)De a lényeg az hogy "Mellesleg működni fog a 0036"
Ez megoldja a problémámat, ez a fontos. Köszönöm a válaszod!Fire.
-
Dominó-ban nem vagyok otthon, ezért néhány kérdés, amire választ várnék (linkek is megteszik)
1. mennyibe kerül csomagot váltani?
2. mennyibe kerül megváltoztatni a kedvezményes időszakot?
3. mikor emelt utoljára a t-mobile árakat (percdíj dominónál), és erről nem kellene értesítenie az ügyfelet?Keresgéltem a honlapjukon, de ezekről nem találtam infót, mert vagy a fogammal néztem, vagy tényleg jól eldugták, vagy mert nincs is infó...
-
Köszöntem!
UI: 3. pont Igen, éppen Domino Nap a csomag és még az időszak is stimmel, mert kb azóta tűnt fel, hogy édesanyámnak lényegesen hamarabb kell feltöltenem az egyenlegét, holott semmivel sem beszél többet telefonon, mint máskor. Azt megnéztem, hogy jelenleg 41Ft, csak azt nem tudtam mikor emelték meg ennyire/ennyivel (mert elég jól megemelték)
[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Adott egy ILYEN kütyü. W7 x64 alá próbáltam meg feltelepíteni, ami nem jött persze össze, mert 3 driver nem megfelelő, van ilyen, az viszont már "érdekes", hogy Xp alá sem megy fel, ugyanúgy hiányolja a drivereket, pl G egységként jelen van, de rákkattintva nem lehet hozzáférni...
Eltűnt róla az autorunos telepítő? Gariba cserélik? Thx!
[ Szerkesztve ]
-
Új készülék lenne esedékes, ezért készülékváltással oldanám meg feladatot, ezért érdekelt volna, hogy úgy mennyibe fog fájni a dolog...
Ahhoz, hogy ezt megtegyem, be kellene jelentkeznem, mivel nem volt eddig jelszavam, kértem, de ez fogadott: [link]
Ennek ellenére érkezett az sms a telómra a jelszóval, viszont nem tudok vele mit kezdeni, mert a belépésnél a jelszó mező meg van zakkanva, egyszerűen nem lehet beírni semmit (leütök egy billentyűt, egyből visszatörli...)Több böngészővel is próbálkoztam (IE9/FF6), ugyanaz a helyzet. Másnál is ez tapasztalható?
-
Alapszolgáltatás lemondásáról lenne szó: [link]
"A nyomtatványt kitöltve kérjük visszaküldeni a kísérőlevélben megjelölt címre."
Pontosan mi az a cím? (Már nem küldenek ilyen nyomtatványt, szóval kísérőlevelet sem)[ Szerkesztve ]
-
Elnézést, ha a kérdésem nem (csak) ide tartozna, de mivel Telekom-os vagyok, talán ide (is ) tartozik.
Szóval néha napján (nem csak én) kapok hívást, magánszámról(rejtett szám), amit ha felveszek nem szól bele senki. Amikor megnézem a hívásinfót, akkor meg az vagyon odavésve, hogy Korl.-va (nyilván korlátozva rövidítése)Szóval mi lehet ez a hívás és miért lenne korlátozva?
-
válasz lord.lakli #49874 üzenetére
Világos, csak azt nem értem, hogy a miért korlátozott-ként jelöli meg, amikor biztosan semmi híváskorlátozásom nincs belőve a mobilon(kimenő-bejövő, külföldre-külföldről, föld alól meg a sztratoszférából sincs korlátozás bekapcsolva...)
UI: Egyéb okokból én sem korlátozhatom, hogy rejtett számot automatikusan dobjon el a teló
-
válasz Cs1csó #101721 üzenetére
Telekom fiókból kiszedték a Domino Most aktiválásának lehetőségét, így akinek buta telója van az szopóágon van...
A *111# lehetőségben sincs mód bekapcsolni.
Remélem ez megint csak egy pillanatnyi elmezavar csak a Telekom-nál, már csak azért is, mert akiknek szükséges adategyeztetés, azoknak egyből kreáltak (kérdés nélkül) Telekom fiókot és régen (október 1 előtt) még ki-be lehetett kapcsolni a Domino Most-t...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Cs1csó #101730 üzenetére
Tökéletesen tisztába vagyok azzal, amit írsz, de ez (ha tényleg nem csak elgurult a pirula a Telekom-nál), akkor szemétség netovábbja... Lehet, hogy meg kellene kérdezni egy jogászt erről a mutatványról, hogy nem-e léptek át egy határt ezzel, hisz egy (amúgy nem kis) ügyfélréteget KIZÁRTAK egy, az amúgy számukra biztosítandó szolgáltatás eléréséből.
Vagy zárják le ezt a Domino Most szolgáltatást (szüntessék meg) vagy MINDENKINEK kell biztosítani az aktiválás lehetőségét. A Telekom SZÁNDÁKOSAN szedte ki a Telekom fiókból ezt a lehetőséget és SZÁNDÁKOSAN a *111# önkiszolgáló menüből is (hogy a buta telósokat kizárja, ez jogilag nem biztos, hogy OK)
Az aktiválás lehetősége alatt meg nem az értendő, hogy mindenféle emulátor, meg egyéb hardver/szoftver meglétére kötelezzék az ügyfelet, meg keresni valakit, aki még ért is hozzá...)Személyesen sem kapcsolják be... (ahogy 4Grider is írja)
-
válasz 4Grider #101734 üzenetére
Igen szept. 28-án kaptam is időben róla SMS-t, aztán okt. 2-án (nem elsején) tiltották is. Amúgy az ÁSZF-ban semmi olyan nincs, hogy más lesz a Most mint régen...(A régebbi ÁSZF-ban csak az volt, hogy ápr. 1.-től megszűnik a Most, azt csak nemrég döntötték el, hogy okt. 1-től megint lesz.
Amúgy (teljesen egyetértve veled) ÁSZF-ban benne van sok minden, csak amikor havonta kapsz 4 értesítést, hogy változott, de konkrétan, hogy mi azt nem, akkor nem hinném, hogy sokan átrágják magukat az egészen...
Amúgy szerinted mi változott az új Most opció esetén a régihez képest? (Azon kivül, hogy akik még be is tudják kapcsolni, azok is 30 naponta kapcsolgathatják be újra)
-
válasz Monyos #102742 üzenetére
"Belépve az előfizetésemhez, ha azt szeretném, hogy a Hivószámom megjelenjen a hívott fél számára, akkor a "Hívószámküldés tiltása" szolgáltatást, ami jelenleg default Aktív, le kell mondanom?"
Ha havidíjas előfizetést vettél, akkor passz, más szolgáltatónál van havidíjas előfizetésem...
Ha feltöltős (Domino) lettél, akkor annyit tudok mondani, hogy okostelókon 3 opció szokott lenni számküldésre
1. szám küldése
2. szám elrejtése
3. hálózati alapértelmezésAz első 2 esetben nincs jelentősége, hogy a T-fiókban mire van állítva a Hívószám küldés engedélyezése, csak a 3. esetben számít.
"Illetve alatta szintén: "Hívásértesítő tiltás" szolgáltatás, ha szeretnék SMS-t kapni a nem fogadott hívásokról, akkor "le kell mondanom" ezt a szolgáltatást?"
Ööö, hát nálam csak Hívásértesítő opció van, nem pedig Hívásértesítő tiltás opció (bár lehet azért, mert nálad tiltott)...
Ha csak elírtad, akkor annyit mondhatok, hogy ha aktiválod, akkor kapsz értesítést a nem fogadott hívásokról, ha meg inaktiválod, akkor meg nemViszont még egyszer írom: Ez csak Domino esetén igaz...
[ Szerkesztve ]
-
"Sejtettem", hogy ilyesmi áll a háttérben, kösz a megerősítést.
Én is kérdeznék.
Le akarom cserélni a SIM-kártyámat (nagyon régi, vagy 13 éves lehet, nem sokkal azután vettem, hogy Westel-ből T-Mobile lett és hiába támogatja a mobilom a LTE-t, sebesség igencsak elmarad az elvárhatótól), de úgy, hogy egy újat vennék, de a számom maradjon meg.
Ez simán kivitelezhető Telekom-nál? A Régi SIM-t visszakapom vagy helyben bevonják? (mert akkor előtte mindent letakarítok róla)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
Hali!
Az elképzelhető, hogy 2017-ben vett Domino kártya mai napig működik, úgy hogy sosem volt adategyeztetve?
(Vagy csak az ismerősöm beszél hülyeségeket, mert sík hülye a telefonokhoz, ha valami "gond" adódik vagy nem ért valamit, akkor a tesójának adja, lehet, hogy a tesója meg kérdés nélkül megcsinálja neki az egyeztetést, csak nem mondja neki (úgy sem értené))
-
Az miért van, hogy ha okostelón próbálom *102# lekérdezni az egyenlegem, akkor azt az üzit kapom, hogy: "A *102# kóddal történő egyenleg lekérdezés megszűnt.", viszont butatelón meg működik?
[ Szerkesztve ]
-
válasz blackmajesty #122042 üzenetére
Ok, csak úgy tájékoztatják az embert, mintha teljesen megszűnt volna ez a szolgáltatás, aztán meg nem... Kösz a választ.
-
válasz szabonagyur #122050 üzenetére
Én telómon kampeca | SMS-ben is értesítenek (hátha elsőre nem értettem meg)
Remélem még az is számít, hogy hányas droid fut valakinél, nálam 10-es amúgy...[ Szerkesztve ]
-
Jó lenne, ha a Telekom is eldöntené mit akar...
1. 2019-ből ugyanez a hiba
2. Napjainkból: Fontos! szekcióKb. az előző héten kezdődött a jelenség(ott még az is benne volt az üzenetben, hogy április 7-től szűnik meg(ha jól rémlik a dátum), csak pont nem érdekelt, mert majd kijavítják vagy tényleg megszűnik... Telón nem fogok ezért állítani semmit(Redmi 7A, Android 10, 4G SIM és telekom app képes, fent van ezer éve), eddig jó volt.
Oldják meg a gondot, vagy tiltsák le mindenki számára (a 2. pontban pont az van, hogy már nem kellene okostelókon működnie)[ Szerkesztve ]
-
válasz kovacsmi_74 #122063 üzenetére
Én is telószámmal szoktam bejelentkezni az app-ba... Na mindegy, ha még páran belefutnak ilyen hibába és droid 10 van a telón, akkor már lehet gyanakodni "valamire"...
-
Adategyeztetésnél (Dominó kártyák) van valami lehetőség, hogy ne SMS-ben küldjék ki a kódot, hanem pl. email címre? (Tavaly volt rá lehetőség, de mostani új felületen nem találom, lehet, hogy csak a fogammal nézek persze...)
Azért kellene, mert vagy egy tucat riasztóban kellene a kártyákat adategyeztetni, nem lennék túl boldog, ha 12 helyre kellene mennem, kiszedni a SIM-eket, betenni telóba, csak hogy lássam az SMS-ben kapott kódot, majd vissza...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz sajtos365 #127311 üzenetére
Igen, természetesen külön fiókokban vannak csokorba szedve a SIM-ek.
Épp most adategyeztettem 3 telót(saját/édesanyám/egyik haver) és az adategyeztetésre kattintva egyből feldobta, hogy kiküldték az SMS-t a megadott számra, adjam meg.
Lehet, csak én vagyok figyelmetlen, de nem láttam olyan opciót, hogy email címre küldjék...
Azt is ellenőriztem, ha esetleg automatikusan, a Telekom fiókban megadott (amivel regisztráltad a fiókot) email címre kiküldték a kódot, de nem küldték ki, ilyen email nem érkezett.UI: Tavalyhoz képest az is változott, hogy most már a lakcímkártya száma is kötelezően megadandó...
[ Szerkesztve ]
-
válasz bohoc71 #127312 üzenetére
Összevonni nem akarom, jobb ha külön fiókokban csücsülnek(pl. településenként, Cégenként stb), olyan kapcsolattartási számmal, amire gondolsz, olyannal nem találkoztam Telekom esetében...
Olyan van, hogy mobilszámot meg lehet adni belépési azonosítónak, de ezzel belépve sem erre a számra küldi az SMS-t, hanem az adategyeztetendő SIM számára...
Remélem tud valaki valami módszert javasolni, mert így akkor idén felvehetem a szopóálarcot... (Tavaly (meg talán azelőtt is) frankón kiküldték email-re a kódot, nem tudom miért kellett ezt most elxarni.. Már ha tényleg nem én vagyok a balfax persze...)
[ Szerkesztve ]
-
válasz bksgbr #127316 üzenetére
Sajnos ez esetben, akkor futottál egy felesleges kört, erre azért gondoltak a fejlesztők, mármint, hogy vannak, akiknek nincs lakcímkártyájuk (elsősorban az idősebb generációhoz tartozó emberkék, akik azzal a "békebeli", soha le nem járó személyivel rendelkeznek, amiről te is említést tettél)
Ilyen esetben a lakcímkártya számához is a személyi igazolvány számát kell beírni.
[ Szerkesztve ]
-
Ez egyre jobb lesz... Amikor utoljára csináltam ilyen adategyeztetést (már ez az új felületű fiók volt) Én simán a szig. számot írtam a lakcímkártya helyére is, csont nélkül megette...
(mivel folyamatosan fejlesztik az online felületet is, lehet, hogy még volt benne némi bugocska)Ettől függetlenül kösz az infót, ha a jövőben már nem működik a korábbi módszer, akkor már tudom, mivel lehet "orvosolni"...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Lackooo84 #127591 üzenetére
Nem lehet, hogy kicsúsztál az adategyeztetési határidőből és most már a türelmi időszakban vagy? (Ilyen esetben már csak személyesen lehet intézni a dolgot, ha a türelmi időszakban sem rendezed az adategyeztetést, akkor megszűnik a kártyád)
Illetve az sem fordulhatott elő, hogy nem töltöttél fel összeget rég óta és maga a kártya érvényességével van gond?(pl. 3000Ft feltöltés 366 napra biztosítja a kártya érvényességét, 1500Ft csak 180 napra)[ Szerkesztve ]
-
válasz BrownB #127688 üzenetére
Úgy látszik a Telekom-nál sincs semmi értelme ügyfélszolgálaton keresztül avagy email-ben kérni, hogy állítsák vissza a régi módszert, azaz adategyeztetéskor, a Telekom fiókban regisztrált email címre is legyen lehetőség kiküldeni a kódot.
Tavaly április/május környékén még biztosan volt, mert akkor egyszerre adategyeztettem számos, riasztóban használt SIM-t gond nélkül, online.
Hogy mi a faxért kellett kiszedni ezt a lehetőséget, azt nem tudom...Csak úgy nem mellékesen:
Az új felület bevezetésével volt olyan fiók, amiből hiányzott (egyszerűen eltűnt) egy-két SIM, még jó, hogy észrevettem időben, újra hozzá kellett adnom őket a fiókokhoz. De milyen érdekes, új előfizetés hozzáadásánál ott van a lehetőség, hogy ne csak SMS-ben küldjék a kódot, hanem választhatóan email-ben is...
(Mondjuk még szerencse, mert akkor bementem volna a boltjukba, aztán rendet vágtam volna köztük, az ő hülyeségük miatt Én futkározzak meg telefonálgassak...)[ Szerkesztve ]
-
válasz ggabor02 #127696 üzenetére
Én sem értem, miért olyan bonyolult ez, mert semmilyen biztonsági kockázatot nem jelent email-ben küldeni kódot, nekem is egyszerűbb lenne, meg NEKIK is, hisz nem ezzel terhelnénk az ügyfélszolgálatot/üzletet...
Amúgy az új felületen van kapcsolattartó telefonszám, mert Én nem láttam utoljára...
(De lehet, hogy csak az ideg miatt nem láttam ki a fejemből)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Adategyeztetés elmulasztva e hó 14.-ig, próbálkozás adategyeztetésre, az alábbi infó jelenik meg, SMS-ek közt nincs ilyen kód, 14.-e óta pedig SMS-t sem lehet küldeni/fogadni...
Ezzel mit lehet kezdeni (azon kívül, hogy egy 85+ nénit bevinni személyesen a Telekom-hoz)?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz dptrsk #129378 üzenetére
Tegnap este szerencsére még elértem egy normális ügyintézőt (nem foglalkozott vele, hogy nem a nevemen lévő SIM-t akarom egyeztetni), megadtam az emberke adatait, megcsinálta az adategyeztetést és már újra használható a telefon. Ettől függetlenül köszönöm a válaszod!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Oliverda #129383 üzenetére
Pontosan. Ez az egész adategyeztetés csak arra jó (ebben a formában), hogy megnehezítse az emberek életét. Teljes fejetlenség uralkodik a kérdésben, pár példa mire gondolok
1. Ha veszel egy új SIM-t, és először aktiválod (ami egy adategyeztetés is egyben ugye), akkor érdekes módon ott a lehetőség, hogy email-ben küldjék ki a kódot...
Érted, akkor, amikor úgy is ott van a kezedbe a SIM és így is-úgy is beleteszed egy telóba, mindegy hogy telóba marad vagy riasztóba kerül utána. Ha pl. 1 év múlva ugyanezt a SIM-t adategyezteted, akkor már nincs lehetőség email-ben a kód kiküldésére, csak SMS-ben, ami riasztóban lévő SIM esetén szopacs...2. Riasztó(k)ban egyeztettem, hát az sem gyenge. Az első ügyintéző arról tájékoztatott, hogy nem egyeztethetek, mert nem az Én nevem van a SIM (Én hülye bemutatkoztam ugye), és csak a tulajdonos teheti meg és amúgy is csak úgy lehet 5 SIM-t egyeztetni, ha 5x felhívom az adott számot, tehát egyesével... Helybeli az 5 SIM tulajdonosa, mondtam neki mi a szitu, gyere fel, azt segítek egyeztetni. Felhívtuk ugyanazt a számot, az az ügyintéző nem kérdezett semmi nevet, mind az 5 SIM-t 2 perc alatt adategyeztette a riasztókban....
3. Ezt nem tudom megerősíteni, de többször hallottam már (talán itt a topikban is esett már róla szó), hogy ha adategyeztetéskor teljesen más, de valós/érvényes személyes adatokat adsz meg, akkor simán Te vagy más nevére átkerül a SIM... Ha ez igaz (ha nincs nálam a SIM, akkor biztosan nem, de ha egy családtag adja oda egy másik családtagnak ugye...), akkor bárkitől, akinek tudod a szükséges adatait, átírhatod magadnak a SIM-t, avagy a sajátodat meg átpasszolhatod másnak, a másik tudta nélkül. Ez utóbbi esetben meg lehet telefonbetyárkodni, vagy komolyabb dolgokat elkövetni, mert a másik szerencsétlent fogja meg keresni a yard avagy töri rá az ajtót a TEK...
(Nekem úgy rémlik (aztán lehet, hogy rosszul), hogy, amikor ezt az adategyeztetős dolgot bevezették, onnantól csak úgy lehetett eladni Dominó SIM-t, hogy az eladónak és a vevőnek együtt személyesen kellett bemenni a Telekom-hoz, és csak úgy írták át az adatokat...)Szóval, mint az elején írtam, ez az adategyeztetős játék, ebben a formájában egy bullshit...
[ Szerkesztve ]
-
Hali!
Mióta megváltoztatták a dominó feltöltési bónuszt, azóta az app-ban lehetetlen érvényesíteni/bekapcsolni ui. a kiegészítő szolgáltatásoknál nem jelenik meg (a bevezetést követően 1x működött, azóta sem)
Most mindig külön be kell lépnem asztali gépen böngészőn keresztül a fiókba, hogy be tudjam kapcsolni (fiókban a feltöltést követő pár perc múlva már ott az opció, app-ban meg sehol). Azért asztali gépen megy a dolog csak, mert okostelón, az sms-ben küldött linkre kattintva (amiben értesítenek a feltöltésről, abban van egy bónuszválasztásra mutató link) feldobja a lehetőséget, hogy mit kezdjek a link-el, értelem szerűen böngészőt választom, erre megint feldob egy popup-t, hogy mivel nyissa meg, telekom avagy chrome, chrome-t választva elindítja a chrome-t, aztán meg nem történik semmi és indítja az app-t....
Ezek mekkora majmok bammeg...UI: Na most jelent meg az app-ban az opció, a gond csak az, hogy több, mint fél órája töltöttem fel a dominót...
[ Szerkesztve ]
-
válasz ubyegon2 #135849 üzenetére
1. pontosan leírtam, hogy hol kellene megjelennie az app-ban, és ott nincs
2. írtam, hogy fél óra után jelent meg az app-ban...Mit nem értesz ezen?
"Tényleg mekkora majmon, 500MB helyett 3GB adatot adnak 7napra...még neked is."
Volt ilyen kérdés, hogy mennyit adnak, meg kinek? Nem.
Ha azt írják (mert írják), hogy pár perc alatt be lehessen valamit kapcsolni, akkor lehessen is bekapcsolni, ennyi.UUI: Az Én telomon semmi maszlag nincs, nincs telexarva bináris hulladékokkal, stb, és minden uptodate...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Cs1csó #135851 üzenetére
Persze, ezeket az alap dolgokat eljátszottam (restart, ki- és belépés az app-ba, email-l/telószámmal), de nem használt. Egy régebbi Redmi 7-en, meg Redmi 12-n is ugyanez a szitu. Annó írtam a Telekomnak a hibáról, de válasz semmi.
-
Új rekord... "2 óra 39 perc".. Ennyi idő alatt sikerült ennek az ipari barom tróger bandának bekapcsolni a Dominó feltöltési bónuszt...
UI: Utolsó írásom óta, annyit fejlesztetek, hogy most már a fiókból sem műkődik a Bónusz bekapcsolása... FAIN...
[ Szerkesztve ]
-
válasz szabonagyur #136486 üzenetére
Igen, egy hete még Nekem is sikerült fiókból bekapcsolni (mert ott pár perc alatt megjelenik a bónusz-választó opció, app-ban ugye nem), de azóta a fejlesztők elgondolkodtak, aztán arra jutottak, ha már az app-ban nem műxik a dolog (vagyis igen csak órák kérdése), akkor legyünk konzekvensek és a fiókból se működjön, nehogy a dominós büdös paraszt be tudja kapcsolni... (a korábbi 2ó 39p nem az app-ra értendő, mert ott még nyoma sem volt az opciónak, ez a fiókban jelent meg ennyi idő elteltével)
Boond
Igen, szvsz ezt a "funkciót" is egyfolytában cseszegetik, Én még utoljára valamikor nyáron adategyeztettem, és valóban a végén csak annyit írt ki, hogy a sikeres adategyeztetésről email-ben vagy sms-ben tájékoztatjuk(mondjuk az sms pár percen belül meg is jött anno), de tényleg nem azt írta ki a művelet végén, hogy sikeres/sikertelen adategyeztetés. (ami azért röhej, mert a személyes adataidat egy központi ("kormányzati") nyilvántartó-rendszerből veszik ki...)Ha már adategyeztetés: Nem tudom, most mi a szitu, de valamikor ebben az évben nem tudtam adatot egyeztetni olyan néninek, akinek még a régi típusú SZIG-je van(keménykötésű, ami egyben "lakcím-kártya" is), ugyanis az agyoniskolázott fejlesztők kiszedték ezt az opciót az űrlapról. Ha megadod a SZIG számot, akkor is kéri a lakcímkártya számát (ami ez esetben nincs)... 80+-os mamikát be kellett vinni a búva-baszott üzletükbe... Gratula... Ötös...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen