- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz M.A.Z. #89508 üzenetére
az a gond, hogy lezártnak jelzi az app a domino netpluszt is (ami csak előfizus esetben került lezárásra, mint közismert)... a másik gond pedig az volt, hogy 100 megásnak jelezte sokáig a legkisebb maratont, ami szintén durva hiba volt, hisz egy ideje már 200 megás...de ez utóbbit most épp javították
[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz M.A.Z. #86367 üzenetére
Eddig úgy gondoltam, hogy az SMS jelzi azt is, hogy aktiválták az ingyen hétvégét, enélkül nincs kedvem próbálgatni, annyira nem sürgős akiket ingyen szeretnék hívni. Persze most megkérdem ezt is: Az online kapott zöld pipa visszaigazoló SMS nélkül is garantálja az ingyen hétvégét?
A többi választ köszi (#86388) St3ven és (#86383) lugosi.
-
veterán
válasz M.A.Z. #78007 üzenetére
Olyan nincs. Se app se online üfsz. Csak megújuló, egyszeri, és roaming. De csak dominonál, elofizunal megvan. De közben felhívtam 1430 at, azt mondták aktív úgyhogy jó.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
válasz M.A.Z. #65660 üzenetére
azt nem írtad, hogy korábban működött, kitalálni meg nem lehet csak úgy...
amennyiben nem ma kezdted, úgy biztos gondoltál közben arra is, hogy ha van rá lehetőség, akkor másik (4g/lte képes) készüléken is ellenőrizd adott helyen a dolgot, illetve akár oda és vissza is, a sim kártyákat felcserélve, ha a másikon is adott a megfelelő szolgáltatás, így kiderülhet, hogy szolgáltatós/területi probléma van, vagy a te előfizetéseddel, esetleg a készülékeddel van gond.
nálam nincs gond, lte hálón lóg a készülék.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz M.A.Z. #65658 üzenetére
szia,
feltétel még a megfelelő sim kártya, a 4g/lte lefedett területen tartózkodás, továbbá a telefon kezelje az adott területen szórt 4g/lte frekvenciát (ami lehet 800, 1800 és 2600 MHz is), valamint legyen rajta engedélyezve a 4g/lte hálózati mód, illetve szükséges a megfelelően beállított és aktív hozzáférési pont (internet.telekom az ideális) is.
[ Szerkesztve ]
-
delig
tag
válasz M.A.Z. #62756 üzenetére
Hmm, az elég korrekt, hogy 2 év után is megkapja a támogatást, tudom Nexus. Kellemes lehet az 5.1-es Lolli. Sebességre, használhatóságra milyen? Remek hír, hogy nem kókányolt állapotban, hanem csak dobozbontottan érkezett. Erre is csak szavatosság érvényes igaz?
Köszi, hogy válaszoltál -
Kaminski
tag
válasz M.A.Z. #55790 üzenetére
Az Lehet, de tegnap az én csomagom 2 éves meghosszabbításával (move s) 36e vmannyiről 21e valamennyire volt leárazva a huawei g620s. Szép kék kerettel bekeretezve a rendszer által nekem ajánlva. Részletfizetési lehetőséget is ajánlott, ami eredetileg 1540ft volt és most is annyi, az tegnap 990ft volt.
Ugyan így a lumia 735 telóval kapcsolatban is. Nyilván más számokkal, de arányait tekintve ugyan így.
Ez nem lehet rendszerhiba! Gondolkoztam is hogy melyiket vegyem, mert így az eredetileg 70 ezres nokiát is bevállaltam volna. Mondom, ma megrendelem vmelyiket! Hát nem, és ez eléggé dühítő!
Elhúzzák az ember orra előtt a mézes madzagot vagy nem tudom mi történ, de ez nagyon nem korrekt! Lehet, hogy nem veszek tőlük semmit, pláne nem hosszabbítok!Honor 8
-
MrSealRD
veterán
válasz M.A.Z. #49217 üzenetére
Uhh...Kösz.
A másik a névátíratás amit szerettem volna megcsinálni, csak azt az előfizetéssel... remek...[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz M.A.Z. #49213 üzenetére
Várj. Ez hol is van. A törlesztőrészletek hátralévő része okés...érthető. De a kötbér itt most mire is kell? Az előfizu marad. Csak a telefon lesz független...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
legenda
válasz M.A.Z. #49170 üzenetére
elvileg működik, a gyakorlatban még nem próbáltam, mert mindig kell a bővítő.
1430 ígérte, hogy rákérdez, majd úgy kiderül, ha addig nem próbálja ki valaki.ungawa; szia, a domino netplusz arany és platina 590 ft/hó, a második és további hónapokban sem lesz drágább, és bármikor lemondható.
-
1430
senior tag
válasz M.A.Z. #44952 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést.
Minden esetre ha részletre veszel készüléket, a számlázási rendszerben előre elkészülnek a részletfizetési számlák, és ahogy aktuálissá válnak, mennek a havi számlával. Ha előbb befizeted az utolsó részleteket, annyi történik, hogy az esedékességhez képest korábban térülnek.erikviking
Igen, én is mobilinternet számon szoktam készüléket "váltani".Schizoka
Igen, az ajándék net csak egy adatkeret, ami előbb fogy, mint az, amire előfizetsz egy adatcsomaggal. Ilyenkor a NapiNet ajánlott, mert csak akkor vonódik le az első napidíj (195 Ft/10 MB), ha az ajándék keret elfogy. Másik jó megoldás a NetPlusz M, ami az adott Domino hívószámon először aktiválva csak 190 Ft és 500 MB-ot ad (30 napra), ami az ajándék keret után kezd fogyni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
StSanya
senior tag
válasz M.A.Z. #44937 üzenetére
Azért ez a T mindig tud meglepit okozni...
Mondom, én is rendelek egy ilyen 32 GB-os Samsungot magamnak. Mivel 950 a futár, és a lányomnak se ártana egy kártya, kinéztem neki ezt:
Nah, a két kártyát nem lehet egy kosárba rakni...
A videó call centeres elhajtott, most a chat-es még időt kért, ha elhajt ő is, felhívom már őket...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
kokokka
őstag
válasz M.A.Z. #44705 üzenetére
De azért jó volt használni a hálózatukat éveken át....
Milyen kérdés ez? Szinte a világon semmi különbség nincs percdíjakra (sem) a szolgáltatóknál a hasonló árú előfizetéseket figyelembe véve. Nem egyszer megjelent már itt is és máshol is a "kartell" szó ezzel kapcsolatban. Akkor mitől is lenne jobb ennek vagy egy másiknak, netán egy harmadiknak a hálózatát használni? Ja, hogy horror összegeket be lehet szedni nálunk mindenre, eszi-nem eszi alapon? Kicsit olyan a mondatod, mintha nekünk kéne hálálkodni feléjük, amiért egyáltalán fizethetjük ezeket az összegeket. Nézz körül ugyanezen szolgáltatók nem magyar oldalain és rájössz, hogy nem azért használjuk a hálózatukat, mert "jó használni", hanem azért mert nincs más. Nincs alternatíva, nincs verseny. Kartell?
-
legenda
válasz M.A.Z. #44067 üzenetére
nem, mert a te előfizetésedre számláznák ki - erre írtam, hogy te fizetnéd azt is;
A kedvezmény havi díjai a csoportba bevont Domino előfizetések esetén a bevonást végző általános előfizetés havi számlájában kerülnek kiszámlázásra.
a net nem probléma, sőt; kérsz a move xs mellé 1 gb bővítést, és sokkal több adatforgalmad lesz azonos árban.
igaz, más tényezők is befolyásolhatják, percdíj...stb, azokat is vedd figyelembe, de én a használati szokásaim mellett végül arra jutottam, hogy sokkal jobban járok a move xs + net&roll 1gb lte + családbarát kombóval.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz M.A.Z. #44065 üzenetére
nyugi, akkor azt is neked kellene fizetni!
a 0.17 ft/perc nem rossz ár/érték arány, de ha csak a felét vagy harmadát használja ki az ember, akkor is frankó, én élek is vele minden előfizetésemen szinte a kezdetektől, így a családtagokkal olcsón lehet sokat beszélni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz M.A.Z. #44061 üzenetére
papíron nem vehető igénybe; A Mozaik XS díjcsomagal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe. (forrás; link), viszont logikus lépés lenne, ha már a jóval olcsóbb és sokkal kevesebb adatforgalmat tartalmazó move xs is 4g/lte képes.
a családbarát nem lenne még jobb, egy olcsóbb díjcsomag mellé?
2 * 1067 ft = 2 * 100 óra[ Szerkesztve ]
-
ANT
addikt
válasz M.A.Z. #44023 üzenetére
Hopp, valamiért mégsem vagyok jogosult rá.
Megnéztem az "oktatófilmet" az előbb linkelt oldalon, és egyrészt a 1430-ról is ezt írták vissza, miután elküldtem a +EPACK-et, másrészt a Számlák menüpontban sem tudom ezt aktiválni. WTF?''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
tomy86
addikt
válasz M.A.Z. #44023 üzenetére
Nemrég váltottam Move díjcsomagra és azt mondta az ügyintéző, hogy nem kell semmit sem tennem, mert ha a feltételeknek megfelelek, akkor automatikusan jár az e-pack kedvezmény. Most látom, hogy a webes felületen a számlázási szolgáltatásoknál ki van pipálva az e-pack kedvezmény. Tehát semmilyen regisztráció nem kellett.
[ Szerkesztve ]
-
-
St3ven
addikt
válasz M.A.Z. #43860 üzenetére
Én pont úgy gondolnám, hogy mivel ezeknél a kedvezményeknél nincs törthavi számlázás, azaz megrendeléskor a teljes hónapra szóló díjat ki kell fizetni, így a teljes hónapra vetítve kapja meg az ember a leforgalmazható SMS-eket is.
Vagy a rendszer hó végén nem azt nézi, hogy "aktív volt az 50 SMS-es kedvezmény, úgyhogy az alábbi szabály szerint fogjuk az adott hónapban küldött SMS-eket elszámolni"?
"A benne foglalt SMS mennyiséget tartalmazó díjcsomagok estén először az adott díjcsomagban foglalt SMS mennyiség majd ezt követően a Kapcsolat SMS Pluszban foglalt mennyiség kerül felhasználásra."
Még talán egyszerűbb is így számlázni, mint a kedvezmény megrendelésének az időpontját is figyelembe venni, és a küldött SMS-eket időszakok szerint leszámlázni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz M.A.Z. #43857 üzenetére
pedig sanszos - ha már az illetékes is arra tippel, nem csak korábban én, mert az került forintra annyiba -, hogy a hívószám kijelzése lesz az, ilyen külön szolgáltatásokat érdemes a díjcsomag módosítása előtt kikapcsolni, ha a következő díjcsomagban alapban/díjmentesen adott, mert a rendszer nem feltétlenül kapcsol ki minden olyan szolgáltatást, ami külön lett aktiválva.
érdemes lenne telefonon rákérdezned, nehogy feleslegesen vonja a rendszer eztán is hónapról hónapra...
a díjcsomagban foglat adatkeret visszakapcsolása díjmentes.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz M.A.Z. #43728 üzenetére
ahogy írtam, annál is lehet egyedi fordulónap, nálam is volt már rá példa régebben, amikor még abban a díjcsomagban voltam - több előfizetéssel is -, és nem lett azonnal bekapcsolva hozzá a bővítés.
luimapeiz; amelyik díjcsomagoknál már csak lassítás van adott keret elhasználásakor, és nincs túlforgalmazási díj, ott nem lesz több a számla, ha a keret felett forgalmazol, csak lomha lesz a sebesség a fordulónapig; 32/32 vagy 128/128 kilobit/sec
a 200 megabyte elhasználása felhasználói szokások, használt eszköz/alkalmazás (böngésző) függvénye, egyrészt nem mindegy, hogy milyen oldalakat látogat az ember, mert valahol több megabyte egy húzós oldal betöltése, ha tele képekkel...stb, de még akkor sem mindegy, hogy milyen böngészővel netezget az ember, hiszen az egyik több adatot forgalmaz azonos oldalakon, a másik meg kevesebbet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz M.A.Z. #43724 üzenetére
az ászf-ben a legtöbb díjcsomagnál megtalálható az alábbi kitétel, a mozaik szekcióban is;
A Szolgáltató a fordulónap megváltoztatásának jogát fenntartja.
néha élnek is a lehetőséggel, amit írtam korábban példát, azt több előfizetésemnél is tapasztaltam.
az elhasznált adatmennyiségre egy esetleges magyarázat; amikor bekapcsolod a mobilinternetet a készüléken, akkor a háttérben azonnal elkezd frissíteni több funkció is, és mire az alkalmazásban megnézed, már történt is valamennyi forgalom.
a készüléken - ha van rá lehetőség, annak típusának és oprendszerének függvényében - ellenőrizhető, hogy mi mennyit forgalmazott.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz M.A.Z. #43722 üzenetére
a mozaik xs valóban csak 3g módozatokat tud, mozaik s és attól felfelé már alapban adott a 4g/lte.
alapban a hónap első napjától az utolsóig írják a bennefoglalt leforgalmazhatóságot, de ez nem minden esetben igaz, azt tapasztaltam, hogy ha például előtte volt eltérő fordulónap, akkor az marad meg, de legalábbis nem a hónap első napját dobja ki a rendszer.
a bennefoglalt adatkeret be-, illetve visszakapcsoltatásával újra adott a teljes keret.
a 203 pont érdekes, a eco xs díjcsomagban annyi fillére pontosan például a hívószánkijelzés szolgáltatás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gery1987
őstag
válasz M.A.Z. #43380 üzenetére
Az online ár és az hogy abban tesz megkülönböztetést hogyan fizetik a számlát kettő. Online a Telekom is olcsóbban ad, ezt lehet. Nem kell boltba készletezni helyet ott fenttartani stb...ez logikus húzás és nem is probléma. Kényelmes mindenkinek és olcsóbb mert nem kell befáradni sehova.
Az ami a Telekom csinál megkülönböztetés. Az E-Pack azt jelenti hogy mindent online fizetsz be és nem boltban kártyával, vagy csekken. Sajnos ez megkülönböztetés, van akinek nincs lehetősége online intézni még bankkártyával sem mert pl nincs nete. Vagy bankkártya nincs. És ha egyikre nincs pénz, sanszos hogy a másikra sem lesz sajnos.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
MODERÁTOR
válasz M.A.Z. #41778 üzenetére
"Kínált sávszélesség (le/feltöltés): NetPlusz S-M esetén megegyezik a hang díjcsomagban foglalt adat felhasználására vonatkozó sebességgel (illetve csak
hang díjcsomag esetén 7,2/1,4 Mbps), NetPlusz L-XXL esetén pedig 60/22 Mbit/s. Minden postpaid NetPlusz LTE sebességet ad." -
tomy86
addikt
válasz M.A.Z. #41059 üzenetére
Szerintem már régóta valamelyik főnök ismerősének/rokonának a cége csinálja a T weboldalát, persze jó pénzért. Más okot nem tudok elképzelni, hogy miért nem rúgták már ki ezt a dilettáns társaságot. Az utóbbi időben olyan az egész, mintha középső csoportos ovisok dobnák össze a kakaószünetben
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz M.A.Z. #41052 üzenetére
Na vazzz , pont ezekért váltottam volna Mozaik S-ről (5400 ft) Move S-re (3490ft)... és gondoltam veszek mellé + Net&Roll 1GB opciót 1000ft-ért....
Jól beintettek ezzel...mi lesz helyette? Mert nekem inkább netezésre kell , alig beszélek a telefonon..ilyen díjcsomag kellene... -
legenda
válasz M.A.Z. #40714 üzenetére
díjmentes a move csomagokban a hívószám kijelzése.
1430; igen, azért is írtam úgy is, hogy az aktiválás hónapja, és az azt követő naptári hónap, de adott esetben nem kellett kerekítenie, mivel a hónap első napján történ az aktiválás, szóval a teljes februárról és márciusról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Automobilista 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- TP-LINK routerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest