- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A visszaemlékezés történet szempontjából többet adott hozzá, mint az a kis út a jelenben.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi még nem daráltuk le végig, de valahogy úgy vagyok a sorozattal, hogy annyira jól hozza számomra a játék világának feelingjét, hogy bármeddig tudnám nézni, annak ellenére, hogy valóban nem nagyléptékben halad a történet. A visszaemlékezéseket különösen jónak tartom, hogy kerek egész legyen egy karakter sztorija.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Fallout (2026)
season 2 finaleÉrdekes ez a Fallout sorozat, mert egyszerre nem halad de halad is. Amiben még mindig jó, az a hangulat megteremtése, a frakciók megjelenése jó és szükséges volt. Látni Lucy karakterfejlődését is, illetve az új mellékkarakterek is érdekesek lettek. Nyilván a visszaemlékezős jelenetek időhúzások de néha szükségesek a történet jobb megértése érdekében, és azok is igényesen voltak megcsinálva. Úgyhogy nekem gyorsan elrepült ez a 8 epizód, néztem volna még.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
már mint a lovagos GoT

-
bagyulajuve
addikt
nekem olyan szempontból gyenge volt, hogy kap
- kevesebb néha több,több szúrást (rögtön a lándzsával akkora bökést kap, hogy szevasz) , kibökik a szemét és "meghal" majd "feltámad", ami már túlzás volt szerintem , ahelyett,lehetett volna jobban mutatni a többi harcostárs küzdelmét hogy leszúrják felkel, leszúrják felkel de maga a látvány jó volt, meg a
visszatekintés is (bár a kiscsaj a nagyon durva angoljával, azért annyira nem) -
-
stoon
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
szerintem azért kibújtak ,a sisakos jelenetekkel, az abszolute favoritból, nem rossz de a jó nem ilyen, 5 részből van 1 amiben történik is valami ez azért nem egy vásziszdász még. tetszeni tetszik de mos kb az alulpontozásom kezdik felfele húzni ......de ettől mégy nem lessz 10pontos
, valószínűleg most lessz pár levezető rész amit kb az első 4 el eggyüt ki lehetne hagyni a sorozatból..... persze túloztam kicsit ,de aki nem követi az tudja mire számítson, mert az eddigi 5 ből 1 rész ami ér valamit, a kosztümözés jó, a színészi játékra még várni kell, ez csak a bemelegítő volt , de ne legyen igazam már hűtik az elkövetkező részekkel az évadot..... 
-
válasz
Narxis
üzenetére
Egyetértek.
Ma már visszatekertem HBO-n az utolsó 3 percet egy párszor, hogy hátha rosszul emlékszem a rész végére és nem az történik, ami. De sajna mindig ugyanaz a vége
A gyomorgörcstől függetlenül (vagy pont amiatt?) is abszolút felső polc ebben a GoT lore-ban. Remélem több dellát kapnak a 2. évadra és lesz bőven csata jelenet, meg brutál kaszkadőri munka. Ez kell a szervezetemnek.
-
Tehran' producere Dana Eden, filmkészítés közben, 52 évesen elhunyt Görögországban.
-
A Knight of the Seven Kingdoms S01E05
Abszolút cinema! Végre a GoT után újra egy kiváló sorozat ami abban a világban játszódik. Köröket ver a Sárkányok házára sajnos vagy nem sajnos, ki hogy nézi. -
WayneGace
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Nekem a bad batch nagyon bugyuta volt, olyan semmilyen. Sablonos karakterek, sablonos történés. Elég hamar abba is hagytam.
Obi-wan borzasztó gagyi, néhány menő jeleneten kívül kb. semmi.
Andor leginkább az a sorozat, amelyik komolyan veszi magát és jobban ügyelnek a karakterre, történetre, egyértelműen a legjobb. SW butaságok ott is vannak, főleg a 2. évadban. Egy próbát mindenképpen megér, majd meglátod tetszik-e. -
Bad Pritt
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nekem olyan érzésem lett a végére, hogy itt két ötletet gyúrtak egy sorozatba és egyik sem volt teljesen kidolgozva. Mondjuk az embereknek elég szélsőséges véleményük van a SW élőszereplős sorikról, szerintem egyik sem végtelenül szar, de kiemelkedőnek sem érzem őket, max a két Andor évad. Mandalorian 1-2 meg a Skeleton Crew még meglepően jó kis kaland volt, de a többire én nem SW fanként nem áldoznék időt.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
+1 szerintem is felnőtt fejjel emészthetőbb volt mint pl. a full óvodás Mandalorian, Ahsoka.
-
Most lett nemrég Disney+-om.
Szerintetek? Ezeket érdemes megnézni, vagy inkább ne töltsem vele az időt: Obi van, Rossz osztag, Andor?
A Mandaloriant elkezdtem, kicsit untam, most annyira nem rossz de nem vagyok oda tőle. -
sasa134
addikt
sziasztok, csak most pótolom a Netflixen frissen megjelent 1883-at. Az 1923 várható vajon a platformon?
-
HoTaZo
addikt
Runaway, tegnap befejeztük az első évadot. Kicsit angolos, de a történet, a csavarok, félrevezetések jók.
-
Fallout kapcsán (ill. a miért is vállalható, vagy vállalhatóbb az átlagnál) nekem sokat dob egyrészt a jó színészi játék
mobil alkalmazásban megint nincs spoiler tag basszus..mínusz pl. Maximus, szegénykém
másrészt a rohadt filler picsogás mellőzése, de legalábbis minimalizálása.
A kvázi zéró woke szál hab a tortán.[ Módosította: lugosi ]
-
Legyetek szívesek használjátok a spoiler funkciót, ha elspoilereztek valamit a történetből.
-
Janaboy
Topikgazda
Srácok kicsit sok a spoiler (gyanús) a Fallout kapcsán!!
-
Fallout S2
Kár, hogy csak ennyi részt kaptunk.
Engem nagyon beszippantott a légkör, rá is fogok menni valamelyik játékra.
-
WayneGace
őstag
-
genndy
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
De, az elsőt még a haverja lőtte ki, csak aztán egy kézzel sokáig tartott az újratöltés(
), akkor segített be a NCR.De amúgy igen, a szokásos buff/nerf dolog, a DC-k ha az kellett sebezhetetlenek voltak, ha meg az akkor légpuskával megölhetők (vagy csak az rng criticalt dobott
)[ Módosította: lugosi ]
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
A frakciók megjelenése alapjában véve jó ötlet is meg elmaradhatatlan is. Lehet bele vinni olyan hűbéruras kavarásokat, mint a Trónok Harcában voltak. Ami benne van az mind kell. A Légió az király húzás volt a Vegasban, végülis ezek ilyen diktatúra, tech civilizáció, az NRC az brothers in arms,stb. ezek válaszok arra hogyha visszalőjük magunkat a törzsi szintre, akkor milyen hatalmi berendezkedések állhatnak fel a romokon. Jobb mint a Mad Maxban a krómevők vagy mi a túró volt, egész igényes elképzelés. Meg a Macaulay Culkin...
jó hatással van a retinámra, hogy talán így kitörli a nyomot amit a Reszkessetek Betörőkkel beleégetett. -
-
paatrick
őstag
Fallout S2
Múlt hétvégén meg is néztem az egészet, hát... annyira nem estem hanyatt tőle. Ugyanaz az érzésem van mint a Westword 2-3. évadnál, ezt így végtelenségig lehet rétestésztázni

Az 1. évadban már ott voltunk hogy megvolt a robbanás, emberünk viszi a lányát, erre most megint visszább ugrunk a múltba? Így kalapos ghoulunk egész 200 évét el lehet majd mesélni 10 évadon keresztül...
Maximus szálát továbbra is inkább kínlódás nézni mint élvezet, de valószínű a készítők is észrevették ezt mert most sokkal kevesebbet szerepel mint az 1. évadban. De helyette meg a nyakunkba rakják a légió sztoriját.
Értem én hogy RPG játék az alap és rengeteg szálon futhat, de kell ez nekünk a sorozatba is?
A 8 rész sztoriját meg igazából 5 mondatban el lehet mesélni, annyira nem haladt sehova.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bagyulajuve
addikt
nézem a Pitt-et, remek sorozat továbbra is, de azért elmarad az első szezontól
mondjuk azon kicsit felhúztam a szemöldököm, hogy a
börtönből hozott férfit mennyire istápolják, mert nem kap eleget enni szegény, pedig, amit láttam USA dokumentumfilmeket, vagy itthon fotókat/felvételeket, a rabok többsége nem úgy tűnik mintha alultáplált volna, ezzel szemben a korházi koszt az nem a gasztronómia csúcsa, no mindegy csak olyan fura volt, hogy már erre is fel hívják a figyelmet
-
Pitterix
őstag
Az első évad bejött, főleg ,ahogy
Benn van, de valahogy más. Mintha nem fektetnének rá elég hangsúlyt.Cross nyomoz, összerakja a dolgokat. No, ezt hiányolom az első 3 epizódból.
-
negyven2
nagyúr
Május 27 | Prime Video
-
stoon
addikt
DreaMars-ot nézi valaki? Van értelme elkezdeni?
-
sherlock82
senior tag
mephi666
dellfanboyJól emlékszem, hogy voltak benne görögök,
de az olasz is stimmel,.Bolton egyébként ilyen deviáns rossz gyerek volt, aztán ahogy múlt az idő egyre többet volt központi karakter. Vége fele eléggé megkedveltem.
Emléksz volt amikor eltemettek a földbe egy időkapszulát aztán sok év után kiszedték a földből.
A bár ahova jártak azt hiszem Sharky névre hallgatott.
-
dellfanboy
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
ááá nick pulosz -
, con bordino-görög család hatalmas formák voltak.olasz család,
általános iskolásként láttam, és kva nagy sokk volt amikor én középsuliba mentem, suli után mi nem szörfözni ugortunk le a partra a v8cabrioval...
jah pont a bolton miatt akartam volna egysoros görkorit kapni. volt egy tök frankó görkoris ep -
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
mármint a Bordino famíliára gondolsz? ők nem olaszok voltak?
tényleg jó sorozat volt, a görkoris kopasz (Bolton?) is az elején egy negatív karakterként indult, majd 180 fokot fordult... később volt, hogy kb csak ő maradt az alapszereplők közül, majd idővel kiírták... na meg volt a focista srác, aki eltűnt és soha nem derült ki, mi lett veleahogy nézem 200+ részt megélt a sorozat
-
sherlock82
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Az a no.1. volt nekem is. MTV egyik legjobb sorozata volt mióta tv-zek.
Az alapszereplők - a görög család többek közt -, iskolai tanárok igazi karakterek voltak, aztán a vége fele, azok a szereplők lettek már középpontban akik az elején csak epizodisták voltak mikor már a főhősök kikoptak.
Az akkori diákok és családok életét is bemutatta.
Talán ebből is látszik hogy Ausztrália mennyire befogadó állam volt mindig, rengeteg náció szerepelt a sorozatban.
Szívesen újranézném, nem bánnám ha valaki műsorra tűzné .
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
jaja, népszerű volt, de nekem a korábbi heartbreak high sokkal jobban tetszett
...mondjuk ezzel meg az volt a baj, hogy szépen lassan az összes alapszereplőt lecserélték -
AD4MINATOR
nagyúr
Luther
season 1-2-3-4-5Végignéztem én is, szerintem a végére megfáradt a sorozat. Annak ellenére, hogy kevés részből áll egy évad, néha még úgy is sok volt - meglepően. Persze Idris Elba jó cast volt, látszódott, hogy évadról évadra javul a teljesítménye és egyre jobban érzi magát a nyomozó szerepében. A különböző ügyek érdekesek voltak, a segédek és egyéb mellékkarakterek más kevésbé. A hangulat, az esős London, stb. a szokásos várt melankóliás érzést adta.
Megnéztem mellé, utána a lezáró filmet is, (Luther: A lemenő nap / Luther: The Fallen Sun) azzal is felemás érzésem van. Lehet hagyni kellett volna egy kis szünetet évadok darálása helyett és más élmény lett volna..
-
gyuromoj
veterán
Az Invincible S4 03.18-án érkezik a Prime Video-ra.
-
gyuromoj
veterán
-
-
negyven2
nagyúr
Február 26 | Disney+
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Attól függ mit értessz beindul alatt?
Amúgy lassú a tempó, meg az író/készítők amolyan mini Nolan-nak érezhetik magukat, úgy próbálják csavargatni a dolgokat meg titkokat/meglepiket.
De "annyira" nem lett jó, mint az első évad. Meg valahogy más a koncepció is, talán nem az előnyére változott.De azért szerintem még épp érdemes lehet nézni, hova lyukadunk ki a végén...
-
devil-k
nagyúr
Pluribus S01
7.5/10Én, aki nagy Vince Gilligan fan, kicsit kétkedve fogadtam ezt a sorozatot. Teljesen más ez, mint a Breaking Bad vagy a Better Call Saul. Nem rossz értelemben más, csak marhára szokatlan azok után, amin "szocializálódtam".
Tény, nem való mindenkinek a Pluribus, sőt, kifejezetten nagyot lehetne benne csalódni. Lassú, olykor vonatott, nem pörög, nem kapkodod a fejed... helyette viszont elgondolkoztat. Számos erkölcsi, morális kérdés merül fel az emberben amikor nézi ezt az sorozatot. Bennem számtalanszor felmerült az a kérdés, hogy mi lenne ha... itt is. Sokféle forgatókönyv pörgött le a fejemben. Tehát már elérte a célját a sorozat, mert valamiféle érzelmet indított el bennem.
Nem tudtam viszont teljes mértékben szeretni, rajongani érte, de nem tudtam utálni sem. Bizakodva vártam, hogy az első évad végére kibontakozik-e bennem valami olyan megmagyarázhatatlan érzés, amire csak annyit mondok, "ez igen, ezt vártam". Rengeteg perspektíva, lehetőség, buktató és még annál is nagyobb csúfos kudarc lehet ebben a sorozatban, ha nem tartják a gyeplőt szorosan.
Kérdés, hogy mennyire kész az ötlet, mennyire kiforrott az elképzelés. Mert hát előjátéknak tökéletes volt az első évad, de ideje lenne a lovak közé csapni és számos kérdésre választ adni, ha egyáltalán lehetséges.
Mindenestre kíváncsian várom, mit hoz a jövő.
-
Pitterix
őstag
Német beépített titkosügynökös krimi, amit egész jól összehoztak.
Fordulatosnak éppen nem nevezném, de egész izgi.
-
arcitec
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ha neked a Call of Duty stílus megy akkor nem ....

Amúgy csak az első rész komótos, mire beindul a dolog ... -
gyuromoj
veterán
A Netflix forgatott a Stranger Things: The First Shadowegyik amerikai előadásán, szóval valóban felkerülhet a színdarab a platformra.
-
arcitec
addikt
Hijack 2. évad Talán kissé lassabban történnek a dolgok, de ennek ellenére fent tudja tartani az érdeklődést, feszültséget, titokzatosságot, hogy mi miért és hova tart, ajánlott.....
-
-
arcitec
addikt
Teherán 3. évad. Az 1-2 is jó volt és ez is, ajánlott ........

-
gyuromoj
veterán
-
sherlock82
senior tag
His & Hers azaz Mindennek két oldala van.
Végére értem, csak ajánlani tudom ezt a 6 részes sorozatot. Fordulatos és izgalmas. Pszichothriller sorozatnak van bekategórizálva, abban az elmúlt időkben az egyik legjobb.
-
Cs1csó
titán
válasz
WayneGace
üzenetére
Ez törvényszerű. A Barátok közt c. sorozatról csinált egy ismerős anno egy táblázatot és kiderült, hogy szinte mindenki mindenkivel összefeküdt már az évtizedek alatt.
Ez a hátránya ha nincs valódi történet (mert valljuk be itt nincs valódi cselekmény kb. mint egy napi szappanopera: csak úgy történnek a dolgok, szereplők tesznek ezt azt stb.
Ezért jó ha egy konkrét célja van a sorozatnak.
Komplexitásában a Breaking Bad jut az eszembe ahol volt cél a történetben és fokozatosan feljődött a karakter és vele a történet is egyre húzósabb lett.Spoiler:
én miután a "munkám/munkánk miatt meghalt a bátyám, az anyám, börtönben az öcsém, ki tudja az apa hogy halt meg, sőt a főhős is volt börtönben (szintén a városhoz volt annak is köze) akkor érdemes elgondolkodni, hogy elköltözni valahová messze. Amúgy be fogom fejezni a már "csakazért is" de ha nem fogom ajánlani senkinek.
-
-
WayneGace
őstag
Mayor of Kingstown 4. évad.
Ahogy visszaemlékszem, hozta a 3. évad színvonalát. Sőt talán jobb is, már csak amiatt is, hogy nem volt két naponta olyan esemény, ami miatt már a nemzetőrséget kellene kivezényelni. Mondjuk így is annyi mindent történt már abban a városban, hogy Ian Jesus Christozása már semmilyen súlyt nem képvisel. Apropó Ian. Emberünk márannyi mindenkit megölt szolgálatban, hogy számolni se könnyű, még is úgy mennek másnap a dolgok, mintha mi sem történt volna. Pedig kétlem, hogy ilyenkor nincs valami eljárás, mégha el is tér államonként. Lassan alig van szereplő, aki életben maradt. Megjegyzem az új zöldfülű fegyőr hölgy több halált látott, mint sok 40 évvel rendelkező veterán a valóságban. Meg úgy mennek ott a börtönbe a késelések, mintha koreai bosszú sorozatot nézne az ember. Kevesebb több lenne. Meg szerintem hiteltelen is valamennyire. Callahan szál is érdekes lezárást kapott. Annyi őrs közül miért pont odament? Abban se sok rációt látok, hogy visszamenjen a börtönbe. Már csak azzal, hogy bujkál, állandó fenyegetést jelentett volna Mikera és családjára. Összességében még mindig a jobb sorozatokhoz sorolnám, csak el kell nézni neki olyan dolgokat, mint amiket felsoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- World of Warships
- Trollok komolyan
- DJI topic
- Linux kezdőknek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, valószínűleg most lessz pár levezető rész amit kb az első 4 el eggyüt ki lehetne hagyni a sorozatból..... persze túloztam kicsit ,de aki nem követi az tudja mire számítson, mert az eddigi 5 ből 1 rész ami ér valamit, a kosztümözés jó, a színészi játékra még várni kell, ez csak a bemelegítő volt , de ne legyen igazam már hűtik az elkövetkező részekkel az évadot..... 
)

...mondjuk ezzel meg az volt a baj, hogy szépen lassan az összes alapszereplőt lecserélték

Janaboy