- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Paradise S01
Sterling K. Brown nem a legerősebb sajna?!
Te egyébként mit néztél? Az oké, hogy sokszor hozza az érzelemmentes ügynököt, de amikor ki kell lépnie abból a karakterből, akkor a csávó nagyon jól teljesít. Az a jelenet zseniális, amikor az arca bal oldalát mutatja a kamera, amikor és látszik, hogy a takarásban lévő jobb arcáról meg potyognak le a könnycseppek..összeomlik idegileg Sinatra mondandójától Ez azt hiszem akkor van, amikor lelövik Samantha-t. Maga a sorozat engem nagyon kellemesen meglepett. Marha jó volt, hogy úgy ültem neki, hogy semmit sem tudtam róla. Az évad végére viszont esett a minősége. Sajnálom, hogy
Véletlen egybeesésnek kicsit erős, de az illúziót legalább jól rombolja a nézőben.behozták a könyvtáros szálat. Az az egész szál csak egy kibúvó az alól, hogy a főbb szereplők közül valakit kiírjanak, és fennmaradhasson a misztikum egy része. Valahogy nem adta ki így a sztori, hogy végig a felé haladunk, hogy Samantha ölette meg. Majd egyszer csak kiderül, hogy ő sem tudja, hogy ki volt az. Hát akkor miért nem mondta ezt el?
Az elnök végig nyomokat rejt el a halála előtt, majd kiderül, hogy egy random őrült ölte meg..Az EMP miért nem vágott haza minden elektromos cuccot a bunkerben, és a repülőket? Az EMP-ről senki sem tudott, csak az elnök, ergo kétlem, hogy készültek volna rá, hogy úgy építsék a bunkert. Vagy oda nem hatol be egy ilyen EMP? fura. S02 ep1 és 2.
Kíváncsi voltam, hogy hova tovább. Sajnos egy ilyen koncepciónak nagyon nem áll jól,ha nem mutatnak semmit a világból. A néző arra kíváncsi, hogy hogyan is néz ki a világ a katasztrófa után. És miután a történet kiszabadul a bunkeréből, jönnek ezek a kis stúdióba felvett, lezuhant repülős jelenetek. Amikor ordít, hogy még csak nem is külső helyszínen vették fel.
A Graceland-ről meg ne is beszéljünk.. Tudom, hogy ez a költségvetésen múlik csak, de fájó. Az első évadban is egy gagyi felvételen láthattuk csak az óriás hullámot.És amitől a legjobban féltem,
hogy most elkezdik felépíteni a szimpátiát Sinatra iránt. Bemutatnak egy debil, diktatórikus elnököt, egy iszonyat elmebeteg Jane-t, akiket túl"írnak", hogy a "sérült" és vélhetően "egyéként jót akaró" Samantha-t építsék fel mint pozitív karakter. Az első évad után? Ugyan már.. Ez most elég negatívnak tűnhet, pedig az első évadot nagyon élveztem. Csak sajnos féltem a másodiktól, és az eddig látottak meg is alapozták a félelmemet. Ez mögött a fasza koncepció mögött nincs meg a tőke, hogy teljes mértékben meg tudják valósítani. Úgy nem lehet bemutatni egy
posztapok világot, hogy egy árva ladik belsejében zajlik egy rész...
-
rjg
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
Az első rész jól indult, így tűnt, hogy új színt tudnak hozni a mindenki által ismert és sokszor feldolgozott karakterbe.
A második-harmadik résztől jöttek elő az írás hibái, az inkoherens, nem végig gondolt döntések, motivációk. Jók a színészek, a korszak megjelenítése, Guy Ritchie rendezése, képi világa és a zenéje valamennyit segített rajta, de összességében szerintünk (hárman néztük) kihagyott ziccer.Jó ötlet volt pl, ahogyan megismerkedik majd barátságot köt Moriarty-val. -
-
Bad Pritt
félisten
Jézus gyere le, ez a Marshals mekkora egy foshalom lett. Holnap jön a harmadik rész, ha nem történik drasztikus minőségbeli ugrás (nem fog) akkor szerintem ennyi volt részemről. Kőbuta, szekunder szégyen amcsi propaganda.
Viszont! Ezzel párhuzamosan ma indul Taylor Sheridan új sorozata, ami radikálisan másnak tűnik, mint az utóbbi évek inkább férfias próbálkozásai. -
arcitec
addikt
Erről mi a vélemény? : Az ifjú Sherlock ...
-
-
Tasunkó
őstag
Nicole Kidman a Big Little Lies-ban már Daniel Day-Lewis-i magasságokat hoz. Sosem gondoltam hogy rossz színésznő lenne, leginkább szép, de amit itt hoz az bámulatos. Annyi arcrezdülés, mimikát, néha már zavarban vagyok hogy meg sem érdemli a jelenet, de mondjuk igen, mert ezzel meg feljebb polcolja a sorozatot. A Dopesick-ből jut eszembe Michael Keaton, aki valami ilyesmi volt.
-
Megnéztem A Wladimirt. Kiváló színészi munka, erotikával túlfűtött az egész és Rachel Weisz viszi a prímet. Tetszett.
-
myckey
veterán
válasz
thomeef
üzenetére
A One Piece Netflix, rohadtul jol eltalalta a szereploket, a karaktereket es magat a megvalositast !
Arad belole az anime hangulata !
Sokszor tul van tolva, rohejes etc...de ez adja a lelket kb. Ez is. Latszik, hogy szivvel lelekkel keszitik es odateszik magukat a szereplok is.
Raadasul a S2 tobb lovet is kapott, meg jobb mint az elso. -
thomeef
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Én nem láttam az eredeti one piece-t de az élőszereplős 1. évada nekem bejött. Még a szokásos netflixes bodyshaming és bőrszín fesztivál mellett is. És mondom ezt úgy hogy amúgy elég komoly shonen anime/manga fan vagyok. Csak épp a one piece maradt ki, pont az egyszerűsége miatt.
-
gyuromoj
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Tom Cruisenak a termete nem volt meg hozzá, viszont rendelkezett színészi eszközökkel, hogy felhozza a karaktert, itt viszont egy Steven Seagal klónról kellene elhinnem, hogy mennyire frankó nyomozó.
A 80-as években egy Niconál még tudtam érte rajongani, de a naptárra nézve most már inkább cikinek tartom. -
myckey
veterán
Igazabol tok jo sztm, hogy van egy igenyes anime adaptacio, ami probal tenyleg hu maradni a mangahoz es az eredeti sorozathoz.
Raadasul most a megvalositas es meg jobb mint az elso evadban, tobb a penz is sztm jobb.Remelem lesz meg belole egy raklap evad, igy, akar ezek.
-
One Piece S02
Hiába a sok színes kelekótya ruha, meg a giccsbe hajló világ, annyira túl van tolva, hogy átmegy szórakoztatóba. Mindezek mellett hatalmas szíve van a sorozatnak, ez több rész alapján is elmondható. És látszik hogy a showrunnerektől kezdve a szereplőkig, mindenki nagyon élvezte a forgatást.
Jöhet a harmadik évad, minél előbb annál jobb.
-
HoTaZo
addikt
-
Rigormortiis
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Annak idején én imádtam a BMS-t
-
-FreaK-
veterán
Ha már a Firefly szóba került, most jött szembe egy ilyen podcast beszélgetés, bele hallgatva sztorizgatás, viccelődés.
Jonathan Frakes + Brent Spiner (StarTrek) és Nathan Fillion + Alan Tudyk (FireFly)
Once We Were ALL Spacemen -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi
az a befejezés 11. Rész végén? Kijött az ügynök a hártyából és nem mutatták? Hol van, mi lett a korábbi szabaduljunk meg Byrontól tervből? Semmi! Majd később rá fogják a felesége beadagolását, megint meg akarnak szabadulni tőle. Már megint? Kapnak végül vissza változtató injekciót, mint a tervben van?
Ez nem finálé. Cliffhangerrel fejezik be. -
-
myckey
veterán
Jo lett az uj evad One Piece ! Az elso evad is klassz volt az eloszereplos valtozatban, ez meg jobb lett kritikak szerint.
Igazabol ez minel elborultabb, mar mar rohejesebb, annal jobb
-
S e t h
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én még mindig várom, hogy valahol lássam leírva, ő egy jó színész.
Kb. egy múmia mimikai eszköztárát vonultatja fel, még Steven Seagal is vehetne tőle órákat. -
-FreaK-
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy ki mit hallott róla. Ennyi idő elteltével azért nem sok jóra számítok, de azért nagyot csalódnék, ha csak animációs sorozat lenne...
Itt van mind a 6 kis videó egyben: [link]szerk.: kommentek között valami bobblehead bábúkat emlegetnek, hát akkor nagyon morcos leszek, ha csak ezért csinálnak felhajtást.. elvileg március 15.én kiderül.
Mondjuk ez a bólogatás tényleg arra utal
#Firefly
-
paatrick
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Cowboy bebop se volt jó
tök felesleges ezeket a sorozatokat feldolgozni, max úgy lenne értelme hogy snittről snittre másolják az animét. (Ha így haladunk azt meg az AI simán meg fogja tudni csinálni pár éven belül)Azt viszont durva látni hogy amerikában mennyire mainstream lett az anime. Pár hete youtube-on néztem ilyen párkeresős akármit és szinte minden harmadik huszonéves csaj/csávó azzal kezdte hogy animét néz, mangát olvas, anime tetkója van stb.
-
Nordic
Közösségépítő
Furcsállom, hogy itt eddig nem esett szó az elmúlt napokban Nathan Fillion rövid videóiról, amiket az elmúlt napokban tett ki. Mindegyiket egy egy régi Firefly főszereplővel közösen vett fel. A hétvégi amcsi comic con-on elvileg lesz egy bejelentésük is, sokan új Firefly sorozatot várnak, akár animációs formában, ahol az eredeti szereplők adnák a hangokat. Tudom konteó, de a videók igen gyanúsak.
-
Lajmund
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Az ilyen híg fosok miatt mondtam le az előfizetést. Tökéletesen prezentálja mennyire szánalom tenger a Netflix.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
The Beauty És akkor hol a többi rész? Ez nincs befejezve!
Különben meg nagyon gagyi a történet tele történetszál beli lukakkal. Nagyon gyenge képességekkel írta valaki a forgatókönyvet. -
markknight
nagyúr
Nézem a One Piece új évadát, kb a harmadik résznél járok, de megmondom frankón, hogy halvány gőzöm nincs ez a sorozat miért és mivel jobb mint annó a Cowboy Bebop volt. Tök béna ripacskodás az egész, néhol már ilyen Power Rangers flashbackjeim voltak.
-
Bad Pritt
félisten
Újabb remake/feldolgozás, amit senki sem kért.
-
gyuromoj
veterán
-
HoTaZo
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Úgy podcast-tet szoktam hallgatni vezetés közben.Na, akkor felveszem a listára.
-
paatrick
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
"Ritchson ígérete szerint ez tele lesz akciójelenettel, nagyjából harminc ilyen szerepel az évadban, ami rekordot jelent a sorozat pályafutása során."
Amerikákok mindig azt hiszik hogy valami attól lesz az eddigi legjobb hogy televerik idióta verekedéssel amiből többségében semmi se látszik mert úgy rángatják a kamerát.Ehelyett a valóságban meg az látszik hogy az első évad értékelése a legjobb, amiben a legkevesebb verekedés és hihetetlen akció volt
-
Fallout S02 (2025-2026)
Hát, ezzel kicsit bajban vagyok. Ha checkboxosan értékelünk, akkor kb. megvolt benne minden, ami az első szezonban tetszett - fantasztikus hangulat, jó látvány, eszement zeneválasztás, érdekes karakterek ( ), és persze az überbrutál szarkazmus. A történek már az első szezonnak sem volt kiemelkedő erőssége, és érzésem szerint itt csúszott meg egy kicsit a kettes - nézném ezeket a kalandozásokat a végtelenségig a fentiek miatt, de azért többször felmerült a gondolat egy-egy 10-15 perces szegmens kapcsán, hogy ezt itt most miért is volt érdekes elmesélni.a CW paladin belépője valami kapitális volt
Az egyetlen nagyobb negatívum a szezonzáró volt. Az első évadban annyi gond volt vele, hogy túl sok minden sűrítődött oda, de azok legalább odab***ósak voltak - itt viszont láthatóan valami még nagyobbat akartak mondani, és összeesett a dolog a saját súlya alatt, és a szálak többsége nyafogós érdektelenségbe fulladt. Ez némileg lerontja az egyébként erős összhatást, úgyhogy adok neki 7/10-et.#értékelés
-
envagyok
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez feliratos vagy szinkronos?
-
.LnB
titán
Én, amikor tegnap a végére értem a Paradise sorozat első részének úgy, hogy semmit sem tudtam a sorozatról: [link]
Ez rohadt nagy mák, hogy sikerült úgy nekiállnom, hogy semmit sem tudtam róla. Kivéve kettő dolgot:
Utóbbit nem is értettem a látottak alapján. De esküszöm, már az elején valamiért beugrott nekem amegölik az elnököt, és poszt apokaliptikus. Nem tudom miért, deThruman Show. , vagy nem tudom.túl idilli volt az a környék -
-
HoTaZo
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mi dobtuk a WonderMant , próbáltuk folytatni a Kingstown polgármesterét, de túl fáradtak voltunk hozzá a hétvégén, így belekezdtünk az 1992-be, de az sem tudott már a 2. részben ébren tartani. Még nem a sorozat hibájának veszem, csak a kimerültségnek.
Vannak nagyon (ember jellem beli) durva jelenetek a Boss-ban. Valamiért nekem kimaradt a House of Cards. Talán majd teszek egy próbát vele.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már az első résznél megakadok, annyira nem szokványos. Mi az istent láttam, ez fogalmazódik meg bennem.
A Rooster nevű komédia viszont jól kezdett nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- TUF A15 FA506IHRB 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- mini pc/ WIN11/ i5 10500T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Te egyébként mit néztél? Az oké, hogy sokszor hozza az érzelemmentes ügynököt, de amikor ki kell lépnie abból a karakterből, akkor a csávó nagyon jól teljesít. Az a jelenet zseniális, amikor az arca bal oldalát mutatja a kamera, amikor
A Graceland-ről meg ne is beszéljünk.. Tudom, hogy ez a költségvetésen múlik csak, de fájó. Az első évadban is egy gagyi felvételen láthattuk csak az óriás hullámot.
Na nem mintha nekem hiányozna a Bebop, csak érdekes mégis
Janaboy