Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
# AKCIÓ
az EMAG-on - 4 %
+ A nap ajánlata ... -10 %
8 -256 GB több színben is, >> Min. ár! (ha minden igaz ...)
= 122.310,- ....... ( ez ~ € 300,- )
de van
12 - 512 GB-os is az akcióban.Szokásos feltételek >> csomag elem v. valami "Genius" jelű apróság még kell a kosárba az engedményhez!
Továbbiak a Best Buy topikban.
-
_Dumber_
őstag
Rendes vagy.. de bézs kellene
.
Illetve még telefon sincs, de ha lesz a párom azt nézte ki.Az eredetit meg akarom tartani, a másik meg arra kellene, hogy vennék egy szinazonos oldaltnyíló tokot, és a benne lévő szilikont kicserélném arra.
Mindketten utáljuk az olyan tokot ami lefedi a gombokat is. A gyári pont jó.
Sajnos elég kevés még a tartozék.. Még távolkeleten is. -
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Lehet valahol az eredeti dobozban lévő hátlapot (tokot) pótolni?
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #281 üzenetére
Valami puha dolog pl.heverő stb. felett csinálj pár esés-próbát életszerű kb. 1-1,5 m magasságból ...
Szinte biztos, hogy nem a kamerákra érkezik ... ( >> súlypont !)
De kizárni semmit nem lehet!
És több helyen akadhatnak síkból kiemelkedő komolyabb sérülést okozó tárgyak pl. darab kő, kiálló csavar stb. is.Biztos, h valamilyen szinten a képek minőségének romlását okozza ... de inkább arra panaszkodnak, hogy gyorsan leesnek -
legallábbis a fóliák. -
Bareszotron
kezdő
Köszi mindenkinek aki nekem válaszolt! ezeket jó tudni
A kamera védőt már megrendeltem, letesztelem majd milyen képet készít nélküle és vele. igazából nem a karcolódástól félek, hanem a tok (amit vettem) egyáltalán nem védi a kemerákat és ha úgy esik le, szinte biztos hogy történik vele valami
-
ben11
őstag
Viszont optikaiból a felső polcról pakolt bele a motorola.. Megbízhatóság/sebesség majdnem eléri az ultrahangost.
-
tms+
aktív tag
válasz
Bareszotron #257 üzenetére
ez azért ilyen, mert nem ultrahangos a leolvasó, hanem optikai. ennek kell a fény. ez az olcsóbb megoldás.
261: a Samsung az S szériában ultrahangost használ, az A szériában optikait.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Bareszotron #275 üzenetére
Az ilyenek sosem tesznek jót a képminőségnek. Nekem még sosem volt gond egyik telefonomnál se, hogy karcolódna a kamera lencséje...
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #275 üzenetére
Ezt is megkérdezheted a jelzett fórumon ...
esetleg, vmi hasonlóra rákeresni az Amazon site-okon ...
ott vannak értékelések és általában több (sok?) tapasztalat, leírások is.- - - - -
Mocha Mousse - új szín- már gyári inst. A15-tel jön ....
legalábbis a jan 25. után gyártottak. -
vence
aktív tag
Este néztem ...
a német 50 Neo -os topik eszméletlen pörög ...
[link]
Lehet már vagy 2 ezer hsz. - 60+ különböző témában.
Ált. tapasztalatok topik vmi 800 hsz.
Több problémára megoldások,
több fotós topik is van;
- tartozékok stb. -
Bareszotron
kezdő
Van valakinek bármi tapasztalata ilyen lencse/kamera védő cuccal? Kipróbálnám hogy mennyire rontja a kamera minőségét, és ha nem jó le venném, csak félek hogy ragasztó marad a kamerán vagy nehezen jönne le https://a.aliexpress.com/_Ex0gXGk
-
ben11
őstag
válasz
Optikai az ujjlenyomat érzékelő, kell neki a fény az olvasáshoz. Edge 30 Neo-n is ilyen, ez jön a technológiával..
Engem nem zavar, csak el kell találni pontosan -
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #272 üzenetére
A RAM Boost-ot inkább ne használd!
Szinte minden info szerint többet árt, mint használ.A motoknak jó a RAM-management-je, nincs ilyesmire szükség.
Ez a jóval lassabb belsőtárat (ROM) használja virtuális RAM-ként.
Ha nem elég a 8 GB akkor inkább a 12-es verzió kellene neked.
-
Bareszotron
kezdő
Mivel az előbb nem küldte el a képet inkább fel töltöttem ide
https://ibb.co/RkjV66Qs
-
Bareszotron
kezdő
Most nézem, és nekem ez be volt kapcsolva. ahhoz hogy ki kapcsoljam újra kell indítsa magát
lehet hogy emiatt nincs normális fps/hz-em egy játékban(?)
-
vence
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #204 üzenetére
Ez tényleg jó ár volt a 68W TurboPower - PD gyáriért ...
azóta 12k körül láttam.Nekem még mellékelték ...
de inkább a TuPo 33W-osat használom mindenhez. -
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #265 üzenetére
Figyelj ...
azért alapból is kerülni kellene, hogy sötétben (egyéb normál világítás nélkül) használjunk ilyen eszközöket, hacsak nem sürgős vmi ... stb.
egyéb indokolt esetek.
Mert nagyon káros a szemre ... (persze már alapból is -
zsoltzsolt
addikt
Most megint jön egy újabb frissítés
-
Bareszotron
kezdő
Ahonnan vettem a telót, 14 napig vissza tudom küldeni. és igen, tényleg nincs jobb választék, szóval marad az 50 neo
sőt drágább árban sem kellene más, mert csak a Moto jön be nekem, és abban most csak ez az ami nem ívelt kijelzős és jó mérete van
Szerintem nem fogják ezt javítani frissítéssel, mert gondolom ez alapból ilyen low-budget megoldás. a jobbért többet kellene fizetni, de azért küldök majd egy üzit a Moto-nak
Az automatikus fényerő pedig ki van kapcsolva, nem ezzel van a probléma, biztosan csak így olvassa az ujjlenyomatot. És ja, elég gáz hogy senki nem beszél erről, pedig tényleg vakít sötétben. de azért annyira nagyon nem vészes hogy cseréljem a telót, úgy oldom fel sötétben hogy eltakarom a kis vakító kört
-
Exquisito
tag
válasz
Az Edge 50 Pro-n is vakít, de szerintem azért mert valamivel nagyobb a világító kör mint az Oppomon így nem mindig takarom el teljesen.
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #261 üzenetére
Nem, ez inkább az automatikus fényerőszabályozásra vonatkozik.
Úgy gondoltam, azzal is összefüggésben lehet ...
Majd kiderül ...Ha nagyon zavaró, jelezni kell a problémát és ha megoldható, akkor orvosolják valami frissítéssel .
Ha nagyon zavaró, lehet PIN-t is használni, szerintem az sem sokkal lassabb ... megfeleló kód esetén, amit gyorsan be lehet nyomni.Nem tudom a visszaküldés hogy működik ennél a cégnél ...
de azt sem, hogy ennyiért mit lehetne venni helyette ???
És modell sincs, ahol semmi kompromisszum nem kell!De még azzal is összefügghet a dolog, hogy az újabb kijelzőknek már alapból sokkal nagyobb a fényereje.
Szóval vmi majd kiderül, vagy meglesz az egyéni, vagy általános megoldás.
Mások mindenesetre, látod, nem találták ezt akkora problémának, hogy írtak volna róla, pedig nem árt tudni ... -
elfelejtette
veterán
válasz
Bareszotron #261 üzenetére
Nálam is max fényerővel világít a kis kör, mikor beolvassa az ujjlenyomatot, olyan, mintha szándékosan megvilágítaná, hogy pontosabban tudja olvasni...
-
Bareszotron
kezdő
Állatsam be gyakrabban? mármint töröljem az ujjlenyomatot és kezdjem újra? nem hinném hogy ez segít, és én ujjlenyomattal nyitnám ki mindig
De utána néztem kicsit, igaz az samsung volt, de ugyanaz a probléma. állítólag ez így a normális, mert 2D és nem 3D. vagy valami ilyesmi. ez kicsit csalódás, de mostmár tudni fogom w következő telómnál hogy erre is figyeljek. (de ha úgy oldom fel, hogy takarjam le a kerek fehér részt, akkor tűrhető)
-
vence
aktív tag
válasz
Sajnos a fényerőszabályozásnál már az AI is kavar kell egy kis idő amíg megtanul dolgokat és beáll az automatikus szab.
Az elején, amikor zavar, állítsd be gyakrabban és előbb utóbb össze fog jönni. Szóval ez a része nem beállítom és elsőre jó lesz.Hogy ennél más lenne az ujjlenyomatnál ... nem gondolnám, hacsak nem rontották el a 15-tel.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Bareszotron #258 üzenetére
Ez ilyen nálam is.
-
Bareszotron
kezdő
válasz
Küldjem vissza a telefont? hibás?
-
Bareszotron
kezdő
Van erre bármi megoldás?
Ujjlenyomat van nekem beállítva, és az a baj hogy túl fényes amikor használom. napközben nem veszem észre mert fel van húzva a fényerő, de estére/este mikor lehúzom a fényerőt nagyon idegesítő. mikor feloldom ujjlenyomattal, az ujjam alatt a kerek fehér rész (nem az animáció) max fényerőn van. kb olyan mint mikor vakuval fotózol egyet a sötétben -
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #254 üzenetére
Ez vmi régebbi amerikai hír, ott volt valami, leginkább az egyik Razr-nál, amit rég javítottak.
Csak mire ideért mindenki fújt még rajta, de a legnagyobbat az Orrigó telefonos szaklapp ...
Egyéként is igazad van, ők omolhatnának már!Igen ez a szín már frissebb, + szín, ezt a sorozatot pedig nem túl régen gyárthatták.
-
Bareszotron
kezdő
Én ma kaptam meg, dobozból kivéve már android 15n volt, csak egy biztonsági frissítést kellett telepítsek és ennyi. Semmi problémát nem észleltem eddig. Az origóra meg semmit ne alapozz, azt az oldalt alapból ignorálni kell
valószínűleg 1-2 ember kifogott egy hibás modellt, de ennyi
-
ABal
őstag
Ezt meg nem tudom mire vélni
Nálatok okozott bármi problémát az Android 15? -
ABal
őstag
Ez az imént települt. Azt látom, hogy a biztonsági frissítés maradt ugyanazon a dátumon.
-
Bareszotron
kezdő
Holnap kapom meg. választanom kellett, (csak ez akciós) 512gb/12gb ram de szürke színben, vagy 256gb/8gb ram barna színben. (mocha mousse)
hát én a barna színt választottam.
és többet is fizettem érte (kb 130ezret) nekem a szebb szín jobban megéri, mert látszani fog a tokban a kamera résznél. az 512gb/12gb meg felesgesen sok nekem
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #247 üzenetére
Megvetted már?
Ez elég jó ár, főleg a speckójához képest!
A német fórumokon szinte csak jókat írnak róla, de ott már több jó akció is volt.
-----
Ha jönne a frissítés az Andi 15-re nem biztos, hogy érdemes sietni vele, mert a Fusion-nél kisebb, de az USA Razr-oknál nagyobb problémákat is okozott.
De a német fórumosok szerint, nem kicsit fel lett fújva a dolog ...
( a weboldalaknak kell a kattintás, a hangzatos cím).
Valójában, csak kisebb problémákról van szó és közben már patch is kijött. Mindenesetre nem feltétlenül érdemes sietni a frissítésekkel.Achtung: Android 15 Update macht manche Motorola-Smartphones fast unbrauchbar
[ Hír - Notebookcheck - Feb. 13. ] -
Bareszotron
kezdő
Az 50 neo-t most romániában meg lehet rendelni február 19-ig 124ezerért, szürke színben 512GB tárhely 12GB ram
Az Altex-től -
akosos
csendes tag
nekem a gyári túl fapados, bár a túl bonyolult dolgokat sem szeretem.
Ez nagyon jól beállítható, tök átlátható, értelmesen néz ki és praktikus a menüje és megjelenése, persze ez egyéni ízlés kérdése
2 kártyával használom, mindent tud. Évek óta ezt használom, tán 1500 forint volt annó, reklámmentes. -
akosos
csendes tag
válasz
elfelejtette #240 üzenetére
természetesen a cím már nem létezik
pedig egy tök jó tárcsázó, tényleg sokkal jobb bárminél, amit eddig láttam, tavaly frissült utoljára....így ez már nem valószínű, hogy javítja.... -
akosos
csendes tag
válasz
elfelejtette #219 üzenetére
Rájöttem valamire, nem a gyári dialert használom, hanem a true phone dialert, a régebbi telefonjaimon évek óta ezt használom, hibátlan volt.
Kipróbáltam most a gyárit, azzal nincs ez a hiba, itt lehet a gubanc
Ezt vajon hogyan lehetne megoldani??
Első körben írok a supportnak, hátha.... -
Bareszotron
kezdő
A mobilarena videóban azt hiszem az volt mondva, hogy három mikrofon van rajta.
Az oldalán a bekapcsoló gomb alatt az nem mikrofon, hanem szellőző. szóval csak két mikrofon van.
Itt meg tudjátol nézni: https://help.motorola.com/hc/7157/14/pdf/help-motorola-edge-50-neo-14-global-en-us.pdfA 10-edik oldalon, a telefon ábrán a 8-as megjelölt rész
Szóval ezt mindenkép érdemes tisztán tartani és nem el takarni
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok!Nincs jól használható Gcam apk ehhez a telefonhoz?
-
szamoncsy
csendes tag
Sziasztok akinek ez a telefon van írnátok róla véleményt?
Átlagos használatra és fotózásra szeretném.
Ez és a Honor 200 közt akadtam el.. Köszönöm -
-
ABal
őstag
Nálatok megmaradt a "túltöltés elleni védelem"? A rendszerfrissítés óta nálam ez a menüpont csak a nevében maradt meg, ha megnyitom, a helyén az optimalizált töltés bekapcsolása van. A vicc az, hogy annak van egy saját müpontja is, ami szintén megvan. Így most ebből kettö van, a túltöltés elleni védelem viszont eltűnt, és nem is tudom már beállítani.
Szóval, A15 óta nekem kell lesni, ha azt akarom, hogy ne töltse 80% fölé, mert magától ezt már nem teszi meg. -
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Esetleg valakinek van információja arról, hogy hol van kiállítva szürkéből olyan példány, amit meg lehet fogdosni? Még jobb, ha van mellette egy Bézs is.
Köszönöm
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #226 üzenetére
Szoktak azért sík-kijelzős Edge-k is lenni.
A 30-as szériából 2 is volt!
>> Edge 30 és a 30 NeoNagyon jó telók, de ezek már nem fognak új főverziót kapni.
és ezek is kisebb akkuval vannak.Talán még a moto G84-et érdemes megnézned,
vagy egy G54 Power-t (8 - 256GB-ost, pl EMAG )
ezek 5.- és 6.000 mAh-as akkuval vannak
és jóval olcsóbbak.De a linkelt ár nem rossz jelenleg errefelé.
-
Bareszotron
kezdő
ívelt kijelzős nem kell, ezért is választottam ki a Neo-t, mert ez nem ívelt. 1 hete kb mikor megláttam hogy van az Edge szériából olyan ami nem ívelt, egyből elkezdett érdekelni. Nem is értem hogyhogy nem futottam bele eddig? azt hittem az Edge 50 szeriából nincs ilyen.
Szerintem elég jó vétel ennyiért https://altex.ro/telefon-motorola-edge-50-neo-5g-256gb-8gb-ram-dual-sim-grisaille/cpd/SMTMTEDGE50N2GY/
Ha nem is olyan brutális az akkuja nem lenne olyan nagy baj nekem, amúgyis kevesebb időt akarok telón töltenide azért az is jó lenne ha kibírna legalább fél napot használat mellett egyszerűbb dolgokkal
-
István89
tag
válasz
Bareszotron #222 üzenetére
Szerintem meglepően jó az akkumulátor. Családban használ valaki ilyen típusú telefont és az üzemidő, ahogy néztem baromi jó, volt hogy 2,5 nap ment a töltőre és volt benne majdnem 5 órás képernyőidő, és én is sokat nyomkodtam, mert én állítottam be neki, akkor is jól bírta. Mondjuk egy A40-et váltott, így volt nagy szenzáció, hogy van ami kibír akár 2 napot is két simmel.
Remek telefon, viszont szerintem túlárazott a specifikáció alapján, de méret miatt sok választás nincs, aki nem szeretne nagyobb telefont.
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #220 üzenetére
Ha EU- vétel játszik érdemes szétnézni, mert nem túl régen a
12GB-os volt ennyiért!>> eBay, Amazon
Úgy rémlik a sima Edge 50 sem üzemidő bajnok!
Az 50 Fusion nem jó neked?
Azok olcsóbbak és sokkal jobbak üzemidőben.
Csak a tele-lencse hiányzik és 5000 mAh. -
elfelejtette
veterán
válasz
Bareszotron #222 üzenetére
Asszonynak is G54 power edition van, szóval nem volt nehéz.
Kicsit irigylem hogy pár milliméterrel nagyobb házba ennyivel nagyobb aksi belefért a telefonjába. Szinte mindent mobilon intézek, szóval ez az aksi jelentős visszalépés, az előző Redmi Note 9 Pro is jóval tovább bírta, csak a péklapát mérettel nem bírtam kibékülni...
Cserébe legalább gyorsan tölt, 30 perc alatt 16%->85% -
Bareszotron
kezdő
válasz
elfelejtette #221 üzenetére
Igen eltaláltad!
G54 power 12GB ram 256GB tárhely
Teljesen elégedett vagyok az aksijával, és pont az előbb küldött értesítést hogy frissítsem mert megérkezett a január 1-i biztonsági frissítés
És ahogy nézem csak plecsnis telefonjaim vannak, szóval jó vagyok
De muszáj váltanom mert ez az új Hello UI nagyon gyönyörű , és a 50 Neo jó mert nem ívelt kijelzős.
A pixel 9en is gondolkodtam, de végül a Motonál döntöttem. miért adjak érte több pénzt, ha még az alkalmazás ikon formáit sem lehet változtatni? és unalmas szürke fekete minden? Jól döntés volt a Moto-tól a Hello UI, vége az unalmas szürke napoknak, és helyette egy szép átlátszós fiatalos ízléses rendszer! -
elfelejtette
veterán
válasz
Bareszotron #220 üzenetére
Szia!
Páromnak is G54 Power van, ha arra gondolsz, hát üzemidőben nem egy liga... -
Bareszotron
kezdő
Sziasztok! nemsokára meg fogom venni ezt a telefont a 8GB os verziót ami 256gb-al jár, itt romániában most 124 ezer.
most egy 6000mah-os Motom van, meg fogom érezni hogy ennek csak 4310mah-os az aksija? kicsit tartok ettől, a mostani 6000-es aksisat is töltöm minden nap legalább 1x
A másik pedig, egy külföldi azt mondta hogy a szelfi kamerától sárgás/homályos lesz az arc, idk. lehet csak egy hibás modelt fogot ki.
Viszont engem az érdekelne, hogy mennyire lehet le húzni a képminőséget/megapixelt a szelfi kamerán? nem akarom hogy részletesek legyenek a szelfijeim, minél gyengébb kell xd
Meg, az nem tetszik még, hogy ezzel a Hello UI-val amikor engedem a hangot az a megjelenő panel nem tetszik. az eredeti stock androidos sokkal jobb volt, nem is értem. és egyszerűbb is kezelni. remélem a Moto ezt javítani fogja.
A mostani telefonom nem csak 6000mah-os, de még 12GB ramja is van. de állítólag nem jelent semmit hogy 8giga ram, vagy 12.
Mindenesetre nagyon várom ezt a telefont, mert kívül belül gyönyörű és szinte tökéletes :')
Állítólag nem a legerősebb a procija, de ha a snapdragon 696-tól jobb, akkor csak jó lehet! mindenre is elég -
akosos
csendes tag
Sziasztok!
Telefonálás közben azt vettem észre, mintha a közelségérzékelő kikapcsolna....és mindenfélét nyomkodok a "fülemmel" megjelenik a lehúzható menü, stb...
Valakinél volt már hasonló? De közben ha kézzel eltakarom akkor működik. -
elfelejtette
veterán
válasz
zsoltzsolt #215 üzenetére
Azóta már nekem is újra jó lett úgy, hogy nem piszkáltam semmit, lehet a face oldalán optimalizáltak valamit az A15-höz...
-
elfelejtette
veterán
válasz
zsoltzsolt #215 üzenetére
Eddig jó volt, és semmit nem állítottam át.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
elfelejtette #214 üzenetére
Nálam teljesen rendben van. Nem lehet, hogy a betűméret beállítás a gond?
-
elfelejtette
veterán
Ennyi változást látok egyelőre, hogy a facebookban a "tetszik" nem egy sorban van...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
elfelejtette #211 üzenetére
Szó szerint semmi változást nem látok, se funkciókban, se semmi másban.
-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Mennyire ajánlott hosszabb időre (pl. éjszakára) és rendszeresen vezeték nélkül tölteni a telefont?
-
elfelejtette
veterán
Na akkor legalább ketten is leellenőrzitek, mielőtt én is telepítem...
-
ABal
őstag
-
espi38
őstag
Én nem csak ezt a telefont töltenem hanem többet egyszerre nálunk mindig vita van ki tölti éppen a telefonját a gyors töltővel. Ezért olyat kerestem amivel egyszerre többen tudjuk tölteni az eszközeinket, pl. egy ilyen [link]
-
espi38
őstag
Szerintem, meg ennyi pénzért érdemes lett volna egy töltő egységet venni amivel több eszközt tudsz tölteni egyszerre
-
norberto9
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #204 üzenetére
Nekem egy 30W-os Baseus Cube Pro 32 perc alatt 75%-ot töltött bele.
-
zsoltzsolt
addikt
Ma megjött az Alzatól rendelt töltőm
Baromi gyors, 10 perc alatt több mint 20%belerak a telóba.
Most nagyon jó áron van náluk.
Lenovo 68W USB-C Wall Charger 8 490 Ft-ért - Hálózati tápegység | Alza.hu
8490 FT, akcióban -
elfelejtette
veterán
Ez a menüpont sajnos olyan haszontalan, mint az "Utoljára feltöltve 100%-ra" is, ahol nekem jelenleg azt írja, hogy "5:26" csak azt nem, hogy melyik nap, mivel az alatta lévő grafikon szerint az utolsó 24 órában 2x volt töltve, de egyik alkalommal sem 100%-ra...
Egyébként ha mondjuk nem a Bibby fórumtárs által említett facebookot nézzük, hanem mondjuk a Rendszer UI-t, arra 22:18-at ír, ami kicsit hasznosabb, bár még azzal se tudok mit kezdeni...
És mi az a 66% alatt, hogy "Eddig 16:00" mikor 18:54 van...
-
ABal
őstag
válasz
bustarhymes #200 üzenetére
Attól tartok, jelenleg ennél többet nem találsz.
Bibby fórumtárs (Edge 50 Pro) posztja nagyon szépen leírja a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Formás eszközt hozott a Motorola, ahol megpróbálták úgy összeválogatni a funkciókat, hogy ne kelljen sok kompromisszumot kötni.
- Formula-1
- Fűnyíró topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest