- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetib
tag
válasz
kakukkmarci
üzenetére
Ez ugyanaz amit én is irtam. 6 jegyű pin kódnál él ez az opció. 6 alatt nem és akkor nem is látható ez a menüpont vagy opció a fogaskerék után.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nekem így néz ki. Hat számjegyű PIN és november 1.-ei frissítés mellett. -
elfelejtette
veterán
válasz
kakukkmarci
üzenetére
"Feloldás automatikus megerősítéssel bejelölve."
Nekem nincs ilyen menüpont... -
akosos
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
... szerintem ez nagyon minden is függő....
Használat, töltés, stb.... -
szetib
tag
Ellenőrizné vki ezt nekem:
Beállítások -> keresőbe: arc -> találatok: Arcalapú feloldás -> Arcalapú feloldás -> PIN kód megadása -> mi történik?
Nálam golndolkozik egy rövid ideig, aztán full fekete képernyő és nem lehet visszalépni. A beállításokat be kell zárjam és akkor kilép.
Újraindítás után is ezt teszi....
-
szetib
tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok.
Egy egyszerű kérdésem lenne.
Amikor biztonsági kódot kell beírni pl indításkor, vagy mikor nem fogadja el az ujjlegyomatot, mindig kell "enter"-t nyomni?
Más tipusú (pl oppo) telefonon a 6 jegyű kód beírásakor a 6. jegy után automatikusan továbbmegy. -
parzone
csendes tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Frissítettem Software Fix-el V2UIS35.43-12-6-3 -ra és nekem ezek után ezt mutatja.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
És eddig a Google Play január 1.dátummal futott a mostani frissítés után lett megint az is 2025.november 1.....
-
parzone
csendes tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Szia!
Beállítások-Biztonság és adatvédelem (lejjebb görgetsz) Rendszer és frissítések menü pont.
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
A Google play frissítés hol van?
-
zsoltzsolt
addikt
Frissítettem pár napja OTA-n keresztül vagyis jelzett a teló, hogy van frissebb verzió. Ez meg is történt, utána tán egy nappal a Goggle Play rendszerfrissítés is, ami már decemberben 2026. január 1. dátummal frissült. Nq aszóval lement az a Goggle Play-es frissítés, azóta ez is 2025. november 1. dátummal szerepel, akár a biztonsági frissítés...
fene se érti -
laca7909af
tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Erre frissült
-
laca7909af
tag
Software Fix-en már tölthető a "12-6-3" végű friss szoftver.
Nemsokára rakom fel, ha lesz tapasztalat, megosztom itt
-
Shryoss
csendes tag
Jelentem, hogy a kommentek elolvasása és ezáltal a frissítés keresése gombra nyomás után nekem is felajánlotta a nov. 1 biztonsági frissítést. Jobb későn, mint soha..?
-
akosos
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
most jött meg teljesen magától a frissítés, úgy, hogy ki van kapcsolva az "okos automatikus" frissítés

-
zsoltzsolt
addikt
Mintha én írtam volna
Moto Z Play volt az utolsó Motorolám, szerettem is. A hozzáadott JBL hangszórót ma is használom. De vettem hozzáprojektort és a Hasselblad fényképezőgép modult is. A projektor még ma is időnként használatban van, pl. tévéadást kivetítek vele, fotó nézegetésre, stb. Innovatív irány volt, sajnáltam, hogy elkaszálták ezt az irányt. Most ezzel a telefonnal tértem vissza Motorolára. A kettő között Nokia volt. A választás motivációja leginkább a stock Android rendszer. Nem bírom az agyon módosított rendszerrel rendelkező telefonokat Xiaomi, Redmi, Samsung, stb.) -
titusz11
csendes tag
Az miért lehet, hogy valaki felhív 16,45 kor és később 17,15 re jegyzi a hívásnapló?1perc beszélgetésről van szó Más is tapasztalt hasonlót?
-
gzoll
aktív tag
válasz
Fecogame
üzenetére
De ez miért ilyen horderejű kérdés? Mármint az hogy tudom hogy mások se kapták még meg a frissebb biztonsági pakkot, attól még én se fogom hamarabb megkapni :-/ szerintem mindenki várjon türelemmel, mert feleslegesen szól már erről a topic, hogy ki mikor kapja meg a frissítést, nem használhatatlan a telefon a szeptemberi update mellett se és nem kapja meg senki hamarabb. Én is csalódott vagyok, nekem ez már volt a Moto Z2 Play telefonnál is hogy ígérték a frissítést, végül az se jött meg és be is szántották az egész szériát. Most adtam tavaly egy új esélyt a Motorolának ezzel a telefonnal, ismét csalódás, hogy ennyire nem foglalkoznak a készülékkel, szerintem ez határozottan nem fog 5 főverzió frissítést kapni, ha még a biztonsági pakkok se jönnek meg, bírja ez ameddig bírja, a következő telefonom nem Motorola lesz 🤷♂️ pedig szeretem ezt a kis telefont
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Csináltam hozzá egy szavazást, így nem spammejük szét a topikot a válaszokkal

-
akosos
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Van
-
titusz11
csendes tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Van..
-
zsoltzsolt
addikt
Van még akinek nem jött meg a 12-6 végű frissítés?
-
fradi81
veterán
20%-nál járhatott a teló és kikapcsolt, visszakapcsolni nem lehetett. Ráraktam töltőre és 0%, jó előjel.
-
elfelejtette
veterán
válasz
bustarhymes
üzenetére
Egyébként én is próbálom 20-80% között tartani...
-
elfelejtette
veterán
válasz
bustarhymes
üzenetére
Nálam 15 hónap után még 100%
-
szetib
tag
válasz
bustarhymes
üzenetére
Nekem már 96%on van és nincs egy éves. Viszont én a 125wattos töltővel etetem, ami ezek szerint rombolja is rendesen. Na de ez nem hiba, elfogadtam, hogy hamarabb halódik.
-
elfelejtette
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ha a gépre dugva ő indítja újra fastboot módban, akkor kábé 5 perc alatt végig megy a telepítés 100%-ig, de addigra már ő magától is újraindítja a telefont és kész is van...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Ennél a robotnál hagytam abba, (már untam) ott milyen lépéssel kell folytatni?
-
elfelejtette
veterán
Én most rászántam magam, és Software fix-szel frissítettem a 12-4 végűről 12-6 végűre.
Persze bénáztam is egy sort. Mobilnet van itthon, és kicsit döcögve jött le a frissítés, mondjuk nem is értem, miért volt 5,5GB, főleg hogy 777MB-nál leállt hibával...
Meg persze régen mókoltam már így fastboot menüvel, mikor bejött a kis zöld robot, rutinból a jobb szélen jelölt "Start"-ra kattintottam lányos zavaromban, nem kis kavarodást okozva így a programnak, ami nem értette, miért nem kapcsolódik már hozzá a telefon... -
bustarhymes
csendes tag
válasz
olcsoleves
üzenetére
Hali
Több mint egy éve használom épp a kompakt méret miatt választottam, tudtam hogy az akksi mérete is kompakt 😁 Gyári 68w Motorola töltőt utólag vettem hozzá mert a régebbi Moto 33wattos töltő nem igazán akarta gyorstölteni. Átlag használattal napi egyszer töltöm fel órát (68wattos töltővel, gyorstöltés kikapcsolva), igaz csak 80 százalékig töltöm általában. Akkumulátor 97 százalékon all. Ebben az ár kategóriában szerintem jó képeket csinál, főleg rossz fényviszonyoknál. Bő egy év után sem érzek késztetést hogy lecseréljem, bár az utódja is nagyon valószínű hogy Motorola lesz. Moto Defy óta sokadig Motorolat nyúzom és nem ez lesz az utolsó 😄 -
laca7909af
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nekem mikor "12-6" végűre frissült, utána érezhetően jobb lett az üzemidő. Meg a videóhang is kevésbé szűrt az újabb verziónál.
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ugyanez, és azóta se sikerült kierőszakolni a frissítést.
-
Bareszotron
aktív tag
Nálam is szeptember
-
asynur
tag
Nálunk mára mindhárom készüléken megjelent a V2UIS35.43-12-6 (2025. november 1.) frissítés letölthetőnek.
( jelenleg V1UIS35H.11-39-28-1 van még fenn a telókon).
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
laca7909af
üzenetére
Nekem a szeptemberin áll .. V2UI35.43-12-4
-
laca7909af
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nekem sem akart "továbbmenni" a júliusiról (még novemberben sem) Software Fix nélkül..
Bezzeg az A56-om szó nélkül frissít havonta
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
laca7909af
üzenetére
Nekem még az se jött
-
bepe79
addikt
Nekem is jött OTA egy kis update most, pedig látszólag ez a verzió van fent (Thinkphone 25), nemrég Motorola Software Fix-el raktam fel PC-ről kábelen:
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
olcsoleves
üzenetére
(sajnos) hosszú listát tudnék írni, de inkább most csak röviden elmondok párat. mivel nem egy drága telefon, és ritka ilyen árban a kis méret, így elnézhető a márka negatívumai.
LTPO Oled, szóval így talán a legtöbbet hozza ki az ilyen kis akksiból. talán jó megnézni a beállításokat is hogy esetleg még jobb legyen. De ne várj brutál üzemidőt.
A kamera normál módban sajnos nem kikapcsolható a HDR és stb, ezért ajánlom kipróbálni a Pro módot. és ott a JPG vagy RAW-ot
A szelfi kameránál számomra pedig alap a Pro mód, túl sokat módosít a normál.
Bloatware: tiltsd le a Live lock screen / Élő zárolási képernyő nevű appot, és a Moto app managert
A Ram boost-ot is ajánlott kikapcsolni -
asynur
tag
válasz
olcsoleves
üzenetére
Nálunk is 3 készülék van a családban, bár nem rég és igazán kis keze csak anyának van ő előtte egy Xiaomi 9 SE-t használt, ami egy kicsit kisebb (rövidebb) de eddig ő is elégedett.
A kamera ebben az árkategóriában elég jónak számít, volt pár frissítés amivel állítólag laggol a gyári kamera app, de mivel ezeket kihagytuk ezt nem tudom megerősíteni.
Az akku idő nem rossz de azért erősnek sem mondható ha valaki power user akkor nem biztos, hogy ideális de eddig alap napi használatra teljesen rendben van, tartósságról nem tudok nyilatkozni.
Sajnos nincs nagy választék kompakt készüléknél, főleg ennél a viszonylag budget árkategóriánál. -
válasz
olcsoleves
üzenetére
Annyira régóta nincs nálam a telefon (2 hónap), de már 3-at is vettünk a családban, annyira megtetszett mindenkinek

Kamera szerintem szuper, akku jól bírja, gyorstöltővel pedig max 1 óra alatt 100%-on van.
Nagyon kompakt, rádásul a gumírozott hátlap miatt nem csúszik, sokkal komfortosabb az egész telefon.
-
titusz11
csendes tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Kamera módba nincs
-
titusz11
csendes tag
A kamera appban nem lehet a vaku ledet folyamatosra kapcsolni?vagy én jövök rá

-
olcsoleves
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, akinek már hosszabb ideje a zsebében lapul a telefon, rá tudna szánni pár percet, hogy leírja az eddig összegyűlt tapasztalatait? Női kézbe szánom, így a kompakt méret, a színválaszték és sallangmentesség kifejezetten megfogott, azonban kissé aggódom a kamera és az üzemidő miatt, valamint az akksi amortizációja kapcsán. Alternatívák terén néztem S24-et (én ilyet használok és elégedett vagyok vele, a napi töltés sem zavar), Xiaomi 15-öt, Honor 400-at, Pixel 9a-t, valamint iPhone 15-et és 16-ot, és bár a Honor kivételével egyik sem megy 6,4" fölé, mindegyiknél kilógott valamilyen szinten a lóláb vagy üzemidő, vagy árazás, vagy más téren.
Sajnos nem vagyunk eleresztve kompakt modellekkel már hosszú ideje, de ár-érték arányben ez tűnt a legracionálisabb döntésnek. Azt viszont nem látom, hogy évek múlva is használható telefon marad.Köszönöm előre is!
-
akosos
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nálam minden rendben működik.
-
akosos
tag
Érkeznek a frissítések, a családban 3 neoból most jött meg kettőre 😉, 1.8Gb.....
Az enyémen késik még 😅 -
szetib
tag
Telefonálásra amúgy senki nem használja ezt a cuccot, vagy akkor hogy lehet az hogy nekem még mindig többször háttérbe rakja a hívást? Pedig pont kellene a kihangosítás, de elérhetetlen, mivel háttérben van

-
_Dumber_
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nekem az előző Samsungra és most az Oppora is ilyen tokom van:

Ez kemény TPU tok minimálisan foga az oldalát (nem lóg ki a képernyő síkjától.). és sok helyen nyitott. (gombok, ajla, teteje)
Azért nem váltok még, mert nem tálálok hasonló tokot a 50 neo és a 60 neo-ra. Ez tényleg minimálisan növeli a teló méretét.A gyári tok igazából egy kicsit vastagabb az enyémnél, de közel van hozzá. Ugyanakkor csúszik. és merevebb is.
A nejem telefonyján (50 neo) kicsit mozog is. (minimálisan deformált).
Rendeltem átlátszót neki, de az meg csúszik mint a fene...A gyári tokot lehet valahol venni? Mert nekem kb 1 év/tok és csere kell (kopik)
-
Bareszotron
aktív tag
Átlátszósból is van több anyagú, van puha és asszem kemény. a kémény talán a legátlátszóbb.
A legjobbak amik különböző anyagból van a hátulja, Aioria felirat van rajtuk.
Az egyik nagyon bevált, könnyen törölhető, könnyű, és nem csúszik.
Még várok egyet, annak más a textúrája, nagyon jól néz ki képen -
gzoll
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Én már vagy 15 tokot rendeltem temuról, vigyázni kell mert pl az ami átlátszó vagy olyan műanyagból van az csúszik mint a franc meg gyűjti az ujjlenyomatot. Most egy karácsonyi mintás tokot használok még mindig mert ez vékony, matt, nem csúszik ki az autós tartóból sem
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Temun rengeteg tok van aminek a hátulja bőr stb, és ugyanúgy könnyű, megmarad a különleges tapintás tokban is
-
laca7909af
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Nagyon jó a hátlap tényleg
Arra viszont érdemes figyelni, hogy megvédd az állagát, érdemes egy ultravékony tokot beszerezni (otthon én is tok nélkül használom, de ha megyek valamerre, felcsapom rá az ultravékony fekete szilikont).
Sok youtuber számolt be arról, hogy a hátlap textúrája kopik, főleg a sarkokon. Érdemes ránézni az indiai "Gupta" strapatesztjére, jól meggyötrik a Neo-t (no meg sok ilyen "vegán" hátlapos Moto-t is )
-
sali24
tag
válasz
laca7909af
üzenetére

-
Annyira tetszik ez a gumírozott hátlap, hogy nem is akarok majd másmilyen telefont. Ez így eléggé leszűkíti majd a választási opciókat
Bár a következő 2-3 évben biztosan nem cserélek telefont.Tok az alternatíva lenney de nem teszek egyik telefonra se, mert egyrészt nem ejtem le sose (nem vicc, eddig egyik se esett le), másrészt nagyobb a telefon tokkal, és nem ezért vettem kicsi telefont
-
Shryoss
csendes tag
Meglehet valahogy nézni, hogy egy app mikor lett installálva?
Most lehet én vagyok egy kicsit agyhalott, de én úgy emlékszem, hogy az Instagram-ot letöröltem a picsába, errefel most veszem észre, hogy ott vigyorog az appdrawerbe. Sunyi módon visszatelepítette volna magát?
Természetesen semmi update nem volt a telón, ugyebár be van ragadva az OTA nálam is. -
laca7909af
tag
Nyugodtan kérdezz itt, ha van kérdésed a progival kapcsolatban !
Több Moto modelt is flash-eltem már ezzel a módszerrel (sajnos azokra sem "akart" jönni az OTA update).
Reddit Moto oldalán is sokan még a júliusi frissítéssel használják az 50 neo-t. Gáz, de ez van. Moto így frissít. Akinek van kedve olvasson bele azokba a Reddit fórumokba is, van ott is kesergés
[link] -
Bareszotron
aktív tag
Nekem fontosabb az adataim, mint hogy hamarabb megkapjak egy frissítést.
Szerintetek ha én is megbíznék ebben a sz.rban akkor nem csinálnám? :]
Nem hinném hogy egy frissítés fogja eldönteni hogy vírusos lesz-e a telefon, vagy sem -
sali24
tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Köszönöm szépen.
Samsungról váltottam, ezért szokatlan.
Akkor kipróbálom ezt a Motorola programot.
Van hozzá használható leírás? -
asynur
tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Valószínűleg "visszahívtak" 3 frissítést is, kisebb nagyobb gondok miatt ezért nem ajánlja fel őket alapból, nekem a sajátomon a szeptemberit még feltette volna amit nem engedtem, egy idő után el is tűnt, majd a családban lévő két újnál már el se ment addig.
-
laca7909af
tag
Nekem sem akart OTA-n a júliusiról továbbmenni.
Erre van a Software Fix (sajnos
).
Elég szomorú, hogy csak így lehet "ráerőltetni" az új szoftvert, de ha nem csináltam volna azzal, még nekem is sokkal régebbi verziós soft lenne rajta.
Motorola nem kapkodja el a frissítéseket, főleg az OTA módszerrel. -
sali24
tag
Sziasztok.
Sima telefonos szoftverfrissítés mikorra várható? Júliusi az utolsó biztonsági csomag?
-
gzoll
aktív tag
Indiai régióban már elvileg béta teszten van a droid 16
-
elfelejtette
veterán
válasz
kakukkmarci
üzenetére
Nekem sem...
-
parzone
csendes tag
válasz
laca7909af
üzenetére
A rendszer valóban pörgősebb.
Mást nem vettem észre. Jobb lett kicsivel és ez a lényeg. Hibát nem tapasztaltam eddig.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Nekem nem elérhető még.
-
laca7909af
tag
Pár napja mostmár fent van a ...12-6-os végű új szoftver.
Akkuidő sokkal jobb lett.
Meg a rendszer is pörgősebb.
Akik felrakták ezt a szoftvert, mi a tapasztalatuk ? (pozitív, negativ) -
zsoltzsolt
addikt
Köszi!
-
parzone
csendes tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
4 perc a frissítési folyamat.
-
bepe79
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Teljesen idiótán működik: amikor már letöltötte az új softwaret (5.5 GB), akkor rányomsz az install / recovery-re, elkezdi ezt a fastbootot vagy mit, a telefonon látod hogy ki van nyitva a robot, és karakteres módban írogat valamit, és a csík elmegy egy darabig (a PC-n), és ott kérdezi meg, hogy keep all of my data vagy erase all.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... szerintem ez nagyon minden is függő....

fene se érti
Erre frissült