Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Strapabíró és csinos belépő szintű modellt mutatott be a Vivo
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #2692 üzenetére
Hello!De nekem pont az lenne a lényeg, hogy suliban előtudjam kapni, és akkor mondjuk hetente 1 vagy 2-szer 10p-et tudjak nézelődni Sokszor jóljönne, de akkor hanyagolom
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #2690 üzenetére
Hmmm, ebből már volt botrány egy-két éve is, úgy tűnik, valaki azt gondolja, mostanra megint meg lehet próbálkozni vele.
Az a szomorú, hogy az idősebb embereket még könnyen be is lehet csapni ilyesmivel.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Joe bácsi
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #2690 üzenetére
Hülye aki ezt elhiszi.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
1430
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #3898 üzenetére
Ezek szerint a telefonod a hálózati beállítást használja, ami az lehet, hogy nem küldöd a számod a hívó felé, mert központilag le van tiltva. Old fel a tiltást egy egyszerű SMS-sel (1430-ra küld a -SZAMTILTAS tartalmat), és akkor már az lesz az alapértelmezett, hogy küldöd a számod, és nem kell trükközni a GSM kóddal, legfeljebb, ha nem akarod küldeni a hívó felé a számod (#31#).
Mellesleg működni fog a 0036 is.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #3900 üzenetére
Azért a poén kedvéért megtennéd, hogy elküldöd a -SZAMTILTAS szót SMS-ben a 1430-ra? Ugyis díjmentes lesz ez az SMS, és nagy bajt nem csinálsz vele!
Kíváncsi lennék, ezek után kód nélkül is küldöd e a számod.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
1430
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #7173 üzenetére
1. Két feltöltés között egyszer díjmentesen válthatsz.
2. Két feltöltés között egyszer díjmentesen módosíthatod (de csak alap Domino díjcsomagnál).
3. Utoljára emlékeim szerint 2010. augusztusától volt változás, mikor a Domino Nap 41 Ft lett, de nem emlékszem, más csomagot érintett e a változás. Nem, nem kell értesítenie téged (legalábbis személy szerint): vagy olvass Népszabadságot (legalább a hónap utolsó napjaiban) vagy havonta nézd meg a honlapon, hogy mi fog változni az ÁSZF-ben (melynek része a díjszabás).[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49869 üzenetére
Általában direkt marketing és valami csudát akarnak rád sózni, csak nem túl jó hatásfokkal működik a központjuk.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #49877 üzenetére
Valószínűleg csak valami elcseszett fordítás. Ezért használom minden eszközömet angolul inkább.
-
lord.lakli
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49877 üzenetére
Androidon tudod korlátozni, hogy rejtett és ismeretlen számot utasítson el a rendszer automatikusan. Gondolom más oprendszereken is van hasonló.
-
varsam
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49869 üzenetére
Akkor szokott ilyen lenni, amikor számlatartozásod van. Ilyenkor egy gép hív fel, amikor felveszed akkor olyan mintha bontaná a kapcsolatot majd hívna rögtön valakit a telód, pár mp múlva pedig jön a gépi szöveg, hogy üdv a Telekomnál és Önnek xy forint számlatartozása van.
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #101729 üzenetére
A WEB-es felületből? Hivatalosan is arról volt szó, hogy se ott se a 1777-es se máshol nem lehet ezt aktiválni. Ezt a lehetőséget nem is ajánlottam más említette hogy látja a webes felületen is akkor megnéztem és nekem is ott volt. Sok embernek nincs okostelója de ha van is nem biztos hogy 5-ös vagy újabb Android verziós simán lehet még csak 4.x-es verziójú a telefonja úgyhogy neki is máshogy kell megoldani.
A PC-re telepített emulátor jött be persze az elején - a MEMU és a Bluestack is - sírt, hogy a hardveres virtualizációt kapcsoljam be a bios-ban. Ezután szépen felment.
A NOX valahogy nem jött be alapban 4x-es Android van benne de a multie device opció alatt lehet indítani 5-ös vagy 7-es droiddal is de után valahogy nem tudtam mégsem telepíteni az app-ot - a régit lehet de érdemes a több opció állíthatóság miatt a legújabbat telepíteni.
A MEMU-nál pedig nem tudtam "@" jelet tenni - valahogy biztos meg lehet oldani de nem volt kedvem ezen agyalni mivel ezt sem éreztem gyorsabbnak és reklám ebben is volt úgyhogy a Bluestack lett a befutó.Amúgy az AlternativeTo-n is ez a 3 a legismertebb:
- Bluestack
- Nox
- MemuAmúgy a legjobb lenne SZEMÉLYESEN bemenni egy fiókba és TELEKOM által legköltségesebb emberi munkaerő idejét "rabolni" aztán mikor megbénulna az összes fiókjuk rájönnének hogy ez így nem baba.
Amúgy a rengeteg online kedvezmény mind csak egy dolog miatt van, minél kevesebb személyes ügyfélszolgálatost és telefonos ügyfélszolgálatost kelljen foglalkoztatni hiszen ők a legköltségesebbek. Ezzel a húzásukkal sokaknál nem marad más lehetőség mint személyesen bemenni és ott elintézni - személyes ügyfélszolgálaton el kell tudniuk ezt intézni.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #101733 üzenetére
Jogászt hiába kérdezel, időben benne volt az ÁSZF-ben, hogy a Most-ot október elsején meg fogják szüntetni. Ráadásul nem díjcsomag volt, hanem opció. A mostani Most már egy másik most.
-
Cs1csó
félisten
Már többször is büntették őket, de a mentalitás nem változott. Ha jön a DIGI vagy lejár a MOST akkor irány a Vodafone Tuti vagy a Telenor kártyás.
4Grider igazad van de azért kiverni a patáliát, a tévét rájuk küldeni stb. azért lehet NE ÚSSZÁK MEG ILYEN OLCSÓN.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #101736 üzenetére
Leírtuk itt már egy párszor azt a két dolgot, amiben változott a mostani Most. Kérlek olvass vissza!
-
törölt tag
Digitális diszkrimináció...
-
btudos
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #102746 üzenetére
Bemész a Telekom üzletbe, kérsz egy új SIM kártyát. Minden marad, csak fizikailag másik kártya tartozik majd a hívószámhoz, a régit sem kell leadnod.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #102876 üzenetére
Hali,
igen, elképzelhető a rendszer hibás működése és az, hogy emiatt él egy egyeztetés nélküli SIM. Ám sokkal valószínűbb, hogy téved az ismerősöd.Szerk.: Avagy tényleg nem is tud róla...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #102876 üzenetére
2017 óta megvételkor adatot kell egyeztetni, anélkül nem lesz aktív a kártya. Rá egy évre pedig megint kell, tehát lassan aktuális lesz...
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #122041 üzenetére
Okostelón van Telekom app, ott le tudod kérdezni. Így ott megszűnt a lehetőség. De buta telón nincs lehetőség appra, ezért ott le tudod kérdezni a régi módon a kóddal.
-
DrBubo77
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #122043 üzenetére
A szolgáltató látja, milyen készülékben van a SIM kártya. De ez elég gyökér megoldás.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #122043 üzenetére
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #122055 üzenetére
Régóta nincs droidom, úgy látom nem is baj
-
törölt tag
Ott valami hiba lehet, mert nálam az iPhone-on is működik a lekérdezés, levált 2g-re és lekérdezi simán.
-
MadMancs
veterán
Android 11, működik *102#
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #122060 üzenetére
Jogszabályi kötelezettség feltöltőkártya esetén az ingyenes egyenleginformáció nyújtása. Ha az alkalmazás válogat a telefonok között ÉS roaming közben sem ingyenes az adatforgalma, akkor ennek csak az USSD felelhet meg. Azzal viszont az a gond, hogy külső VoLTE szolgáltatóval nem működik.
-
kovacsmi_74
senior tag
Nálam is ugyanez, szintén kapok sms-t is, 10-es android.
Kijelentkezve az app-ból is és net nélkül is ugyanez (ha esetleg figyelné az app-ot), viszont az app-ba mindig telefonszámmal szoktam bejelentkezni, lehet ezzel felkerültem a "feketelistára".
*111# menüből viszont le lehet kérdezni az egyenleget, korábban próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Csak hogy érdekesebb legyen, 10-es androidos telóban a Domino SIM-nél nem kérdezhető le az egyenleg, az előfizetéses SIM-nél meg igen, annál qrvára sok haszna van egyébként! Nekem kiírta, hogy univerzális egyenlege: 0 forint. És? Ez mit jelent? Ha már van Telekom appom a telón, amivel a Domino-t lekérdezhetem, akkor abban az előfizusat is le lehet kérdezni, nem?
Igaz ez az univerzális egyenleg teljesen má, mint a Domino egyenleg.....mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
sajtos365
tag
válasz Fire/SOUL/CD #127310 üzenetére
Ha a telekom fiókba fel van véve a sim és a fiókból intézed az adategyeztetést akkor nem kell sms.
-
bohoc71
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #127310 üzenetére
A vodánál úgy van,hogy összevontam az előfizus és feltöltős számaimat egy fiókba,megadtam kapcsolattartó számnak egy előfizus számot. Adategyeztetésnél erre a számra jön a kód. Pont ma kellett egy feltöltőst egyeztetnem,simán ment.
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
bksgbr
tag
válasz Fire/SOUL/CD #127313 üzenetére
Igen, ezt mi is tapasztaltuk, kell lakcímkártya szám, már tavaly (2021) decemberben is kellett, ezért is nem tudtuk a 88 éves nagymamám számát a nevére adategyeztetni, mert neki még a régi (barna lapozható) személyi igazolványa van, amihez nincs lakcímkártya, így az én nevemre lett adategyeztetve a száma.
2020-ban még nem kellett hozzá lakcímkártya szám. -
Kaba
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #127317 üzenetére
A régi típusú személyi igazolványoknál a lakcímkártya száma az 123456-as számmal lesz helyettesítve,nem a személyi igazolvány számával.
[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
válasz Fire/SOUL/CD #127317 üzenetére
Köszi, jó tudni, de erről hol értesítik az átlag usert telekomék?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #127592 üzenetére
Egyik eset sem áll fenn. Teljesen érvényes még a kártya. Telefonon elintézem majd ha lesz időm nem gáz, csak így értemét veszti ez az online kényelmi funkció...
The Truth is out there...
-
ggabor02
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #127694 üzenetére
Ezzel kapcsolatban futottam én is néhány kört. Hívtam őket, semmit sem sikerült velük megértetni a problémát. Miután megírtam nekik írásban, azt válaszolták, hogy hívjam őket fel:
"Tájékoztatom,hogy az email-ben feltett kérdésekre sajnos csak chat-en vagy a 1414-es telefonszámon tudnak kollégáim válaszolni. Esetleg keresse fel a legközelebbi telekom üzletet. Ha az esti órákban keres minket fel akkor nagy eséllyel kap ügyintéző kollégát rövid időn belül"
De az egészben az a szép, hogy a korábban megadott kapcsolattartói telefonszámra azóta is jön, hogy egyeztetnem kellene. Azt ki tudják küldeni oda...
Bementem egyeztetni, szegény ügyintéző ki volt akadva. Reggel óta csak egyeztetést csinált, nem értette, hogy miért lett ilyen sok a személyes egyeztetés. -
ACE-
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #127699 üzenetére
Az a baj gondolom hogy az e-mailes azonosítás nem felel meg a jogszabálynak. Ugyanis csak a SIM kártya használója végezheti el elvileg az adategyeztetést, ha meg lehetne adni egy e-mail címet, akkor ugyanott lennénk hogy megint nem lehetne tudni hogy valójában a használó regisztrálja, vagy csak valaki aki hozzáfér az e-mailhez...
Egybéként nekem azt mondták, hogy kapcsolattartói számra az uccsó pilanatban, mielőtt lejár az adategyeztetés határideje küldik meg az aktiváláshoz szükséges kódot, és azzal lehet online aktiválni. Ha ennek megérkezéde előtt akarod aktiválni akkor mindenképpen a SIM kártyára küldi a kódot. Ennek sem értem az értelmét, de ezt mondták.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #129377 üzenetére
Az SMSt szerintem 14 előtt küldték, de csak akkor, ha be volt kapcsolva.
Esetleg egyeztess a saját nevedre T-Pontban.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #129381 üzenetére
Végülis így csak az egész dolog lényege veszik el.
-
kchris78
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #129386 üzenetére
3. pont nagy szívás. ez szerintem nem működik de ha nem tudni pontosan kinek a nevén van egy dominó akkor nem mondják meg nyilván hogy ki menjen be egyeztetni.. pl én nem tudtam h én kellek v muter v faterra lett véve egy voda prepaid.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #135848 üzenetére
Ezek mekkora majmok bammeg...
Azért, mert valami opciót képtelen vagy megtalálni vagy nem frissíted az appot, valaki más a hüle? Érdekes szemlélet.
Minden feltöltésnél az app-ban kapcsoltam be eddig a feltöltés után járó bónuszt. Néhány percet várni kell, mire megjelenik az opció...(türelmesnek kéne lenni, nem hisztizni egyből meg mindenki mást szidni)
Tényleg mekkora majmok, 500MB helyett 3GB adatot adnak 7napra...még neked is. Verdesd csak a fejed a falba.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Cs1csó
félisten
Érdemes kilépni várni egy kicsit majd újra belépni az alkalmazásba a szokásos repülőgép mód be/ki kapcsolása vagy akár drasztikus módszer előbb a telefon restart (ezt szerintem amúgy sem árt pár naponta megejteni)
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #135850 üzenetére
Mit nem értesz ezen?
Azt, hogy valami nem megy első pillanatban és egyből hőbörögsz meg beírsz ide, azt nem értem.
2. írtam, hogy fél óra után jelent meg az app-ban...
Ezt konkrétan beleszerkesztetted, csak később láttam....
1. pontosan leírtam, hogy hol kellene megjelennie az app-ban, és ott nincs
Tök mindegy, szerinted hol kellene megjelennie...a Kiegészítő szolgáltatásoknál jelenik meg néhány perc múlva. De aki nem hisztizik, az ezt el is tudta olvasni az App-ban, szóval higgadalom!
Igazából az a furcsa, ha valaki szerencsétlenkedik és egyből lebarmozza a szolgáltatót, ez már kicsit fárasztó sok topikban! SOkan normálisan megkérdezik, hogyan kell valamit megoldani/megtalálni és nem örjöngve robbannak be ide. Te se tedd ezt, mert nagyon zavaró tud lenni. Köszi a topiklakók nevében is!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
dzf007
senior tag
Nekem egyből megjelent a választható bónusz...
-
Pipi75
tag
válasz Fire/SOUL/CD #135853 üzenetére
Szia!
135855-ös hozzászólást Neked írtam.
Azért ha normálisan működne az appban ez,akkor nem nekünk kéna a telefont "buherálni",ez egy vicc. És elég bosszantó! -
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #136485 üzenetére
Tény nem egyből megy, de nincs egy hete amikor fiókból kapcsoltam be én is
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #136485 üzenetére
Az jobban zavar, "hogy majd értesítünk sikeres volt-e az adategyeztetés / feltöltés.
Miért nem tudják egyből kiírni, mint a Vodafonnál, hogy "sikeres adategyeztetés" "sikeres feltöltés" később persze jött sms, meg láttam, hogy az összeg megjelent, na de mégis zavaró, félre vezető.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #136490 üzenetére
Szintén idén, de nekem sikerült ilyen személyivel egyeztetni. Mindkettő helyre ugyanazt adtam meg, és a számot pedig a mai igazolványok számformátumának megfelelően (6 szám, a 2 betű pedig a végére). Legalábbis így rémlik, tavasszal volt.
A bónuszok is megjelentek nekem eddig mindig, kb. 5-10 perc.
Ne az sms-ben lévő linket próbáld, mert nem a netbővitők alatt jelennek meg, hanem azzal a menüponttal azonos szinten egy másik menüpontban ("Választható..."). Most ezt nem tudom képpel mutatni.
Az sms link szerintem nem ide mutat. -
csaszi75
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #136490 üzenetére
Az évekkel ezelőtti személyi igazolványom (már kártya alakú, chipes) soha nem fogadta el a Telekom weboldala, mindig hibás volt..
De amikor személyesen bementem, akkor meg már jó volt..
Ezért a jogosítvánnyal kellett online egyeztetnem..
Aztán amikor lecseréltem egy újabbra, akkor jó lett az új..
magic
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Precision 7520 / sok darab / Magyar bill
- Samsung QE5580B Premium Qled Smart tv/120hz/dolby atmos/
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500T - i5-8500 - i7-8700 / 2X NVMe / 2X USB Type-C / több db/ 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen