Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor márka! Mit gondoltok róla?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kukirin G2 (2024) - ami nem öl meg, az elvisz valahová
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Gergőke88 #5211 üzenetére
Momentán szerintem max fővárosi, frekventált helyen veheted meg... (mivel még csak ma került árlistába)
Üzletkereső.
Ezen a linken tudsz tájékozódni az üzletekkel kapcsolatban! (T-pont, ill. viszonteladók)F-ECT$:
A mobil TV generálta adatforgalomnem tartozik bele a MédiaMánia díjcsomagok szabadon felhasználható adat mennyiségébe! Idézet a Díjszabásból: Az adatforgalom a műsor lejátszása alatt belföldi hálózatban ingyenes. (21. oldal, )
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Gergőke88 #8630 üzenetére
Szia!
A RelaxNet és Go!Net adatdíjcsomagokban garantált le- és feltöltési sebességgel igénybevehető adatforgalom a hónap egyedileg meghatározott fordulónapjától a következő
hónap azonos napjáig használható fel. A fordulónap a Szolgáltató által objektív módon kijelölt nap. A fordulónapról Szolgáltató írásban tájékoztatja Előfizetőt.Tehát a szolgáltató által objektív módon kijelölt nap a fordulónap. Ez ugye csak a garantált sebesség tekintetében lényeges.
F1DO:
Mire gondolsz konkrétan?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz Gergőke88 #10973 üzenetére
Csak egy tipp, de esetleg nem MIX díjcsomaggal vetted a számod, amit átváltottál más előfizetői díjcsomagra? Mert ha igen, akkor valami ilyesmit "kell" tapasztalnod, és ilyenkor csak akkor oldódik meg a probléma, ha teljesen lejár a hűséged (akkor engedi már a vásárlást).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Gergőke88 #10975 üzenetére
Elnézést, hogy visszakérdezek, de mindig is Relax 100-ban volt a számod? Tehát nem MIX-szel vetted majd két éve, amit utólag váltottál át Relax 100-ba? Amúgy Relax 100? Miért nem váltottál még MédiaMánia XS-re? Ha nem használsz nemzetközi perccsomagot illetve nincs kisebb net csomag hűséged, akkor a Relax 100 kész ráfizetés a MM XS-hez képest.
Ha nem is jár telefonon keresztüli rendeléskor a kedvezmény, akkor is egyszerűbb betelefonálni, mint üzletben sorbanállni, aztán közlik, hogy hívd a 1430-at.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
-
legenda
-
Nietzsche_
tag
válasz Gergőke88 #16544 üzenetére
Telefonos ügyfélszolgálat, webshop sokszor praktikusságból/leegyszerűsítés végett rávágja, hogy igen, de ez ha jól tudom így pontatlan. Az üzletek ilyen jellegű árut nem tudnak közvetlenül kezelni/felelősséget vállalni rá, a visszáru nyomtatványon ilyen nem szerepel, hogy ezt ők is átvehetik, s még a G4S-esek is visszadobják az ilyen jellegű küldeményt (postai forgalmat/készpénzt kezelnek csak).
A t-mobile oldalán meg olyanról nem tudok, hogy az üzletekben ilyet át kellene venni/hogy lenne rá egyértelmű szabályzás.
"Visszaveszik a rendelt árut, ha mégsem tetszik?
Igen, a kézhezvételtől számított 8 munkanapig meggondolhatja magát, és postán visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben a T-Mobile 30 napon belül visszajuttatja Önnek a termék árát, a visszaküldés költsége azonban Önt terheli.
A visszavásárlással kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet Ön az áruval együtt megkap.
Ha a termék hiányosan vagy sérülten érkezik vissza, a kárt érvényesíteni fogjuk Ön felé. A vitás esetek elkerülése végett a csomagok felbontásáról videofelvételt készítünk.
Ha visszaküldi a terméket, ügyeljen az alábbiakra:
Csak bontatlan csomagot vegyen át a futártól.
A futár jelenlétében bontsa fel a csomagot, mert a futár távozása után keletkezett hiányért és sérülésért nem vállalunk felelősséget.
Ellenőrizze, hogy a csomag hiánytalan, azaz minden tartozékot és összetevőt tartalmaz (pl. akku, töltő).
Ellenőrizze, hogy a termék sértetlen.A pénzvisszafizetési garanciát, elállást a Távollévők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II. 5.) számú kormányrendelet szabályozza.."
Maxmum, ha hibás a készülék (műszaki/gyári hiba) azt tudják csak kezelni a szervizzel is rendelkező üzletekben:
Hibás árut kaptam, mit tegyek?
Vigye be a terméket 72 órán belül egy T-Pontba, ahol kicserélik. A T-pontok listájához kattintson ide.
További kérdés esetén lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal:
E-mailen: írja meg panaszát a webshop@t-mobile.hu e-mail címre, a vásárlás adataival együtt.
Telefonon: Készítse elő rendelése adatait, és hívja az 1430-as telefonszámot (T-Mobile hálózatról éjjel-nappal ingyenesen hívható).[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Gergőke88 #16546 üzenetére
Itt meg nincs erről semmi:
Internetes vásárlásEz kiszúrás az üzletekben dolgozóknak. Nem tudok olyan felületről, ahol közvetlenül jelezni/kezelni lehetne, h. a készülék leadásra került, s a visszajuttatása sem egyszerű.
Habár én webshopos felületen sosem dolgoztam, 1430 majd kijavít, ha mégiscsak van rá valamilyen lehetőség, amivel ez kiküszöbölhető.
Erre én is kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz Gergőke88 #19260 üzenetére
Like-ot csak új előfizetésre! Tehát a számod nem fogod tudni megtartani, max ha előtte átviszed egy másik szolgáltatóhoz, és onnan vissza.
Én írtam hogy like előtt átrakták a régi előfizetésem dominoba, de annak maradnia is kellett abban, egy teljesen új előfizetést kellett kötnöm. Csak nem akartam két előfizetést egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Gergőke88 #19262 üzenetére
Az előfizető módosítás hűség esetén is lehetséges (most még 6096, szeptembertől 6500 Ft, illetve esetleges előleg, ha nincs még a neveden előfizetés), viszont a Domino-ra váltás hűségidőn belül csak kötbér ellenében lehetséges.
MasterMark #19274
Nem, a WS-ban részletfizetés esetén nem csak a kezdőrészletből, de a törlesztésből is lejön a kedvezmény. Itt vannak az árlisták, üzletben ezek alapján vásárolhatsz.[ Szerkesztve ]
-
-
1430
senior tag
válasz Gergőke88 #20541 üzenetére
Úgy tudom, T-Pontban ugyanúgy WebShop-on tudják előrendelni. Az előrendelések úgy szoktak működni, hogy a forgalmazás napján kezdik meg a kiszállítást (ha jól rémlik, ki is írja a WS a rendelés során, mikorra várható), de persze ha több az előrendelés, mint a készlet...
-
1430
senior tag
válasz Gergőke88 #25809 üzenetére
Jól értem, hogy nemrég vetted az előfizetést, és a vásárláskor általad befizetett előlegből ma is van még, de most átiratnád más nevére? Mert szerintem nem fogják visszaadni (ez kiskapu lehetne az előleg "visszaszerzésére"). Kérd el az új előfizetőtől ezt az összeget.
-
legenda
válasz Gergőke88 #27610 üzenetére
szia,
én lemondtam először a my t-mobile felületén a korábbit, és utána aktiváltam az lte verziót.
nem feltétlenül lesz lomhább a sebesség! (egyelőre?)
rendre olyan sebességeket mérek mozaik xs + net&roll 1gb lte bővítéssel, amilyen gyorsat a legjobb 21-es h+ hálón soha! maradhat így, nem kell a papíros sebesség!
amit én tapasztaltam közel egy hónap alatt; maga az lte hálón lógás nem eredményez eltérést a fogyasztásban, sokan azt várták (2g -> 3g mintára), hogy az lte majd szívja az akkumulátort, de nem, adott szempontból nem problémásabb, mint a 3g.
híváskor/beszélgetéskor visszaugrik 3g hálóra, szóval csak adatforgalom tekintetében van jelentősége, de ott gyorsabban forgalmaz lte hálón, így ha picivel jobban is terheli/terhelné a rendszert a gyorsabb adatforgalom, annyival biztosan nem, amennyivel gyorsabban lejön adott adatmennyiség.Nordik; rákérdezhetsz, majd kiderül.
csak lassítás van.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Gergőke88 #28958 üzenetére
"A termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 8 munkanapon (nem naptári nap!) belül élhetünk elállási jogunkkal. Az általános szabályok szerint a 8 munkanapos határidőbe a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele."
Forrás: NFH
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
djculture
félisten
válasz Gergőke88 #33408 üzenetére
Hát jóreggelt, kb 1 éve irja itt mindenki hogy függetlenül olcsóbb egy telefon bármelyik multitól mint dominósan függően
De ami érdekesebb amúgy hogy sokszor a multiba ugyanaz a telefon domino Quick simmel fele annyiba kerül mint a honlapon rendes dominó kártyával. Még ha a lebeszélhetőséget le is vesszük mi indokolja az ekkora árdifferenciát...[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Gergőke88 #33542 üzenetére
Rosszat nézel: itt van a jó
-
djculture
félisten
válasz Gergőke88 #33941 üzenetére
Ehhez képest volt aki visszavitte és lekoptatták. Amúgy meg a jogszabály úgy szól hogy ez akkor érvényes ha a vásárló úgy jelzi a a vásárlási szándékát hogy fizikailag nem látja a rendelésre vonatkozó terméket.
Akkor itt a jogszabály előírásainál többet biztosít a telekom, de volt már mondom ebböl pár történet a homáron is hogy nem akarták visszavenni az adott t-pontban ...[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Gergőke88 #34017 üzenetére
Gergőke88 és St3ven
Azok kaptak szerintem ilyen kódot (így például én is ), akik regisztráltak korábban a www.akcionekem.hu oldalon. Ha most regisztrálsz, nem biztos, hogy kódot is kapsz, de később még jól jöhet a reg. Amúgy nem szoktak túl sokszor jelentkezni, hiába van heti egy SMS beállítva (igaz a múltkor email-ben "zaklattak" valami szállodai ajánlattal).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo Legion 17'3 col 1920x1080 144Hz, 16GB RAM, GeForce RTX 3070 8GB, 1TB SSD 36 hónap garancia!
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Eladó Galaxy S20 8GB/128GB Dualsim SM-G980F/DS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen