- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Távszámlával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni:
Beregisztráltam az oldalra, szeretnék felvenni új havidíjas előfizetés kifizitésére számlát.
Rámegyek, hogy Új szolgáltató regisztrálása -> Telekom -> Mobil szolgáltatások.
Kitöltöm az adatokat, számláról másolva. Biztos, hogy jól vannak beírva.
Erre föl rögzítésnél állandóan ezt kapom:
"Az ön elektronikus számlázási beállításai időközben megváltoztak. Kérjük kezde újra a szolgáltatói azonosító felvételét."Vagy én vagyok a sügér és másik szolgáltatói pontot kellene kiválasztani vagy... más nem tudom szóba jöhet-e.
[ Szerkesztve ]
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Like S csomagról érdeklődnék egy kicsit, hogy ha a megkötéskor még diáknak számítok, de 1 év után megszűnik a jogviszonyom, attól még megköthetem csak majd át kell váltani, vagy kitölthetem a 2 évet ugyanúgy? Vagy meg se köthetem..? Köszi előre is.
-
Cidan
tag
válasz Frenky25 #60024 üzenetére
Úgy gondolom, hogy eszméletlen rossz húzás lenne. Nem ismerem a vodafone vagy a telenor szolgáltatásait, de az, hogy galaxy s4 lte esetén, ami már nem mai darab, havi minimum 15 ezer forintot ki kell csengetni 2 éven keresztül, az már nem kicsit eszelős.
Szűk réteg tudja csak ezt árat havonta kitermelni idehaza. -
Cidan
tag
Sziasztok!
Mi ez a nagy váltás a telekomnál az új havidíjas készülékeknél? Legtöbb telefont csak 3 havidíjas csomagra lehet megvenni, van amelyiket egyikkel sem.. A héten néztem ki magamnak egy jó kis telót erre most nézem, hogy csak feltöltőkártyásan lehet megvenni.
Szerk: Remélem csak valami átmeneti vacakolás megy, mert ez így nagyon gáz lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Cidan
tag
válasz 313313 #49817 üzenetére
Van net előfizetésem, csak a szerződéskötéskor nem lett beállítva mert akkor még nem volt okostelefonom. Most már van és szeretném elkezdeni használni a netet, viszont nem tudom hogyan tudnám aktiválni, használni.
Olvastam olyasmit, hogy a 1430-ra kell küldeni egy sms-t "+díjcsomag_név" üzenettel vagymi.
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni mi a menete a mobilinternet aktiválásának/beállításának? Házilag meg lehet ezt oldani?
-
-
Cidan
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen bennfentes információ arra vonatkozóan, hogy milyen készülékek fognak akcióba kerülni mostanában?
(#46930) Gedeon31 : Egy kicsit bíztam benne, elég privátban is megírni
[ Szerkesztve ]
-
Cidan
tag
válasz St3ven #46764 üzenetére
St3ven // sarkanyolo2
Köszönöm a válaszaitokat!
Természetesen, ugyanolyan készüléket nem tudnak már biztosítani. Úgy néz ki, nem sok mozgásterem maradt, de nem is kell több, a pénz visszafizetés éppen elég nekem.
Az esetben, ha ezt nem fogadja el a szervizes ember, akkor mi a teendőm? Illetve, van-e arra mód, hogy valamilyen módosított szerződéssel vagy ilyesmi ráfizetéssel egy valamivel drágább készüléket kapjak kézhez? Ugyanis 10-20 ezer forinttal többért már van legalább 2 telefon amin erősen elgondolkodnék és kifizetném érte azt a többletet. -
Cidan
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha a készülékemmel a szervizhez fordultam és olyan eset következett be miszerint nem javítják azt, hanem cserekészüléket ajánlottak fel, akkor milyen nem említett opcióim lehetnek? Értem ezalatt, hogy a kedves kiszolgáló arról tájékoztatott, hogy a legfeljebb a telefon értéke + 5000 ft-ig választhatok másik telefont egy árlistáról.
Ha nagyon nem boldogulok már a jelenlegimmel, de nincs a felajánlottak között egy olyan sem, amit el tudnék fogadni, olyankor van-e bármi más lehetőségem amivel "kárpótolhatnám" magamat?
Hallottam olyanról egy ismerősömtől, hogy vissza lehet mondani valamit és visszakapom a pénzemet, de ő úgy tudja, hogy csak előfizetők tehetik ezt meg. Én dominós vagyok és ez a telefonom már egy eleve cserekészülék. Most ismét ez a helyzet áll fenn, annyi különbséggel, hogy most nincs olyan másik készülék amire rá tudnám mondani, hogy megteszi helyette.
-
Cidan
tag
Sziasztok!
A 8 napon belüli vásárlástól való elállás ugyanúgy vonatkozik a dominós csomagokra is(webshopon keresztül)?
-
Cidan
tag
Üdvözlöm az urakat!
Oly kérdéssel fordulok hozzátok, miszerint tervezek egy telefon vásárlását, és erősen gondolkodok rajta, hogy előfizura fogom megvenni. Ámde a problémám ott kezdődik, hogy nem használnám ki teljes mértékben, mivel keveset telefonálok, de csábító, mivel olcsóbban kapom meg a készüléket. Ez ugye nem meglepő.
Először is egy komplett felvilágosítás kellene ezzel az előfizetéssel kapcsolatban, mert még soha nem volt vele dolgom és ezért nem is ástam magam bele. Józan paraszti ésszel arra következtetek, hogy ez is egyfajta sim kártyával jár(másképp, hogy tudnák ellenőrizni). Ebből következett az én eszmefuttatásom, hogy akkor ezeket át is lehet cserélni, nem? Tehát ha én egy ismerősömmel elcserélem az ő dominós kártyájára akkor ő használja az én előfizus simemet, én meg az ő dominósát, az előfizus telefonommal. Tudom, iszonyú elvont ötlet, de ha ez így megoldható lenne, akkor nekem nyert ügyem van.
Másik kérdésem az, amiről viszont hallottam ezt-azt, de nem vagyok benne biztos. Szóval, hogy az előfizetés lejártával átváltható-e a készülék dominósba?
Esetleg, ha valaki topon van ebben a témában, az rám írhatna és megvitathatnánk pár dolgot "4 szem" közt.
Köszönöm, ha elolvastátok, és nem röhögtetek ki. Annak pedig kifejezetten örülnék, ha temérdek választ kapnék, tényleges infókkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest