Hirdetés
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
-
87160 - 87101
87160 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-24 16:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
Augusztus 17-től lesz egy új akció.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok van valami általános végösszeget csökkentő kupon?
Egy evi töltőkábelt szeretnék rendelni eu raktárból -
V/
Topikgazda
A február 17 az igazi napja
mert nekünk európai macskáink vannak (1990-től ünnepeljük őket), a többi az smafu, mert nekik csak 2002-ben lett napjuk, irigykedtek a mi macskáinkra.
De szolidaritásból most is megtartjuk.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Most komolyan gondolod hogy mi nekiállunk valami Chatgpt-vel vitázni? Olyan témában amiben csak találgatni lehet, mert csak szubjektív változók vannak? Pl. mi az amikor valami megéri?
Ennyi ismert:
Valamint ezekre várható kedvezmény

Még nem emlegetik a back to school promóciót, a kuponokat sem látjuk, de annyi biztos hogy most már nem igazán vannak "komoly" kedvezmények viszont emlekedtek az árak és lehet hogy a Chatgpt nem tud a büntető vámunkról.
Akár 80% kedvezmény, ez semmit nem jelent, valami 80%-al olcsóbb lesz az biztos megéri, mert annál előtte nem emelik fel az árat ilyen mértékben, csak 50 %-al, így 30% kedvezmény viszont már nem biztos hogy megéri.

Az biztos hogy 26-án lesz kutya kedvezmény, macskásoknak nem éri meg.Ma meg a macskák világnapja van, az smafu?
-
V/
Topikgazda
Most komolyan gondolod hogy mi nekiállunk valami Chatgpt-vel vitázni? Olyan témában amiben csak találgatni lehet, mert csak szubjektív változók vannak? Pl. mi az amikor valami megéri?
Ennyi ismert:
Valamint ezekre várható kedvezmény

Még nem emlegetik a back to school promóciót, a kuponokat sem látjuk, de annyi biztos hogy most már nem igazán vannak "komoly" kedvezmények viszont emlekedtek az árak és lehet hogy a Chatgpt nem tud a büntető vámunkról.
Akár 80% kedvezmény, ez semmit nem jelent, valami 80%-al olcsóbb lesz az biztos megéri, mert annál előtte nem emelik fel az árat ilyen mértékben, csak 50 %-al, így 30% kedvezmény viszont már nem biztos hogy megéri.

Az biztos hogy 26-án lesz kutya kedvezmény, macskásoknak nem éri meg. -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Chatgpt szerint érdemes megvárni a 17.-e körül kezdődő back to school akciót. Ez igaz lehet? -
V/
Topikgazda
Azt hittem itt is van ilyen visszaküldési lehetőség,mint a temun,vagy ebayen .. Ha paypallal fizettem,ott sem tudom visszaigényelni,visszaküldeni? Téves vásárlás vagy ilyesmi. Illetve a return refund policinél van egy ilyen. Free ReturnsNot satisfied with your order? You can return it within the order protection period. The first return on each order is free (up to 5 times per month).
If the returned item is used, damaged, missing parts/ accessories, the refund will be reduced to compensate for the lost value of the item.Elvileg ha első visszaküldésem,akkor visszaküldhető.
Ezt kérdezted: Alira vissza lehet küldeni egy megérkezett terméket csak úgy mert későn jött meg?
Erre nem lehet, ha van free return akkor visszaküldheted azzal hogy nem kell, akkor visszaküldheted ha gond van vele és azt adják meg a hiba orvoslásához, azért mert késett nem szoktak adni visszaküldést. -
V/
Topikgazda
De van ilyen a szűrők közt, de nem minden termék kategóriában.
Ha van akkor használhatod, ha nincs akkor meg azok a bonyolultabb eljárások vannak amit írtam itt és az Összefoglalóban.
Nincs magyar, mert itt nem igazán érte meg raktárat kreálni és magyar eladók sem igazán léteznek A rendszer feladja az ilyet opciót az adott országokra akkor is ha nincs ilyen ott, pl francia vevőknél, mint Shipping from France és nekik vannak is ilyen eladóik és ezért működik is.
-
Alladin888
kezdő
Mivel 90 nap a szállítási védelmi idő és azon belül megkapod, nincs mire reklamálni.
A várható szállítási idő túllépésekor Choice esetén igényelhettél 1 USD kárpótlási kupont,
Persze van a megérkezés leigazolása után egy lejárt határidő dispute indok, de nem igazán fogadnak el semmit, ha az említett 90 napon belül megkaptad.

Az hogy nem veszed át és ezért nem kaptad meg, még nem ad garanciát arra hogy visszaadják a pénzedet, hiszen nem tekinthető az eladó hibájának.
Azt hittem itt is van ilyen visszaküldési lehetőség,mint a temun,vagy ebayen .. Ha paypallal fizettem,ott sem tudom visszaigényelni,visszaküldeni? Téves vásárlás vagy ilyesmi. Illetve a return refund policinél van egy ilyen. Free ReturnsNot satisfied with your order? You can return it within the order protection period. The first return on each order is free (up to 5 times per month).
If the returned item is used, damaged, missing parts/ accessories, the refund will be reduced to compensate for the lost value of the item.Elvileg ha első visszaküldésem,akkor visszaküldhető.
-
mzso
veterán
Én ezt mondom a szűrők alján. Itt nincs is kifejezetten EU opció.
Teljesen kamu hülyeség, mert hiába klikkelek a magyarra ugyanúgy kínai cuccok jelennek csak meg. (szerintem soha nem is volt magyar raktáras termék)
-
V/
Topikgazda
Azzal se hogy későn jött meg?
Akkor annyit kellett volna tennem,hogy át se veszem?Mivel 90 nap a szállítási védelmi idő és azon belül megkapod, nincs mire reklamálni.
A várható szállítási idő túllépésekor Choice esetén igényelhettél 1 USD kárpótlási kupont,
Persze van a megérkezés leigazolása után egy lejárt határidő dispute indok, de nem igazán fogadnak el semmit, ha az említett 90 napon belül megkaptad.

Az hogy nem veszed át és ezért nem kaptad meg, még nem ad garanciát arra hogy visszaadják a pénzedet, hiszen nem tekinthető az eladó hibájának.
-
Alladin888
kezdő
-
V/
Topikgazda
Sziasztok
Alira vissza lehet küldeni egy megérkezett terméket csak úgy mert későn jött meg? Az eladó elutasította,h visszatérítse az árát. Most az ügyfélszolhálathoz került és kérnek gotót tóla,hogy hol a hibája a terméknek stb. De én simán csak vissza szeretném küldeni. Az AI szerint erre ingyenesen van lehetőségem. De hiába láthatta az ügyfédzolgálat amikor az eladóval beszéltem,hogy ki sincs bontva,azt írják fotózzam le a hibáit. Most szedjem szét és szakítsam ki direkt vagy mi lenne a legjobb? Én csak simán vissza szeretném küldeni.Ezzel az indokkal nem lehet. Ha van free return promóció akkor lehetne, bár ennél van amikor a te költséged lesz a visszaküldés díja.
-
Bikkrom
senior tag
Egyéb nevű kategória nincs? UPS, Fedex és Magyar posta választható csak a tracking numbernél a legördülő menüben
A Fedex (10578 Ft) és az UPS (12214 Ft) olcsóbb mint a Magyar Posta (15700 Ft) a Packeta-Foxpost lenne a legolcsóbb 8540 Ft
A feladási határidő van megadva, mert a kézbesítés napját nem tudod garantálni, de mindhárommal oda ér 08.18-ig. A Fedex és UPS 3-5 napos garantált kézbesítési idejű.
Ha visszaküldöd akkor minden pénz visszajár amit fizettél.Nincs egyéb sajnos. Ez a három van. De akkor el is engedem. Valóban 12-20 ezer közötti szállítási árakat találtam én is a konkrét súly és csomag mérettel. Ezt megszívtam. 25 ezer volt a két box együtt. Nem éri meg visszaküldeni.
Köszönöm szépen újfent a segítséget! Mióta a prohardver prohardver mindig segítesz!
-
cof
veterán
Én csak abban reménykedem, hogy kínai barátaink (és üzletfeleink) megint kitalálnak valamit, hogy átvarázsolják pl. Hollandiába az árukat, mert tegnap szívtam a fogamat a többezres büntetővámnál. Kb. 20e Ft-os kosaram volt, és sok dolognál, ami eddig bőven megérte, összeadva az összes 3 EUR-t, elolvadt az árelőny
Remélem nemcsak akkor csinálnak majd valamit, ha beesikna forgalom..
Hát nem úgy tűnik mert már eltelt egy hónap és semmi, már érezhetően visszaesett az EU forgalom, tehát biztos tisztában vannak vele. De amit V/ is írt múltkor bundle deals trükközésük, hogy ott nincs büntetővám az lepkefing, mert annyival drágultak az ottani termékek is. Már Welcome deal és Free gift promó sincs új EU felhasználóknak, szóval azok előtt is elvágták magukat aki még nem rendelt tőlük, mert most már nem is éri meg direkt onnan rendelni, akkor már rendel Temuról.
Sajnálni nem kell őket, mert maradt még bőven piaca, USA, Brazília, ukránok, oroszok stb... EU döntéshozókon meg csak röhögni lehet, hogy majd most jobb lesz a vállalkozóknak, meg versenyhelyzet, haha...
-
Alladin888
kezdő
Sziasztok
Alira vissza lehet küldeni egy megérkezett terméket csak úgy mert későn jött meg? Az eladó elutasította,h visszatérítse az árát. Most az ügyfélszolhálathoz került és kérnek gotót tóla,hogy hol a hibája a terméknek stb. De én simán csak vissza szeretném küldeni. Az AI szerint erre ingyenesen van lehetőségem. De hiába láthatta az ügyfédzolgálat amikor az eladóval beszéltem,hogy ki sincs bontva,azt írják fotózzam le a hibáit. Most szedjem szét és szakítsam ki direkt vagy mi lenne a legjobb? Én csak simán vissza szeretném küldeni. -
1amarr
tag
Én csak abban reménykedem, hogy kínai barátaink (és üzletfeleink) megint kitalálnak valamit, hogy átvarázsolják pl. Hollandiába az árukat, mert tegnap szívtam a fogamat a többezres büntetővámnál. Kb. 20e Ft-os kosaram volt, és sok dolognál, ami eddig bőven megérte, összeadva az összes 3 EUR-t, elolvadt az árelőny
Remélem nemcsak akkor csinálnak majd valamit, ha beesikna forgalom..
-
V/
Topikgazda
Sajnos már későn olvastam aznap, nem volt már cancel order. Feladtak. Megjött. Átverés. 2/8 vagy 2/16 gigás. Szinte semmilyen alkalmazás nem megy fel rá. Wifije csiga lassú. Nem ismer fel egy pendrive-ot sem, android rajta átverés. Teljesen scam hírdetés.
Azért 5000+ sold-dal ez meglepett. Még ha 4,2* is.Kértem volna partial refundot. 83 usd volt a két darab. 40 usd-t kértem vissza. Gondoltam gyerekeknek jó lesz, a youtube, kisebb fájlok elmennek rajta. Az Ali elutasította a partial refundot. Return. Küldjem el Spanyolországba, Madridba. 3 kérdésem van.
1. UPS, Fedex és Magyar posta választható csak a tracking numbernél a legördülő menüben. Csak ezekkel küldhetem vissza vagy GLS is lehet valahogy? GLS boxxal ment vissza korábban egy csomagom, igaz akkor ők állták a visszaküldést, most többedszeri bizonyíték, kép, videó ellenére sem akartak először partial refundot, utána mikor return lett a megoldás semmi pénzért nem akarták ők állni a vidszaküldést. Elutasították, küldjem vissza saját költségen.
2. Mivel ennyit leveleztünk a supporttal közben szépen mentek a napok. Hétfő reggel azaz 10-én adnám fel, vagy GLS vagy posta, de 18-áig oda kell érjen... Mi van ha a határidő után ér oda?
3. Azt nem tudom még, hogy visszakapom-e a teljes árat. 40 usd-t kértem a két boxra, de azt elutasították. Remélem akkor ha visszamegy mindkettő időben akkor 83 usd-t kapok vissza. Szerinted?Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Ui.: Mortal box-ok, BoxStick Galaxy Store messziről kerülendő.
Egyéb nevű kategória nincs? UPS, Fedex és Magyar posta választható csak a tracking numbernél a legördülő menüben
A Fedex (10578 Ft) és az UPS (12214 Ft) olcsóbb mint a Magyar Posta (15700 Ft) a Packeta-Foxpost lenne a legolcsóbb 8540 Ft
A feladási határidő van megadva, mert a kézbesítés napját nem tudod garantálni, de mindhárommal oda ér 08.18-ig. A Fedex és UPS 3-5 napos garantált kézbesítési idejű.
Ha visszaküldöd akkor minden pénz visszajár amit fizettél. -
Bikkrom
senior tag
Cancel order amíg nem adják fel.
Ennek ez a hirdetési linkje https://www.aliexpress.com/item/1005010585654037.html és ez az eladó BoxStick Galaxy Store
A vásárlási tételsornál mi a link?De ez igen csak csalásnak tűnik mert a normális hirdetésben ahol látszik az eladó ott a 4,3-as értékelésű van ezzel a linkkel
https://www.aliexpress.com/item/1005010044067037.html
és ez a jó hirdetés.
Viszont ami linkeltél ott bizony nincs eladó, pedig szerepelni kell a hirdetési oldalon, ez így nagyon nem jó, honnan jött ez a link?
https://www.aliexpress.com/item/1005010585654037.html
Nem találkoztam olyannal hogy ha az adott terméket a kosárba teszem és kifizettem azután a megrendelés link másik hirdetésre mutat, olyanok voltak hogy az eredeti hirdetés már nem volt elérhető, mert levették, de az hogy másra mutasson az nem fordult elő. Nem igazán látom hogy ez így működhet, nincs értelme, hogy tud az eladó a fizetés közben linket cserélni, hiszen nem ő kezeli a fizetési rendszert, nem is fér hozzá.
Néztem a fizetési folyamatban a linkkek változást, nem volt eltérés a fizetés a 4.9-es értékelésűre indult.
Sajnos már későn olvastam aznap, nem volt már cancel order. Feladtak. Megjött. Átverés. 2/8 vagy 2/16 gigás. Szinte semmilyen alkalmazás nem megy fel rá. Wifije csiga lassú. Nem ismer fel egy pendrive-ot sem, android rajta átverés. Teljesen scam hírdetés.
Azért 5000+ sold-dal ez meglepett. Még ha 4,2* is.Kértem volna partial refundot. 83 usd volt a két darab. 40 usd-t kértem vissza. Gondoltam gyerekeknek jó lesz, a youtube, kisebb fájlok elmennek rajta. Az Ali elutasította a partial refundot. Return. Küldjem el Spanyolországba, Madridba. 3 kérdésem van.
1. UPS, Fedex és Magyar posta választható csak a tracking numbernél a legördülő menüben. Csak ezekkel küldhetem vissza vagy GLS is lehet valahogy? GLS boxxal ment vissza korábban egy csomagom, igaz akkor ők állták a visszaküldést, most többedszeri bizonyíték, kép, videó ellenére sem akartak először partial refundot, utána mikor return lett a megoldás semmi pénzért nem akarták ők állni a vidszaküldést. Elutasították, küldjem vissza saját költségen.
2. Mivel ennyit leveleztünk a supporttal közben szépen mentek a napok. Hétfő reggel azaz 10-én adnám fel, vagy GLS vagy posta, de 18-áig oda kell érjen... Mi van ha a határidő után ér oda?
3. Azt nem tudom még, hogy visszakapom-e a teljes árat. 40 usd-t kértem a két boxra, de azt elutasították. Remélem akkor ha visszamegy mindkettő időben akkor 83 usd-t kapok vissza. Szerinted?Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Ui.: Mortal box-ok, BoxStick Galaxy Store messziről kerülendő.
-
grafnet
veterán
Köszi srácok!
V/: nézem majd így is a keresőt.
-
V/
Topikgazda
A kereső nem megy ott, kategóriánként tudod átnézni, vagy a keresel valamit és ott a Bundle deals

Általában ezek Choice és Sale címkét is kapnak, ezeket jelölve is lehet a keresést szűkíteni, ezután a böngésző CTRL-F és Bundle a kereső szó és rögtön arra megy, ha több van akkor az F3-al ugrik a következőre.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Tudtommal sehogy. Ami termékeket gyakran nézegetsz, azt fel szokta dobni a bundle ajánlatok között is, amennyiben létezik.
-
grafnet
veterán
Általánosítani nem lehet, inkább az a baj,hogy az Ali volt olcsóbb minden téren, most meg kb egálra kihozom úgy, hogy a Temun az alap ár annyi mint a Alin a kuponos (viszont kisebb a kínálat), de én inkább a Bundle Deals amit nézegettem.
Bundle vs Choice. Lehet, hogy a Bundle-s árból lehet még picit faragni, de ugye alapból olcsóbbak kéne lennie.A Bundle ajánlatok között hogyan lehet keresni? Nekem állíndóan azt írja ilyen termék nincsen.
pl.: zigbbe
Vagy minden a Wish listbe és ott nézegetem, hátha Bundle?
Amiket most néztem a kívánság listámban: nem is Bundle-ös, pedig azt írja... -
jojoando
senior tag
Csak hozzáfűzném, régóta vásárolok Ebike kerékpárt 300 000Ft körüli áron, mindig tisztába voltam vele, hogy erre garancia nincs, ettől függetlenül a mai napig ilyennel közlekedek és semmi bajuk a lényegekben, egyiken 3-4 évesen elszállt a hátsó világítás, tettem rá gumiakasztós filléres vackot és ennyi.
Ha valami külföldről jön benne van, el kell dönteni bevállalod vagy sem.
Ahogy a telefonokat elnézem már számomra az is kérdéses lehetne, hogy egy soron jön ki az egész annyira hasonlóak, max anyagban van különbség, műszaki tudásban.....
Nézem a Xiaomi 14-t, lecseréltem a 17-re még a keret közötti kis rés is ugyanott van...belül a snapi 5-svan a 3-s utáni. -
Arween
senior tag
-
V/
Topikgazda
Kösz!
Közben megjelent/megtaláltam az oldalon is. Külön van olyan szűrő is, hogy "Delivery & service".
A "Shipping from" meg csak valami marhaságot csinál, semmi értelme. Kiad egy oldalnyi random terméket ami ugyanúgy kínában van.Mondjuk előrébb nem kerültem. Csak marha drága termékek vannak és amikor lecsökkentem 4 dollár alá akkor marad egy, ami nem olyan ami nekem kell...
Nekem normálisan működött, ha volt EU-s szállítású amit kerestem. Ha nincs olyan akkor persze nem működik. Szóval nem marhaság.
-
mzso
veterán
Kösz!
Közben megjelent/megtaláltam az oldalon is. Külön van olyan szűrő is, hogy "Delivery & service".
A "Shipping from" meg csak valami marhaságot csinál, semmi értelme. Kiad egy oldalnyi random terméket ami ugyanúgy kínában van.Mondjuk előrébb nem kerültem. Csak marha drága termékek vannak és amikor lecsökkentem 4 dollár alá akkor marad egy, ami nem olyan ami nekem kell...
-
Casoli
őstag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Helló!
A "Shipping from" szűrőnek van valami értelme? China meg Hungary opciók vannak. Nyílván nem hiszem el, hogy van magyarországon termék, de gondoltam ez EU-n belülire szűr. De bármelyikre amelyikre rápróbáltam rálökte a 4+ USD vám díjat.
Akkor ez most minek? A termék oldalán sem látok olyan opciót ahol raktárat választhatnék.
Szia!
Próbáld meg így: [link]
-
mzso
veterán
Helló!
A "Shipping from" szűrőnek van valami értelme? China meg Hungary opciók vannak. Nyílván nem hiszem el, hogy van magyarországon termék, de gondoltam ez EU-n belülire szűr. De bármelyikre amelyikre rápróbáltam rálökte a 4+ USD vám díjat.
Akkor ez most minek? A termék oldalán sem látok olyan opciót ahol raktárat választhatnék.
-
Arween
senior tag
-
Churpik
aktív tag
-
V/
Topikgazda
EU-s eladás, csak olyat lehet eladni ami itt is működik, szóval ez Global verzió, vannak vásárlói visszajelzések és nincs erre reklamáció. A használati utasítást is megadják (EU-s nyelvek) és ott ez van felsorolva
Frekvenciasávok és teljesítmény
GSM900: 35.5dBm, GSM1800: 32.5dBm, WCDMA900/2100: 25.7dBm,
LTE Band 1/3/7/8/34/38/41/42: 25.7dBm, LTE Band 20/28/40:25dBm,
5G NR Band: n3/n8/n38: 25.7dBm, n1/n7/n77: 26dBm,
n20/n28/n40: 25dBm, n41/n78: 29dBm,
Bluetooth 2.4GHz: 20dBm,
Wi-Fi 2.4GHz: 20dBm,
Wi-Fi 5G:5150-5250MHz: 23dBm,
5250-5350MHz: 23dBm, 5470-5725MHz: 23dBm, 5725-5850MHz:
14dBm,
Wi-Fi 6G: 5945-6425MHz: 23dBm(LPI)/14dBm(VLP), NFC,
13,56 MHz: 42 dBμA/m 10 méteres távolságban, -
Arween
senior tag
Lejárt a szerkesztési időm ez lenne a jó link:
-
Arween
senior tag
-
Milka 78
nagyúr
Temu, ennyivel olcsóbb?
Általánosítani nem lehet, inkább az a baj,hogy az Ali volt olcsóbb minden téren, most meg kb egálra kihozom úgy, hogy a Temun az alap ár annyi mint a Alin a kuponos (viszont kisebb a kínálat), de én inkább a Bundle Deals amit nézegettem.
Bundle vs Choice. Lehet, hogy a Bundle-s árból lehet még picit faragni, de ugye alapból olcsóbbak kéne lennie. -
asynur
tag
és #86988 jojoando:
Utólag is köszi a válaszokat, ma végre megérkezett a csomag (lengyel raktárból Európa+ parcel, CI...DE ) épségben éshiánytalanul (aminek örülök mert most kb. ugyanezt 12k HUF-al drágábban lehetne megvenni).
Hátha valakinek hasznos lesz a jövőben:
A csomagolás kapott egy return címkét 07.31-ei dátummal (24-31-ig semmit nem változott az állapota) adathiányra hivatkozva "NPKK 1005". Nem tudom mi hiányzott a csomagon rajta volt minden ami kell, teljes cím telefon név (meg vagy 3 azonosító szám a csomagazonosítón kívül), semmi látható kopás/sérülés, gondolom digitálisan hiányozhatott valami?
Mindenesetre amikor megláttam, hogy 31. én visszaindult Vecsésre írtam az eladónak és a Posta üfsz. nek is (hétvége volt már). Az eladó gyorsan válaszolt és elvileg felvette a kapcsolatot a szállító céggel, nem derült ki számomra, hogy ez most a DHL vagy már a MP- volt és azt sem tudom melyik oldotta meg végül a dolgot (a posta üfsz. az automata visszaigazoló üzenet után ma válaszolt végül, amikor már a futárnál volt a csomag, de ettől még lehet, hogy ez alapján intézkedtek már korábban).
Minden jó ha a vége jó, így panaszom igazából nincs, viszont az jó lett volna ha legalább a nyomkövetésben látszódik (esetleg értesítenek engem vagy az eladót), hogy van valami kánya így nem várok egy hetet a kapcsolatfelvétellel.
-
V/
Topikgazda
-
Uher
aktív tag
-
headhunter
addikt
-
Milka 78
nagyúr
Bundle deals-nél? Mi volt az pontosan? És milyen árhoz viszonyítod?
Itt néztem egy dolgot amit május 20-án vettem és most is benne van a Bundle deals-ben, csak 110 Ft-al lett drágábbPersze a nem promóciós termékek esetén én is látok áremelkedést, de csak ránézésre, nem tároltam el semmit július 1 előttről.
Igen ott
Saját vásárlásaim egy évre visszamenőleg, de most összevetetten a Temus árakkal is és van ani duplája ani azért is érdekes, mert pint fordítva volt eddig én is azért álltam át
Link később nert melózok
-
Milka 78
nagyúr
-
Imy
veterán
Ha nem kapsz hozzá előre címkét amivel térítésmentesen feladhatod, akkor bármit is mondanak csak reménykedhetsz benne, hogy utólag megtérítik majd.
Sajnos cimkét nem kaptam. De az a vicc, nem is lehet írni sehova sem ez ügyben.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ha nem kapsz hozzá előre címkét amivel térítésmentesen feladhatod, akkor bármit is mondanak csak reménykedhetsz benne, hogy utólag megtérítik majd.
-
Imy
veterán
Visszaküldéssel valakinek tapasztalat?
Hol, mivel lehet visszaküldeni (Lengyelország), és vissza téritik-e az árát, vagy imádkozni kell-e érte. -
sunavlys
őstag
-
V/
Topikgazda
Most nincs benne a Bundle deals árban a vám, egyébként 4,3 USD-t számolnak be máshol ,itt meg átvállalják. Az 1,99-s verzió már rég volt, már pár hete a Bundle Deals 2 fut némileg eltérő feltételekkel
-
V/
Topikgazda
Bundle deals-nél? Mi volt az pontosan? És milyen árhoz viszonyítod?
Itt néztem egy dolgot amit május 20-án vettem és most is benne van a Bundle deals-ben, csak 110 Ft-al lett drágábbPersze a nem promóciós termékek esetén én is látok áremelkedést, de csak ránézésre, nem tároltam el semmit július 1 előttről.
-
V/
Topikgazda
AliExpress felugró ablak, ami mindenkinek megjelenik amikor belép és jutalékot nem osztanak, mert maguknak nem sok értelme lenne.
Ahogy már említettem az ne zavarjon senkit hogy a SCVI02 vagy VIOSC02 kódot lát, ha van még belőle akkor magyar fióknál elfogadja mindkettőt
-
Imy
veterán
Aliexpressel küldött valaki valamit már vissza? Ez egy nagyobb csomag lenne Lengyelekhez. Mi a módja? Visszaküldést hogyan fizetik vissza?
-
efemm
aktív tag
-
Milka 78
nagyúr
Ránéztem a játékoknál az árakra, mert azt nagyjából ránézésre vágom. Bődületesen megemelték. 3600 as modell 6400, 8000->12000, de az olcsóbb legókra is kb +20-30% ment.
-
cof
veterán
-
edk-
őstag
Ma vettem két choice-os kütyüt különböző eladóktól, itt is levonta a második tételes vámot, mondván, hogy egy kategóriába tartoznak.
-
atos30
aktív tag
Tudtam én , hogy kitalálnak valamit
. Másfél hónapja nem vettem semmi biz-baszt. Majd most
! -
V/
Topikgazda
Most Bundle deals, ha egy azonos termék kategóriából legalább 3 darabot veszünk meg (Textiles. Toys, Electronics stb) akkor ők fizetik a vámot és ingyenes a szállítás is
Import charges USD 10,14 az -10,14 USD lesz pl a képen Textiles-ből van 3
-
V/
Topikgazda
-
voiron
újonc
És még én személyeskedem... Részemről téma lezárva, sírjatok akkor az 1300Ft-ok miatt..
V-nek meg további jó jutalékolást.
Új hozzászólás Aktív témák
-
87160 - 87101
87160 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asustor NAS
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megapixel vs. Valódi Kép: Amit a Gyártók Elhallgatnak
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gigabyte GT 1030 Silent Low Profile 2GB GDDR5 (Samsung) fanless + LP (low profile) bracket
- iPhone 17 Pro Max 512GB silver független, 6 hó Apple garancia + extrák
- Crucial 16GB DDR4 2400 MHz CL17-17-17 SODIMM laptop RAM
- Kingston HyperX 8GB DDR4 2133 MHz CL14-14-14 RAM
- Kingston Fury 32GB DDR4 3200 MHz CL16-20-20 RAM
- Apple Watch Series 10 97% 46MM Cellular (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/512 FHD IPS
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
mert nekünk európai macskáink vannak (1990-től ünnepeljük őket), a többi az smafu, mert nekik csak 2002-ben lett napjuk, irigykedtek a mi macskáinkra.

Bundle vs Choice. Lehet, hogy a Bundle-s árból lehet még picit faragni, de ugye alapból olcsóbbak kéne lennie.
Annyi még, hogy az EU-ban nem küldenek mellé töltőt.

. Másfél hónapja nem vettem semmi biz-baszt. Majd most
!