- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
shokobanana #81262 üzenetére
Igen, ez egy jó taktika, nekem is pihennek dolgok a kosárban. Sokszor az Ali is íÁrja, h kedvezőbb lett az ára.
Ahogy tapasztaltam, a buy now adja a legnagyobb kedvezményt, de ahhoz mást nem tudok rendelni, kb. a "villám ár" megfelelője. A 31-34k körül listázott mosogatótálcát 21k-ért vettem buy now-al, de semmit nem engedett mellé rakni (terméket se, kupont se).Most még NVME SSD-re pályázok, pár típus kedvencekben, kosárban... meglátjuk mennyit puhítok rajtuk 1-2 hét alatt.
-
shokobanana
csendes tag
válasz
shokobanana #81261 üzenetére
Itt is van. Egy 1,19 USD kupon volt mellé, 6 USD meg coin. Böngészőből meg 11 USD felett van. Még azt vettem észre, hogy mivel a coin kedvezmények napról napra személyre szabottan változnak, ha egy terméket buy now-val elindítottam, de végül kiléptem, nem ugrottam rá, előfordult többször, hogy 1-2 napon belül jelentősen megemelte a coin kedvezményt.
-
shokobanana
csendes tag
Nagyon ritkán tudok akkora coin kedvezményt érvényesíteni böngészőben, mint appban. Tegnapi vásárlás, appban -50% coin kedvezmény. Web -2% coin, buy now esetén is. Vásárláskor mindkettőt levonta (meg még volt kupon is), viszont a részletezőben az 50% kedvezmény Ali kuponként szerepel. Az a gyanúm, a szokásos pár százalékos coin beszámításokat a kereskedők adják, az appban található nagy kedvezményeket viszont az Ali.
-
Az egyik képen 2000-en vették meg, a másikon meg 5000-en, ez nem tűnik azonos eladónak. A Reddites meg azonos eladót emlegetett, no mindegy.
Én azt látom inkább hogy ha az adott terméknél a Buy now van választva akkor jön a 62% coins kedvezmény, míg ha Add to cart és azután fizetés akkor meg a minimum coins kedvezmény ezzel ösztönözve van a vásárló az azonnali megvételre. Szóval előfordulhat hogy az bot az azonnali fizetéses verziót adja ki, de akkor viszont tévedtem, ez nem illegális, csak a hozzáférést rövidíti meg. -
válasz
kormi0312 #81257 üzenetére
Ha megnézed a képeket akkor ugyanazon termékre, ugyanazon eladónál miként lehet eltérő érme kedvezmény? Én ezt a részét nem értem. Amit Ka999 írt szerintem másik dolog. A keresés segítése az nem illegális.
Egyébként meg a készítő ezt írta: Those are links that AliExpress hides from you to get you to pay more bucks. With the bot you can save some legit $$$.
AZ AliExpress elrejti ezeket a kedvezményesebb linkeket....... Én ezt úgy értelmezem hogy az AliExpress nem hozza nyilvánosságra valamilyen okból, így ezt a nem ismert okot kerüli meg a bot.
De esetleg tévedek abban hogy ez illegális dolog. -
kormi0312
senior tag
-
Ka999
tag
Kíváncsiságból megnéztem én is mit csinál egy ilyen bot. Úgy látom ez arra való, ha valaki a főképernyőn keres egy terméket, akkor ahhoz kidobja a közvetlen linket a Coins menühöz. De ugyanaz a termék elérhető a Coins menü alatt is, ugyanakkora kedvezménnyel, mintha egyből onnan kerestem volna.
Tehát ez tényleg azoknak lehet hasznos, akik eddig nem használták az érméiket semmire, vagy csak arra az 2-3% Coins kedvezményre, amit a Coins menün kívül is megkap mindenki. De ha ugyanaz a termék más eladónál is megtalálható még magasabb Coins kedvezménnyel, azt nem dobja ki. Szerintem ez nem csalás, csak segít megtalálni a terméket a Coins menü alatt, amit egyébként is meg lehet találni kis időráfordítással és kereséssel. -
válasz
kormi0312 #81254 üzenetére
Abból gondolom hogy az AliExpress felajánl 6 érmét 0,06 USD beszámítási értéket amit hivatalos ajánlatnak vehetünk.
Ezután a bot ugyanerre elővarázsol 468 érmét 4,63 USD értékben. Gyakorlatilag valaki meg van károsítva 4,57 USD-vel, mert ennyivel kevesebbet kap az adott termékért.
Ezen felül a felhasználói szerződés is tiltja az adott kedvezmények vásárló általi felülírását.Az amit írsz furcsaságot nem egészen stimmel, régebben csak a mobil app-ban lehetett érméket felhasználni hogy ezzel a mobil app használatára csábítsák a felhasználókat, amikor a böngészőben is elérhetővé tették akkor is megmaradt az a gondolat hogy inkább a mobil app legyen használva és így nem mindig azonos mértékben számolták be.
Az hogy a böngészőben kevesebb van mint a mobil app-on az nem hiba, hanem koncepció.
Ha te ezt a bot-ot a böngészőben használod hogy elérd azt a kedvezményt ami a mobil app-on van erre a termékre az még nem hiba javítás, mert eltérő lehet a kedvezmény, ha pedig a mobil app-on megadott kedvezményt akarod növelni az meg a csalás, mert nem a böngészős verzióhoz igazítod hozzá.Néhány tételt megnéztem, egyezik az érme beszámítás mértéke ugyanazon terméknél akár mobil app, akár a böngésző a fizetési felület. (mindkettőn be voltam lépve a fiókomba). Ha pedig a böngészőben kevesebb az érme beszámítás akkor a mobil app-on fizetem, nem kell hozzá semmi Telegram bot.
-
kormi0312
senior tag
Köszönöm szépen a választ.
Miért gondolod hogy ez csalás lenne? Magam is belefutottam olyan furcsaságba, hogy ugyanaz a termék telefonról nézve 40% coin discount-ot mutatott, tableten nézve pedig 75%.
A fentebb említett lehetőség szerintem ezt orvosolja hogy mindkét eszköz ugyanazt a kedvezményt mutassa.Valaki tapasztalt már ilyet rajtam kívül?
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
szeretném kérdezni, hogy ki milyen "coin bot"-ot használ (telegram vagy egyéb), ami hatékonyan tudja maximalizálni a lehetséges kedvezményt egy adott termékre?
( [link] ) ilyesmire gondoltam, de ez nálam nem úgy működik mint a leírásban.
köszi előre is!
-
ViZion
félisten
válasz
dethroner #81250 üzenetére
jobb alul account, majd középen a bundle deals alatt play and earn.
Go Go match-al a legkönnyebb gyémántokat behúzni, meg a többin az alap napi küldikkel.
Viszont ez idő, 2-3 hetit elnyomtam ma... ~70k gyémánt és csak ~4 ezer Ft kedvezmény lett.Kupont adhatnak shopok is, ami fontos, azt érdemes lehet követni.
Accontodnál is nézd meg, korábbi vásárlásra is lehet adtak vmit, bár az csak rövid ideig él. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Én már belegabalyodtam a boltok összehasonlításába
[link] Ebből a termékből (Color Name: AHD1080P-175deg) mennyire lehet lekuponozni az árat, bármelyik másik eladótól is jöhet ha jobb árat tudna -
vandor01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #81241 üzenetére
multimeterben jo az USB toltesu lipo aksi oda OK!
de pl TAViranyitoba foleg dron, modell auto repulo hajo etc?
nem nyero az USB-s cerka lipok mert ha beesik a feszko akar csak 1db cerkaba akkor azaz aksi egy pillanat alatt lekapcsol nullara! es a maradek aksik nem adnak annyi delejt hogy visszahozd a modelled!
mig a sima nimh igaz csak 1.2V de ha esik azt lassan teszi es nem esik be a feszko hirtelen 1 sec allatt nullara!
nem lesz feszkovan ido meg visszakavirnyalni a modellel!
-
Wolfram
aktív tag
Meggondolták magukat:
edition.cnn.com/2025/05/12/business/us-china-trade-deal-announcement-intl-hnk 🤷♂️
145% -> 30%-ra csökkent.
Ennyit a vám cirkuszról. 🙄 -
válasz
jojoando #81242 üzenetére
Nézd, a "hagyományos" Ni-MH 9V-os akkuk 200-250mAh-t tudnak, szóval ehhez képest ha csak a felét tudja annak ami rá van írva, már jó vagyok, de ha nem, 432Ft akkor sem fog a földhöz vágni, egy gombóc fagyi ára se. Majd ha megjött, lemérem hány mAh-t vesz fel.
-
jojoando
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #81241 üzenetére
Az USB-s aksikat nem igazán dicsérik, kevesebb helyen van az aksi, gyengébb a teljesítménye.
Liitokala aksikat veszek mindig úgy, ( Sanyo, Panasonic Eneloop minőséghez közeli) hogy a paraméterek közt a súly nagyon fontos tényező,
írhatnak rá 10000mA teljesítményt is ha fele a súlya.
De ahogy a fotót nézem eleve alapjaiban 6x 1.5V cellás a sima elem elrendezése, ez ugye aksi és még az USB is , Te tudod. -
válasz
jojoando #81240 üzenetére
Igen, én is 5727Ft-ért vettem meg, a fentebbi képen meg nyilván valami bug okozhatta a közel 65 millió forintos árat, de ezek szerint nem ment át senkinek. Na mindegy...
Ja meg ha már akksi, akkor vettem 2 darab 9V / 1100mAh-s USB-C töltésű akkut is jó árban, jó lesz majd a multiméterekbe. Ehhez az árhoz persze új AliExpress account kellett, a régivel valami ~3500Ft körül lett volna a két darab.
-
-
barry26
csendes tag
Sziasztok,
Az lehet hogy beragadt ez a csomagom?
158271900425056703609028
Egy ideje nem mozdult
-
internetezoo
senior tag
válasz
Intruder2k5 #81237 üzenetére
Lidl is árul. De a Tescoban is van és Euronics.
-
Akkutöltőt valaki jó áron?
[kép]
-
stomi61
tag
Sziasztok!
Még ilyet nem láttam.
Ma jött egy csomagom, három tétel összecsomagolva.
Megvolt minden, de mikor le akartam igazolni az Ali oldalán, az egyik tétel eltűnt a rendelések közül és azóta sincs ott.
Szerencsére küldtek e-mailt, hogy kézbesítve lett és azt a linket megnyitva, le tudtam igazolni.
Biztos valami félrement. -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van pár gyémántom és be szeretném váltani ...
ha a piros kuponra váltom be pl. ($4 orders $30+) akkor a AESS03 kóddal ugye nem lehet kombinálni?
ha viszont a zöldre váltom be pl. ($3) akkor a AESS03 kuponnal lehet kombinálni?Előre is köszi a helpet
-
Synaptic
senior tag
Nekem lassan tele lesz a bögyöröm az Alival. 3 hónapja próbálok venni a rigemkez egy pedál készletet . Az első kettő esetében a fizetést követően jött egy-egy üzenet az eladótól , hogy így-meg úgy nagyon sajnálja de valami hiba csúszott a megrendelésbe és ha mégegyszer kifizetem az árát akkor istenbiza feladja a csomagot. Ezeket hála még tudtam cancel -elni és 1-2 napon belül vissza is kaptam a pénzt. A mostani rendeléssel úgy állok hogy ma letelik le az érkezési határidő és a kapott GLS -es számon kívül / persze ez sehol nem nyilvántartott/ nincs semmi infóm /Lengyelből jönne a csomag/ . Az eladó nem válaszol . Ilyenkor mit kellene csinálnom ?
-
AliExpress májusi akciók!
Érvényes: 2025. május 12. és 18. között
https://s.click.aliexpress.com/e/_oChHLEn
US $3 off $29 code: AESS03
US $6 off $49 code: AESS06
US $10 off $79 code: AESS10
US $20 off $159 code: AESS20
US $30 off $239 code: AESS30
US $40 off $349 code: AESS40
US $50 off $459 code: AESS5
US $3 off $29 code: majus3
US $6 off $49 code: majus6
US $10 off $79 code: majus10
US $20 off $159 code: majus20
US $30 off $239 code: majus30
US $40 off $349 code: majus40
US $50 off $459 code: majus50 -
jojoando
aktív tag
-
yogibear
addikt
válasz
jojoando #81225 üzenetére
Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company2025-05-09 10:29:34 GMT+2
Ez még nem a DPD, csaxólok...
És ha a DPD pénteken 10:29 előtt elhozta tőlük az előre jelzett csomagokat, akkor a köv munkanapon mennek újakért... ezért is... általában reggel/hajnalban hozzák el, amit lehet, majd szortírozzák, bevételezik a központ depóban, stb... onnan megy a kiszállító depóba éjjel vmikor... és másnap szállítják ki...Awaiting for transit to final delivery office
Ő lesz majd a DPD központi depó, várhatóan ma valamikor és onnan majd a helyi depó másnapra... akkor lesz a DPD-nél is követhető... -
stomi61
tag
válasz
jojoando #81225 üzenetére
Nálam is ez van.
Van egy EO-s is úton, kíváncsi leszek, hogy az mennyi idő alatt megy át?
Ott ki fog derülni, hogy a Cainiao, vagy a DPD a hunyó a késésért.
Ma kapok meg (DPD) egy 24 napja úton lévő csomagot, ami 2 hete Magyarországon dekkol.
Persze mindegy, úgysincs ráhatásunk ezekre a dolgokra. -
jojoando
aktív tag
Csütörtökön korán reggel átment a vámon "May 08, 2025, 04:15CainiaoImport customs clearance complete"
Utolsó bejegyzés : "Várakozás a végső kézbesítő irodába történő szállításra.
A csomag megérkezett a helyi kézbesítő cég telephelyére".
Ami nem igaz, a kézbesítő cégnél nincs. -
jojoando
aktív tag
Már megint a fartő vakargatás a vám után [link] 8. óta nem képesek átadni a DPD-nek, nem érthető megint!
-
ViZion
félisten
Megvan a második kacat a locsolósból.
Megváltoztatták az öntözést, elengedtem, nyűg lett igazán. Az ajándékok meg a hulladék kategória. Meredt a Go-go match, ott legalább gyémántot ad, az OK és nem is macera összeszedni. A többiből a napi minimumot csinálom, ha van kedvem, így is több a bigyó, mint amit el tudok herdálni.V/: Hétfőn indul megint vmi akció, azt megvárom és kiderül, h a zöld kupon jó-e bundle-ra... ha nem, akkor van pár apróság a másikban is, csak a bundle lenne a fontos, mert kellenek a bigyuszkák a hobbi projectjeimhez (pár ESP32 és alkatrészek, modulok).
-
Xes
csendes tag
Sziasztok, erről a trackingről tud valaki valamit, hogy ki hozza? Nem hallottam még róla semmit....
ZC(11db szám utána) -
shokobanana
csendes tag
Most kaptam először termékvisszahívás értesítőt az Alitól. Egy 2 éve kacatosból vásárolt pici mérlegre, a nehézfémtartalom miatt. Mivel gyakorlatilag full műanyag, az ezüst festékre tudok gondolni. Dörgedelmesen kérik, hogy ne használjam tovább. Meg indítsak refundot. Ez utóbbit megtettem, de az évi 2-3 alkalmi használattól, mivel nyalogatni nem szoktam, nem tekintek el
-
AliExpress májusi akciók!
Érvényes: 2025. május 12. és 18. között
Kuponok: https://s.click.aliexpress.com/e/_oChHLEn
US $3 off $29 code: AESS03
US $6 off $49 code: AESS06
US $10 off $79 code: AESS10
US $20 off $159 code: AESS20
US $30 off $239 code: AESS30
US $40 off $349 code: AESS40
US $50 off $459 code: AESS5 -
ViZion
félisten
Sziasztok!
A Play & Earn zöld kuponokat a bundle deals-re is lehet használni?
Tele vagyok gyémántokkal... Bár a többséggel nem éri meg bajlódni, de azért hamar összejön pár kuponra való, csak nem tudom, h mire használhatóak azok. -
dredjudge84
őstag
Nekem olyan volt hogy kapott egy dpd számot a csomag még amikor Kínában volt, majd 2 nappal később EO lett belőle. Pedig már a dpd appban is látszódott a szám.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Megint úgy jártam egy termékkel, hogy a tarckingje megállt több mint egy hónapja és onnan semmi.
Március 17-án vásároltam, már régen itt kellene lenni, de a tracking március 27 óta csak annyit mutat:
"Your package has arrived at the local delivery center and will be on its way to you soon.Mar 27, 15:06 (GMT+2)"
Egyszer írtam az eladónak hogy kérem vissza a pénzt vagy küldje újra de szokásos stílus: majd megjön.
Estimated delivery date: Apr 13, 2025 -ra van írva
Refundot indítani nem tudok, sőt ahogy látom semmit sem csinálni.
Tudok ezzel kezdeni valamit ha nem jön meg, vagy simán elfelejthetem? -
chubii
senior tag
Tudom senkin sem segít amit írok, de én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Rekordidőket futnak a csomagok. Tracking nélküli posta (Svédországból), trackinges posta (Németországból), Alis choice rendelés (DPD) mindhárom 8 napon belül a kezemben volt rendeléstől számítva.. és ebben volt 1-2 nap csúszás is a május 1 miatt. Vasárnapi choice rendelés is ma ért az országba, bár még simán késhet.
Érdekes ez a nagy kontraszt. -
djsunstealer
aktív tag
A "DPD-s felfordulást" meg tudom erősíteni, ahogyan irtátok. Mostanában se előértesítés, sőt tegnap kézbesítésnapi értesítés sem volt (E-mail). Hívott a futár, hogy mindjárt jön. Reméljük hamarosan rendeződnek a dolgok...
-
vandor01
senior tag
válasz
Donki Hóte #81194 üzenetére
nos kulfoldon is docog a kiszallitas a belga posta ucsorog a kinai dragasagokon amit atvetel utan 1-2 nap kiszallitanak na most nemelyik mar 2 hete var kiszallitasra
csak par példa [link] [link]itt is voltak unnepek.... no es kemeny az orszagot lebenito sztrajkok...
akkor meg all minden ha a szakszerveztek osszeallanak? 1-2 nap leallhat az elet!
blokkoljak a logisztikai kozpontokat ugy hogy a varosba nem jutnak be a szallitok
az uzletek 3 nap alatt kiurulnek.... nem hiaba mondja az EU a 72 oras tulelo csomagot
be vannak tojva hogy a zemberek kimennek az utcara tiltakozni
ha olyant csinal az EU ami nem tetszik nekik
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest