Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
8 nap alatt megjött a rendelt dioptriás szemüvegem.Foxpost hozta.Tegnap szállt le vele a repülő. Hétfőn hozza a kövi csomagot, azt ma vették át ,így hétfőn hozzák. Nálam jól működik a Foxpost. (kopp-kopp......)
-
Alpachino
veterán
Akkor ezek szerint ez a csomag elveszett ?

-
No azért nem egészen úgy van hogy nem kell jelszó. Az igaz hogy a regisztráció közben nem kell megadni, de ugye csak egy e-mailben megadott kóddal lehet belépni és az e-mailhez úgy jutunk ha belépünk az e-mail fiókunkba, ahol minimum jelszavas belépés van. No, ha sikerül a regisztráció akkor meg fel kell tölteni a személyes adatainkat és a szállítási címet, a fizetési eszközt mert ezek azért csak szükségesek a vásárláshoz, persze ha valaki csak nézelődik az AliExpress-en akkor erre nincs szükség, de ilyenek azért nem sokan vannak.
Viszont át lehet állítani hogy ne a kódos belépés legyen, hanem a jelszavas, mert egyszerűbb közvetlenül belépni az AliExpress-re mint egy másik alkalmazást használni a belépéshez ahol jóvá kell hagyni a belépést, a két felület helyett elegendő csak egy. -
jojoando
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Úgy látszik, nem egyedi a hiba, nálam is ezt adja a csomagra, remélem nem rabolta ki megint valaki, mint a múltkor! [kép]
Elvileg xarakodnak vele, majd kiküldik, ha nem tetszik, természetesen visszaviszik a hivatalba jegyzőkönyveztetni elvileg, de igazából, a követésre "nem vette át" írnak aztán mehetsz kuncsorogni az Alihoz a pénzedért, mert ha elviszi, se bizonyítékod, se csomag maradék. Múltkor hittem nekik, most nem viszi vissza a szállító, levideózok mindent aztán azt az Alinak küldöm meg. Elvileg a konténert szűzen kapja meg a kiszállító, azaz ott a hunyó is. -
Alpachino
veterán
Vajon ezzel a csomaggal mi történt ?
158278800049454453606900
-
mzso
veterán
Meglepő módon visszaírt az ügyfélszolgálatos amelyik mondta, hogy a "feladó" kérte az automatába szállítást, miután visszakérdeztem. Azt írta a PostPlus Group a feladója a csomagnak.
Nekem ez nem ismerős mint Aliexpress partner. És úgy látom ebben a témában sem volt említve. -
laskr99
addikt
válasz
Decus Trivet
üzenetére
Nekem sajna itt áll. De Ilyen UV led flood light, BRSZK projekthez kellene.
-
válasz
Decus Trivet
üzenetére
Az e-mail cím nem elegendő a vásárláshoz, ahhoz neked meg kell adni a személyes és címadatokat, telefonszámot ha nem is kéri a regisztráció megkezdésekor, az hogy jelszó nem kell az valami tévedés. Én nem a más azonosítós regisztrációt értem itt.
Bár nem így emlékszem, majd később teszek egy próbát. -
asynur
tag
válasz
laskr99
üzenetére
A rendeléseim egyelőre rendben jövögetnek (1-2 héten belül rendeléstől kézhez kapom, UV cucc alatt mondjuk nem tudom mit értesz de ha nem valami túlméretes vagy spéci szállítási módot igénylő dolgokról van szó akkor valószínűleg nem lesz probléma), egy van ami ápr. 7.-e óta állt de ma elvileg az is megérkezik, remélhetőleg egyben.
-
Decus Trivet
kezdő
válasz
laskr99
üzenetére
Mármint milyen helyzetben ? Engem az zavar, hogy most valami fura akció van, ami miatt amiket akarok venni, marhára le van értékelve, de csak 1et tudok venni és nem lehet mással kombinálni, tehát ki kell fizetni a 2 dolláros szállítást minden egyes termékre. Így meg annyira nem vagyok előrébb.
Szállításra gondolsz ? Lekopogom, de nálam az flottul megy. 1-2 nap alatt van a reptérén, 3-4 napig vár a vámra, aztán repül ide, itt 2-3 nap alatt az EO-nál van, 9-11 nap a szállítás teljes ideje.
UV alatt valami uv reaktív cuccra gondolsz ? Mit rendelsz ? -
laskr99
addikt
Mostani helyzetben nem érdemes rendelni akkor? Május végére, pünkösdre kellene UV cucc,de a 7-én rendelt cuccom is még kinában áll az export customs után..
-
Decus Trivet
kezdő
Most már máshogy megy a regisztráció, mint mondjuk 1-2 évvel ezelőtt. Semmilyen adatot nem kér, még jelszót sem kell csinálni (később lehet), csak az emailcímet megadni.
Viszont a készüléket nézni, nem szeretni az emulátorokat.
Nálam a webkamerás 18+ azonosítás 10 perc alatt végbement, úgy hogy nincs megadva születésnap se. Címnek pedig egy alzabox automata van megadva.
-
jojoando
senior tag
Amik múlt héten érkeztek szerdán és csütörtökön, azokat egyből vámolták és még aznap átadták az ExpreszOnénak, most nem., illetve ha mégis kapacitás hiány miatt Törökbálintra vitték, és várják a kiszállítást.
#85071mzso ECS_T csak posta se visz ki, ha nagyobb 25mm vastagságnál. Általában értesítenek hogy érkezett.
-
mzso
veterán
Azt vissza lehet követni, hogy milyen logisztikai cégeken keresztül jött a csomag? Már kíváncsi vagyok kitől ered a ganéjkodás.
Az e-mail-es foxpost ügyfélszolgálatos azt állítja, hogy a "feladó" automatába kérte a kézbesítést. Ami felől némi kétségem van, hiszen akkor miért is továbbítanák ingyen címre futárpartnerrel...
Azt el bírom képzelni, hogy két logisztikai cég közösen simliskedik, és hogy kevesebb legyen a költség az összeset automatába rakják, és csak azt kézbesítik amire panaszkodnak.
Ha lenne eszük csak azoknál játszanák el ahol van is a közelben csomagautomata.Más:
Az ECSCC-s csomagok azok manapság is magyar postával érkeznek? -
jojoando
senior tag
Ez Foxpostos: 2 napig vámkezelték , 4 napja nem képesek átadni!
[kép]
Már 3 ExpreszOne csomag is a kiszállító depójában, az egyik 24 órás kézbesítéses, de mégsem hozzák! Nincs szezon! -
válasz
Churpik
üzenetére
Ami már kijött a kínai vámon az nem kerül hajóra, de ezeket amiket rendelgetünk nem éri meg vízi úton szállítani, mire meg lesz egy tele tengeri konténernyi anyag az majd 2 hónap és azután vagy 55-60 nap hajó út és nem is olcsó egy konténer idehajózása és szétterítése.
-
laskr99
addikt
Nekem a csomagom amit 7-én rendeltem, jelenleg is áll
-
yogibear
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kontrázom...
március 20-án kész volt az import vámolása egy foxis csomagnál, amit továbbra sem tudom miért nem a többi kacattárossal együtt jött (csak sejtem) és április 20-án vette át a foxi és tegnap rakta be automatába...
Szóval türelem néha csomagot terem. -
jojoando
senior tag
Számomra nem érthető, múlt héten kapott a Vámolás csomagot, 1 napon belül átadták a kiszállítónak, jelenleg 3-4 napja van náluk a Foxpostos csomagom és az ExpreszOne is.
Egyszer pörögnek, aztán semmi mozgás, bosszantó. -
mzso
veterán
válasz
dzf007
üzenetére
Még az is jó lesz, hogy vagy visszaviszik a csomagot vagy nem. Ilyen ganéj megoldással, hogy ott hagyják 5 napot amíg az átvételi idő tart.
Próbáltam EO-nál érdeklődni, mert a foxpost elvilág már rögzítette az "átszállítást" oda ahová eleve kellett volna jönnie, de azt mondták adjam meg a 24 karakteres fuvarlevélszámot, ami nincs.
Kicsit irritáló, hogy most ott csücsül 20-30 km-re a csomag egy automatában. Valahogy nincs kedvem pénzért buszozni miatta egy jó fél napot. Ráadásul olyan helyre vitték ahol nincs kb semmi, úgyhogy össze sem tudnám kötni semmivel csak még több buszozással, még több költségen. Meg természetesen két megálló között fél úton van a konkrét automata. -
Tangkuban
csendes újonc
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Köszi!
Az enyém még jó, bár csak pár órát használtam, de idegesít a pofázása. -
jojoando
senior tag
Ügyfeles mondta ezt már vagy 1 éve,
2: Igen, telefonnal csináltam először de a busman fejemet nem fogadta el a rendszer sehogy sem, aztán a laptopon sem, most beszéltem az ügyfelessel, hogy döntsék el, ha vásárolni szeretnék láthatom-e a terméket vagy sem. Beállítani életkort nem lehet, vásárlásaim száma 400 fölöttiek. Alapból kapom az ügyfelest, termék nélkül is.
-
válasz
jojoando
üzenetére
Értem amit írsz, de jelezheted és semmi nem fog történni.
Az hogy Magyarországra települhetett a Cainiao és más kínai logisztikai cégek voltak feltételei amit nekik el kellett fogadni. Nem fognak széllel szembe..... még akkor sem ha változott a politikai környezet.
Ha megnézed eleve még mondjuk úgy hogy kint történik a CLFOX.. azonosító hozzárendelése, ami adja hogy 50% az esélye hogy nem fog címen kézbesítésre kerülni, no ezen hiába reklamálsz nem fog változni semmi. Az un. költséghatékony (economy) szállítási módok nem igazán fedezik a címen kézbesítés költségeit.
Normál szállításnál nem igazán kerül automatába.A felnőttség igazolására kérdeztél rá most? Az Firefoxban nem működik mobilon, Chrome, Safari és Edge amit emleget a jóváhagyási témában.
Nem igazán működik jól, mert ez jön folyamatosan
Check!
Your documents have been submitted and are processedHa már elküldte adatait, vegye figyelembe, hogy az ellenőrzési folyamat eltarthat egy ideig.Miután átment az ellenőrzésen, böngészhet a korhatáros termékek között.
Hajvágó olló és korhatáros. Ezt a korhatáros szabályozást enyhén szólva hülyén oldották meg. -
jojoando
senior tag
Mikor az Aliexpresszel a csomagautomatás postázásról beszéltem közölték, hogy ők a házhoz szállítást fizetik ki a küldés során, azaz követelni kell a kifizetett szolgáltatás végrehajtását. Ha nem hajlandóak, értesíteni kell az Aliexpreszt.
Kérdés: Mit lehet csinálni, hogy az összes eladási dolgot láthassam a vásárlás során, mivel most telefonon, laptopon a képemet kell mutassam, aztán nem történik semmi egyik eszközön sem. Lehet beszélek velük.
-
dzf007
senior tag
Nekem ma jött egy csomag foxpost automatába...hát nem a legközelebbi...Jött egy sms hogy átvehetem..Ali nyomköveő itt tart még...
Import customs clearance completed Mon | Apr. 06 12:39 -
Ahogy ANDROID??? is írta miután az automatába kerül azután lehet átirányítani.
Ez logisztikai rész nem igazán tudnak vele mit kezdeni az AliExpress-nél.
A kézbesítés az adott szállítási módhoz tartozó helyi logisztikai cégek szervezik, sajnos ezek egy részét nem válogathatja meg a Cainiao sem, nem tud szerződést bontani.
Beszéltünk már róla itt, van olyan ahol 2 magyar cégen keresztül megy ez a téma és ez nem igazán "gazdaságos"megoldás, mert senki sem ingyen dolgozik.
Én nem kapok csomagautomatába csomagot, tavaly volt 2 alkalom hogy valószínűleg dugó volt az Express One vonalán és ezek automatába kerületek, de sem előtte, sem azóta nem volt ilyen AliExpress csomagom. Choice szállítás vagy Aliexpress standard, vagy Selection standard, EU esetén meg futár szállítás, de nem Packeta-Foxpost. -
mzso
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Miközben írtam az előző kommentet jött is az SMS. Még annál is szánalmasabb mint elsőre látszódik.
Azt mondta, hogy még vagy 1,5 hét. Mert majd ha lejár az átvételi idő kapok egy mailt, hogy visszaküldik a feladőnak "de ezt ne higgyem el", mert majd csak így tudja az ExpressOne átvenni, kiszállítani.
Vagyis nem lehet majd tudni, hogy visszaküldik-e Kínába vagy tényleg ki lesz-e szállítva...
Mindent elkövetnek, hogy ne kelljen teljesíteniük amit vállaltak. -
mzso
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Én is megcsörgettem. Tényleg kb hallhatatlan, a fülembe kellet préselnem a telefont (főleg hogy vezetékes DECT-ről hívtam). Legközelebb headsettel kell majd telefonálni mobilon...
Nekem azt mondták, hogy majd telefonáljak be amikor az automatába és az EO majd elhozza...
Rohadt szánalmas, hogy ilyen nyilvánvalóan ki akarnak bújni a kötelezettségeik alól. "Majd a suttyó meglátja, hogy ott az automatában oszt elmegy érte, hátha nincs kedve telefonálni...."
E-mailezni nincs is értelme, mert ahogy mondta az operátor 30 napos válaszolási idő van...Az Aliexpressnek lehet panaszkodni majd? Hátha megszakítják az együttműködést ezekkel a nyomorultakkal, ha elegen jelzik nekik.
-
mzso
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
És nem mondtad nekik, hogy ha már címre van rendelve akkor hozzák is ki?
Erre nem mondtak semmit? -
mzso
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
De amúgy mondtak valamit? Hogy miért csesznek kiszállíttatni házhoz?
-
mzso
veterán
Akit szopatott a Foxpost annak mi lett a csomagjával?
Ma küldtek e-mailt a rohadékok, hogy majd kézbesítik xyz csomagautamtába, vagy 25-30-km-nyi utazásra innen, mert itt ugye nincs... Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a K anyjukat.
Korábban ami volt Foxpostos azt egy futár partner hozta ki. -
Tangkuban
csendes újonc
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Megkérdezhetem, mi baja a tisztítónak? Teljesen döglött vagy valami funkció nem megy?
-
freeapro
senior tag
HRBC csomag jön az aliról, és meglepődve láttam, hogy már épp a helyi postán kezelik.

A magyar posta ezt a tracking számot nem ismeri. Az létezik, hogy pont a postán megy keresztül tracking nélkül a csomag? Megérkezik egyáltalán, vagy keresztet vethetek rá? -
mzso
veterán
Az alibabán hogy megy a rendelés "Iquiry"-t lehet küldeni vagy mi.
Erre reagál és ad egy ajánlatot? Amit alibabán keresztül fizetek? Ilyen utalgatásoknak annyire nem örülnék.
Kéne valami olcsó RAM.Más: Ehh... Már be volt aktiválva 2 dolláros kuponom, de éjfél lett és eltávolította az aliexpress
-
Aliexpress áprilisi akció!
Értékesítési időszak: 2026. április 20. (0:00) - április 24. (23:59-ig)
Kuponok: https://s.click.aliexpress.com/e/_c4L7ceTj
VIO04BD - $4/35
VIO08BD - $8/69
VIO12BD - $12/109
VIO25BD - $25/209
VIO40BD - $40/329
A kódok nem érvényesek virtuális termékekre
A kódok nem érvényesek más promóciókkal együtt -
mzso
veterán
válasz
zombei
üzenetére
Remek. Már nekem is kilenc napnál jár így. Az egyszerre rendeltek közül, van egy külön került termék ami már 10-én megjött. A java most szerdán. Van még ez meg egy ECSCCA-s ami gondolom megint pihenni fog egy jó ideig.
(meg egy saját shippinges amire gondolom vámkezelési díj lesz...) -
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ha azt választod hogy a csomag szállítás alatt Package in transit (de mivel semmi mozgás nem látható február 9-től így ez nem igazán igaz, nem bizonyítható, nem ezt kell feltételezned) akkor még várhatod kézbesítést, míg ennyi idő után viszont az elvesztés a valószínűbb ami a lost, így a harmadik a jobb választás szerintem és a szöveges indoklás is ez lenne, mert normál körülmények közt ezt legkésőbb március 15-ig meg kellett volna kapnod.
Persze az igaz hogy ez egy nem könyvelt küldemény és így akár le is nyúlhatta valaki, akár a kézbesítés után -
Atomgeszi
nagyúr
Letelt a 15 nap
Nem jött meg a csomag
Itt áll.
Akkor most a reasonnak azt írjam, hogy package in transit?
-
jojoando
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Úgy szoktam, felveszem a videót és aztán a monitoron lejátszom, és a fontos részleteket a Bandicam ingyenessel kiragadom, felveszem vele max 1 percben, azt beveszi a reklamáció max idővel, lehet 3x20mp is, de működni szokott, majd az ügyfelessel beszélsz oda csak fotókat fogad, refundba mehet videó. [link]
Eladási oldalon kell ügyfelessel a beszélgetést megindítani.
Ha a vásárlásnál nincs ingyenes visszaküldési opció, akkor emberes refundon állapítják meg, hogy mit fogad el az Aliexpresz, nem gép dönt. Ügyfeles gép ilyet max javasolhat, de a hivatalos a refund döntése, ahol te a bizonyítékokat bemutathatod, ha nem jó a döntés beadhatsz más szöveggel refundot, nekem lett inkább részleges visszatérítés a visszaküldés helyett, ahol az eladó a visszaküldés díját nem akarta visszafizetni és ő volt a hibás. -
bajtokarpi
őstag
Szia!
Köszönöm, most is okosabb lettem. Sajnos szívás, mert nekem a 2 soros van, tehát nincs ingyenes visszaküldés :-(. Azért ez így eléggé tré. Kapok egy hibás gépet, ami nem működik, majd én fizessem ki a visszaküldést is, ami gondolom nem két forint lenne, Többe kerülne a leves, mint a hús :-(. Van esetleg más mód az eladónak jelezni, hogy gond van a termékével? Levélre nem válaszol, a chatbox (gondolom AI) a visszaküldést dobta be. Nem túl etikus a részéről. Készítettem videót, de elküldeni nem lehet neki. Volt már ismerősi körben, hogy a videón a hiba jelenség, majd szintén videón meg kellett semmisíteni a terméket, így visszautalták a pénzt.
Köszönöm a segítségedet.
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nem ezekre gondoltam.
Vásárlási tételsor Orders és a vásárlás Order details és azután a képernyőn ez, ha van ingyenes visszaküldés akkor itt 3 sor:
ha nincs ingyenes akkor meg csak 2 sor

-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Van említve free return a hirdetésnél vagy a vásárlásnál? Elméletben ha EU-s az eladó akkor azt neki kell fizetni ha hibás a termék.
-
bajtokarpi
őstag
Szia.
Köszi, be is nyújtottam a reklamációt. Viszont felajánlott egy lehetőséget. Nyilván az ajánlott térítési összeg köszönő viszonyban sincs az eredeti árral. De viszont ha azt mondják küldjem vissza, akkor a postát nekem kell fizetni, ki tudja mennyibe kerülne.? Ilyenkor szerinted mi a teendő?
Köszönöm
-
ANDROID???
addikt
válasz
Decus Trivet
üzenetére
IRONIA!
Ne haragudj! 
(poén akart lenni, de szerintem törölhető is a 85020-80021-85022..)..ÉS igen, ezt így is kell kezdeni.

Nekem is a napokban megjött egy csomag, volt benne olyan tétel, amiből rozsdamentest rendeltem, erre a rozsdamentes árban küldték a rézcsatlakozósat, naná, hogy Refund és jeleztem, hogy nem korrekt, hogy a satnyább tételt küldik ugye a drágább áráért. -
Decus Trivet
kezdő
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ez alap tárgyalástechnika, semmi köze a magyarsághoz.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Decus Trivet
üzenetére
Igazi magyar!
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nincs mire várnod, mert a kézbesítést napjától ketyeg a 15 nap reklamációs idő.
-
mzso
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ha cancelek egy refundot, akkor tudok újat indítani még frissiben? Véletlenül full refundot küldtem be de csak részlegeset akartam.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy hibás termékbe (23k). Írtam az eladónak többször is, de nem válaszol. Eltelt 5 nap. Szerintetek ebben az esetben várjak még, vagy indítsak visszatérítési kérelmet? Mi a legjobb módszer. Soha nem volt még ilyen jellegű problémám.
Köszönöm
-
atos30
aktív tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nálam tegnap hozott a DPD futár csomagot. Hívott elötte , de nem vettem észre. 1 óra múlva megint hívott, akkor már felvettem. Kiderült, hogy vissza szokott fordulni, ha a közelben van és megpróbálja újból a kézbesítést. 5-15 nap között általában megjönnek a csomagok. Foxpost-ba szerintem még nem kaptam semmit.
-
ANDROID???
addikt
Tehetséges ez az ország ebben is, ezek a szerencsétlenek bepattintják a föld másik részéről ebbe a nyamvadt országba, erre itt még kétszer annyit sz.roznak vele. Nevetséges. Utána, még oldd meg, hogy a nyamvadt piros fémdobozból elhozd magadnak. Ez ám a fejlődés. Értem, hogy vissza akarják fogni a kínából cuccok behozatalát, de! Akkor ne lehessen elérni kiskerekből sem, de pl az ázsiacenterbe se lehessen ugyanazt 4-5-8* - os áron megvenni!
-
yogibear
addikt
Import customs clearance complete
Carrier note: Import customs clearance complete
2026-03-30 07:44:24 GMT+1kacattáras rendelés, de ezt nem rakták a rendelés csomagjába hanem külön küldték és persze foxpostba...
Lehet el sem jött Kínából, csak az adat... -
atos30
aktív tag
Imou Official Store -tól rendeltem EU-s raktárból Imou Cell 3c akkumulátoros /napelemest még tavaly (olyan 26 USD volt kuponozva) solarpanel nélkül. Kicsit feljebb mentek az árak úgy 5-10 dollárral, de még így is lekuponozva jó vétel szerintem.
Napelemesek külön műfaj, ha van rá lehetőséget POE képes kamerákat rendelj NVR-el.Most rendeltem egy 4G sim-es kis occó Okam Pro 4G Solar kis kamerát solarpanellal a tárolóba (se áram, se wifi, se semmi) a Okam Pro Official Store-ból. Ez ilyen mindenben létező BW4 4G fantázianevű klón kamera , de a youtube videók alapján megéri az árát, ha van adat simed hozzá.(21 USD volt lekuponozva, coinnal)
Hálózati/IP kamera topikban még van rá esély, hogy ajánlanak valami jót.
-
mzso
veterán
-
fess
őstag
Sziasztok,
Kültéri, wifis kamerarendszert szeretnék rendelni. Van ajánlott márka, eladó? -
ANDROID???
addikt
Felvették a foxpostosok a telt, hát kritikán aluli beszéd rechnika volt a másik oldal, persze a telefont 150%-ra kellett volna hangosítani, hogy lehessen normálisan hallani a fejbe szorítás nélkül, hogy mit mondanak a másik oldalon. Lényeg, ha már bent van a csomag a boxban, akkor telefonáljak vissza és akkor majd megpróbálnak másik boxot keresni, ha már úgy sem kértem boxba..
-
baandii
senior tag
Sziasztok!
A gondom a következő, hátha tudtok segíteni.
Rendeltem egy fülhallgatót, de elveszett a vámon valahol, nyitottam egy vitát 03.19-én hogy 15 napja nincs nyomkövetési információ.
Azt ali közbe lépett és azt írták várjak 04.17-ig ha semmi vissza utalják a pénzt.
A képen ezt látom, most mire kell nyomni? "Cancel request" és akkor törlődik ez az egész és nyissak vitát hogy nem kaptam meg? Az eladónak írtam de nem sok reményt fűzök hozzá hogy reagálni fog bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Oakley topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem értem, hogy Etikett/adathiányos csomag mit jelent, valamint a javítva. Akkor ezt most várhatom, csak később ?

Ne haragudj!