Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Színpad mód alatt 100x elérhető fotózáskor és 20x videózáskor - OriginOS-be.
-
-
kp78
veterán
Van itt még olyan X200 Pro tulaj, aki nem frissített OriginOS-re, hanem maradt Funtouch-on?
Lenne felé egy kérdésem, ha meg tudná nézni a menüben.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok! Ahogy látom a frissítés sem oldotta meg a videostabilizálás problémáját, van valami app ami ezen segíthet? Az ok biztosan szoftveres, mert kínai romos telóval ilyen gond nincs.
-
tlala
addikt
Ha valakit ez az Aliexpress vásárlás érdekel, akkor 330.255 Ft-ra (USD 999.72) levihető a DHDC60T kuponnal.
(A Ft árat a pillanatnyi Revolut átváltással számoltam.) -
Vencel88
tag
Most AliExpress-en van jó áron a telefon.

-
HUNgabus
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget, jó tanácsokat, nagyon hálás vagyok.
Közben kiderült, hogy akivel beszéltem, az ő telója a rossz (Redmi vmi...).
Elkövettem azt a hibát, hogy nem beszéltem mással s nem is gondoltam, hogy a másik oldal lehet a rossz.Ezért örülök, hogy nem nálam a bibi, így sok tortúrát/rohangálást úsztam meg.
BUÉK Mindenkinek
-
kp78
veterán
Most tűnt fel, h a telefon nem akarja / tudja a word és excel fájlokat megnyitni, pedig funtouch alatt tuti ment.
Nektek originOS alatt mi nyitja meg alapértelmezetten ezek a fájlokat?
-
-
HUNgabus
senior tag
Hát nem javult meg tőle 🤬
Most hova a @$*;#🤬 a vigyem?Ha Alza 3 év gari akkor oda?
Van vkinek tapasztalata velük?
Előtte gondolom, mentés s f8 / visszaállítás mindent 😭
-
Wa2x_
veterán
Nekem ez jön most le.
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Nem rég jött 1 frissítés, azóta nem nagyon beszéltem a telón, így most vettem csak észre, hogy rettentő szar, vizhangos lett a hang. Szinte csak magamat hallom vissza.
Más is tapasztalt ilyet? Vagy ki/be lett kapcsolva vmi? Vkinek vmi ötlet?
Szervíz?Köszi
-
SABIC
kezdő
Sziasztok Origin 6 esetében 2 apró bug v lehet nincs jól beállítva valami.
Ne zavarjanak állapotban ,Android autón a hívas megjelenik eddig ez nem így volt, illetve kiemelés a fotoalbumból widget random berak más képeket is azon kívül ami jelölesre kerül. Vki tapasztalat? -
kp78
veterán
A helyedben én jelezném a Vivo oldalon, vagy a telefonon (vivo.com app-on belül) problémát.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van, csak rosszul működik. Az aodot sem kapcsolja vissza, sőt letiltja, így utólag sem tudom vissza kapcsolni. A funtochon ilyen hiba nem volt. Azóta volt frissítés is és semmivel nem lett jobb.
-
-
Tiger.
nagyúr
Elég bugos az orogin os.
Nem működik az aod, ha energia takarékos módban van telefon és feltöltom teljesen akkor nem kapcsolja ki az energia takarékos módot. -
Nagya21
addikt
Hali!
Nekem is a próbaverziónál ajánlotta fel....
Üdv Nagya -
kp78
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Global X200 Pro.

Nekem próbaverziónál ajánlotta csak fel.
-
F.tibooo
tag
Tegnap érkezett egy 1,3 Gb- os frissítés.
-
fekomat
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Szia!
A Gmailben a beállításoknál kiválasztod a fiókot, aminek az értesítéseit meg akarod kapni, majd ott az Értesítések a beérkezett üzenetről menüpontban be kell kapcsolni a Címkeértesítéseket és alatta az Értesítés minden üzenet esetén opciót is.
-
szente
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Megnéztem én is, alkalmazás függő, hogy ott van e az a plusz menü, vagy nincs.
-
kp78
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Esetleg ezt is érdemes lehet megpróbálni. [link]
-
szente
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ha egy jó ideig nem nyitsz meg egy appot, akkor nem jön tőle értesítés.
Nekem úgy sikerül megoldani, hogy kikapcsolom az értesítéseket, reboot, majd vissza kapcsolom. -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Miért nem kapom meg a gmail értesitéseket? Engedélyezve van. -
fekomat
tag
Na, nekem most dobta fel az OriginOS-t szóval szép lassan szerintem mindenkihez eljut, aki még nem kapta meg.
-
tlala
addikt
válasz
Strauss
üzenetére
Így jártam én is a meglévő töltőmmel, aztán átálltam a mágneses tartóra illetve töltőre, ami hihetetlenül kényelmes, nagyon megszerettem, hogy csak beülök a kocsiba és rácsapom a telefont.
Ilyen töltőt vettem 13 dollárért emlékeim szerint abban a 3 db-ot olcsóbban aliexpress módban, 15W-tal tölt a mérőműszerem szerint, és jó erős a mágnese, atomstabilan tartja a telefont, és a lemez kampós, csavarosan megfeszíthető tartója is szilárdan rögzül a szellőző lamellákon.
Mágneses toknak pedig egy ilyen szénszálast, ami hihetetlenül elegáns. De ez utóbbi csak az én mániám, már az olcsóbb tokok is kaphatóak mágneses kivitelben, és a mágnes semmivel sem vastagítja a tokot. -
Strauss
senior tag
Más: Valamilyen autós wirelesses töltőt tudtok ajánlani, sajna a mostaniban nem fér el a bazi nagy kamerasziget miatt...
-
Wa2x_
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Muti, ránézek.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok! Kipróbáltam kikapcsolt hdr-el fotózni és szerintem természetesebb a végeredmény, esetleg van köztetek olyan aki szakértő szemmel meg tudja nézni?
-
F.tibooo
tag
Vivo X200 Ultra. Eddig is első volt fotózas terén. Ma jött...[kép]
-
ghiottone
nagyúr
"Köszönjük visszajelzését és kérdését.
Tájékoztatjuk, hogy a TMX Mobile Solution Service Kft. is szerepel a honlapunkon mint szervizpartner, ezért elképzelhető, hogy ott is meg tudja kezdeni a garanciális ügyintézést. A pontos ügyintézési lehetőségekről és feltételekről azonban minden esetben az adott szerviz tud részletes tájékoztatást adni.
Szeretnénk ugyanakkor jelezni, hogy a vivo hivatalos, központi szakszervize Ausztriában, Bécsben található, ahol a gyártói garanciális javítás teljes körűen és közvetlenül intézhető."
- ok, Ők se bíznak a TMX-ben?
-
ghiottone
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest