Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
veterán
PD2405CF_EX_A_16.1.17.3.W30 érkezett (nem próba verzióként)
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok,
Köszönöm a támogatásotokat, de elköszönök Tőletek.
Kedvet kaptam egy 17 ultrára, és úgy tűnik barátok leszünk
mediumgecso kiszáll
-
tlala
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Féltem én is a Xiaomi rendszer után - aztán kiderült, hogy jobb.

Szuper, hogy előtelepítve megnyit minden pdf-et, word doc-ot, stb.
Illetve a minapi kellemes meglepetésem az volt, hogy a munkahelyen a hálózatos nyomtatóra a nyomtatás azonnal ment a wifire csatlakozás után, mindenféle telepítés vagy bármi egyéb varázslás nélkül. -
Nagya21
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hajrá.....
Üdv Nagya -
Ferenczi Áko
addikt
Vettem egy Vivo X200 Fe-t, hogy kipróbáljam milyen a rendszer, sosem volt még Vivo telefonom.. Más brand viszont igen.. Magasan a Vivo visz mindent.. Remélem nemsokára X200 Pro tulaj is leszek 😎
-
dzsi23
addikt
Nehéz megmondani, hogy mennyire vált be, mert csak 3 hónapja van rajta, és másik fóliával nem használtam a telefont, szóval összehasonlítási alapom sincs, de nálam egy SmartDevil hidrogél fólia van felapplikálva, eddig nincs vele gondom.
[aliexpress] (Vásárláskor figyelni kell, hogy X200 Pro legyen kiválasztva, mert több típushoz is kapható a linken.)A tálalás nagyon tetszett (bár környezetkímélőnek nem nevezném
):
-
Nagya21
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
HAli!
[link]
Üdv Nagya -
tlala
addikt
Megadta magát a gyári fólia.
Kinek milyen konkrét típus vált be? -
kp78
veterán
Ha nem írtál nekik, akkor mi alapján állítod ezt?
Én írtam nekik egy probléma miatt még tavaly novemberben, és korrekt választ / segítséget kaptam.
Szóval ezért is javasoltam, h írj nekik, mert ettől a fórumtól várni, h megoldódjon a gondod, az elég hiú ábránd.
A Huawei ügyfélszolgálatnak is írtam GT6 Pro órával kapcsolatosan. Na, nekik nem is mondanám, h írj, mert 1 egyértelmű, valós problémát nem tudtak számomra megfelelően kezelni.
-
dzsi23
addikt
Valószínűleg be van nála kapcsolva az "akkumulátorkímélő automatikus bekapcsolása" és a "szuper akkumulátorkímélő automatikus bekapcsolása" is.
Nálam nincs, de pont tegnap bekapcsoltam manuálisan a szuper akkukímélőt, mert nagyon a lemerülés közelébe került a telóm (igen, figyelmetlen voltam), és nem akartam, hogy kikapcsoljon, mire hazaérek. Arra már nem emlékszem, hogy töltés közben magától kapcsolt ki az akkukímélő, vagy én kapcsoltam ki manuálisan (a lényeg, hogy töltés után már nem volt aktív), de ma reggel vettem észre, hogy nem megy az AOD, nekem kellett visszaállítanom.
Ez engem annyira nem zavar, nem szoktam használni az akkukímélőt, ez kivételes alkalom volt.Ami sokkal jobban zavar, az az, hogy a kezdőalkalmazás rendszeresen visszaáll Nováról a gyárira, pedig mindent beállítottam, hogy ez ne történhessen meg. Az ősidők óta a Novát használom minden telefonomon (volt ZTE, LG, Xiaomi /MIUI és Android One is/, Huawei, Samsung, Realme), és egyikkel sem volt ilyen gondom. Év végén vettem az X200 Prot, januárban kezdtem aktívan használni, de csak 1-2 hete produkálja ezt.
És vannak még apróbb bugok.
Pl. amikor a böngészőben online rádiót kapcsolok, az értesítéseknél megjelenik a lejátszó. Legalább is elvileg megjelenik, gyakorlatilag meg kb. 3-ból 1-szer. Valamint a korábbi telókon, amikor rányomtam erre a lejátszóra, megnyitotta a böngészőt, és konkrétan arra a lapra ugrott, ahol a lejátszást elindítottam. Ezzel szemben a Vivo csak a böngészőt nyitja meg, de nem ugrik át arra a lapra.
Ezzel együtt lehet élni, a kezdőalkalmazás cserélgetése sokkal jobban zavar, de kicsit bosszantó, hogy a 3 évvel öregebb telóm (Realme) rendszere stabilabb (meg a korábbiak is).Dehát na... a kamera miatt vettem ezt a telefont, és az kárpótol a kis kellemetlenségekért.

-
Tiger.
nagyúr
Ez csak engem boldogít, hogy nem kapcsol ki az energia takarékos mód amikor ki kellene?
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam S24 Ultráról jópár év Samsung/Apple után és brutál mennyire egyben van ez a telefon. Szoftvertől kicsit tartottam, mert jópár GoodLock modult használtam, de 95%-ban tartalmaz mindent a rendszer ami nekem kell.
Egyedül a hangszóróival nem voltam megelégedve, de hála ég sikerült orvosolni, hátha másnak is hasznos lesz.
[Poweramp Equalizer]
(engedélyezni kell, hogy fusson a háttérben és be kell kapcsolni a globális kiegyenlítést) -
-
tlala
addikt
Csaknem 6 hónapja használok X200 Ultrát.
Nincs google maps, google pay-t revoluttal használok, a cib visa kártya nem ment fel elsőre, azt írja, forduljak a bankomhoz, de aztán nem is foglalkoztam vele.
Andoid auto a telefonban van, de az autómban nincs, így nem tudtam kipróbálni. Minden kínai app/csirkeláb eltávolítható. Azt is be tudtam állítani egy trükkel, hogy az appok magyarul települjenek, persze a menü az marad angol. Az Original OS felület nagyon jó, jobb mint a Xiaomi, amiről én jövök - itt a topikban is sok hasznosat lehet róla olvasni, hiszen az X200-as sorozat tagja mindkettő.
A legfrissebb szoftverben a kameránál megjelent a "Raw lighting" opció, amely gyakorlatilag kikapcsolja teljesen az Ai manipulációt (cserébe HDR sincs). A fotók nagyon jók.
Térerő problémám sohasem volt, sem a ONE-nal, sem a Yettellel. -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Mintha a gyári szoftvernél megjelentek volna a finomabb részletek, úgy látom újabban nem olyan durva a zajszűrés. Csak képzelődöm vagy tényleg? Mondjuk így is kellene az 50 megapixeles gcam kép hogy megnyugodjon a lelkem.
[kép] -
szente
addikt
Ott van a compatibility check.
Amennyire utána olvastam anno, a Google Pay-t módosítanám Should Work->Work-re.
-
Ijk
nagyúr
Mivel nincs igazán Ultrának külön topikja itt érdeklődöm.
Ilyen import kínai verzió itthoni (Yettel) használattal milyen megkötésekkel kell számolni? Ha valamelyik más topikban van erről összefoglaló az is megfelel. -
dzsi23
addikt
Ez már nem béta.
-
SABIC
kezdő
válasz
sharkypeti
üzenetére
HDR beallitasok megtartasa be van kapcsolva es a hdr pedig ki. X200fe és x200pron is most par hete ezt latom,,elkeszül a kep es a galeriaban hdr filter kerül rá
-
SABIC
kezdő
Sziasztok, tapasztalt valaki mostanában olyat hogy annak ellenére hogy ki van kapcsolva a hdr az elkészült kep megis hdr es. X200 pro?
-
dzsi23
addikt
Igen, ez benne van a pakliban, az előző telefonomon is csak azért vannak karcok (hátlapon + kereten), mert a tok alá bújt a por. Na de inkább a töréstől védjen, mint a karcoktól, és szerencsére csak a lencsék között karcolhatja ilyen módon az üveget, közvetlenül a lencsék előtt nem. És bár a lencsék előtt nincs semmi, de a tok kialakítása miatt "gödörben" ülnek, így valamilyen szinten védve vannak.
Érdemes legalább 1-2 hetente levenni a tokot, és kiseperni az esetlegesen alá került port.
-
dzsi23
addikt
Ne legyenek rajta lyukak? Úgy nehéz fotózni vele.
Viccet félretéve, számomra inkább hozzáad a szépségéhez, hogy nem egy fekete helikopterleszálló van a telefon hátulján, de a fő szempont a védelem, és valamennyire ez is védi a kamerákat. Ablakot nyitogatni nincs kedvem minden alkalommal, mert gyakran fotózgatok, de amúgy én is gondolkodtam hasonlón. Viszont ha már nem ablakost választottam, legalább nyúljon rá a kameraszigetre.
-
válasz
zolipapa 66
üzenetére
Utángyártott ujjlenyomatolvasó nem működik . Vagy csináltassd meg normálisan vagy dobd ki . Ez a tanácsom .
-
dzsi23
addikt
Nekem egyelőre ez a 3 van, aliexpressről jöttek.
[terepmintás]
[libafostrabant zöld]
[zöld] Egyelőre ez van rajta, mert még féltem a telót (viszonylag friss), és ezzel olyan, mint egy tank. A linken sold out, de biztos van még másik eladónál, ha valakit érdekel.

-
válasz
zolipapa 66
üzenetére
A úgy plusz beépítés ... de olcsóbb mint egy másik....
-
tlala
addikt
A Rossmann több ezer, szuper vékony sörtéből álló fogkeféjét használom (a Curaprox fogkefe koppintása) a lyuk tisztítására.
Illetve vettem egy tokot a telefonomra, amin a kameraszigetre záró, lehajtható üveg védőajtó van, ez az üvegbevonat koptatása/karcolása ellen is véd, és nem teszi olyan rondává a telefont, mint a Nillkin műanyag, átlátszatlan kamerasziget-takarója. (Nekem nem Pro telefonom van, de a X200-as család tagja).
Majdnem tökéletes lehetne, de sajnos az oldalán lévő ezüst keret miatt baromira csúszós, átmeneti megoldásnak használom, de már úton van 2 másik hasonló, üvegajtós tokom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest