Hirdetés
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Black_Raven #79145 üzenetére
1, 3G-s internet már egy publikus érvényben lévő csomagban sincs a Telekomnál
2, a sim kártya típus megfelelő.
3, másik kártyával működik megfelelően ugyanazon telefonban
4, az APN minden paraméteren rendben volt
5, Azt hogy kártyahiba tényszerűen nem fogják tudni szerintem mondani, csak javasolni fogják miután hosszasan mindent leellenőriztek.Mindezek alapján a kártyacsere több, mint valószínű megoldásnak tűnik.
Ha útbaesik egy üzlet, akkor nem kérdés, hogy egyszerűbb megoldás-e.
Telekom.hu oldalán az üzletkeresőnél lehet online időpontot is foglalni, s akkor csak az időpontkódot kell beütni a sorszámosztóba.
(telekom.hu oldalán egy nappal előtte, online min két órával előtte)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Black_Raven #79149 üzenetére
Minden leírt tapasztalat hasznos. a fent leírtak alapján ő meg eldönti, hogy mi lesz neki az egyszerűbb
-
Soulfly842
addikt
válasz Black_Raven #79154 üzenetére
Aztán dehogy 10-nél több kártyád legyen, mert kopogtatni fognak *trollface*
Eddig nem olvastam itt, tehát itt egy kicsit összefoglalnám a legfontosabb változást, ami januártól van érvényben.
Kibővítik a számhordozási kedvezményt!
Innentől nem csak a számhordozásra, hanem a dominó átváltásokra is érvényesül a két éves havidíj kedvezmény!Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a számhordozott telefonszámok, illetve azok a dominós ügyfelek, akik havidíjasra váltanak (több mint három hónapos dominóra érvényesíthető csak a kedvezmény) - azok havidíjkedvezményt kapnak két éves időtartalomra.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy:
Eco XS, Eco Surf, Like S, Fun S ATK, move XS, Move S, Move M, Move M ATK díjcsomagok két éven keresztül havi 490 Ft kedvezményt kapnak (számhordozás, havidíjasra váltás esetén)
Next S/next S ATK két éven keresztül havi 1000 Ft kedvezményt kapnak (számhordozás, havidíjasra váltás esetén)
Next M, Next XL (társkártyák is), két éven keresztül havi 2000 Ft kedvezményt kapnak (számhordozás, havidíjasra váltás esetén)
Érdekesség:
Nem tudom, hogy tudjátok-e/olvastátok-e, hogy a Fogyasztóvédelmi felügyelőség helyett január 1-től a Járási Hivatalok veszik át ezt a szerepkört.Az összes felügyeleti szerv az alábbiak szerint változik:
- Területileg illetékes járási hivatal
- békéltető testület
- NMHH
- Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hírközlési és Média Biztos(#79154) DarthFader
[ Szerkesztve ]
-
jozsi968
tag
válasz Black_Raven #79154 üzenetére
[link]
Itt -
Beca1990
senior tag
válasz Black_Raven #79170 üzenetére
+ még a 12 hónapon keresztül havi 10 perc beszélgetés is hozzá jár a 490-es SIM-hez
[ Szerkesztve ]
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
MadMancs
veterán
Én nem is használom mióta Redes vagyok. Csak azért van fent telón mert többen szoktátok kérni APK-t.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Black_Raven #79173 üzenetére
Nemtudom. Igazából nálunk még el se indult hivatalosan. Nagy a csend nagyon.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Zeki
nagyúr
válasz Black_Raven #79173 üzenetére
Igen, kevesebbet tesz rá. Ennyi. Flottákban meg 1400Ft körül van 4GB net, korlátlan net meg 4500Ft körül.
Ezen ugyanúgy megy az extra profit mint az sms-en vagy MMS-en. -
_q
addikt
Az immmr miért jobb mint a viber vagy hogy tudná felvenni a viberrel a versenyt, ha a viber ingyenes, az immmr pedig bármikor fizetőssé válhat?
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79264 üzenetére
Igen mutatja. De meglett a hiba. Azt hittem a szolgáltatáshoz nem kell a napinet így lemondtam. De vissza kellett aktiválnom mert anélkül a 150 MB ot nem tudom felhasználni.
-
k-adi
nagyúr
válasz Black_Raven #79269 üzenetére
Ez a 1.2GB hogy jött ki? Így éjfél után már nem egészen tudlak követni! Mihez adod hozzá +domino 5 díjcsomag +domino "most"-ot? A Domino NetPlusz L-hez? vagy mi az 550ft és a 1590ft?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79270 üzenetére
Korábban olvastam hogy valahogy ki lehet kapcsolni a napi netet és így is működik a net. Ha veszek hozzá maraton 1GB ot az megoldható így?
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79277 üzenetére
De nekem nincs ilyen
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79280 üzenetére
Már 6 éve vagyok náluk de nem írta hogy arany lennék. Eddig csak domino alap csomagom volt. Azt váltottam le.tegnap domino surfre. Csak a napi net zavar. Azt akarom kikapcsolni hogy legyen netem. Arra gondoltam hogy ha bekapcsolom a maraton 1 GB ot és lekapcsolom a napinetet úgy is működik e a net.
Olvastam hogy működik de az domino 5. -
Zeki
nagyúr
válasz Black_Raven #79277 üzenetére
??
Hogy mondod? Én is látok olyat hogy Netplusz Arany, 200MB, 2490Ft-ért, amire ugyan azt írja hogy korlátlan havidíjas mobilnet, de akkor is csak 200 MB. Magyarán lassítják ahogy elfogy a 200 mega. De a sima Netplusz S is ilyen, olcsóbban. -
St3ven
addikt
válasz Black_Raven #79289 üzenetére
Jó neked. Nem tudok most képet feltölteni mobilról, de asztaliról linkelni fogom.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Zeki
nagyúr
-
Keem1
addikt
Nekem pl. már kb 1 éve nincs is a netplusz s arany/platina pedig arany vagyok. Régen használtam, de már egyáltalán nincs. Vajon miért?
-
goop
őstag
válasz Black_Raven #79302 üzenetére
Akkor jött be kb. Én egy hónapja aktiváltam, a weben továbbra is hülyeségeket ír, a netplusz aranyra. De élő csomag az biztos.
-
k-adi
nagyúr
válasz Black_Raven #79326 üzenetére
Ja kezdem már érteni tehát akkor neked gondolom surf van amihez van 150mb (hiszen domino5-ben alapból Napidíjas mobilinternet van a díjcsomagban) + turbo 1gb, így jön ki a havi 550ft+1590ft=2140ft ami ~1.2GB net (1gb turbo, 150mb surf)
tehát akkor a turbo jobb mint a marathon
-
bluobluo75
őstag
válasz Black_Raven #79336 üzenetére
Ezt a szolgáltatótól kérdezd, mert azt én sem tudom miért tiltott le 1 hét után???
-
k-adi
nagyúr
válasz Black_Raven #79329 üzenetére
Én úgy olvastam a T oldalán hogy turbot csak NetPlusz /vagy/és Surf-hoz lehet de te domino5-ös vagy!?
(ezt a turbo-t lehet havonta megújítani automatikusan vagy havonta kérni kell újra meg újra?)
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Black_Raven #79341 üzenetére
Az előfizetői szerződést is a Telekommal kötöd.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
k-adi
nagyúr
válasz Black_Raven #79342 üzenetére
Értem! Köszi az infót!
A surf-nál a napinet automatikus aktiválás nem szimpatikus, de gondolom ki lehet kapcsoltatni
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79346 üzenetére
1470 Ft netplus L de azt hozzá kell tenni hogy a surfnek van díja 870 Ft domino 5-ben azért drágább mert nincs ott havidíj.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79351 üzenetére
akkor ez lesz. Most ezt felhasználom aztán megint váltok
-
k-adi
nagyúr
válasz Black_Raven #79354 üzenetére
Én most léptem át surfba úgy hogy volt már netplusszom és a napinet inaktív alapból a T oldalon lévő profilom szerint (netplusz zöld pipás azaz aktív)
Te aranyos vagy mármint aranykártyás, mi nem nekünk más kombináció a jobb de kb. mind 1800ft
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79359 üzenetére
Azt sajnos nem Fent van az az oldalukon mit adnak.
-
k-adi
nagyúr
válasz Black_Raven #79364 üzenetére
Miben különbözik a Maraton a többi internetcsomagtól?
A Maraton adatopciót már meglévő mobilinternet-szolgáltatásod mellé vásárolhatod meg. Az így vásárolt adatforgalmad a többi internetcsomaghoz képest nem veszik el és újul meg 30 nap után, hanem a telefonszámod rendelkezésre állásáig érvényes.
Pl. vásárolsz egy Domino Maraton 1 GB-ot, akkor az adatforgalmat akár több hónapon keresztül is használhatod, amíg el nem fogy.Mi történik, ha több internetcsomagot használok egyszerre?
Ha már van Domino NetPluszod vagy Turbo adatopciód először azoknak az adatforgalmát használod el, és csak azután kezd el a Maraton adatod fogyni, így lehetséges, hogy a Maraton adatforgalmadat több hónapon keresztül is használd.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79365 üzenetére
Pedig azt rakhatnák korlátlanra. Amúgy a speedtest.net nél számlálja az adatforgalmat?
-
k-adi
nagyúr
válasz Black_Raven #79369 üzenetére
Én rögtön platinára gyúrok!
Szerintem nem, mert gyorsan kiszámoltam:
Surf + maraton 500 = 830 + 1200 ft = 2030 ft | 500+150MB= 650MB
Surf + maraton 1000 = 830 + 1845 ft = 2675 ft | 1Gb + 150 MB
...
Surf + netplusz M = 830 + 1100 ft = 1930 ft | 500+150= 650 MB
Surf + netplusz L = 830 + 1470 ft = 2300 ft | 1Gb + 150 MB- Havi ~500MB cél esetén a Surf+Maraton 500 rosszabb, mint a Surf+Netplusz M és még kényelmesebb is a netplusszos, mert havonta automatikusan újraaktiválódik.
- Havi ~1GB cél esetén a Surf+Maraton 1000 nem jobb, mint a Surf+Netplusz L
Ha jól számoltam, mindkét esetben a NetPlusszos jobb Surf-al.
[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz Black_Raven #79338 üzenetére
Én már azon agyaltam, lehet átállok telenor kártyásra, és ott beállítva Klikk 1 GB-ra 1390Ftért
-
bluobluo75
őstag
válasz Black_Raven #79378 üzenetére
És ez hol van?
-
bluobluo75
őstag
válasz Black_Raven #79378 üzenetére
Időközben megtaláltam, de akkor a mostanit le kell mondjam nem?
-
Zeki
nagyúr
válasz Black_Raven #79382 üzenetére
Azt tudni kell, hogy a Bluemobile hálózatról a Telekom készülékek IMEI alapján vannak letiltva.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79386 üzenetére
De ha nem független nem tudod kipróbálni.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Black_Raven #79390 üzenetére
0:07kor? Kétlem. Amúgy lehet
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Black_Raven #79390 üzenetére
Havidíjas csomaggal lehet, csak be kell állítani a pontbeváltást, van erre online felület, ahol be tudod állítani az egyenleg felhasználäsi sorrendet.
Domino csomag nem gyűjt beváltható pontokat, így ott csak egyenlegből lehet.
-
joelke HU
senior tag
válasz Black_Raven #79389 üzenetére
Nem kamu. Nekem volt csörtém a t-vel ezügyben. Vettem tőlük gyárilag független blackberryt és nem ment fel a blue hálozatra. Kértem az imei tiltás feloldását, de még pénzért sem tették meg, pedig leültem náluk a hűségidőt. Minden más szolgáltató kártyájával ment, egyedül a blueéval nem. Állítólag pár év múlva leveszik a tiltást maguktól is. De hogy pontosan mennyit kell várni az talány. A családban még van olyan dominóban vett mostmár kb 4 éves Nokia, amin még mindig él a tiltás. Szóval T-Mobile-tól ne vegyen senki telefont, aki a blues hálózatot akarja használni.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
k-adi
nagyúr
válasz Black_Raven #79397 üzenetére
Feltöltőkártyás senkinek nem éri meg (mármint szolgáltató).. legyél szépen havidíjas, azokkal tudnak tervezni, azért is járnak CSAK nekik a kedvezmények, stb..
-
Kbali
nagyúr
válasz Black_Raven #79400 üzenetére
Már 2014-ben megfordult a trend: több az előfizetéses user minden szolgáltatónál, mint a prepaid (kattintásra pdf nyílik - 29. oldal).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79406 üzenetére
4 mi a rákért volt?
-
Kbali
nagyúr
válasz Black_Raven #79406 üzenetére
Az a helyzet, hogy az előző hozzászólók - még - nem az a korosztály (szerintem), akinek szüksége lenne az előfizetésre. Lesz az az élethelyzet, amikor viszont már nem akarsz töltögetni, hanem választasz egy olyan csomagot, ami lefedi az igényeidet és szépen fizetgeted havonta. Nekem idén lesz 20 éve, hogy előfizetéses készülékem van, soha nem volt prepaid-em. Nekem szükségem van arra, hogy elérjenek, bármikor tudjak gond nélkül akár külföldön is hívni, netezni, stb... ne álljak ott, hogy jaj elfogyott a lóvé a kártyáról és nem tudok hívást indítani.
-
totron
addikt
Volt egy olyan másfél év, mikor 7Kbyte/sec-ben állt meg a maximuma a 32/32-es állapotnak és nem csak mint pillanatnyi csúcsérték, mutatóba, hanem webezhettél, töltögethettél is ennyivel, persze az átlaga akkoriban is kevesebb volt. Ma már a 2-4 áll, ahogy írod. Nem ezzel van a gond, hanem hogy prioritásban is jócskán hátra kerülsz, ha lassított vagy, így ha nem Opera Minivel csapatod, ping timeoutokkal találkozol elég sokat sikeres oldalbetöltések helyett.
-
Zeki
nagyúr
válasz Black_Raven #79414 üzenetére
Egy jó voip alkalmazás jó kodekkel megy, és az megy lassított nettel is. Az immmr még gyerekcipős, hozzá nem értős. Ha nem a contacts-ból hívok, hanem a Conversions-ból, biztos hogy nem a hívott számát hívja, hanem valami 5 jegyű számot, ami +51 vagy hasonló. és nyilván nem csörög ki.
-
RockFonok
tag
válasz Black_Raven #79420 üzenetére
+NAPILIMIT-tett kikapcsolom akkor mi történik ?
Lehet akkor nem tudom be kapcsolni a nettet? Most használom először a +NAPILIMIT-tett, ezért nem nagyon értem mire jó. -
törölt tag
válasz Black_Raven #79424 üzenetére
Hát van TV internet telefon mobil (számlás) egy néven
és van egy domino kártya másik néven. Dominon nekem sincsenek pontjaim, de a számláson van 3700 pont. 1 pont meg 1 forint.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79426 üzenetére
hát ha be tudnám váltani. 2 éve váltottam be fél évente 3700 pont jön össze és a 6. hónap végén törlik a 7. hét pontjait szóval ha úgy vesszük 4x3700. 14800 Ft-ot már buktam.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79430 üzenetére
Korlátlan hívás és SMS hálózaton belül 160 perc hálózaton kívül 1GB internet.
De ha nem aranytárskártyás lennék akkor telefonnal 7810Ft lenne a havidíj de most 5310
[ Szerkesztve ]
-
Batistuta7
tag
Köszönöm a választ .Az tényleg elég kevés .Telenoros vagyok , itt tiltás után a max 128kb és még beszélni is tudok vele neten . Viszont elvileg ez a csomag megszűnik majd és amik ott vannak most csomagok az vicc. Egyébként is 8 év után és alatt szinte semmit nem kaptam tűlök .Szóval át akarok jönni,itt jobban tetszik a hűség program plusz olcsóbban is jönnék ki 3giga nettel . De ez kicsit elvette a kedvem .2-4 kb az majndnem semmi .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ukrajnai háború
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Lemezes PS5 + 2 kar - - - Akár füles is
- GAMER PC : i5-10400F / 32GB / RTX3060Ti / 500GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-11400F / 64GB / RTX3070 / 1000GB / 500GB
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 12GB RAM Dualsim teljesen új állapot + Garancia
- JÉZUS EVANGÉLIUMA - bármi megtanulható, ha: akarom-hiszem-tanulom-csinálom-tapasztalom-megértem-élem
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen