- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
válasz
Black_Raven #127609 üzenetére
Nem. Nyilván egy mobilszolgáltató miért is támogatna GPay-es vagy Apple Pay-es fizetést...
Továbbmegyek, erős hitelesítés sincs bankkártyás fizetésnél, ami azért így a PSD2 hatályba lépése után pár évvel meglehetősen szokatlan. -
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #124151 üzenetére
Megoldva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Black_Raven #112710 üzenetére
Ok, akkor nem teljesen jól érzékeltem...
Kell is az a 30 nap a semmitmondó válaszok megírásához. -
adolfo01
tag
válasz
Black_Raven #112702 üzenetére
Szia. Örülök,hogy jót derültél,látod mennyi mindenre jó egy szolgáltató!
Azért kíváncsi leszek mit fognak írni....mert sztem még mindig nem találnák a problémát...vagy esetleg leírják,hogy mit és miért tettek,hogy a problémát megoldják!
Esetleg,hogy megvizsgáltuk és úgy tűnik minden rendben?!
Ez annyira amatőrizmus,hogy már fáj! Sztem ez a tipikus esete,hogy hogyan tegye magát nevetségessé egy szolgáltató! Szóval várom válaszukat.... -
sopruk
senior tag
válasz
Black_Raven #105568 üzenetére
Mióta van meg az a kártyád? Mert azt írja, hogy a nov. 15 előtti aktív kártyáknál aktiválták:
4GB fél évre -
glacious
addikt
válasz
Black_Raven #105568 üzenetére
Mindkettő új volt a promóció idején?
Mondjuk annyira nem mérvadó, mert nekem a májusira is bekapcsolák. -
sopruk
senior tag
válasz
Black_Raven #105566 üzenetére
Szia! Szerintem sajnos nem lehetséges, mert azt központilag aktiválták novemberben mindenkinek, nem az appban kellett bekapcsolni.
-
glacious
addikt
válasz
Black_Raven #105053 üzenetére
Gyakorlatilag ugye felmondod a hűségidős szerződésed és újat kötsz az új feltételekkel, ezért kell visszaadni minden kedvezményt, amit kaptál.
-
glacious
addikt
válasz
Black_Raven #105051 üzenetére
Ha kedvezményes összeget fizettél, akkor nem, illetve a kedvezmény visszafizetése után.
-
4Grider
félisten
válasz
Black_Raven #103257 üzenetére
Gondolom akkor ugrik az elállás is...
-
huberpe
aktív tag
válasz
Black_Raven #103173 üzenetére
akkor asszem a személyes átvételt fogom választani.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #103173 üzenetére
Akkor örülj a végkifejletnek - az ügyfélszolgálaton már gondolatolvasással is foglalkoznak, a nagyobb ügyfél-elégedettség elérése céljából!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Black_Raven #102157 üzenetére
Nálam még megy, szerencsére. 8.0
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Black_Raven #102155 üzenetére
Nekem működik. Most léptem be.
-
8
senior tag
válasz
Black_Raven #102059 üzenetére
Ma felhívtam, 30 napos panaszt vettek fel…
(#102060) btudos
Soroksári auchan üzletsor(#102061) Zeki
Holnap beírok a panaszkönyvbe, úgyis arra járok(#102062) KubanitoS
Nem ugráltattak, önszorgalomból mentem be mert egyébként nem volt kitérő, külön ezért nem mentem volna oda. Ha nem megyek be, akkor a rendelés folyamata a következőképpen nézett volna ki:
- megrendelem azonnali átvétellel
- megkapom a rendelés visszaigazolást azzal, hogy “visszahívásra vár”
- majd 15 nap múlva újabb értesítés, hogy törölve, nem vette átÉrdekes tapasztalat 1) a rendeléses rendszerüket nem képesek normálisan kitesztelni 2) hozzáállás az ügyfélhez 3) másoknak esetleg hasznos lehet, hogy az azonnali átvételes rendelés ilyen vakvágányra futhat
-
Keem1
veterán
válasz
Black_Raven #101923 üzenetére
Nem teszt lesz, itthon (BpVII) és több kerületben is láttam a digit.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Black_Raven #101923 üzenetére
Nálam is megjelent, eddig nem volt. "21603 4G" néven, Győr kertvárosi részen.
-
válasz
Black_Raven #101917 üzenetére
Pár éve már vannak tesztcelláik, ettől függetlenül elindulni nem fognak mostanában.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #101847 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #101834 üzenetére
Nekem azt írja, hogy még nem járt le.
Na mindegy, még van 5 gigám egy hónapig... -
szalai112
senior tag
válasz
Black_Raven #101834 üzenetére
Én is igy csináltam
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #101048 üzenetére
Valami zavar van az Erőben.
Tavasszal rendeltem egy Dominó SIM kártyát, a rendelést követő harmadik napon a kezemben volt. Mindenről időben és pontosan tájékoztattak, maximálisan jól zajlott a történet.
Nemrég rendeltem egy FIX-es kártyát, a mostani on-line akcióban. Egyedül arról kaptam visszajelzést, hogy a futárnak átadták, "szállítás alatt" van. Ezután síri csend, 9 nap alatt ért ide, miután egy ízben felhívtam őket... de azután sem volt semmi értesítés. Ez nagyon eltér a korábbi, precíz gyakorlattól, amit kb. 15 telefon rendelésem alatt megszoktam.
Talán hirtelen sok lett a megrendelés, ez okozza.
-
4Grider
félisten
válasz
Black_Raven #100523 üzenetére
Furcsa, hiszen a hálózaton kívüli átirányításból mindig is jó pénze volt a szolgáltatóknak, mivel ezért akkor is rendesen fizetni kell, ha korlátlan csomagunk van...
-
Nikaré
őstag
válasz
Black_Raven #100055 üzenetére
Annyira, hogy be sem tudok lépni az applikációba!
"Telekom szolgáltatásai nem elérhetőek!"
-
vwpolopg
őstag
válasz
Black_Raven #100052 üzenetére
Nekem az 50mb és a 3gb is ujraaktivakidott
-
vpanangin
senior tag
válasz
Black_Raven #100052 üzenetére
Én is megkaptam újra. MobilS+1GB az előfizetésem összeállítása.
-
válasz
Black_Raven #99686 üzenetére
Persze, hogy nincs ezzel gond, bár ha jól emlékszem kb egy héttel a lejárat előtt érdeklődtem, nehezen hiszem, hogy akkor az, akivel beszéltem nem tudta, hogy napok múlva már 1GB lesz az alap, engem simán rábeszélt az 500 megára. Mivel ritkán nézegetem az oldalukat, akár fél évig is ellettem volna a feleakkora net-tel, akkoriban párszor előfordult az is, hogy plusz adatot kellett vennem. Egyszóval nem mindegy.
-
válasz
Black_Raven #99523 üzenetére
Oreón használom 8 hónapja (Mate 10 Pro).
-
válasz
Black_Raven #99516 üzenetére
Azt nem szokott. Más hiba van de ez még nem volt. (Szifon 6s plusz)
-
válasz
Sosincs visszhang, tökéletes a hangminőség.
-
válasz
Nálam nem.
-
kchris78
veterán
válasz
nalam nem, iphoneXen. igaz a tuloldal nem volte.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Nem visszhangzik.
Áprilisi Volte leállásig jó volt, azóta 4G+ -on is sokszor "előfizető nem elérhető" vagy moslék a hang. -
lupus_l
aktív tag
válasz
Nálam soha sem (iPhone 8 készülékkel használom).
-
lorinho
aktív tag
válasz
Black_Raven #97296 üzenetére
Én is nagyon furcsállom.
-
válasz
Black_Raven #97286 üzenetére
Szia,
Kikapcsolás: -HANGPOSTA a 1414-re.
-
viktorhu
veterán
válasz
Black_Raven #97235 üzenetére
Én is erre gondoltam. Egyáltalán nem egyértelmű a bírósági gyakorlat.
-
Pirko30
újonc
válasz
Black_Raven #96849 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Black_Raven #90835 üzenetére
Az is megvolt többször is (más miatt is), semmit nem javult.
De hotspoton a másik továbbra is jó. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Black_Raven #90829 üzenetére
Sajnos nem segít ez sem.
Chrome egyelőre még jó.
Ehhez a kártyához jár amúgy alapból net, kíváncsi leszek, a promó után az működik-e majd. -
milenda
tag
válasz
Black_Raven #90698 üzenetére
Nekem is lejárt tegnap - és el is tűnt. Csak az eredeti net érhető el.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Black_Raven #90522 üzenetére
Nekem 20-29-ig, ha át tudnám adni valakinek szívesen megtenném, nekem nincs szükségem rá.
-
milenda
tag
válasz
Nekem semmi.
-
thomas77
senior tag
válasz
Jó fej az app... azt írja, hogy 30 napig felhasználható, a visszaigazoló sms pedig csak 3 napot ír. Most akkor mennyi is?
-
St3ven
addikt
válasz
Black_Raven #87717 üzenetére
Nekem is újra elszállt a Telekom fiókom, mint amikor anno aktiváltam a Maratont. Karbantartás, technika hiba, blabla. Akkor emlékeim szerint hónapokig nem működött, miközben minden más számmal meg vígan beengedett.
-
válasz
Black_Raven #87705 üzenetére
Én 2x adategyeztettem, egyszer online, egyszer telefonon, semmi nem jött egyikről se. Annyira nem izgat, mert csak egy mondhatni harmadlagos számom dominós, és ha ezek ellenére megszűnne a szám, akkor azt majd lemeccselem a szolgáltatóval, hogy visszaadják a pénzt, de simán benne van a pakliban, hogy nagy felháborodások lesznek itt jövő hónapban.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Black_Raven #87705 üzenetére
Nem szüntetik meg, csak átmenetileg ki lesz kapcsolva a forgalomból az újabb állás szerint, minden esetre dühítő lesz, hogy a szolgáltató hibájából újra adategyeztetni kell, és addig még használni sem tudja újra a számát.
Közben hihetetlen módon egyből sikerült adategyeztnem az én nevemre szerződött számot.
A másik számomra éppen problémázott az SMS kód kiküldésével, amikor egyszer küldött, akkor pedig véleltenül visszaléptem az oldalon, aztán inkább hagytam. Taktikai várakozásba fogok hétfőig, amúgy sem az én nevemre lett szerződtetve és gyanítom, nem fogják már a hétvégén ellenőrizni. -
dragon1993
őstag
válasz
Black_Raven #86337 üzenetére
Nekem pont jól jött a kábeles 5Mbit/s feltöltés helyett van 50Mbit/s, 70GB a hónapban ebből 50GB most a hétvégén.
-
meroly
veterán
válasz
Black_Raven #86337 üzenetére
Igen sikerult.
Koszi mindenkinek. -
meroly
veterán
válasz
Black_Raven #86327 üzenetére
Tuti nem. Ezzel a napinet ki es bekapcsolassal romlott el.
Ujra felhivtam oket es bekapcsoltattam a technetet es most jo.
Azt mondta a srac sok ilyen bejelentese volt a napokban. -
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #86333 üzenetére
Érdekes ez a net, mert megy , de a gmail az nem küldi el vele a levelet... lehet repülőbe rakom, majd vissza... jaja, megoldotta a hibát.
-
meroly
veterán
válasz
Black_Raven #86310 üzenetére
Hát jó lett volna elhasználni belőle a 150 megát, hamár kifizettük érte a 800 Ft-ot. Azt írtátok, ha váltok az elveszik.
(#86312) Zeki: ez az ingyen net díjcsomagváltásnál is érvényes most? Kételkedem benne, főleg mert egy nyomorult meglévő működő dolgot nem tudnak beállítani.
(#86313) St3ven: igen, azt megnéztem mikor először írtad, be van kapcsolva.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #86306 üzenetére
Stressztesztelik a hálózatot. Ennél jobb megoldás nincs is arra, hogy felmérjék hol mit bír a hálózat hol kell kapacitást bővíteni, stb. Azt is vizsgálhatják, hogy ha esetleg lenne korlátlan mobilnet azt hogy tolerálná a hálózat, stb, stb
A Telenor is ugyanezért csinálta, és ott is szépen becsomagolták marketingbe. -
TomPack
őstag
válasz
Black_Raven #86301 üzenetére
Majd csak éjféltől! Már izzítom a Digi appját!
-
St3ven
addikt
válasz
Black_Raven #86276 üzenetére
Szintén megy!
-
k-adi
nagyúr
válasz
Black_Raven #85495 üzenetére
Nekem is küldtek sms-t hogy egyeztessek, pedig már előtte 2 hete megtettem online 1 perc alatt. Erre szokták azt mondani, hogy "nincsenek a helyzet magaslatán"?
-
dethroner
veterán
válasz
Black_Raven #85264 üzenetére
Kib@szottul nem értem a helyzetet. Amikor megrendeltem a sim kártyát jött egy email, benne minden adatom, amit meg kellett adni, ott van hogy mit rendeltem, mennyiért, elérhetőségek stb stb. és hogy jóváhagyásra vár. Erre most a legutolsó érdeklődő emailemre jött egy válasz, miszerint ehhez az email címhez amire most írnak és amit megadtam elérhetőségnek és ami szerepel a megrendelés visszaigazolásában és amire a visszaigazolást is küldték, nem szerepel megrendelés
-
Phobion
őstag
válasz
Black_Raven #85320 üzenetére
sajnos utóbbiba vagyok, és az kegyetlen...
-
bozsozso
őstag
válasz
Black_Raven #85315 üzenetére
Hát igen, de ez nem normális adatbővítő csomag a turbo volt a helyes, hogy 30napig élt. Na mindegy túlteszem rajta valahogy.
-
zuioch
aktív tag
válasz
Black_Raven #85262 üzenetére
Ok nagyon koszonom!
-
dethroner
veterán
válasz
Black_Raven #85003 üzenetére
Hát nagyon nem történik semmi. 30-án, vasárnap rendeltem online, akkor ott az oldalon volt egy üzenet, miszerint vagy szerdán vagy csütörtökön hozza a futár. Emailben pedig azt hogy hamarosan felveszik velem a kapcsolatot adategyeztetés miatt. Ez 1 hét alatt sem történt meg, hétvégén írtam nekik emailt ezzel kapcsolatban, amire jött a gépi válasz, 3 napon belül válaszolnak. Ez szerdán lejár, én nem értem ezt.
(#85228) kory24 Áruld el a titkot, mit kell ahhoz tenni, hogy valóban megkapja az ember a neten rendelt sim kártyát?
-
zuioch
aktív tag
válasz
Black_Raven #85259 üzenetére
Elofizetos. Ranyomtam kozben az extra 1 gbra is, arrol megjott az sms, es oke is. A turboval van valami dolgom, be van pipalva az oldalon, es nem szeretnem ha minden honapban automatikusan vonna.
-
zuioch
aktív tag
válasz
Black_Raven #85256 üzenetére
Nem kaptam smst es netem sincs. Telekom app meg technikai hibas.
-
bozsozso
őstag
válasz
Black_Raven #85248 üzenetére
Köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
Black_Raven #85242 üzenetére
Akkor jól értelmezem igaz, hogy ez egyszeri +1Gb net?
-
gebro
aktív tag
válasz
Black_Raven #84280 üzenetére
Nekem ott eltartott vagy 10 percig. Még panaszkodott is a srác, hogy két rendszerbe kell felrögzítenie az adatokat.
Hogy On is legyen.
Ez a Domino Most opció valami új díjcsomag, vagy a meglévő Dominó 5 mellé tudom választani? -
gebro
aktív tag
válasz
Black_Raven #84271 üzenetére
Nekem is pár perc alatt megvolt az adategyeztetés, de azért hiányoltam, hogy nem volt semmi visszaigazolás a dologról.
A másik T-nél kaptam róla papírt, és jött róla sms is. -
Hauptmann
veterán
válasz
Black_Raven #82063 üzenetére
Köszönöm az infót, így lesz.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Black_Raven #82071 üzenetére
hát ehhez nem értek, csak azt tudom, hogy alapból be volt kapcsolva az MMS , kikapcsoltam,előtte nem is néztem rá a netre , hogy mivel fut, azzal futottam szembe itt a topikon, hogy nincs 4G ,megnéztem és tényleg nem volt.
Felhívtam az 1430 mindenféle ötletet kaptam, kártya csere stb. aztán második hívásra kivizsgálják, le is ellenőrízték rögtön amit tudtak , ettől nem lett 4G net , ígérték,hogy hétfő estig legkésőbb rendbe hozzák mert náluk van a hiba, aztán olvastam itt, hogy MMS bekapcs és van 4G és tényleg van.Szóval ennyit tudok jelenleg.
(#82072) CineDOG1
alapból be van kapcsolva, az járhatott így aki kikapcsolta ( és persze adott a hozzám hasonló feltétel) ,mert a francnak sem kell-már mint nekem nem
-
Bferibörs
addikt
válasz
Black_Raven #82066 üzenetére
hát passz, nekem pld nem a Maratont használja hanem az ajándék 1 GB-ot jelenleg ( bár az is lehet , hogy Maraton 1 GB ajándék csomag,gőzöm nincs ).Így tájékoztattak.
minden esetre ha valakinek nem megy a 4G akkor érdemes bekapcsolni az MMS szolgáltatást, azzal párunknak itt működik
-
Bferibörs
addikt
válasz
Black_Raven #82063 üzenetére
Nekem nem ment ,viszont bekapcsolás után ment a 4G , de ezek után megpróbálom kikapcsolni,meglátjuk,köszi.
kikapcsoltam és nincs 4G
-
AliasB
senior tag
válasz
Black_Raven #82016 üzenetére
Várható volt, hogy a telekom valamivel meg akarja magyarázni miért nincs 4G pedig nekem is NetPlusszal volt Maratonnal nincs. Akkor eleve nem a telefon vagy a kártya a hibás :/ Minden más ugyan az maradt szó szerint. Csak pár "kattintás" történt a telekom alkalmazásba a váltás miatt.
-
AliasB
senior tag
válasz
Black_Raven #81897 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Meg is csináltam a váltást.
Viszont azt hiányolom, hogy hiába van fent a telefonomon az alkalmazás még sincs értesítés semmiről :/ erről is úgy értesültem, hogy meg akartam nézni a díjcsomagokat. Ha nem kezdek el keresgetni az oldalon akkor rá sem bukkanok :/Ja és még valami. Most nézem a feltöltést és nincs már feltöltési bónusz?? Nem találok róla semmit.
-
AliasB
senior tag
válasz
Black_Raven #81895 üzenetére
Köszi a tippet
Egy egyszerű díjcsomag váltással megoldható a mobilos alkalmazásba és ennyi? Annak sincs havidíja ugye?
Továbbá a domino most azon is bekapcsolható? Nem értem minek új díjcsomag hiszen a most bekapcsolásával sokkal kedvezőbb és tavaly óta használom és nem is tűnik úgy, hogy meg akarnák szüntetni. -
kazan23
aktív tag
válasz
Black_Raven #81747 üzenetére
Azt mondod, hogy a DFix-szel elbúcsúzhatunk a a napinet-szívatástól örökre? Túl jól hangzik
A 80perc+1GB-hoz meg mindenképp SIM csere kell, 990-ért ingyen postával? -
Intel fan11
őstag
válasz
Black_Raven #81152 üzenetére
köszi!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Black_Raven #80931 üzenetére
Kutyaprotkó után szabadon. "Ez valami fixx?"
MOST után többet vártam, vagy legalább hasonlót önálló tarifaként. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Black_Raven #80923 üzenetére
Az, hogy belföldön megmarad a Most opciód.
Roaming helyzetben nyártól nem 39/49 forintért telefonálsz, hanem 25 forintért. -
Chipii
csendes tag
válasz
A Most ugyanúgy megmarad a FIX esetén is, az nem változik.
A FIX-hez viszont kapcsolható a Marathon adatcsomag, a Domino 5-höz tudtommal azt nem lehet. -
horvathd
aktív tag
válasz
A Domino Fix a Domino 5-öt cseréli le, 25 Ft a 39/49 Ft/perc helyett, a Domino Most ugyanúgy aktiválható mellé, így jelenleg nem lesz változás, vsz. később kivezetik a Domino 5 tarifát.
Havi díja nincs, de nem is tartalmaz perceket, adatot.
-
tsteve
senior tag
válasz
Black_Raven #80201 üzenetére
relax... nem te vagy itt a központban, hidd el.. a többség (én is) a témához kapcsolódóan ir, te kezdtél személyeskedni...
-
punky10
addikt
válasz
Black_Raven #80201 üzenetére
"ilyen stílusban legközelebb a párodnak írj,"...ne ide...
És ha nem tetszik, akkor se válaszolj semmit,mert ".Mert ez nem az"Önnek mi a véleménye erről" topik.Köszönöm. ..."
Nem kell túlreagálni! -
tsteve
senior tag
válasz
Black_Raven #80198 üzenetére
sztem cinedog semmi durvát vagy sértőt nem írt neked... te viszont elég tájékozatlannak és naivnak tűntél, ha ilyen ostobaságot elhittél, hogy külföldről (vagy bárhonnan) fogadott hívásokért fizetni kell 2017-ben... bizonyos típusú belföldi inditású sms-ek a kivételek, hívásért sosem kell, bár sok tájékozatlan netező ezt valóban rosszul hiszi most is...
-
Andralin
aktív tag
válasz
Black_Raven #80166 üzenetére
Nyugodtan felvehetted volna, ha Magyarország területén vagy, nem roaminghelyzetben és a saját szolgáltatód hálózatán fogadsz hívást, akkor teljes mértékben kizárt, hogy egy fillért is kiszámlázzanak neked, a világ bármely pontjáról hívjanak is!
Ez egy rohadt nagy hoax, amit sajnos tömegek szoptak be és meg vannak győzödve róla, hogy igaz, pedig egy nagy kamu.
Csak abba gondolj bele, hogy ha így tényleg lehetne pénzt lehúzni, előfizetők ezreit húznák így le tízezrekkel naponta...
-
válasz
Black_Raven #80174 üzenetére
bejövő hívásért nem számláznak, nekik viszont nem drága, pár cent percenként. a cél annyi, hogy visszahívd őket. az rtl pedig nem ifnormációforrás.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Nem érdekel hol mi volt, a valóság az, amit mondtam.
-
Vangelis
félisten
válasz
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #80171 üzenetére
Marhaság. Beszoptad. Nincs ilyen, hogy téged hívnak külföldi számról, és amikor te azt felveszed, akkor neked ketyeg sok ezer Ft/perc.
-
Panthera
őstag
válasz
Black_Raven #80166 üzenetére
Az érdekelne, mivel lehet beállítani, hogy felismerje az országot? Egyszer már jártam így, hogy hívtak (ha jól emlékszem) Szomáliából. -
Panthera
őstag
válasz
Black_Raven #80163 üzenetére
Az üzenetközpont számára kellene elküldeni egy tőlük kapott kódot, ha jól értettem. De sajnos a hívás megszakadt.
Nekem is az emelt díjas sms jutott eszembe.
-
Andralin
aktív tag
válasz
Black_Raven #80146 üzenetére
Jesszusom!
De miért nem figyelmeztetnek előtte, ha ez ismert probléma???
Miért nem írja oda az isten barma a Maraton ismertetőjéhez, hogy ezzel a csomaggal az app nem használható?
Mert ha ezt tudom, akkor nem aktiválom ezt a rohadékot.Domino ügyfélszolgálatnál reklamált már ezért valaki? Ott mit mondanak, ők sem tudják megjavítani?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #80146 üzenetére
-
Daffni2
addikt
válasz
Black_Raven #80139 üzenetére
Minden szolgáltatónál kötelező,de bizonyíthatónak kell lennie.
A Vodánál a 30 nap saját "garancia" semmit nem kell bizonygatni,csak hivatkozni a 30 napos elégedettségi garanciára.
Nem vizsgálják,hogy tényleg úgy van e,simán bontanak, vissza kell adni az előfizetéshez vásárolt készülékeket,ha jól tudom az eltelt idő alatt használt havidíjat-használati díjakat kell kifizetni.
Sőt ha több előfizetést kötöttél akkor tetszőleges darabszámban lehet felmondani.
De csak egyszer lehet,élni vele tehát nem úgy,hogy 10 nap múlva bont 2 -őt,majd később is. -
Andralin
aktív tag
válasz
Black_Raven #80142 üzenetére
Huhhh, ez elég rosszul hangzik.
Most jöttem csak ide a topikba, nem olvastam korábban.És mit lehet tenni? Ha felhívom az ügyfélszolgálatot, akkor ők meg tudják csinálni? Vagy ha nem, akkor magától megjavul? Mit jelent az, hogy sokára, napokig rossz lesz még?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #80142 üzenetére
ja főleg most hogy 4 GB netem van. Nem tudom mikor érek a maratonhoz
-
válasz
Black_Raven #80136 üzenetére
Mivel nekem csak egy szimpla wifis lg tablet van itthon, nem mert határozottan állítani, de igen, így lenne logikus
-
Soulfly842
addikt
válasz
Black_Raven #80123 üzenetére
A másik kérdésre a választ megkaptad, ahogy látom.
Annyit fűznék hozzá, h. NMHH-s szabályozás alapján ebből 14 nap nem opció, hanem kötelező előírás, de szerintem náluk is boonyolultabb így 30 napos formátumban, mint az 1x1.
-
Daffni2
addikt
válasz
Ilyen opció jelenleg csak aVodánál van.30 nap hálózat elégedettségi garancia.Ez időn belül felmondható a szerződés,arra hivatkozva,hogy nem megfelelő a térerő.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Felbonthatod bármikor, csak kötbért kell fizetned.
A lakásvásárlástól is elállhatsz, de bukod a foglalót, a szerződés megkötése után.Ha ott helyben mondod azt, hogy mégsem kell, mert csúnya, akkor nem köttök szerződést, de ha kihozod, onnantól a tied, nem köteles visszavenni.
Online rendelésnél nem látod a terméket ezért tudsz indok nélkül elállni, pl. nem olyan, mint a képen, mert más a monitorod színbeállítása.
A kereskedőnek el kell fogadnia, hogy valamiért mégsem tetszik neked.Banki terméknél szolgáltatást veszel igénybe, nem pedig fizikai terméket.
A hitelt azért fizetheted vissza x napon belül kamatmentesen, hogy anyagilag megfontolt döntést hozz, azonban olyankor a folyósítási vagy egyéb jutalék nem jár vissza tudtommal, caak nincs kamat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest