- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Sirandrish #22872 üzenetére
Jó, de Switch-en olyan nincs...
Igen, megy már. -
draco31
veterán
Ismét nálam nem működik a gamesz?
Bár ha senki nem írt dél óta, akkor igen. -
Orbiteric
újonc
válasz
Sirandrish #22868 üzenetére
nem tudom van-e rá megoldás.. fortnite a sz.r önmagában.. optimalizálatlan, hogy elfusson a 10 éves pentium 2es gépén is.. egy játék se csinálja ezt. egy r6 qhd ultrán el se mozdul 360fps-ről lockolva..
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22864 üzenetére
De csak az első pár meccsen laggol, nem?
-
Orbiteric
újonc
válasz
Sirandrish #22864 üzenetére
de.. de mind1 mert dx 12-be is ugyan az, itt mást kell beállitani ami fixálja. nem kevés fps a baj,hanem a drop.
-
Orbiteric
újonc
válasz
Sirandrish #22862 üzenetére
igen, performance módba játszanak mert az fps úgy a legtöbb.
-
Orbiteric
újonc
-
Orbiteric
újonc
PC-sektől kérdezném: mikor bedob a játékba nektek is az elején folyamatosan beesik az fps?? mikor elindul a busz , akkor meg nagyjából jó, de a játék alatt néha beesik az fps aztán vissza ugrik.
-
ƵøŁĭ
veterán
Mi történik itt?
-
mcwolf79
veterán
Na csak ha már "bekóstoltál!
Megnéztem a cuccot. 4K -nanite on , minden HIGH-on, TSR HIGH-on, a másik cucc Quality-n, hardveres RT OFF.
Majdnem stabilan hozza a 120 fps-t , és ugye így keresztbehugyozza akármelyik konzol produkcióját.
Amíg a textúrák maximumon voltak gyakrabban volt beröccenés, de levettem HIGH-ra így szinte megszünt a jelenség(talán meccsenként 1-2-szer röccen be egy pillanatra).
Ha kikapcsolom a nanite-ot mindent fel tudok venni maximumra,AA TSR HIGH ,másik skála quality-n, betonstabilan hozza a 120 fps-t és semmi röccenés.
Amágy ezt a shader hisztit is kicsit túlzásnak tartom, mert telepítés után kell csak kivárni (az a meccs gyakran kuka, mert még akkor is tölt többnyire), de utána nincs vele gond. Gondolom verzióváltásnál van még, de azért az nincs minden nap. Aki ezzel nem tud együtt élni PC-n ,annak ott a konzol. Fix hardver, nincs shader -vacakolás, ennyi.
Amilyen gyászos UE5 produktumok kijönnek ,ahhoz képest ez még rendben is van. -
T.Peter
őstag
Nalam is van drop, nekem is rossz, de nem tudok vele mit kezdeni, viszont egyaltalan nem biztos, hogy ez csak a shader compilation miatt van. Ezer mas oka lehet, szomoru es nem ertem, hogy ezzel miert nem foglalkozik az Epic tobbet. Konzolon teljesen custom beallitasok vannak, tobbnyire high, de van eleg sok elteres a gdk miatt is, szoval ugyanolyan nem valoszinu, hogy lesz.
A shader compilation sem lesz olyan, plusz a Fortnite sajatossaga, hogy igy oldjak meg a pso caching-et. Millionyi valtozat van, tobb ezer skin, arrol a jateknak fogalma sincs, hogy mit fog a kovetkezo kor betolteni. Ezt nem lehet mashogy megoldani pc-n, ahogy a cikk is irja. -
GEIL
addikt
válasz
T.Peter #22849 üzenetére
Ezt olvastam és igen, értem technikailag...de mint felhasználó "nem szeretném megérteni" és bosszant ha ilyen gányul lehet csak ezt megcsinálni.
Per pillanat Fornite-on kívül minden másra használjuk a PC-ket, de erre már nem áldozunk időt és felesleges energiát.
Aki írta hogy nála minden szuper PC-n, annak örülök....de azért ez az arány inkább a 100-ból 10 fő és nem hinném hogy a maradék 90 az téved vagy annyira balfax volna hogy nem képes beállítani rendesen. Azért mögöttem is ott van egy laza 35 év gamerkedés a C64 basic programozástól kezdve a konzolokig és Pc vonalon a riva128 és 3dfx Voodoo korszaktól kezdve az első nVidia detonatorig és Radeon catalyst mókolásig....tuningoltunk, jumpereltünk, feszeltünk...SLI-t és Crossfire-t kötöttünk be és persze tisztában vagyunk a legújabb driverek beállítási lehetőségeivel is....de hiába minden tudás, mert Fortiban mindig vannak droppok és zavar,
"Híres Forti streamerek" is kenik a játékot elég komoly konfigokon jó monitorokon és alaposan belőtt beállításokkal rommá butitva és a felvételeiken látom a droppokat itt ott -
GEIL
addikt
válasz
mcwolf79 #22832 üzenetére
Nanite-ok nélkül nincs "full max".....már high-on is van nanite + lumen...főleg dx12 ben
Csak azért kötöszködök mert írtad hogy "full max-on játszol"....ahhoz pedig még kéne a hardware-es Raytracing is.
Talán ezen a fórumon is írta már valaki hogy mindent fullra maxra téve játsza, és jól megy neki..........de a végén hozzáírta, hogy csak az árnyékokat kapcsolja ki XDDDD.....ez olyan minthogy te jó úszó vagy, de a víz az nem ér hozzád.....
-
Attix82
addikt
Driverbe emeljétek a Shader méretét , 4 GB a max alaphelyzetbe ami kevés, és mindig cserélgeti. Rakjátok 100 GB-ra.
-
GEIL
addikt
Na igen....engem pl felidegel ha "shaderezik"....lenne rá ideje meg ereje hogy megcsinálja úgy, ahogyan egy konzol....feltűnés nélkül és gyorsan....
Szóval ezeket az akadásokat ne úgy képzeljétek mint anno amikor kb játszhatatlan volt egy játék.....lehet hogy valakinek fel sem tűnnek és simán együtt tud élni velük.....nekem bántja a szemem a konzolok után és röhej hogy ennyivel több erő van a háttérben és egy fos a kódolás....
-
Engem a creatoros xp gyűjtögetés közben rak ki néha. Az első betöltés szinte mindenkinél pusztulat a haveri körben is , legalábbis zero-buildben.
Egyébiránt ki hogyan halad a skinbegyűjtéssel ? Én alapjába véve kizárólag a küldizésre mentem rá ebbe a 3 pihenőnapomban - megspékeltem a zenés Main Stage-es akármivel ,és az autós verzióval - és ma sikerült az utolsó Bonus Skin is.Szóval ezek után már csak ez az új Superman marad júli11-től, de valahogy nekem az a múltkori jobban bejön, amit szintén ha jól emlékszem valami küldisorozattal kellett kigrindolni - meg még annak megcsináltam egyfajta fekete verzióját is.
-
draco31
veterán
Megoldódott a gondom, kellett a switch-nek egy újraindítás, biztos az agyára ment már a hőség.
-
nincsnév007
addikt
de durva, mert tényleg ps5-n vajsima és pc-n ennyi a baj vele szinte hihetetlen
-
GEIL
addikt
válasz
nincsnév007 #22835 üzenetére
Ez szélsőséges teszt miatt engedtem szabadjára, amúgy mindig fix fps-en játszunk.....de próbáltam 30, 60, 120, 144, 165, 240 és 360-on is....mindig van drop....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #22835 üzenetére
Próbáltam már 144-re, 120-ra, 90re, és 60ra is...droppol..
-
mcwolf79
veterán
Érdekes, nálam flottul megy minden. Igaz, nem 24/7-ben tolom, napi kb. 1 órát szoktam tolni.
Sőt, azok az ugrás és földet érés utáni röccenések megszűntek, amik azért 4070 Ti-on jelentkeztek. Sztem hiába írja ki az MSI AB hogy nem fut ki a VRAM-ból ,gyanítom csak kevés neki (ugye a 12 GB VS 16 GB VRAM).
4K TV-n játszom full max-on (kivéve nanite,meg valamelyik upscale van belőve quality-re), stabil 120 fps-sel megy.
4070 Ti-on eleinte voltak anno UE crash-eim, de akkor egy újratelepítés megoldotta. Mióta 9070 XT-n játszom (VGA launch óta) talán 1 db crash-em volt. -
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #22830 üzenetére
Ebben mi is így vagyunk....és lövöldözős játékot csak billentyűzet és egér párossal játszuk....az új konzolokon pedig kiválóan működnek ezek az eszközök is...nincs késés...szinte PC-s a (kábeles) válaszidő mindkét perifériánál.
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerencsére nem veszem olyan komolyan a játékot hogy annyira zavarjon.
Mármint hetente 1-2 alkalommal összejövünk páran, nyomunk pár karikát és annyi. Most már azt is főleg Blitzben ahol meg aztán végkép nem érdekel, mert egy nagy dara az egész
Sajnos a controlleres célzás nem az én világom, így azt még a PS2 idején elengedtem.
Még a single játékokat is fájdalmas végigvinnem amikbe célozni kell -
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #22828 üzenetére
Utóbbi időben is próbálgattam a 150 ezrestől a kb 1 millió Ft-os konfigig már mindenféle gépen. mindegy hogy nVidia vagy Radeon kártya és mindegy hogy Intel vagy AMD proci és néztem a gyári beállításokat (low, medium, high,....stb), de még a közel 1 milliós gépen is megnéztem 720p-ben performance módban és még driverben is lehúztam mindent és még DLSS perfomance-ot is betoltam és voltak helyek ahol 2000 feletti fps-t is láttam, de egy endgame-ben vagy tök váratlan szituban "ugyanúgy droppolt" 20-30-ra, aztán vissza 450-re....stb stb.....egyszerűen "ilyen" az unreal engine 5-ös Fortnite......az inditás utáni legelső kör meg botrányos....van hogy már a buszban jön be a kép és körbefordulva is 3-5 fps-sel akadozgat pár mp-ig.......mindezt mondjuk 64 Gb DDR5 és az egyik leggyorsabb SSD mellett....azért vicces........PS5 és Xbox SeriesX meg full csendben kisujjból kirázza az egészet és sehol soha semmi akadás...tartják az fps-t endgame-ben is és kinézetben a PC-s kifullozott látvány közeli megjelenitéssel.......
Vannak otthon erős PC-k (is), de már elengedtük a PC-s Fortnite-ot.....csak konzolokon játszuk... -
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként igen.
32giga rammal, 5800x3D-vel és 4070TI-al sem bírok egy olyan beállítást csinálni hogy ne droppoljon az amúgy stabil 165FPS-em akár 20ra. Arról nem beszélve hogy feleolyan jól nem néz ki a játék mint mondjuk PS5ön..
Nem tudom mit nem találok el már évek óta a settingbe, de már inkább együtt élek ezzel a jelenséggel, mert már unom tesztelgetni. Főleg hogy nincs lehetőség botok ellen menni a rendes mapon, hogy esetleg tudjam finomhagolni a beállításokat. Nem... majd körönként tesztelek 1-1 apró változtatást...nah kössz nem -
GEIL
addikt
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Fortnite alatt az Unreal Engine miért omlik össze egy idő után?(9070XT)
-
draco31
veterán
Van valami a gamesszal, vagy nálam van hiba? Tegnap be sem töltött, most meg szervert nem talál. Switch lite.
-
Sirandrish
Topikgazda
Bármilyen kreatív mapon tudsz naponta 3x30K EXP-t szerezni gyakorlatilag 3-4 perc alatt. Én még mindig a Havoc Hotelt nyomom. Persze nem kell abbahagyni ha megvan a 3 napi quest, mert adja még az EXP-t.
Azon kívül minden játékmódhoz van elég sok küldi, amik ontják az EXP-t.
Nem olyan rövid ez a szezon...simán be lehet fejezni. Én 130 körül járok, és én is alig játszom. -
Mizol29
senior tag
Küldetéseket tudod megcsinálni, azokból tud jönni, de olyan ami folyamat jól adja az xp-t én nem tudok. Party royale-ba ugrottam be múltkor a tábortűznél afk-zva adta egy darabig, meg egy shopba a falról szedtem le a kaját és adott több mint 100K xp-t. Vannak YT-on ilyen olyan videók best xp farm mapokról, de úgy ahogy szeretnéd egyikse fogja adni az xp-t. Én mikor kezdtem a játékot a lego rész fosta az xp-t, pár perc alatt szinteket ugrottam, ha az még neked nincs meg azt is csinálhatod, ott is vannak küldik amik jól adnak xp-t.
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Hol érdemes XP-t farmolni? Nem sok időm van a játékra de jó lenne befejezni a Pass-t. -
draco31
veterán
Gondoltam benézek OG-ba én is, feladatokat csinálni, hát ott nagyon darálnak. Sima módban alap a top 10 mindig, itt meg jó ha 2 perc után még élek.
-
csabiks
senior tag
válasz
Sirandrish #22813 üzenetére
Meddig lesz ez a szezon?
08/07/2025 -öt ír a battle passnál (nap/hó/év?), most nekem a július 8 túl rövidnek tűnik. -
csabiks
senior tag
Én eddig nem játszottam az OG játékmóddal, de kipróbáltam, és majdnem 15 szintet léptem az ottani küldetések elvégzésével
...eddig azt hittem az nem számít bele a battle passba, de rosszul tudtam -
ForRedGlory
félisten
Amelyik kitalálta ezeket a "skilleket", nyaljon sót. Qrva idegesítő, hogy azt sem látod honnan "lőnek", mert beteríti a kijelzőt a "nyaláb" vagy mi a tököm.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #22809 üzenetére
A lényeg hogy befagyna
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22808 üzenetére
Mármint melyik? Mert több van
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #22807 üzenetére
Télen befagyna a befagynivalója
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22806 üzenetére
Felőlem az összes évszakban előveheted
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #22805 üzenetére
Nyáron elő szoktam venni ha nem bánod
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22804 üzenetére
Ez a karakter pont úgy néz ki mint az exem
- a tetoválásokat leszámítva.
-
Mizol29
senior tag
válasz
Sirandrish #22802 üzenetére
Ezt hogy érted? Mármint skin-ként? Kb senkit nem raktak be, ezek default skinek zöld melegítőben, 1200 vbuck-ot szvsz nem érnek. Egyedül az ázsiai csaj az ami hasonlít a filmbeli karakterre, de a többi kuka. Meg ahogy elnézem ez a squid games pálya se nagy eresztés, többet is kihozhattak volna ebből.
-
Sirandrish
Topikgazda
Squid Game-ből pont Thanost nem rakták be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest