Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha a save the world-ből mindenki vehetne ki vbucksot, akkor a bevételük kevesebb lett volna és akkor előbb érték volna el azt a pontot, ahol átszerveznek és elbocsájtanak dolgozókat. Minél több az ingyen vbucks a játékosok zsebében annál több lové folyik ki a kezükből. Most ugye még kreatív mapokon is lehet már költeni vbucksot, ha valaki az ingyen szerzett vbucks-szal fizet akkor abból csak vesztesége van az epicnek, mert csak a kreatív partnernek fizet.
De amúgy ja, ilyen tök felesleges collabokat elengedhetnének, mint Dwayne "The rock engem senki nem győz le" Johnson. -
WhiteWalker
nagyúr
Brainrot skinek elérhetőek 😂😂
-
-
Ha valakinek tetszik ez a skin , akkor most ingyen be lehet húzni ha letolsz pár meccset Rocket League-ben április 30-ig bezárólag.A Challenge fülön a Rivals and Rockets tab-on találjátok, igaz ott csak a küldik vannak felsorolva maga a skin mint megszerezhető kozmetikai elem, az a világon sehol nincs feltüntetve hogy egyáltalán ilyen kinézet megszerezhető itt.
Összességében triviális, egyszerű feladatokat kapunk, én még szerintem a legalsó osztály legaljánál is rosszabb vagyok ebben a labdás akármicsodában, és úgy is sikerült kb 35-40 perc alatt kiviteleznem.
-
-
hunym
tag
Sziasztok! kipróbáltátok a friss ingyenes Save The World módot? aki esetleg még nem játszott volna vele, érdemes!
-
30z.Samu
titán
Kapott a játék karaoke módot....hát jó...
-
Iramirez
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
-
-
Spec
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ha már a szerencsétlen Brainrot játékok lettek kimondva közellenségnek, amik elszívják a playereket a fő játékmódokból, akkor pl. megjegyzem, hogy én azt nem értem, hogy lehet a Steal the Brainrot-ban belső mikrotranzakciós fizetési mód? Konkrétan van benne már olyan shop is, ahol v-bucksért lehet mindenféle fícsört, és extrákat vásárolni. Hogy lehet egy 3rd party creative mapon beépített v-bucks-os fizetés? Ez nem csak az EPIC privilégiuma? Vagy akkor valójában e mögött is az EPIC áll, csak creative mapnak van álcázva?
-
Pár napja végig néztem de kicsit clickbait a cím, meg volt amit rosszul mondott B.D. pl.: a rivalizálás játékelemet szavazásként mondta.
Ezt botránynak hívni erős túlzás, ha szexuális zaklatás vagy egyéb toxikus munkahelyi körülmény vagy a felhasználók adataival való visszaélésről* lenne szó, akkor azt mondanám, hogy oké, de a videó tartalmát tekintve túlzás. Az viszont tény hogy rossz döntéseket hoztak és én nem értem, hogy miért erőltetik ennyire a kreatív mapokat, hogy pénzt fizetnek nekik, de tudtommal abból bevétele nincs az epicnek. Engem mondjuk folyamatosan felba##ott, hogy epic által létrehozott játékmódokkal akartam játszani, de minden fos keratív sz@rt dobált be előre és nem a legutóbb játszott módok voltak ott.*elvileg volt rá példa, hogy kémkedtek a felhasználók gépén és scannelték a steam-es friendlistet.
-
Spec
őstag
Csak így itt hagyok egy elgondolkodtató videót:
https://www.youtube.com/watch?v=eAiYt9SV_3Q -
WhiteWalker
nagyúr
Nem vagyok nagy spíler , általában a legjobb 10-be bejutok de ott már sokszor elvérzek , kijön a rutin hiánya
, de most sorban nyertem 4 kört
Viszont
ebből 3x volt nálam az ICE KING kesztyű.
Nagyon OP cucc.
. -
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Úgy érted, hogy Chapter 1 Season 1-be ?
Az OG még "csak" Chapter 1 Season 7-nél tart most....
A normál BR pedig Chapter 7 Season 2-nél tart most....
Ha ezzel a tempóval haladunk csak az OG-ban, akkor még azért "eltart majd pár évig mire utolérjük az aktuális Chaptert és Seasont".....szóval ha így belegondolok, addig még sok minden történhet az Epicnél.....
-
Spec
őstag
Támogattam én már őket bőven. Az elmúlt kb. 6-7 évben szerintem bőven 100+ k HUF-om van a játékban összességében. Inkább nem is számolom össze, mert nem akarok infarktust kapni
Amúgy meg egyáltalán nem sajnálom az EPIC-et. Csitrilló-millió dolcsi árbevételük van folyamatosan a kedvenc fejőstehenükből, mégis tömeges leépítések vannak náluk. Ez nem szép dolog.
-
BaLee
addikt
Szerintem akkor sincs semmi gond ha kicsit támogatni kell a játék fejlesztőit. Overwatch is úgy lett kitalálva, hogy kb. minden 2. seasonpasst kellett megvenni. Bár ez win-win szitu, mert ők meg ezzel játékosokat nyernek legalább amíg kifarmolja a VBUCKS-ot.
Nálunk ezt a gyerek elintézi, mert én simán nem költeném el a VBUCKS-okat de amikor játszik az accommal másnap mindig van valami új menő 3 sárkányos pont annyiba kerülő emote-om amennyi VBUCKS-om volt.

-
Spec
őstag
Hát mivel nem pénzért veszem már, hanem kapom a játékból, így ez a része nem érint. Így számomra tulajdonképpen most olcsobb lett a BP. Amygy adis annyit, amit beleteszek, addig nincs gond. A probléma majd ott fog kezdődni, ha nem ad vissza annyi v-bucksot, mint amennyibe kerül a pass.
-
BaLee
addikt
Infláció volt, most már csak 800-nyi VBUCKS-ot kapsz 1000 helyett ugyanannyi pénzért.
#23678 Iramirez: elég OP a cucc. Egyszer volt nálam, a másodlagos támadása nagy területre hat, nagyot sebez és mp-enként 5hp-t leszed meg lelassít. Még brutálabb az elsődleges támadása, mert gyorsabban lehet spammelni, nagyot sebez, hóvihar miatt kb. nem is látod, hogy honnan lövik kb. esélyed sincs ellene.
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
1-2 nap és és az OG visszatér chapter 1 season 8-ba....kitör a vulkán, kalózhajó, kalózok...stb stb......2019 áprilisában ebben a seasonben kezdtem a játékot.
-
-
Spec
őstag
Srácok, hogy hogy most "csak" 800 v-bucks a Battle Pass? Azt hittem ez is valami rövid BP lesz, de éppen ellenkezőleg, kifejezetten hosszú. Egészen június 5-ig tart. Nem úgy volt hogy drágább lesz? Nem mintha baj lenne, csak nem értem a dolgot...
-
Iramirez
senior tag
Az éjkirály -?- mitikus kesztyűjét honnan lehet szerezni...a kastélyából ?
jó cucc egy lővés ,fekvés
-
Iramirez
senior tag
Ha jól értettem,vannak már valós fizikai ajándékok is,bizonyos nyeremények képében.
Ez hozhat új nézőpontot,akár fortnite terén is. -
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem nem ugyanolyan és pont ezzel vágják haza. Minden Chapter eleje tök letisztult, van pár fegyver, talán 1-2 tárgy, amivel lehet rotálni és tök jó. De eltelik 2-3 szezon és szarrá bonyolítják. Simpson szezon pl tök jó volt, nem volt túlzsúfolva. Aztán jött az új szezon, ott az eleje fasza volt, de utána megint elkezdték minden szarral teleszórni a játékot és átláthatatlan. Bár az is tény hogy nem mi vagyunk alapvetően a célközösség...
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
durva hogy már 10 éve még emlékszem ps4-en milyen kezdetleges volt, de szerintem ez is kicsit rá nyomja, 10 éve "ugyan az" és én is már kicsit rá untam. Plusz igazából az egész gaming unalmas lett,. semmi új, ugyan az csak a körítés más.
-
homerhamm
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az a baj, hogy ilyen játékokba, azért nem szeretek pénzt költeni, pl. V-bucksra, mert ha lelövik a szervereket, akkor már semmi nem lesz belőle.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmiképpen sem panaszkent írtam. Csak sokszor annyit és addig változtatnak mindenen , nyilván a pénzéhesség nagyban közrejátszik , hogy a elb@sszák az egészet.
Mint a legutóbbi VB "frissítés" . -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak rendbeszedik, mert ez az epic games fejős tehene, ez után már csak az unreal engine marad, he ezt elb@sszák akkor ráb@sztak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Semmi sem tart örökké. De azért lassan 10 éve megy, szóval nem lehet okuk panaszra
-
stewe780
őstag
Ez egy nagyon egyszerű, de szép, mesebeli látványvilágú játék volt. Megnézhetik a nagy döntéshozók, hogy mit csináltattak belőle. És persze kik szívják meg, akik csak elvégezték a feladatot.
Mert azt hiszik, hogy mindig kell valamit belehozni, bonyolítani, mert attól lesz jobb. Szerintem meg már tiszta átláthatatlan az egész. Remélem visszatérnek a kezdetekhez, ami felvitte őket a csúcsra. -
0xmilan
addikt
Azt kihagyta, hogy azert nincs penz, mert milliokat fizettek az AI slop brain rot palyak keszitoinek meg a Dwayne Johnson es tarsai kollabokra.
-
homerhamm
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igaz, asszem valamelyik hivatalos Fornite X oldalon van kiírva. Remélem a Blitz később nem szűnik meg, a kedvenc játékmódom a játékba.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez mennyire valid?:
-
0xmilan
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
A szorzo ellenere most sem all jol a szenaja.

Amugy igen, legalabb jo helyre megy a v-bucks inflaciobol befolyo penz; a brain rot kollabokkal egyetemben. -
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nem lepne meg ha itt is beleiratta a szerződésbe, hogy nem veszíthet.
-
-
Eddig vegyesek az érzésim az új szezonról. Elsőre egy fosnak gondoltam, ez a rivalizálas se tetszett, de tény hogy változtat a dinamikán, lehet hogy mégsem olyan rossz. A fegyverekben is csalódtam. Nincs AR irányzékkal, sniper is csak red dottal van. A battle pass skinek is gyengék.
-
Aby_2014
aktív tag
Megvan az első win

Ezt a rivalizálós dolgot meg vajon azért tették be, hogy ne tudjanak annyit campelni az emberek? Nem jó ez az állandó nyomás, hogy mindig úgy érzi magát az ember, hogy vadásznak rá
Buszsofőr még egyszer sem voltam 
-
0xmilan
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
cursed AI slop battle bus

-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
és #23654 lazac_ :
-
Everything New In Fortnite Chapter 7 Season 2
A season kezdetekor választottál csapatot, a másik csapatból tudsz a nagy monitoroknál párbajra hívni egy random ellenfelet. Ha legyőzöd, majd felveszed a Rivalry contract-ot, akkor kapsz érte creditet, ami a monitoroknál beváltható különféle dolgokra, lásd.: Fortnite Showdown Rivalry Mechanic, Explained.
Ha más öli meg, akkor is felvehető a contract, csak oda kell érni időben. Nekem volt 2km-re is párbajom, amit nem is értek, kinyírták az ellenfelemet, én meg kocsival se tudtam odaérni az eldobott contract-ért, szóval nem valami kifinomult még a dolog... Elvileg minél több párbajt indítasz, annál többször leszel párbaj-ellenfélnek jelölve.Számomra a fő változás: lock-on AR és arc lightning kikerült végre
, jetpack is
, van helyette drótkötélpálya-építő. Van battle pass-szal farmolható sidekick. Mobillal megszerezhető exkluzív skin a Play áruházba visszakerülés tiszteletére (Yeddi).@Iramirez:
1:17-nél tökéletesen bemutatja
-
BaLee
addikt
Aki utánanézett már megírná, vagy belinkelné hogy mik a fő változások most BR módban?
Láttam vannak nagy monitorok illetve néha valaki ellen harcolsz amit kiír a képernyőre, ill. célkereszt is megjelenik a térképen meg ilyenek. -
Vezettem buszt, rendes voltam, mentem a lufikra.
Mindenképpen jobb újítás, mint a szörf. Amúgy majdnem panaszkodni akartam pár napja, hogy túl sok a bot, alig van valós squad (mondjuk a 100 ember negyede), erre most az új szezonnal eléggé fordult a kocka, nem érdemes botot lőni, mert odavonz 3-4 valós csapatot minden irányból...
-
0xmilan
addikt
Itt szerintem eleg egyertelmu.

-
gduck
addikt
Ez az
"életere" szólóseasonra szóló választás mi a csoda a z elején? -
-
csabiks
senior tag
Azért az menő lesz
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem baj.
-
homerhamm
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Április 12-től még ingyenes lesz az STW is.
-
nincsnév007
addikt
-
BaLee
addikt
válasz
lazac_
üzenetére
Idegesít az a fegyver. Semmi értelme. Embert nem nagyon tudsz lelőni vele (ha csak nem bot), mert míg befogja lelő, két teljes sorozat kell ahogy észrevettem, hogy valakit lelőj vele.
Te meg futsz a nagy semmi közepén, erre megjelenik a jel, hogy befognak és kapod az ívet... Mondjuk általában alig sebez.
Múltkor kezdésnek egy arany ilyen csoda jött az első kék ládából, simán lelőttek egy pisztollyal...
Viszont a másik az az MK Seven az egész jó, azt szeretem. Főleg így, hogy Dead eye nem lesz. -
BaLee
addikt
Tegnapi frissítéssel úgy láttam kikerült a BR-ből a Dead eye, meg talán Snipert sem találtunk...
Távolra nem lehet mivel lőni. Ez a hunting rifle már Dead eye-s távolságra (~100m) is összevissza visz, az Assault rifle szintén csak ~20-30m-re jó, mert nagyon szór. Az új SMG mondjuk nem rossz.
-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak a társaság miatt,toljuk.... meg bármikor bármin elfut ez a game,az egy nagy varázsereje.

-
Első battle pass-omat vettem meg, 2 hónapja még azt sem tudtam, hogy mi az a Fortnite...
Nekem, mint újonc, teljes káosz az egész menü, mi-mivel, ki-kivel, mihez mi jár, brutál, eléggé FOMO érzésre van alakítva az egész felület. 198-as szinten szántam el magam, hogy beújítok valami skint, így megvettem a Bassassin pack-ot, annak a quest-jéből meg visszajött a pass-ra való. BRZB-t tolom csak, így sosem lesz "fullozva", de érzésre elég kontent van így is.Kicsit görénységnek éreztem, hogy bizonyos küldetéshez kellett volna 'arc-lightning gun', de amíg korábban minden bokorban volt belőle kettő, most már csak valami 5% esély van találni belőle, de hát így jár az, aki a szezon felénél száll be az internetbe...
Rumi kardját sajnálom is, meg nem is, jópárszor megmentette a s*ggem egy kiadós fall-damage-től, meg imádtam a hangeffektet felvételnél, de az utóbbi időben (amiket végigkövettem top3 csatáig) kvázi kardpárbaly volt mindnek a vêge.
-
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez OG-ban tortent tegnap este.
-
nincsnév007
addikt
ghost4ridernél láttam hogy volt valami king storm event, és az egész pálya full havas lett, ez mikor lesz bent?
mondjuk kár hogy nem karácsonykor csinálták meg.
-
Spec
őstag
Most kicsit elvesztem itt a Pass-ok tekintetében. Segítsetek nekem a megértésben. Van ugyebár a Battle Pass, meg ezen kívül a Music, OG és LEGO "kis" pass-ok is. Mindegyiknek kb. más a lejárati ideje. Ha jól láttam a "kis" Pass-oknak most tovább van a lejárata pár héttel, mint a sima BP-é. Ha veszek egy Crew-t az új BP elindulása után azonnal, akkor ugyebár feloldja az összes Pass-t és lesz 30 napom mindent kifullozni. Viszont így lehet rövid időm lesz csak a kis Pass-okra, mert van ami pár héten belül lejár. De jut időm az utána lévő új kis Pass-okra is valamennyi.
Viszont ha a BP lejárata előtt veszem meg a Crew-t (akár egy nappal is előtte), akkor még megvan az összes szintem, ami most van (már lvl 600+ köszönhetően a Brainrot játéknak), ilyenkor instant megad minden rewardot a kis Pass-oknál is?
Csak azért kérdezem mert most indult egy-két hete kb. az új Music Pass és nem egyből adott meg mindent, pedig a szintem bőven megvolt hozzá, hanem ahogy lépdeltem a szintekkel, úgy adogatja folyamatosan. Szóval ha jól értem akkor nem a pillanatnyi szint számít, hanem a Pass elindulását követően gyűjtött szintek. Vagy rosszul értem?
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem se tűnt fel, a by epic mídokat néztem hogy hova tűntek a zero build modok, azt google és reddit.
Meg bugos ez is, volt hogy beállítottam es jatszottam zeronbuildet, de következő inditasnal epítőstbadta be és nem volt zero build opcio a beallítasnál csak ranked meg solo->fire team. Mondjuk megkepett hogy can 5 fős mód. Át kellett raknom másik játék módra és vissza csak akkor kínálta fel a zero buildet. -
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tegnap én is így jártam, láttam, de nem realizáltam. Leokéztam aztán pislogtam hol van a Zero Build.
Szerencsére bal fent írja az aktuális új dolgokat, ott el tudtam még egyszer olvasni hogy mi is történt. -
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Felugrott egy ilyen ablak.

WhiteWalker, a kep szerint le kellett okezni, hogy eltunjon, szoval valoszinuleg lattad.
-
T.Peter
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A fo hub-ban volt kiirva, szoval vagy elnyomtad olvasas nelkul vagy nem figyeltel elegge. A play gomb felett amugy szerintem egesz egyertelmu, hogy mi fog elindulni. Azzal egyet tudok erteni, hogy kicsit sokszor valtoztatnak dolgokon ami okozhat problemat, viszont ennek a valtoztatasnak volt ertelme szerintem.
-
0xmilan
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mondjuk a jatek a frissites utan pont ezzel a hirrel indult...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont