Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ugy latszik, nem hallott az online fizetessel kapcsolatos akciorol. Mondjuk az ugyintezo pont nem szolhat, mert a sajat zsebe fontosabb, de nem tudom mit szolna, ha kapott volna egy kis plusz ajandekot, ha nem kp-val fizet. Na ezt nem tudjuk meg most mar sosem
Bar eleg friss meg es el van dugva a honlapon, de a sasszemuek jobban jarnak ugy nezem. Gondolom ugyintezok hogy rohogtek utana mind a ~harman
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
Ja ha lemondta, persze hogy nincs net.
De előtte levonták az egyszeri díjat. Akkor logikus ami történt.Na közben született egy hsz, így mégsem értem. Ha le van mondva, hogy lehet márc. 11-ig érvényes a keret?
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
bwin.party
aktív tag
Azért nem értem, hogy miért nincs 4G,mert minden feltétel adott (Dominó Surf díjcsomag és Netplusz XXL @ SGS4). 2G továbbra is Bakony és Pannonhalma között. Sim kártyám szinte új, szóval nem tudom, hogy mi történik egyáltalán..?!
Valahol máshol történt bekapcsolás?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
nekem ugyan minden előfizetésem havidíjas és lte képes, de biztos nyilatkoznak majd a domino előfizetők, viszont hiába nézem a kapcsódó ászf-ben, illetve a változásokat taglaló leírásokban, nem találok érdemi infót.
bwin.party; a telefonon a hálózati módoknál is engedélyezve az lte?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
glaci
őstag
OK, értem én.
De eredetileg arról volt szó, hogy csak az újonnan megépülő infrastruktúra lesz majd közös, a már meglévő nem!
Erre mégsem ...
Már azért sem értem, mert ez látszólag csak a Telenornak lenne jó. (Persze nem tudhatjuk mit kap cserébe a Telekom.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
313313
addikt
Nálunk a munkahelyen 2 (kettő) megás net van.
Tudok vele ketölteni, igaz lassan.
Megy vele a youtub is, igaz nem full hd-ban.
Megy vele a Telekomos tv alkalmazás is akadás nélkül.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
Daniel Alves
őstag
Igen megtehetem és ez most gondot jelent? Jó munkám, jó fizetéssel amiért MEGDOLGOZTAM!
Tipikus magyar irigy hozzállás.Azért akik segítettek azoknak köszönöm!
(#58078) Vangelis: Szerette az ujjamat
(#58076) Lacko84: Igen szórakozóhelyen volt. Amikor odlaéptem hozzá szerintem már tisztában volt azzal, hogy itt valami történni fog.[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Rivaul
addikt
Nekem is sántít a dolog. Lehet nem örülnék ha valaki felpofozna az utcán mert találtam egy telefont amit ő elhagyott. Azt majd megy a csodálkozás ha megpengézi a család (teljesen jogosan)... Marha kulturált hozzáállás hogy ütök és nem kérdezek
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
V.Stryker
nagyúr
Erről beszélek. Ott a Duna....az a kiépített infrastruktúra. Tök mindegy hány hajó megy fel le rajta, nem arányos a fenntartási ktg.
Arról van szó, hogy magas az adó, de a részvényeseknek a nyereséget csökkenés nélkül virítani kell. Mi köze az egésznek ahhoz költségikeg, hogy 500mb net van a csomagba vagy 1tb... Nekik mindegy. Az a nem mindegy, hogy 500mb mellé még megrendeltetnek pluszba egy netes csomagot.
Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.
-
Lazika
senior tag
Korlátlan az adatmennyiség és nincs sebességkorlátozás. Ez nem e-farok ahogy te fogalmazol hanem ha van 4G dominoba, akkor ne 10mbit/secet adjanak hozza ami sokszor egy skype videohivassal nem bir megbirkozni. Nem kell nekem 150 mb/sec csak pl ilyen dolgok menjenek akadas mentesen. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- (új) G.Skill Aegis 8GB DDR4 3200MHz F4-3200C16S
- HP ProBook 450 G7 Core i5 10.generáció 8-16GB DDR4 256GB SSD, 4G modem, dupla tárhely, W11 támogatás
- Lenovo thinkpad T470s (i5,12GB, Windows 11 Pro, 6 hó garancia.)
- ASUS Gamer számítógép AMD Ryzen 7/32GB/RTX 4070/Számla+Garancia/
- Iphone 14 plus 128 GB 90% aksi MIDNIGHT BLUE eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen