- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
▼▼▼ Sportórák, okosórák, okoskarkötők topik összefoglaló ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. február
--
Vérnyomásmérés, EKG
Huawei Watch D2: vérnyomásmérés óraszíjba épített felfújható mandzsettával
Apple Watchok, Samsung Galaxy Watchok, Garmin Venu/Fenix/Epix, Fitbit Charge 6, : szenzoros mérés (PPG, fotopletizmográfia), ezek megbízhatóságáról, pontosságáról azonban megoszlanak a vélemények.
--
NFC fizetés
Az NFC okosórás fizetéshez NFC-képes okosórára van szükség, amely támogatja a mobilfizetési szolgáltatókat, jelenleg ezek elérhetőek Magyarországon:
Apple Wallet/Pay
CIB, Curve, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MBH, OTP, Raiffeisen, Revolut, UniCredit, Wise
Garmin Pay
Curve, Erste, Gránit, K&H, OTP, Revolut, Wise
Google Wallet/Pay (Fitbit)
CIB, Curve, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MBH, OTP, Raiffeisen, Revolut, UniCredit, Wise
Xiaomi Pay
Curve, Erste, Gránit, K&H, OTP
Zepp Pay (Amazfit) (Amazfit Balance 2 és Active 2)
Curve, K&H
Nem működik Magyarországon:
Huawei Pay
Samsung Wallet (korábban Samsung Pay), de Samsung órákon Wear OS fut, így a Google fizetés működik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Ha minden funkcio 7/24-ben megy es monitoroz allandoan az ora, akkor 2 nap max. amit a mai wearOS orak birnak. A OnePlus orai peldaul a ketto OS miatt vegyes hasznalattal 4 napot tudnak, ha nem megy minden mindig egyszerre.
Nemsokara megjelenik a Xiaomi watch 5 wearOS-szel, aminek majdnem fuplaakkora az akksija, mint a mostaniaknak, igy valoszinuleg 4 napot is birni fog teljes nyomorgatassal. Annal jobb nincs egyelore. -
captainnemo
senior tag
válasz
mhydas99
üzenetére
Jobb okosóra funkciók, pl youtube offline használata, ugy le tudok tölteni valamit az órára, és tudom hallgatni telefon nélkül. Nem tudom a wear os mire képes, de eddig felejtős volt tekintettel arra 1 max 2 naponta kell tölteni, ami számomra elfogadhatatlan. Emiatt dobtam anno a apple watch-ot, igaz akkor még apple telefonom volt. Viszont pl. one plus megjelent olyan órával, amiben két proci van, de wear os nagy üzemidővel, és lehet ezen kívül vannak más versenyzők is, amikről nem tudok.
De könnyen lehet marad a garmin vagy egy másik. Viszont tényleg egy sportóra ágyú amivel a lövök az üzemidő verébre.
-
mhydas99
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
OP watch 2r-em van, nem tudom miert irtam 3-at veletlen, csak mar nem vettem eszre idoben...
-
mhydas99
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Tulajdonkeppen mi az, ami hianyzik neked a mostani Garminodbol?
WearOS oram van (OP Watch 3) es azon sem tudok teljes terjedelemben elolvasni egy e-mailt, plane ha melleklet/link van benne, akkor ker, hogy a telefonon nezzem meg. Szerintem ez wearOS sajatossag, de majd masok megmondjak, akiknek nem OP wearOS orajuk van, hogy igy van-e?!
Egyebkent letolthetok offline terkepek (Gmaps) es zenek az orakra, de ha a telefon nalad lenne allandoan, akkor felesleges, mert letoltheted arra is vagy online menne.
Valaszolni e-mailre, uzenetekre potyogve az oran fajdalmas, de lehetseges. Szoban is lehet diktalni, de csak angolul tupontos.
Viszont az enyemben legalabb mikrofon van, igy ha nagyon muszaj, fel tudom vele venni a hivast es letargyalom.
Egyebirant a WearOS-t mint rendszert nagyon megszerettem, mert rugalmas es mindent tud, ami nekem fontos. -
captainnemo
senior tag
Gondoltam ide írok, mert általános topic.
Számomra alapvetően fontos tudjak órával fizetni:
-google pay
-garmin pay
-xiaomi payA fentiek működnek. Azaz a garminon, xiaomi órákon kívül minden wear os-t futtató óra jó.
Az okos funkciók jól jönnének, minden üzenetet el tudjak olvasni teljes terjedelmében. Itt mindenhol volt limitáció eddig hol több, hol kevesebb. Jó lenne ha válaszolni is lehetne.
Az órával való youtube hallgatás is jó lenne, ha offline le tudnám tölteni, amit hallgatni akarok, de erre nem volt lehetőség eddig ott amit próbáltam. Az esim egyelőre nem játszik, mert a szolgáltatóm nem támogatja, de ez az egész azért nem esszenciálisan fontos, viszem a telefonom magammal, de jó lenne nem kéne.
A sport módokat is használom, de nem kell azért nagyon profi sportóra, de azért jól mérjen lépésszámot, pulzust, kalória felhasználást.
Az utolsó nagyon fontos az üzemidő, ráadásul aod-al.
Na a fenti miatt van egy felső kategóriás garmin sportórám (epix gen 2), de voltaképpen a benne lévő profi sport dolgok feleslegesek, de nagy üzemidő miatt birtoklom.
Milyen alternatíva lenne a garmin helyett, eltekintve egy e tekintetben még jobb garmintól.
-
BenQhunria
tag
Sziasztok! Van valami hír vagy pletyka arról, hogy várható-e mostanában új, négyzet alakú okosóra valamelyik márkától? Elsősorban a Fit 4 ( Pro utód) érdekelne. Tudom, hogy a Redmi Watch 6 hamarosan érkezik, de én eggyel magasabb kategóriában gondolkodom.
-
haruspex
aktív tag
válasz
mhydas99
üzenetére
Köszönöm, ez sokat segített.
(Közben postázták is már.) Igazából jobban tetszett tetszett megjelenésre mint a max, meg ezen elvileg tudom használni a a szokásos navigációs appomat, azért lett ez. (MOndjuk a az active max ígért üzemideje az elég vonzó volt). Meg sokat közlekedek rollerrel kényelmesebb lenne órával navigálni, mint telefonnal
Igen viszek powerbankot mindig, szépen hízik az évek alatt sajnos.... De elég figyelni, minden nap a telefonra, hogy ne merüljön le, egy sima hétköznapon meg pláne, egy óraára már nem akarok.
-
vilmose33
őstag
válasz
Hópihe005
üzenetére
Szerintem egyik sem. Kamu mérések ,max lépésszámláló. A hozzájuk tartozó segéd app gondolom biztonság szempontjából finoman fogalmazva is aggályos. Értesítések megjönnek valamennyire talán, illetve talán tudsz vele telefonálni.
Inkább Samsung, Huawei,Xaomi, Amazfit, Garmin, vonalon néz körbe.
Milyen telefonnal használnád?
Mi lenne az elvárás? -
mhydas99
senior tag
válasz
haruspex
üzenetére
Uzemideje kivalo, ha vegyes modban hasznalod es folyamatosan be lenne kapcsolva a BT meg GPS, akkor 2,5 nap kb. Ha GPS ki van kapcsolva es csak napi 1-2 orat megy, akkor 3,5-4 nap. Ha minden be van kapcsolva allando monitorozassal wifivel mindennel akkor 2 nap. Ha meg csak egeszsegkovetes minden nelkul, akkor 8 nap.
Fix 2,5 nappal, mint minimum nyugodtan szamolhatsz, ha az keves, akkor powerbank. Turahoz ugy is kell. 55 perc alatt fel tudod tolteni. -
haruspex
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
leszámítva, hogy pont ezekre egyedül megyek, ha lenne ilyen óra a a környezeteben, szerinted itt kérdezném?
Neked valami bajod van, vagy miért kötekszel?
-
haruspex
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Ezt most nem értem pontosan, hogy irónia akart-e lenni, de pontosan így van amúgy.
-
haruspex
aktív tag
Sziasztok, hirtelen felindulásból rendeltem egy oneplus 2r-t (29 körül volt.) Igazából alap egészségügyi monitotrorzásra, túra trekkelésére kell, illetve navigálásra. Igazából egy AMazfit active max lett volna, de az azért több mint kétszer annyiba kerül,és nagyobb. (esetleg az active 2, főleg a mérete miatt, csak az sztem nem fog nagyon navigálni.)
A kérdésem, hogy erre jó-e, vagy legyen inkább még is valamelyik amazfit? -
ClayMore
aktív tag
Hasznal itt vki OP 3-at plusz uvegfoliaval? Tudtok javasolni olyat ami jol vizsgazott iapri kornyezetben esetleg?
-
mhydas99
senior tag
-
mhydas99
senior tag
-
Salex1
őstag
IOS 26.3-al tesztelte már valaki, hogy miben más az értesítéskezelés?
-
ClayMore
aktív tag
Haliho,
Ha ECG-t, gorilla uveget, Wear Os-t akarok kicsi meretu oraban es Samsung telefonom van DE nem ragaszkodom Samsung orahoz (bar az se baj ha samsung az ora) akkor mi az ami ezt tudja? Korabban is kerdeztem ezt de akkor alacsony arkorlatot raktam a kerdesre. Ha ezt elengedem es azt mondom lehet 300 EUR is akar akkro miket erdemes megneznem?
Az akksi birjon ki aktiv hasznalat mellet is minimum 2 napot.

-
ma.ci23
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Xiaomi telefon van akkor az lesz
Köszönöm -
GhostVector
tag
Persze, nem egy ismert márka 100-150 ezer forintos termékét próbáltam, de úgy vagyok ezekkel, hogy plusz egy szenzor biztos, hogy nem annyira pontos, mint ami felpumpál és mér rendesen, mint egy vérnyomásmérő.
Mint amikor vettem telefonra csatlakoztatható hőkamerát 30-40k között, itt is jókat olvastam róla, netes Reviewek is rendben voltak és amit láttam nekem megfelelt, elhittem, hogy úgy van. Aztán rendeltem csak próbaképpen egy Boscht 160ért, full más értékeket mutatott.
Tehát elhiszem én azt, hogy egy új technológia működik és mér, azt hogy mennyire pontosan, abba már azért bele tudnék kötni.
Bocsánat.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
GhostVector
üzenetére
Gyanús volt, hogy nem próbáltál rendes órát.
Csak így úgy tűnik, mintha értenél hozzá.
A 10 ezer forintos kínai órára csak rá van írva, hogy mindent is tud, pont mint az 1000 mAh akksis, egy töltéssel egy hónapot kibíró. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
GhostVector
üzenetére
Melyik PPG-s órát próbáltad?
-
imis
senior tag
Kérdésem volna. E-simes okosórában gondolkodom (jelenleg bt-s van). Az e-sim opció hogyan működik együtt a telefonnal? Külön előfizú kell? Bármilyen "kártya" jó bele amin kapcsolódik a netre, csak párosítani kell a telóval? Nem találtam sajnos egyértelmű infót az e-simes óráról, csak a marketinges rábeszélőseket.
-
ma.ci23
tag
Sziasztok
Szerintetek melyik aktivitás mérőt vegyem
Xiaomi Band 8 pro vagy Samsung Galaxy fit 3? -
Dr.NX
Topikgazda
-
mhydas99
senior tag
Meg mindig nem ertem mi nem tetszik neked...
PPG szenzoros orak fennyel mernek. Igen. A bor "ala" vilagitanak, igy merik a ver suruseget es attol fuggoen, hogy a sziv eppen megfeszul vagy elernyed a suruseg is valtozik. Ezt illetve a sebesseget/pulzust is vizsgalja es ezekbol "saccol" meg egy vernyomast. Ezert irtam, hogy hozzavetoleges monitorozasra jo, de semmikepp sem pontos orvosilag.
Szoval ujra megkerdem, miert irtam hulyeseget? -
Kbali
nagyúr
válasz
mhydas99
üzenetére
"Olyan orat/karkotot kell nezni, ami tudja a PPG-t. Ez fennyel meri a vernyomast, ergo egy tovabbfejlesztett pulzusmero leginkabb" - fénnynel vérnyomást? Sőt vércukrot is
Olyan van, mint amit pl. Apple Watch 8-tól tud: minden egyéb adat alapján tud szólni, hogy szerinte érdemes ránézni a vérnyomásodra (de semmilyen értéket nem ír/saccol).
A Samsung Watch ír vérnyomást, de ott meg felkaroshoz kell kalibrálni.
A Huawei Watch D/2 beépített csuklós mandzsettával felfújva méri, ha indítod (mint pl Apple Watch EKG). -
Motion_Blur
félisten
üdv,
Huawei Watch GT 2 Pro-hoz szeretnék rendelni gyári szíjat, illetve egy szilikont. Tudtok megbízható forrást? Utóbbiból ezt néztem: [link] szerintem eléggé megy az óra színéhez

De jó lenne a gyári szürke szíj is, mert 5 év alatt szépen megkopott.
-
GhostVector
tag
válasz
mhydas99
üzenetére
Én próbáltam PPG-s órát.
Tíz éve magasvérnyomás gyógyszert szedek(Tritace). Alapból reggel ébredés után 120-130 a pulzusom, 160/110 körüli a vérnyomásom. Egy PPG-s órával 128/95 körüli érték lett mérve. És az EKG-m is olyan volt, mintha én lennék az egészség és a sport nagykövete.
-
BiP
nagyúr
válasz
mhydas99
üzenetére
Olyan szamlap, amin csak az ido es datum van es semmi mas en nem ismerek, persze lehet hogy van gyarilag is. 3rd party szamlap tuti van olyan, de az meg jobban zabalja az akksit, en nem javaslom.
Ez tényleg így van? Mert Amazfit Balance-hoz van ilyen 3rd party számlap a Zepp alkalmazáson keresztül, (Zen Green 1.0 néven fut, ingyenes), de nem teszteltem még, hogy tényleg többet fogyaszt-e. -
mhydas99
senior tag
válasz
parkasz
üzenetére
Olyan orat/karkotot kell nezni, ami tudja a PPG-t. Ez fennyel meri a vernyomast, ergo egy tovabbfejlesztett pulzusmero leginkabb. Tokeletes orvosi mereseket nem vegez, de megkozelitoleg jok.
Csak hogy tudd, a valoban hiteles vernyomasmeresre orvosilag is alkalmas okosorak/karkotok 200-300 ezertol mennek.
Mivel egy normal nagymerwtu vernyomasmero ugy 30-40 ezer, igy szerintem nem akartok egy vagyont rakolteni. A Huawei watch D2 is 140 ezer.
Barmelyik jobb ertekelesu PPG/EKG szenzoros okoskarkoto megteszi, ha csak hozzavetolegesen akartok merni/monitorozni. -
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A feleségem szeretne egy olyan okos karkötőt, ami tud vérnyomást és pulzust is mérni.
E téren totál zöld vagyok, ezért fordulok hozzátok tanácsért, ti melyiket javasolnátok?
Természetesen normál módon is méri a vérnyomását, de szeretné ha lenne egy kvázi folyamatos monitoring is.
Előre is nagyon köszönöm!
-
mhydas99
senior tag
válasz
Fall-N
üzenetére
Oszinten engem nem zavar. Hive vagyok az allandoan friss es tupontos frissiteseknek, de az, hogy 1 evvel van lemaradva egy ora szamomra nem donto. Telefonon az. Meg mivel jobb a gyakorlatban a WearOS 6 mint az 5?
Most komolyan, ez "csak" egy ora, meg akkor is ha ezer dolgot tud, sokkal korlatozottabb a tudasa, mint egy telefonnak termeszetesen.
Amire en kihasznalom, arra tokeletes. De megertem hogy neked ez kizaro tenyezo volt. En meg elvi okok miatt nem adok egy okosoraert 40k-nal tobbet. Valodi oraim kozul vannak 100 ezer felettiek, az nalam muveszet, de az okosora gyorsan avulo technika. -
mhydas99
senior tag
válasz
Nerazim
üzenetére
Hali!
Az AOD szamlap csak ugyanaz lehet, mint aktiv allapotaban. Tehat ha egy olyan szamlapot allitasz be, amin hangsulyos a digitalis szam+datum (pl. a Sport szamlap, OHelath appon at letoltheted, hivatalos OP szamlap) akkor AODban nagyban mutatja az idot es datumot. Olyan szamlap, amin csak az ido es datum van es semmi mas en nem ismerek, persze lehet hogy van gyarilag is. 3rd party szamlap tuti van olyan, de az meg jobban zabalja az akksit, en nem javaslom.
-
Nerazim
őstag
válasz
mhydas99
üzenetére
Szia!
Én is vettem egy ilyen órát. Eddig minden oké vele, mondjuk én csak sima óraként használom nem okosóraként, tudom akkor minek vettem ilyet...
Arról van infód esetleg, hogy van-e olyan számlap ami aod-ként használva nem az egész óralapot mutatja csak mondjuk az időt meg a dátumot? -
Jabby
őstag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Ebbe most futottam bele!
Hónapokat kibír egy töltéssel (1000mAh),
hívásokat kezeli,
értesítéseket megjeleníti,
IP68,
1,46", tehát mérete nem óriási,
ára 10 000 forint alatt.
BG9b9a55 kuponnal 7 000 forint! -
mhydas99
senior tag
válasz
andrás47
üzenetére
Tulajdonkeppen mire hasznalna az orat az ajandekozott?
Csak fitnesz celra vagy fontos, hogy valodi okosora legyen WearOS rendszerrel, NFC-s fizetessel, beepitett GPS-szel? Ha az utobbi is, akkor kell e-SIM tamogatas? Mennyi a max keret?
Ha a OnePlus 2r volt a mwgcelzott, csak kiesett a lent emlitett dolgok miatt, akkor Samsung Watch 7 vagy akar meg a 6 classi. is ??? -
andrás47
senior tag
Szia! Amiről beszéltünk előtte egy OnePlus Watch 2R volt az Alirol, de mivel az nem tudja a magyar nyelvet helyette kellene valami ami hasonló árban, tudásban és 43-44mm a mérete, ami érdekelne Amazfit, Xiaomi, Huawei-Honor vagy más fekete színben. Hazai beszerzés is jó lehet. Köszönöm
-
Kbali
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mi az a "Honma x"?
-
Motion_Blur
félisten
üdv,
Honma x Huawei Watch GT 6 Pro-ról van valami infó hogy mikor lesz elérhető EU-ban?
-
andrás47
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Szia ! Viágos, de egy idősebb személyre nem szeretném ráerőltetni , hiszen van azért van elég nagy választék olyan is, amely tudja a magyar nyelvet is .
-
andrás47
senior tag
válasz
mhydas99
üzenetére
Szia ! Köszönöm válaszod .Sajnos így nem aktuális ajándékba lenne és kikötés a magyar nyelv. Jó lenne inkább 43-44mm-es és fekete színben az nem lényeges hogy külföldi beszerzés legyen mondjuk a kedvezőbb ár nem lenne rossz valami hasonlót tudásban mint ez az OnePlus tudnál ,vagy tudnátok javasolni ,Amazfit, Xiaomi ,Huawei-Honor vagy hasonkók érdekelnek lehetőleg kedvező árfekvésben .
-
mhydas99
senior tag
válasz
andrás47
üzenetére
Hali!
#28208, #28212 -nel irtam a linket is meg a tobbit.
De magyar nyelven nem tud, angolul igen.
Alirol rendeltem, kb. 36 ezerert kuponnal, de most meg anelkul is olcsobb, spanyol raktarbol, vammentes. Alinal is van garancia igen, de fel kell venni veluk a kapcsolatot es ugy lesz ahogy mondjak. Egyertelmuen maceras, de megoldhato. En meg sosem hasznaltam a gariztatast! Mivel 1 ev garancia van ra, azalatt meg gyartoi hibad 99,9 szazalek, hogy nem lesz, igy kvazi felesleges is.
Eredeti OnePlus nem hamisitvany, ellenoriztem OP oldalan. Google WearOS-es.
Ami az appok melyet turva feltunt, hogy a rendszerben ott vannak eldugva a HeyTap dll-ek, sejtesem szerint ez egy kinai piacra szant ora, csak flashelt global romra, tehat nem direkt globalra gyartott. De mondom, ezt csak en sejtem igy, lehet a gyari global verziokban is bennemaradt a HeyTap dll.
Ettol fuggetlenul minden tokeletesen mukodik, ha ezt nem latom azt gondolnam global gyarilag. Persze lehet hogy az is. -
GhostVector
tag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Szia!
Bár még sosem használtam úgy okosórát, hogy az összes egészségügyi funkciót kikapcsoltam rajta, de szerintem irreálisan magas elvárás a 20-40 nap üzemidő, főleg ha néha a GPS is megy, az alsó határ még úgy ahogy hozható, de nulla GPS használattal és csak ritkán, pár készülék esetében.
Vérnyomásmérést tudtommal néhány óra tud csak.
Pl.: a Huawei Watch D2, Omron Heartguide.
Persze szinte az összes AliExpress, Temu és itthon is mindenféle noname okosórára ráírják, hogy vérnyomásmérés, EKG mérés stb., de az kamu.
Amire te gondoltál az a pulzus, véroxigénszint(SpO2), stressz szint, alvásminőség, esés érzékelés és hasonló okosságok lesznek.Amazfit Bip 5, Amazfit Bip 6, Amazfit Active, Xiaomi Smart Band 9 Pro, Xiaomi Redmi Watch 5 Lite
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Okosórát keresek saját magamnak, az alábbi szempontok alapján. Minél hosszabb 20-40 nap üzemidő. Vékony kialakulás, első sorban téglalap alakú, de lehet kör is. Minimum 5atm vízállóság. Szintre soha nem veszem le, így fürdéskor vagy strandon sem. Nem használom extra dolgokra.
Jelezze a bejövő hívásokat és az üzeneteket. Tudjam felvenni a telefont vagy elutasítani a hívást. Sokat vezetek és emiatt kell a telefon vezérlés. Vérnyomásmérő stb nem érdekel. Ki van kapcsolva kb 3 éve. Amit használok ritkán, az a GPS nyomvonal rögzítés amikor túrázok.
Jelenleg egy amazfit bip S-t használok, de sajna így a 4-5ik év után kezd csökkenni az akku üzemideje, pedig sosem cserélném le.
Az áron nem gondolkodtam, de nem szívesen mennék 60-80 ezer fölé, csak ha nagyon indokolt. Inkább maradnék alsóbb árszegmensben.
Watch 5öt nézegettem, de végül arra jutottam, hogy túl nagy. Ha nem lenne ennyire nagy, akkor megfelelő lenne.
Mit javasoltok?
-
7Sony7
addikt
Srácok, ez az amoled beégés még létező dolog? Aod esetén mennyire rizikós?
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Bandit21
üzenetére
Durva, Nekem Amazfit Active1 van, gondolom ugyanaz a méret, de kb. félúton van a lyukaknál. 7 szabad lyuk van az óra felé, 10 a szíj vége felé.
És bár attól féltem, hogy nagy lesz a számlap (feleségemnek GTS2 Mini van, az is jó méret), de teljesen jó, nem böszme.szerk: most nézem, az Active 2 kisebb kijelzővel rendelkezik. 1.75" vs. 1.32"-t írnak.
szerk2: Active1: 42mm case, Active2: 44mm#28209 mhydas99 : Egy ideje működik a szerkesztőben a CTRL-C, CTRL-V-s képbeszúrás is, azóta nem szarozok a feltöltögetéssel. (csak mobilról)
-
mhydas99
senior tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Nem kicsi az biztos, nekem a mereteimhez kepest eleg elcseszetten vekony a csuklom, de meg igy is okes a 2R merete...
AZ istenert sem tudok ide kepet csatolni, annyira utalom a MA-s kepfeltoltest...
Amugy kb 5,5 cm a csuklom "magassaga", ppnt kitolti a 46mm-es 2R. Van par analog oram, azok altalabn 44 mm-esek, azok nagyon jol mutatnak de szubjektiv velemenyem szerint ez a 2R sem oriasi. -
mhydas99
senior tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Persze, tessek:
Regelj fel az appal, akkor szoktak kedvezmenyt adni az ujaknak.
En toluk rendeltem pl. Most amugy onmagaban veve is olcsobb, kb. 33 ezer kupon nelkul.
Es ha mar fsnt vagy erdemes 2D kijelzovedo uveget is rendelni hozza parszaz forintert meg ha akarsz, 22 mm-es standard oraszijat, bort meg mesh szinakat rendeltem, az sgyik ingyen volt a reg miatt....
[link] -
arcitec
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
Köszi, hogy írtad, bár még nem volt gondom, de akkor erre figyelek. Amúgy ahogy nézem talán a legrosszabb az lehetne, ha nem Amazon szállít és nem Amazon az eladó.
Szerintem a lényegi minimum, hogy Amazon legyen a szállító és megbízható eladó, épp a napokba vásároltam egy ilyet és teljesen korrekt volt Amazon raktárból .. -
arcitec
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
Hol lehet azt látni ki a seller, illetve mi van ha nem az Amazon az? Mindenképp Amazon lesz a feladó vagy nem? Még nem kaptam mást mint csak Amazon feladású csomagot...
U.I: Megtaláltam .... -
mézespálinka
senior tag
válasz
xyzikeee
üzenetére
Én szoktam onnan rendelni, arra figyelj, hogy a seller az Amazon legyen!!!
"Shipper / Seller
Amazon" <- mind a két órádnál ez van, ez a jó. Akkor velük leszel szerződésben nem egy 3d party kínai üzlettel.UPS-hez annyit tudok hozzátenni, hogy hívogatni és nagyon határozottan számonkérni rajtuk a dolgokat!!
Illetve még amazonhoz: ha valamit ügyezni kell akkor a hatáozottság ott is kelleni fog az indiai supporthoz. De nem lehetetlen csak nem szabad rájuk hagyni semmit.
-
válasz
ClayMore
üzenetére
Ezt:
Megneztem kicsit a oneplus 2, 2R, 3 es 3 43mm verziokat es funkcionalitasaban a 2 es a 3 faszanak tunik. Meretre viszont nagyok kicsit. A watch 3 43mm-es verziot szeretnem a nagytestver funkcioival"Nem értem.
A 2 és 2r ből is van 43-as?
A 43-at hívod kicsinek vagy nagynak?Nekem akkor a kezem hogy az amazfit active 2 az utolsó előtti helyre dugva kényelmes tehat 1 klikk és már nincs nagyobb kéz de mégis ezt a 43 mm méretét érzem jónak. Egy 47 mm óra bele akadna mindenbe úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 Okosóra 46 mm Elite Edition Titánium
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 2 - Modellek - Bontatlan - Hivatalos Apple Nagykereskedésből - FIX ÁR!
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest