- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
horvathd #81875 üzenetére
Köszi, erről nem tudtam, csak egy a gond: az otthoni internetem nem a telekomnál van. Ezért egy különálló mobilinternetes csomag kellene.
(#81876) CineDOG1
Én a magam részéről tudok csak nyilatkozni, én a hsz-emben ha jobban megnézed, nem arra kérdeztem rá, hogy van-e valakinek belsős infója, hanem úgy kérdeztem, hogy "szerintetek". Tehát egyfajta közös spekulációra, elképzelésekre voltam kíváncsi, hogy hogy látjátok, mi a véleményetek erről. Tehát szó se volt nem publikus infóról, a hsz-ed meg szerintem egy kissé alpárira és lenézőre sikerült a fórum kb 99%-át kitevő "anonim józsikkal" szemben. Szerintem ez egy szakmai fórum, ahol a stílusra is lehetne esetleg adni egy kicsit. -
_q
addikt
válasz
horvathd #80933 üzenetére
Én csak azt nem értem, illetve korábban se értettem, hogy miért éri meg a Move bármelyik előfizetése, ha domino csomagban ugyan annyira jött ki a percdíj, sőt most még olcsóbb is. Valaki ezt magyarázza már el, mi a jó a Move előfizetésekben, miért éri meg bárkinek is azt kötni?
Max az lehet kedvező ajánlat sokaknak, hogy új telefon vásárlásánál muszáj előfizetést választani, ha olcsón akarnak telefont venni. Kérdés mennyire éri ez meg nekik, főleg ha abból indulunk ki, hogy egy használt, de akár még garanciás/max 1 éves telefon nem olyan drága még hardveraprón se, cserébe nem kell csomó pénzt elkölteni az előfizetési díjra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged