Hirdetés
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Na a frissített telekom app-ban már időpontot is lehet foglalni.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
Az MMS küldést lehet tiltani Next S díjcsomagnál?
Illetve hogy[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
A telekomhoz vidéken (Debrecen) melyik nap érdemes leadni szervízbe telót, mikor viszik fel Budapestre? iphone 6S-ről lenne szó. Mert hallottam olyat hogy valaki leadta kedden, de csak csütörtökön vitték fel a készülékét.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
A korlátlan opciókra is jön vajon a 27-ről 18%-os csökkenés?
-
norberto_th
aktív tag
Vidékről milyen napokon szállítja a Telekom a szervízbe a telefonokat? (Iphone) Mennyire igaz hogy keddenés csütörtökönként?! Ha kedden, akkor holnap már érdemes leadni?
-
norberto_th
aktív tag
Köszi, ma leadom
-
norberto_th
aktív tag
válasz -secret- #77430 üzenetére
Egyrészt vidék, másrészt mert ők elküldik az Apple-nek, szal sokkal több a várakozási idő, legalábbis iSytle-éknal így van. Már ott sem 5 nap, alsó hangon 3 hét.
-
norberto_th
aktív tag
Telekomnal mikor kezdődik a BF? Éjfél?
-
norberto_th
aktív tag
Rendeltem egy samsung hangprojektort a Telekomtól, jobban mondva igénybejelentést. Ez az igénybejelentés mégis mit takar? Sokáig vacakolnak a kiszállítással? Először felhívnak, gondolom egyeztetés céljából és azt is gondolom hogy nem hetvégén fognak felhívni
Elég sok ünnepi terméknél ezt jelzi az oldal. Valaki tapasztalat?
Köszi! iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
Jaaaa köszi.
Így aztán meg lehet hirdetni egy ünnepi akciót! iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
Az viszont érdekes hogy a 300k-s tv-re is ezt írja, de igazából mindenre!
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Ezt az Ünnepi ajánlatos megrendelest le lehet mondani valahogyan? Jobban mondva nem rendelés hanem igénybejelentés. Felhívtam őket de azt se értette, miről beszélek, mondjak rendelésszámot, mondom nincs mert igénybejelentőt töltöttem ki és nem várom meg míg felhívnak és mellesleg nincs is készleten, így megveszem máshol, mert ha rajtuk múlik jövő karácsnyra lesz belőle valami.
Vicc ez az egész, az mégvicesebb hogy az se tudta miaz, mondom kint van a főoldalon iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
Köszi!
Ráadásul olyan jó a megújúlt telefonos ügyfélszolgálatuk hogy konkrétan bontja a vonalat a rendszerük...ez mióta ilyen jó? iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
válasz ANDROID??? #78353 üzenetére
1430-at szoktam hívni, vagy már nem ezt kell?
-
norberto_th
aktív tag
válasz Genova1983 #80467 üzenetére
Csak elsején.
-
norberto_th
aktív tag
Másnál is hibásan mutatja a telekom app Next S csomagnál hogy nem korlátlan a csomag? Nekem írja hogy mennyit beszéltem le és nem pedig zöldel hogy korlátlan mint a másik előfizetésem él ami szintúgy Next S. Vagy változott valami amiről nem tudok?
-
norberto_th
aktív tag
Hali!
A Telekom app-ban miért nem enged alapértelmezetté tenni más előfizetést?! Mert nekem facebookal van összekapcsolva mind, de mást szeretnék alapértelmezetté tenni a három előfizetésből.
Hiába nyomok rá, hogy tegye alapértelmezetté, semmi. Máshol kellene állítani?
Köszi. iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
A next S díjcsomagban ingyenes a hangposta meghallgatása?
-
norberto_th
aktív tag
Hali!
Majd ősszel szeretnék új telefont, viszont most Next S csomagom van, de Next M-re szeretnék váltani. Namost én mivel ATK-m van ezért 5310Ft-ot fizetek, de ha M-re váltok, akkor jól sejtem hogy 15k lesz a havidíjam és nem 9810Ft? Abból következtetek erre, hogy mivel arany társkártya és amivel össze van kötve az is next s ATK, akkor a Next M-hez is kell egy M ATK hogy ne 15k-t fizessek hanem 9810Ft-ot? Br kicsit ellentmodásos nekem az hogy az ipademen kis csomag van, net&roll xs, viszont akkor is 5310-et fizetek. Vagy teljesen mindegy hogy S vagy M csak arany szintű legyen és ennek függvényében lehet M ATK-ra váltani?Köszi a helpet!
-
norberto_th
aktív tag
Lehet már tusni valamit a Májusban induló új csomagokról?
-
norberto_th
aktív tag
válasz enginev3.0 #81958 üzenetére
Köszi! Kíváncsi leszek, remélem nem cseszik el a csomagokat, ez a korlátlan opció elég jó ami eddig volt, bár hűség van még rajta pár hónap.
-
norberto_th
aktív tag
Tartok én ezektől az új csomagoktól, de ha nagyot akarnak gurítani akkor csak nem cseszik el az egészet. A társkártyáért kár szerintem. Vélemenyem szerint a korlátlan opciók be lesznek építve a nagyobb csomagokba, vagy inkább a legfullosabba. A többinél marad az 1GB ami manapság nemsokra elég.
-
norberto_th
aktív tag
De nyomorékok..eddig fizettem Next S-ért 5310-et, hálón belül ugye korlátlan, 160perc azon kívül és 1GB net, most ugyanez 7500?!?!
Átdogok menni a telenorhoz
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Olyat lehet hogy Next S-em van és átváltani hűségidőn belül Mobil L csomagra?
-
norberto_th
aktív tag
Működhetne már az oldal, hogy láthassam az iPhone árakat az egyes csomagokkal...
-
norberto_th
aktív tag
válasz Cilindrik #82720 üzenetére
A hűség lejárta előtt 3 hónappal vehetsz készüléket hosszabbítással, vagy új előfizetéssel már most is. Lehetne olyan hogy hamarabb is vehessen valaki, nekem pl most jár le a törleztőm, de telót majd csak októberben vehetek.
Ja és ahhoz kepest hogy Gigavállalat, elég sokáig tart egy weboldalt összerakniuk, ezt aztán az innováció és technológia egy nagymérvű telekommunikációs cégtől
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Most a Mobil L +1GB ára ami 7500Ft, tartalmazza az ePacko-t, illetve a 20% kedvezményt, vagy egyiket sem? Mert én úgy számolom hogy 20% kedvezménnyel 6k ez a csomag, vagy rosszul számolom?!
-
norberto_th
aktív tag
válasz dptrsk #82738 üzenetére
S ha veszek készüléket mellé, akkor mennyi a havidíj Mobil L + 1GB-al?
Második mobilelőfizetés mellé, othoni szolgáltatás nincs.Akkor így 6000 végülis készülékkel mert a 7500-ból lejön a 20% a második elofizetés miatt, de csak az egyiknél.
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Ha hűség kedvezményt választok a 20% akkor is lejön nem? Mert az úgy nem 6000 hanem 4800Ft.
Értem én egyébként, de miert kellett ezt így megvariálgatni... iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
Most ha én átváltok a jelenlegi Next S-ről, hűségidőn belül akkor újraindul a hűség?! Illetve úgy szeretném majd, hogy két előfizetés van.
Az egyik lejár ősszel, szeretnénk meghosszabbítani, de készüléket is vennék hozzá, viszont át kell váltanom a másik Next S-em, hogy partnerkártya lehessen.
Namost nekem az nem tiszta, hogy ha veszek hűséghosszabbítással telefont azzal ami lejár, akkor asszem a régebbi előfizetés kapja a 20% kedvezményt, ami lesz 6k (Mobil L+1GB net) akkor amit hosszabbítok, annak menny lesz a havidíja? Igaz, hogy arra vásárolom a készüléket ami lejár, de a kedvezményt a régebbi szam kapja meg, akkor a meghosszabbított előfizetés mennyi lesz? Mindkettő 6k?! Csakmert egyébként Mobil L +1GB -os csomagban lesz mindkettő, bár a hosszabbítani kívánt előfizetésnél filózom a 400MB neten és Mobil L csomagon, oké hogy drágabb a teló, de alacsonyabb a havidíj.
Ez így érthető kb mit szeretnék kérdezni? iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
Jól értelmezem hogyha a mostani Next S-em váltom Mobil L +1GB-ra akkor 7500-ra nő az előfizetésem?! Hűségidőben vagyok még..
-
norberto_th
aktív tag
Olvastam hogy a kapcsolat pontokat fel kell használni szept. 31-ig mert megszűnik ez a program. Marha jó mert gyűjtögettem direkt, biztos valami marhaságot találnak ki helyette...
Namost semmire nem tudnám költeni, csak lottóra. Hogyan tudok vele lottózni?! Letöltöttem ezt a monilvásárlás appot de itt is sms-t küldene, nincs olyan hogy a pontokat vonja le. Valaki tudja hogy működik ez?
Köszi! iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
Egyik haverom azt mondja a telekom appot nyomkodva, felkínálta neki a rendszer az új csomagok egyikèt így visszaváltott egy kisebb csomagra. Állítása szerint nem írta a rendszer hogy újabb két évvel hosszabbodna a hűség, de én gyanítom hogy ettől függetlenül is hosszabbodott most neki. Szerintetek? Illetve ezt visszacsinálhatja még?!
-
norberto_th
aktív tag
Erre senki?
-
norberto_th
aktív tag
Ha igényeltem eseti adatbővítő opciót (200mb) akkor ezt le kell mondani majd valamikor, vagy ez csak egy egyszeri igénylésnek felel meg és lejár a fordulónapon?!
-
norberto_th
aktív tag
Ha rendeltem eseti adatbővítőt, ami a fordulónapig használható fel, azt le kell mondani mert megújul?! Vagy csak lejár és nem újul meg?
-
norberto_th
aktív tag
Mikortól lesz az a törvény, hogy nem kötelezhetnek a szolgáltatók 2 év hűségre hosszabbításkor és csak 1 évet is lehet kötni, viszont nem lehet drágább annál, mint amennyit addig fizetett az előfizető, míg le nem járt?!
-
norberto_th
aktív tag
Leadtam javításra az iphone-om, aztán kedden este 6-kor elhagyta a tmx szervizközpontot, viszont azóta semmi a telefontól, a telekom nem tud róla semmit, pedig hozzájuk fut be, aztán jön tovább. Elvileg ma kellene megjönnie de semmi egyelőre arról, hogy valóban ma jön-e. Anno amikor felhívtam a telekomot megtusták mondani, most nem. Ilyenkor mit lehet tenni hogy se a szervíz nem tudja mivel ők elküldték, se a telekom?!
-
norberto_th
aktív tag
Hali!
Az iPadek is függetlenek, vagy függetlenítetni kell azt is? Egy Air 2-m van.
Illetve ha kiküldik a függetlenítő kódot akkor azt hova kell majd beírni vagy mit kell vele kezdeni?Egyébkent elég vicces ez a telekom, hogy meg is szüntette a tarifakedvezményes díjcsomagokaz, akr veszek készüléket akár nem...
-
norberto_th
aktív tag
Az szuper, ugyanis nekem is cserélték gariban, akkor buktam egyelőre?
-
norberto_th
aktív tag
Ez mit jelent?
Havi díj kedvezménnyel (7500 Ft vállalt minimum havi díj)
A havidíj 6500Ft nem 7500, ezt higy kell értelmezni? iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
norberto_th
aktív tag
válasz Soulfly842 #91950 üzenetére
Személyes ügyfélszolgálaton nekem meg azt mondta a srác hogy ha nem járt le a hűség, akkor nem függetleníthetem még, viszont rég ki van fizetve a telefon. Érdekes!
Egyébként az iPad Air 2 független, vagy azt is függetleníteni kell? Hol ezt mondják, hol azt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Diablo IV
- MárkaLánc
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest