- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.ótos
csendes tag
válasz
madrac #141309 üzenetére
Mégis igaza lehet @yogibear-nek,mivel az aszf-es 2500 pénz és a nekem kiírt hűség nélküli(2880) ár közötti különbség 12*-se az 4560/5000 ft,amit vissza kell fizetni,ha megtöröd a hűséget.
A dominóra áttérésért fizettem 2000-t ,de kaptam érte 2GB +40 percet
365 napra/fel se kell tölteni-vagy amennyit szeretnél,igényed szerint -
dr.ótos
csendes tag
válasz
madrac #141307 üzenetére
Nem szólt ott senki,csak itthon kezdtem pislogni,hogyis van ez a 2880
@yogibear kolléga magyarázta el-köszönet érte-a megoldóképletet.
Aztán epack mellett(a papír számlán is szerepelt epack)2* kaptam boritékost,
Na hagyjuk már.....,westendben visszakértem a dominót,
de extra pénzt nem kellett fizetnem -
-
Soulfly842
addikt
válasz
madrac #83501 üzenetére
Repülőgép módba próbáltad kirakni egy pillanatra vagy teljesen újraindítani a telódat?
Egyébként nem tudom, hogy ezt néztétek-e, de itt van a jelenlegi 4G+-os városok listája.
Ugrándozás után kicsit néha megzavarodnak. - a tapasztalatom szerint a repülőgép mód/újraindítás észhez téríti ilyenkor.
-
Bferibörs
addikt
-
Black_Raven
veterán
válasz
madrac #82176 üzenetére
Nagyon türelmes vagy, hogy ennyit próbálkozol. Én az első sikertelen nap után beintettem volna. Sőt, ha velem ilyet csinálnának, biztos nem akarnék számot hordozni hozzájuk.Mindenesetre; 1 kéne írnod egy szép emailt az ugyfelszolgalat@telekom.hu-ra. 2. ezek után biztos valami kártéritést követelnék tőlük az elvesztegetett idő/energiáért+hülyének nézésért. 3. emlitsd meg nekik hogy feljelented őket a Fogyasztóvédelemnél amiért nem tudod a számot hordozni. + küldök egy privátot is.
-
madrac
senior tag
válasz
madrac #82146 üzenetére
Bluemobile -> telekom domino fix számhordozás saga folytatás:
Corvinban azt mondták megy 1990 Ft-ért és kb fél óra alatt megvan, mert egy kolléga csinált ilyet a minap és nem volt probléma, de sajnos már zártak.
Allee-ban a korábbi 4050 Ft helyett, mostmár 1990+1350 Ft-ba kerül, ami szerintük tutifix, a minap már csináltak ilyet állítólag és működött, de egyébként is felejtős a történet szerintük, mert kb fél nap az elintézési ideje és különbenis a backoffice csoport aki a számhordozást végzi, csak du. 6 óráig van....Panaszt nem voltak hajlandóak felvenni, mert nem vagyok ügyfél...
Üzleten kívül telefonos ügyfélszolgálat felhív: többszöri telefon félrerakás után továbbra is csak azt mondták, hogy 990 Ft vagy 1990 Ft a díja, attól függően hogy melyiket választja az ember, és mondták, hogy akkor az üzletben rosszul csinálták, ha többet kértek el érte. Azt tanácsolták, hogy az üzlettel hívassam fel a háttér csoportot akik majd felvilágosítják őket, hogy az nem annyi... -
norbiv8
tag
válasz
madrac #81943 üzenetére
Nem hittem volna, hogy ez ilyen nagy feladat. Kb 55 perc után közölte a hölgy, hogy most nem tudja megcsinálni a számhordozást. Központi hiba van. Hát szabad az ügyfelet nyíltan hülyének nézni?? Ott ülök nem messze tőlük, hallom, hogy az ügyintéző valamit rosszul csinált, " Blue-s számot másképp kell hordozni" mondja neki a másik ügyintéző. Erősen küzdenek, majd telefonálgatás. Szerintem valamit el.... rendesen, amit nem tudtak kijavítani. Megkértek, hogy menjek vissza hétfőn. Pff.
-
StLui
veterán
válasz
madrac #81683 üzenetére
"Domin fix csomag 990 Ft az üzletekben, maradjunk ennyiben."
Igen de ez csak ha új sim-et veszel, minden egyébtől, hordozás, váltás stb mentesen, és 40 percet 500MB-ot kapsz.
Ha váltasz vagy hordozol akkor 1990, személyesen lehet csak, és 80perc 1GBHa újat veszel online, akkor 990 80perc 1GB
szóval még most is kevered a szezont a fazonnal
-
goop
őstag
válasz
madrac #81681 üzenetére
Befejezhetnéd már. Utcáról bemész, akkor vehetsz 2000 Ft ért dominó csomagot, mert macera, munka van vele, ugyanez áll a hordozásra is. Ha neten rendeled, kevesebb macera, neked is olcsóbb, csak ez hordozásnál nem játszik. Tetszik - nem tetszik ezek a lehetőségeid, ha a telekom szolgáltatásait kívánod igénybe venni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
madrac #81644 üzenetére
Képzeld, nem kioktatni akartalak, hanem felhívni a figyelmedet a valós tényekre, mivel kicsit botorságokat írtál le tényadatként. Ha 26 helyen akarták volna rosszul intézni, akkor is ezek a valós tények.
Képzeld, van lövésem a dologról, s olyan személy vagyok, aki ezt pár perc alatt ki is tudja vitelezni.
még külsős segítség és telefonálgatás nélkül is.
Azt se tudják szerintem, hogy mi a különbség a kettő között díjcsomag névbeli eltérés szerint. Közel sem azt nézik, nagyon nem - hanem az adott cikkszámot. 80 Perc, 1GB 234FF, stb...
S a cikkszámban lövésük nincs h. mit jelent a DFIXE
Légyszíves, ne háborogj, ha valaki rengeteg fals adat után leírja neked a valós tényeket.
Köszönöm.
4050 Ft a régi folyamatban volt, régi díjcsomagok szerint Azt mondták megszokásból.
-
embe
nagyúr
válasz
madrac #81644 üzenetére
"Továbbá mégegyszer mondom, fix extrára nem lehet számot hordozni, ezt több ügyintéző és ügyfélszolgálatos is állította,"
DE LEHET!!! Ennek a neve: brand váltás.
Mint írtam, ugyanezt a folyamatot csináltam végig tegnap. Bluemobile-ról ----> Dominó Fixre.
Én is a neten igényeltem meg.
1 munka napon belül visszahívtak, akkor megtudtam én is, hogy csak személyesen mehet a dolog.
Bementem tegnap Nyíregyházán egy T-Mobile üzletben, és ott az ügyintéző megcsinálta. Igaz én kaptam az utolsó ilyen simet, akkor el is ffogyott ott.
És hamar megvolt. Ez nekem 1990Ft.-ba került. És él a szám, megtörtént a számhordozás.
' becs szó így volt.Egyedül azzal küzdök, hogy nem tudom a felhasználói fiókomhoz adni, a jelszónál általános hibára hivatkozik. És telefonos ügyintéző sem tudta ezt megcsinálni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
madrac #81644 üzenetére
A SIM hiányról nem tehet a T-Pont, lett 1 jó csomag, sajnos nagy az érdeklődés... Te sem véletlenül váltanál.
Engem is hajtottak el havidíjas->domino váltásnál SIM hiány miatt, email, telefon lehet panaszt tenni, nekem segítettek 2 nap alatt.
2 hónapja 4050forint volt a díja, amiből 2700 lebeszélhető.
Előfizetéses SIMet pedig az eltérő HLR miatt nem tud Dominora kiadni...A fórumtárs szerintem többet tud, mint hinnéd...
-
Soulfly842
addikt
válasz
madrac #81623 üzenetére
Nem. Nagyon nem jól tudod.
Az üzletekben két kiszerelés létezik.
1, 990 Ft 40 perc lebeszélhetőség, 500MB
2, 1990 Ft 80 perc, ill. 1GB adatforgalom, ennek megfeleltethető a Webshopos extra kiszerelésnek csak 990es áron (technikailag eltérő cikkszámmal, azonos paraméterekkel)Ha lövésed nincs a konkrétumokról akkor felesleges öngól a hangulatkeltés is, hogy téged átvertek stb...
Számhordozásnak meg nincs ára, de a kártyát ki kell fizetni. Ez pedig csak egyetlem 'kiszerelésben' lehetséges!
1990 Ft-ért 80 perccel és 1GB adatforgalommal! Ugyanez áll a havidíjasról dominóra váltásnál is!
-
embe
nagyúr
válasz
madrac #81610 üzenetére
Nekem azért egyszerűbben ment.
Én is Bluemobile-ről hordoztam Dominó Fix-re.Hasonlóan megigényeltem a számhordozást neten, még szombaton. Azt ígérték a válasz emailben hogy 1 napon belül visszahívnak. Valóban hétfőn hívtak is. Közölték velem, hogy Dominóra csak személyes ügyintézéssel működik a dolog.
Ma bementem az egyik nyíregyházi Telekom üzletbe. Ott az ügyintéző srác gyorsan lebonyolította a brand váltást. Igaz mondta, hogy ez az utolsó ilyen sim kártya.
És nem kellett fizetni csak a normál Dominó Fix árát, nem az akciósat, vagyis 1990-et. Közben elbeszélgettünk, és két másik havidíjas előfizetésemet is módosítottam. Gyorsan lezajlott az egész, bonyodalmak nélkül. -
jamike
csendes tag
válasz
madrac #80212 üzenetére
Szia!Nekem 1500 ft volt nem 4000.Viszont az ezrest lebeszélhettem.Egyenleget nem tudták áthozni(bár nem is forszíroztam)bluemobile-ról telekom domino.Fél óra volt míg megcsinálta az ügyintéző!Hozzáteszem partnerüzletben.A nagy telekomnál kitaláltak mindent csakhogy ne kelljen megcsinálni(szhely)
-
goop
őstag
válasz
madrac #80217 üzenetére
Mindenhol így megy, bemész és kell venned egy sim kártya csomagot, 2-3-4000 Ft-ért. Voda nál van a későbbi ráhordozás, azzal azok szoktak trükközni akik vissza akarnak menni a jelenlegi szolgáltatójukhoz, és így ingyen megvan a hordozás a vodához.
Ez persze mind a feltöltősre vonatkozik, válts előfizetésre és ingyen kapod a kártyát. -
goop
őstag
-
válasz
madrac #65230 üzenetére
a my telekom felületen és a telekom alkalmazás által is megrendelhető, úgy is az olcsóbb bővítős opció aktiválódik, ha minden feltétel adott.
313313; olyan telefont venni most, ami csak 3g képes?
nem lesz kompromisszumos, hogy az országban sok helyen nincs 3g, de 4g/lte már igen, és ez az arány nőttön nő? -
Varszegig
veterán
válasz
madrac #65081 üzenetére
A telekomnál nem csak papíron van tiltva, hanem valóban is, viber, facebook messanger, egyikkel sem lehet telefonálni. A telenor az, akinél csak papíron megy a tiltás. De én kérek elnézést, ha már ilyen k*va drága a mobilinternet, mint Magyarországon, akkor arra szeretném használni, amire akarom. Amelyik szolgáltató ebben korlátoz, az elmehet a p*ba.
-
HXY
addikt
válasz
madrac #65065 üzenetére
Megszűnt náluk a 128kbps-re való korlátozás.
Ezentúl minden csomagot ha elérted a limitet 32kbps-re korlátoznak.
És míg a 128 tökéletes volt voipra, addig a 32 nem éppen.
Még ha G.729-et használnánk, annak is kell minimum 64kbps.Ha valakinek van 5000Ft alatt is használható kuponja, akkor kérem jelezze!
-
A@ron
tag
válasz
madrac #63284 üzenetére
Pont fordítva van, mint ahogy érted. Az előfizetés előnye itt is kijön, mert ha valaki ellentmond, akkor amíg a szerződése tart, addig azokat az árakat kapja. Míg aki ragaszkodik a feltöltőkártyáshoz, az itt is rosszabbul jár. Hiszen itt őt nem kötik olyan szigorúan a dolgok, viszont a szolgáltatót sem.
Az meg, hogy vannak jól informált, de rendkívül korlátolt munkatársak is, minden egyes szolgáltatónál így volt, akikkel én valaha kapcsolatban kerültem, legyen az telenor, UPC, DIGI vagy épp a Telekom. Ha azt feltetelezed, hogy ez nem így van, akkor sajnos fogsz még egy párat koppanni ezzel kapcsolatban...
Nekem volt "szerencsém" a Telenor listáját is nézegetni családi érintettség miatt, ott 2 napos határidővel kellett ellentmondani. És nem 1-2 forintos (bruttó!!) percdíj vagy 50 forintos havidíj emelésről volt szó, hanem sokszor 600-800 forintokról per előfizetés, ami ráadásul nem lebeszélhető.
-
A@ron
tag
válasz
madrac #63267 üzenetére
Hát ennek a posztnak az első felében amit írtál, az alapján azt feltételezném, hogy teljesen képben vagy, de a második felében össze-vissza kevertél mindent.
Tisztázzuk: mindegy hogy úgy fogalmazunk, hogy új szerződéskötésnek minősül, vagy a szabályok saját magadra vonatkozólag kötelező érvényű elismerésének, vagy a hatályos ÁSZF automatikus elfogadásának, a lényeg, hogy ha feltöltöd, akkor már az új tarifákkal beszélhetsz. Ez valahol logikus és érhető is szerintem, eddig is csak ritka esetben érte meg feltöltőkártyásnak lenni, ezután sem lesz másképp.
Az, hogy az egyik t-pontban az egyik ügyintéző nem hallott erről, hát, nem akarlak kiábrándítani de sajnos ez nem jelent semmit.
-
-
-
válasz
madrac #61763 üzenetére
Ha nem forgalmazol adatot pár mp-ig, akkor visszavált a teló UMTS-re (ez a 3G). Adatforgalmazásnál felvált HSPA+-ra (H+), ennél a váltásnál viszont eltelhet 1-2 mp. Ezt minden készülék csinálja, így van beállítva a hálózat. Viszont sajnos ez tapasztalatom szerint még böngészésnél is nagyon érezhető. LTE-nél viszont nincs ilyen váltogatás, emiatt is sokkal gyorsabban reagál mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest