Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Magisk
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ez az EarFun Free Pro 3 ez jobb cucc egyébként mint a SpaceTravel (1 vagy 2)? Mert ha már veszek fülest, lehet tennék vele egy próbát.
-
Janaboy
veterán
válasz
fekete-puma
üzenetére
Azt sajna nem tudom.
-
Janaboy
veterán
válasz
fekete-puma
üzenetére
Az is jó cucc

-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Sziasztok! Látom, hogy van Moondrop Space Travel 2 is már. Vélemények? Érdemes megvenni? Én nagyon szeretem az első szériát.
-
blueye
veterán
-
itroh
tag
Üdv nektek, minél olcsóbban szeretnék egy vállalható fülest, asszony pajtásnak pl. Született Feleségeket nézni, semmi flinc-flanc pl. anc nem kell. Tipp esetleg?
mondjuk 10.000 forintig.
szerk.:
pl. Earfun Free Pro 3 vagy a sokat emlegetett Qcy T13 ANC? -
Alajos85
csendes tag
válasz
Willie
üzenetére
Szia!
A Huawei Freebuds Pro 4 még mindig az egyik legjobb telefonbeszélgetésre.
Az én kutatásaim alapján a legjobb!
Ezt a személyes tapasztalatok miatt csak megerősíteni tudom.
Sok barátomat beszéltem már rá és mindenki nagyon öröl neki!
Én fűnyírás közben, turmix készítés közben és bármilyen szituációban is simán beszélgetek másokkal és nincs gond. Nem tudják, hogy éppen mit csinálok.
Teljes szabadságot ad a hívások közben.
Egyik barátom sokat tömegközlekedik és minden rendben van a beszédminőséggel!
Várom a Huawei Freebuds Pro 5- öt megjelenését, mert kíváncsi vagyok, hogy ez hogy lehetne még jobb!
-
Janaboy
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nincs már garancia?
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok,
kicsit speciálisabb kérdésem lenne. Egyik barátomnak adott egy Sony WF-C500 earbuds fülese aminek az egyik teteje sajnos levált és el is veszett. Felmerült bennem, hogy lehetne 3D nyomtatni egy ilyen tetőt, de ugyebár a gomb is ott van. Tudtok esetleg illetékest, vagy hallottatok ilyenről, hogy a Sony megoszt ilyen 3D modellt kérés esetén?
Az alábbi kettőt találtam eddig, de ezek még elég részmegoldások eddig:
Button cover
RenderA második linkkel az a bajom, hogy ugye renderhez készült, ezért a belsején tuti sokat kéne még alakítani. Bár tudok 3D modellezni, csak mostanában kevesebb rá az időm.
Köszi! -
mike1334
veterán
Sziasztok!
30e forint körül van ennél jobb vezeték nélküli fülhallgató, ami open ear (nem agybadugós) kialakítású? Köszi!
[link] -
celf
őstag
Sziasztok!
AirPods 4 (anc) hogy lehet, hogy pár webshopban ilyen 64-70k, míg a hivatalos ár 85k?
Ipon még mindíg megbízható? Vagy esetleg MrMobilt ismeri valaki? -
-
kp78
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére

Kíváncsi leszek.
Remélem az én sablon fülembe jól fog illeszkedni/passzolni.
-
Én is berendeltem most egy Huawei Freebuds 6-ot feketében. Nekem is 11.14-re küldték a csomagot. Pont jól jön mert amúgy is rendelni akartam egy tefal kontakt grillt szóval legalább csak 1 szállitási költség kell.
Kiváncsi leszek a Freebuds 6-ra, sajnos nekem csak a nyitott fülesek játszanak, volt már nekem Freebuds 5 csak a töltőtok hibája miatt küldtem vissza de egyébként az egyik legkényelmesebb fülesem volt eddig amiket használtam. (Samsung buds 3, Edifier W320TN, Soundpeats air 2,3,4) az asszonynek van egy huawei freebuds se 2-je na ez még nagyon kényelmes szerintem. Majd megpróbálom összehasonlitani a Freebuds 5-el emlékből meg a jelenlegi samsung buds 3-al, ami szerintem nagyon jó sok szempontból de sajnos a kényelem nem az igazi hosszútávon és eléggé csúszkál a fülemben a hülye fényes felület miatt, a tok kialakitása miatt pedig nem lehet rá szilikont rakni. Leukoplaszt csikokkal ugyan sokat javítottam a komforton de valahogy még igy se olyan kényelmes mint a Huaweik szoktak lenni.
Mikrofonban a Huawei freebuds 5 meg a samsung buds 3-on kivül nekem az összesnél panaszkodtak a hangomra de ezeknél mindenki dicsérték eddig ami nekem fontos pont. -
Janaboy
veterán
válasz
fekete-puma
üzenetére
Igen, nyilván jobb de a Pro 4 magasabb kategória és normálisan majdnem duplája az ára is.
-
joshua7
veterán
Egy Edifier fülest használtam az elmúlt közel 2 évben (NeoBuds Pro TWS ANC), ami sajnos meghalt (a bal oldali hamarabb lemerült, emellett halk volt, nem reagált a hangerő változtatására). Az emagnál le tudnám vásárolni (nem javítható a cucc), ehhez kérek tippeket, mi érheti meg. Edifiert nem akarok most. Az anno 25e volt, max +10e-ig nézek. In-ear, ANC legyen, emagos szállítás. Ez a választható lista.
B opciónak ott persze a pénz vissza.
Köszönöm! -
kp78
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Én bevállaltam/próbáltam egy fekete Freebuds 6-ot, ezt tudtam közeli MM-ba is rendelni.
Viszont jó sokára, 11.14-re igazolták vissza, h várhatóan átvehető.
"Néztem azt is, de arról nem olvastam jókat"
Emlékszel esetleg vmi konkrétumra?
-
Gebi07
friss újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Hittem neked, végül egy Freebuds Pro 4 jött haza velem.
-
Willie
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy sikerült lecsapnom a Huawei Freebuds Pro 4 akcióra. Akkor lesz biztos, ha ma este személyesen átveszem.
Köszönöm, hogy belinkelted tomee007007. 
Nekem csak telefonálásra kell, tömegközlekedésen is, megfelelő lesz a mikrofonja? Oneplus Buds 4 rendelést mondtam vissza miatta. Remélem nem bánom meg.

Üdv.
Willie
-
ThorsHUN
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Na ez meglepett. Janaboynak freebuds 5-öse van, azt gondolná az ember, hogy a 6 az up és nem downgrade
-
Azteeek
tag
Sziasztok
20k alatt szeretnék egy fülhallgatót, semmi extra csak ne legyen nagyon doboz hangja
Qcy ht10 pro-t néztem, ebben a kategóriában van esetleg ami jobb lenne? Nem nagyon vagyok otthon a témában
Köszönöm -
tomee007007
addikt
Denon Pearl Pro pedig bekúszott 65.000 alá....
-
Gebi07
friss újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
A Freebuds 6-os is ugyanennyi, ha valaki nem szereti az agybadugóst.
-
RedCactus
senior tag
Óbudán a Stop Shop-ban van még a fehér Freebuds pro 4-ból, ha valakit érdekel még...
-
Eversmann
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Mikor megláttam, szívbaj kerülgetett
De aztán látom, csak pár áruházban lehet átvenni (Szolnok, Nyíregyháza, Kispest). Így nem annyira frankó
Max, ha így, valakinek nem tetszik és felteszi HV-ra. -
Janaboy
veterán
válasz
fekete-puma
üzenetére
De, szerintem érdemes extra garanciát venni, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Egérpad topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De aztán látom, csak pár áruházban lehet átvenni (Szolnok, Nyíregyháza, Kispest). Így nem annyira frankó