Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
-
senki66
senior tag
Azt nem tudom, hogy jobb e, én is csak most ismerkedem vele, én is inkább csak kérdéseket teszek fel. Esetleg abban jobb, hogyha jól tudom ez akár SIM kártya nélkül is használható bármilyen eszközről (böngészőből)
Na meg akkor amit CineDOD1 írt: "Az immmr-rel bármelyik hazai szám (vezetékes is) ingyen hívható, plusz sok külföldi is." ez egyben válasz az én előző kérdésemre is.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Szerintem azért javasolták, hogy válassz hozzá csomagot, mert máskülönben a domino Surf díjcsomagnál a 150 MB adatforgalmon túl napidíjas internet aktiválódik. Úgy már - ha plusz internetet is kér hozzá az ember - akkor csak belassít, de ezt követően is bármeddig használható.
Villámkérdés.
Azt valaki próbálta már, hogy a Domino Surf, technikai net és a maraton opció használható együttesen? (vagy mindenképpen kell neki a domino surf-ben alapértelmezett napinet?)
Esetleg egy domino most-val megtoldva nem rossz párosítás
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Ja, így már értem. Nem bontottad ki az igazság minden részletét.
Ha van net a csomagodban, akkor az olcsóbb 690-es ár van, ha nincs net, akkor az 1090Ft-os ár van 200 megáért. Vagyis most idéntől picit olcsóbb, az Áfa csökkenés miatt.Ha Surfre váltasz, akkor 890-ért kapsz 150 megát.
Nekik brutál nagy a haszon még így is. -
Soulfly842
addikt
Jelenleg opciós díj nélküli, havonta megújuló kiegészítő opció.
Spekulatív rész:
Alapul véve a piaci tendenciákat nem tartom valószínűnek, hogy opciós díja lenne. Sőt, inkább az lenne a valószínű forgatókönyv, hogy egyéb piaci szegmensben, akár egy szolgáltatón belül is érdekes mozgások legyenek.Amit tényszerűen tudunk:
Az új kiegészítő opciók jelentős hányada elsőnek promóciós jelleggel, adott végdátumhoz kapcsolva kerül bevezetésre.. de pl. a GoNet/netplusz opciók - a promóciós mivoltjuk ellenére - kisebb-nagyobb módosításokkal kb 4-5 éve futnak... mindig egy adott dátumig voltak megjelölve, de mindig új és új érdekes formátumai láttak napvilágot.
Tényeket senki nem fog itt kapni. A hónap végén/jöv hónap elején minden kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
Ahogy írod, a díjcsomag árát minden esetben ki kell fizetni, ha kihasználod, ha nem. Ugyanígy a NetPlusz S (amennyiben a teljes naptári hónapban aktív volt) 691 Ft-os árát is ki kell fizetni, tehát a díjcsomag illetve a NetPlusz havidíja az alapértelmezett összeg amit ki kell fizetni.
Hogy az adott havi számla milyen tételekből áll össze, minden esetben részletezi a Telekom, így a legbiztosabban az alapján tudod megnézni, melyik hónapban mire mennyit fizetett.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dptrsk
Topikgazda
Move XSnél nem 2290, hanem 1990 volt a lebeszélhetőség.
A számla pedig:
Havidíj:2290
Epack:-300(ha eszámlát kér és elektronikusan fizeti)
Netplusz S:690(hó első és utolsó napja közt számlázódik, az aktív napok szerint)
Belföldi Forgalom: x
Lebeszélhetőség: -y
y=x, ha x 1990 forint alatt van.
y=1990, ha x több 1990nélAzaz a havidíjat kifizeted mindenképp, s maximum annyi kedvezményt kapsz, amennyi a forgalmad vagy 1990 forintot, ha ennél több.
-
-
Black_Raven
veterán
Viszont nem értem miért mondanád le egyből, amikor a következő hónapban is megkapod a 4szeres adatot? Ennél nagyobb marhaságot rég hallottam.2.hónap végén elég lemondani és utána megint csomagot váltani.Én csináltam ezt 6 hónapig 3csomaggal.De utána nem lehetett újrakezdeni mert egy évben csak egyszer vehetsz részt ilyen akcióban.
Megkérdeztem működik ahogy leírtam.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
gerii
addikt
Azt én sem tudom, hogy mit keresek még az előfizusok között az 5 éves díjcsomagommal 36Ft/perc alapon, mikor a Domino is olcsóbb már. Talán a net is olcsóbbra jönne ki, egyszer feltölteném 20k-val, aztán hónapokra megvagyok...
Előfizetések terén nem várható árcsökkentés/net növekedés a 4k alatti csomagokban?
-
dptrsk
Topikgazda
Pl egy. 3 gyerekes 5 fős családnak, akik nem telefonálnak sokat, szinte csak egymással beszélnek, de azt naponta sokat.
Ha a vezetékes is Telekom szolgáltatás.
2*1970 forintért ingyen beszél az 5 SIM.Ha nincs/nem telekom a vezetékes:
2*1970+5*190 = 4890/hó ingyen beszél 5 SIM.Ennyiért nem nagyon van flotta 5 SIMmel, ha csak egymással beszélnek.
(s ezen esetekben nincs beleszámolva az esetleges ügyfélmegtartó kedvezmény..., amivel akár 970/hó a Move XS...)
-
senior tag
-
dptrsk
Topikgazda
-
norbiv8
tag
-
313313
addikt
Havi 2k/fő áron ingyen telefonálhat egymással 2,3,4,5 fő. Ebből elég ha kettő előfizetéses, másik 3 lehet dominós. Ez az előnye a kis előfizetésnek. Na meg mikor kapsz jó ajánlatot, csak írjál alá 2 évre...
Szerk.: Ezek az új díjcsomagok szerintem nem a legjobbak...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen