- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Igaz, kivéve néhány telefont, amik már Dual 4G (és Dual VoLTE) képesek: Huawei Mate 10 Pro (a sima Mate 10 is, de hazánkban csak a Pro kapható hivatalosan) és a Honor View 10.
A többi leírták előttem, a kétkártyás aktív telefonoknál a 4G + 2G jellemző, a csak kétkártyás készenlétre képesek pedig 4G + 3G kombinációt tudnak. -
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
A rövid válasz: nem igaz.
A hosszú meg bonyolult.
Sajnos telefon fűggő.
Több szinten is, aktív vagy passziv dual sim, illetve a slottok támogatása lehett:
a.
Mindkét slot tud 4G-t átkapcsolás nélkül is.
b.Mindkét slot kiválasztható 4G-re de a másik lekapcsol 2G-re.
c.Csak az egyik slot tud 4G-t.
2.
-
Tomikaa.
tag
Igen, be kell kapcsolni. Domino Most csak belföldes opció, EU-ban a Fix alap 25 Ft-os percdíja érvényes (ha Magyarországról hívnak, az továbbra is roaming díjas). Maraton eredetileg csak belföldön működött, szeptember óta EU-s, csak be kell kapcsolnod az adatroamingot a telefonodon. Annyi a korlátozás, hogy a 4 gigásból 3 giga használható fel EU-ban.
-
k-adi
nagyúr
Időközben átolvastam újra a kommented és láttam, hogy telefonon egyeztettél. A zöld pipa akkor van ha ONLINE egyeztetsz és ott a művelet végén kiírja, ha sikeres. Viszont te telefonon egyeztettél, így neked ilyen nincs.
Ha idén vetted a sim-et illetve a telefonos egyeztetés során azt mondta az ügyintéző, hogy sikeres (bár annak visszaigazolására még várnod kell) akkor kevésbé van okod aggódni. -
tsteve
senior tag
nem is hinnéd mennyien vannak régi csomagokban dominóban is... számlásban meg különösen... nem mindenki számolgat ám úgy, mint az itt fórumozók... valójában csak 20-30% a tudatos felhasználó a legtöbb területén a távközlési szolgáltatásoknak... s van olyan is (nem kevés) aki tudatosan marad lezárt csomagban mert az vmiért jobb neki..
-
tsteve
senior tag
az új (jun. 1-től érvényes) ÁSZF annyi korlátozást ír csak, hogy havi max. 100 perc lesz domino-ra eu-ban az ingyenes hivásfogadás, afölött 4.2 ft/perc.. egyébként úgy használhatod majd az élő csomagokat mint itthon... lezárt csomagokról még nem tudunk semmit, azokra május 1. az utolsó Ászf kiadás dátuma...a Vodafone nem tette lehetővé a lezárt csomagjai esetén a bennefoglalt percek és gigabájtok eu-s használatát, s ez nem túl jó előjel...
-
313313
addikt
-
-
dptrsk
Topikgazda
-
-
dptrsk
Topikgazda
Pl egy. 3 gyerekes 5 fős családnak, akik nem telefonálnak sokat, szinte csak egymással beszélnek, de azt naponta sokat.
Ha a vezetékes is Telekom szolgáltatás.
2*1970 forintért ingyen beszél az 5 SIM.Ha nincs/nem telekom a vezetékes:
2*1970+5*190 = 4890/hó ingyen beszél 5 SIM.Ennyiért nem nagyon van flotta 5 SIMmel, ha csak egymással beszélnek.
(s ezen esetekben nincs beleszámolva az esetleges ügyfélmegtartó kedvezmény..., amivel akár 970/hó a Move XS...)
-
gerii
addikt
Azt én sem tudom, hogy mit keresek még az előfizusok között az 5 éves díjcsomagommal 36Ft/perc alapon, mikor a Domino is olcsóbb már. Talán a net is olcsóbbra jönne ki, egyszer feltölteném 20k-val, aztán hónapokra megvagyok...
Előfizetések terén nem várható árcsökkentés/net növekedés a 4k alatti csomagokban?
-
Black_Raven
veterán
Viszont nem értem miért mondanád le egyből, amikor a következő hónapban is megkapod a 4szeres adatot? Ennél nagyobb marhaságot rég hallottam.2.hónap végén elég lemondani és utána megint csomagot váltani.Én csináltam ezt 6 hónapig 3csomaggal.De utána nem lehetett újrakezdeni mert egy évben csak egyszer vehetsz részt ilyen akcióban.
Megkérdeztem működik ahogy leírtam. -
dptrsk
Topikgazda
Move XSnél nem 2290, hanem 1990 volt a lebeszélhetőség.
A számla pedig:
Havidíj:2290
Epack:-300(ha eszámlát kér és elektronikusan fizeti)
Netplusz S:690(hó első és utolsó napja közt számlázódik, az aktív napok szerint)
Belföldi Forgalom: x
Lebeszélhetőség: -y
y=x, ha x 1990 forint alatt van.
y=1990, ha x több 1990nélAzaz a havidíjat kifizeted mindenképp, s maximum annyi kedvezményt kapsz, amennyi a forgalmad vagy 1990 forintot, ha ennél több.
-
btudos
nagyúr
Ahogy írod, a díjcsomag árát minden esetben ki kell fizetni, ha kihasználod, ha nem. Ugyanígy a NetPlusz S (amennyiben a teljes naptári hónapban aktív volt) 691 Ft-os árát is ki kell fizetni, tehát a díjcsomag illetve a NetPlusz havidíja az alapértelmezett összeg amit ki kell fizetni.
Hogy az adott havi számla milyen tételekből áll össze, minden esetben részletezi a Telekom, így a legbiztosabban az alapján tudod megnézni, melyik hónapban mire mennyit fizetett.
-
Soulfly842
addikt
Jelenleg opciós díj nélküli, havonta megújuló kiegészítő opció.
Spekulatív rész:
Alapul véve a piaci tendenciákat nem tartom valószínűnek, hogy opciós díja lenne. Sőt, inkább az lenne a valószínű forgatókönyv, hogy egyéb piaci szegmensben, akár egy szolgáltatón belül is érdekes mozgások legyenek.Amit tényszerűen tudunk:
Az új kiegészítő opciók jelentős hányada elsőnek promóciós jelleggel, adott végdátumhoz kapcsolva kerül bevezetésre.. de pl. a GoNet/netplusz opciók - a promóciós mivoltjuk ellenére - kisebb-nagyobb módosításokkal kb 4-5 éve futnak... mindig egy adott dátumig voltak megjelölve, de mindig új és új érdekes formátumai láttak napvilágot.
Tényeket senki nem fog itt kapni. A hónap végén/jöv hónap elején minden kiderül.
-
Zeki
nagyúr
Ja, így már értem. Nem bontottad ki az igazság minden részletét.
Ha van net a csomagodban, akkor az olcsóbb 690-es ár van, ha nincs net, akkor az 1090Ft-os ár van 200 megáért. Vagyis most idéntől picit olcsóbb, az Áfa csökkenés miatt.Ha Surfre váltasz, akkor 890-ért kapsz 150 megát.
Nekik brutál nagy a haszon még így is. -
Soulfly842
addikt
Szerintem azért javasolták, hogy válassz hozzá csomagot, mert máskülönben a domino Surf díjcsomagnál a 150 MB adatforgalmon túl napidíjas internet aktiválódik. Úgy már - ha plusz internetet is kér hozzá az ember - akkor csak belassít, de ezt követően is bármeddig használható.
Villámkérdés.
Azt valaki próbálta már, hogy a Domino Surf, technikai net és a maraton opció használható együttesen?
(vagy mindenképpen kell neki a domino surf-ben alapértelmezett napinet?)
Esetleg egy domino most-val megtoldva nem rossz párosítás
-
senki66
senior tag
Azt nem tudom, hogy jobb e, én is csak most ismerkedem vele, én is inkább csak kérdéseket teszek fel. Esetleg abban jobb, hogyha jól tudom ez akár SIM kártya nélkül is használható bármilyen eszközről (böngészőből)
Na meg akkor amit CineDOD1 írt: "Az immmr-rel bármelyik hazai szám (vezetékes is) ingyen hívható, plusz sok külföldi is." ez egyben válasz az én előző kérdésemre is. -
senki66
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft