Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz Schizoka #37254 üzenetére
Az akcionekem.hu oldalra tudsz regisztrálni, de annak az akciónak már rég vége, lesz majd másik.
Megnéztem., most is van sorsolásos nyereményakció.[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
-
tomy86
addikt
válasz Schizoka #47574 üzenetére
Hívásértesítő
Lehet, hogy a telefonban lettek elállítva az átirányítási beállítások. Nem elérhető, foglalt stb. esetén.[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Schizoka #61669 üzenetére
Akkor igen, ha univerzális egyenleg
-
Soulfly842
addikt
válasz Schizoka #68055 üzenetére
Szia!
Tényleg lezárásra kerül, de csak december 1-től.
Szerintem meg volt az emlék a kollégánál, hogy lezárják, s ebből dolgozott
Ezernyi információval és szolgáltatásokat érintő változásokkal bombázzák őket folyamatosan
Menj be vagy telefonálj be a 1430-ra és kérd ismét. December 1 előtt még bárki aktiválhatja, ha az adott kiemeltségi szintnek megfelel.
-
radio100jozs
őstag
válasz Schizoka #71461 üzenetére
Ismerős sztori, ez nekem sem sikerült, így kollégám előfizetéses Telekom telefonjáról sikerült hívnom a 1430-at, ahol már tudtam élő emberes menüpontot kicsikarni. Állítólag meg kell próbálni a 1412 vezetékes Telekom ügyfélszolgálati számot, és onnan kapcsolnak majd (de ezt én nem próbáltam még).
-
legenda
válasz Schizoka #72582 üzenetére
szia,
a készülék kapcsolódó beállításában és az előfizetésen is legyen engedélyezve a roaming.
Keem1; korábban sem minden gyártó/típus esetén volt 0 ft kezdős konstrukció, de akadt azért, most viszont nem tudom megnézni, hogy maradt olyan is, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz Schizoka #74975 üzenetére
Igen nem lesz rá garancia...
Bár kérdés milyen papírt kapott...
Nekem 2 éve cseréltek egy ot995-öst a 22. hónapban egy Lg F6-ra. Az LG-re 2 hónap garanciát kaptam...
Amúgy ha S4-et kapott volna, arra se lett volna garanciája már...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Vangelis
nagyúr
válasz Schizoka #75173 üzenetére
Akkor neki rendes árat mondtak... mondjuk a p9lite jó csedrének is számít.
Nekem max egy A3-ast akartak adni ....
A hivatalos folyamat:
A csereutalvány beváltásnál kettő lehetőség adott:
1: értékegyeztetéses csere: az S4 készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
2: visszavásárlás: az ügyfél által eddig kifizetett készülékár (teljes összeg vagy részletfizetés esetén a kezdő-, és további befizetett részletek).
Megállapítottuk, hogy a cseréhez az ár: 158 556 Ft, tekintve, hogy több mint másfél évvel az első megjelenés után vette az S4 készülékét, amikor már nem volt csúcskategóriás (voltak újabb, jobb modellek).
Mivel az eredeti állapotot kell figyelembe venni. Visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Soulfly842
addikt
válasz Schizoka #75224 üzenetére
A P8 Lite és a P9 Lite brutálisan jól sikerült sláger termék.
Kb. tavaly október óta hihetetlen méreteket öltött már a P8 Lite-nak is az értékesítési darabszáma. A P9 Lite Ennek lesz az utódja (ez kiválóan megmutatkozik már mind a készülék logisztikáján, s az ügyfelek érdeklődésén is). Új/relatíve új termékeknél - amikor a kereslet kínálat még nem mutat egyértelmű paraméterezhetőséget, akkor sűrűn előfordul, hogy a gyártónak ellátási gondjai akadnak. Szerintem ez zajlik le most a P9 Lite-nál is.
Rövidesen - várhatóan - rendeződik ez is.
-
Black_Raven
veterán
válasz Schizoka #80128 üzenetére
Értem.az jó, akkor netezhetsz.Nekem nincs új kártyám és nem is veszek.Az új szám miatt, brusztos lenne mindenkinek átdobni az új számot.Cserélgetni sem megoldás.Nem járhatok mindenfelé simtűvel a zsebemben.De neked jó netezést vele
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
jozsi968
tag
válasz Schizoka #84225 üzenetére
Nem értem, mi nem világos ezen?
" Egyeztesd adataidat online díjmentes hétvégi beszélgetésért!
Egy hétvégén át korlátlanul hívhatod a Telekom mobil- és vezetékes számait, ha telekomos feltöltőkártyás hívószámod adategyeztetését online végzed el. Az adataid online elküldése utáni első munkanapon SMS-ben értesítünk a kedvezmény bekapcsolásáról. A korlátlan beszélgetés az ezt követő első teljes hétvégén vehető igénybe belföldön, alapdíjas Telekom mobil- és vezetékes számok hívása esetén. A korlátlan beszélgetést egy hívószám esetén egy alkalommal lehet igénybe venni."
Ne csak olvasd, értelmezd is!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen