- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Schizoka #111520 üzenetére
jól bírja 12éves készülék létére. Ha megvan a kód, akkor érdeklődj a gyártónál, hogy miért nem fogadja el az imei szám alapján kapott kódot,amik ők adtak ki.
Sony Mobile Magyarország Ügyfélszolgálat
Telefonszám
+36 17 779 151
Amikor a Sony ügyfélszolgálati központ egy termékkategória kiválasztását kéri, nyomja meg a 6-os gombot, hogy a dedikált mobiltelefonos támogatáshoz irányíthassuk.Hátha ők okosabbak a problémával kapcsolatban.
Meg a Telekomnál sem árt reklamálni.
-
Keem1
veterán
válasz
Schizoka #111499 üzenetére
Ide is csak 15 számjegy írható. Mit kapsz, ha vagy az utolsó 2, vagy az első 2 számjegyet lehagyod? Az IMEI-ben van egy checksum, ami a többi számjegyből képződik, így akár egy számjegy elírása/hibás volta esetén a checksum se stimmel, így kiszűrhető az elgépelés, és validálható a helyes IMEI (nem az, hogy létezik, csupán technikailag helyes, akár még létezésre jelölhető számról van szó).
-
Keem1
veterán
válasz
Schizoka #111497 üzenetére
Most látom, a kóddal szenvedsz, sorry
Esetleg egy telefon a Telekom üfsz felé, hogy ilyenkor hogy lehet kódot kérni. Vagy személyesen intézkedni, bár én inkább a telefont javasolnám előbb.
Még valami: a *#06# is több számjegyet ad ki? Elvileg (gugli) nincs is 17 számjegyű IMEI
-
jozsi968
tag
válasz
Schizoka #84225 üzenetére
Nem értem, mi nem világos ezen?
" Egyeztesd adataidat online díjmentes hétvégi beszélgetésért!
Egy hétvégén át korlátlanul hívhatod a Telekom mobil- és vezetékes számait, ha telekomos feltöltőkártyás hívószámod adategyeztetését online végzed el. Az adataid online elküldése utáni első munkanapon SMS-ben értesítünk a kedvezmény bekapcsolásáról. A korlátlan beszélgetés az ezt követő első teljes hétvégén vehető igénybe belföldön, alapdíjas Telekom mobil- és vezetékes számok hívása esetén. A korlátlan beszélgetést egy hívószám esetén egy alkalommal lehet igénybe venni."
Ne csak olvasd, értelmezd is! -
-
Soulfly842
addikt
válasz
Schizoka #75224 üzenetére
A P8 Lite és a P9 Lite brutálisan jól sikerült sláger termék.
Kb. tavaly október óta hihetetlen méreteket öltött már a P8 Lite-nak is az értékesítési darabszáma. A P9 Lite Ennek lesz az utódja (ez kiválóan megmutatkozik már mind a készülék logisztikáján, s az ügyfelek érdeklődésén is). Új/relatíve új termékeknél - amikor a kereslet kínálat még nem mutat egyértelmű paraméterezhetőséget, akkor sűrűn előfordul, hogy a gyártónak ellátási gondjai akadnak. Szerintem ez zajlik le most a P9 Lite-nál is.
Rövidesen - várhatóan - rendeződik ez is.
-
Vangelis
félisten
válasz
Schizoka #75173 üzenetére
Akkor neki rendes árat mondtak... mondjuk a p9lite jó csedrének is számít.
Nekem max egy A3-ast akartak adni
....
A hivatalos folyamat:
A csereutalvány beváltásnál kettő lehetőség adott:
1: értékegyeztetéses csere: az S4 készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
2: visszavásárlás: az ügyfél által eddig kifizetett készülékár (teljes összeg vagy részletfizetés esetén a kezdő-, és további befizetett részletek).
Megállapítottuk, hogy a cseréhez az ár: 158 556 Ft, tekintve, hogy több mint másfél évvel az első megjelenés után vette az S4 készülékét, amikor már nem volt csúcskategóriás (voltak újabb, jobb modellek).
Mivel az eredeti állapotot kell figyelembe venni. Visszaállítani.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
Schizoka #71461 üzenetére
Ismerős sztori, ez nekem sem sikerült, így kollégám előfizetéses Telekom telefonjáról sikerült hívnom a 1430-at, ahol már tudtam élő emberes menüpontot kicsikarni. Állítólag meg kell próbálni a 1412 vezetékes Telekom ügyfélszolgálati számot, és onnan kapcsolnak majd (de ezt én nem próbáltam még).
-
Soulfly842
addikt
válasz
Schizoka #68055 üzenetére
Szia!
Tényleg lezárásra kerül, de csak december 1-től.
Szerintem meg volt az emlék a kollégánál, hogy lezárják, s ebből dolgozott
Ezernyi információval és szolgáltatásokat érintő változásokkal bombázzák őket folyamatosan
Menj be vagy telefonálj be a 1430-ra és kérd ismét. December 1 előtt még bárki aktiválhatja, ha az adott kiemeltségi szintnek megfelel.
-
Teko001
őstag
válasz
Schizoka #61669 üzenetére
Akkor igen, ha univerzális egyenleg
-
tomy86
addikt
válasz
Schizoka #47574 üzenetére
Hívásértesítő
Lehet, hogy a telefonban lettek elállítva az átirányítási beállítások. Nem elérhető, foglalt stb. esetén. -
blueye
veterán
válasz
Schizoka #37254 üzenetére
Az akcionekem.hu oldalra tudsz regisztrálni, de annak az akciónak már rég vége, lesz majd másik.
Megnéztem., most is van sorsolásos nyereményakció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest