Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Köszönöm, végülis nem kérdezett semmit, lehet azért, mert céges flottában vagyok.
-
Prien
addikt
Sziasztok! Jól gondolom, hogy ha kisebb mobilnet csomagra váltok a Gigaerős Okosvilágról, akkor hó végén külön számlázzák a multisimet majd? (2990 Ft/hó)
-
Prien
addikt
Sziasztok! Ha a munkáltatói flottához kérek multisimet, kell vinnem a munkáltatói igazolást? Az előfizu az én nevemen van, 15GB mobilnettel.
-
Prien
addikt
Ma délelőttől nálam sem oké a hálózat, térerő nulla vagy 1 pálcika, a mobilnet pedig EDGE.
Eger mellett.Bejelentettem hibára. Lehet,hogy csak a torony vacakol, mert erről kapom másik szolgáltatótól is a netet és azon is alig van térerő...
-
Prien
addikt
Régi Business Net felhasználókat kérdeznék, kisebb csomagra nem lehet visszaváltani vagy csak a honlapon nincs visszafelé váltásra lehetőség? Persze drágábbra lehet, azt engedi...

-
Prien
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én meg épp egy Note 3-ról downgrade-eltem Mega 6.3 LTE-re, hasonló okok miatt. Amire én használom, elketyegek a Megával is, viszont ez a 6.3 kijelző királyság. Bár még meg van a Note is.

Szerintem az új telók már nem adnak annyi pluszt, amennyivel drágábbak...
-
Prien
addikt
válasz
tothferenc
üzenetére
Én pár percre az email után próbálkoztam régebben, de úgyis esélytelen volt. Szerintem az e-mailt már eleve későn küldi ki a rendszer (vagy valaki).
-
Prien
addikt
válasz
Genova1983
üzenetére
Jótékony Telekom, mi ebben a furcsa?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prien
addikt
Bocs, ha már volt, de a TV GO adatforgalma ugye nem számít bele a havi adatforgalmi keretbe, jól gondolom én ezt?

-
Prien
addikt
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Nekem is ez van Note3 telefonon, jellemzően akkor van ez a jelenség, ha váltania kellene H+ és 4G hálózat között, akkor "megragad" H+ és a torony nem válaszol... adatkapcsolat ki-be oldja meg időlegesen.

-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Céges ,dolgozói flottában vagyok. Meglepetésemre egyik alkalommal az ügyintéző felhívta a figyelmem, hogy tartozékokra 20% kedvezményem van. Még fel is ajánlott egy microSD kártyát, de pont nem akartam venni. Másik alkalommal másik ügyintéző ezt a 20% kedvezményt tartozékokra , nem "látta" a gépben...
Ez most hogy van?
Nem látok bele a flotta szerződésbe... -
Prien
addikt
Hálózatot fejlesztünk, de közben hónapok óta vacakol a hálózat... kérdés,hogy mikor lesz "kész"...?
-
Prien
addikt
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Note 3 telefonomon (céges Telekom flotta 4G-vel) is szokott ez lenni, de írták fentebb is. Hálózati probléma és ez elég riasztó, pedig én is gondolkozok egy Net&Roll csomagon is...de így?
-
Prien
addikt
Van már infó,hogy a lezárásra kerülő mobilnet csomagok miatt milyen giga csomagok jönnek jóval olcsóbban?

-
Prien
addikt
800 Mhz 4G-n mekkora az elérhető maximális letöltési sebesség a szolgáltatóknál, ezt tudja valaki?
-
Prien
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
Nem egyedi jelenség! Nálam is ez van, Egerben! Szerintem hálózati hiba.
Pont ma jeleztem írásban a problémát a Telekomnak, nekem is ugyanezt csinálja a Note 3 és csak ugyanígy ki-be kapcsolással éled újra a net. Jó a telefonom és a SIM is! Amíg a 4G nem jelent meg, nem emlékszem erre, viszont mostanában nem tud a telefon váltani normálisan a hálózaton. (Nekem van 4G mobilnet a csomaghoz rendelve.)
Flottás vagyok, de komolyan, már a visszamenekülésen filózom a Telenorhoz, ha ez sokáig így marad.Szerintem minél többen jelezzük, annál nagyobb az esély, hogy történik valami!
-
Prien
addikt
Másik szolgáltató feltöltő kártyás számot át lehet hozni Dominoba? Vagy milyen lehetőségek lennének?
-
Prien
addikt
HA nem tetszik a cucc, amit a webshop küldött, elég bevinni a legközelebbi T-pontba vagy postán kell visszaküldeni?

-
Prien
addikt
Én nem is értem a lefedettségi térképen látható adatokat sem és
az év végi 97%-os lefedési ígéretet sem!Nálunk is vannak "lyukak", városon belül kör áthúzva a térerő ikon helyén, a közúton már meg sem lepődöm, ha a buszon inkább a tájat kell néznem a mobilom helyett, mert nincs térerő... Telekom 2015. Vicces.
Lépnék legszívesebben, de a flottából kilépni meg felérne egy tech-harakirivel...

-
Prien
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Alcatel Idol S-t javítottál?

-
Prien
addikt
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Hasonló, mint a telefon, rendelkezik imei számmal, így ha van rajta hűség, de nem fizetik, szerintem letiltja a szolgáltató.
-
Prien
addikt
válasz
cris78
üzenetére
Na, valami történik... még mindig ott bujkál a kisördög bennem, hogy ha az áremelés előtt köttetik 2 év hűség-szerződés, akkor az bizony elkerülhető a futamidő végéig... ez nem kiváltság, hanem ez lenne a természetes!
Más: ha van egy kinyomtatott garancia papírom egy kütyühöz, akkor az érvényes úgy vagy be kell vinnem lepecsételtetni egy T-pontba? Bocsi, ha volt korábban ilyen kérdés...
-
Prien
addikt
Domino Net&Roll és a Domino Web ,nem tudom eldönteni, melyik érné meg jobban. Nagyszülőnek, alkalmi netezésre...Valakinek van tapasztalata valamelyikkel?

-
Prien
addikt
Pár napja csapnivaló lett a hálózatom, nem kapcsolódik a telefon a netre, ha mégis, pár perc múlva eldobja... másnak is így van mostanában vagy lokális probléma lehet?
-
Prien
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha még a t-pontokban is rácsodálkoznak erre az ott dolgozók, én bármit el tudok képzelni a szolgáltatás-értékesítő háttércsoportról...

Anno még a telenorral futottam pár kört ügyészi szinten ilyen egyoldalú módosítások miatt, bár nem mondom,hogy miattam, de mivel sokan voltunk és nagy felháborodás volt belőle, a telenor vissza állította az eredeti állapotot fél évvel később! -
Prien
addikt
válasz
marositech
üzenetére
Nem lehet,hogy a szolgáltató be blöffölte csupán ezt a kényszerítő változtatást? Mert jogilag nem szabályos, ez fix.
Lehet, abban bíznak,hogy szép nyugiban átváltanak a felhasználók és nem pattan ki a fogyasztóvédelem felé semmi... ?
Bár azt is el tudom képzelni,hogy bekalkulálták a várható bírság mértékét. -
Prien
addikt
Kaptam egy e-mailt, hogy a kívánságlistára tett termék megérkezett a webáruházba, örömmel várják a megrendelést,stb...ott a link is... belépek, de semmi, ugyanazt a készlethiányt mutatja, nem is lehet rendelni.
Ilyenkor mi van? Mennyi idő, amíg frissítik a honlapot? Nem úgy kéne, hogy a honlap frissítése után küldeni az e-mailt?

-
Prien
addikt
bocsi, téves

-
Prien
addikt
válasz
whbear
üzenetére
Hello! Én is ZTE MF60-ról váltottam Huawei E5776 LTE routerre, nem bántam meg. Mivel a ZTE csak HSDPA sebességet tud, azaz névlegesen 21 Mbps-t, így ténylegesen 14 Mbps-nél nekem nem sikerült nagyobb sebességet elérnem rajta. Ez volt a fő ok, amiért leváltottam, amúgy egy nagyon megbízható kis eszköz.
Ha a tarifacsomagod olyan és lefedett helyen vagy, akkor a Huawei jó választás. Nem mellesleg az akkuja is nagyobb (3000mah vs 1500mah). Ja és nem melegszik vészesen, csak érezteti,hogy dolgozik.
-
Prien
addikt
válasz
torrente777_
üzenetére
Hurrá, jöhet Egerbe is!

-
Prien
addikt
Sehol semmi valami jó kis januári akció?

-
Prien
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszönöm, mindenképp érdeklődöm majd személyesen is.
-
Prien
addikt
Sziasztok! Van valami mód rá, hogy LTE hálózatot is elérjek mobilon céges flottában? Ez a GoNet XL drága és csak 7 Mbps...

-
Prien
addikt
válasz
Zirowe
üzenetére
Ezt a sztorit simán elküldhetnéd nekik a Facebook oldalukra vagy e-mailbe valami ügyfélszolgálatnak. Elvileg ezek a ,,szolgáltatók,, vannak értünk és nem fordítva.
Ha pedig az oda ültetett operátor nem kellően udvarias vagy felkészült, segítőkész, akkor repülő üzemmód.
Ne engedjük már, hogy ez a balkáni stílus létezzen!
Mondjuk sose lennék T-s, de nemcsak az ilyenek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)