Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 2660 Flip - JOMObil
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz Zirowe #13076 üzenetére
Ezt a sztorit simán elküldhetnéd nekik a Facebook oldalukra vagy e-mailbe valami ügyfélszolgálatnak. Elvileg ezek a ,,szolgáltatók,, vannak értünk és nem fordítva.
Ha pedig az oda ültetett operátor nem kellően udvarias vagy felkészült, segítőkész, akkor repülő üzemmód.
Ne engedjük már, hogy ez a balkáni stílus létezzen!
Mondjuk sose lennék T-s, de nemcsak az ilyenek miatt.[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Sziasztok! Van valami mód rá, hogy LTE hálózatot is elérjek mobilon céges flottában? Ez a GoNet XL drága és csak 7 Mbps...
-
Prien
addikt
válasz Soulfly842 #36807 üzenetére
Köszönöm, mindenképp érdeklődöm majd személyesen is.
-
Prien
addikt
Sehol semmi valami jó kis januári akció?
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz whbear #41735 üzenetére
Hello! Én is ZTE MF60-ról váltottam Huawei E5776 LTE routerre, nem bántam meg. Mivel a ZTE csak HSDPA sebességet tud, azaz névlegesen 21 Mbps-t, így ténylegesen 14 Mbps-nél nekem nem sikerült nagyobb sebességet elérnem rajta. Ez volt a fő ok, amiért leváltottam, amúgy egy nagyon megbízható kis eszköz.
Ha a tarifacsomagod olyan és lefedett helyen vagy, akkor a Huawei jó választás. Nem mellesleg az akkuja is nagyobb (3000mah vs 1500mah). Ja és nem melegszik vészesen, csak érezteti,hogy dolgozik.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
bocsi, téves
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Kaptam egy e-mailt, hogy a kívánságlistára tett termék megérkezett a webáruházba, örömmel várják a megrendelést,stb...ott a link is... belépek, de semmi, ugyanazt a készlethiányt mutatja, nem is lehet rendelni.
Ilyenkor mi van? Mennyi idő, amíg frissítik a honlapot? Nem úgy kéne, hogy a honlap frissítése után küldeni az e-mailt?
-
Prien
addikt
válasz marositech #58299 üzenetére
Nem lehet,hogy a szolgáltató be blöffölte csupán ezt a kényszerítő változtatást? Mert jogilag nem szabályos, ez fix.
Lehet, abban bíznak,hogy szép nyugiban átváltanak a felhasználók és nem pattan ki a fogyasztóvédelem felé semmi... ?
Bár azt is el tudom képzelni,hogy bekalkulálták a várható bírság mértékét.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz ForRedGlory #58309 üzenetére
Ha még a t-pontokban is rácsodálkoznak erre az ott dolgozók, én bármit el tudok képzelni a szolgáltatás-értékesítő háttércsoportról...
Anno még a telenorral futottam pár kört ügyészi szinten ilyen egyoldalú módosítások miatt, bár nem mondom,hogy miattam, de mivel sokan voltunk és nagy felháborodás volt belőle, a telenor vissza állította az eredeti állapotot fél évvel később!A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Pár napja csapnivaló lett a hálózatom, nem kapcsolódik a telefon a netre, ha mégis, pár perc múlva eldobja... másnak is így van mostanában vagy lokális probléma lehet?
-
Prien
addikt
Domino Net&Roll és a Domino Web ,nem tudom eldönteni, melyik érné meg jobban. Nagyszülőnek, alkalmi netezésre...Valakinek van tapasztalata valamelyikkel?
-
Prien
addikt
válasz cris78 #61915 üzenetére
Na, valami történik... még mindig ott bujkál a kisördög bennem, hogy ha az áremelés előtt köttetik 2 év hűség-szerződés, akkor az bizony elkerülhető a futamidő végéig... ez nem kiváltság, hanem ez lenne a természetes!
Más: ha van egy kinyomtatott garancia papírom egy kütyühöz, akkor az érvényes úgy vagy be kell vinnem lepecsételtetni egy T-pontba? Bocsi, ha volt korábban ilyen kérdés...
-
Prien
addikt
válasz szaniszlokar #62033 üzenetére
Hasonló, mint a telefon, rendelkezik imei számmal, így ha van rajta hűség, de nem fizetik, szerintem letiltja a szolgáltató.
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
Én nem is értem a lefedettségi térképen látható adatokat sem és
az év végi 97%-os lefedési ígéretet sem!Nálunk is vannak "lyukak", városon belül kör áthúzva a térerő ikon helyén, a közúton már meg sem lepődöm, ha a buszon inkább a tájat kell néznem a mobilom helyett, mert nincs térerő... Telekom 2015. Vicces.
Lépnék legszívesebben, de a flottából kilépni meg felérne egy tech-harakirivel...
-
Prien
addikt
HA nem tetszik a cucc, amit a webshop küldött, elég bevinni a legközelebbi T-pontba vagy postán kell visszaküldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen