Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
ma Apple A18-ra épül, az Apple Intelligence-re tervezték.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
A Nokia választéka azért hiányosabb. Több minden a maradi szemléletet tükrözi még a T-Mobile-nál. Sok díjcsomagban nincs hivószámkijelzés, hanem külön pénzbe kerül. Aztán nem nagyon lehet lekérdezni ingyenesen az adat- és beszédforgalmat. Nincs hóközi ingyenes számlarészletezés, és sorolhatnám. Van hova fejlődniük még.
-
zoli62
addikt
A T-Mobile-nál nem szokás újonnan vásárolt (Nokia) telefonhoz eredeti gyári garancialevelet adni?
-
zoli62
addikt
T-Mobile Nokia N97 telefonokon hiányzik a szoftverfrissítés alkalmazás?
-
zoli62
addikt
A T-Mobile számlázásában milyen gyakori az, hogy a jóváírást két-három hónappal később írják jóvá, így elveszik jó pár lebeszélhető perc, ugyanakkor magasabb összegű számla keletkezik? Velem ez történt. A januári számlában szerepel még egy októberi hívásom is, ami miatt több mint másfélszer annyi lett a számlaösszeg, mint az átlag. Természetesen megreklamáltam.
-
zoli62
addikt
Nem volt roaming, ez egy sima 30-as szám hívásból keletkezett. Október 31-én este 11-től kezdődött és átcsúszott és éjfél után lett vége. Sajnos csak a mostani (tárgyhó: december) számlában számolták el.Hozzáadtam a z októberi jóváírásokhoz, de még így sem érte volna el a lebeszélhető havi díjat. Így aztán jó pár percet vesztettem el, majd két hónappal később simán kiszámlázták az egész beszélgetés összdíját. Akkor se stimmel a számla végösszege, ha a decemberi többi forgalmamhoz van hozzáadva az októberi elmaradás. Szóval mindenképpen sántít a dolog.
-
zoli62
addikt
Az miért lehet, hogy a My T-Mobile-ban több napja nem frissül a Relaxnet M előfizetésem netto egyenlege?
-
zoli62
addikt
Az lenne a megoldás, ha minden díjcsomagban lenne hívószámkijelzés. Csak ez valamilyen furcsa marketing megfontolás miatt nincs így.
-
zoli62
addikt
Kedves" a T-Mobile, a kék számok hívása nem tartozik bele a lebeszélhető havidíjba.
-
zoli62
addikt
Valaki tudja.hogy a T-Mobile által árusított HP Pro 4510s laptop pontosan melyik típusú? A weblapon levő leírásnak két két konkrét típus is megfelel.
-
zoli62
addikt
Én is ionnan tudtam, hogy a legutolsó hónapban hívtam pár kék számot, és kissé "gyanúsan" magasabb lett a számlám, erre utánanáéztem, és tényleg nem számít bele a havi keretbe.
Sajnos nem tudják, már hívtam a webshopot. Csak a boltban tudják, őket meg már egy ideje nem lehet elérni telefionon.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
T-Mobile hangposta bekapcsolás után foglaltság esetén nem aktív, csak a nem elérhető, nincs válasz és kikapcsolt állapot esetén. Nem tudom miért nem aktiválják foglaltság esetén is automatikusan. Ez a Pannonnál mind a négy esetben automatikus. Ráadásul a hívásvárakoztatás sem aktív. Azt sem értem, hogy ha két hónapig nincs használva, miért deaktiválják a hangpostát.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz megyeri #4676 üzenetére
De minek kell deaktiválni bizonyos idő után a hangpostát? A mobiltv-nél is ezt csinálják, ott legalább valamennyire érthető, mert kapacitáskimélés.A hangposta használata, vagy nem használata viszont szerintem nem köt le plusz erőforrásokat. Miért nem lehet teljeskörűen bekapcsolni? A Pannonnál és a Vodafonnél is gondolom ez ígyx természetes Nme ez az első, amiben még mindig nehézkes a T-Mobile, pedig 2005 óta sokat fejlődtek. Ilyen pl. a nem ingyenes hívószámkijelzés, a hiányzó hóközi ingyenes hívásrészletezés stb. stb.
-
zoli62
addikt
[link] Megmozdult az állóvíz? Hosszú évek után most jöttek csak rá?
-
zoli62
addikt
Régebben valóban volt ilyen korlátozás, de most már nincs. Akkor azt hiszem más volt a hozzáfárési pont is.
-
zoli62
addikt
Kinek hogy tetszik a Dominoweb? Majdnem olyan, mint a hangalapú kártyás, ha szinte nem használod, akkor akár egy évig nem kell rátölteni. Minden hónapban folyamatosan megújul. Ebben van az előnye a Dominonettel szemben.
-
zoli62
addikt
Nézegettem az Iphone árakat. Van egy Médiamánia S díjcsomagom, Aranykártya miatt jogosult vagyok már készülékváltásra. Miért van az, hogy Ikon 200-al 24 hónapra új előfizetéssel csak 4990Ft a telefon, míg a jelenlegi díjcsomagommal pedig havonta 17600 Ft. A kezdőrészlet mindkét esetben ugyannyi. Pedig a Médiamánia S még kevesebb lebeszélhető percet és adatforgalmat tartalmaz, mint az Ikon 200. Valaki meg tudná magyarázni ezt a nagy árkülönbséget?
-
zoli62
addikt
Ők is csak azt mondták, hogy valahogy nem érzékeli jól az aktuális egyénre szabott havidíjat. Mindenesetre továbbították hibaként, de nem garantált a javítás. Én javasoltam, hogy akkor inkább vegyék ki ezt a megtévesztő adatokat eredményező script futását a My- T-Mobile-ból.
-
zoli62
addikt
Annyiban igazi van Librianak, hogy proaktív (megtartó) ügyfélpolitika se a T-Mobile-ra, se más nagy magyar multiszolgáltatóra nem nagyon jellemző. És bizony régebbi eőfizetőnek tényleg lehetne egy-két havi előfizetési kedvezményt adni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen