- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz Logeeen #83055 üzenetére
A kötbéres doksi C/2-es pontja tartalmazza nálam:
doksi neve: "szerződés, tarifa, kötbér.pdf"
--
c) A kedvezmény igénybevételének feltételei:
2) a jelen Szerzõdés-kiegészítés hatályba lépésétõl számított fent megjelölt hûségidõn belül az Elõfizetõ a "Next S", "Next S Aranytárskártya", "Next S készülék nélkül" díjcsomagot 6.300 Ft havidíjú, díjcsomagnál alacsonyabb havidíjú díjcsomagba nem váltja át; -
tsteve
senior tag
válasz Logeeen #83050 üzenetére
a szerződésedet keresd elő.. elvileg a neten is megvan a fiókodban.. kötbér nélkül csak akkor válthatsz ha magasabb összegre váltasz.. valószínűleg az ügyintező nem véletlenül mondott egy konkrét összeget... ő rálát a szerződésedben szereplő adatokra.. ez esetben a hűség befejező dátuma sem tolódik, marad az eredeti
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Logeeen #83045 üzenetére
a jelenlegi szerződésedben vállalt összeg számít... azt kell meghaladnod.. nézd meg a szerződésedben lévő összeget pontosan... +2 évet pedig csak akkor vállalhatsz, ha 3 hónapon belül lejár a jelenlegi hűséged, s ekkor jár csak az új csomagra hűségkedvezmény kötbér nélkül
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Koppany
csendes tag
válasz Logeeen #52631 üzenetére
Csak akkor hivd, ha ez az elso rendelesed a promocioban. En is kettot vettem (s4), az elsohoz kaptam, masodikhoz nem. A honlapon a felteteleknel ki van irva, hogy egy alkalommal lehet igenybe venni az ajandekot.
A kedvezményt a promóció ideje alatt egyszer veheted igénybe.
Az ajándék Thumbox Power Tube 4400 kizárólag lakossági ügyfeleknek, havidíjas előfizetéssel történő online megrendelés esetén adható.
Az ajándék színe nem választható meg.
Az ajándék készpénzre nem váltható be.
A megrendelés teljesülés előtti törlése esetén az ajándék sem adható, az külön nem szállítható ki.
Az akció csak lakossági ügyfelek részére elérhető.
A Thumbox Power Tube 4400-at a házhoz szállítás vagy a Pick Pack pontos átvétel során a megrendelt előfizetéssel együtt kapod kézhez.Telekom Üzletben történő átvételnél a töltőt 1 héten belül szállítjuk a rendelést követően.
[ Szerkesztve ]
http://t-home-optinet.blogspot.com/
-
[P]laci
senior tag
válasz Logeeen #51318 üzenetére
Parancsolj, egy kis Windows 10 Tech Preview videó!
-
bence2
csendes tag
válasz Logeeen #49631 üzenetére
Nyilván. Csak arra próbálok rávilágítani, hogy ha egy tarifacsomagban 126 Ft-ért ki tud hozni 500 megabájtot, amit egy másik tarifacsomagban ugyanazt 1000-ért ada akkor hét és félszeres haszon van a kisebb csomagon a nagyobbhoz képest amin szintén van haszon ugyebár:-)
-
legenda
válasz Logeeen #42971 üzenetére
írta, hogy kap a telefonhoz egy új sim kártyát, de ha egy már meglévő előfizetést hosszabbított volna meg, akkor nem küldenének sim kártyát, így nem a kapcsolódó előfizetéshez igényli a sim kártya cseréjét a méret eltérése miatt, ami papíron fizetős, a gyakorlatban viszont nem feltétlenül.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
raziel01
veterán
-
-
legenda
válasz Logeeen #39944 üzenetére
akkor láttam hasznát anno, amikor bejött az lte, de még semmi extra nem működött rajta - a szolgáltató által -, akkoriban még jól jött a külön a-gps címzés, de aztán megoldották, ahogy a többi dolgot is, amik nem mentek eleinte lte alatt, aztán már igen, mint például a mobil tv...stb is.
-
legenda
válasz Logeeen #39942 üzenetére
a magyar beállításokban nem szerepel, jellemzően akkor jelenik meg, ha eltérő régiós firmware verzió kerül fel, és/vagy olyan értékek alapján tölti le a rendszer a beállításokat - xperia z alatt tapasztaltam ilyet utoljára, de adott érték törlése után is működött az a-gps a t-mobile és a central europe firmware alatt is, az a-gps értéket persze csak utóbbi alatt írta be automatikusan.
biztos van olyan régió, ahol külön szükséges a megadása, ezért szerepel így.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
legenda
válasz Logeeen #37785 üzenetére
csak a számla pótlását néztem a szolgáltatói díjszabásban; link
a másik passz, de az sem teljesen kizárt, hogy az díjmentes lesz, mert mintha modta volna valaki korábban, hogy csak a számla pótlásaáért kellett fizetni..bruszli.; a telekom szervizekben igen, de vannak/lehetnek kivételes esetek - gyártói szervizek, prémium szervizes ügyintzések...stb -, amikor nem.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Logeeen #37777 üzenetére
csak platina kiemeltségű szerődésen díjmentes a számla pótlása, más esetben 750 ft/alkalom/darab.
az előfizető kell hozzá, illetéktellen személy részére nyilván nem adnak ki ilyesmit, illetve megoldás lehet még a megfelelő meghatalmazott, akinek meghatalmazását közjegyző hitelesítette vagy
ügyvéd készítette és ellenjegyezte.Tibee86; 4500 ft lesz az, nagy szerencse és szélsőséges ügyintéző kell(het) hozzá, hogy ingyen kivitelezzék, legalábbis szerintem...
a mini -> micro (díjmentes) csere egyszerűbb, de a nano nem sok telefonban használatos.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Logeeen #36817 üzenetére
Szerencsére!
Ma is voltam a Nokiára biztosítást kötni.... mégiscsak iszok néha,,,,
Csaj nézni a számlát..... , meg meg az előfizetést.... kérdi, hogy nekem gyámánt kártyám van?!?!?!?!?!
Mondom miért (pedig tudtam )
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Daniel Alves
őstag
válasz Logeeen #34665 üzenetére
Igen, előfizetéssel vagyok
Be kell lepni a ttkom oldalára (felhasználói , jelszó) es ott tudod elkérni ha jol tudom valami 54ft-ért.Közben rájöttem hogy mi a gubanc. 2honappal ezelőtt meg rendeltem a mozaik XS csomagom melle kiegészítő lehetőségként a net& roll 1GB adatforgalmat 1000ft-ért. Csak ezt valahogy nagyon elfelejtettem
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
[P]laci
senior tag
válasz Logeeen #34676 üzenetére
Köszönöm smileismarci és Logeeen!
Ha Mozaik XS-es vagyok, akkor is fel kell hívnom őket, hogy kapcsolják vissza a netemet? csak mert a csomagban benne van alapból a 200 MB adatforgalom.Másik kérdés és teljesen más téma:
Szemezgetek ezzel a Next S díjcsomaggal, csak valami nem tiszta nekem és megköszönném, ha felvilágosítanátok. Még 1 hűségem van Mozaik XS-re, úgy hogy készüléket is vettem vele. Ha én most át szeretnék váltani erre, akkor megtehetem hisz nagyobb csomagba mehetek, de esetleg telefont vehetek ezzel az új csomaggal? a maradék 1 évemmel mi lesz? 1+2 év lenne a Next S? -
Snooker
senior tag
válasz Logeeen #31315 üzenetére
Várjál nekem még olyan is van a részletezőbe, hogy emelt díjas sms 800 ft 1430-ra küldtem el párszor az A betűt, de az nem 800 forint. Másra nem tudok gondolni, mint az elvileg ingyenes T-mobil kérdőívre a válasz sms miatt van. Nem lehet megtudni valahogy, hogy az az emelt díjas sms konkrétan milyen számra lett küldve ?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest