- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Magisk
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Én ezt csak ma vettem észre.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zsolti72837
addikt
Bázis Store-ba menj be, ha van lehetőséged. Náluk vannak ilyen festékek és tudnak segíteni.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
ρσгτσ
addikt
Használt már valaki alufelni festéket? 500ml spray 2-3 rétegben állítólag 1m² -re elég. Gyakorlatban ez mennyire elég? 2 felni? Vagy nem elég 2 -re sem? Természetesen gumi nélkül telibe fújva.
Akril bázisú, keményre száradó, ellenálló festéket néztem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Jah tényleg, Disney+ is 4K DV/HDR10.
Mondjuk mindegy, 1080p sem rossz már ennél, csak azt hittem azért nem találok jobbat, mert nincs. Úgy tűnik akkor, hogy ezzel kell beérnem.
Kitettem pár mesét Plex szerverre, azért nézegettem.
Szerk.:
Annyira mondjuk nem is lényeges a Verdák, mert az kint van stremingen. Csak gondoltam azt is bedobom a többi közé, mert nagyon szereti.Ami nincs, az például a Minyonok 2. Meg miután a SkyShowtime töketlen banda, és csomó eszközön nincs 4K HDR támogatás, így pár olyan is lett a listában, ami náluk van.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Verdák részeknek van 4K verziója, vagy max. 1080p?
-
ρσгτσ
addikt
Megcsináltam a legjobb carbonarat, amit valaha ettem. Büszke vagyok magamra.
Olaszoknál sem ettem ilyen finomat. Bár az is benne van a pakliban, hogy ehhez egyszerűbb volt itthon minőségi alapanyagokat szerezni, mint mondjuk egy paradicsomos, fokhagymás ételhez.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Siker.
-
icemad
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Végigment a telepítés, a Win 10 szuperül működik.
Viszont az SDD -t most egyáltalán nem látom a gépről, hiába dugtam vissza. Win 11 -es gépre még nem dugtam rá, hogy az látja -e.
Az biztos, hogy Win 7 -en látszódott, írni és olvasni is tudtam. Illetve Win 10 telepítésnél is látta a gép, amikor ki kellett választani hova telepítem a Windowst -t.
Majd ránézek valamivel. Lehet olyanra van formázva, amit a Win 10 nem lát? Vagy csak javítani kellene valamelyik programmal?
Majd később lesz időm foglalkozni vele, este érünk haza. Addig ha van valami jó tipp valamelyik programra, azt szívesen veszem. Ha nincs, akkor megoldom.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ata007 #61522 üzenetére
Újratettem az USB telepítőt. Lehúztam az SSD -t, ami másodlagos tároló volt. Másik USB -re dugtam a pendriveot. Most nem volt hiba, egyelőre halad tovább a telepítés.
Egyébként 10 db USB port van a gépen, amiből 6 db hátsó, alaplapi. Őrület.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Win 10 Pro telepítés:
Itt 90+ százalékig jut el, aztán ez fogad:
Ránéztem a hibára, és elég sok mindent írnak lehetséges okokra. Winchester -rel, RAM -mal nem hiszem, hogy probléma lenne, mert előtte gond nélkül ment rajta a Win 7 Pro.
Pendrive sem hiszem, hogy gyenge láncszem lenne, de azért megpróbálom újra megcsinálni rá a rendszertelepítőt.
2 winchester van a gépben, az elsőre akartam telepíteni, amin egyébként az előző OS is volt. Partíciókat eltávolítotam és formáztam. Lehet a másodikat lehúzom, amíg megpróbálom telepíteni.
Próbáltam több USB porton is. Illetve minden USB vezeték nélküli adaptert lehúztam a gépről.
Egyéb ötlet valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Van ebből kapcsolós verzió is:
Egyébként az első verzió, az "áramlopó" finoman szólva nem a legideálisabb megoldás. Nagyobb teljesítményű cuccot én biztos nem dugnék rá, de hát használták. Meg szerintem a mai napig is használják nem kevesen.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Wesder #61518 üzenetére
Betekered az izzó foglalatba, aztán arra rádugot hálózati dugót.
Olyan helyen is használták, ahol például nincs konnektor, de van izzó foglalat. Aztán mehetett a pinyóban a flex. Vagy mondjuk a társasház közös helyiségéből behúzták magukhoz az áramot. Vagy teraszra így vezették ki a világítást hosszabbítóval...stb.
Szerk.:
Ez a másik verzió. Amivel világítást csinálhatsz olyan helyen, ahol csak konnektor van.[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Került hozzám 3 céges gép. Kettővel nincs gond, de a 3. esetében nem tudjuk a Windows belépési kódot és nem tudunk továbbmenni. Hogyan tudom meg, hogy milyen hardver van benne? Pl. amiatt, hogy alkalmas -e normálisan (vagy úgy egyáltalán) futtatni a Win 11 -et.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
-
Zsadi
őstag
-
homerhamm
addikt
Nem is tudtam, hogy ilyet még lehet szerezni.
-
homerhamm
addikt
-
Guitar14
senior tag
Na hát ez király, köszi. Lehet egyikről veszek.
Azóta vettem egy Samsung 3D-s TV-t is. Annak megvan a gyárija de valamit beleöntöttek és hiába takarítottam nem lett sokkal jobb, de még épphogy használható + le van kopva rendesen.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #61506 üzenetére
A jet.hu -nál érdemes körülnézni. Többször vettem már úgy távirányítót, hogy annyi, vagy alig több volt, mint kínából. Nyilván ők is onnan szerzik, ami nem gyári. Csak ugye a garancia vagy az elállás lehetősége egyszerűbb rajtuk keresztül. Meg maximum 2-3 munkanap alatt megérkezett hozzám.
Ez a fenti, meg egy másik Samsung, amit most rendeltem szintén tőlük van. Oké, van szállítási költség is, de online fizetésnél kapsz még 10% kedvezményt.
Másik meg a GRX, ami jó bolt. Jó akciókkal. Bár náluk főleg az eredeti távirányítók vannak jó áron.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Olyan TV-m van amihez ulyanilyen távirányító kéne, csak nekem ezüst színű
jó nehéz és minőséginek hat a gyári, már egyszer fogtam olyat.
Enyémhez nincs, úgy vettem használtan a TV-t és aliról ugyanilyen távot rendeltem mint a tied. Elég gatya, de működik.
Sötétben sose találom ki, hogy merre van előre.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Megint van a Lidl -ben, most loptam a képet. Egyébként eléggé zabálja az elemeket. Szóval érdemes tölthetőt használni, de azt is egész sűrűn kell cserélgetni.
-
Zsadi
őstag
Szájbavaló
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
icemad
nagyúr
Ez kutyafasza a gyári Sony tv távirányítómhoz képest. Az minden irányban egyforma, minden gomb egyforma rajta. Sötétben azt sem tudod, hogy melyik végén van az infra. Ráadásul csak pontosan célozva működik. Párszor már kettétörtem volna, csak az asszony mindig kikapja a kezemből. Na az az igazi borzadály.
-
ρσгτσ
addikt
Rendeltem Philips TV -hez ilyen távirányítót:
Képek alapján jópofának tűnt, de tökre nagy.
Plusz kényelmetlen is. Az alja pedig kissé domború.
Olyan, mint egy műanyag csótány. Ne vegyetek ilyet.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Budaörsi Auchan -ban csak a második Porsche szám van.
-
zsolti72837
addikt
Oh értem. Köszönöm/köszönjük!
Sajnos már én sem találok sehol az első számból. A második meg megvan már.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
ρσгτσ
addikt
válasz
zsolti72837 #61490 üzenetére
Már előtte elment, de neki is beígértem egyet. Ha látok még veszek és szólok nektek. Holnap beugrok az Auchan -ba. Meg lehet a Metro -ba is megnézni a fenti sört. Lehet ott is van újság, azt nem vágom.
-
zsolti72837
addikt
Már elkelt, igaz? Koncsik vitte?
Ha véletlenül látsz még akkor 1re vevő lennék én is.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
ρσгτσ
addikt
Száguldó bosszú (1986)
Ilyen is volt régen, már ezt is elfelejtettem.Itt pedig az eleje, hangalámondással.
-
ρσгτσ
addikt
Az egyik rajzos csoportból loptam. Durva. Ügyes.
Jobb a rajz, mint a fotó.[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Sörös csoportba most tették fel a képet. Székesfehérvári áruház. A többiben nem tudom mi újság. 2025.02.25. szavidő.
-
ρσгτσ
addikt
Találtam a Porsche 1. számból egy darabot a Fogarasi Tesco -ban. Gondoltam megmentem olyannak, aki nem nyerészkedni akar rajta, hogy aztán majd több ezer forintért árulja.
Érdekel valakit a rendes árán, tehát 990 forintért? A karton kicsit gyűrött, de az autónak nincs baja.
-
Zsadi
őstag
Egyik fiam One S-re szeretné az NFS Unbound-ot. Felhő alapú játékként lehet rá telepíteni, kell hozzá gamepass.
Másik fiam One X-n van előfizetve a GPU, a One S-re van home-olva (jaj de szép szó).
Kérdés, fog e menni, ha elindul, játszható minőségű e.
Fura hogy a One S-n storeban nyavajog a GPU-ért e játék alatt, más játék megy vele. Visszatérítés nincs, ezért akarom körbejárni a témát. -
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #61473 üzenetére
Sok helyen van, csak a TEDi -ben elég jó áron a többihez képest. Meg ritkább, érdekesebb modelleket is találok. Csak az a baj, hogy műanyag kosarakba szokták kiszórni, így a karton általában sérült.
Azt hiszem a Lidl -ben meg hétfőtől vannak Hot Wheels verdák. FB -n látom, hogy megy a nagy TH és STH vadászat.
-
ρσгτσ
addikt
Vagány kis Alfa -t találtam a TEDi -ben. Szerintem nem kapja meg a gyerek.
Ezt élőben is elnézegetném a garázsban.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Lecsaptam egy könyvre, ami bár nem volt olcsó, de annyira drága sem. Viszont baromi ritka. Gondolkoztam rajta egy darabig, de végül megvettem...
Plusz kíváncsi vagyok a többi Cixin Liu könyvre is, így azokat is megrendeltem.
Közben pedig találtam Hao Csing-Fang: Hazatérés c. könyvet is. Állítólag nem rossz könyv, és Cixin Liu is dobott rá egy ajánlást. Ő az első kínai írónő, aki Hugo díjat kapott.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
addikt
Ösermá száals
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
"Magyar" focicsapat.
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
addikt
Komoly ez az nb1.
-
homerhamm
addikt
Na, mindjárt leállás.
-
icemad
nagyúr
-
homerhamm
addikt
-
icemad
nagyúr
válasz
homerhamm #61452 üzenetére
De miért nem? Náluk nem elvárás? Egy EU képviselőnek? Akkor oda milyen képesítés kell?
Akkor én is köthetek be gáztűzhelyt papír nélkül? Vagy műthetek meg akárkit? Amikor az a szakállas köcsög (természetesen itt az anyagedényre gondolok) az ereszen csúszkált, azt hallgattam 3 hétig, külföldi magyarként. Marha vicces volt. (hát nem...) Azt is tudom, hogy elég szar a magyar oktatás, de egy random szír menekült is jobban beszél angolul, mint ez. (nem, nem ő, mert nem érdemli meg.)
-
icemad
nagyúr
Hurrá! Levizsgázott Deutsch Tamás!
Gecc, még a holland híradó is lehozta. Így még nem sült a pofámról a bőr. Értem én, hogy egy politikusnak semmihez se kell érteni, semmivel sem kell foglalkozni, de azért ezt ne már. 15 év alatt ennyire futotta? Random balkáni kamionos jobban beszél angolul.
Tudom, hogy ez már majdnem politika topik, de szerintem nem. Mert nem azzal van bajom, hogy balos, vagy jobbos, hanem, hogy egy ilyen ember képviseli Magyarországot, a teljes magyarságot. 15 éve!Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Zsadi
őstag
válasz
csuvicsuva #61447 üzenetére
A dőlő oszlop környékén mozgott az emberke, szerencsés volt hogy abban a szögben dőlt az oszlop. Bár lehet optikailag látszik csak közel. Lehetett volna ebből nagyobb baj is.
-
Zsadi
őstag
válasz
csuvicsuva #61445 üzenetére
Biciklit toló szerencsésen megúszta legalább.
-
Zsadi
őstag
Kecskemét, mint egy GTA forgatás.. [link]
Komolyabban, itt vajon mi történt? Kecskeméti csoportban megy a vita a műszaki hibáról, de részletek még nincsenek. Általánosan a "felkapta a turbó az olajat" téma megy, de az nem a kipufogó füstölésével járna, itt meg a gumi füstül? Meg hogy rosszul lett a bácsi, de akkor ráállt a gázra? Szegény Fordos segített volna a feltartással, de van olyan is teória is, hogy direktbe ment bele, de a hírek nem azt írják. [link] -
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
ρσгτσ
addikt
Laptopnál most melyik cégnek jobb a garanciális támogatása? Vagy leginkább melyiknek rossz?
Acer, Asus, Lenovo?
-
icemad
nagyúr
Remélem nem teknős ízű.
-
ρσгτσ
addikt
Neymar bejelentette, visszatér a Santoshoz
Várható volt.
"közös megegyezéssel"[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
Akit érdekel most 1 euro a Watch Dogs első része a Ubisoft storeba.
-
homerhamm
addikt
Na, lesz skibidi toilet Funko is.
-
ρσгτσ
addikt
-
Go Gunners!
-
icemad
nagyúr
Az 50 fúrógéppel hajtott Lada: [link] (videó)
Azért vannak még bőven elborult elmék a világban.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ρσгτσ
addikt
Éppen nyomatom bele a matricákat a Spar -os gyűjtő albumba. Hátoldalát szoktam nézni a matricáknak, mert ott vannak a számok (és a nevek), így tudom hol kell keresni.
Erre látom, hogy a következő matricán ez van: nagy halfarkas. Mondom magamban "de hülye neve van, biztos egy hal lesz".
Erre megfordítom:
Mindig tanul az ember.
Ez jutott róla eszembe.
2:22 -től.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Kisebbik fiam kinézett magának egy használt PC-t. Viszont licitálni kell rá. Aki nagyjából képben van, ránézne, hogy kb mennyit érhet? [link]
Se túl keveset, se túl sokat nem akarok rá tenni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ρσгτσ
addikt
Ezzel csak két probléma van.
Egyik az, hogy nincs ncore hozzáférésem. Vagy nem tudom honnan lehet beszerezni, de az sincs.
A másik pedig az, hogy nincs olyan eszközöm, amin olvasni tudnám. Az e-ink engem idegesít, de ezt már korábban írtam.
TCL NXTPAPER talán érdekes lehet, de még nem döntöttem el, hogy megér -e nekem annyit egy-két könyvért, ami nehezen beszerezhető. Valószínű nem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Ez a könyv nincs meg valakinek? Nem lehet kapni... Egy ember árulja 27.900 forintért.
-
ρσгτσ
addikt
-
-
ρσгτσ
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már Hyundai, akkor én ezt várom, bár pénzem sosem lesz rá ha elkészül akkor sem, de valahogy brutálisan megfogott a cyberpunk stílus
Live-Die-Respawn
-
ρσгτσ
addikt
Vagány lett szerintem ez a Hyundai Staria.
Gondolom lesz olyan, aki szerint kva ronda, és neki is igazat adok.Imádom.
-
ρσгτσ
addikt
Egyébként az a legviccesebb, hogy néhányuk szerint az emberek túl sokat várnak egy TV -től, és külső okosítót kell venni. Ami azért elég nonszensz, mert nem azért vesz az ember okos TV -t, hogy aztán még plusz pénzért vegyen hozzá okosítót. Mert nem elég okos.
Streaming alkalmazásokat, YouTube -ot hiba nélkül kellene kezelni. Meg aztán van akinél ez sem opció, mert ugyanolyan szar.
Hogy letöltött, illegálisan szerzett filmeknél vannak gondok, az más kérdés. Más márkánál is vannak, és erre tényleg ajánlott egy dedikált eszköz, külső lejátszó.
Pl. LG -nél webOS 24 alatt nincs már P8 DV támogatás. Az újabb készülékek hardveresen sem alkalmasak minden formátum kezelésére. Viszont amelyik alkalmas lenne, és megkapta ezt a frissítést, ott már szoftveresen sem támogatott. 2022 -es évjárattól elég sok modell érintett.
Szóval az, hogy egy TV nem támogat minden illegális tartalmat, az egy dolog. De ami a dolga lenne, azt mindenkinél csinálja probléma nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #61405 üzenetére
TCL TV -k esetében nagyobb az általános indulat, mert szoftveresen azért vannak gondok. Ami elég random.
Nekem 412 óta nincs problémám a HDR formátumok kezelésével. Nem kifejezetten Netflix -re terjed ki, csak a legtöbb ember jellemzően azt használja. Volt már probléma letöltött tartalmak kezelésével, külső eszközzel, YouTube-on, meg akár SkyShowtime -mal is.
Utóbbi mondjuk eleve vicc TCL -en, de ezért pont nem ők a hibásak, hanem a SkyShowtime. Mivel TCL -en, más platformmal, illetve más droid TV -vel ellentétben nincs 4K és HDR ezen a streamingen. Így aki a legnagyobb csomagra fizet elő, az megszívta, mert úgy tudja csak nézni, mintha a legkisebb csomagja lenne.
Aztán vannak szintén random tárhelykezelési problémák. Jellemzően nem HDD/SSD -vel, hanem inkább micro SD és pendrive esetében. Nem tudja olvasni, vagy csak részben.
Bár néhány ember homokba dugja a fejét és azt mondja, hogy nincs gond a TCL TV -kkel, de azért elég sok a hibaleírás külföldi fórumokon is.
A legnagyobb gond egyébként az, hogy tényleg random módon. Így valószínű a hibajavítás is neccesebb, mert nem általános problémáról van szó. Nem mindenkinél rossz, illetve nem is mindenki veszi észre.
Főleg amúgy DV esetében sötét és világos módban. IQ -nál nem jellemző, vagy baromi ritka az időnkénti beakadás.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Carlos Padre #61406 üzenetére
Nem ajánlok én semmit senkinek.
Korábban leírtam a saját tapasztalataimat róluk - mivel kettő is van illetve volt.
Hogy ezek milyenek arról sem írok többé, a múltban megtettem innentől ilyen (sem) lesz.
Minden más megtalálható a maga helyén/topicjában.
-
Bogyi007
veterán
A f***m a sok megmondóemberbe már itt a PH oldalain!
Az ember naívan segíteni próbál a Tv-t keresők topicjában, aztán oda jut ki a vakera hogy én lennék a felelős ha valaki belenyúlna egy esetlegesen hibás szoftverű készülékbe, mindezt azért mert én merészeltem írni valami pozitívat...
Komolyan mondom néha nem értem mi a f***t keresek még itt és egyáltalán a kozösségi felületeken???
Szerk.:
Jah és fent van Netflix -en."Jut is eszembe neked is szaggatott a TCL tévén?
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Az első befejezésnél kellett volna befejezni. Amikor a moziban ülnek. Teljesen felesleges volt onnan továbbvinni. A vége egy hatalmas katyvasz. Legalábbis nekem.
De a Jet Li féle "Az egyetlen" filmet alaposan átdolgozták. Úgy tudom, az adta az alapötletet.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ρσгτσ
addikt
Megnéztem ezt a Minden, mindenhol, mindenkor című filmet. Nem mondom...nem egyszerű. Viszont kapott néhány éve 7 Oscar -t.
Egyelőre még nem tudom eldönteni, hogy imádom, vagy utálom.
Szerk.:
Jah és fent van Netflix -en.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Külpolitika
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok