- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Most merd azt mondani, hogy ezt nem nekem szántad.

Ha esetleg a Temus 4v5 az egyben vezeték nélküli kézi atomporszívó/kompresszor/mittoménmégmi cuccba belefutsz, légyszíves jelezd már. Csak annyira emlékszem a videóból, hogy a fószer még az autó kormányára ragasztott post iteket is úgy szippantotta fel, mint kokós qrva a fehér csíkot.

oriic: most jutott eszembe, politika és közélet kilőve, már csak a Series topikot kéne hanyagolnom és igazi zen mester lenne belőlem.
-
ρσгτσ
addikt
Mivel oriic itt nem osztotta meg, én megteszem.

Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
Én már készülök.

-
ρσгτσ
addikt
Aliexpress -en van most megint Welcome Gifts új felhasználóknak. De ahogy látom nem szükséges hozzá új eszköz, csak új account.
Nem nagy akció, nem olyan, mint a Temu, de azért össze lehet állítani egy jó csomagot. 2 ingyenes ajándékot tudsz választani egy jó hosszú listából. Ezek jellemzően egy-két ezer forintos cuccok.
Utána 1 cuccot kell választanod, ami pár 100 forinttól lehet akár több 1000 forint is. Nincs limit, és ingyenes a szállítás.
-
ρσгτσ
addikt
Egyik ismerősömnek rendeltem egy ilyen kis cuccot, hogy némileg "okosabb" legyen a autója. Droidos kijelzőre nem tudtam rábeszélni, pedig be is szereltem volna. Mindegy, ez lett a vége.
Ha megérkezik tudom tesztelni. Így ha valakit érdekel, írok róla véleményt. Neki egy picivel több mint 20 éves dízele van, ami már újkorában is hangos volt. Így azt is tudom tesztelni, hogy milyen a hangminőség, ha valaki ezen keresztül beszél nem túl ideális környezetben.
2 USB, 1 USB C, és van benne SD kártyaolvasó is. Zenelejátszó, kihangosító, és töltő. Igény esetén bekapcsolható LED világítással.
Ezek úgy működnek, hogy egy kiválasztott frekvencián sugároznak, amit be kell állítani az autó rádióján.

-
ρσгτσ
addikt
-
csuvicsuva
addikt
El sem hiszem.
-
ρσгτσ
addikt
Erre kíváncsi leszek.
Temu.
2131 forint.Új felhasználó, új készülék kell hozzá.
Kódot a keresőbe kell beírni a Temu alkalmazásban:
dyb8376
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
*ha megveszed PC-re.
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
A Sons of Spartara gondoltam, a LEGO Horizon is csak Xboxra nem jött.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
A Sons of Sparta vagy önmagában a God of War?
Ha előbbi, akkor csak nekem jött a semmiből, mivel nem követem a híreket.
Erről jutott eszembe, hogy egy hete fogalmam sincs mi történik a világban/itthon politika és közélet szintjén és kisimultak a ráncaim, valamint napról-napra lesz egyre jobb a hangulatom. Javaslom mindenkinek a "méregtelenítést".
Sinners:
Összességében nem rossz, van egyfajta western/noir hangulata, MBJ (és az egész szereplőgárda) nagyon jó, mint mindig, viszont ha polgárpukkasztó akarnék lenni, akkor csak annyit mondanék, hogy ez a film nem gyengén rasszista.
Hamnet:
Belecsap a közepébe, majd kegyetlenül összetör. Jessie Buckley és Paul Mescal miatt önmagában megérdemelné a fődíjat, nem mintha ennek az utóbbi időben még bármilyen presztízse lenne. Amiket eddig láttam a tavalyi filmek közül, nálam ez nagyon könnyedén viszi a pálmát. Jól sejtem, hogy ez a film csak és kizárólag azért kaphatott Oscar jelöléseket mert Chloé Zhao rendezte? Gyorsan pótolom is a korábbi filmjeit, egyedül az Örökkévalókat láttam tőle és be kell vallanom, most már értem, hogy a közvélekedés ellenére nekem miért maradt meg pozitív élményként. Miatta.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Vártam hátha jön is Xboxra is, hamár azt mondták, a nagy "szivárogtatók", hogy ez a játék multiplatform lesz.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ja és most nézem, hogy még egy 2D platformert is ledobtak tegnap a semmiből, ami Kratos fiatalkorában játszódik.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Attól még félresikerült.
Konzolokról ugye még csak pletykák vannak, de a Sony már most megnyerte a nextgent. Tudtuk, hogy előbb-utóbb elkészül, de tökéletesebb időzítést nem is találhattak volna. Megkockáztatom, hogy PS6 nyítócím lesz.
Ilyen játékokat kell remake-elni/remasterelni, nem 5-10 éveseket.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Saját ai kép.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Vastagbélrák, ami elég alattomos betegség...
De amúgy közel 3 évig küzdött vele. -
ρσгτσ
addikt
Ez igen.
Egy félidő alatt felmosta a Barcaval a padlót, igaz...1 gólos segítséggel.
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Ez így érdekes lesz.
-
ρσгτσ
addikt
Megérkezett a konyhai tároló. Nem teljesen olyan az alja, mint a képeken. Síkban van az egész. Egyébként úgy néztem a rudak sem fémből vannak. Műanyag, ami le van festve, be van vonva valamilyen fémes cuccal.
Az aljára kell tenni csúszásgátló kis "tappancsokat", mert amúgy csúszna. Ettől függetlenül elégedett vagyok vele. Korrekt, tartósnak tűnik.
-
homerhamm
veterán
Ez igen. xDDD
-
ρσгτσ
addikt
Most nézem, hogy a One -nál nincs 65 colnál nagyobb TV...furcsa.
Szerk.:
Gaba -ból van, de az meg nem érdekel. -
csuvicsuva
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Már ránézésre sem az.

Viccet félretéve, teljesen egyetértek. A legszomorúbb viszont még mindig az, hogy van rá kereslet. A klub szempontjából még valamennyire érthető is, mert ha esetleg kötöttek valami merchandise szerződést, még akár jól is jöhetnek ki belőle. Persze, ha értelmes dolgokra költenék a pénzt, akkor valószínűleg nem tartanámak itt, hogy egy random fazon viszi a hírüket.
Ha ez a Liverpooolnál történt volna, akkor már azt énekelnék a lelátón, hogy You'll never shave alone.
James Van Der Beek: ha jól rémlik, neki is már nagyon régóta húzódó betegsége volt, ugye?
-
homerhamm
veterán
Szerintem tök jó volt a második rész is, érdemes megnézni.

Mostanába ráfüggtem ezekre az animációs filmekre, Disney, Dreamworks, meg stb...Emlékszem gyerekkoromban szerettem a Bogár Életét, Szörny Rt.-t, most megint rámjött az animációs film nézés.
Persze azért néztem normális filmet is.
-
homerhamm
veterán
Megnéztem a Zootropolis 2-őt, azért az angol szinkronba elég komoly nevek vannak. (Ed Sheeran, Macaulay Culkin, Danny Trejo!)
-
ρσгτσ
addikt
Dawson is elment...
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Hát..., nem a legoptimálisabb megoldás, de megoldható.
Lehet elengedem a 3. részt, vagy hozzászokok a billentyűzet+egér kombóhoz. Kontroller nekem jobban fekszik ebben a játékban. -
Zó
senior tag
Én Steamhez hozzáadva oldottam meg a kontrollertámogatást annak idején. Igaz, Steam Controllerrel, azon több gomb van (más third-partykhoz hasonlóan), mint a boxosokon. Ettől még csak be lehet értelmesen lőni, de úgy szerintem nem, hogy az analóg karral közvetlenül irányítsd a karaktered.
-
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nem szimpatikus az illető. Kétségtelenül ötletes, hogy minimális befektetéssel világhírű lett, de mégis a csapata "nyomorán" kapaszkodik fel.
-
csuvicsuva
addikt
Casemiro még korábban egyenlített, de lesről indult. Igazából csak arra akartam kilyukadni, hogy csak azért nem nyertek, mert én is néztem a meccset.
Szó, mi szó: eredménytől függetlenül semmilyen formában nem hozta vissza a kedvemet a foci nézéshez. Mondjuk United szurkolóként is valószínű, hogy inkább Liverpool meccseket néznék Dominik és Milos miatt. Valahol örültem is, hogy Szoboszlai oda igazolt, mert valljuk be, ott most bőven nagyobb a potenciál, hogy még tovább fejlődjön, ha nem kell jobbhátvédet játszania egy fél szezonon keresztül.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Diablo 3 PC verziónál van valamilyen jó megoldás kontroller használatra? Bármelyik opciót néztem, egyiket sem írják túl jónak.
Utólag nem kapott kontroller támogatást...cloud gaming meg nincs rá Microsoft -nál.
Diablo 4 viszont tök jó kontrollerrel, de ott már ugye alapban tudja a játék.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Én a Bournemouth meccset néztem, de amikor hallottam, hogy az 50. percben elkezdett vezetni a West Ham, nem is számítottam jobb eredményre. Aztán az MU gyakorlatilag az utolsó utáni pillanatban tudott csak egyenlíteni...
A meccset persze nem láttam, Alexék jobban érdekeltek, de azért csúnya, miután felszenvedték magukat a BL -be jutó helyezésig. Egy olyan csapat ellen, ami kieső helyen áll. Mindezt azzal, hogy aki utálta a Manchester United -et az is nekik szurkolt Frank miatt.
Szerk.:
Egyébként a Bournemouth nyert idegenben az Everton ellen 2-1 -re. -
csuvicsuva
addikt
Fél szemmel néztem ezt a fos United meccset, persze, hogy nem nyertek. Srác lassan fel fogja magát akasztani a hajánál fogva.

-
ρσгτσ
addikt
Ma este először lesz a kezdő 11 -ben Tóth Alex.
Spíler 2
20:30
-
ρσгτσ
addikt
Csütörtökön sorsolás.

Ma este pedig kiderül, hogy Frank mehet -e fodrászhoz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Mostani csapatban is lenne alternatíva, de pont erről írtam én is múltkor, hogy egyszerűen vicc hátrab*szni, amikor pont nem ez lenne a dolga, hogy a védelmet egyengesse, és onnan fusson fel.
Támadó középpályán kellene hagyni, mert passzban és lövésben is kulcsjátékos. Onnan lehetne időnként visszatenni védekező középpályásnak, ha az indokolt a csapat átalakítása miatt.
Klopp teljesen másképp "használta", és jobban is működött a csapat. Jelenleg a PL a legerősebb bajnokság. Ott az egyik legjobb, a szakma egy része szerint pedig a legjobb középpályás.
Nem csak azért, mert tehetséges. Hanem azért is, mert rengeteg akarat van benne, és rohadt sokat fut a pályán. Ha kell védekezik, összeköt, vagy akár támad is. Attól, hogy gyakorlatilag minden poszton bevethető pont azt kellene neki engedni, hogy a középpályán érvényesüljön, és onnan mozogjon előre vagy hátra.
Szerk.:
A fenti meccset egyébként nem néztem, régen voltam Liverpool szurkoló, még Owen idejében. De néha azért ránézek mit alkotnak.Szóval nem követem őket rendesen, de amikor igen, akkor nem teljesen értem, hogy például Salah mit csinál a pályán. Rég megfakult....és ez csak 1 ember, de lehetne még ezt sorolni, hogy milyen felállásokat, posztokat, vagy büntetőket állít be a mostani edző.
Nekem ez nem szakmám, nem is értek hozzá annyira, de úgy tűnik a szakma visszajelzése alapján, hogy sokkal közelebb áll a jóhoz az amit én gondolok, szemben azzal, amit Slot csinál. Más edző, más szemlélet kellene.
-
csuvicsuva
addikt
Én nem értem, itt volt a téli átigazolási időszak, ne mondja nekem senki, hogy nem tudtak volna legalább kölcsönvenni egy jobbhátvédet?
A szabálykönyv szerint állítólag a meccs végi eset piros lap és érvénytelen gól, valamint szabadrúgás a City javára, de elengedhették volna...
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Február 5 -én érkezett a SkyShowtime -ra a Star Trek: Csillagflotta Akadémia egyből két résszel. Érdekes, de nem mondom, hogy nem tetszik. Az első két rész egyből felkerült, a többi hetente jön.
Mivel külföldön hamarabb kezdték, torrenten már az 5. résznél tartanak, így a 3-4-5 angol nyelven elérhető.
-
homerhamm
veterán
Pont ma gondolkoztam, mikor fog jönni az Android 16 frissítés a telefonomra. Hát ma este jött is.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Jaj de betegek...

-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
Ennyi emojit egy posztban még nem láttam.
-
ρσгτσ
addikt
Ultimea márkát ismeri valaki? Dicsérik, de nem mindegyiket... Az Apollo S40 -et néztem, kíváncsi lennék milyen a basszus.
PC -hez jeleneleg egy low budget PEAQ -ot használok, ami egyáltalán nem rossz. Hangzás rendben van, de basszusból jöhetne picit több. Viszont a hely miatt külön mélynyomót nem szeretnék.
HDMI CEC, illetve ARC kell. Ha van más ötlet, azt is szívesen veszem 20 ezer körül.
Az Apollo S40 azért szimpatikus, mert szét lehet szedni 2 darabra is, ha úgy szeretném.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ha már Open Stage:

-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Az ilyenek annyira kiszámíthatatlan meccsek...
Tudni kellene, hogy Esteban mennyi felest döntött le. Vagy hogy Raulnak mennyi kaját adott a menzás néni. Meg aztán az sem mindegy, hogy Pablo előtte nap végzett -e a vakolással, vagy egész nap az van benne, hogy semmi kedve visszamenni. -
ρσгτσ
addikt
Tavaly júniusban vett Gembird 2.5 külső ház (EE2-U3S-2) bedöglött. Felismeri gép, hogy csatlakoztatom, de nem tudja olvasni. Más eszközben nézve is ez a helyzet, miközben más adapterrel vagy dokkolóval normálisan működik a benne lévő SSD.
Nem sokáig tartott, de legalább van rá 12 hónap garancia.
-
ρσгτσ
addikt
Remélem azért Yamiq -on kívül más is volt a pályán.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ne is. Most úgyis mindenki a Manchester United -nak szurkol.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
3 góllal mentek pihenni a félidőben. Igaz, egyiket sem ők szerezték.

-
csuvicsuva
addikt
Rossz volt a megérzésem, azt hiszem, hogy a második félidőt már nem kell néznem.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Tippre azt mondom lanszelot.
A Forza topikba is alkotott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Passz, utólag láttam hogy törlések voltak.
-
csuvicsuva
addikt
Végül győzött a józan ész, elengedtem a dolgot. Amúgy is agyérgörcsöt lehet kapni egy Újpest meccsen, vajon hányat hordanék ki úgy, hogy pénzem is van benne?
TippmixPrón most van egy ilyen akció, hogy ha befizetsz 10000 forintot, akkor kapsz egy ajándék 5000 forintos Super Bowl kupont, amit csak arra használhatsz el, illetve max 25000 forint lehet a nyeremény, viszont bátyám olyan kombókat tud összeállítani, hogy ha 100 forintonként eljátszom a 10K-t és egyszer bejön, már jól jártam.
#64653 oriic: köszi.
ON topikban kiknél gurult el a gyógyszer, hogy már törölni kellett? -
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Fogadj inkább a Manchester United -ra. Jelenleg vezet a Tottenham ellen. Ha ez összejön, akkor már csak egy meccs és hajat vághat a figura.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Én szurkolok neked

-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
"van felesleges 20 ezrem"
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ja, el is felejtettem, hogy Superbowl, azt hittem MLS.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
A Super Bowlra? Nem, csak poénból megnéztem, hogy kötésben mennyit dob a két esélytelenebb csapat, mondom ezt most már csak azért is megjátszom.
Amúgy az egész ötlet ρσгτσ ManUtd rajongó srácról készült képéből, meg az utána való fogadásos eszmecserénkből indult.

Ja és Wesderrel ketten játszunk, én egy tízesnél többet nem merek erre elba... verni.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
A másikra azért tettél, mert kötelező volt?
-
csuvicsuva
addikt
Na, most fogok életemben először és utoljára tipszmikszülni.
-
-
ρσгτσ
addikt
Borsodban már javában tart az advent.

-
ρσгτσ
addikt
Xiaomi Home alkalmazásra érkezett egy fontos frissítés. Egyrészt jobban néz ki, de ami fontosabb, már hozzá lehet férni az automatizálás menühöz magyar nyelv alatt is.
Eddig úgy működött, hogy angolra kellett állítani a telefon nyelvét, beállítottad a szükséges rutinokat, aztán mehetett vissza a magyar nyelv. Ami így is működött, csak magyar nyelven azt sem láttad mik vannak beállítva.
Kicsit sok idő volt, de végre megoldották magyar nyelvnél is.
Szerk.:
Droidnál. Almás telefonon nem tudom hogy áll ez a frissítés. -
csuvicsuva
addikt
Hogy ne mindig csak az ismert emberekről emlékezzünk meg, ráadásul ez a történet igazán szívfacsaró.
27 éves korában, hosszú betegség után elhunyt Soltész Gréta, tehetséges atléta.
-
-
ρσгτσ
addikt
Jó ég, most látom (hallom) először ezt az AI szinkront.
-
homerhamm
veterán
Szépen indul az olimpia, Curling 6 kör közbe áramszünet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: Vissza is jött.
-
ρσгτσ
addikt
Én már tényleg nem tudom eldönteni ki magyar.
-
homerhamm
veterán
Remélem Norbi a Xboxot belesütötte valamelyik ápdét kajába is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Szerintem egyszerűbb, ha szimplán bejelented, hogy többet nem vágsz hajat. Akkor izgulni sem kell feleslegesen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Igen. Tottenham és West Ham.
-
ρσгτσ
addikt

-
homerhamm
veterán
Vajon az idei olimpiai megnyitón lesznek szakállas nénik?
-
ρσгτσ
addikt
Elkezdtem nézni az Őrszemek sorozatot. Egyelőre csak az első részt láttam, ami nagyon tetszett. Remélem később se lesz rosszabb...
-
ρσгτσ
addikt
Rendeltem 2 kártyát.
Egyiket azért, mert jónak tűnik:
SanDisk Extreme - C10 U3 V3 A2Másikra meg kíváncsi vagyok. Licensz termék. Azt olvastam több helyen, hogy baromi olcsón hozza amit kell. Bár nem vagyok biztos benne, hogy évekig kiszolgál, de teszek vele egy próbát:
Kodak - C10 U3 V3 A1 -
ρσгτσ
addikt
Nehezen tudom elképzelni, hogy Sallai is befut a Liverpool -ba, de azért eljátszva a gondolattal, lassan több lesz ott a magyar, mint a Fradiban.

Szoboszlai, Kerkez, Pécsi.

-
-
ρσгτσ
addikt
Normálisabb boltok közül a notebook.hu -n vagy az aqua.hu -n elég jó áron van.
16.590 forint.Szerk.:
Az egyetlen gáz vele az, hogy valószínű ez is csak az ezer éves smb1 -et támogatja. Így át kell állítani az eszközt, amire a mentés megy.QNAP -nál volt egy frissítés, amiben már csak smb2 és smb3 maradt, kiszedték az smb1 -et. Aztán később jött egy javítás, amiben visszarakták. Synology -nál nem tudom mi a helyzet e tekintetben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest