Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Ez a 28 évvel később elég érdekes egy film volt. Azért kíváncsi leszek mit hoznak össze a következő résszel, ami január közepén érkezik...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Olyan készülék kell, amin még nem volt Temu alkalmazás. De lehet alkalmazás adatok, majd app törlés után is úgy veszi. Ezt nem próbáltam. Én olyan eszközről állítottam be új felhasználót, amin még nem volt Temu app.
Szerk.:
De lehet a srácnál lévő link sem aktív már. Nekem FB -n dobta be a hirdetést, onnan volt aktív a kedvezmény. -
ρσгτσ
addikt
Ezekre aztán marha kíváncsi leszek. Főleg a kontrollerre.

5:50 -től van a videón.
-
ρσгτσ
addikt
Van egy soundbar, HDMI -vel (eARC) van kötve az egyik TV -re. Szeretném rákötni a másik TV -re is, de nem BT -n, mert azt a telefonok használják.
Maradt az USB és az optikai csatlakozás. Hangminőségben melyik a legjobb megoldás? Optikai? Gondolom a hangerő így is állítható lesz?
Mert rendelek akkor hozzá kábelt. Vention optikai. Toslink -es.
Szerk.:
Gondolom a külső eszköz ki- és bekapcsolás egyik csatlakozási módon sem működik, csak HDMI -n? Tehát optikain és USB -n nem?Szerk.2.:
Közben néztem az univerzális távirányító részt, mert egy Samsung TV -ről van szó. Ott HDMI vagy optikai választható, így akkor el is dőlt. Már csak az a kérdés, hogy a ki- és bekapcsolás működni fog -e. Mert elvileg kellene mennie.
-
ρσгτσ
addikt
Azért elég kemény, ami a RAM piacon történik...
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Igen, azt is terveztem. Igazad van.
Azt a másikat viszont annyira nem ismerem, hogy nem is hallottam róla. Egy kezemen meg tudom számolni hány animációs sorozatot néztem végig. Vagy úgy egyáltalán rendszeresen. Hiába népszerűek, egyszerűen nem élvezem valamiért... Pl. South Park sem.
-
ρσгτσ
addikt
👌
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Marvel zombikat imádtam. Amerikai Horror Story -t is néztem régen. Black Mirror szintén.
A többit majd megnézem. Bár most valami pszicho jobban érdekelne. A Démonok között 3. részén például elaludtam. Napközben a kanapén. Annak újra neki kellett esni.
Szerk.:
Most jutott eszembe, hogy anno...még nagyon régen a Rec -nek csak az első részét láttam.Illetve anno nekem a Tükrök című film is tetszett, bár nem volt annyira népszerű. A második részt nem láttam.
-
icemad
nagyúr
American Horror story első két évada nekem tetszett.
Az American horror story's is jó, de az olyasmi, mint a Black Mirror. Minden rész más történet.A Marvel Zombies meg animációs film, de egész jó lett. Inkább akció, mint horror, de zombis.
Animációs sorozatból még ott van a Mr Pickles. Az inkább horror vígjáték, de annyira elborult, hogy én még ilyet nem láttam soha előtte. Nagyon durva.
Meg ugye ott van a Happy Tree Friends is.
Az meg trancsírozás a köbön. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Igen, olvastam a vegyes értékeléseket. Majd meglátjuk nekem melyik mennyire jön be.
Pl. Démonok között részek IMDb:
1. --> 7,5
2. --> 7,3
3. --> 6,2
4. --> 6,2Nekem a 4. rész tetszett a legjobban.
Majd megnézem azokat is, amit írtál. Köszönöm.
-
Sweet Lou 6
addikt
Annabelle-ből az 1. rész kb. kritikán aluli, a 2. rész a legjobb. Az apáca kb. szódával elmegy kategória.
Sorozatok:
Penny Dreadful
Hysteria!
The Terror
Midnight Mass
Outcast -
ρσгτσ
addikt
Jah és karácsony alatt, betegen...lepörgettem az It – Welcome to Derry. Nekem nagyon tetszett. Nem igazán rémisztő sorozat. Sokkal "lágyabb", mint a filmek.
Influenzás voltam életemben először. 4 napig lázasan. Így bőven volt időm.
Ha mindent lepörgetek, akkor jön a Stranger Things. Azzal eléggé le vagyok maradva, anno a 3. évadig jutottam, de addigra nagyon belefáradtam. Lassan elérkezik az idő a folytatásra a 4. évadtól.
Ha valakinek van még ötlete jó kis sztori alapú horrorra, akkor ne tartsa magában. Most jöhet zombis is.
-
ρσгτσ
addikt
Démonok között első 3 része lement. Szerintem ma este letolom a 2025 -ös 4. részt.
Kicsit vegyes érzéseim vannak, de azért kíváncsi vagyok, hogy tavaly mit hoztak össze.
Szerk.:
Azt nem tudom még, hogy a többihez mennyire lesz kedvem...Annabelle trilógia, Az apáca 2 része, illetve A gyászoló asszony átka.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Magyarként azért tudnia kellene milyen egy rossz film.
Ha már így címkézi fel az Ares -t.Az nem ilyen, hanem ilyen...

Egyébként én azon is csodálkozom, hogy még léteznek mozik. Majd ha normalizálódik a micro LED ára, és nálunk is megjelenik a mozikban, akkor talán én is ráveszem magam hosszú évek után, hogy ne itthon nézzek filmet.
-
homerhamm
veterán
BÚÉK mindenkinek!
Tavaly óta nem fürödtem.
-
ρσгτσ
addikt
Tron: Ares az év egyik legrosszabb filmje? Nem mondom, hogy minden héten megnézném, de szerintem marhára nem volt rossz...

-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
65k szilveszterig?

Esetleg akartok jönni a csabai topikba 55k-ni??
-
ρσгτσ
addikt
-
BUÉK!!!!
-
ρσгτσ
addikt
Szerintetek ez milyen? Érdemes megrendelni? Telefonokra és tabletekre. Mondjuk egyszerre max. 2-3 eszköz menne róla.

Szerk.:
Kuponnal 10.794 HUF. -
homerhamm
veterán
Megse lepődök azon, hogy a Budmilt is Kínába gyártják...
-
ρσгτσ
addikt
Kipróbáltam N3000 -rel és SSD -vel a Raspberry Pi desktop -ot. Tök jól fut, a fogyasztásra is olyan 7W körül mértem. Szerintem nagyobb terhelés alatt 10W körül lehet a maximum.
Windows 11 alatt azt hiszem alapban 11-13W körül volt. Terhelés nélkül.
Így igazából értelmetlen lenne Pi 4 -et venni, mert tök jól kiszolgálja. Talán 2-3W -tal lehet kedvezőbb a fogyasztása átlagos használatnál. Hőtermelésre szerintem ugyanaz passzív hűtés mellett.
De azért a Pi vonalat sem engedtem el teljesen. Tök jó áron sikerült szerezni egy Pi 3B -t. Nem a "+" verzió, így 100 mega a korlát a netnél. De tanulgatni jó lesz, mert annak már tényleg rendkívül alacsony a fogyasztása, és mehet orrba-szájba. Elvileg(?) 0,5-2,5W körül fogyaszt.
-
ρσгτσ
addikt
Van egy eladó Vinted -en, aki elég olcsón adja a micro SD -t. 32 gigások vannak neki, már rendeltem egy 2 darabos csomagot, és minden rendben volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Lexus, Toyota topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Mikrotik routerek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple MacBook
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megérdemelte.
Hogy a faszba? YouTubeon is fent van csomó rész.
Az meg trancsírozás a köbön.