- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nobiand #125196 üzenetére
A bank illetékese rákérdez majd, hogy van-e bármilyen hitel, illetve annak törlesztése folyamatban és amennyiben igen, befolyásolhatja a banki hitelt, annak keretét, igaz ez még a Telekomnál részletre vásárolt készülékre is.
Mindent figyelembe vesznek, ami havonta ilyen jellegű állandó törlesztő, kiadás.
Ha belefér a bevételhez képest a keretbe, akkor nincs jelentősége, de ha határeset, vagy épp amiatt problémás lehet az arány, akkor számíthat.
Bankja és ügyintézője is válogatja persze, hogy mennyire veszik komolyan, vagy inkább csak ki akarják nyomni azt a hitelt, hogy egy további pipát behúzhassanak. -
Dave1984
őstag
-
Kaba
veterán
válasz
nobiand #125196 üzenetére
Semmi köze a két dolognak egymáshoz.A Telekomnál az ügyfeleknek van egy egyéni hitelkerete.Amennyiben ezt átlépi a rendszer mobilelőleget fog kérni.
A házvásárlási hitel semmilyen összefüggésben sem áll a Telekomos részletvásárláshoz,tehát ameddig részletre tud vásárolni addig vásároljon részletre. -
MadMancs
veterán
válasz
nobiand #115478 üzenetére
Nem kell hogy Te tartozz. Elég ha a veled egy lakcímre (állandó) lakcimre bejelentett valaki sáros vagy sáros volt, illetve a kapcsolattartásra megadott telefonszám olyan neven van aki feketelistás. Tavaly ősz óta ez a szabály is él telekomnál. párom ebbe futott bele. Nemhogy tartozása, soha semilyen előfizetése nem volt még. Azt kiderült majd 2 hónap alatt (addig senki nem tudott semmit mondani) hogy anyós van feketelistán, de mivel a lakcím ugyanaz, igy párom is csak üzletben vásárolhatott volna, horror előleg mellett.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
nobiand #113748 üzenetére
Ha Dominót váltasz, matekozz, mert Mobil S-ben megkapod a 19 forintos percdíjat. Kérdés megéri-e az M. Ha kevesebb percet beszélsz, akkor azért bukta, ha többet, akkor meg azért lehet.
Csomagváltásnál nem hosszabbodik a hűség, de a 19 forintos percdíj csak váltásig érvényes, Mobil S-re, visszaváltásnál már nem.. -
Game-over
aktív tag
válasz
nobiand #85240 üzenetére
Én is belefutottam egy ilyenbe lassan két éve
Én Telenoros előfizut vittem át Move S-re, de hűség nélkül (nem is kértem hűséget, nem is lett volna olcsóbb hűséggel, nem is mondta az ügyintéző a hűséget).
Én már nem is tudom mikor, talán pár hét múlva vettem észre az online oldalon hogy mikor megnéztem hogy milyet telót vehetek a csomagommal, kiírta hogy semmilyet, mert még van két év hűségem
Ha jól emlékszem akkor személyesen mentem be én is, és felvették a panaszt, majd jött a levél pár hét múlva hogy leszedték a hűséget (még szerencse, közben váltottam már szolgáltatót is
)
-
norbiv8
tag
válasz
nobiand #83360 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt a hiba számhordozás után. Panaszt tettem az online bejelentőn és jött is a válasz másnap: "Az online oldalra csak élő szerződés és szolgáltatás esetén lehet bejelentkezni, azonban az Ön által megadott telefonszám nem szerepel a rendszereinkben. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Telekom üzleteink egyikével." Kicsit pipa lettem, mert ekkor már 4 napja aktív Telekomos voltam. Még egyszer bejelentettem szerződésszámmal. Válasz: "Kérjük, hogy fáradjon be személyes ügyfélszolgálatunkra mert a számhordozási folyamat közben technikai hiba lépett fel. Az ügy rendezésében munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére." . Bemegyek személyesen egy utamba eső T üzletbe (ez pont a Sugárban volt) és elmesélem a bánatomat. Hogy is fogalmazzak.. láttam az ügyintézőn, hogy nem találkozott ilyen problémával. De megpróbált segíteni, majd telefonált, kért tőlem 5 számjegyű jelszót és örömmel közölte, hogy készen vagyunk. Szerencsére még ott helyben kipróbáltam és persze nem volt jó. Mondtam, hogy én addig el nem mozdulok, míg nem javítják ki a hibát. Jött egy hosszabb telefonálás majd ismét 5 számjegyű kódot kértek és végül sikerült helyrerakni a dolgot.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
nobiand #82643 üzenetére
Most ezzel tényleg ne kapkodjatok
A folyamati átállás miatt a domino átváltás havidíjasra, ill. a havidíjasról dominóra váltás most tényleg karbantartás alatt van
____
Próbálok egy kicsit visszaszaladni a topicban, hogy ki válthat mire
De ha valaki még nem kapott rá választ és linkeli magát, akkor próbálok választ adni most(#82604) Aaron14
Next S arantyárskártyáról Mobil M+(4GB-30GB); Mobil L 400MB-30GB-ig bármilyen csomagra válthatsz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nobiand #78647 üzenetére
P9 Plus + GGMM M3 BT hangszóró is jó áron van
magában 93k huf a zajláda
-
tomy86
addikt
válasz
nobiand #74323 üzenetére
Szerintem a "mobilhasználat külföldön" topikban tudnak segíteni.
-
-
válasz
nobiand #70520 üzenetére
szia,
azonos (ár)kategóriában és felfelé, a hűség intervalluma alatt is lehet váltani, viszont nem mindegy bizonyos tekintetben, hogy csak az előfizetésre van hűséged, vagy a díjcsomagra is, mert a kettő külön fut, illetve a majdani előrehozott kedvezményes intervallum csak az előfizetésre vonatkozik, a díjcsomagra nem.
számhordozással is megoldható.cris78; aláírni újabb hűséget.
-
Zeki
nagyúr
válasz
nobiand #65118 üzenetére
Ezek szűnnek most meg:
2015. augusztus 31-tõl kivezetjük a következõ, korábban már lezárásra került havidíjas hang- és mobilinternet díjcsomagokat, opciókat, SMS csomagokat és kedvezményeket, amelyek a továbbiakban nem vehetõk igénybe: Az érintett elõfizetõket a változásról külön is tájékoztatjuk. (Havidíjas díjszabás 2/B Melléklet 1.1.3., 1.1.4., 1.1.6., 1.1.8., 1.2.1., 1.2.2., 1.2.3., 1.4., 1.5., 1.6. pont)Hang díjcsomagok: EcoMix, Fun Aranytárskártya, Relax Aranytárskártya 50, Relax Aranytárskártya 125, Relax Aranytárskártya 250, Relax Aranytárskártya 500, Relax 100, Relax 250, Relax 500, Relax 1000, MédiaMánia XS, MédiaMánia S, MédiaMániaM, MédiaMánia L, MédiaMánia XL;
Mobilinternet díjcsomagok és opciók: Relaxnet M ((külön SIM kártyán nyújtott, Relaxnet L (külön SIM kártyán nyújtott), Relaxnet XL (külön SIM kártyán nyújtott), Ikon Net 2GB, Aranytárskártya Mobilinternet csomag RelaxNet L, Aranytárskártya Mobilinternet csomag RelaxNet XL, Aranytárskártya Mobilinternet csomag Net&Roll XS, Aranytárskártya Mobilinternet csomag Net&Roll XS+, Aranytárskártya Mobilinternet csomag Net&Roll L, Net&Roll 4G mobilinternet díjcsomag, GPRS Net, GPRS Net Plusz, GPRS WAP Plusz, Net&Roll 1 GB - LTE opció, Relaxnet M, Relaxnet L, Relaxnet XL; SMS Te+Én kedvezmény;
SMS csomag 25, SMS csomag 80, SMS csomag 200;
Nemzetközi perc-csomagok: Relax 100-hoz és Aranytárskártya Relax 50-hez kérhetõ, Relax 250-hez és Aranytárskártya Relax 125-höz kérhetõ, Relax 500-hoz és Aranytárskártya Relax 250-hez kérhető, Relax 1000-hez és Aranytárskártya Relax 500-hoz kérhető.
http://www.telekom.hu/static/sw/download/Mobil_valtozasok_osszefoglaloja_20150831.pdf
-
-
djculture
félisten
válasz
nobiand #63684 üzenetére
Ha ilyen lenne szerintem a saját üzletüket rontanák, nehezen hiszem el inkább valami eladó kitalált szövege lehetett ez hátha előfizetést vesz az illető. Régen nézték azt hogy egy évben x darab készülékes dominós csomagot vehettél de már ahogy hallom ezzel se foglalkoznak.
-
válasz
nobiand #61367 üzenetére
Én nem demót, de használtat már rendeltem. Annyira lehetett, használt, hogy ki lett bontva, de a fóliák még rajta voltak. Egy akkor kb 140-be kerülő (előfizetéssel) telefont listaáron így használtan 80-ért vettem meg, ami határozottan nem rossz. Gari nincs rá, erre ügyelj, ez a kockázat megvan.
Ja, azóta is használom, semmi baja. -
gerii
addikt
válasz
nobiand #60144 üzenetére
Ugyanez a csomagom van, az újabbak drágább percdíjasok, a net is kevesebb bennük, szóval ebben a kategóriában csak rosszabb van szerintem. Ja és az ingyenes kedvezmény is jó (nekem a féláron hívható 1 szám van)
Azt néztem, hogy ha váltanék egy ~2000-es csomagra + egy aranytárs netplusz csomaggal 3000Ft alatt maradnék. Kevesebbet perc, de több net olcsóbban. -
Gedeon31
addikt
-
válasz
nobiand #41572 üzenetére
szia,
amennyiben neten rendelte - telekom webshop útján -, úgy 8 munkanapon belül visszapostázza (nyomtatvány itt; link), vagy leadja a megfelelő t-pont üzletben.
annak nincs jelentősége, hogy mit bontott fel, hiszen pont az a lényeg, hogy a 8 munkanapon belül lehet használni mindent, legfeljebb kifizeti, ha például történt olyan forgalom a sim kártyán, ami díjköteles.
megadhatja, de - ahogy előttem is írták - postai úton is történhet a kézbesítés, saját nevére.
amennyiben nem neten/webshop útján történt a készülék megrendelése, hanem csak besétált egy üzletbe és ott megvásárolta azt, úgy nincs lehetősége elállni a szerződéstől, tehát nem adhatja vissza 8 munkanapon belül (sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)