Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schizoka
aktív tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
És nem számít bele a sávos kedvezményekbe.
-
Schizoka
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tökéletes másod telefon,eredeti akku ami még mindég hat napig bírja.
Lehet nem adom fel.
Köszi a segítséget!
-
Schizoka
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia!
SE K550i
Igen jól adtam meg.
Első tulaj vagyok. -
Schizoka
aktív tag
Az utolsó kettő szám?
26 -
Schizoka
aktív tag
Érdekes mert itt a két utolsó számot elhagyom és azonnal beazonosította a telót!
Most újra elküldtem,hátha most sikerül nekik is megtalálni!
Köszi a segítséget!
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Függetleníteni szeretnék egy régi SonyEricsson telefont.
Az imei szám amit kiír az 17 jegyű de csak 15 öt lehet beírni.
Beírtam az első 15 öt de ma jött az sms hogy nincs ilyen imeivel telefon.
Mi a megoldás? -
Schizoka
aktív tag
hello!
2017 novemberi kiskereskedelmi árlistát keresem de sajnos nem találom,merre lelem?

-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Az hol kéne látnom hogy az 80 percből mennyi van még?
Se az appba se az oldalon nem látszik. -
Schizoka
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
köszi a választ.feltölthető azt írja elé.
8:köszi.rakok rá pénzt.
-
Schizoka
aktív tag
Hello!
Anyám telefonján van 2919 forint egyenleg és 2018 március 24-ig lehet elhasználni,viszont ha hívást kezdeményezek rajta akkor azt mondja be az automata,hogy egyenlege 0 forint töltse fel!!!!
ilyenkor mi a teendő?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Barátom készüléket szeretne venni és van még hátra neki 43 nap a next m 2 éves hűségéből.
Ha most váltana Mobil korlátlan díjcsomagra + 2 giga nettel akkor + telefont is venni akar ,akkor nem kell kötbért fizetnie?A rendszer engedi a folyamatot csak még nem tudja végig vinni mert ugyan be van fizetve az előző havi díj de még a rendszer nem látja.
-
Schizoka
aktív tag
válasz
leslieke
üzenetére
azon a számon nincs hűség ez tuti,de tovább nézelődtem és ha úgy csinálom hogy bemegyek az áttekintés menübe ott írja egyedi díjcsomag nincs hűség.utána írja hogy hosszabitsd meg a hűségedet 2 évvel új készülék vásárlással,erre rányomok és azt írja:Új havidíjas előfizetéssel Mobil M csomaggal 2 gb nettel!!!!!!
Így még jobban nem értem.

-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Ismerős vett egy telót aminek a két éves részlete szeptemberbe jár le.
Közben díjcsomagot váltott ami januárig hűséges.
Mikor hozhat ki új telót részletre? -
Schizoka
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.

-
Schizoka
aktív tag
Hello!
Megcsináltam az online adategyeztetést minden rendben gyorsan megvolt.
közben láttam egy ilyen szöveget
orlátlan hétvégi beszélgetést adunk online adategyeztetésért.így két napon át díjmentesen hívhatod a Telekom mobil-és vezetékes számait!
Kérdésem az hogy ez csak a mostani hétvégére vonatkozik vagy örökre? -
Schizoka
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
3 hónapig adnak havonta 50 megát az új dominó5 kártyához + 3 hónap alatt 1 gb ot el lehet használni.
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Szia!
Én ma hívtam a 1430 at és azt monda a csaj akivel beszéltem hogy nem kell semmit bekapcsolni használható.
Kaptam is sms-t hogy elfogyott az 50 mega és tudtam tovább netezni.
Mondjuk nem is értem mert itt sokat olvasok és azért is hívtam a 1430 at hogy bekapcsolja a technikai netet.... -
Schizoka
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
köszi a válasz.
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Szia! Esetleg tudnál olyan infót is hogy P9 lite fekete miért nincs már hetek óta készleten?
-
Schizoka
aktív tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
köszi!
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Látom pont arról megy a téma amit kérdezni akarok.
Haveromat 3-dik hete szopatják hogy nem kapnak p9 lite-ot feketében mert azt választotta csere telefonnak mikor bevitte a csereutalványt! (s4 volt a telója,javíthatatlan lett)
Tehát akkor egy T-pontba csinálja meg a cserét ne partnernél? -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Haverom samsung s4-e a garancia lejárta előtt egy héttel javíthatatlan ezért kapott csere utalványt.
p9 lite-ot hoz ki helyette,kérdésem az hogy akkor a p9 re mennyi garanciát kap?2 év? -
Schizoka
aktív tag
prozodus,kali
Köszönöm a válaszokat de csak egy picit lettem előrébb.a telefonon a mobilhálózatok/adatforgalom roamingban menüt találtam csak és ott lehet választani a letiltás ,csak belföldi roaming, összes hálózat.
mást én nem találtam.Akkor pénzt is kell rá töltenem?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Vagy egy dominó kártyánk itthon,a 490 forintos ami ad havi 10 percet beszélni.
A fiam megy 3 napos kirándulásra külföldre(Szlovákia),az a kérdésem kell-e valamit beállítani a telefonon,vagy kell-e valamit intézni hogy fel tudjuk hívni? -
Schizoka
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nekem azt hiszem 3 éven keresztül mindég január 1 -én bekapcsolták.Felhívtam mindég őket hogy ugyan kapcsolják mát ki ezt a szart nem kértem.Válasz hogy bizony őket nem kapcsolták be,mondom én se!
Utoljára már nem nagyon "szépen" kértem hogy be ne merjék többet kapcsolni!Most január elsején nem kapcsolták be!Ráadásul az asszonynak is bekapcsolták mikor nekem is!Ezek úgy hülyék ahogy vannak! -
Schizoka
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Köszi!
1430-on sikerült nagy nehezen. -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Ha élő emberrel akarok beszélni dominóról melyik számot hívjam és melyik almenüt válasszam?
köszi! -
Schizoka
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Lehet az is benne van hogy legalább 5 kört kell futni mire be tudja az ember kapcsolni!

a t oldalán nem engedte a rendszer , a 111 es automata kiszolgálón nem engedte,a boltban nem aktiválták!
szerencsére nem adtam fel és sikerült a 1430 on a az arany automatánál!sokan ha nem sikerül elsőre feladják és aktiválják a sima s t mert azt ugye egyből be lehet kapcsolni!
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
köszi!
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi!
Közben sikerült aktiválnom de csak a 1430 arany automatánál csak ott ajánlotta fel.
De közben a sima s t nem töröltem de a t honlapján nem is jelzi hogy lenne most netem pedig van.
a telekom app jelzi hogy van arany netpluszomakkor a sima netplusz s et ilyenkor automatikusan törli is a rendszer nem kell majd mindkettőért fizetnem?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Ma voltam bent a T-mobil boltba és kértem hogy kapcsolják be a NetPlusz
Arany és Platina internet csomagot.
Az ügyintézők egyből mondták hogy ezt a csomagot a T-mobil kivezette csak azok tudják használni akik már előfizettek rá ,új előfizetést nem tudnak beállítani.
A T oldalán most is látok ilyen internet csomagot!
Most akkor lehet vagy nem?A boltban a netplusz s -t állították be.
(nincs internet az alap csomagban)
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Fiam "sikeresen" aktiválta a napinetet a dominós kártyáján,az lenne a kérdésem hogy holnap automatikusan vonja a pénzt a rendszer vagy le kell mondanom?
-
Schizoka
aktív tag
Én ma nem tudtam átvenni a csomagomat mert a rendszer szar volt és nem tudták bevételezni,mondtam adja ide kifizetem és majd elidétlenkednek de nem adták ide!Mehetek holnap megint!
-
Schizoka
aktív tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
igen 7041x
-
Schizoka
aktív tag
2000 forintos kupon kupon nekem is jól jönne!

-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Nézzetek szét a T oldalán nagyon jó árakon találtam telefonokat tableteket notebookokat!
pl:Asus S200E Notebook 51093 ft új garanciális!

-
Schizoka
aktív tag
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem észre hogy,
holnap lejár a dominó kártyám hívószám rendelkezésre állása és van rajta 900Ft.
Nem akarom megtartani.
Kérdésem az hogy csak lebeszélni lehet vagy valamire el is költhetem ? -
Schizoka
aktív tag
Ha egy előfizetéses számot átirányítok egy dominós számra az ingyenes?
Én úgy látom a T oldalán hogy a dominós szám átirányítása fizetős. -
-
Schizoka
aktív tag
Szerintetek a ppp-on megnézik a szig számát?
mert az okmány számánál a régi szig-em száma van a rendelésnél. -
Schizoka
aktív tag
a t oldala most is rossz remélem nem felejti el a rendelésem!

-
Schizoka
aktív tag
nekem szállításra vár dec.2 ppp ra kértem.

-
Schizoka
aktív tag
Naaaaaaaaa ebben a pillanatban sikerült a rendelés S4 juppi!!!!!!!
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Be tudtok lépni a t oldalára?
én nem és így nem tudom megrendelni az s4 et

-
Schizoka
aktív tag
más is megváltozott nem csak a net: telefonok árait is felemelték csak úgy pl f6,alcatel idol 2 mini s ezeknek tuti de szerintem nem csak ezt a kettőt! nem hogy lefelé vinnék

-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
elsejétől eltűntek a 20% kedvezmények a telefonoknál ha az interneten rendelem,ez végleges vagy még lesz ilyen?
üdv! -
Schizoka
aktív tag
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
régebben volt olyan hogy ha ki volt kapcsolva a telefon és hívtak közben bekapcsolás után kaptam egy sms-t hogy kerestek erről meg erről a számról,most meg nem csinálja már.
semmi nem lett lemondva vagy módosítva az előfizetésen.
ha ez visszakapcsolható még az lenne a kérdésem hogy dominóba is lehet -e ilyet? -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
hogy a csába lehet kikapcsolni az átirányítást mert mindég azt irja ki a telefon a hívások indításánál hogy a bejövő hívások át lesznek irányítva!!
minden hanghívást kikapcsoltam és a nincs átírányítást is bekapcsoltam,de a "ha nincs válasz" és "ha nem elérhető el" az bekapcsolva marad! -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
vásároltam egy dominos készüléket és azt szeretném kérdezni hogy ugye jár hozzá 2000Ft ig hálózaton belül leforgalmazható összeg ezt vonja elöször vagy az tényleges egyenlegből??
ill. az ajándék mobilnetet hogy tudom használni? kell valami net előfizetés? -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
online telefon rendelésnél ez van írva:
Ajándék kedvezmények online rendeléskor
+2000 Ft hálózaton belül felhasználható egyenleg és +200 MB adatforgalmi egyenleg online rendelés eseténez most bármeddig leforgalmazható vagy 1 hónapon belül kell?
(Dominóba lenne és a telefonszám nem kell csak a telefon,a kártya meg el lenne téve tartaléknak.)
-
Schizoka
aktív tag
helló!
érdekelne hogy honnan tudnám meg hogy jelenleg milyen perc díjjakkal van a honvédségi mátrix előfizetés,és van-e benne mobilnet esetleg??? -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
délután nézegettem a telókat és akkor még ott volt a sáv ahova be lehetett írni a kupon kedvezményt(onlinekedv),
most megint meg akartam nézni és már nem találtam ott.egy csomó teló és előfizetés kombót megnéztem de már nincs ott egyiknél se
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

orlátlan hétvégi beszélgetést adunk online adategyeztetésért.így két napon át díjmentesen hívhatod a Telekom mobil-és vezetékes számait!