-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
palee69 #62120 üzenetére
kipróbálod
amúgy a termék leírásában írják, hogy ha független
Mindenki figyelmét felhívom, hogy nem a jótündér árulja ezeket a készülékeket!!!
Jellemzően hibásak. Van példa arra is, hogy teljességgel használhatatlan, be se kapcsol rendesen. Aztán van a kishibás, elmegy a térerő, hasonló. Van esztétikai hibás, sárga, vagy foltos, bevilágítási hibás kijelzővel. Akkuhibásat is láttam már.
Notebookoknál meg a badsectoros fullKO HDD a jellemző, ami menthetetlen.
Szegedi volt szervizesnek (megszűnt) már a töke tele van a visszavitt cuccokkal.
Persze néha még kockázat mellett is megérheti, pl egy noti+HDD-t ha számolsz és nem drága. -
punky10
addikt
válasz
palee69 #62032 üzenetére
A MediaMarkt 11900-ért árulja..Az én verzióm szerint a Tré 9290-re árazta be,ezért lehet felhasználni rá a kupont.Hogy a színesek szándékosan lettek leárazva,vagy csak véletlenül felcserélődtek az első két számjegyet,nem tudom,de nem is érdekel...
Ha ennyi,hát ennyi.Azért sosem haragszom,ha valamit olcsóbban adnak.
-
-
313313
addikt
válasz
palee69 #48018 üzenetére
Pedig nincs ez másképp a neptunnal és etr-el sem. Tantárgyfelvétel előtt órákkal belépve 5-10 percenként nyomogatod az f5-öt, hogy ne dobjon ki a rendszer és imádkozol, hogy mindent felbírj venni...
Egy szó, mint száz minden rendszer megtud hasalni, ha egyszerre sokan használják... -
-
1430
senior tag
válasz
palee69 #39258 üzenetére
Igen, de ha még van hűséged, akkor csak kötbér ellenében.
Gedeon31
A szerviz munkautasítása tartalmazza a neten rendelt áru visszavételét, ezért ír mindenki szervizzel rendelkező T-Pontot. Máshol is átvehetik, de az "lutri", mert nincs ilyen deklarált tevékenység, amire rá lehetne keresni.jenei1994
Már tisztáztuk itt a fórumon, hogy ez valóban dolgozóknak lett meghirdetve, és elértétek az ingerküszöböm, hogy most már jelezzem az illetékesnek, hogy vagy írják le jobban, mi ez a használt készülék dolog, vagy ha továbbra is csak dolgozóknak szánják, vegyék le a WebShopról. -
Sragi
őstag
válasz
palee69 #39157 üzenetére
Na ja.....
De még mindig a 3 szar közül a kevésbé szar
Na most olvasom az üzletszabályzatot és ilyen érdekességre bukkantam
:
"A Mozaik XS, S, M díjcsomagokra 2013. november 1-je után történő előfizetés, vagy a díjcsomagokra ezen időpont után történő
díjcsomag váltás esetén a díjcsomagok nem használhatók internet alapú hang és video hívásokra"A pofám leszakad....Ez azt jelenti,hogy nem használhatom a viber-t például?
-
pigmeus
tag
válasz
palee69 #39092 üzenetére
Én egy LG L7 II-t rendeltem és kaptam meg.
Sajnos az enyém kiállítási darab volt és karcos volt a hátulja, illetve cserélhettek rajta kijelzőt. Végül eladtam mert pixelhibás is volt a készülék. De ez még karácsony előtt történtÉn is boltba kértem le és kaptam meg. Semmi érdekes dolog nem zajlott le az átvételnél.
-
-
Sragi
őstag
válasz
palee69 #38974 üzenetére
Ismerős a sztori.Anno 5-6 éve a régi szomszédom vett T-nél mobil netet(stick).Az oké hogy edge lefedettség volt nálunk,de még térerő sem volt rendesen mint ahogyan most.Aztán először kapott egy antennát amilyent te mondtál.Majd a T 1 évre rá végre fejlesztett 3G-re.Na onnantól kezdve minden egyenesbe jött.
Egészen mostanáig. Kb novemberben vettem észre egyik napról a másikra,hogy a szerencsétlen telefonom keresgél a egde/3G között. Az egy dolog ,hogy nincs 3G rendesen,de van hogy edge vagy térerő sincs rendesen.Valamit át állítottak ezek az ügyeskék ,mert anno erősítőt is szereltek fel a helyi toronyra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest