-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz csibabu #74611 üzenetére
És valóban, köszi szépen! :-)
Apropó. Másokat nem hívtak magántelefonszámról a Telekom nevében, hogy küldtek 2 smst, megkapta? Természetesen nem, így hát szóban tájékoztatna, hogy nyertem egy autót? Gyanús volt, hogy vasárnap hív Telekomos ürge, aztán mikor kimondta,hogy nyertem egy gépi sorsoláson, letettem.
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Move S díjcsomagom mellé már régóta aktiválva van NetPlusz L. A forduló napom minden hó 3-a. Ha én ezt a NetPlusz L csomagot lemondom mondjuk holnap, és aktiválom a "Böngészés és e-mail" opciót, akkor hogyan lesz ez az egész elszámolva? Időarányosan, vagy mindkettőért teljes díjat fizetek, vagy csak az utóbbiért fizetek teljeset, és változik a fordulónap? Előre is köszi!
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz ForRedGlory #58407 üzenetére
Persze, ez oké, de meglepett mindenesetre.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek! Érdekes dolog ez hogy a számlázás arányos, az adatkeret pedig nem. Mindenesetre ez így jó.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Move S díjcsomagban vagyok, és a benne foglalt 200 MB internet elég karcsú. Gondolkodtam azon, hogy előfizetek a NetPlusz L-re 1290Ft/hó-ért. A kérdésem az lenne, hogy ez a +1 GB adatforgalom a 200 MB-on kívül van? Ha a fordulónapom minden hó 3-a, akkor a NetPlusz-nál is az lesz, mindegy mikor aktiválom? Előre is köszönöm!
-
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy a webshopban rendelnék a telefonomhoz egy hátlapot, mielőtt a kosárba rakom kiírja, hogy házhoz szállítással vagy személyes átvétellel is lehetséges a vásárlás, viszont amikor megrendelném a terméket, a szállítási módnál csak a "Most veszem át" lehetőséget ajánlja fel, és természetesen az én városomban nincs.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Új készüléket vásároltam Move S díjcsomaggal, és kaptam hozzá 190Ft-ért ez az adatforgalom bővítő opciót, ami +500MB internetet jelent. Ezt az online felületen lemondtam, mert nem kell. Azóta nincs internetem, mi a teendőm?
(#47463) club1: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a honlapon a webshopba egy telefonnál csak 10 havi kamatmentes részletet írnak, akkor abból nem lehet 20 vagy 24 hónaposat csinálni? Személyesen egy T-pontban akár?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Mix díjcsomagban vagyok, maradt az egyenlegemen 3000 forint amit nem használtam fel, viszont ebből vásárlásra fordítható 0Ft. Mobillottót melyikből vonják?
(#45753) club1: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Csak kíváncsi voltam, hogy melyiket kell nézni, mert ha a legdrágább(mint kiderült, igen, az), akkor nem biztos, hogy megéri, sokkal inkább egy Next S aranytárskártyával. Köszönöm a választ!
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Szeptembertől ha minden igaz egyetemista leszek, és szeretnék majd váltani a Like díjcsomagra. A kérdésem pedig az volna, hogy milyen telefon árlistát nézzek a díjcsomag mellé, mert a webshopban csak a Mozaik, Move és Next csomagokat látom a készülékeknél?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Üdv.
Olyan problémám van, hogy ma vettem egy telefont, és gyárilag hibás. Az xperia mini pro-nál típushiba a "ciripelés" és a "dobolás" videó felvétel közben. Állítólag az idei gyártmányú telefonokban ezt kijavították, de az enyém még tavalyi. Kérhetek cserét 3 napon belül?
Kötelesek kicserélni?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest