- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
Sziasztok. Olyan dologgal fordulnék hozzátok tanácsért, hogy vásároltam a mai napon újan, Telekom üzletben egy Asus Padfone 2-t. A tablet kiegészítőt (station) nem bírtuk működésre bírni, bevitte a nő hátulra a technikus kollégához (?), aki azt állította, hogy biztos csak lemerült. Elfogadtam a tényt, elhoztam. Hazaértem, kicsomagolom (bele volt bugyolálva egy fóliába), próbálom a gyári töltővel tölteni a telefont, megy. Berakom a stationbe, nem megy. Töltöm együtt, töltöm külön, a station rész nem megy. Tanácstalan fejjel elkezdtem körbenézni, a kerete pár helyen le van pattogva, de ami durvább, hogy az usb csati szanaszéjjel van b*szva, az érintkezők elgörbülve, vagy letörve. Elsőre is jól dugtam be, könnyű volt benyomni, 1000%, hogy nem én törtem el.
Na most, ilyenkor mi a teendő? 3 napon belül ebben az esetben is cserélik? Egy leselejtezett szart kaptam százezrekért? A másik, hogy itthon láttam meg, hogy a papírhalmaz között még a garanciapapír sincs ott, csak a számla. Mit mondjak?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Az 5C 130k, 2 év hűséggel az előfizetésre.
Az 5S 225k, a Samsung 180k lesz a végén.
De ne is azon pörögjünk, h mit mivel szoroztam, osztottam: miért adnak oda egy 195 ezres Samsungot részletre, 2 év hűséggel az előfizetésre és miért nem egy 130 ezres 5C-t?! Ez számomra teljesen érthetetlen és a lényege ez volt a kérdésemnek, nem az, h melyik telefon ára hányszorosa az iPhone árának.
A 195 pedig másfélszerese a 130-nak, akárhogy számolom. Én pedig az első hozzászólásomban ezt a példát vetettem fel.
A fenti árak pedig a rám vonatkozó árak, amennyiért én elhozhatnám. 2 év hűséggel az ELŐFIZETÉSRE, bármilyen díjcsomaggal 2k-ig.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
StLui
veterán
válasz tylerddd #43086 üzenetére
Hát az akciós árból kiindulni, és hogy a szerint másfélszeres az ár, ez elég érdekes. Akkor egy nulla forintért elhozható telefonnál milyen szorzóval számolnál? Mert amúgy szerintem 20-max 30% árkülönbség van a két telefon eredeti ára között, de a lényeg, hogy akkor legalább tedd mellé milyen díjcsomagnál ezek az árak?
Most nézem 5S-t el lehet hozni 32Gb-ost, 30eFt kezdővel 5500Ft havidíj, ugyanez Samu S5 80eFT kezdő! Most akkor miről beszélünk?
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legenda
válasz tylerddd #43089 üzenetére
nem is konkrétan neked címeztem, te most a hátrányt látod, más meg az előnyöket, néha megfordul a helyzet, ez van, sajnos...
én is szoktam részletre venni drága telefonokat, mert bár nem okoz gondot, ha egyben kell kifizetni, de attól még én is kamatoztathatnám a pénzt, viszont nem volt rá lehetőség az iphone 5s vásárlásakor (sem), mert adott társkártya - amelyiken épp nincs hűség - move xs díjcsomagos, és az anyós - az ő használja - még annyit sem forgalmaz le, mivel akikkel sokat beszél (feleségem, én...stb), azoknál családbarát opció van, azért meg nem fogok aláírni drágább díjcsomagra - meg egyáltalán díjcsomagra -, hogy adjanak részletfizetési lehetőséget.
még néhány ilyen árazási konstrukció a szolgáltató részéről, és szépen kifut minden előfizetésemen a hűség...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tylerddd
veterán
Én erről nem tudok semmit, én semmilyen kedvezményt nem kaptam, nem vettem részt ilyen hűségidőt elengedős dolgokban. Előleget sem kellett letennem az i4S vásárlásakor. Pont ezért érzem magamra nézve pofátlanságnak, h mások miatt ilyennel szívatnak.
-
legenda
válasz dedike #43087 üzenetére
nekem van/lenne tippem az okra...
jelenleg is van más pozitív és negatív diszkrimináció az iphone esetén (is), de mindennek (legalább) két oldala van, hol a jobbik felén áll az ember, hol pedig a másikon, és aszerint örül vagy bosszankodik.
a szolgáltató áraz, ahogy csak akar, az előfizető meg dönt, hogy melyik opció jó számára, vagy ignorálja azokat, ha nem okésak számára.
én is lázonghattam volna, amikor egy hónapja vettem az iphone 5s-t, de nem tettem, pedig kényelmesebb lenne, ha részletekben fizet(het)ném, és közben nálam kamatozna a pénz - mert nem kevésről van szó -, de megoldottam egy huszárvágással, megvettem listaáron, és nem írtam alá további hűséget adott előfizetésre!
nem biztos, hogy jobban járt így a szolgáltató, és nekem nem ért volna meg 5 e ft kedvezményt a hűség, 210 e ft lett volna 2 év hűséggel, és 215 e ft volt listaáron.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Ne haragudj kali, de öreganyám is volt...
Ellenben mi a jelenben élünk. S igazából még az illetékes sem igazán tudná megmagyarázni az eredeti, "Miért nincs iPhone, csak drága csomagban részletre?" kérdést....
...ami valóban jogos kérdés, s szerintem csak a Telekom buta hozzáállásán múlik a dolog.
Jó szerencsét!
-
tylerddd
veterán
5C 8GB 130, ugyanebben a konstrukcióban a SGS5 195k és lehet vinni részletre.
@ raziel01 Nem akarok egyszerre 280-at kitenni a zsebemből, ha egyébként kamatmentesen, részletekben ki lehet fizetni. Két évet úgyis aláírnék az előfizetésre és bőven elég lenne a készülék minimum 2 évig teljesítményét tekintve, nem cserélném le. Szerinted nem kényelmesebb és gazdaságosabb így kifizetni, ha nem jár többlet költséggel?!
A díjcsomaggal pedig pont az a bajom, h ami nekem elég (kevés beszélgetés, több net =NetPlusz XL+Move XS), azzal nem lehet megvenni a készüléket. Én ezt amolyan diszkriminációnak veszem. Semmilyen kedvezményt nem kapok a két év kötöttségért, az egésznek olyan érzete van, h én vagyok a szolgáltatóért és nem ők értem. A függő készülék pedig alig pár ezerrel olcsóbb, mint a független (ne GSM boltokat nézzünk). Akkor inkább megveszem függetlenül valahol, csak arra jobban rá kell készíteni a pénztárcám, mint egy részletfizetéses megoldásra.
-
legenda
válasz TheMarci #43082 üzenetére
most is lehet venni részletre, őt konkrétan az zavarja, hogy csak az előfizetésre aláírt hűség mellett nem biztosítanak részletre történő vásárlást, hanem csak akkor, ha díjcsomagra is aláír hűséget.
ez van, ezt kell szeretni...
akkor valahogy nem problémáztak az iphone tulajok/vásárlók, amikor csak és kizárólag arra elengedett a szolgáltató hosszú hónapos hűségeket - többet, mint az akkor aktuális arany/platina jogosultság adott bárkinek is az előrehozott opcióban -, és aláírható volt újabb hűség, ha az újabb iphone típust vásárolta meg az előfizető - azonos, és nem pedig drágább áron -, de olyan is van/volt, hogy arany/platina kiemeltség esetén a hűség lejárta előtt, előrehozottan történő készülékvásárlás során csak az iphone esetén nem kell(ett) kifizetni az eltörölt hónapokat, más készülékeknél - még a legdrágább android...stb okostelefonoknál is - meg igen!raziel01; abban nem igazán van ráció, azzal az erővel aláír valamelyik díjcsomagra is, és kihozza úgy részletre - már ha megkapja húzós mobil előleg nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
-
StLui
veterán
-
tylerddd
veterán
Miért gondolja a T, hogy ha nekem iPhone-om van, akkor sokat beszélek?! Készülékfüggőek az embernek a telefonálási szokásai?! Miért kényszerít olyan csomagra, amit én nem használok ki?! Miért nem adják oda az iPhone-t előfizetésre vállalt hűséggel részletre (akár 5C) és egy másfél, 2x olyan drága droidosat igen?! Miért működött ez két éve, amikor a 4S-t vettem és miért nem működik most?! Miért kerül egy 64GB-os 5S 140e forintba, még 20k-s csomaggal, két év hűséggel is?! Ez röhej.
-
legenda
válasz Pttypang #43074 üzenetére
szia,
igen, 24 hónap aláírt hűség esetén, 21 letelt hónap után lehet előrehozott készülékvásárlást eszközölni a hűség újbóli meghosszabbításával.
régebben már 18 hónap után lehetett, az volt az igazi, de módosították...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok
Az arany kapcsolat kártyához jár már valamilyen kedvezmény a hűségidőből?
Tehát 1-3 hónappal előbb tudok vele telefont venni pl?Everybody lies.
-
törölt tag
Hát az az alap ötlet, hogy olyan mobil kellene, ami tudja a WiFi-t mindenképpen, mert van Net & Roll S díjcsomagos Huawei 5776 Mobile Hotspot, amiben ugye a SIM csak adatforgalomra használható, a VoIP hívás pedig az. A helyzet az, hogy sokszor nincs is kihasználva, szóval a 8 GB bőven elég. Valaki mindig itthon van, ha én nem akkor én viszem magammal a Huawei-t az LG L7 II-vel, és ha meg ők nem, akkor odaadnám nekik arra a pár órára.
A történet amúgy picit bonyolult. Fateromnak van egy SE K800i telefonja, ami mostanában hol működik, hol meg nem.Nagymamáméknak meg egy Emporia. Faterom 62, Nagymamám meg 73 éves. Az első ötlet az volt, hogy apámnak veszek egy új telefont, de mivel külön élünk neki nem tudnám odaadni a Huawei-t, a Domino Surf meg nem lenne jó, mert ott egyrészt tiltott a VoIP hivatalosan, másrészt meg 890 Ft havidíja van. Innen jött az ötlet, hogy apámnak 8, hogy van Skype vagy nincs Skype, odaadnám neki az Emporiát, Nagymamámnak meg jönne a WiFi-s telefon. Mivel a nagyszülők is itt laknak a házban, így nem gond, hogy a Huawei-t bármikor odaadjam illetve, hogy mindig itt legyen amikor nekik nem kell. Csupán annyi elvárásom lenne, hogy a Skype menjen, mást nem is várnék el egy ilyen belépőszintű készüléktől.
A WiFi használat meg azért elvárás, mert a Net & Roll S-re úgyis két év hűségidő van vállalva.
-
törölt tag
válasz dptrsk #43068 üzenetére
Helló, köszi, hát ez elég baj, mert olyan telefon kellene, amin minden gond nélkül megy a Skype hanghívás, de 60+-os korosztálynak ideális, akik nem annyira kímélik mint én, illetve az egyéb tudását sem tudnák kihasználni (sőt még művészet lesz az érintőkijelzős felület elsajátítása is számukra). Nem azért mert mentálisan csökkentek lennének, csak hát nem az a korosztály... Szóval ebből adódóan olcsónak kell lennie, egyébként odaadnám az L7 II-t aztán vennék helyette mondjuk egy F6-ot, de pazarlás lenne, mert mint mondottam volt, a funkciók döntő hányadát nem használnák ki.
(#43067) n@p@lm: 1$-ért 60 perc vezetékes irányba való kommunikációt tartalmaz havonta, ami bőven elégséges, tekintve, hogy általában itthon vannak. A Vibert próbáltam de L7 II-n sokkal gyengébb volt a minőség mint Skype-al.
(#43058) St3ven: Sajna itt csak hanghívásról van szó, mert nem fognak rajta tudni pötyögni.
-
korcsillio
addikt
Ok,köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz korcsillio #43063 üzenetére
szia,
igen, befizetheted személyesen is.
-
Dondenis
aktív tag
válasz korcsillio #43063 üzenetére
Persze
-
korcsillio
addikt
Hi.
Sikeresen elhagytam a csekkekt amit be kellett volna fizetnem.
Be mehetek személyesen is rendezni -
legenda
válasz cascada #43048 üzenetére
szia,
ahogy előttem is írták, jobb esetben is csak néhány pillanatig látni, ha megjeleníti egyáltalán az átirányított hívás mivoltát, az alkalmazásokat passzolom, de szerintem sem lesz sokkal előrébb a dolog úgy sem...
Rem-X; szia, amelyik adatcsomagoknál nincs túlforgalmazási díj, azoknál csak a keret elérésekor küldenek sms-t (a business net ide tartozik), magáról a sebesség lekorlátozásáról, a túlforgalmazási díjas csomagoknál van 80 és 100%-os sms, illetve a régi túlforgalmazási díjas adatcsomagoknál 50 és 100%-nál.
nem túrtam végig a szolgáltatós dukomentumtárat, de ahol a neten írnak a régebbi business net s csomagról, ott 1 gigabyte szerepel, például; link[ Szerkesztve ]
-
Dondenis
aktív tag
Mozaik s-ről mozaik xs-re simán ment a váltás..
-
Huroq
senior tag
válasz migabi24 #43056 üzenetére
Természetesen. Én is leváltottam valamelyik nap Mozaik S -ről Move XS -re. Mondjuk volt egy kis bibi amiért visszahívtak később (az ügyintéző akivel beszéltem nem intézhette volna a váltást, mert nem volt rá jogosultsága), de egyébként minden zökkenőmentesen és gyorsan intéződött.
-
törölt tag
A Skype ezen a készüléken: Samsung Galaxy Pocket Neo elfogadhatóan fut?
Nagy szülőknek lenne, ha elmennek itthonról odaadnám mellé a a Huawei 5776 Mobilhotspot-ot, és Skype-on tudnának telefonálni haza a vezetékesre.
-
fattyu666
tag
Egyre hitványabb ez a trékom (is)!
Simán, egyoldalúan árat emel?
Minimum 8000Ft-os díjcsomagot kellene ahhoz fizetnem hogy ne csak tíz, hanem kemény húsz hónap részletre, adjanak készüléket?
De azt elvárják hogy ezért megint 24 hónap hűséget hosszabbítsak?Ez ám a marketing, gratulálok!
-
Dondenis
aktív tag
Most akkor erre a tarifa emelésre hivatkozva felmondható az előfizu? Vagy díjcsomag váltható?
-
club1
veterán
válasz cascada #43048 üzenetére
Nekem kiírja az S4 mini hogy átirányított hívás, de csak kb. 5 másodpercig a felvevő-elutasító gombok alatt egy keretben. (Azaz nem sokat ér a megoldás, mert ennyi idő alatt nem biztos hogy szem elé kerül a telefonom).
Létezik több olyan szoftver, ami szintén kijelzi az átirányítást, de csak kb. ugyanannyi ideig (a fizetős persze tovább), pl. Forwarded Call Alert. -
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt: a minap értesített a T hogy mivel lejárt az adatforgalmi keretem ezért csökkenti a sebességet. Ez (ha eltekintünk attól hogy EDDIG előre szólt hogy közelítek most már csak 100% felhasználásnál értesít) még normál eljárás is lenne, de nekem eddig meggyőződésem hogy a Business Net S csomagomban 2 gigabájt korlát volt. VOLT, mert felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol kerekperec közölték velem, hogy mindig is 1 gigás volt ez a csomag... Persze erről már semmilyen info nincs a honlapon és az ügyintézőnél sem, mert kivezették, már csak a neve és a 2040 ft-os előfizetési díj maradt rajtam a rendszerben...
Természetesen nem vagyok hülye, tökéletesen emlékszem hogy tavaly májusban mikor átmentem ebbe a csomagba, akkor a 2 giga miatt mentem bele, de egyszerűen nem tudok mit csinálni...
Vicces dolog hogy próbált rábeszélni hogy mivel ilyen csomag hogy Business Net S már nem létezik menjek át egy másikba ami szintén 1 gigás mint most, csak 2400 ft... Hát mondom akkor inkább csak futtassátok ezt ami már nincs...
Try again, fail again, fail better!
-
szunyi777
őstag
válasz lord.lakli #43045 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
lord.lakli
őstag
válasz szunyi777 #43043 üzenetére
Szerintem inkább t-home topikban kérdezd meg.
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Tavaly november óta használom a t-mobile mobil internetjét. Alapjában elégedett vagyok, azonban játszok egy játékkal (WoT) ami kb. 1 hete iszonyúan pingel, illetve lagol, néha olyan szinten, hogy játszhatatlan. Ez általában este van. Tudom, hogy ilyenkor telítve vannak a szerverek, de másoknak (akik szintén mobilnettel játszanak, de nem t-mobilossal) semmi gondjuk nincs. Reklamáljak a t-mobilnál, vagy mit csináljak? Illetve mitől van ez az eltérés?
A választ előre is köszönöm.
Üdv."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
Tegnap Óta boldog T-home ip tv és internet tulaj lettem.
Minden szupi, egyet kivéve!
Előző szolgáltatómnál nem volt gond, de a jelenleginél a következő!
Az Androidos mobilomon ha a T-home otthoni Wifire csatlakozom, akkor egyből ~270KB/s-al folyamatosan adatforgalom észlelhető!!!Nincs semmi szinkronizálás, skype, viber, FB.. Minden jegelve!!!
A probléma egy kicsit idegesit!!Hallotatok már ilyenről?
Nem tudom, hogy a Box-al, vagy a modemmel kommunikál, de valamivel biztos, csak nem tudom mi a jóisten eszi folyamatosan...Köszi ha tud valaki érdemi választ.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Gabesz1019
senior tag
Még egy kérdés Domino kártyával kapcsolatban. Kell valami bekapcsolt szolgáltatásra figyelni az aktiválást követően? Tehát úgy értem, hogy valami havidíjas szolgáltatást nem akar egyből rámsózni a T pl.: net.
-
-
blueye
veterán
válasz Gabesz1019 #43033 üzenetére
Simán át tudod váltani pl. egy 1777 hívással.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Domino SIM kártyára lenne szükségem. Néztem a T weboldalán, hogy ha neten rendelem 2790 Ft-ért van Domino 5 díjcsomaggal. [link]
A kérdésem az lenne, hogy később akár aktiválás után ezt át tudom váltani Domino Nap díjcsomagra? Vagy mindig 5-be kell maradni? Ha bemegyek egy üzletbe ott tudnak adni olyat is ami Nap-ba van?
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
CM10.1 rommal rendelkező telót szeretnék átirányítani egy másik készülékre és szeretném hogy a második készüléken megjelenjen valami információ arra vonatkozóan hogy a hívás közvetlen érkezett, vagy atiranyitassal az első telóról. Lehet ilyet csinálni?
-
zoli62
addikt
Postpaid előfizetéshez tartozó My T-Mobile fiókba belépéskor figyelmeztető biztonsági SMS értesítés van, Dominónál nincs.Mi az oka ennek a különbségnek?
[ Szerkesztve ]
-
insight
aktív tag
válasz AshaNoR #43026 üzenetére
Ha esetleg iphone, akkor inkább valamelyik almás boltba vidd, ott azonnal adnak új fülest, még a papírokon se szőröznek, meg a régit sem vizsgálgatják.
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
AshaNoR
tag
Sziasztok!
Elromlott a gyári fülesem amit telefon mellé kaptam. Garanciás.
Beviszem a t-mobileba egyből kicserélik? Számlat vagy telefon garanciapapirjat be kell vinni?
Köszönöm! -
Nordik
őstag
Flottás csomaghoz vásárolt készülékbe is bele lehet tenni bármilyen T-s SIM kártyát? Ott se figyelik a dolgot, lényeg, hogy a számlák rendezve legyenek?
-
insight
aktív tag
Tamási környékén ma se 3G, se LTE. Tud valaki valami hálózati gondról?
Az adatcsomagom 7GB-os, ebből max 1-et használtam fel. Lassíthatják bármi okból a mobilnetemet? Mondjuk a lassítás egy dolog, attól még felmehetnék a 3G hálózatra. Most Edge-dzsel szöttyögök.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
313313
addikt
Én találkoztam olyannal, aki az utolsó 2 hónapot nem fizette ki, direkt, ment másik szolgáltatóhoz, persze telefont attól még tiltották...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MODERÁTOR
Igen, sajnos az hogy tisztességes viselkedés az üzletben, manapság annyit se ér, hogy legyintsen rá az ember. És ez nagy baj.
Ilyenkor jutnak eszembe a nagyszülők sztorijai az ő idejükből, hogy hogy működött az üzleti tisztesség, hát kb a Nirvána a mai állapotokhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
December óta fizetik, hátha képesek még tovább is. Én is eladtam anno az előfizus Xperia Z-met egy ph-snak, fizetem azóta is (már egy éve) a részleteket. Nem tudnám megtenni, hogy akár késsek is vele. Igaz, ez én vagyok.
(#43016) StLui : tudom, kicsit eltávolodtunk. Ez egyébként adásvételi okmányba foglalt "garancia".
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Nem abból indulnak ki.
Hanem ha fizetik akkor minek a papír, ha meg direkt nem fizetik mert ez volt a terv, akkor megint mire mész a papírral, ha pedig csak pénzük nincs fizetni, akkor gondolod a telefont visszavenni lesz pénzük, tehát megint mire mész a papírral, belemész plusz pénzt ráköltve egy elhúzódó bírósági hercehurcába, amibe belemehetsz a papír nélkül is?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Varszegig
veterán
És mit csinálsz? Önbíráskodsz? Akkor te kerülsz bajba. Bíróságra mész? Sok év után nyersz, és?
korcsillio: többen, mint gondolnád, tele vannak a fórumok ilyen sztorikkal. Ráadásul, ha nincs számla, azt sem tudhatjuk, tényleg az eladó nevén volt-e a telefon... Ha meg nem, akkor mit érdekli a tartozás?
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz korcsillio #43009 üzenetére
Mondjuk akinek nincs pénze...
Olyan cégre vette, amelyik bedőlt, nincs vagyona, az ügyvezetőnek, tulajdonosoknak sem...
Soroljam még?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Varszegig #43004 üzenetére
Igen eleve egy érdekes elképzelés ez a "letiltás elleni garancia". Mert itt akkor én tudom garantálni, hogy a szolgáltató ne tegyen valamit, amit egyébként megtehet? Vicces, és szomorú egyben az ebben való hit.
Mozzarella: kopogtatni nem fognak, csak nem megy fel a hálóra a telód ha letiltják. Azt hiszem onnantól mindegy a kopogtatás.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
StLui
veterán
"(számlám nincs róla, de talán már nem is adnak külön),"
NAV egyik legfőbb feladata, hogy megakadályozza a számla, nyugta adás nélküli értékesítést
Ilyenkor meg is lepődök rendesen, hogy nem kéritek el legalább a számla másolatát, nem csak a gari intézése miatt.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
natë
nagyúr
Sziasztok, üzleteltem egy T-s mobilt, adásvételivel, ami magában foglalja a letiltás esetén történő dolgokat is, de nem ezzel kapcsolatos a kérdésem. Tehát, a telefonhoz kaptam egy garancialevelet is, azt én adott esetben érvényesíthetem a Telekomnál (számlám nincs róla, de talán már nem is adnak külön), vagy kell hozzá az eredeti tulaj? Nem fognak szőrözni, hogy nem az én nevemen van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Magisk
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest