Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Üdv!
Elrontottam (mókolgattam) a telefonom és most szervizben van. Ha észreveszik akkor ugrik a garancia és akkor én fizetem a javítást. Jelen állapotban be sem kapcsol a telefon.
Erről értesítenek,hogy mennyiért csinálják meg vagy valami? Mert nem nagyon akarok kifizetni több 10 ezret akkor inkább vennék egy újabb telefont.
Vagy amikor kész van hívnak és mondják,hogy ennyibe lesz?

-
(#42381) pietrasko & (#42382) kali : Már nem tudtam olvasni a hozzászólásaitok de menet közben ki is jött amit mondtatok... Nem volt netem. 1430-al bájcsevegtem egy rövidet amihez 7 perc után jutottam el..de utána rendben lett a dolog.
-
válasz
westcoastog
üzenetére
nálam pontos, kettőn is.
-
westcoastog
veterán
Másnál nem kezdett el sietni az idő a telefonján? Nálam 4 percet siet.
Automatikus beállítás, meg úgy tudom a szolgáltatótól szinkronizálja az időt. -
Balion
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Jó az ötlet, csak nekem már egy egy éves hűségem is van az előző díjcsomagomra. Ezt tudtam átalakítani egy nagyobbra, jelen esetben next s-re. Merthogy átalakítani/megújítani next ATK-ra is lehet, nemcsak sima next-re. Szóval nagyon nem tudok ugrálni a számommal. Havidíjkedvezményt meg már íg yis kaptam egy évig. Havonta 1000 forintot, amikor év végén ott akartam hagyni a T-t.
Szóval így a next s atk 4490 lesz, egy jó kis készülékkel, ami 5700 ft lesz. Ezért gondolom, hogy tényleg túl szép ez az egész 
-
Balion
senior tag
Hát igen, holnapig még kiderülhet valami bibi. Szerintem nem hagytam ki semmit. Ezt abból is gondolom, hogy az ügyintéző bácsi azt mondta, nem lehetséges megoldani. Szóval nem csak én gondoltam úgy, hogy nem vagyok rá jogosult. Viszont mint internet előtt ülő ártatlan vásárló hadd ne én tudjam már, mit szabad nekem, meg mit nem, hanem a Telekom rendszere, nem igaz?

Otthoni kapcsolati szintet nem kért, csak az én előfizetésemét. Nekem a mobil előfizetésemre valóban megvan a jogosultságom, hogy társkártyát kérjek, viszont nem azt kértem, hanem megújítást. A rendelési értesítő úgy is jött meg, hogy díjcsomag megújítása, valamint a my-tmobile-ban csak egy előfizu szerepel, ami az ATK next s.Egyelőre nagyon jól hangzik. Remélem mire észreveszik, már az otthoni előfizun is meglesz a jogosultságom, és akkor ahhoz tudják csapni.
-
válasz
Balion
üzenetére
szerintem várj türelemmel, de az általad leírtak túl szépen hangzanak így elsőre, vagy csak kifelejtettél valami apró, de fontos részletet, netán hiba van a rendszerben, ami csak később derül majd ki...
társkártyához kell egy fő előfizetés, ami kiemeltségi szintű, anélkül nem működik a dolog.
lásd; llink [8. (7)] -
Balion
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem tudom. Először az otthonihoz szerettem volna, de kiderült, hogy még nem arany, hanem csak majd pár nap múlva lesz az. Azért fogtam magam, és mégis elindítottam a rendelés folyamatát neten, és akadálytalanul berendeltem mind a csomagot, mind egy készüléket is mellé, pontbeváltással. Szóval a lehető legklasszabb minden. Már ingyenesen telefonálok hálózaton belül. Nagyon furcsállom. Mindenesetre örülök. A telefon egyébként már szállítás alatt van, szóval nem hiszem, hogy visszavonnák a rendelésem.
Szerinted kérdezzek rá 1430-on, vagy inkább húzzam meg magam? -
Balion
senior tag
Hogy lehet az, hogy a saját előfizetésemet tudtam átalakítani aranytárskártyássá? A rendelés során ugyanis ez történt. Mutatta is szépen, hogy régi díjcsomag: Mozaik, új: ATK next S. Kérte, hogy változtassam meg a kapcsolat kártya kódját, meg írjam be az sms-ben elküldött kódot, és utána már ATK-s is lettem. Furi?!
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
amennyiben működik az adatkapcsolat, úgy semmi teendőd, viszont adott esetben elvileg sem igazán lehet rendben a csomagod, de ez nem hiba, hiszen írva is vagyon az ászf kapcsolódó pontjaiban;
Az opcionálisan megrendelt kiegészítő adat-díjcsomagok vagy adatopciók lemondását követően a díjcsomagban benne foglalt adatmennyiség igénybevételéhez az internet szolgáltatás újraaktiváltatása szükséges, melyet személyesen üzleteinkben vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon tehet meg.
forrás: link -
Pont tegnap volt nálam is aktuális a téma. Én sms-t küldtem a 1430-ra. Válaszoltak is, hogy a NETPLUSZ M szolgáltatást kikapcsolták. Tehát elvileg visszaállt a csomagom szerinti keret. Ez is jó, vagy mindenképpen hívni kell őket? Azért kérdezem mert amennyi hibájuk, meg kavarásuk volt a negyedévben annyi 12 év alatt nem volt...
-
válasz
celeron
üzenetére
szia,
igen, bármikor lemondhatod, és csak időarányosan számlázódik ki, viszont a teljes adatforgalmi keretet megkapod a fordulónapig.
amikor lemondod, akkor telefonálni kell majd a telefonos ügyfélszolgálatra, hogy a díjcsomagban alapban adott adatforgalmat kapcsolják vissza - de ezt le is írják az ászf vonatkozó részeinél. -
celeron
senior tag
Üdv!
Nem nagyon éltem még bővítő opciókkal az előfizetésemhez, szeretnék NetPlusz-al bővíteni az adatforgalmi korlátomon. Jár-e ez bármiféle hűségnyilatkozattal?
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Kétféle hűség van: előfizetésre vállalt és díjcsomagra vállalt. Előbbi azt jelenti, hogy valamilyen díjcsomagú előfizetést 2 évig fizetned kell, de akármikor válthatsz kisebb díjcsomagra vagy nagyobbra. Ha az előfizetés mellé utóbbi, díjcsomagos hűséget is bevállalod, akkor már csak felfele válthatsz, tehát pl. vagy 4990-et fizetsz 2 évig vagy többet.
A 2 év vagy 1 év, amit állítgattál, az előfizetésre vonatkozik.
-
catroot
veterán
Ha lemondom a Net&Roll netet, akkor ugye újra aktiváltatni kell telefonon az előfizetéshez tartozó netcsomagot?
Egyébként ezt miért nem tudják megcsinálni alapból?
-
Heló.
Lenne egy kérdésem.
Akarok venni egy Lumia 920-as készüléket.
Néztem van olyan is hogyha rámegyek arra hogy nem válalok hűséget hogy 20.000Ft előleg és 10 hónapon keresztül 7.000Ft a törlesztő részlete.
Hogyha át teszem 1-évre a hűséget akkor meg több árat ír ki.
Hogy is van ez?
Üdv! -
sarkanyolo2
őstag
válasz
zzoltan2014
üzenetére
Ha jól emlékszek, akkor ez már csak egyszer.
-
zzoltan2014
tag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
És a netplusz M 190 ft-os akció csak egyszer vehető igénybe vagy türelmi idő után újra?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
zzoltan2014
üzenetére
Így igaz.
-
zzoltan2014
tag
Jól látom, hogy a régi Go!Net akciók megszűntek?
Kösz
-
válasz
namenlos
üzenetére
szia,
nem kell külön lemondani, mivel az adatdíjcsomagok és opciók közül egyszerre csak egy lehet aktív, így a netplusz s aktiválásakor a korábbi netplusz m automatikusan kikapcsolásra kerül.
a díjcsomagodban alapban adott keret, minden esetben hozzáadódik automatikusan a bővítéssel kapott forgalom mennyiségéhez.
az a különbség, hogy a net&roll 200 megabyte csak bővítő, amíg az újabb netplusz bővítő és külön adatcsomag opcióban is elérhető.
amennyiben a netplusz m ebben a hónapban lett aktiválva, és még ma - vagy a következő hónap első napja előtt - módosítani szeretnél, úgy mehetsz biztosra is; aktiválod ma a net&roll 200 megabyte bővítést, azzal automatikusan kikapcsolásra kerül a jelenleg aktív netplusz m, és áprilisban - akár már az első napon - aktiválod a netplusz s opciót.
mindegyik törthavi számlázású, tehát csak az aktív napokra kell mindegyik után fizetned, viszont az adakeret egésze adott lesz a fordulónapig, tehát akár még azzal is jól jársz, ha a megfelelő napon eszközlöd a módosítást. -
namenlos
tag
Azt már írta itt valaki, hogyha a limitbővítő csomagot lemondom, akkor utána külön kell kérni, hogy az alapdíjcsomagba foglalt keretet visszaállítsák. Az alap nekem 50 MB, ehhez van jelenleg NetPlusz M (500 MB), így összesen 550 MB. A kérdésem az lenne, hogy mi van akkor, ha esetleg eggyel lejjebb kívánok váltani Net Plusz S-re (200 MB), mert nem használom ki a jelenlegi keretet? Akkor először lemondom az M-et és utána megrendelem az S-t, de ilyenkor már van aktiválási díj? Illetve az alap (50 MB) keret is hozzáadják (azaz összesen 250 MB lesz), vagy azért ebben az esetben is telefonálni kell? A Net&Roll 200 MB szintén 690 Ft-ért érhető el, annál az van írva, hogy naptári hónaponként egyszer van lehetősége díjmentesen aktiválni. És egyébként mi a különbség a két 200 MB-os csomag között? Köszönöm!
-
timea1991
tag
Üdv!a feltöltökarisoknak 200mb s nél nincs kissebb? A 3gb.s xl mennyibe kerül?
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
akkor valószínűleg lepasszolnak, vagy esetleg felkínálják a fizetős javítást.
-
Varszegig
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ha a kijelző megrepedt, akkor nem fogják javítani gariban sehol.
-
válasz
saby97
üzenetére
Ha jól értem az a baj, hogy 8GBre fizetsz elő és ha elhasználod belassítanak.
Ez olyan mintha tankolnál 10 liter benzint és azt egész hónapban használni akarod a modern klímás kocsidban amivel napi 50km utazol és kb 5 litert fogyaszt 100on. 4 nap alatt elfogyasztod, de te használnád 30 napig.
Modern klímás~felhő alapú tárhelyek
Az meg sem fordul a fejedben, hogy ha esetleg többet tankolnál többet menne a kocsi?
-
válasz
dokee78
üzenetére
foglalkoznak vele, de ha az aláírásodban szereplő telefonról van szó, akkor a sony szerződéses szervizével bőven vannak negatív tapasztalatok, bár nem minden ügyintézés ilyen, de a pozitív a kevesebb...
saby97; router által megosztott, több munkaállomáson használt mobilinternetre nem a néhány gigabyte keretes díjcsomag kell, legalábbis tényleg csak ritkább esetben elég, viszont jobb ár/érték aránnyal van 20 gigabyte, konkrétan 6990 ft ellenében, az azért jobb, mint a 8 gigabyte 4300 ft-ért, 30 gigabyte meg van 9550 ft-ért.
minél több adatmennyiség, annál olcsóbb gigabyte érték.
ne vedd magadra, általánosságban írom, de szerintem torrentre nem való a mobilinternet.
a felhő jó dolog, de mobilinternettel csak apróbb állományokat teszek fel én is, jellemzően fényképeket, nagyobb állományokat csak vezetékes nertről.
jó, hogy vannak már 20 - 30 gigabyte adatkeretes mobilinternetek, meg gyors 4g/lte, de a mobilinternet még mindig nem komoly forgalomra van kihegyezve, szerintem sokára lesz az, hogy olcsón lehet nagyon sokat forgalmazni, hiába adott már most is a megfelelő sebesség. -
saby97
tag
Értem...

Mindegy is a dolog, marad ahogy van, csak azt nem értem, hogy hogy gonolják ezt az adatforgalom dolgot, amikor ilyen-olyan tárhelyek vannak az online fájltárolásra (Google Drive, SkyDrive, DropBox, stb.), ezek szintén mind nagy adatforgalommal járnak, de mobilnettel megint előjön a pendrive-os korszak, ami eltűnőnek látszott

-
válasz
dellfanboy
üzenetére
szia,
nem ártana tudni, hogy milyen típusú telefonról van szó, mert nem mindegy!?!?
valamelyiket javítják, de olyan is van, amit cserélnek, és a gyártó függvényében a gyártói/szerződéses szerviz hozzáállása sem mindegy, mert legtöbb esetben nem a szolgáltató szervizel, hanem küldi tovább a gyártó központi szervizébe bevizsgálásra.
arról nem is beszélve, hogy bizonyos telefonokat vihetsz direktben is a gyártói szervizbe, de némelyiket csak a szolgáltatóhoz.
amennyiben nincs fizikai sérülés a készüléken, úgy bepróbálkozhatsz a garis javíttatással, hátha...saby97; szia, van 20 és 30 gigabyte adatkeretes díjcsomag is.
t-s illetékesek is olvassák ezen témát, így nem feltétlenül jó ötlet kitárgyalni, halkan csak annyit mondok, hogy a lassítást nem egyszerű kikerülni, szemben a voip...stb tiltással...dokee78 amennyiben zavaró, úgy add le.
-
dokee78
félisten
Recsegő hangszóróval beveszi a szervíz a telót?
Pár napja recseg már fél hangerőn is,semmi külsérelmi nyom nincs körülötte. -
saby97
tag
Sziasztok!
3G mobilnetem van 8GB-os adatforgalommal. Egy gépre még talán elég is lenne, de 4 gép használja TP-Link MR-3420 routerrel, így kb. hónap felénél jön a lassítás, ami egyébként a min. garantál 128kb/s alattira lassítja le.
Nem rég hallottam arról, hogy VPN hálózattal talán el lehet kerülni a lassítást.
A legnagyobb adatforgalmat a YouTube, a Skype és ha lehetne a Torrent vinné, de az utóbbival már nem is próbálkozom, de ehhez is fűzök reményt az Azureus / Vuze személyében.
(az egyik legidegesítőbb, hogy pl az esetleges játékok ingyenes klienseit sem tudom letölteni. Azt sem bánnám, ha a szolgáltató csak a torrentet és/vagy a több szálon való letöltést tiltaná, de ez így nevetséges...)
Próbálta már valaki a Vuze-t és a VPN-t?
Válaszokat előre is köszi

Üdv
-
dellfanboy
őstag
sziasztok, leejtettem a telefonomat és a kijelző megrepedt. az elején megijedtem de úgy nézem csak egy "vakfolt" keletkezett a kijelzőn kb 10%-a nem reagál semmire a többi okés. viszont ebben a 10%-.ban van a pin kód bevitel mező is
a kérdésem az ,hogy ez orvosolható valahogy hogy azt a gombot valahova máshova átrakjakm vagy kijelző csere?
ha kijelző csere pesten tudtok ajánlani vkit olcsón megbízhatóan dolgozik, mennyibe kerül mostanság egy ilyen kijelző?mivel még garis próbálkozhatok vmit a T-nél? milyen indokkal menjek be?panelhiba és cseréljék a panelt?
-
-
Pipu
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy ha webshopból rendelek egy ~120e HUF értékű telefont (részletre) és neadjisten mobilelőleget kérnek, akkor mekkora lehet ez az összeg, illetve, ha túl sok nekem, akkor visszaléphetek-e az egész biznisztől úgy,h hogy visszaküldöm a telót. (Aranykártyás vagyok, nem tudom, hogy akkor is kérnek-e, de jobb felkészülni). Illetve a részletfizetésnél lehet előtörleszteni?
Előre is köszi! -
namenlos
tag
4G is lesz a négyes metrón
A Telekom és a Telenor 4G-t, a Vodafone HSPA+ mobilinternetet kínál az új vonal teljes területén. -
tomy86
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
'Az előbb épp azt írtátok hogy az új ügyfeleknek jobb. Akkor döntsétek már el"
Ja, és neki válaszolsz többes számban. Nekem van sok felesleges szabadidőm és te kezdted el a felesleges hsz-ek gyártását? Részemről tényleg nem ér többet a téma, úgyhogy írj még egy hsz-t és tied az utolsó szó
-
glaci
őstag
Értem, köszi a választ!
Nem tudtam technikailag ez hogyan van megoldva.
(Így már az is érthető, hogy miért "sok" a "gond" a rendszerrel, hiszen ez kib@szott sok csomagot jelent feleslegesen, mert az összes létező kombinációt bele kellett rakni. Bár a miértjét most sem értem teljesen, de ha ez jó az infósoknak, akkor hajrá!)
Az előnyt pedig akkor valószínűleg azért nem vettem eddig észre, mert én "becsületesen" használom: Előfizettem Mozaik XS -re, majd tudva, hogy úgyis kevés lesz egyből aktiváltattam hozzá az 1 GB LTE limitbővítőt és azóta is így van!
Köszi még egyszer a magyarázatot! -
1430
senior tag
A "bővítő" csak nevében az. Ha aktiválod, akkor gyakorlatilag az alapcsomagod lecseréli a rendszer egy másik adatcsomagra. Amikor pedig kikapcsolod, akkor nem az alapcsomagot (is) kapcsolja ki a rendszer, hanem az adott adatcsomagot. Azért kezdték el "limitbővítő opciónak" hívni ezeket az adatcsomagokat, mert csak olyan díjcsomagokhoz (és kezdetben azokból is csak a nagyokhoz) lehetett aktiválni, melyek alapból tartalmaznak adatot. Ha pedig nem lenne megnövelve az alapcsomag keretével, akkor nem tudnád mindkettőt kihasználni. Ellenben a jövőben az várható (szerintem), hogy tényleg egy plusz keretet fog adni a bővítő, vagyis az alapcsomag és a bővítő egymás mellett fog élni, és ha lemondod a bővítőt, az alapcsomag még ott lesz, és használhatod tovább, ha van még belőle (ha nincs, akkor lassítva).
Az "előny" most abban van, hogy akár többször is elhasználhatod az alapcsomagot. Például ha van 200 MB-od a díjcsomaghoz és azt elhasználod, majd aktiválsz egy NetPlusz M-et, akkor nem 500, hanem 700 MB-os keretet kapsz. Ha teszem azt még ezt is elhasználod ugyanabban az adatforgalmi ciklusban, ezért kikapcsolod, majd ügyintézővel visszaaktiváltatod az alapcsomagot, akkor megint kapsz 200 MB-ot. Tehát ennél a példánál akár egy adatforgalmi ciklusban 1100 MB-ot is elfüstölhettél, és az M csomagért csak részarányosan fizettél (ha volt közben egy számlazárás, akkor még csak nem is egy részletben). A jövőben viszont ugyanennél a példánál maradva buksz 400 MB-ot.
-
glaci
őstag
Nem kötekedés képpen mondom, de én úgy gondolom, hogy ez nem "előny", hiszen valószínűleg nem véletlenül hívják "bővítő" -nek azt az opciót!
(És az előfizető részéről pedig felmerülhet jogos elvárásként az is, hogy ha a bővítést már nem kéri, a rendszer ne törölje az alap szolgáltatását is vele!) -
1430
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nyugalom, még az idei évre ígérik ennek megoldását.

Persze akkor meg az lesz a baj, hogy elvész a mostani működés sajátosságából adódó előny, miszerint aktiváláskor nem csak az aktivált adat opció keretét, hanem a díjcsomag adatkeretével növelt keretet kapod...bandi0000
A Move díjcsomagok LTE képesek, de nem kapsz külön adatkeretet hozzá, tehát egy keretet használsz minden hálózaton, és ha ez elfogyott, akkor minden hálózaton korlátozásra kerül a sebességed. Ha nem ezt tapasztalod, az hiba (ha gondolod, jelentsd be
) vagy van rá valami más magyarázat, de általánosságban nem jut eszembe semmi más. -
bandi0000
nagyúr
hali
A mostani díjcsomagom move S és kérdésem atz lenne, hogy ebbe benne van az LTE, vagy ezért külön kéne fizetni? Mert HSPDA-n voltam és kaptam az sms-t hogy leforgalmaztam a 200Mb-ot, de ha LTE-n vagyok akkor ugyan olyan gyors mint előtte -
tomy86
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
A szerződésed elején kellene lennie egy olyan sornak, hogy "kötbér összege".
(#42318) lugosi: egy félnek jó (egynek már túlzás lenne
) Akkor sem látom a hozzászólásod többes számát igazolva, de ezen nem fogunk összeveszni 
-
válasz
csababarca
üzenetére
Benne van a szerződésedben, szerintem.
-
csababarca
őstag
hogy tudom kiszámolni,hogy esetlegesen mennyi kötbért kéne fizetnem,ha idő előtt felbontom a hűségszerződést?
40ezres telefon, 2 évre, 5400as csomagban.Erre fix összeg van?
-
válasz
szili.tamas1
üzenetére
senki és semmi sem akadályoz meg benne, hogy megpanaszold a megfelelő módon...
a problémát kitárgyaltuk már többször is, szerintünk sem jó a megoldás - bár a technikai oka részint érthető -, viszont nem az a megoldás, hogy túlzó példákat hozol, meg trágár szavakkal minősíted a szolgáltatót, mert azzal csak a hangulatot kelted... -
szili.tamas1
senior tag
Az oke hogy benne van az aszfben. Es ha az lenne benne hogy ha felhivod a 1272-t (most barmilyen szamot ideirhattam vvolna) akkor holnap pontban ejfelkor patas romagyerekek fognak bemaszni a kemenyemen, az is tokre rendben van mert bennevan az aszfben? Nezd, ez most olyan dolog, a kabelszolgaltatodnal elofizetsz az hbo-ra, lemondod, es azt se tudod nezni amiert fizetsz, csak merz nem szolsz hogy hello, ittvagyok? Egyaltalan az olyan adatkapcsolatot amit tartalmaz a dijcsomag es ha kihasznalom ha nem, minden honapban kicsengetek, milyen jogalapon teszik elerhetetlenne? Es a kieso idot amig a user atnyalazza az aszfet meg huszonotszor restartolja a telefonjat ki es hogyan konpenzalja? Azert ne vicceljunk mar...
-
csababarca
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Hát lehet,hogy jobb,fene tudja. Most szétnéztem a másik szolgáltatóknál, vannak jobb feltételek valóban. 90ezer körül már hozható ki a G2.
Szóval nekem most 5500az előfizum,plusz ezer a 1 gigás net. 6500 szokott lenni tehát a az össz havidíjam.
Most ezzel a csomaggal 120ezer a T-nél a G2.
Vodafone: Vodafone GO+ előfizu 6000ezer. plusz egy giga net 1500= 7500 lenne a havidíj.
Így 95ezerért tudnám onnan kihozni a G2-t. Ez így nem is rossz.Telenor: Smarttarifa 3- 7800 forint, ebben van 2giga adatmennyiség!
G2-t 65000ezerért tudnám kihozni!Azért nem semmi, tényleg ez lesz,hogy átmegyek máshoz,megtartva a számom.
-
válasz
szili.tamas1
üzenetére
ilyen stílusú hozzászólásra nem írok még saját részletes véleményt sem - csak azt tudnék, mert jómagam is csak előfizető vagyok -, helyette; le van írva az ászf-ben, ahogy minden más is, olvasd el.
csababarca; ritka már az igazi jó kedvezményes lehetőség, legfeljebb annyi, hogy kiemeltséggel (arany vagy pltanina) 0 ft kezdővel is kihozhatsz - akár több előfizetésre is egyszerre - nagyon drága telefont is, és nem kérnek be előleget, amíg az új előfizetőknél ez már nem megy.
-
válasz
csababarca
üzenetére
Az előbb épp azt írtátok hogy az új ügyfeleknek jobb. Akkor döntsétek már el

-
válasz
csababarca
üzenetére
Szerencsére van számhordozás, így 2 évente lehet az ember Új ügyfél minden szolgáltatónál

-
tomy86
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Persze pár készüléket érintő kedvezmények, akciók mindig vannak, úgyhogy érdemes időnként ránézni az oldalra. De már a korábbi fix 10%-os webshop kedvezmény is megszűnt.
-
csababarca
őstag
válasz
tomy86
üzenetére
Szoktak lenni ilyen 10-20%os kedvezmények is hébe hóba...még az L7 telómat két éve úgy vettem,hogy webshop kedvezmény volt rá. talán megint lesz valami.
vagy csak egyszerűen csökkentsék addig az árát, mert nem akarom 120ért kihozni, feljebb lépni csomagba meg nem akarok.

-
tomy86
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Igazán értékelhető és szélesebb választékot átfogó kedvezmények karácsony környékén szoktak lenni (vagy amikor az informatikusok hozzányúlnak a weboldalhoz
)
A Westeles korszakban még én is sorban hoztam el az ingyen vagy jóárasított telefonokat. Sőt még a T-mobile korszak elején is (2004 környéke). -
csababarca
őstag
válasz
tomy86
üzenetére
értem. nekem már 4 év, sőt jut eszembe, 6 éve vagyok ugyanazzal a számmal előfizetőjük.
Hát kár,hogy így állnak hozzá...akkor reménykedem,hogy május környékén lesz valami webshopos 20%os kedvezmény random, szokott lenni.egyébként igen régen, tekintve,hogy 2009ig westeles kártyám volt
nah én meg még bőven a 2000es évek legeleji korszakról beszéltem... -
tomy86
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Az nagyon régen volt. Már rég nem a hűségidő alapján adják a kedvezményt, hanem a választott díjcsomag havidíja alapján. Nagyjából 8000/hó felett kezdődnek az értékelhető kedvezmények. 2 év
17 év után is nagyjából annyiért kapok telefont, mint aki beesik az utcáról és jövő héten már nem is fizeti a havi díjat. -
.bruszli.
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
Előbb kapsz kedvezményt az utcáról beesve...sajnos.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
Szerintük nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- PH! Szakszervezet
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondom, hogy túl sok szabadidőd van

dptrsk