Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
válasz Soulfly842 #21758 üzenetére
Köszönöm, értem.. gondolom azt már felesleges kérdeznem, hogy mit is tartalmaz ez a hitelképességi vizsgálat?
[Diák vagyok, diákmunkából fizetném a telefont, és a törlesztést is, így ezt nem hozhatom fel, mint "fix állást" :/
Vagy ilyenkor bankszámlakivonat, egyebeket nem árt vinni?Everybody lies.
-
veterán
-
-
veterán
válasz djculture #21778 üzenetére
Inkább csak nincs túl sok kedvem t-mobile-hoz, szokatlan, új szám, etc.. [Igen, tudom.. számhordozás.. de arra meg már végképp nincs kedvem/időm..]
Na meg ugye ez a megcsúszásos dolog, ezt is rendesen meg kell gondolni..
Még szerencse, hogy előtte rendesen körbenéztem, és még van egy hetem gondolkodni[Még mindig érdekes tényező az akkuidő, erre a topicjában rákérdezek..]
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz tomasson91 #21838 üzenetére
Forgalmi előleg, ezt tudtommal kb az eladó ügyfélszolgálatos mondja meg, gondolom a bevitt papírok, meg fejre..
Forgalmi előleg címén asszem...
[Hogy a Jauzsi a teleprő ne hordhassa haza furikkal a 0 ftos telefonokat..]Everybody lies.
-
veterán
válasz #40993792 #21856 üzenetére
Picit megbonyolítottam már magamnak a helyzetet, túl sok lehetséges opciót soroltam fel magamnak
[ A jelenlegi semmilyen telefonnál pedig bármelyik jobb, megfelelőbb.. csak az árakban&szlgáltatókban&szolgáltatásokban vannak különbségek..][ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
No magenta színű lettem immár, Lumia 610-el a kezemben
Everybody lies.
-
veterán
Fura, sms-es kérdőíves közvéleménykutatás, mivel új előfizető vagyok.. ilyennel se találkoztam még
Elégedett voltam-e a jó kiscsajjal a t pontban, segítőkész volt-e, sok időt vett-e igénybe az ügyintézés?
O, miért is épp az ilyen téren eddigi tapasztalataim szerint legjobb szolgáltató kérdezget, a másik kettő pedig miért nem tette?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
Sziasztok, a kapcsolat kártya postázási ideje kb mennyi? o.O
Everybody lies.
-
veterán
válasz Beca1990 #22564 üzenetére
Ja, akkor 2 hét után még nagyon felesleges furán néznem, hogy hol a kártya..
Viszont így, hogy a hónapban vettem a lumia 610et én is nagyon rásandítottam a telóra, mikor megláttam gépen az akciót.. szerencsére elég messze volt tőlem a teló ahhoz, hogy ne tegyek benne kárt nagy hirtelen
Everybody lies.
-
veterán
válasz Soulfly842 #22624 üzenetére
Nekem felkínálták a lehetőséget, hogy a részletekhez is befizethetem
Everybody lies.
-
veterán
válasz Soulfly842 #22639 üzenetére
Nekem azt mondta a csajszi, hogy ettől még küldik a csekkeket, csak ugye hamarabb lesz befizetve, nem pedig kimarad x hónapig, ameddig be van fizetve..
Everybody lies.
-
veterán
válasz Soulfly842 #22758 üzenetére
A teló részlet és a konkrét előfizus számla egy levélként érkezik, vagy külön? o.O
Mert ugye 5k-t befizettem előre a számlára, akkor most kijön egy nullás meg egy részlet csekk, vagy egyben? o.O11.07. vettem a lumia 610et új előfizuval.. nem elég, hogy most egy ezresért vehettem volna, hanem még a duplázásról is lemaradtam.. ez tényleg nem az én hónapom/napom/évem...
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz Soulfly842 #22760 üzenetére
Rendben, köszi Lehet, hogy a kapcsolat kártyámat is azzal a pakkal küldik?
Everybody lies.
-
veterán
válasz Fr3eWar #22807 üzenetére
Most miattad ránézek én is, de tuti megint a falat fogom fejelni, ahogy a fekete pénteknél már megtettem..
Konkrétan a L610es áráért, amiért vettem, most gy L800at kapnék..
A t-mobile akcióinak böngészése veszélyt jelent önre, és környezetére.. ezt lehagyták az apróbetűs részből[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
válasz Soulfly842 #22931 üzenetére
Nem hitelképességi vizsgálat, hanem szimplán közölte, hogy ingyen nem lehet kivinni telefont.. tehát valamennyit mindenképpen ott kell hagynom^^
[Természetesen új előfizetőként mondom ezt, semmilyen múltam nem volt magentáéknál ](#22932) Phreetsie:
Gondolom akkor minden további nélkül megkapod 0ft-ért.. új előfizetőben gondolkodtam[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz Dicker #23022 üzenetére
Asszem tőlm mintha kérdezte volna a csaj h megkereshetnek-e üzleti ajánlatokkal, meg hogy titkos legyen-e a számom, gondolom ha a reklámokra nemmel is válaszolsz, attól még a tudakozóból kimazsolázhatják random a számokat, habár gondolom ez nem túl szabályos.. ^^
Everybody lies.
-
veterán
Imádom, hogy amikor igazán szeretnék, pl számlát befizetni,. akkor nem tudok belépni a my tmobileba.. ^^
Everybody lies.
-
veterán
Nos hali újra
Az előfizunak ugye lebeszélhető a díja, ami az esetemben 3200ft..
Az emelt díjas hívások/sms-ek pedig ezen a 3200ft-on felül számlálódnak, ugye? Tehát nem tudom rá felhasználni a havi keretemet, hanem mindenképpen annyival többet fizetek, ugye?Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Házi hangfal építés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus VG249Q 24 FHD 144HZ F 16:9
- Tervező/gamer PC:Lenovo ThinkCentre M720t:i7 8700,32GB,512GB SSD,RTX A2000,Win11,ÚJ Lenovo bill+egér
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 8 - i7 - 16 gb RAM - 1 TB ssd + Billentyűzet + Toll
- Eladó szép állapotban lévő Xbox One X 1TB
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest