Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Pttypang #21755 üzenetére
Pozitív: nem kell egy összegben kifizetned a készüléket, de nem is kötelező 12 hónapig húznod a törlesztést, ha egy hónapban több havit akarsz befizetni, akkor azt is megteheted.
Negatív: ha el akarod majd a adni a telefont (és becsületes eladó vagy, mert elmondod, hogy részletre vetted), akkor könnyen előfordulhat, hogy emiatt nem veszik meg, mert félnek a letiltástól (ami az előfizetés nem fizetése mellett is fennáll).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Soulfly842
addikt
válasz Pttypang #21757 üzenetére
Ha korábban nem volt még havidíjas előfizetésed, akkor automatikusan átesel egy hitelképességi vizsgálaton és néhány kérdést feltesz az ügyintéző. Abban az esetben, ha ez rendben van, akkor minden továbbiak nélkül meg is kapod a készüléket kamatmentes részletre - akár a kezdő befizetés ellenében - és ezt követően a fennmaradó összeget kamatmentesen rendezheted (mindig a havi számlával együtt érkezik a havi törlesztő részlet is, annyi csak az eltérés, hogy addig amíg a havi számlának tárgyhó 16-21. magasságában van a fizetési határideje, addig a törlesztőnek a tárgyhó utolsó napja).
A számlatételek fixen elkészülnek, tehát neked is fixen ugyanazt az összeget kell kifizetned, ez sehogy sem változik/változhat. Viszont, ha bármikor gondolsz egyet, akkor bemehetsz egy üzletbe és a fennmaradó részleteket akár egy összegben is rendezheted.
-
rizso
addikt
válasz Pttypang #21757 üzenetére
Ahogy Soulfly842 is írta, van egy előzetes hitelképességi vizsgálat - bár találkoztam már olyan esettel, hogy nem kellett semmit sem bemutatni, elég volt bemondásos alapon (illetve a legutóbbi részletre vásárlásomnál sem kellett semmi, holott előtte nem az én nevemen volt az előfizetés).
1430, djculture: köszönöm az infót!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Soulfly842
addikt
válasz Pttypang #21759 üzenetére
Az, hogy diák vagy önmagában még nem kizáró ok. Felsőoktatásban tanulsz egyébként? Ha igen, akkor célszerűbb lenne a like/like 300-ra is ránézned.
(#21760) Gabbo
A készülék ára, a készülékkedvezmény és a havidíjas előfizetés (aminek a tükrében lett vásárolva kedvezőbb áron egy listaárhoz képest a készülék) összetartoznak, külön-külön nem kezelhetőek. Ergó, bármelyikkel van elmaradva az ember
1, ugyanúgy egyirányúsíthatják
2, ugyanúgy korlátozásra kerülhet a bejövő is (Ilyenkor már a feltételes kedvezmény kötbér is kiterhelődik (belépési kedvezmény+ a listaár és a valós ár közötti áreltérés - készülékkötbér fejében))
3, behajtócég.És igen, ugyanúgy tilthatják a készüléket, azt hogy mikor nem tudom pontosan mikor válik ez esedékessé, de nem is ez a lényeg.
Célszerűbb inkább egyenesbe hozni azt az egyenleget valamilyen úton módon (vannak fizetés könnyítési lehetőségek, amiket a behajtással le lehet egyeztetni: 1, haladék kérelem. 2, részletfizetés - uóbbinál, az idő közben elkészülő számlákat viszont szigorúan határidőre teljesíteni kell)
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Pttypang #21759 üzenetére
Ha diák vagy, akkor Mozaik XS helyett ajánlom figyelmedbe a Like 300-at, erre is vállalhatsz tarifahűséget, és ugyanannyiba kerül a készülék, de kedvezőbbek a forgalmi díjak és nagyobb az adatkeret (igaz a havidíj csak hálón belül lebeszélhető, viszont 3 T-Mobile számot havi 100 órán át ingyen hívhatsz).Szerk.: Tárgytalan, a szakközép nem elég Like-hoz. De 18 elmúltál? Mert addig nem szerződnek veled (kivéve ha házas vagy).
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djculture
félisten
válasz Pttypang #21777 üzenetére
Csak ha biztos vagy benne hogy tudod fizetni bármi van akkor érdemes belemenni. Mert ha megcsúszol úgy járhatsz mint egy két személy a jogi fórumon hogy 95k körül lett leadva a végső telekomos tartozásuk amiből lett 300k a jó kis behajtói rablás költségeknek köszönhetően.
Ezért mondom mindig ha valaki megcsúszik a fizetéssel inkább hívja fel őket kérjen halasztást vagy részletfizetést.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
addikt
válasz Pttypang #22647 üzenetére
Mondjuk ez azért elég sok dologtól függ. Gondolok itt arra,hogy új havidíjas előfizetés esetén csak a visszahívás eltarthat 3 napig. Aztán mire a kért dokumentumok visszaérnek, az megint idő.
Aztán a két nap ekkor kezdődik.
Természetesen készülékváltással valóban megvan kettő nap alatt, jó esetben másnap.
Jó szerencsét!
-
Soulfly842
addikt
válasz Pttypang #22759 üzenetére
Egy borítékban érkezik a kettő, egy levéllel. Csak a havi számládnál egy nem befizetendő/nullás összeg lesz és közli majd a forgalmat is részletesen, ill. h. mennyi maradt még az előlegből, ami a későbbi számlázásodra megmaradt és lesz egy külön csekk a törlesztőrészletről (mindig egyben érkeznek majd).
Ez ilyen sajnos... sokszor még mi is csak egy-két nappal a friss akció előtt tudunk csak meg pontos részleteket egy-egy akcióval, vagy friss készülékárral kapcsolatban. Nincs mit tenni, kiszámíthatatlan. Mondhatjuk igen úgy is: nem volt szerencséd
(#22761) Crytec210
Azzal még nem fogják Minden Magyar telekom ügyfél jogosult rá, s igénybe is vehet kedvezményeket vele (állatkert, élményfürdő, kalandparkok, stb-stb) csak még külön igényelni kell, h. postázzák neked, de ízi'-be! (ami ha jól emlékszek max 60 nap lehet - de rendelésre szerintem 2-4 hét alatt sokszor megkapják...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Pttypang #22802 üzenetére
Sajnos.
Én is most rendeltem egy Nokia limia800 ast. Tuti, hogy pár nap múlva akciós lesz (mert kifuttatják)
de nagyon remélem, hogy a 8 napon belül be fog következni és akkor ezt vissza tudom adni.
Ha lesz ilyen szerencsém.. de kétlem =Nah Dec 01 van. Király!
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
dashed
senior tag
válasz Pttypang #22933 üzenetére
En par napja vettem egy s advance-t es amikor hivott a holgy nem mondott semmit az elolegrol csak azt, hogy mikor jon a telefon. En viszont rakerdeztem mi a helyzet vele, es azt mondta ez olyan konstrukcio amiben nem kernek eloleget...
0ft-al hoztam el hitelre a telefont uj elofizuval.
T-home elofizetesem van 1 eve (tv/net) ez is szamitana? Bar a holgy nem emlitette ezt.
-
dashed
senior tag
válasz Pttypang #22938 üzenetére
Arrol mar nem is beszelek, hogy a futar a szemelyit se kerte.. Mutatott egy papirt amin ott viritott a szemelyi szamom es mutatta, hogy azt hova masoljam at es irjam ala
Bar ez mar a futaron mulik.
Apropo, csak en olvastam felre vagy az mar reg volt, hogy be kell scan-elni es elkuldeni t-eknek?
-
tomy86
addikt
válasz Pttypang #23197 üzenetére
Amit én tapasztaltam, az már nem fér bele ebbe a magyarázatba. Azonkívül, ha én normális hangnemben, udvariasan beszélek valakivel, akkor ezt viszont elvárom és nem érdekel a túlterheltsége. Mindenkinek megvan a saját gondja, én mégse zúdítom azt egy ügyintéző nyakába. Bocs az offért, de az utolsó negyedévben többször kiakasztottak (pedig elég nyugodt típus vagyok) a T-s (mobile és home vegyesen) ügyintézők. Ja és nem T partnerekről beszélek.
A legjobb az volt, amikor az egyik T pontban elmondtam, hogy a telefonos ügyintéző mást mondott, mint ő. Erre közölte, hogy ha én jobban hiszek egy jöttmentnek, akkor az az én dolgom és ha gondolom elmehetek a város másik felébe is, hátha ott megint mást mondanak (akkor nem nevettem ezen).[ Szerkesztve ]
-
woolwich
tag
válasz Pttypang #25026 üzenetére
Hát talán rájöttem mi lehet a gond. Elvileg azokra a számokra nem tudott a telefon sms-t küldeni amelyeket a sim kártyáról szinkronizált a telefon. Legalábbis miután beírtam külön név nélkül a számot már elment az üzenet.
Próbálhattam volna előbb is...Úgyhogy most állhatok neki rendbe tenni a névjegyeket, de legalább megvan mi volt a gond.1430: Előbbi rendben volt, utóbbit pedig nem tudom állítani.
Köszönöm a segítséget!
Üdv. Woolwich
-
-
-
Soulfly842
addikt
válasz Pttypang #25234 üzenetére
Vannak ilyen beteg fajzatok, akiknek a munkájuk néha még a szórakozásuk is... (félreértés ne essen, szembesítés önnön magammal is )
Intel fan11
Szerintem több száz, több ezer szolgáltatásról, alszolgáltatásról, azoknak különféle kezelési módjairól van szó, amire közel sem lehet választ találni csak azt a részt bújva. Itt meg célzott válaszok jönnek. Ennyi erővel neked sem kellett volna kérdezni, mert már minden megválaszolt valahol a világhálón. Ez egy kicsit 'csacsiság'.
Félre ne érts: rossz szándék és támadási szándék nélkül írom ezt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500 - i7-8700 / 2 X NVMe / 2 X USB Type-C / több db / 27% áfás számla
- HP Pavilion Plus 14-eh1085no - ÚJ 14" 2,8k OLED notebook - i7-13700H, 16GB, 512SSD
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen