- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
DomToretto #666 üzenetére
Szia !
Szerintem nem az óra korlátai miatt nincs .
Nekem is az analóg lapok a kedvenceim , az összes ingyeset ( fizetősöket nem néztem át ) , ami igazán tetszik végig próbáltam , de nem találtam . Jelenleg 15 analóg van mentve ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
DomToretto
tag
Sziasztok,
Valaki találkozott már ehhez az órához olyan számlappal ami analóg óra, és a másodperc mutató nem 1 másodpercenként mozdul, hanem folyamatos a mozgása? (Automata, sweep, vagy nem tudom pontosan minek nevezik)
Egyátalán létezik rá ilyen, vagy az óra "korlátai" miatt nem lehetséges ilyen számlapot kreálni? -
kp78
addikt
válasz
Parallaxis #663 üzenetére
Strava-ból melyik ami ajánlott?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz
Parallaxis #663 üzenetére
Szuper hír
Utánanézek, ha lesz időm!
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz
Parallaxis #660 üzenetére
Én a sok már mentett edzésadat miatt venném a GT 2 Pro helyett is újra vmelyik Huawei-t, mert gondolom importálni / migrálni egyik más márka órájába sem lehet a Huawei mentette adatokat. Vagy van ilyen?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Parallaxis #660 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ
!
Lemegy az augusztus, szeptember, a naptejes hónapok, aztán meglátom.
Egyébként, ha zafír lenne a kijelző, már rendelnèm is 186 euróèrt.
Amit leírtál, ès a teszt alapján simán megèri az árát.Átgondolom
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Parallaxis
addikt
válasz
pècsimunkás #658 üzenetére
Kell kb. 1 hét tanulás neki és utána beáll kb. arra szintre mint a Garmin Fenix 7 Pro (nálam ez volt amit utoljára a Balance váltott, mert a hétköznapokban bőven tudja azt amire nekem szükségem van és pontosságban tudja a Garmin szintjét hozni).
Meg bírom azt, hogy 2-3 havonta jön frissítés és nem csak csiszolgatnak a szoftveren, hanem rendre jönnek új funkciók is. Pl. magyarul is értő asszisztens szerintem nincs másik órában, de LiteOS-es órában szabad szöveges válaszadási lehetőség a fix üzenetek helyett sincs más órában. Éjszakai üzemmód (red/green/orange) is most került be a rendszerbe, amit csak a nagyobb Garminok és most a Galaxy Watch Ultra és részben az Apple Watchok tudnak csak.
Előny még, hogy nagyon könnyű, kb. észre sem veszem, hogy rajtam van.
Hátrány, hogy nem zafir a kijelző üvege, így egy védőüveget érdemes rá venni.
Ja és még egy hátrány, hogy a két AI (Aura és az Edző) fizetős szolgáltatás, de nem létkérdés a használatuk, no meg vannak akciók, így az Aura 2400 Ft-ért lett beaktiálva nálam egy évre (ez a relaxációban segít és lényegesen bővebb alváselemzést nyújt, nomeg egészségügyi kérdésekre képes válaszolni. /poénból múltkor a reggeli felkeléskor megírtam neki, hogy fáj a fogam, mire nem elutasított, hogy neki nem ez a funkciója, hanem konkrétan elkezdte kielemezni, hogy melyik fog és milyen fájdalom és, hogy valószínű gyökérkezelésre lesz szükségem és keressek fel egy fogorvost, majd szépen kikeresett párat a közelből/) .
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Parallaxis #657 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztèsi időből: [link]
Megtaláltam a tesztjèt. Alapvetően tetszik. Az Amazonon most 186 euró. Az jó ár. Átgondolom.
Ès köszi a tippet.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Parallaxis #657 üzenetére
Igazából nem ragaszkodom.
Csak tetszik a zafír, titánium, kerámia kombó.
Meg a viszonylag pontos szenzorok.Amazfit Balance, hogy áll a pulzus, alvás, vèroxigèn szint mèrèsekkel?
Meg amúgy is, mennyire pontosak a szenzorai, vagy a GPS- e?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Parallaxis
addikt
válasz
pècsimunkás #656 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz az eddig begyűjtött adataidhoz, akkor érdemes megfontolni a váltást. Én jó pár kitérővel (Huawei, Garmin, Samsung) az Amazfit Balance-nál kötöttem ki. A GT4-nél jóval nagyobb tudású és folyamatosan fejlődő eszköz.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Parallaxis #655 üzenetére
Marad így szerintem akkor.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs hol lehetne cserèltetni.
Majd ha lesz esetleg Gt4 pro akciós, akkor veszek egyet azt, aztán ez meg marad melós órának.
Köszönöm szépen a segítséget
-
Parallaxis
addikt
válasz
pècsimunkás #654 üzenetére
Pedig ez a rosszabbik lehetőség, mert az csak a kijelző cseréjével javítható. [link]
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Parallaxis #653 üzenetére
Köszi!
Talán akkor a 2. lesz.
Ugyan nem fürdök az órában, de víz nèha èri. Vagy volt, hogy lemostam, de sosem lett semmi baja.
Szóval, a 2. ötletedre tippeltek.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Parallaxis
addikt
válasz
pècsimunkás #652 üzenetére
Valószínű a napolaj, vagy krém oldotta a ragasztást és ez látszik. Jó eséllyel annyi a vízállóságnak is.. Vidd szervizbe, elvileg leszedik a kijelzőt, letakarítják, újraragasztják és jó lesz.
A másik lehetőség, hogy nincs semmilyen folt belül, hanem a krémek leoldották a kijelző felső oleofób rétegét és ezért látszik ilyennek.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Freiherr #651 üzenetére
Semmi extra. Kint dolgozom, használok napvèdő krèmet vagy olajat. Másra nem tudok gondolni, mert vigyázok az órára.
Annyi, hogy a víz elvileg nem tud belemenni, a krèm, vagy napolaj, hogy tud vajon?
Mert hát a kezemet kelnem be, az óra max finoman èrintkezik vele.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Freiherr
őstag
válasz
pècsimunkás #650 üzenetére
Bármi IS lehet, te tudod mit csináltál benne.
Az biztos hogy belül van, ha azt állítod, hogy kívül karcmentes.Back to the future
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #649 üzenetére
Napolaj- napvèdő krèm elkèpzelhető?
Hogy valahogy beszivárgott az üveg alá, vagy nem is tudom...
Mert a kijelző, az karc mentes továbbra is, ezt a foltot meg nem tudom letakarítani.
Teljességgel èrthetetlen!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Ez az elszíneződés mitől lehet vajon?
Van valakinek ötlete?
A szèp órát elèggè elcsúfítja.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kp78
addikt
Biciklizés közben az órára nézve többször is 0-t mutat sebességnek, majd felugrik a "rendes" értékre.
Csináltam teljes visszaállítást az órán, akkor egy ideig jó volt, de most újra ezt produkálta.
Tapasztalt esetleg más is ilyet?
Garancia már nincs az órára sajnos, így nem küldeném szervizbe.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Sziaszok!
Van valakinek óraszámlap szerkesztője? Szívesen megcsinálnám vagy megvenném az új Duna Taktus óraszámlapot
2 db Új Nillkin Super Frosted tok Galaxy S21 FE-re * adatlapomon
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
A napokban váltottam 12 Pro Max-ról sima iPhone 12-re és kicsit mintha máshogy jelennének meg a dolgok a Huawei alkalmazásban. Nektek is ilyen?
Illetve az órán nem látom bármikor az időjárást, mert mindig azt írja hogy szinkronizáljak Huawei appon keresztül, ezt nem lehet valahogy automatikusra állítani? Illetve ez a Push üzenetek kapcsoló mire való?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
DomToretto
tag
Sziasztok,
Tapasztalta már valaki azt a jelenséget, hogy az óra érezhetően gyorsabban merül mint új korában? (2 éves az órám)
Cseréltek már valakinek akksit?
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
válasz
pècsimunkás #640 üzenetére
Töröld a párosítást Bluetooth - ban a telefonodon, így próbáld.
Back to the future
-
pècsimunkás
addikt
-
kp78
addikt
Nekem GPS jelet nem akart találni és útvonalat rögzíteni BT-s kapcsolat nélkül.
Nyomtam egy gyári visszaállítást az órán, azóta újra minden rendben, pár mp után óra nélkül is megtalálja a pozíciót.Szerintem egy próbát megér.
Egy órán annyi minden nincs beállítva, mint egy telefonon, aminél azért nehezen veszi rá magát az ember, h hard resetet nyomjon.
Óraszámlapok egészség app-ban meglesznek.
Nekem 15 perc alatt minden újra be volt állítva az órán.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
pècsimunkás
addikt
Ahogy írtam is, az utóbbi pár napig nem volt gond, ezèrt nem èrtem ezt a mostani szituációt.
A telefonomat kb hetente újraindítom. Ha lefrissítem az alkalmazásokat akkor is, nèha csak úgy, simán újraindítom.
Vagy hètvègèn 1-1 èjszakára kikapcsolom.
Szóval, nèhèz ügy....Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
SsPL711
őstag
válasz
pècsimunkás #636 üzenetére
Nem tapasztaltam.
Mindig vissza csatlakozik.
Szerintem nem az óra hibája, hanem a BT beállításod a telefonon.
Nem árt néha a telefont is újraindítani, hetente 1x.Nagyon sok féle telefonnal próbáltam, mind Androidos volt, egyikkel sem volt ilyen probléma, de van ismerősöm aki iPhone-al használja neki sincs ilyen problémája.
Be van kapcsolva az órán a kapcsolat leválasztás esetén az értesítés, amikor újra megfelelő hatótávolságba kerül az óra és a telefon, mindig újra kapcsolódnak.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Napok óta, ha megszakad az óra ès a telefonom között a kapcsolat, nem csatlakoznak egymáshoz újra automatikusan, ha újra közel vannak egymáshoz.
Eddig- több mint egy èvig- semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Viszont, utóbbi pár napban nem rezeg már az óra a kezemen, ha egyszer túl nagy volt a távolság az óra ès a telefonom között, hiába van a zsebemben vagy mellettem a telefon.Konkrétan fontos- anyagilag is fontos - üzenetkről, hívásokról maradtam le, mert nem jelzett az óra.
Más is tapasztalta, hogy nem csatlakozik vissza az óra, a telefonra?
[ Szerkesztve ]
-
Szinte sehol. Én folyamatosan keresek eredeti szíjakat, de esélytelen. Beszéltem huawei-esekkel régebben, ők is mondták, hogy nem hozott be anno az országba a gyártó. Érdemes valamilyen utángyártottat venni ami tetszik.
2 db Új Nillkin Super Frosted tok Galaxy S21 FE-re * adatlapomon
-
ttt1
őstag
Az eredeti gyári szilikon szíjat hol lehet megvenni? Nekem másfél évig bírta, így ilyesmit szeretnék ismét.
-
Zsolt7981
tag
válasz
pajorgergo #631 üzenetére
Sajnos ezek nem az én pénztárcámhoz vannak szabva, pontosabban ennyit sose költenék telefonra. Kb 100 a lélektani határ nálam, és mivel ragaszkodok az egykezes használathoz, így a 70 mm max szélesség a másik kritérium, 2 befutó van: vagy iphone 12/13 mini vagy samsung s20/21 (amúgy Xiaomi Mi 9SE-t törtem össze)
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt7981
tag
válasz
pajorgergo #629 üzenetére
Köszönöm, ez vállalható kompromisszum nekem.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Zsolt7981 #628 üzenetére
Az óra csak akkor kap időjárás adatok ha belépsz az appba és ráfrissítesz, valamint csak ilyenkor küld az óra adatokata telefonnak.
Értesítésekre nincs kihatással ez, azok szépen megjönnek hívásnál is kicseng.
A zenelejátszó kezelése nem működik óráról nekem (Spotify).
Apple Watch cserén gondolkozom meg ezt meghirdetem hátha ér még valamit. -
Zsolt7981
tag
Hétvégén elhalálozott a telefonom, amihez az órám volt kapcsolva. Azon gondolkozok, hogy helyette iphonet veszek. Milyen hátránnyal fog ez járni nekem? Vagy minden szolgáltatás ugyanúgy működik, mint androidos telefonnal?
-
ystuc
tag
Budapesten hol érdemes javíttatni az órát?
Történt, hogy nem először voltam vele vízben. Most viszont azt vettem észre, hogy a kijelző teljesen elsötétült, nem reagált semmire. Az applikáció kommunikált az órával, de 72%-ról pár óra alatt teljesen lemerült. Töltőre raktam és nagyon felforrósodott. Jelenleg használhatatlan. Megjavíttatnám, ha megéri anyagilag.Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Füleske
addikt
válasz
szabosasito #621 üzenetére
Vannak magyar számlapok, de nem a health áruházban.
Telegram magyar csoport: [link]
Ezek felrakásához moddolt health áruházat kell telepíteni, ezt is megtalálod ott. Ezt nem fogod tudni megtenni Huawei, Honor és Iphone telefonokra. -
Grisly73
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám lett az órával, hogy eltűnt az eddig használt óraszámlap. Próbáltam visszarakni, de hiba üzenetet ír: "A telepítés sikertelen volt, próbálja újra". Törölni tudok a meglevő óraszámlapok közül, de egy újat sem tudok telepíteni (7 db számlap van az órán, gondolom lenne hely újabbaknak). Minden más funkció működik. Tud-e valaki nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
szabosasito
aktív tag
Szép napot kívánok mindenkinek. A Health áruházban magyar óralapok találhatóak? Előre is köszönöm. NDAN részéről egy magyar számlapot találtam. De bárhogyan írom a keresőbe másikat nem találok.
Előre is köszönöm a segítséget. -
zmtTom
aktív tag
Üdv mindenki. Samsung S21 telefonhoz használom. A legszebb és szerintem a legjobb óra a piacon. Mindent tökéletesen kijelez, visszajelez, egy kivételével. A Telegram értesítéseket nem. Mi lehet az oka? Másnál sem jelzi azt?
Köszönettel -
Zsolt7981
tag
válasz
pajorgergo #616 üzenetére
Ez androiddal is így van, legalábbis nekem (Xiaomi Mi 12X) ugyanúgy lockolni kell a Healthet az alkalmazasvaltoban, hogy legyen időjárás, átküldje az alvasi adatokat,stb
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz
pajorgergo #616 üzenetére
be lehet állítani hogy állandóan fusson a hattérben?
-
N_A_S
veterán
Sziasztok! Ma váltottam S20 Ultráról iPhone 12 Pro Max-ra. Van valami beállítás iOS-en amire oda kell figyelni az órával kapcsolatban?
-
Alteran-IT
őstag
Samsung telefon esetében nekem sincs ilyen hiba, mindig csörög a telefon. Az órával viszont már történt olyan, hogy több napig működött az ébresztő hiba nélkül (csak rezgés van beállítva, de az elég is), aztán egyszer csak nem működött és nem keltett fel, még szerencse hogy a telefonomat is beállítottam, különben rábasztam volna. Másnál is történt ilyen? Miután felkeltem, tesztelgettem időátállításokkal, tényleg nem működött, egy újraindítás viszont megoldotta a problémát, de azért kicsit gáz a dolog szerintem.
-
Soká
senior tag
Köszi!
Ez a megoldás az én esetemben (vagyis jelenlegi helyzetemben) éppen nem működne jól, mert most olyan helyen dolgozom, hogy vagy állandóan magamnál tartom a telefont vagy óránként fog jelezgetni, hogy "elhagytam".
De a mi óránknál ez nem is igazán szempont mert az én szilikon szíjam a tüskéjével és a két bújtatójával kizárt, hogy le tudjon oldódni a csuklómról.
Kicsit más. Nem értek én eme kütyük lelkivilágához, de gyakran előfordul (Redmi teló), hogy ha az órával kerestetem a telefonomat, az óra azt jelzi, hogy csörög a telefonom, valójában viszont a telefonom néma. Nem tudom, mi az oka ennek? Mert ha nincs kontaktus a két eszköz között, azt megértem, de ha az óra tévesen jelzi a telefon csörgését, az nagyon megtévesztő. -
Spec
őstag
Még egy dolog eszembe jutott a témakörben. Ugyan nem akadályozza meg az óra elvesztését, vagy ellopását, de esetleg segíti azt, hogy időben észre vegye az ember, és még legyen lehetőség visszaszerezni.
Van egy olyan beállítása az órának a Huawei Health appon belül, hogy bluetooth-leválás figyelmeztető. Ehhez a telón be lehet állítani értesítést hanggal. Vagyis ha aktív a bluetooth kapcsolat a teló és az óra között, és nálad van a telód, akkor ha az óra hatókörön kívülre kerül (ez kb. max. 8-10 m nagyjából), akkor értesítést ad az óra is, és a telefon is.
Nyilván az óra értesítését nem fogod észlelni, ha elhagyod, de ha a teló nálad van, akkor annak a jelzését észreveheted, hogy leszakadt az óráról, és ha ez még pár 10 m-en belül történik meg, akkor jó eséllyel még megtalálhatod."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Soká
senior tag
Valamelyest kritikus kérdés lehet. Legalábbis, ha onnan nézem, hogy én például azért vettem az óránkat, mert előtte egy Xiaomi aktivitásmérőt elvesztettem (valószínűleg lesodródott a kezemről) és persze nem lett meg.
Tegnap meg találtam egy apple órát, azt is sikerült elvesztenie a gazdájának, ma - ha minden igaz - sikerül majd feltölteni és meglátjuk, sikerül-e a gazdáját megtalálni.A kerámia részbe szerintem lézerrel lehet "gravírozni", ahogy van is rajta szöveg.
Az is igaz, hogy ezt az órámat kevésbé fenyegeti az elvesztés, mert ennek a szíja nem tud kioldódni úgy, ahogy a Xiaomi tette vagy akár az apple. Többet nem veszek patentos óradzíjat, mert hiába kényelmes, könnyebb elhagyni. -
Soká
senior tag
Én nem is gondoltam másra, csak becsületes megtalálóra. Sokszor megesik, hogy az ember talál valamit és tulajdonképpen szívesen visszaadná, ha tudná kié. Ma reggel például találtam egy pórázt. Felakasztottam jól látható helyre, talán megtalálja a tulajdonosa...
Mindig megfogadom, hogy az esernyőmre, kesztyűre, ráírom az elérhetőségemet...aztán ez ritkán realizálódik... És csak akkor bánom, amikor már elhagytam...
-
Spec
őstag
Kérdés, hogy miért érzed ezt olyan kritikus problémának? Szerintem kicsi az esélye, ill. a lehetősége, hogy egy karon hordott okos órát elveszítsen az ember. Én pl. egész nap le se veszem, csak fürdéshez szoktam levenni, meg estére. De van aki még ekkor se veti le, mert elvileg vízálló, és aki az alvásfigyelő funkciókat is folyamatosan használja, az 7/24-ben a karon tartja az órát. Én csak néha hagyom fenn, mondjuk hetente 1-2x, ha kíváncsi vagyok mit mutat alvás alatt. Amúgy otthon le szoktam venni.
A gravírozás nem hülyeség amúgy, de nem a hátlapba, mert az egy üvegkerámia hátlap egyrészt, másrészt szerintem nem sok hely van ott, ami nem tenne kárt a szenzorokban. Inkább az óraház fém részét tartom erre alkalmasnak, amelyik felén nincsenek gombok. Oda, pl. egy nevet, és egy telószámot simán bele lehet gravíroztatni. Ezzel azt is eléri az ember, hogy egy "viszonteladónak" már ne legyen olyan értékes.
Egyébként azt olvastam anno a neten, hogy a Huawei-nek van valami cloud szolgáltatása, amibe ha csinálsz egy fiókot, és beregisztrálod az okos eszközödet, akkor azon keresztül nyomon követheted, hogy hol az eszközöd, és távolról akár le is zárhatod. Ez hasonló, mint az iCloud, vagy a Xiaomi Cloud. De nekem nincs ilyen fiókom, és nem is vagyok benne biztos, hogy ez okos órával is működik, lehet csak okos telóval, mert ugye valamilyen netkapcsolat kell hozzá. Ha működik is, akkor is maximum azt tudom elképzelni, hogy az óra helyzetét talán meg lehet nézni benne, a GPS jel alapján."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Soká
senior tag
Hát, igen, nem éppen erre gondoltam.
Csak ma belefutottam abba, hogy az Apple órái mennyire védettek ilyen téren.
Szerintem az egyetlen értelmes megoldás az, ha az ember mondjuk lézerrel belegravíroztatja a hátlapba vagy a szíjba az email címét vagy telefonszámát.
De az elég butaság, hogy a képernyőn nem lehet megjeleníteni valahogy ugyanezt.
Mondjuk, van egy névjegyzék, tehát legalább abból kinyerhető egy kontakt telefonszáma. De ha netán be van állítva a képernyő zárolás, akkor végképp semmi. -
Spec
őstag
Nem tudok róla, hogy lenne ilyen funkciója az órának, de még a Huawei Health appnak se. Talán annyit lehet tenni szerintem, hogy bemész a Huawei Health alkalmazásba, és a párosított órát kiválasztod, és az Eszközök -> Készülékinformációk menüből kiszeded az óra adatait. Azt hiszem ez még akkor is elérhető, ha nincs hatókörben az óra.
Aztán az itt lévő sorozatszám alapján megpróbálod megkeresni, valami elveszett-megtaláltam csoportban. mondjuk a facen. Hátha van egy becsületes megtaláló, aki ez alapján ráismer és visszaadja. Bár ennek kevés esélyét látom."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Soká
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy előzetes tájékozódás nélkül inkább csak kérdezek, de arra lennék kíváncsi, hogy az óránknak van-e valamilyen stratégiája az elvesztés vagy netán ellopás esetére? Ez sosem jutott eszembe még, bár éppen azok után vettem a GT 2-t, hogy egy kis Xiaomi aktivitásmérőt sikerült "jól" elveszíteni és miután felfedeztem a hiányát már semmi nem segített és az óra sem lett meg.
Úgy is feltehetném a kérdést, hogy ha valaki megtalálná az elveszett GT 2 Pro órámat, vissza tudná egyáltalán juttatni nekem? -
Spec
őstag
válasz
Freiherr #601 üzenetére
Én is gondoltam erre, de pl. az nem használ ha megigazgatom, hátha a kézszőr zavar be, az se ha leveszem, megtörlöm az óra hátlapját, és a kezemet, hogy száraz legyen, majd visszateszem. Ugyanúgy 40-50 körüli pulzust mutat. Egyedül az újraindítástól áll helyre. És egyedül a beltéri kerékpáros edzésnél jelentkezik. Ha kimegyek futni/sétálni pl. akkor semmi gond, akár órákon keresztül is jól méri a pulzust. Beltérben, ha futópados edzést indítok, annál is jók az értékek végig.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TP-LINK routerek
- Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...