- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
fattyu666 #64713 üzenetére
Én még soha nem vettem szolgáltatótól telefont, szerintem nem éri meg, de gondolom lehetséges amit akarsz.
Csak nem értem. A net működik hűség nélkül is. Ha nincs egy konkrét kinézett készülék, akkor minek a hűség? Ha megvan mit akarsz, akkor lépj be a fiókoddal és nézd meg mit ajánl.
Szerintem. -
taip
senior tag
válasz
fattyu666 #64709 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem az én előfizetésemmel, hogy internet előfizetéssel engedi-e az új készüléket. A "Kedvezményes készülékcsere" pontot engedte, kemény 3 ezer Ft-tal olcsóbban kínált egy véletlenszerűen kiválasztott készüléket, mint hűség nélküli listaáron, illetve Dominóval.
Szóval szerintem nem az a fő kérdés, hogy lehetséges-e, hanem hogy érdemes-e?
Minek kötnéd le magadat újabb 2 évre, ha nem muszáj? Nem értem.Vagy ha van egy kinézett telefonkészülék, amit szeretnél, akkor nézd meg, mennyiért tudnál hozzájutni különböző konstrukciókban és hogy ez megéri-e neked. Szerintem ilyen kis havidíjú csomag mellé nem érdemes hűséggel készüléket venni, mert alig olcsóbb, mint a listaár és lehet, hogy drágább, mint máshol függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest