- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Áh elhiszem, lehetne itt még ilyenekkel szórakozni megfelelő kártyával, de az 1080-at 40ezerbe használtan kategória fért bele, és lássuk be, ebbe a PC-be nem sok értelme van ennél erősebbet tenni.
Plusz az 1080 még nem szenved hátrányt hogy pcie 2.0 x16-ban ül csak, de ahogy néztem, későbbi szériák már ebből is veszteséget szenvednének el.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azt elhiszem!
-
-
erer1000
őstag
Cyberpunkot nagyon dicsérte sok ismerős, és ki is akartam próbálni, úgyhogy ennek most eleget is tettem.
Zseniális játék, pedig ritkán fog meg RPG, ami nem fantasy. GTA világa, és tsai off.Viszont jön a csavar, atomstabil 45FPS-re limitált, FHD HIGH-ot sikerült kipréselnem ebből:
AMD FX 8370 @4500MHz
4x16GB Dualrank @1400MHz CL10
MSI GTX 1080 GAMING (gyári +5% OC)
FUSION-IO DRIVE 2, 1,2TB SSDCache latency szűkre fogása és az FPS lock miatt az AMD FX-re jellemző mikro laggok is megszüntek, és CPU+GPU is 80-90% közt
-
mvkly
senior tag
Akad pár érdekes darab nexuson. -
Vesa
Topikgazda
Lehet, hogy ezt kinyomtatom az asszonynak...
Biztos boldog lesz.
-
Nagyon jól jött ki a dolog, hogy PS5-ön Death Strandingben pont ott tartok, hogy meg lehet szerezni V arcmintáját és a mandzsetta menüben megjelenik az "elérhető gyorshekkelések" menüpont, miközben PC-n CP-ben épp most értem oda, hogy Riverrel átkutatjuk az NCPD labort, ahol megtalálunk egy BB-t.
-
Ratrak
aktív tag
Jó, ha már fantáziálgatunk, nekem az igazi, robotnak kinéző kiberverek hiányoznak. V a legjobb minőségű, "emberszerű" cuccokban tolja még amikor már olyan szinten szarrá van módosítva, hogy Adam Smasher is elszégyellheti magát mellette kishíján...
Pl. egy olyan rendszer, hogy amikor egy nemtom, kiberkarnak a legócskább verzióját veszed meg, akkor az legyen ilyen "ipari" kinézetű droidszerű szemét, aztán ahogy egyre jobbat és jobbat veszel belőle, úgy választhass egyre több opció közül, hogy megtartod az ipari kinézetet, vagy egyre "emberszerűbbet" veszel belőle.... És igen, így a felmaxolt karik nézhessenek pont úgy ki, mint most, gyakorlatilag teljesen embernek, de nem lenne rossz, ha el lehetne vinni a karit a Smasher-irányba is, legalább optikára....Nekem picit hiányzik V-ből az "elrettentés-faktor". Érted, a csávó/csaj komplett bandákat tud kiírtani egymaga fél percen belül, de ha belép valahova, nem áll meg az élet, és továbbra is az utsó utcai punk is beleköt.... Smasher-t emlegetem, de jó okkal, ő az a figura, aki ha megjelenik, kotródsz az útjából, no questions. De lehet(né)nek ilyen gengszterek, kidobók stb. is a játékban. (A box-os mellékküldi utsó ellenfele nézett még ki nagyon komolyan, meg persze a jó öreg Sasquatch, de ők az "Animal-vonalon" játszottak, lehetne valaki úgy/attól is félelmetes és idegen egyszerre, hogy alig van már benne emberi, mint az az énekes/celeb króm csajszi.... Vagy akár a fő karink....) Persze, akkor nem lehetne ezt a "mindenkit szétcsesz a kiberpszichózis, csak engem nem"-vonalat vinni olyan könnyen, ezt is értem. Na mindegy, egy kis optikai játék talán belefért volna még egy ilyen játékba, de nem ettől lett jó vagy vacak....
-
mvkly
senior tag
Ugyanez a tetkókkal, alig van választék, npc-ék meg így rohangálnak.
-
muxi-muxi
senior tag
A sors úgy hozta h kénytelen vagyok az első szériás Xbox One-nal játszani, rajta a CP2077-tel.
Nem annyira sz@r, főleg h a konzol hátuljába bedugtam egy korrekt pendrive-ot a korrekt töltési idők végett. Nincsenek pop-up textúrák, stabil az egész. Amit észrevettem, h nem a modernebbik skillfa van ezen a verzión, jobb is így, nekem az sokkal jobban tetszett. Most azért áldom a fejlesztőket, hogy foglalkoztak a prevgen verzióval is (a Series S-semet egy kiküldetés alatt ellopták a hotelszobából, és hát megint "kiküldetésben" vagyok, csak most hosszabb ideig, valami kellett).
Jelenlegi játékom ezen a konzolon picit úgy korrelál mint a zuhanyzás a kádban fürdéshez: a zuhanyzás számomra nettó tisztákodás és kényszerpálya, a kádban fürdés az igazi
Amint lehet, folytatom a nagyképen, el voltam kényeztetve (5800x3d, 4080), mert ez így azért rettenet' minimál... -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
En sem használtam sokszor.
-
-
Ratrak
aktív tag
hehe, hasonló, annyival megfejelve, hogy VR-ban

Csomószor van olyan, hogy kijelölök egy küldit, oda akarok sétálni (szigorúan séta, ha 1km-nél közelebb van
), de nem érek oda, mert közben 4 dolog vonja el a figyelmem, meghallgatom 3 csoport NPC beszélgetéseit, nézelődök, ilyenek. Mire odaérek, meg már nincs is időm belekezdeni a dologba.... de nem bánom. Zseni ez a játék 
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Megszerezhető. Épp most lett meg.
-
mvkly
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
(azt minden modnál figyeld, hogy milyen egyéb mod követelményeik vannak, például a custom muzsikánál)
Saját rádióállomások: [link] [útmutató]
Kreált csatornán a számok közti váltás néha akadozik, ismert bug. Mp3Joiner-rel összeraksz 15-30percnyi anyagot, tematikusan vagy ahogy neked tetszik és ezzel a hibát kb. megkerülöd. -
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam csak esztétikai modok vannak....értsd: minden billboardról, minden magazinról, minden fényreklámról egy pin@ néz rád.
-
Nem csodálom, én folyamatosan bámészkodom mióta elkezdtem a játékot. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire él a játék, lehet én vagyok az osti, de videók alapján ennyire nem jött át..
Olyan kérdésem lenne, hogy PuMbA már leírta, hogy ő milyen modokat használ, érdekelne más véleménye is, hogy mit érdemes felrakni még. Szal akinek van vmi listája, ne tartsa magában
-
mvkly
senior tag
A moddal összepakolt egyik rádióadót (Ghost dog) hallottam egy retkes sikátorból kiszűrődni, nyilván tök random és apró dolog, de ezek is sokat tesznek hozzá a beleéléshez.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egyik kedves kikapcsolódási formám munka után egy jó sört elszisszentve az 50/60-as V-mmel járni az éjszakai neonfényes várost a Body Heat Radiot hallgatva és csak sétálni, enni, inni, vásárolgatva bandukolni szigorúan sétálva.

-
-
Vesa
Topikgazda
válasz
proci985
üzenetére
"Valószínűleg azért, mert nem akartak a Witcher3ból okulva 40 órás főszálat."
Pontosan ezért. A statisztikák szerint, a Witcher3 főszálat a játékosok valami 70%-ka soha nem vitte végig. CP-ben stratégiát váltottak, és a kvázi főszálak felét áttették mellékszálnak, de ahogy írod, ezek valójában teljes értékű történetek, melyeknek ráadásul hatása van a főszálakra is. Akik csak végigdarálják a főküldetéseket, azok lemaradnak a játék tartalmának kb. 70%-áról. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Raymond
üzenetére
Valószínűleg azért, mert nem akartak a Witcher3ból okulva 40 órás főszálat.
Főszál így is 25 óra, az ahhoz kapcsolódó küldetésekkel (Judy, Panam, Rogue, Kerry, River) bőven 40 óra fölött lenne. Még ha érzésre eredetileg ide is kapcsolódtak.
Technikailag a
endinghez pedig elég Takemura. Paradox módon ő az, aki a cselekedetivel berobbantja a másodlagos történetszálakat.Devil mvkly: nincs. elsőre ajánlott vakon belemenni.
-
mvkly
senior tag
Csak arra gondoltam, talán a fejlesztőknek volt valamilyen elképzelése a történet ideális kibontását illetően a tervezés alatt. De nem találtam ilyesmit, meg annyira külön futnak a fő szálak és nem gabalyodnak össze, hogy nem is nagyon tudnék sorrendet felállítani.
#35656 GhanBuri Ghan
Már én is így csinálom, legalábbis hamar megnyitom Dogtownt, aztán össze-vissza lehet kolbászolni. Legelőször a DLC-t hagytam a végére és felpumpálva jöttem ki egy kitakarított mapra, nem volt őszinte a mosolyom.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én egyik küldetésből esek a másikba. A Witcher után azért sejtettem, hogy itt is jó a történet. Nem kellett csalódnom egyelőre.
-
Raymond
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem story/filozofia szempontbol az egyik legjobb kuldetessorozat ami nem kapcsolodik valami fosztori szalhoz (nincs Panam vagy Judy stb.) a "Dream On".
-
Atyaég, letoltam a prezident szabadítós küldit, valami eszméletlen hangulata volt. Szintbe is dobott ahogy nézem nem keveset, illetve találtam egy revolvert /Tier3/ amivel elég durván lehetett aprítani az enemy-t. /annyi hátránya van, hogy 4-es tárral van ellátva/. Néztem inventorym, rogyásig vagyok alapanyagokkal, az egyik junik katanát amit találtam feltoltam Tier3+ra, közelre az is elég beteg. Terveim szerint most visszatámolygok a Liberty City-s részről és folytatom az alapjáték küldijeit.
-
-
Csípem Silverhandet.
-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Mikor odaértem elsőre, akkor látom 2 rendőr pofázik, hogy be akar oda menni és két őr elküldi őket picsába. Mondom jófej leszek segítek és elkezdtem lőni a 2 őrt. Namost nekem estek a rendőrök, meg a Dogtown guardok is, lemészároltam ott vagy 20 embert. Igaz időbe telt, mert hozzájuk még nem olyan durvák a fegyóim, illetve elég jól geareltek. Mondjuk aztán visszatöltöttem inkább..
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
-
cucka
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Tessék.
Meg kell menteni az elnököt. Ha direkt nem mész megmenteni, hanem elkolbászolsz, nézelődsz, akkor 1-2 játékbeli nap múlva fail. Közben Songbird végig sürgetni fog rádión, szóval nyugi, kb. szándékosan erre kell játszani ahhoz, hogy elbukd. (Amúgy nem akkora spoiler, kb. ez a phantom liberty alap felállása, benne volt a trailerben.)
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha a világ részletei érdekelnek, akkor a hidden gems, amiket keress meg mindenképpen. Apró kis történetek a map-en elszórva mindenol a shard-okon. Így lesz az egész igazi disztópokus, élő világ.
Van köztük rengeteg popkult utalás is. Csak hogy pár filmet említsek: Iron Man, Tégla stb. -
-
cucka
addikt
Nincs optimális sorrend.
A főküldetéseket érdemes nem a végére hagyni, mert új quest-eket nyitnak meg.
A térképen sárgával jelölt mellékküldetéseket érdemes megcsinálni. Itt mindig vannak egyedi npc-k, dialógusok, sztorik. Van, amelyik pár perc, van, ami teljes top minőségű, hosszú questline-okat nyit meg.Elrontani nem tudod, szóval nem érdemes rajta agyalni. Az utolsó, "point of no return" küldetésnél szól a játék, hogy biztos akarod-e.
Van asszem kettő darab quest, aminek ha nekikezdesz, és menet közben elkolbászolsz, mást csinálsz, akkor 1-2 játékbeli nap után bukod a teljes questline-t. Az egyik a phantom liberty nyitó küldetése, a másik, amikor Panam telefonál, hogy menj segíteni kiszabadítani valakit.
-
Én megyek mindenfele, nem csak a sárga kérdőjelek irányába. Az ilyen police akciókat is tolom, tarott kártya gyűjtés, boxolás stb. Amikor meg küldik vannak
akkor nem csak a fő helyeket nézem meg, hanem itt ott benézek köben és csomó magasabb tier-es componenseket, ruhákat stb lehet találni/ Kieggel kapcsolatban meg azt hittem be se szabad oda menni, amíg az alap játékkal nem végeztem.
Amúgy azt továbbra se értem, hogy mit néztem be a sztoriban amitől átkeveredtem a Liberty City-s részre. Gyakorlatilag semmi utalást nem mondtak, vagy tényleg én voltam vakon. -
mvkly
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem tudom van-e optimális sorrendje a szálak felfejtésének, ez egy érdekes kérdés lehetne a topiknak is. De valszeg ez van annyira szubjektív, hogy ha ennyire tetszik a játék, akkor 1-2 (...5-6...
) alkalommal még végignyomod majd. A random szilánkokat megéri végigfutni, néha egészen érdekes eseti sztorikat darálnak le pár mondatban, vagy pl. párbeszédeknél ne a "sárga" legyen az első opciód, már csak a lore miatt is érdemes dumáltatni a másik felet, még ha nem is fontos szereplő, sőt.
Én sem olvastam előre semminek, szerintem is ez a jó hozzáállás. -
-
mvkly
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Izgalmas lesz, irigyellek. De nem leszel bezárva a DLC-be, ha esetleg ettől tartanál. -
-
mvkly
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem semmit. Ha odáig eljutottál, akkor már bírsz vmennyi krafttal a voodoo boys után, a DLC "első felvonása" nem okozhat komolyabb gondot, max egyszer-kétszer rekt. Aztán kicsit szakasosabbá válik, hagy neked "szüneteket" a narratíva, könnyen ugrálhatsz az alapjáték fő vonalai és a Phantom Liberty közt. -
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, így kezdődik a Phantom Liberty, csinálj mást még egy darabig szerintem....20-30 órát, aztán majd visszajössz. -
Kérdés, vmit elszabtam a történetben?
Nem terveztem a kieg területére lépni, de most Songbird-t követve lezuhant az elnök gépe, és őt kellene megmentenem. Ez már a kieg, nem erre kellett volna haladnom? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ja, az bírja. egyedül path tracinget nem szereti, de textura modok mehetnek neki
-
-
mvkly
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Tudnál majd dobni 1-2 linket? Amiket találtam vagy nagyon kimosottnak tűntek, vagy viasznak hatottak. A példaképek alapján, mozgáskor lehet jobbak lennének.
-
mvkly
senior tag
-
A legyilkolt ellenfelektől lehet lootolni... Most éppen szereztem magamnak egy elromlott vascsövet.
Mi történhetett szerencsétlennel?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
cyberkind
üzenetére
Mást boostol a két aspektus.
Többi helyzetben ugyanez van, pl a tech shotgunok is megkapják a tech (bolt) és a body (shotgun) bónuszokat is.
Igazából a probléma az, hogy Kneelt szokás használni pl Militech Crusher vagy Techtronika VST37 Pozhar / x-mod alapon.
Nevesitett smart shotgunokba nem tudod belerakni, egyebkent meg a DB2 Testera es a DB4 Palica szvsz a jatek leggyengebb fegyverei kozott vannak. A Kang Tao L69 Zhuo nem lenne rossz, de vannak jobbak, meg ld a kommentet a Kneel modra.
Persze ha ra akarsz menni a Dezerterre vagy a Ba Xing Chongra, mindketto szuper, csak nagyon keson valnak elerhetove.
-
cyberkind
félisten
Az okos shotgun az okosfegyver vagy a sörétes puska kategóriába tartozik?
-
PuMbA
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Értem. Én nem használok ilyeneket, mert így is 13-14GB VRAM használatot adnak az általam felsoroltak a 10-11GB helyett RT-vel.
-
zseko
veterán
És mennyi fps-t buksz ha mind megy?
-
Nekem a 4k arcok dobtak fílingre legtöbbet, mert ugye sokat dumálsz arcokkal a játékban. Egy csomó más AI 4k utófeldolgozás is, de azok úgy felzabálják a 16GB vramot, mintha ott se lenne. Ja, a ruharework még nagyszerű, de az meg a gépet verte agyon. Mióta új szajré van, nem is próbáltam semmi modot. A RT így is kinyírja, de legalább már fut.
-
PuMbA
titán
válasz
hattrickuser
üzenetére
Alap modok szerintem a
Not So Good Draw Distance Mod
Improved Environment LODs
Improved Vegetation LODs
Improved Distant Shadows and Reflections
Faster Rainmap and Distant Shadows
General Shadows Fixes
Cyberpunk 2077 HD Reworked Project
Preem Rain
Weather Probability Rebalance
Particles Flickering Fix (Watson)
Better Rain Ripples
Decals Flickering Fix
Light Beams Fix
Character Lighting FixEzeknek vannak előfeltételei is, azokat majd feldobja az oldal, mikor telepíteni akarod őket. Semmit nem módosítanak a játékon, ami befolyásolná a fejlesztők eredeti vízióját.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hattrickuser
üzenetére
Annak a modnak a működéséhez elég volt csak bemásolni a fájlt a megfelelő helyre. Mint egy haj modnál.
-
PuMbA
titán
válasz
hattrickuser
üzenetére
Mondjuk ez pont nem baj, mert a Nova LUT teljesen megöli a játék kinézetét, sokkal csúnyább lesz tőle
NexusMods-on a Vortex modkezelőt használd. -
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
Mod-okat használ valaki? Én a Nova LUT 3.0-t szerettem volna, vagyis bármit, amitől azért szebb lesz a játék, de nem igazán tudom, hogy kell ezeket aktiválni. Bemásoltam a 3 letöltött zip tartalmát a megfelelő helyre, de semmi különbséget nem látok.
Tudtok ajánlani valami jó modot, amit egyszerű telepíteni és használni? -
mvkly
senior tag
Ha hébe-hóba lődöznél pár képet, ezt a 2 szögegyszerű modot javasolnám: [link] [link]
Több száz mozdulatsort, arckifejezést lehet variálni in-game szerkesztővel, az összes karakterrel. (meg ennél jóval többre is használható, scriptek, stb.)
Pár béna példa, ezt alapul véve

-
Boxon egyelőre én nem futottam semmi nagy hibába. Nagyon patent eddig minden.
-
Ez majdnem T-póz.
(Megunhatatlan ez a város, főleg éjszaka.)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibaimp
üzenetére
Jah akkor értem. Talán a legviccesebb bug az volt, mikor Kerry Erudine-al beültünk a vacak kis autóba megbeszélni a gig-et, ami meg ment közben és dózerólta el az úton a piros lámpa miatt az ott álló autókat, de vagy egy tucatot, közben meg csak lazán dumáltunk a gigről.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibaimp
üzenetére
Az elején volt, pl. mikor zsúfoltabb környéken motoroztál. Egyszer csak elkezdett villogni a karakter, aztán betolta a T pózt a motoron állva. De már jó rég patchelték, azóta ilyen nincs.
Jorus: ilyen autós bugot konkrétan én is láttam PC-n, még a legutolsó verzióban is. Igaz, mindössze egyszer sok óra után.
-
looser
addikt
Én a T beálláson szoktam elmerengeni, bár ez lehet az RDNA2 vga gondja is. A driver relatíve új. Nemcsak a múltkori Kurt Hansen-es, de volt azóta is; mondjuk meglepett, mert bandatag jött, hirtelen T-be állt, majd vissza harcba, szóval ott magától megjavult, de vicces volt, mintha azt mondaná, ide lőj :-))
-
looser
addikt
Ha valaki járt annakidején a Nyugati Totalcar-ban, annak azonnal beugrik a párhuzam :-) Imádom ezeket a hibákat, ezekkel együtt szerethető ez a játék.

-
Huhh, ez a tánc Judyval az I really want to stay at your housera hidegrázós.

Uszkve 1.600 óra játék után ezt most fedeztem csak fel.
-
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
DLC nélkül is lehet 3 ágat maxolni, de DLC-vel 4-et is majdnem. Azt kell megnézni, hogy melyik tulajdonságnál van szükséged a 20-as szintre, mert sok esetben nem feltétlen szükséges.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akad pár érdekes darab nexuson.

Cifu