Hirdetés
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz dokee78 #9991 üzenetére
Nézd, a készülék ára új előfizetéssel 44990,- forint, tehát amit neked ír a Webshop, az már tartalmaz valamilyen kedvezményt. Ebből gondolom, hogy ez már az az ár, ami aug. 31 után is lesz!
Ami a hasonló árat illeti, el kell, hogy keserítselek. Az egy tízessel több lesz akkor is...(Milyen kiemeltségi szinten vagy?)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz dokee78 #10006 üzenetére
Igen, 30 nappal a lejárat előtt már a "normál" árakat kapod.
hugeboy
Én még ott vagyok fennakadva, hogy ebből a táblázatból hogy nem derült ki számodra egyértelműen a 11 Ft-os ár...Davey7
Alapvetően el tudod indítani interneten keresztül a számhordozást, de ez nagyjából annyit jelent, hogy feladod a megrendelést, ami addig várakozik, míg be nem mész üzletbe, ahol bemutatod a Vodafone-tól kapott számhordozási nyilatkozatodat (kétkapus) vagy meg nem hatalmazod a T-Mobile-t a számhordozásra (egykapus). Utána már hasonló a helyzet, mintha simán egy új számmal rendelnél a WebShopból.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz dokee78 #10011 üzenetére
Két féle készülékváltási mód van: normál és előrehozott.
normál (kiemeltségtől függően eltér az ár) = lejárt a hűség (esetleg nem is volt) vagy 30 napon belül lejár
előrehozott = 24 hónapos hűség esetén több mint 30 nap, de kevesebb mint 6 hónap van hátra a hűségidőből és van arany vagy platina kártya isEgyébként igen, ott dolgozom, de önszorgalomból írogatok ide.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tjb007
nagyúr
válasz dokee78 #10218 üzenetére
Akkor ok.
Ettől függetlenül bemásolom, hátha mást is érdekel."Hogyan juthatsz hozzá az ajándékhoz?
Vásárolj az akció időtartama alatt (2011. augusztus 22. - 2011. szeptember 18.) a következő akciós ajánlatainkból:
- move by T-Mobile, Sony Ericsson Xperia X8, Nokia C5-03, LG Optimus Me P350 készülékek valamely MédiaMánia díjcsomaggal, új vagy lejárt hűségnyilatkozatos előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal
- Samsung Galaxy Ace Like díjcsomagos előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal
- Samsung Galaxy Mini készülék valamely MédiaMánia díjcsomaggal, új vagy lejárt hűségnyilatkozatos előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, illetve Like díjcsomagos előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal
- Huawei Ideos S7 Slim táblagép MédiaMánia díjcsomaggal, új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal
- Domino Web Stick csomag diákajánlatunk 5990 Ft-értOnline megrendelés esetén a fenti ajánlatokra kizárólag új előfizetés vásárlása esetén érvényes a kedvezmény, Domino Web csomag online rendelése esetén sajnos az ajándék figurát új megrendelés esetén sem tudjuk biztosítani."
-
blueye
veterán
válasz dokee78 #12960 üzenetére
Nem várnod kéne hanem keresned egy kicsit:
Garanciális feltételek
itt olvasd el a Hogyan zajlik a javítási folyamat? részt. -
addikt
válasz dokee78 #13307 üzenetére
Ezt eddig is tudtad, hiszen nem itt és most szembesültél ezzel...
..reklamálni természetesen lehet, de nem hinném, hogy ez bármit számítana, a telefont nem a T javítja, a szerviz meg nem tartozik a felügyelete alá, a jogszabályokat meg a szerviz is betartja.
Mire megkapom már lesz rá Ice Cream Sandwich is
Látod, vannak apró örömök is az életben...
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
válasz dokee78 #13307 üzenetére
Azt gondlom te is tudod, hogy nem az ügyfélszolgálatosok, nem a technikai személyzet, sőt, nem is a felső vezetés szedi szét, forrasztja, cseréli az alkatrészeket és utána rakja össze a telefonokat ebédidőben
A T-Mobile csak egy közvetítő közted és a szerviz között. Ha 30 napig tart (most csak mondtam egy nagyon szélsőséges példát) megjavítani a telefont akkor harminc napig nem lesz telefonod. Reklamálni, panaszkönyvbe beírni, sőt, asztalt verni is lehet de értelme körülbelül nulla, attól még nem lesz hamarabb kész. Mivel elseje munkaszüneti nap ezért ha sikerült megjavítani akkor másodikán nagy valószínűséggel márt mehetsz érte, ha meg nem akkor valamikor még a héten.
Türelem, a kacsahús sem sül meg 1 perc alatt hiába vagy farkaséhes. -
tjb007
nagyúr
válasz dokee78 #13313 üzenetére
Ha hibát nem tudják elhárítani első alkalommal sem, illetve ha már mondjuk háromszor is javítottak ugyanazzal a hibajelenséggel de még mindig ugyanazt produkálja akkor lehet kérni a cserét mivel ha harmadszorra sem sikerült a hibát orvosolni akkor nagy valószínűséggel negyedszerre sem fog sikerülni.
-
1430
senior tag
válasz dokee78 #13313 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy amíg a szerviz számára (és most a gyártói szervizre gondolok) gazdaságosabb a javítás, mint a készülékcsere, addig nem köteles új készüléket adni. Másként mondva kérheted a készülék cseréjét, de míg a szerviz úgy nem dönt, nem lesz belőle csere.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz dokee78 #13316 üzenetére
Meg fogod kapni szerintem 2.án. Meg fogsz kapni sms-t hogy kész a beton és mehetsz érte.
Nekem amikor bajom volt az iphoneommal akkor mindig újat kaptam. Milyen mobilt szögeltetsz? Ha nokia, samsung, sonye, akkor itthon megcsinálják, általában csak sw frissítés és cső, vagy elem csere. De az apple telefonokat egyből cserélik mert magyarországon nincs hivatalos márkaszervíz, németországban van, csak de mire oda meg vissza ér, az több mint 25-30 nap . És akkor újat kellene adni ha kifutnak az időből.[ Szerkesztve ]
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz dokee78 #14205 üzenetére
Ha új készüléket kapsz magyarul fődarab csere akkor a garancia kitólódik egy évvel. A garancia kezdetete, az új készülék kézhezvételétől kezdődik. Ha az is kipurcan akkor megint szervíz. És a ott megint csinálják vagy megint csere és megint kitolódik a gari egy évvel.
Nekem 3 szor cserélték újra az iphone 3GS-em. Nem szóltam egy szót se, mert örültem mint az állat. Kérdezetem én is az utolsó cserénél, hogy ha ráfizeteke akkor lehet e iphone 4-et venni, azt mondták nem. Így a lóvé sem jár vissza.
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
club1
veterán
válasz dokee78 #14247 üzenetére
Jogszabály szerint 2004 óta nem jár csere/új készülék még 100 javítás után sem. A ptk-ban fellelhető néhány nem túl konkrétan megfogalmazott fogyasztóvédelmi paragrafus miatt azért a gyártók egy idő után - egyéni eljárás keretében- időnként a készülékcsere mellett dönthetnek.
Tök véletlenszerűen indul újra, vagy valamit azért tenned kell az ügy érdekében?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Motorolaj és szűrő topik
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen