- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
válasz
dokee78 #99217 üzenetére
Nem lesz tákolt, olyan feltételek szerint javítják, mint amikor jótállás/szavatosság keretében történik az, illetve ha felújított, vagy egyéb hibátlan készüléket adnak, az is megfelel minden feltételnek, sokan észre sem veszik, hogy nem új, annyira korrekt készüléket adnak bizonyos esetekben.
Az Apple garanciális ügyintézéskor is minden esetben gyárilag felújított készülékeket ad kicseréléskor, az ügyfelek meg örülnek, hogy új telefont kaptak, ott sem szokták észrevenni, ha valaki nincs képben a dolgokkal.
Nem neked, csak úgy általánosságban;
Valahol a biztosítót is megértem, hogy a gazdaságosságot is nézi és nem minden esetben cserél(tet) kár esetén teljesen új készülékre.
Sokan sportot űznek abból, hogy x idő után szándékosan a földhöz csapják a biztosított telefont és úgy cseréltetik, mert már gondjuk van azzal, sérülés van rajta...stb., a kicserélt újat, vagy annak látszót meg jobb használni, vagy könnyebben és jobb áron eladhatják - sokan büszkélkedtek ezzel már a fórum több topikjában is... -
válasz
dokee78 #95753 üzenetére
Úgy helyesebb, érthetőbb lenne a kiírás, hogy felhasználható: 2018. 02. 08. 23 óra 59 perc 59 másodpercig, mert valójában ma éjfélkor indul újra a kereted, tehát 2018. 02. 09. 00 óra 00 perc 00 másodperckor.
milenda: Hol látsz zárt lakatot, ami azt jelentené?
Mert a nyitott lakat hálózati zár nélküli készüléket jelent. -
tsteve
senior tag
válasz
dokee78 #86021 üzenetére
így van... én is hasonló módon váltottam felfele, kb. 1 ezressel lett csak több, de az addigi 1 gigából 10 giga lett... hűség kedvezményt nem fogsz kapni, de a hűséged lejárati időpontja is marad az eredeti (új hűségre csak 3 hónapon belüli lejárat esetén lehet szerződni)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dokee78 #76044 üzenetére
Itt megnézheted a havidíj ismeretében az önrészt.
Vásárlástól számított 60 napig köthetsz utólag biztosítást.
"ha a vásárlással egyidejűleg nem kötöttél biztosítást, akkor a készülékvásárlástól számított 60 napon belül személyesen is megteheted a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával"
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dokee78 #75987 üzenetére
Előfizetés esetén ha lemondod a netpluszt elveszik az adatkeret, de csak időarányosan kell kifizetned.
Tarifacsomagváltás elvileg azonnal megtörténik, részarányos számlázással.
Kapcsolat pontok részletfizetés esetén csak a kezdőrészletre válthatóak be.
Ha 0 ft a kezdőrészlet, akkor nem tudsz a készülékre pontokat beváltani.
Ha nem 0 ft, akkor kérdezz rá személyes átvételnél, de szerintem nem fogják tudni megoldani, mivel a webes rendeléseket ők csak kiadják, mint egy pick pack pont.Ha írsz egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy online nem ajánlotta fel, akkor kézzel levonják a pontokat(a kezdőrészlet erejéig), s jóváírják a következő havi számládban.
-
taip
senior tag
válasz
dokee78 #75440 üzenetére
És kihasználod a havidíjadban foglalt beszélgetéseket vagy csak azért fizetsz (tervezel fizetni) magasabb havidíjat, hogy vehess készüléket?
Ha elég magas a havi díjad, amit kihasználsz, cserébe olcsóbban kapod meg a készüléket és nem bánod a szűkös választékot, akkor hajrá! -
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #75432 üzenetére
+ lemaradt,most néztem:
Egyel nagyobb díjcsomaggal 1300 Ft-al olcsóbb havonta.
Olyan értesítést nem lehet beállítani a honlapon,hogy árcsökkenés esetén jelezne?Na ez lesz,akkor,díjcsomagot emelek és jobban jövök ki.
Mondjuk év elején lejárt már a hűségem,tehát valamivel kedveskedhetnének. -
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #71633 üzenetére
Ha csoportos beszedéssel fizetsz, és más okból nem akarod igénybe venni, akkor nem kell a díjnet. A számláidat a Telekom oldaláról el tudod érni. Már amikor nincs romokban a rendszer
Engem a vezetékes szolgáltatások kapcsán vettek rá távszámla regisztrációra valami kamu szöveggel (soha nem értettem, miért tolták olyan erőszakosan). Azóta sem használtam és örömhír volt, hogy végre megszűnt, nem is regeltem át díjnetre -
Keem1
veterán
válasz
dokee78 #70128 üzenetére
Ezt nyugodtan bontsd külön fejben is, mert a Telekomnál is külön van.
Beléphetsz:
- hagyományos módon, telszám + numerikus jelszó (web, mobilalkalmazás), egyedi előfizetőként, vagy folyószámlánként
- az új telekom fiókkal (ami email + szabadon választott pass), ebben az esetben a fiók alá vont előfizetéseket kezelheted úgy, hogy azokba külön-külön beléphetnél.Egyelőre a Telekom app csak az elsőt tudja. Nem fail, ez direkt van így, szerintem ha a második opció bejáratódott, az előfizetéses belépés akkor is megmarad majd mindig. Az a fail, hogy te megpróbálsz belépni a két megoldás kombinációjával (gmail fiókba gmail címmel és hotmail jelszóval nem fog menni).
Biztos, hogy előbb-utóbb a Telekom app is tudni fogja az e-mailes belépést.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dokee78 #67502 üzenetére
Igen.
Alapból semmi plusz költség nincs.
Társ csomag helyett, ha van hűség a csomagra is, azonos vagy nagyobb havidíjú fő csomagra kell váltani, ha nem akarsz kötbért.
Ha az előfizető is változna, akkor azthiszem 6500 forint, amit az új előfizető fizet az első számlával. Készüléktörlesztéseket ki kell fizetni váltás előtt. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
dokee78 #67472 üzenetére
Pirosaknál 12 év után kapnék 6000 ft kedvezményt, mert alacsony csomagom van (8000 ft alatti csomagom van, minden évem után kapok 500 ft-ot) és még részletre sem vihetek el ezzel a csomaggal semmit.
Szóval máshol sincsenek értelmes kedvezmények...lugosi: nem a számlád végösszegét nézik, hanem a tarifacsomagodat. Ha van 3 előfizud, egyenként 1990-es alaphavidíjjal, akkor nem kapsz kedvezményt, mert nem garantált, hogy minden hónapban lesz akkora forgalmad, hogy 30ezreket fizetsz a végén. És ezt mindegyik magyarországi szolgáltató így csinálja.
-
válasz
dokee78 #67440 üzenetére
nem tesznek, de külön nem erőlködnek, ha jelzed a lelépési szándékodat, a megtartósok esetlegesen felkínálnak valamit.
amennyiben komoly a szándékod és a telefonszámodat is vinni szeretnéd, úgy érdemes azonnal a másik szolgáltatónál indítani a számhordozást.
a többi szolgáltatónál is akkor vagy jó, amikor hozzájuk mész, utána ott is ennyit fog érni az egész, de legalább egy intervallum, amíg eléred azt a megbízható szintet, amid itt már adott. -
313313
addikt
válasz
dokee78 #67440 üzenetére
Nem akarom védeni a többit, de nyilván ők se lesznek jobbak...
Hűség jutalma, hogy mobil előleg nélkül hozhatsz ki telefont részletre
Amúgy tényleg vicc amit csinálnak... Mondjuk a Magenta1 egész jól jött nekem most, ha a cégnél van 4 szolgáltatásod, akkor kapsz némi kedvezményt... -
azigazimoris
aktív tag
válasz
dokee78 #60912 üzenetére
Azért arra figyelj, hogy ha ebben a hónapban aktiváltad az M-et, akkor ha most aktivlod az L-t, annak a aktiválási djját is ki fogják számlázni. Havonta csak egy bővítő csomag aktiválása ingyenes.
Tehát fizeted a 990 törthavi részét + az 1290 törthavi részét és + 1290 aktiválási díjat.
Legalábbis nekem tegnap ezt mondták a 1430-on, mert nekem is lejár nemsokára az M, amit 05.06-án aktiváltam, de véletlenül eldorbézoltam -
válasz
dokee78 #60922 üzenetére
elképzelhető, hogy ott és akkor csak annyit dobott adott cella.
lehet, hogy rámérsz más időpontban és azonos helyen is gyorsabb lesz.
a mérésekkel viszont módjával, mert elég sok adatforgalmat megesznek a keretből!
nagyon változó a dolog, valahol én is csak 40 - 50 Mbps környékén mérek, máshol 70 Mbps, de jobb helyeken meg 100 Mbps felett, viszont több helyen is számít az időpont is, pláne ahol nagy átmenő forgalom van csúcsidőkben vagy meghatározott napszakokban.
régebben itthon is csak 40 - 50 Mbps környékén dobott, de egy ideje 70(/50) Mbps a minimum, mérjem bármilyen csúcsidőben. -
válasz
dokee78 #60916 üzenetére
a netplusz m is lte képes, csak az meghagyja az alapban használt díjcsomag lomhább sebességét, amíg a netplusz l és felette már engedi a 150/50 Mbps sebességet is.
nincs olyan, hogy lte sebesség, díjcsomag, bővítő, adott helyen elérhető sebesség (használt frekvencia...stb.), illetve a telefon lte képességének a függvénye.
díjcsomagok függvényében lehet 10/2, 30/10 és 150/50 Mbps, erről bővebben itt; link
a bővítők esetén a netplusz m még meghagyja a fenti 10/2 Mbps, vagy jobb esetben (drágább next...stb. díjcsomagok esetén) a 30/10 Mbps sebességet, a netplusz l és felette már 150/50 Mbps képesség teszi az előfizetést, akkor jön a többi tényező vizsgálata; adott helyen mennyit tud épp a cella - annak függvényében, hogy mennyien és milyen sebességgel forgalmaznak épp rajta...stb. -, aztán a telefon milyen lte modullal rendelkezik, mert ha csak cat3, akkor az 100 Mbps korlátos, tehát afölött akkor sem fog tudni, ha a hálózat akkor és ott többet is tudna. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged