- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
blueye #144563 üzenetére
Hibás a rendelési visszaigazoló emailben levő dátum az egy évvel, ha a mellékletben levő számlát megnyitod, akkor ott is már jól szerepel a 180 napos időtartam.
Aki ma aktiválja, annak ez november 12 lesz, és a weboldalon is az előfizetésnél a következő valós pénzbeli levonás ideje ez a nap lesz. -
Rick4
félisten
válasz
blueye #143127 üzenetére
Egyetértek, volt, mikor napi 35 hívásom volt, mostmár szépen leépítettem ezt, és legfeljebb ismerősök hívnak, én is van, hogy egy hétig nem hívok senkit, mert megtehetem, hogy már sok éve az idom 95%-ában a hobbijaimmal foglalkozok. Ennek ellenére azért egy mobil XL csomagom van, hátha kell.
-
blueye
veterán
válasz
blueye #142588 üzenetére
Most visszahivott egy hozzáértőnek tűnő ügyintéző. Nagyon udvarias volt, elvileg elrendeztunk mindent. Kb egy hét! múlva állít vissza mindent a hatterosztaly (ilyen mndenhol van, kedvenceim a bankosok). Kivéve azt hogy neten intézzek barmit mert sajnos több cimen is van otthoni szolgáltatásom és azt nem kezeli a rendszer. 2024ben 😪
-
-
-
ferob
őstag
válasz
blueye #141266 üzenetére
Az általad közzétett tájékoztatás alapján bárki hihetné, hogy ettől kezdve az összes díjcsomaggal elérhető lesz az 5G hálózati hozzáférés, azonban ez a változás elsősorban csak a jelenleg is köthető (Net 5 GB 2024, Net 15 GB 2024, Net 60 GB 2024) díjcsomagokra vonatkozik.
-
válasz
blueye #140856 üzenetére
Nem véletlen jönnek százszámra az ilyen üzenetek. Nem is tűnik fel az embereknek, hogy semmilyen Telekom pontgyűjtés nem zajlik/ott, de hirtelen milyen rengeteg pontja lett?
Az, hogy a kattintandó link nem gyanús...kicsit azért fájdalmas ez így.
De ugyanez az innen-onnan csomagja érkezett tipusú SMS, email...
-
dzf007
aktív tag
válasz
blueye #136706 üzenetére
Észrevettem, semmi értesítés... Szerintem azt se tudják mit kellene csinálni. A két alkalmazás között, nincs átjárhatóság. Így a mol movenak kellene adatokat átadni a trének, hogy kik milyen tel.számmal regisztráltak stb.. Vajon a nyereményeket is így sorsolják? Testvér, barát ismerős nyer...
-
-
Mostvid
újonc
válasz
blueye #135008 üzenetére
Ahogy az értékeléseket olvasom az általad belinkelt oldalon, hát nem a legjobb. Nekem stabil kapcsolatra van szükségem kiszámítható költséggel (Telekom korlátlan csomag)
Horrible. Every time I try to dial a landline to Spain it says invalid number. It used to work with landlines now it does NOT WORK!
Recently, I have seen many connection problems specifically connecting a call while there is no connections at all. A very wierd experiment is when the receiver cut off the call, I still hear a playback of the call for something we were talking a bit earlier. I guess the app is recording the call and playing it back while the call was end.
I wish i can give zero star . Have used this app for many years only to get up one day with multiple charges on my account . I did not give authorization for authomatic recharge some how they manage to get money out of my account The worst part is customer service they will decline to respond if you ask question regarding billing. Please run away from this thieves. -
Mostvid
újonc
válasz
blueye #135008 üzenetére
Ez egy alkalmazás vagy más? Nem ismerem. Én csak azt mondom, hogy nem éri meg több tucat alkalmazást letölteni a telefonodra és megjegyezni, hogy kit min keresztül hívhatsz. Nekem is volt korábban több app is erre a célra, mind katasztrófa a Telekom minőségi 4G hang hálózatához képest, úgyhogy én inkább mindenkit normál hívok, egyáltalán nem durva az ára egy korlátlan csomagban.
-
törölt tag
-
-
4Grider
félisten
válasz
blueye #127650 üzenetére
Azért nem meglepő, mert a szolgáltatók a nekik kiadott hívószámokért minden egyes évben fizetnek az NMHH-nak. És mivel fizetnek érte, jogos elvárás, hogy azt használja is valaki (aki ezért nekik is fizet). Mondjuk 10 év alatt ez csak ezer Ft-os nagyságrend, de akkor is költség...
-
4Grider
félisten
válasz
blueye #126258 üzenetére
Sajnos manapság ez a helyzet minden fronton. Egyre gázosabb fejlesztők, nulla projektmenedzsment és a tesztelésre sem marad idő. Nézd meg a Vodát: Még mindig tart a július végi, 5 napra tervezett átállásuk, az összes addigi elektronikus számlájukat kukázták (nesze neked adótörvények), a Telenornál meg már nyár eleje óta ötször halasztották az átállást, mert bevállalhatatlan kódok készülnek...
-
Kaba
veterán
válasz
blueye #125008 üzenetére
A legtöbb esetben hasznos a készletértesítő,mivel általában nagyobb készletek szoktak érkezni.
Ilyen kivételes eset kifutó modellnél fordul elő,ahol csak max.pár darab érkezik vissza raktárkészletre(lemondott vagy át nem vett rendelés,üzletből való visszaszállítás stb.). -
blueye
veterán
válasz
blueye #116455 üzenetére
Kiirta hogy elkeszult a szamlam, gondoltam megnezem hogy azon latszik-e barmilyen valtozas, erre ez fogad 2020-ban:
"A számlák részletes adatainak betöltése még folyamatban van, ezért kérjük, hogy a megtekintésükhöz látogass vissza néhány nap múlva.
A mobil számla részletei legkésőbb az aktuális hónap 15. napjáig elérhetőek lesznek, otthoni számla esetén pedig, az adott számla beérkezési határidejét megelőző 10. napon érhető el.
Megértésed köszönjük!"
Mivel toltik? Nem bitekkel?
Holnap mehetek vissza az uzletbeMeg jo hogy irjak hogy ha lehet ne menjek, immar mehetek masodszor...
-
törölt tag
válasz
blueye #112060 üzenetére
Namost: ha felveszed a fiókba, meg tudod csinálni az egyeztetést a sim nélkül is. Másrészt, asszem, az egyetlen cég, ahol bmikor egyeztethetsz, nem kell megvárnod az értesítést, ergó, ha néha megcsinálod, amikor eszedbe jut, akkor igen, lehet, h egy évben 2x egyeztetsz, de akkor tuti nem jár le az 1 év. A sok tréség mellett ez pl egy kifejezetten kiváló dolog.
-
Cs1csó
titán
válasz
blueye #102049 üzenetére
Bocsi nem tudom melyik bolt saját és melyik partner, egy általános megfigyelésemet osztottam meg, van itt aki meg is erősített, röviden a partner cégek még profitorientáltabbak mint az saját bolt és ami nem jó nekik az próbálják nehezíteni stb. néznek rád boci szemekkel és mondják jajj én ezt nem tudom menj a nagy boltba szívjanak veled azok. Persze attól még egy SIM-et értékesíthetnének itt egy általános tapasztalatot osztottam meg.
-
válasz
blueye #102049 üzenetére
Tudtommal nincs már saját, de attól függetlenül is megkülönböztethető a Telekom üzlet és a Partner.
Bornie127: Szia, Konkrétan ennél nem látom, hogy külön írnák, de szerintem - hasonlóan a tematikus opciókhoz - féltörthavi, tehát a bekapcsolás hónapjában időarányos, kikapcsoláskor pedig teljes hónapot kell fizetni.
Mivel adott opcióra épül, így szerintem nem változik annak a fordulónapja. -
4Grider
félisten
válasz
blueye #102029 üzenetére
Manapság már mindenki online veszi, mert úgy duplán megéri, mint boltban venni (online fele annyiba kerül). A boltok pedig azért nem rendelnek, mert az előző mondat okán kevesen keresik náluk. Ráadásul annyira alacsony rajta a jutalék, hogy nem igazán éri meg vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mobil flották
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bittorrent topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest