Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Prohardver app (nem hivatalos)
Hirdetés
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nem tudom, csak kérdeztem.
De akkor ki olyan hülye (rajtunk kívül), hogy előfizet nem tudom, mire havi 1800 forintért, abból lebeszélhet 900-at, és fizeti a 100 forintos percdíjat?
Szóval a Relax szerint semmi mást nem kell fizetni, csak havi 3200 forintot, ebből lebeszélek 100 percet 32 forint/percért, a többi beszélgetésért pedig 37 forintot fizetek, és azt utána kiszámlázzák. Jól értem? -
-
gaabi
tag
lehet, hogy most többen aláírják a 2 éves hűségny-ot, net 50-nel kapnak ''10 000'' (tudjuk, ez csak kamu 10 000) kedvezményt és aztán majd május 31-én megszűnik a net 50 és csak net 600 lesz, aztán fizethetnek a net 50-esek is egy halom pénzt a net 600 ért. (tudjuk, a szolgáltató az árváltoztatás jogát fenntartja, szóval meg is szűnhet a net 50, pont ahogy a net 200!)
-
Balinov
félisten
-
MODERÁTOR
-
1430
senior tag
Ez nem új, hanem a régi alakult át... Azaz mostmár egységesen 1800 Ft (előfizető és Domino is), amiért cserébe egységesen 900 perc jár. A többi nem változott, azaz munkanapokon 22-07 óra között, hétvégén és ünnepnapokon egész nap leforgalmazható és csak T-Mobile előfizető és Domino, valamint T-Com belföldi vezetékes előfizetői irányba.
Júliusban van egy platina és aranykártyás akció, azaz ha júli 31-ig megrendeled a szolgáltatást, akkor 3 hónapon át (Domino 3x30 nap) a szolgáltatás havidíja arany kártyával csak 1500 Ft, platina kártyával csak 900 Ft!
Egyébként a www.t-mobile.hu oldalon rögtön a nyitó oldalon a videohirdetés erről szól, arra kattintva elolvashatod az infót! [link]
[Szerkesztve]''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Gondolom a Terminálon, ahol bebar írta meg... Erről én is írtam már a T-Mobile növeli net csomagjait topikban...
Nos ez egy promóció, és minden arra jogosult automatikusan megkapja. Például ha THomas úgy dönt, hogy megveszi a K800i-t 10.000 Ft-tal olcsóbban a wnw 50-es 1 éves kiegészítő hűségnyilatkozattal, akkor ő év végéig 945 Ft-ot fizet az 50 MB-os csomagért, de 200 MB adatforgalmat kap. Januártól 1890 Ft-ért kap 200 MB-ot. Ha neked már van net50 csomagod, esetleg nemrég vettél készüléket 1 éves wnw50 hűséggel, akkor menj be egy üzletbe szeptember 30-ig, és egy újabb kiegészítést követően 200 MB adatforgalmat kapsz. Ha még egyáltalán nincs net50 csomagod, de aláírsz egy 1 éves kiegészítő hűségnyilatkozatot, szintén megkapod a +150 MB-ot, év végéig fél áron.
[Szerkesztve]''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Csak a net50-re (pontosabban wnw50-re), ami független a hívószámhoz tartozó hűségnyilatkozattól. Tehát ez a hűség csak az internet hozzáférésről szól, ha a normát hűséged lejár vagy lejárt, akkor vehetsz készüléket függetlenül ettől a netes hűségnyilatkozattól. Ennek akkor van jelentősége, ha például a normál hűségnyilatkozatod lejárt és felfüggeszted a számod vagy csak szimplán lemondod a csomagot, mert akkor kiterhelődik a kötbér.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Balinov
félisten
Egész jó! Gondolkodok egy ilyenbe váltásra Relax100-ról. 95%-ban úgyis T-sek a kontaktjaim
Kérdés az AGY-nak: jólgondolom-e,hogy az 1690Ft lebeszélése után 29/39 ft a hálón belüli/kívüli percdíj,igaz?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
MODERÁTOR
-
-
Balinov
félisten
hát,ez van sajnos.Viszont kaptam legalább egy jó tippet 1430-tól ,hogy fel lehet szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítésére is használni.Igy a ~4,5k pontunk majdnem teljesen elég 2 előfizunk jegelésekor a hívószámkijelzés egy éves díjára. (Eco-ba átrakom mindkettőnket,beállítom ezt a hszkijelzésest,aztán mehet anyumék cimére a telszámlánk,mig külföldön melódzunk)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
félisten
Mikor 2005-ben megjelent a D750,akkor azt mar 2ev garral adtak. Az akcio legelejen vettem.Osszel,ha jol rmelik.
-
-
woodpaul
őstag
-
-
Onderon
senior tag
ha szó szerint, 100%-ban felajánlotta akkor hivatkozz a beszélgetésre és hallgassák vissza, ugyanis minden ami elhangzik az hivatalos ajánlattételnek minősül. nekem pár éve ezért járt net kedvezmény. felhívtam, csaj azt mondta megkaphatom persze, megkaptam a számlát, nem volt rajta, felhívtam őket, kérdőre vontam, kérdezték ki mondta hogy ez jár nekem, mondtam, pillanat egyeztetek egy vezetővel, megtörént és megkaptam utólag és visszamenőleg is. igaz ez t-home, de gondolom hasonlóan kell működniük.
[ Szerkesztve ]
-
Itadakiman
csendes tag
Szia,
A fenti sajtóközleménynek ez szerepel a végén:
"A RelaxNet promóciós mobilinternetes díjcsomagok 2009. július 1-től 2009. szeptember 30-ig, illetve hűségnyilatkozat vállalása esetén a hűségnyilatkozat időtartama alatt vehetők igénybe."
Ez vélhetően azt jelenti, hogy csak úgy mint korábban a Voda, a T ezeket a csomagokat egyelőre promóciós jelleggel vezette be, tehát ezért nincs benne a díjszabásukban.
-
Dízeles
aktív tag
Külterületen lakunk.Ha bármely üfsz beszéltem "persze nem kell telefon előfizetés :jó akkor lemondom a telefon vonalat. ". Csak ha lemondom a telefon vonalat nincs élő vonal amire rá kapcsolódjanak. Csak abban az esetben ha a nagyságos tcom biztosítja, az ő illetve az én számomra.Nos az én esetemben nem biztosította .Lásd szívás Nortcommal.2 hónap hitegetés és nett nélkül.A kutyával kellett aludnom.
Szóval a telefon előfizetés nélküli net igencsak fájó és drága lett.Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SörcsaPH!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen