Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
ma Az Apple a hallójáratban ülő félig nyitott fülesét is ellátja az eddig csak a Pro modellekben elérhető ANC-vel.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Üdv!
Havernak kellene egy SIM kártya, sima feltöltőkártyás. Ez T-nél mennyi árba van?
-
Nordik
őstag
Üdv!
Telefonbeszámítási akció él még a T-nél? És ha igen akkor minden telefonnál van beszámítás, Dominonál is?
-
Nordik
őstag
24990Ft-ért D900-at vagy D900i-t árul a T-Mobile domino csomagban? Ha D900i akkor nagyon jó ár érte, mondjuk még hogyha D900 akkor is! Remélem van készlet belőlük rendesen.
-
Nordik
őstag
Kapható még LG Shine a legtöbb t-mobile boltba? Vagy csak elvétve?
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Nemtudjátok, hogy az U600 körülbelül meddig lesz még akcióba 25e-ért?
-
-
Nordik
őstag
Lehet kapni Samsung Omniát vagy ezt a telót elő kell rendelni? Valamint a részlet bankon keresztül megy vagy simán csak a T adja? Illetve megszokták adni a részletet mondjuk minimálbérre is vagy mit néznek a hitelbírálatnál?
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
válasz megyeri #1535 üzenetére
Köszi!
Nem parázok tőle egyáltalán, csak én gyakorlaton vagyok, ez rendes keresetnek számít és volt, hogy adtak már osztálytársamnak erre is részletet. Pedig havi 12ezer ft ez.
Ha nem adnának akkor próbálnánk meg anyukám keresetére részletet kérni. Kb 10 éves munkaviszonya van, csak lehet kevés lenne a minimálbér amit kap. Majd meglátjuk.
Azért köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
A My T-Mobile-on hol tudom megnézni az aktív szolgáltatásaimat? Mert például a hívószámkijelzés nekem be lett kapcsolva az előfizetés megkötésekor, mégse írja ki, hogy aktiválva lenne. Ellenben vannak dolgok, mint például a hangposta stb. azokat kiírja h aktív.
-
Nordik
őstag
A My T-Mobile oldalán az egyenleg számítása hogyan működik?
Itt amennyit eltelefonáltam, smseztem, minden költségemet látom? És majd ha kijön a számla akkor kerülnek levonásra a kedvezmények? Eco díjcsomagom van és kaptam 3000 percet ajándékba. -
Nordik
őstag
A My T-Mobile oldalán ugyebár látom a jelenlegi egyenlegem. Ez nettó érték és kedvezményektől mentes.
Akkor a számlákhoz még nyugodtan hozzászámolhatom a 20%-os áfát?
Eco díjcsomagom van.
Nekem ez azért fontos, mert a havidíj ennél a csomagnál teljes egészében lebeszélheté illetve le sms-ezhető.
A csomag havidíját nem szeretném átlépni. Tehát ha a My T-Mobile oldalán 1800 körüli nettó összeget látok, akkor a számlánál se lesz több, vagy még rájön 20%? -
Nordik
őstag
Sziasztok!
Családbarát kedvezménybe be van vonva 4 telefonszám. Ezek közül kettő dominós, kettő pedig előfizetéses. A 2 előfizetéses csomag az ha minden igaz Relax 100. Ami viszont egyik előfizetésen sincs kihasználva.
Lehetséges átváltani mondjuk Eco díjcsomagra úgy, hogy a családbarát kedvezmény mind a 4 számon megmaradjon? -
Nordik
őstag
Hogyan van a hűségpontok beszámítása?
Ha van például 2-3ezer pontom, akkor az ugyanennyi jó magyar forint kedvezményt jelent mondjuk készülékvásárlásnál?
Illetve elveszhetnek a hűségpontok azért mert nem mindig vannak időbe a számlák befizetve? Vagy egy számlanemfizetés miatti egyirányusításnál? Persze később rendezve lettek a számlák.
-
Nordik
őstag
Van egy 1 éves előfizetésem (ECO), ugyebár ebből van hátra még 1 év. Vásárolhatok erre az előfizetésre Iphone-t? Kötbért kellene fizetnem?
Legjobb lenne ha a díjcsomag maradna és részletre elvihetném.
-
Nordik
őstag
Van egy 1 éves meglévő előfizetésem. Tudok vásárolni egy Iphone-t erre az előfizetésre 2 éves hűségidővel? Mondjuk meghosszabítva 2 évvel a hűségidőt. Vagy ilyenkor kell fizetnem azért, hogy lemondjam a meglévő előfizum és tudjak kötni egy újat? Párhuzamosan a kettőt nemakarom fizetni, mivel úgyis csak az egyiket használnám.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Köszi!
Gondoltam, hogy így lesz... Nemértem mire jó ez a szolgáltatóknak, hogy nem engednek készüléket váltani mondjuk 1 év után. Szerintem az lenne az ésszerű ha ilyennel nem szórakoznának és 2 év újbóli megkötésével továbbra is előfizetőjük maradhatna az ember.
Egyébként úgytudom az Iphonneál is ugyanúgy meg kell fizetni a kötbért.
-
Nordik
őstag
Még egy kérdésem lenne. Az én nevemen van ugye ez az 1 éves előfizu. Namost édesanyámnak már rég lejárt a hűségideje. Az ő nevére és előfizetésére megtudnánk oldani a készülékváltást viszont akkor az én kártyámmal használnám az Iphone-t.
Ezt mennyire figyelik? Muszáj azzal a kártyával használni amihez vásároltuk? -
-
Nordik
őstag
Mit kell a telefonszám elé írni, hogy kapjak az SMS-ekről kézbesítési jelentést?
-
Nordik
őstag
És ez, hogy díjmentes lesz, ez a meglévő előfizetésekre is vonatkozik?
-
Nordik
őstag
Jah meg ha részletfizetésre vettem készüléket, akkor befizethetem mondjuk a 7,8,9,10,11,12-edik havi részletet? Szóval az utolsó 6 számlát ami jönne. Ezzel azt akarom elérni, hogy fél év múlva már ne jöjjön nekem részletfizetési számla.
Elvileg elkészülnek a vásárláskor a számlák, szóval gondolom ez nem akadály, de azért bátorkodtam megkérdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Köszi.
Tehát akkor most befizetem lényegében jövő év júniustól érkező számlákat, akkor csak júniusig kapok majd számlát?
Azért szeretném így megoldani, mert iphonet vettem részletre és most biztosan lesz több pénzem amit erre fordíthatok és szeretném minél előbb letudni. De a nyártól következő hónapok még kérdésesek hogyan alakulnak és nemszeretnék akkor már ezzel foglalkozni.
-
Nordik
őstag
11.21-én vásároltam egy Iphonet részletre, ECO díjcsomaggal és ugyebár hóközi számlának kellett volna jönnie. Az aktuális egyenlegem levonások nélkül 840Ft volt. Ugyebár ezt jóvá kellett volna írniuk, mégis inkább hozzáadták a végösszeghez. Ez hogyan lehet? Ilyen hóközi számláknál nincsen még kedvezmény?
-
Nordik
őstag
Nálunk se működött Szombathelyen a családban egy telefon sem. De még mindig elég rossz a helyzet. Sőt akárhit akarok hívni, mindenkire azt jelzi, hogy ki van kapcsolva Meg mostanában volt is, hogy néha elvesztette az iphoneom a térerőt. Ezt nemtudom betudhatom e ennek vagy esetleg maga a telefon vagy a SIM kártya hibájának.
-
Nordik
őstag
Ha kiszeretném cseréltetni a SIM kártyát azt ingyen meglehet oldani?
Ugyanis egy Omniába és egy E51-be is használtam és mindkét telónál volt olyan néha, hogy mintha visszhangosan hallanám a másik felet, ő is ugyanígy, illetve volt, hogy nem kapcsolt engem mikor hívtak.
Ebből gondolom, hogy tuti nem a telókkal volt gond, kettővel miért is lehetne...
-
Nordik
őstag
-
Nordik
őstag
Kicserélték ingyen a SIM kártyámat. Elmondtam a srácnak, hogy 3 készülékbe is próbáltam és mindegyibe gond volt vele.
Erre Ő rávágta, hogy biztos az összes telefon rossz volt. Persze itt nevettem egy jót és elmondtam neki erről a véleményem.Nah mind1 a lényeg, hogy kicserélték. A végén mikor nézegette a kártyát mondta, hogy hát igen ilyen előfordulhat gyakori cserélgetéskor is...
-
Nordik
őstag
Most próbálgatom az ingyenes Facebookot.
Ez a T-Mobile hálózatából valóban ingyenes? Tehát oké, hogy számol a teló adatforgalmat, de magát a facebookot ingyen lehet látogatni? Persze csak a nagyon minimális facebookot. Én így értelmeztem.Azt észrevettem, hogy legalább egy Net Start csomagnak aktiválva kell lennie az előfizetésen belül, különben egyáltalán nem megy. Tehát akkor ha csak a facebook oldalára csatlakozok és sehova máshova még véletlenül se, akkor ingyen van az egész?
Én most az E51 gyári böngészőjét úgy állítottam be, hogy a kezdőlap legyen a facebook oldala, ne pedig ilyen t-zones stb. és így elméletileg nem számol fel külön adatforgalmi díjakat.
Annyit még hozzátennék, hogy Opera Minivel nem működik az ingyenesség, mivel ott először az opera szerverien át megy az adatforgalom.
-
Nordik
őstag
Eco díjcsomagról válthatok Mix díjcsomagra hűségidőn belül?
Illetve van egy négy előfizetésből álló családbarát kedvezményünk. Ha itt 3 Eco-s és egy Mix-es akkor a Mix díjcsomagosnak is járhat ugyanúgy a családbarát kedvezmény?
-
Nordik
őstag
A 18 hónap utáni készülékváltás működik mindenféle havidíjas díjcsomagnál?
ECO díjcsomaggal lett kötve a szerződés, 18 hónap után vásárolnék új készüléket még 1 év aláírásával IKON díjcsomaggal. Lehetséges ez? -
Nordik
őstag
Hogy lehet az, hogy a T oldalán 9-18 óráig írják egy üzletüknek a nyitvatartását mégis már 17:01kor nem engednek be?? Vagy csak gondoltak egyet és bezártak?
Fontos lett volna befizetnem egy számlát és ezért gyalogoltam jópár KM-ert fölöslegesen...
-
Nordik
őstag
Van egy Mix és egy Eco díjcsomagos szám, ezek között szeretnénk családbarát kedvezménnyel telefonálni. Azt értem, hogy mindenképpen kell lennie egy előfizetéses számnak, jelen esetben az enyém és erre is kell megrendelni a szolgáltatást.
Ilyenkor a számonkénti 900akárhány Ft-ot mindenképpen az Eco-s számlájára terhelik? Tehát ha 4 szám van bevonva akkor is mindegyi az Eco-s számlájára íródik?
Vagy lehet úgy is, hogy mindenki saját maga fizesse a díjakat?
-
Nordik
őstag
Igen, végülis így lenne logikus.
Tehát akkor Mix-re is aktiválható és akkor külön-külön csapják mindenki számlájához.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert a családban egy néven van 4 előfizetés és itt egybe számolják. De gondolom ebben az esetben azért, mert a számlázási cím is egy és ugyanaz minden előfizetés esetében.
-
Nordik
őstag
Barátnőmmel családbarát kedvezményt szeretnénk létrehozni, viszont nem tudja, hogy kellett -e neki ügyfélszintű jelszót megadnia telefonvásárláskor. MIX-es és édesapja nevén van az előfizetés.
Honnan tudnánk kideríteni a jelszavát? Vagy lehet nem is kellett neki megadnia?
Én tudom a jelszavamat, tehát Ő létrehozhatná a kedvezményt az Ő számáról, de mivel édesapja nevén van minden ezért nem intézkedhet. 18 éves pedig még nincs, hogy eljárhasson az ügyeiben meghatalmazással. Az apját meg el is felejthetjük, hogy intézkedne...
Mit tegyünk?
-
Nordik
őstag
Próbálkoztunk tegnap az ideiglenes jelszó létrehozásával, de miután megadtuk az új jelszót és továbbléptünk, hibát dobott ki... Gondolom valami belső hiba lehetett. Még próbálkozunk akkor ezzel.
Egyébként meghatalmazással én már járhattam el édesanyám ügyeiben a T-nél. Pedig nem ügyvéd, mégis Ő írta a meghatalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- EAFC 24
- Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Főzőcskés topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Marantz ND 8006 Újszerű Állapotban Eladó!
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen