Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
addikt
Milyen időközönként vásárolható új készülék újabb hűség vállalásával részletre?
Nagyjából 1 hónapja vásároltam telefont részletre és most vennék mást is ugyanígy.
Az üzletben múltkor fél évet mondtak. Valóban így van?
-
Nordik
addikt
Az EU-n belüli hívás opció havi 2ezer forintért mobil ill. vezetékes irányba is korlátlan hívást biztosít? Jobban megéri egy Mobil S melle bekapcsolni ahogy számolok mint korlátlan dijcsomagba váltani.

Vagy én értelmezem félre és Magyarországon belüli hívások pont, hogy nem tartoznak bele?
-
Nordik
addikt
Nagyjából másfél hónapja vontam ki a mobil előfizetésem magentabol és váltottam dominora. Most úgy alakult, hogy újra előfizetéses lennék és így vissza is kerülnek magentaba. Van erre bármilyen időbeli korlát, hogy mondjuk X időn belül ez nem működik?
-
Nordik
addikt
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Nem értem miért írja a leírásban, hogy egy Domino is elég. A mobilos díjcsomag feltételek között csak előfizetéses díjcsomagok vannak. Így egyértelmű, hogy nem elég a 2 otthoni melle csak a feltöltő kártyás mivel nem tudja teljesíteni a feltételeket.
Az más, hogy bevonható Domino is ha alapból van Magenta kedvezményed és akkor kaphatsz a feltoltosre is egyéb kedvezményt. Kicsit megtévesztő ez a leírás ebben a formában.
-
Nordik
addikt
Váltottam elofizetesrol feltoltosre ami ha jól tudom 1 év rendelkezésre állást biztosít. Viszont így 0Ft van rajta. Szeretnek rá tölteni a legkisebb cimlettel. Ilyenkor plusz fel év hozzáadódik az eredeti rendelkezésre állási idohoz?
-
Nordik
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Amiért még felmerült bennem, hogy megtartanám a privatot az a Magenta kedvezmény mert az otthoni elofizeteseim ehhez vannak kapcsolva. Igaz ha atvaltom Dominora akkor bukom mivel 2 otthoni és egy mobil előfizetés kell hozza. Ha jól tudom 2 otthoni és egy Dominoval nem működik.
-
Nordik
addikt
Kapok céges telefont és kérdezték, hogy szeretném e hordozni a számom a Onehoz? Mi a jobb út? Kicsit macerasnak tartom a hordozast egy céges flottába majd ha esetleg már nem itt dolgozok akkor újra vissza minden?
Ki hogyan szokott eljárni? Nyilván a későbbiekben nem használnám már a magán számom de szívesen megtartanám.
-
Nordik
addikt
E-Simrol van mód valahogy ingyen vissza váltani fizikaira?
Vagy ez mindenképp fizetős történet? -
Nordik
addikt
E-Simre váltás után az eredeti SIM kártya megszűnik? Akár ki is lehet dobni?
-
Nordik
addikt
Gondolkodom egy Airpods 3 vasarlasan.
Jelenleg magenta 1be vagyok 2 otthoni és 1 mobil előfizetéssel.
Van esetleg valamilyen kedvezményem így? Ha igen megtudják mondani telefonon mennyi?
Az üzletben elérhető 10 havi reszletfizetes erre is vonatkozna?
-
Nordik
addikt
Mobil M dijcsomagnal az ingyenes perceket utólag vonja vissza? Egészen hónap végéig látom majd, hogy gyulnek a percek?
-
Nordik
addikt
Meglévő mobil szolgáltatás melle rendeltem új otthoni szolgáltatást telepitessel. Ezzel együtt módosítottam a mobil dijcsomagot is ami úgy néz ki már át is váltott.
Hasznalhatom is ha azt látom módosult vagy inkább varjam meg a telepítést és hogy lefusson az egész folyamat?
Mobil M díjcsomag lett ami ugye Telekom irányba korlátlan, nem szeretnek több tízezres számlát…
-
Nordik
addikt
Magentasoknak van valamilyen kedvezmény netbovitesnel?
10GB van, hogy elég szokott lenni de ritkán nem. Ezért nem szeretnek 50GB csomagba lenni.
Viszont ahogy néztem 1-2GBot elég drágán adnak pluszba.
-
Nordik
addikt
Családi opcional a beállított telefonszámokat csak én tudom ingyenesen hívni? Vagy ez oda-vissza működik?
-
Nordik
addikt
Mi ez a “Sosem hagyunk net nélkül” opció? Előfizetéses vagyok és az alkalmazásba találtam. Havi 500MB ingyenesen aktiválható?
-
Nordik
addikt
Mennyi idő alatt zajlik le egy díjcsomag váltás?
Kb 1 órája csináltam meg. A mobilnet rész már új de a díjcsomag még nem. Vagy ettol függetlenül már él?
-
Nordik
addikt
Előfizetés melle tartozekkent mi vásárolható részletre? Tabletek is beletartoznak? Vagy csak óra és hasonló?
-
Nordik
addikt
Fennmaradó készülék részleteket hol látom? Egy összegben szeretném visszafizetni a fennmaradó részleteket. Vagy erre online nincs lehetőség?
-
Nordik
addikt
Telekom üzletekben szokott lenni gyari 20wattos töltő fej?
-
Nordik
addikt
Régi Mobil S+4GBrol valthatok Mobil XS+8GBra?
3390Ft illetve 3990Ft. Elvileg így a költési szint felett vagyok.
-
Nordik
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Annyival nem éri meg jobban. 24 vs 22.5 forint a percdij ameddig tart a lebeszelgetoseg.
Pont most akartam váltani 4GB mobilnetet 8GBra de ahogy nézem már csak úgy engedi ha váltom a hang csomagomat is.
-
Nordik
addikt
Most látom megújult a Mobil S díjcsomag. 1800Ftert 80 perc lebeszelhetot tartalmaz. Ez mióta van?
-
Nordik
addikt
Köszi nektek!
Kisebb dijcsomagra valtasnal kiírja a rendszer a kötbér merteket?
-
Nordik
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
És ha lemondom a hűséget akkor 220Ftot kellene befizetnem? Plusz gondolom a fennmaradó részleteket egy összegben.
-
Nordik
addikt
2021 júliusában vásároltam készüléket részletre új hűség vállalásával kemény 220Ft hűség kedvezménnyel.
Most nagyobb mobilnet csomag kellene, de ha jól tudom akkor később nem valthatok vissza kisebbre a költési szint miatt. Vagy mégis? Esetleg abban az esetben mondjam le a hűséget? De azt meg gondolom nem tehetem meg amíg részlet van a készüléken.
-
Nordik
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mi van egyébként akkor ha elveszted az E-simes telefont és csak egy másik nem e-sim képes telefont tudsz használni átmenetileg? Ilyen esetben be kell menni és adnak ingyen egy fizikai SIM kártyát?
-
Nordik
addikt
Csak nem tudtam van ilyenre lehetőség.
Azt tudom, ha befizetem ezt a minimális kötbért akkor akár meg is szuntethetem a hűséget. Gondolom így játszható ki.Egyébként azért merült csak fel, mert mondjuk kijön egy olyan készülék ami érdekel és szolgáltatótól kihozhato egész jó árban részletre. Ismétlem csak egy példa.
-
Nordik
addikt
Ezt tényleg meglehet csinálni? Kb 3 hónapja hoztam ki egy készüléket meglévő huseghosszabitassal részletre. Összesen 220Ft készülék kedvezményt kaptam. De nem ez a lényeg. Ha akarnék akár most is kihozhatnek egy új készüléket újraindulva a hűséggel, amennyiben kifizetem ezt a 220 forintot illetve nyilván a fennmaradó részleteket?
-
Nordik
addikt
Új készüléket a husegido lejárta előtt mennyivel lehet vásárolni?
-
Nordik
addikt
Nem túl régi, talán 2 éves kártya lehet.
Nem értem én se.
Pedig a rendelesnel se rontottam el semmit, mert nem új előfizetést kertem vagy ilyesmi, új telefonszám sincs az új SIM kártyán. Egyszerűen csak küldtek egy újat. -
Nordik
addikt
Meglévő elofizetesre vállaltam új hűséget készülék vásárlással. Küldtek új SIM kártyát. Én azt hittem a régit teszem az új készülékbe és ennyi. Vagy ilyenkor minden esetben új kártyát is adnak?
-
Nordik
addikt
Jelenleg nincs hűségem, viszont szeretnek vásárolni egy készüléket részletre a meglévő elofizetesmre új husegido kötésével.
Ha online rendelem úgy tudom élhetek esetlegesen a 14 napos elállási jogommal.
Ilyenkor a készüléket és tartozékait gondolom hibátlan állapotban kell leadni. Ezt bármelyik Telekom üzletben megtehetem? Illetve ilyenkor törölnek mindenféle megkötött szerződést és visszaáll az eredeti állapot tehát a hűség nélküli szerződésem?
-
Nordik
addikt
Jelenleg előfizetés van a nevemen 50perc+4Gb net amin nincs hűség.
Szeretnék kihozni egy Apple Watch SE órát.
Olvastam itt egy HSZt miszerint van arra mód, hogy újabb hűség vállalása nélkül, részletre ki lehessen hozni, de csak üzletben megoldható ez. Mi az igazság?
-
Nordik
addikt
válasz
bociusz
üzenetére
Tehát a 4G marad és 3G lesz lekapcsolva? Akkor valamit nagyon félre olvastam.
Egyelore ahogy látom csak bizonyos csomagoknal elérhető az 5G és ez is lefedettség függő ugyebár. Ezek szerint nem nagyon valószínű, hogy 1-2 éven belül hátrányt szenvedne emiatt az bárki is, idő míg a kisebb csomagokba is egyáltalán elérhetővé teszik az 5G hozzáférést. -
Nordik
addikt
Mi a helyzet most az 5G-re való átállással? Szabad vásárolni mondjuk 2-3 évre 4G készüléket?
Mi lesz ha mondjuk 1 év múlva lekapcsolják a 4G hálózatot? Akkor ha nincs 5G képes készülékem 3G-n fogok szenvedni? Vagy hogyan kell elképzelni ezt az egészet?
-
Nordik
addikt
Vásárolok egy 5G képes készüléket. Kell emiatt SIM kártya cserét kérnem? Vagy nem függ össze a kettő? Kb. 2 éves lehet a kártya, szóval nem túl régi.
-
Nordik
addikt
Nálatok sincs még számla? Máskor már elsején vagy másodikán megszokott lenni. Valami hiba van?
-
Nordik
addikt
Múlt hónapban váltottam Mobil S+4GB dijcsomagra de nincs a Telekom fiókban illetve az alkalmazásban se lehetőségem a Zene opciót bekapcsolni. Jelenleg nincs rá szükségem, csak érdekes, hogy miért nem jelenik meg. Vagy másnál se?
-
Nordik
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
Kikapcsoltam, eltűnt és most nem mutat semmiféle rendelhető zene opciót. Valami nincs rendben ezzel kapcsolatban.
-
Nordik
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
Akkor lemondom inkább az a legegyszerűbb, mert egyébként nincs rá szükségem.
Viszont ez így nagyon nem működik jól. Burkoltan bekapcsolva hagyják és fizetsz érte. Észre se veszed ha valóban így van.
-
Nordik
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
Szeptember 4en volt a fordulonapom és 9en váltottam díjcsomagot. Viszont ebben lehet valami amit mondasz.
De magától csak nem váltják át automatikusan fizetosre. Vagy inkább mondjam le? -
Nordik
addikt
Nekem mégis ott van az appban és az oldalon is az opció továbbra is. Lehet mégis meghagyták a 4GB csomagba is?
Ugye elvileg fizetős lenne, valami 500Ft havonta. De ilyen opció pedig sehol nincs amivel megtudnam rendwlni. Könnyen lehet az oldalon szerepel rosszul. Vagy ír erről valamit az aszf?
-
Nordik
addikt
Néhány napja váltottam 4GB net csomagra. Ebben nincs zene opció, így a Spotify stb fogyasztja az adatkeretet.
Nálam mégis aktív a zene opció 0Ftert. Most akkor mégis lehet használni ezeket az alkalmazásokat? Nem fogja fogyasztani a keretet? Vagy csak hiba van a Telekom felületen?
-
Nordik
addikt
Köszi!
Eddig 0Ft+3GB csomagom volt, de mindig olyan 40-50-60 percet beszéltem el. Most Mobil S+4GB lett így az 50 percem csak 1200Ftba kerül. Ameddig az tart valamivel kedvezőbb a percdijam illetve ugye +1GB internet minimális plusz összegért. Spotify, Deezer nem használok. Mobilnet viszomt jó ha több.Szerintem akinek hasonlók a szokásai annak megerheti ez a kombináció.
-
Nordik
addikt
Nemrég váltottam díjcsomagot, de nem látszik a mobilnet keretem. Kell neki egy kis átfutási idő míg megjelenik?
-
Nordik
addikt
Az 1200Ftos 50 perces opciót megszüntetik?
-
Nordik
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én is ezt tapasztalom. Nekem a 3Gbbol bőven szokott maradni 1Gb, most alig jöttem ki. És semmivel se neteztem többet. Valami nem kerek. Olyan mintha az ingyenes appok is fogyasztananak. Vagy valami turpisság van a dologba, hogy a nagyobb csomagok felé tereljék az embereket. De ebből bünti lesz ha így van...
-
Nordik
addikt
Amióta megjelent az új 4GBos előfizetéses net csomag nekem mintha a 3GBos jobban fogyna. Hónap végén szokott maradni 1GB legalább, most alig jöttem ki ugyanazokkal a szokásokkal. Gondoltam továbbra is elég lesz a 3GBos, de így úgynezki nem. Valami turpisságal akarják terelni a nagyobb csomag felé az embereket? Elég hihetetlen, de tényleg feltűnő és nincs semmi ami a háttérbe fogyasztana. Mintha az eddigi ingyenes appok is vinnék az adatkeretet.
-
Nordik
addikt
Aki 0Ft+3GB csomagba van az át lesz rakva a 4GB csomagba?
-
Nordik
addikt
Múlt hónapban váltottam 0Ft+3GBrol, Mobil S+2GBra. Most úgy néz ki mégse kell a korlátlan díjcsomag hálón belül így visszavaltanek az eredetire. Husegem nem volt eddig se és most sincs, illetve költési szintem se, mivel dominorol váltottam anno a 0Ft+3GB dijcsomagra. Megtehetem ezt minden egyéb költség és kötöttség nélkül igaz? Mivel már a következő számlázási ciklusban is vagyok.
-
Nordik
addikt
Tegnap váltottam díjcsomagot azóta a szolgaltatasaimat a honlapon nem tudom állítani. A szolgáltatások testre szabása nem elérhető. Kell pár nap míg atfut a módosítás a rendszeren vagy általános hiba lehet?
-
Nordik
addikt
0Ft+3GBrol ha váltok 2500Ftos korlatlanra utána később vissza valthatok a 0Ftos dijcsomagra ha úgy alakul? Nincs husegem és ezzel együtt nem is szeretnék vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez valami EU-s szabályozás?