Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam3
aktív tag
Elnézést, lemaradtam egy "kisebb" fejlesztésről....
A honlapon is írják, hogy "Autóskártya szolgáltatásunkat továbbfejlesztettük, és egy új funkcióval is bővítettük: A jövőben amennyiben mindkét SIM kártyát tartalmazó készülék bekapcsolt állapotban van, úgy már mindkét készülékről akár egyidejűleg is lehet hívást kezdeményezni, a hívásfogadás a megszokott szabályok szerint történik."
-
zoli62
addikt
Jah.Na ilyet én Telenortól nem kaptam, pedig náluk kezdtem legalább olyan régen, mint te, ennyi a különbség a lét szolgáltató között, meg az ügyfélkezelés minősége. T-Mobile-nál " újabban csak" 7 éve vagyok, (azért csak,mert voltam Westeles Dominós is), de ennyi idő alatt már több megbecsülésben volt részem, mint a kék szolgáltatónál.
-

Tökéletesen megfelel a S -es is (ez bőven elég...)
továbbá a "Next M Aranytárskártya díjcsomag" is érdekelne készülékkel egybekötve kamatmentes részletre mint 2.-ik előfizetés , gondolom ezt már nem vehetem meg 0% THM -re havi 9990HUF -os (2év) előfizetési díjért +telefon havidíj... ?
/valami ilyesmit mondtak telefonon, hogy csak kp. -ban kifizetve egy összegben lehet megvenni 3hónap után pl./
, vagy lehet valamit trükközni ezzel ? (tesómnak kéne én nevemre megvenni, mert én nevemen van a Platina kedvezmény)L
-
Martin107
tag
Vettem ma egy i4-et. Telekom függő, a telefon papírjai megvannak. Az lenne a kérdésem, ha bemegyek a telekomba tudom függetleníteni?
-
1430
senior tag
válasz
HaZsolt
üzenetére
Belépsz az internetes önkiszolgálóba és lekérdezed (immár ingyen).
luimapeiz
Mivel tarifahűséget is vállalsz, ezért a mozgástér korlátozottabb, de például az aktiválást követő hónapban válthatsz Aranytárskártya Move M-be, amihez a T-Home szolgáltatásod lehet a "fő" előfizetés. Így +500 Ft-ért 300 MB-tal több neted és valamivel olcsóbb percdíjaid lennének, de persze ha nem beszélnéd le, akkor felesleges váltani, maradhatsz Move S-ben is.adam3
Már miért "dobódna le" a másik SIM a hálózatról? Mindkettő fel lehet jelentkezve (ez a DuoNet SIM-ekre is vonatkozik), legfeljebb ha hívnak, akkor az autóskártya csörög ki. Hívást indítani például mindkettőről lehet ekkor is, akár egy időben is. -
Ma felhívtak a Telekomtól és egyeztettünk, a személyi és lakcímkártya másolatát kérték csak , hogy küldjem el és küldik is a telefont... (faxoltam nekik mind2 oldalát, vagy mailben is lehet küldeni..)
így néz ki pontosan a rendelésem, aztán ha megjön akkor majd regisztrálom / aktíválom és kaphatok valahogy kedvezményeket, ha hozzáadom az Otthoni előfizetés mellé ? (Net , IPTV , vez. telefon /+Platina Kapcsolat Program és kedvezmény/) vagy ha pl. nem teccik visszalehet pl. mondani ?
L
-
HaZsolt
őstag
Hogyan tudnam leinformalni, hogy mennyit "fogyasztottam" a csomagombol (elofizeteses)? Szeretnem pontosan tudni. Elore is koszi.
-
klogw
aktív tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Ha már T-topik:
DuoNet SIM -
prannk
őstag
Move xs nél 30mb a net. Tulléptem és még mindig hasit a sebesség. Miért?
-
válasz
korcsillio
üzenetére
Igen, autós kártyának hívják!
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Létezhet olyan megoldás hogy 2 simnek ugyanaz legyen a száma? -
n@p@lm
addikt
véleményem szerint ezek az elnevezések totál káoszt szülnek, érdemesebb lett volna valamilyen más néven illetni a csomagokat.
sima, adatforgalom nélküli csomaghoz :
Net L
bővítő : (na ide jöhetett volna a plusz) : Net Plusz L -
klogw
aktív tag
Köszönöm!
-
tomy86
addikt
A lényege az amit pepe091 is írt. Ezen az oldalon megtalálod mindkettőt. Alapból azt az oszlopot mutatja, ami akkor érvényes, ha a meglevő mobilnetcsomagodat akarod bővíteni. De ha a "Nincs még net a díjcsomagodban?" oszlopra kattintasz, akkor megnézheted a magasabb árú, - mobilnetet nem tartalmazó díjcsomagokhoz rendelhető - mobilnetcsomag díját.
-
szdavid81
csendes tag
sziasztok!
kb 3 hónapja fizettem elő NetPlusz XL-re, most váltanék XXL-re: a kérdés hogy mennyire gondolja komolyan a netes felület a 3090-es havidíjon felül a 3090Ft-os belépési díjat? Az XL aktiválásánál biztos, hogy nem volt ilyen díj felszámolva, illetve úgy rémlik, hogy havonta 1x lehet díjmentesen váltani. A díjszabásban a NetPlusz részen nem találtam semmi konkrétat. Valami tipp? -
troland26
őstag
Az én környezetemben van 2-3 olyan emberke aki elhozza a telefont részletre majd eladja azt kb árában vagy áron alul . Így jut egy nagyobb összeghez hirtelen , amit gyakorlatilag 2 év alatt kell csak kifizessen a szolgáltató felé ... jobb mint a Provident

-
vasi89
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Jah igen ezt a részét ismerem de akkor más sem kapja az extra kedvezményeket, ez megnyugtat

-
válasz
lord.lakli
üzenetére
netán csak kellett egy elfogadható(bb)an hangzó mondat, amivel eladható a - néha gyanúsan olcsó - szolgáltatós készülék, amit esetlegesen le is tilt(h)a(t)nak a későbbiekben...
-
klogw
aktív tag
Én elégedett vagyok a bő 1 éves mobilnetemmel. Természetesen az árak elképesztőek a külföldhöz képest. REZSICSÖKKENTÉST!
-
lord.lakli
őstag
válasz
vasi89
üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy az eladók egy része a legnagyobb díjcsomaggal hozza el, majd eladja. Jobb esetben fizeti tovább az előfizetést, rosszabb esetben csak kamu előfizetés volt, hogy olcsón szerezzen telefont, majd eladja, amit persze utána le fog a szolgáltató tiltani.
-
vasi89
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Én cégem előfizetésünk van, S,M,L így sorban. Szóval az L az már most 11 a havidíja. De mostmár így is csak nevetségesen magas áron tudnék készüléket venni. Havi 20k-t meg nem fogok fizetni csak ezért.
@djculture: igen ezt fogjuk mi is megpróbálni, ha lejárt a hűség és megemlítjük nekik h az egész céges hóbelebancot átvisszük máshova kíváncsi leszek mit javasolnak, mert oké h 3an vagyunk benne de így is telefon, internet + mobilok együtt kb havi 40 ami nem kevés nekik se főleg, hogy egyre csak emelik az árakat.
-
djculture
félisten
válasz
vasi89
üzenetére
Egyszerűen egyik szolgáltatás felmondását bekell lengetni amin nincs hűség és egyböl jár kedvezmény csak ne mond le. Fix pénzt és ügyfelet nem szeretnek veszíteni, mint ahogy más cég se.
Felajánlani autómatikusan csak olyan területeken szoktán ahová agresszivan betört a konkurencia.. -
vasi89
őstag
Egyébként sok helyen látom, hogy úgy hírdetnek telefont, h a telekomtól kedvezményesen tudták megvenni mert, hogy nagyon régi ügyfelek. Na most amióta mobiltelefonunk van, kb. 15 éve édesapám náluk előfizető, idén 3. éve pedig már céges előfizetésben van 3 telefon és az itthoni net,tv telefon is közel 10 éve náluk van. De soha semmiféle extra kedvezmény nem járt, hiába volt platina meg aranykártya. Nem mintha ez annyira hiányozna az életemből de valaki fel tudna világosítani ez hogy is működik? Csak semmiféle extra kedvezmény nem járt azon kívül h lenne lehetőségünk részletre venni telefont de ha 1 napot csúszik a számla fizetés egyből jön az sms... Hozzáteszem soha semmiféle fizetési gond nem volt, max 1-2 nap csúszás de azthiszem ez nem bűn.
-
törölt tag
Ehhez a Next S Aranytárskártya díjcsomaghoz mi szükséges? Aranytárskártyát kell kiváltani ami egyenlő a kapcsolat kártyával, vagy ez mi pontosan és hol tudom igényelni?!
-
#TOTTI
őstag
Online ügyfélszolgálatot elő lehet csalni valahogy? Vagy egyszer csak feldobja?!
-
tomy86
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Tudom, hogy mindenhol hasonlóan lehangoló a helyzet. Ezért nem váltottam eddig szolgáltatót. Kérdés, hogy ennyire nem fizetik meg a szolgáltatók a dolgozóikat és ezért ilyenek, vagy magukat a szolgáltatókat nem érdeklik olyan apróságok, mint az ügyfélelégedettség?
(#43449) djculture: korábban is felmerült már ez a probléma és akkor 1430 azt írta, hogy csak a Nextnél van ilyen.
Egyébként a Move S-re is írják a 2 év hűségidőt. A Move M-re viszont nem. Úgyhogy vagy a webfejlesztők hozzák a formájukat vagy a T mehet oda, ahova gondolom.
-
djculture
félisten
Nem biztos hogy kamu mert a vezetékes üzletágnál régóta így megy, lehet változtatni a dijcsomagokat de akkor újabb 2 év hűség..
-
tomy86
addikt
-
St3ven
addikt
A Move XS csak két év hűséggel vehető igénybe?

-
tomcsi23
veterán
Srácok!
Egy évek óta működő páros (régebbi nokia + domino SIM) egy újraindítást követően már nem jelentkezik fel a hálózatra. A kártya egy másik, működő készülékbe téve szintén problémázik, rendesen el sem indul vele. Mindkét készülék másik SIM-mel (ami ugyan előfizetős) rendben működik. Most jön a csavar, egy újonnan vásárolt készülékkel viszont rendben megy a domino kártya.
Valami változott a rendszerben vagy mi a fene lehet ez..
-
Nescafé
őstag
Üdv
Készülékbiztosítást meddig lehet megkötni az adott telóra megvételtől? -
válasz
n@p@lm
üzenetére
Finom...
De hát kell a kedvezmény, szegények sokkal rosszabbul keresnek mint mi.
Amúgy ha lejárt a hűség a cégesen, nekem is lesz valami minimális csomagom, hogy a szám megmaradjon, a hívások 60%-ban már most is browsercalls-on keresztül mennek, addigra meg majd 99. Remélem nem emeli a browsercalls tovább a percdíjat, mert ez a mostani emelés 51 fillér / percre már lassan sok. Ja, nem! Mert kb az az 1/70-ed része a mobil percdíjamnak

-
válasz
Soulfly842
üzenetére
nagyon remélem, hogy előleget nem kell lerakni és megkapom úgy a készüléket és előfizut ahogy azt dobta a gép (adatok szerinti ajánlat) és marad 0 HUF , havidíj 2év törlesztés és 2év hűséggel az előfizura 7500 HUF ha jól emlékszem (Sony xPeria Z)
/nem akarok 10-20 ezreket lerakni előlegbe.../ 
L
-
Soulfly842
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A meglévő kiemeltségi szint/ügyfélmúlt megléte mellett másabbak lehetnek az engedélyezési szintek és az előleghez kötődő paraméterek

-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Én ide beírtam korábban, hogy mikor lesz Veszprémben 4G. Ebben a hónapban vettem észre, hogy már van, a lefedettségi térkép szerint február 28 óta.
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
/gondoltam, hogy ez célszerű/
pontosan miért is jó , ha jelzem feléjük (ha hívnak)
L
-
Soulfly842
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha felhívnak adategyeztetés miatt, akkor mindenképpen jelezd, hogy platinakártyás ügyfél vagy már Telekom otthoni szolgáltatással.

-
kokokka
addikt
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Minden szolgáltatónál vannak elégedetlenek. A baj az, amikor a számuk kritikus tömeget ér el. De még ettől is nagyobb baj, hogy a szolgáltatók magasrtól tesznek rá, mert azt tesznek velünk, amit csak akarnak. Majd adnék én nekik törvényeket.....
-
szili.tamas1
senior tag
-
kokokka
addikt
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Az ADSL-t hagyjuk, tiszta szégyen amit ezek gyors internet alatt értenek.....
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Es akkor majd lehet mondani hogy a gonosz allam kizsakmanyolasa miatt kerul minden 10szer annyiba mint kicsit nyugatabbra. Ja hogy ott nem hagyjak kartellezni a szolgaltatokat? Nem szoltam....
Kicsit magaba kene nezni a tnek is azert, a mobil egy dolog, de hogy az oreg matav halozaton miert nem jon normalisan az adsl, az mar mas teszta... -
-
djculture
félisten
válasz
n@p@lm
üzenetére
Az a helyzet hogy még lerabolják azt aki hagyja magát mert ha jön az eu féle távközlési közös rendszer, amit már megszavaztak akkor megfognak határozni minden szolgáltatzásra egy maximum árat is.
Arról már nem beszélek hogy 6 év múlva 30 megás net alatti csomagokat nem lehet majd értékesíteni az eu-n belül egyik országban se. EB Digitális Menetrendjében feketén fehéren ott vannak a direktívák és az időpontok. -
Vangelis
félisten
válasz
n@p@lm
üzenetére
Teljesen igazad van!
Nálunk valami teljesen el van cseszve...
Csak azért van még meg a telekom előfizum, mert olcsón kaptam hozzá készüléket 1 év hűséggel.
.... de ha lejár hanyagolni fogom,
telenornál van DPI flottásom hűség nélkül...... az marad is, mert kedvező..... kb minden hónapban elég is.
Lehúzás van nálunk csak sajnos.
-
n@p@lm
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
semmi, csak kíváncsi voltam.
néha nekem is kezd elegem lenni a t csoportból.
tegnap átváltottam 2 előfizetésemet (enyém+asszonyé) dominóra.
kérdezi az ügyintéző srác hogy miért teszem. jogos a kérdés
mondom mert sokallom a két előfizura kifizetni a közel 6900 forintot.
alap előfizetés 1900, net mellé egyszer 1800 (500 mb), egyszer 1100 (200 mb).
a havi díj lebeszélhető (20 forint (minden t irány), 30 forint egyéb). + kapcsolási díj 2 forint hívásonként.
azt mondja a fiatalember hogy milyen kedvező díjcsomagom van (SICC!)(dolgozói flotta), és hogy nem is tudna másikat ajánlani helyette.
20 és 30 forintokért akar beszélni a fene....mondom majd 40 fillérért.
kifizetek két net csomagra nem egész 3000 forintot, a többi voip. fele annyiba megáll a dolog.
vicc hogy volt olyan hónap hogy a havi díjam (1900) negyedét nem beszéltem le, ablakon kidobott pénz....
mondom neki (a többi fórumtárs ne figyeljen ide mert fload lesz! és nem érdekel hogy nem kell nyugattal jönni, de kell! ) hogy nálunk fejlettebb nyugaton havi 10-11 euroért meg lehet nézni hogy mit lehet kapni, de nem is kell nyugatra menni, itt mellettünk Romániában a digi mit is ad.....
fátyolos szeműek kedvéért:
[link]
10 euro:
-
-
SPF
senior tag
Telekom alkalmazás várható WP 7.8-ra?
-
313313
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Olyan nagy kedvezményre ne számíts azért, mostanában nem az adakozásról híres a szolgáltató...
Nekem pl 2k-val adják olcsóbban a készüléket, mint új előfizetőnek, majd 3 év után... -
válasz
313313
üzenetére

Köszi az info-t
/annak örülnék leginkább , mert pl. Hétfőn pont meló , Kedd -en már ráérek/
Az előfizum meglesz akkor valamit mondtak, hogy a többi előfizum / szolgáltatáshoz kell adatni és lesz +kedvezményem össz. csomagra vagy mi
(érthetően nem igazán mondták el... , tegnap 1hr-t vártam mire a rendszer bekapcsolt a T-s munkatárshoz)L
-
313313
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Előfordulhat, hogy fel se hívnak, csak küldik a megrendelt telefont...
-
Sziasztok,
Telekom előfizető vagyok 10+ éve és érdeklődnék, hogy Mobil vásárlás, hogy megy manapság ? (mi a folyamata)
anno az üzletbe bementem és hítelvizsgálat is volt és kp.-t kellett befizetni (előfizus telefonhoz) jelenleg a Telenornál vagyok mint kártyás , de megrendeltem neten az Xperia Z -t előfizuval (Telekom) és azt kaptam e-mailbe, hogy felveszik velem a kapcsolatot egyeztetés / megfelelés céljából... (ez pontosan mi) részltre venném Platina kártyásként , jelenleg Tripla kedvezményem van a Telekomnál (IPTV , NET , vez. Telefon előfizum) kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az aminek megkell felelnem.. számláim mindig határidőre befizettem / befizetem..
L
-
-
Gery1987
őstag
válasz
Richee11
üzenetére
Helló!
A csomagban kell tudnia az LTE sebességet a mobilinternetnek és akkor oké. Mert az, hogy a telefon tudja egy dolog, a másik hogyha a csomagodban nincs benne, akkor max HSDPA. A Telekomnál jelenleg kb 50 településen (főleg városokban) van 4G/LTE. Nézd meg a csomagodat és ha tudja akkor happy. Ha nem akkor külön limitbővítővel oldható meg a dolog. De akkor is csak a limitbővítő határáig megy az LTE tempó utána a díjcsomagod szerinti adatmennyiség és tempó áll fent.
-
Richee11
senior tag
sziasztok!!
annira nem értek ezekhez a dolgokhoz ezért kérdezlek titeket.
Az LTE-hez külön csomagot kell rendelni? Vagy ha bekapcsolom a telefonon akkor felmerül plsz költség?
-
Vangelis
félisten
válasz
n@p@lm
üzenetére
Egyenlőre.
A két vezetékes szolgáltatást már felmodtam.
Van még egy Fun arany xar... de arra már van régóta 1000ft kedvezményem. 825FT a fizetendő... az még elfogadható. Feleségem használja.
Nekem van egy ECO-XS egyenlőre. (csatában állunk)..... de idén ez is lejár.
Miért?
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Telekom appban?
-
Ezt meg most mértem 3G-n!!!

Ez amúgy már DC lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

/valami ilyesmit mondtak telefonon, hogy csak kp. -ban kifizetve egy összegben lehet megvenni 3hónap után pl./
, vagy lehet valamit trükközni ezzel ? (tesómnak kéne én nevemre megvenni, mert én nevemen van a Platina kedvezmény)

30 mb net és oszd meg

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
/nem akarok 10-20 ezreket lerakni előlegbe.../