Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusi1981
aktív tag
Miskolcon már helyre jött a Tré Kom...
-
313313
addikt
Kecskeméten nem volt gubanc, itt minden működik
-
zsof Nokia
aktív tag
Országos leállás lehetett? legalábbis itt már jó minden
-
pusi1981
aktív tag
Miskolcon is meghalt a hálózat ...
Nuku térerő. -
zsof Nokia
aktív tag
Egy ideig itt se volt se telefon se internet
Bejött egy kis eső a Telekom meg eltűnt

-
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
szia,
úgy tudod meg, ha kipróbálod, mert létezik ugyan ügyfélmegtartás, de nem szakítja meg magát egyik szolgáltató sem, sőt...
nem számolom össze, hogy a 17 éves előfizetői státuszom alatt mennyi pézt nyomtam be nekik, több előfizetés, úgy 30 darab szolgáltatós telefon, abból vagy 25 darab aktuálisan csúcskategóriás, de ezek nem nyomós érvek adott szempontból, pláne mostanság...
van előnye, például 0 ft befizetéssel is kihozható a legdrágább telefon is részletre, és nem kérnek be mobil előleget, mint az új - vagy problémás - előfizetőktől, de nagyjából ennyi...polonic; budapesten okés.
-
polonic
félisten
Egerben betojt a halozat. Mashol rendben van?
-
soultrapp
senior tag
hy!
valaki járt már úgy,hogy egyszer csak elment a tèrerő fullra???
kikapcs után semmi változás,ha megtalálom a sim tűt akkor kikapom a kártyát meg vissza
-
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem tudom elképzelhető-e, de lehet, hogy olyan APN-t használsz ami nem a te csomagodhoz való.
-
Üdv!
Pár hete érdeklődtem, most már "boldog" előfizetője vagyok mától a T-Mobile-nak.
Nettel 500 mega + a céges csomag. Fél óra alatt megcsinálta az egész hóbelebancot, bár már ér éreztem magam kellemetlen helyzetben, hogy intézte az én előfizetésemet, közben valakiknek irkált mobilról meg telefonált, volt céges ügy is benne...
Megkaptam a kártyámat 11 fele, beletette a telefonomba. Bekapcsoltam az adatkapcsolatot és rögtön jöttek az e-mailek, mondom királyság. Ki is írta, hogy 3G meg minden. Később ránéztem nincs net, se 3G kiírás. Újraindítottam a telefont és van 3G felirat meg net is. De 10-20 sec-en múlva nincs. Utána néztem folyamatosan, hogy mi van hívni tudok vele, mert be van aktiválva, de netem nincs.Először ide írok, utána a telefonom topikjába, mert nem tudom, hogy így kell-e aktiválni az internetet az okostelefonon, hogy csak benyomom, hogy adatkapcsolat és láss csodát van net vagy kell még valamit beállítani rajta?
-
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ez (sajnos) a másik 2 szolgáltatónál is fenn áll, hogy nem ér semmit a hűséged, a Telekom talán annyiban más, hogy ad kapcsolat pontokat, amit legalább be tudsz váltani valami apróságra, a többi szolgáltatónál ez nincs tudtommal.
A 2 éves rabság után is csak 2-3 ezer forinttal jársz jobban(készülék árban), mint az utcáról jövő(Telenornál is ez a helyzet "Bónusz program" néven ).
Az utcáról betévedő vásárló ezt a 2-3 ezer forintot a Telekomnál leforgalmazásban kapja meg ha épp van valamilyen akció(dupla adatkeret, dupla havidíj lebeszélhetés x hónapig), amit vagy kihasznál az illető vagy nem. -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Van olyan topik, hogy melyik szolgáltatót válasszam? Jelenleg T-MOBILE-os vagyok több mint 5 éve, Platina szintű ügyfél vagyok és rengeteg dolgot pénzt betalicskáztam nekik már. Minden előfizetés hosszabbításkor iphone-t hoztam ki, és vásároltam 2009 ben egy apple notit is.
Most jár le a hűségidő június 11.én és igazából nemhiszem, hogy meghosszabbítom ezt a történetet, mert semmi olyat nem kapok amire azt mondom, hogy húdekirály, hogy platina szintű ügyfél vagyok. Ugyanazazt kapja kb aki frissen lép be... -
mouzrr
őstag
A T-nél van olyan csomag, ahol korlátlan a böngészés? (3g vagy 4g, mindegy)
Tapasztalataitok szerint Budapesten milyen a 2 hálózat lefedettsége? -
D@reeo
aktív tag
Köszi.
Sajnos a váltás után egyből nagyon negatív élményem támadt a T-vel
3G-nélkül 3-as térerőm van, amivel nincs is gond, de ha bekapcsolom a 3G-t alig 1 pötty jelzi a térerőt (az 5-ből) valamint a net alig 1mbpsmal jön ami szintén nem lenne akkora gond, ha nem szakadozna folyamatosan!
Netezek és azt veszem észre, hogy nincs kapcsolat. Arrébb kell ülnöm vagy máshogy fogni a telefont, hogy ismét legyen adatforgalom. És mindezt pár percenként

i4s 7.1 bumperrel, másik szolgáltatónál nem volt ilyen gond és a lefedettségi térkép alapján le van fedve a városom, így a hiba szerintem nem az én készülékemben van.
Érdemes panaszkodni, vagy létezik valami legális 3g erősítő megoldás (amit a szolgáltatóval megvetettek -álmomban-)? Köszi -
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Haverommal átjöttünk a tmobilehoz számmegtartással (mindketten 30asok vagyunk 20as számmal)
Ebben az esetben lehetősség van egymást is beállítani kedvenc számnak, vagy elutasítják azzal az indokkal, hogy 20as az előhívó? Köszi -
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Jelenlegi Like díjcsomagomhoz rendelve van egy Net&Roll 200 mb bővítőcsomag 690 Ft-ért, azonban most láttam a NetPlusz M díjcsomagot 500 mb 990-ért. A kérdésem az lenne, hogy ez rendelhető Like díjcsomaghoz, illetve hogy oldjam meg a lemondást és ennek rendelését? Nem akarom egyszerre mind a kettőt kifizetni. Előre is köszönöm. -
djculture
félisten
válasz
lugosi
üzenetére
Hűségprogram ott kezdődne hogy aláirsz egy szerződést amiben 2 évre elkötelezed magadat akkor a szolgáltatónak is kutya kötelessége legyen 2 évig a feltételeket és az árakat garantálni.
Amíg ez nincs addig ez egy hülyeség, egyoldalú szerződés meg hűség ez. Te legyél hűséges az szolgáltató meg azt csinál amit akar veled. ... -
Bazsee71
őstag
Rendkívüli nyitási akció Pécsen. EZ ilyenkor ennyi?
-
punky10
addikt
-
glaci
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Szerintem már átestek a ló másik oldalára!
Most már olyan dolgoknál sem lehet beváltani, amiknél a leírás szerint kellene működnie!
(Értem én, hogy patáznak Tőled, de ezért meg fogyasztóvédelmi bírságot kaphatnak, ha úgy alakul. - Meghirdetett kedvezmény jogos igenybevételének akadályozása... ) -
313313
addikt
Vége van a kupon akciónak? Tartozékokra nem igen bírom beváltani...
-
válasz
dokee78
üzenetére
Csak annyit kellett volna beírni, a keresőbe, hogy aktuális egyenleg: [link]
(#44644) mouzrr
Adatforgalom tekintetében semmilyen korlátlan csomag nincs a Telekomnál. Hogy megéri-e váltani ezt neked kell eldöntened. Viszont ha olyan előfizetést választasz, amiben már van adatforgalom, akkor a többi szolgáltatóhoz képest olcsóbban tudod azt bővíteni a NetPlusz csomagok valamelyikével, hogy elég legyen és ne korlátozzanak.
-
mouzrr
őstag
Hali. Megéri a Tmobil-nál 4G előfizetést vásárolni? Pesten élek, főleg itt használnám. Telenorral mi a helyzet etéren? Van néhány ismerősnek Tmobilos 4g előfizuja, viszont azt mondják hogy hamar lemegy az 500 mb és utána iszonyat lassú. Nekem Okostarifa 90 van most telenornál és mivel a böngészés korlátlan sosem korlátozzák a sebességet. Ilyen lehetőség a tmobilnál nincs? Főleg böngészni kellene, nem szoktam mobilhálózaton videókat nézni illetve letölteni. Köszi a választ előre is.
-
dokee78
félisten
Előzmény
A Telekom webes felületén,ha megnézem az "aktuális havi forgalmam" ott mutatnia kell ha küldtem emelt díjas SMS-t?Mert 1279 Ft-ot mutat most a számla és abba nem fér bele a 3x500-as SMS.
-
klogw
aktív tag
Most volt a környékemen egy hatalams vihar, a vezetékes szolgáltatások elszálltak de a mobilnetnek semmi baja.
-
Hege1234
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
köszi a gyors választ!
sry de még soha nem volt netem a telefonon így ehhez a témához egyáltalán nem értek
(kicsit gondolkodós hsz következik
)tehát akkor
ha engem nem érdekel hogy 47 ft ért hívok
de net kell akkor
maradok a domino nap-ban és aktiválom a NetPlusz S-t ?így ha felrakok 5000 ft ot a kártyára akkor 1090-et elvesz a net-re
és a maradék 3910ft megy a beszélgetésekre ?a domino go! elég szenya ahogy olvasom
mivel autómatikusan akitiválódik
és azt aznap fel is kellene használnivagyis ha jól értem ezt az egészet akkor
a telekom-nak nem volt jó biznisz hogy ha
valaki elhasználta a pár100MB adatforgalmát akkor lekorlátozták pár kb/s-re és inkább behoztak egy új csomagot (domino go) ami egyből aktiválódik ?
okos húzás
-
válasz
Hege1234
üzenetére
Domino Surf időszaki díjas.
Szerintem előbb töltsd fel, utána válts át SURFre.A Surf 150 MB egy keret, kell hozzá aktív mobilinternet csomag(havidíj nélkül pl a DominoGO(vagy valami hasonlo), vagy havidíjas Netplusz csomagok), ha elfogy a 150MB, az alapcsomag lép életbe(GO vagy Netplusz)
Viber, Skype szöveg(chat) megy, hanghívás nem működik!
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
most a domino nap csomagban vagyok
a kártyára már több mint 2 hónapja nem raktam pénzt
és nem tudnak elérni és csórót sem tudok küldeniszeretném aktiválni az internetet ilyenkor csak annyit kell csinálnom hogy neten keresztül átmegyek
a domino surf csomagba ?és rakok rá pénzt ?
vagy mivel szerintem kikapcsolták
nem raktam rá pénzt be kell mennem személyesen ?+
írják hogy 150 mb havonta
ez kb 7-8 sd videót jelent (youtube ....stb) ?ha elfogy ?
autómatikusan megkapom a domino go-t ? (ugye nem
)viber, skype ilyenkor hogy működik ?
itt is adatforgalom van vagy esetleg korlátozza valahogy a telekom ?köszi előre is!
-
glaci
őstag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
(#44629)szili.tamas1:
(#44630) pietrasko:Akkor nem szóltam, bocsánat!
Ezt egyébbként jó tudni, eddig valamiért tévesen azzal a tudattal voltam, hogy az összes next drágább készülékkel! -
MLmot
tag
válasz
St3ven
üzenetére
Szia!
A Z10-nél levelezéshez, böngészéshez nem kell már BIS, csak sima net, de ilyenkor a t-mobile apn-t kell beírni az internethez.
Ha mobilneten akarod használni a BBM-et akkor kell a BIS.
De akkor a BB apn-t kell használnod.
Egyébként érdemes aBIS-t használni mert akkor kapsz 1gb (ha olyan csomagod van akkor 690ért) forgalmat is amit bármire tudsz használni.
Keress meg privátban ha bármi kérdésed lenne.Elfelejtettem, ha van BISed akkor nem kell mellé mobilnet előfizu.
-
törölt tag
Köszi a válaszokat! Azt hittem, hogy valami kártyát is igényelni kell vagy mi, de akkor ehhez nincs köze

Szép éstét! -
St3ven
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
A BBM-re értettem - ez az "úgy általában" kifejezés szerintem kicsit bezavar -, de az majdnemhogy másodlagos kérdés most.
-
válasz
üzenetére
Tehát Next S Aranytárskártyát szeretnél 5490Ft-ért?
Ehhez kell egy Arany kiemeltségű Telekom előfizetés( meglevő vezetékes vagy T-mobil-os)
Ha van már ilyen szolgáltatásod, akkor jogosult vagy Next S ATK csomagra.
Ha T-mobile oldalon vagy arany kiemeltségű, akkor egy másik (akár meglevő) SIM kártyára tudsz igényelni Next S ATK-t.
Ha T-home oldalon vagy arany kiemeltségű, akár meglevő T-mobile SIMre tudsz Next S ATK csomagot kérni. -
St3ven
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
OK, hiszek neked, csak akkor miért írják ezt a tesztben?
"A végfelhasználók számára örömteli hír, hogy az emailezéshez és úgy általában a készülék használatához nem szükséges BES vagy BIS szolgáltatásra előfizetni, a push email egyébként is működik, felvihetünk Exchange ActiveSync fiókot is".
-
-
djculture
félisten
-
St3ven
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Hm, akkor most 2-1 azoknak, akik szerint kell BIS.

Az viszont elég durva, hogy a BBM-hez kell. Androidon nem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ha ilyen csomagot szeretnék majd az új telefonomhoz: Next S
Aranytárskártya díjcsomag ,akkor mi szükséges hozzá? Tehát ezt az aranytárskártyát meg kell igényelni (ha igen, tudnátok dobni egy linket?) vagy elég ha csak arany szintű vagyok és nem kell igényelni semmit se?!
Köszi a választ! -
St3ven
addikt
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
& pepe091:
Akkor egy sima netcsomag nem is elég? Illetve fordítva is érdekel: ha van BIS, nem kell feltétlenül mellé netcsomag?
-
zzz03
őstag
Sziasztok! Nincs valami trukk, okossag, mondoka, hogy ne 6500ft-ba keruljon nekem, ha az egyik flottabol a masikba mennek at (telekomon belul) es meg szeretnem tartani a szamom.
-
St3ven
addikt
Adott egy T-től vásárolt BlackBerry Z10.
Mi kell ahhoz, hogy értesítsen a bejövő emailekről, és emaileket tudjon küldeni?
-
club1
veterán
válasz
LilProphet90
üzenetére
Milyen telefon és mi a gond vele?
-
válasz
LilProphet90
üzenetére
Minek a számla? Garancia ügyintézéshez elegendő a garancialevél.
-
Varszegig
veterán
válasz
LilProphet90
üzenetére
Ha nem te vetted, nem fogják neked a számlát pótolni. Az eredeti tulajnak kiadják.
Normál garanciaidőben a törvény szerint elég a garancialevél, de ha már önkéntesen vállalt időszakban van a készülék, akkor kellhet a számla. -
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, afelől érdeklődnék, hogy használtan, garanciálisan vásárolt T-Mobile-os készüléknek mennyire zökkenőmentes a garanciaérvényesítése? Még nem voltam ilyen helyzetben, azért nem tudom, miként működik, hogy más névre lett vásárolva, stb. Illetve csak a jótállási jegy áll rendelkezésemre, mennyire megoldható így a számla pótlása? Előre is köszönök minden segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)