Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Gondolom a T-s mobilnet opció, a UPC-s meg önálló mobilnet. Merthogy a T-nél sem korlátozhatják az önálló mobilnet-előfizetéseket.
-
Helló!
Pár napja váltottam T-mobile előfizetéses mobilnetre, amivel nem megy a Viber, még a cset sem. Eddig tökéletesen ment Vodafoneos (UPC) mobilnettel.
-
-
A@ron
tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
az ájfónt én is utálom nem mellesleg, de azt azért jegyezzük meg, hogy egy ilyen telefon ma használtan is 50-60k alsó hangon...
#lugosi: 5 éves a technika, aztán akkor mivan? Aki a legújabb, legtrandibb, csillivilli, 6000 magos gépsárkányt akarja magának, az ne sajnálja rá a százezreket. Aki viszont ezt nem használja ki/nincs rá kerete, miért is rossz ajánlat mélyen ár alatt kapni egy zsírúj készüléket?
#BiG G3ry: örülök, hogy megoldódott

-
msgt.fubar
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Felhívtam a +36-30-633-6366-os számot, ahol aktiválni lehet ezt a Domino Quick dolgot. Kis várakozás után egy meglepően normális ügyintézőhöz jutottam, akivel röpke fél óra alatt kinyomoztuk a dolgot.
Valóban vásároltak a nevemen egy ilyen kártyát, csak éppen egy velem megegyező nevű, évekkel fiatalabb (1992-es születésű), az ország másik pontján élő srác.
Először nem akarta elmondani az ügyintéző milyen adatokkal lett vásárolva a kártya, de amikor szóbakerült az esetleges bűncselekmény elkövetése, akkor elmondta őket. Sem a lakcím, sem édesanyám neve, sem a születésem dátuma nem stimmelt. Csak és kizárólag a nevem.
Mi derül ki ebből? Amikor megveszed ezt a Domino Quick-et, akkor fel kell hívnod egy telefonszámot és ott bediktálnod ezeket az adatokat. Azonban ha már szerepelsz az adatbázisban, akkor név alapján hozzá tudnak kötni a meglévő emberhez.
Ez történt most is, tehát a Telekom egyik munkatársa hibázott. Természetesen az, akivel én beszéltem adatbázis hibára hivatkozott. Bárhogy is legyen, a rejtély megoldódott. Köszi a segítséget!
-
raziel01
veterán
válasz
vipnolf
üzenetére
" mindannyian kinőttünk már az ovis korszakból, tudunk vigyázni az eszközeinkre..."
Pedig szinte minden nap ír valaki a telefonok topicjaiba, hogy leesett, összetört, betört a kijelző.
Ha van biztosítás akkor sem hűde olcsó a dolog. Anélkül drága.
Bár én se fizetnék ilyenért az biztos. Az a havi 1-2k is csak kiadás. -
vipnolf
aktív tag
díjcsomagravállalt hűség nélkül is van részletfizetés
egyébként lehet én vagyok az idióta, de frankón nem értem mi ez a nagy izgulás a készülékbiztosításra...
nekem pl rohadtul nem kéne, de ha jól tudom be van árazva( mintha vmi ilyesmit olvastam volna itt korábban, de javítsatok pls ha tévedek) , azért is ilyen magasak a készülék árak... szóval kötelező kifizetni valamit, amire semmi szükségem... szerintem mindannyian kinőttünk már az ovis korszakból, tudunk vigyázni az eszközeinkre... -
-
Ézsaiás
tag
sziasztok
az lenne a kerdesem, hogy szamhordozassal atmennek a t-hez a telenortol.
az en nevemen van, feltoltokartyas vagyok. szoval, no problem elvileg.
viszont ez mennyibe kerul nekem? azt tudom, hogy maga a szamhordozas ingyenes.. de dominos lennek, akkor 4ezer a dolog a csomag miatt? mikor kell fizetni? bemegyek a t-be, jelzem, hogy hozzajuk akarok jonni.. megnezik a papirokat, fizetek majd postan kuldik az uj simet? vagy hogy megy ez? elore is koszonom. -
A@ron
tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
annyit hadd tegyek még hozzá, hogy 3-5k körül valóban alig van kedvezmény, de ha valakinek havi 8-10k a telefonszámlája, akkor már bőven megéri...lásd pl.: iPhone 4S 8GB > 28.990 Ft

-
-
ch003067
addikt
2.500 Ft / hó. Ami teljes lebeszélhetőséget jelent, 21 ingyen SMS-t, meg flottán belül ingyen beszélünk....
Függetlent nem szeretnék venni, mert akkor nem tudok biztosítást kötni rá, ami azrt egy ilyen kaliberű telefonnál jó lenne.
-
válasz
Arolotifar
üzenetére
Addig voltak jók a készülékárak amíg azokkal lehetett új előfizetőket csalogatni. Most már nagyjából telített a piac, és mágikus véletlenek folytán a tarifák is nagyon hasonlóan jönnek ki, akár egy napon belül.
Tehát amíg nagyobb verseny volt, jobb árak voltak. Most rosszabb árak vannak.
Cserébe, mivel rosszak a készülékárak és emiatt kevesebben írnak alá 2 évet, bejött az, hogy most már egy normális díjcsomagot hogy megkapj, ahhoz is hűséget kell aláírni.Mi lesz a következő? A 25000 ft-os sim kártya belépési díj, mint 98-ban? Vagy ne adjak ötleteket?

-
válasz
ch003067
üzenetére
A 10 évvel semmire nem mész... Párom 12 éve előfizető. Ha készüléket akar vásárolni, függetlenül olcsóbban megkapja, mintha előfizuval venné... Nekem a Note 3 170e lett volna a T-nél, függetlenül 120ért vettem 2 év gyári garival.
Amíg havi 20 körül volt a számla, csurrant-cseppent egy kis kedvezmény. 2 éve, hogy 10 alatt tartjuk, semmi nincs. -
tomy86
addikt
válasz
ch003067
üzenetére
"Mert azért több mint 10 év elég figyelemre méltó idő szerintem"
Csak ez egyik szolgáltatót sem érdekli. Többen vagyunk itt még a Westelnél lassan 20 éve kezdett előfizetéssel és nullához közeli kedvezménnyel. Ahogy A@ron is írta csak az számít milyen csomagban vagy és így mennyit fizetsz havonta. Kb. havi 10e-s számlától kezdődnek az értékelhető kedvezmények. Illetve az alkalmankénti akciókban lehet néha valamit kifogni. -
A@ron
tag
válasz
ch003067
üzenetére
Na akkor nézzük:
-telefont részletre csak akkor tudsz venni, ha díjcsomagra is vállalsz hűséget.
-hűséget csak aktív díjcsomagokra tudsz vállalni, lezártakra nem tudomásom szerint.
-kapcsolat pontokat a honlapon my t-be belépve letekerve a lap alján találod. 1 pont=1 forint.amúgy mennyi szokott lenni így a számlád havonta?
-
-
A@ron
tag
válasz
ch003067
üzenetére
Bejelentkeztél a honlapon My T-be, és ott sem ajánlja fel a részletfizetést? (régi díjcsomagnál ez könnyen előfordulhat.)
Ha nem, akkor a legjobb megoldás az lehet, hogy - ha van lehetőség a "hivatali"-ból kikerülés nélkül - a jelenlegi kínálatból (Nextek, Moveok, stb.) választasz egy hasonlót vagy neked szimpatikusat és arra kötsz hűséget. (ezt egyébként ugynúgy lehet céges névre, ha azon van az előfizu, mintahogy magánszemély nevére.)
Ha ezt megcsinálod, akkor az alap ott indul, hogy tudsz részletre is fizetni, és a teló is jóárasul, bár hogy mennyire, az a havidíjtól függ. Na és persze majd tudsz biztosítani is, bár az alap amúgy.
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
T-mobile nem válaszol az emailremre, 1430-at soha többet nem hívom, mert egy hulladék, úgyhogy megkérdezlek titeket, hátha tudjátok, vagy esetleg van köztetek egy trémobilos :
Mátrix díjcsomagban vagyok ( bácsalmási hivatali díjcsomag) és szeretnék venni egy Note 3-mat.
Ebben a hulladék díjcsomagban 2 éves hűségidővel ( hozzáteszem több mint 10 éve ebben vagyunk) ugyan annyiba kerül a telefon, mint a trémobil webshopban, DOMINO-ban...... ( igen igen elég nagy lehúzás...)
Szerintetek meg lehetne azt valahogy oldani, hogy rendeljek egy ilyen telót a webshopból, részletre ( lehetőleg 2 évesre) biztosítással úgy, hogy hozzácsapnánk a mostani előfizetésemhez? Természetesen az a célom, hogy minél jobban kijöjjek.
Illetve, ha valaki netán ismeri ezt a díjcsomagot, (amire elég kicsi esély van) nem tudja véletlenül, hogy nem-e jár ennyi idő után valami levásárolható pont, vagy kedvezmény, vagy valami hasonló ? Mert azért több mint 10 év elég figyelemre méltó idő szerintem

Ha valaki tudna írni nekem erre korrekt választ, nagyon megköszönném

-
cris78
őstag
"Arany és platina kedvezményjogosultsági szint esetén igénybe vehető Kapcsolat Net adatdíjcsomagok kivezetésre kerülnek"
Ez mit jelent???? -
A@ron
tag
válasz
djculture
üzenetére
kérlek, emeld már ki az idézett szövegből, hogy hol van az, hogy a Telekom büntetőfeljelentést tesz / a megadott adatokat harmadik félnek továbbítja. mert én ilyet sehol nem látok.
szerintem amúgyis csak max polgári pert lehetne indítani egy szimpla visszaélés esetén, amit csak az indíthatna, akinek a sérelmére a visszaélést elkövették (ez pedig nem a Telekom.)
Tiltassa csak le a kedves fórumtárs nyugodtan.
-
djculture
félisten
Ha pedig szól hogy az ő adatait mondta be valaki akkor tuti befogják jelenteni, a honlapon is kint van:
Az adatokat megadó személyt az általa megadott adatok valódisága tekintetében büntetőjogi felelősség terheli. Ha az adat megadásakor az adatok nyilvánvalóan valótlanok, úgy a Szolgáltató a SIM kártya aktiválási kérelmét elutasítja, az előfizetői szerződés nem jön létre. Ha az adatok megadását követően derül ki, hogy az adatok valótlanok, úgy a Szolgáltató a SIM kártyát letiltja, a Domino Quick Előfizetői Szerződés érvénytelen. A +36-30/633-6366 hívószámra érkezett hívások tartalma rögzítésre kerül, azt a Szolgáltató legtovább az Eht-ban meghatározott időtartamig tárolja.
-
vipnolf
aktív tag
Lg G3 két év alap hűséggel 160k.
Előrendelhető az oldalon... -
djculture
félisten
válasz
szokeherceg
üzenetére
Azt még a jó franc se tudja hogy mit takar egyelőre a julius1-töl érvényes van:
Abban megszünik a Mozaik XS, S, M, L, XL és XXL értékesítése, megszünik a dominós fizikai feltöltőkártyák értékesítése Arany és platina kedvezményjogosultsági szint esetén igénybe vehető Kapcsolat Net adatdíjcsomagok kivezetésre kerülnek
531/2012/EU rendelet 2014. július 1-jétől hatályos, a belföldi és roaming szolgáltatás elkülönített értékesítésre vonatkozó előírásainak meghfeleően afenti dátumtól az EU/EGK területén lehetőség van a roaming szolgáltatást belföldi szolgáltatójától eltérő szolgáltatótól (alternatív roaming szolgáltató) igénybe venni, abban az esetben ha belföldi szolgáltatója és alternatív roaming szolgáltató között erre vonatozóan hatályos szerződés van. Továbbá a Magyar Telekom Nyrt. a helyi barangolásos adatátviteli szolgáltatásokhoz való hozzáférést a fenti dátumtól lehetővé teszi Előfizetői számára.
Belföldi Kék szám, Belföldi Zöld szám, valamint a T-Mobile Kék szám szolgáltatások lakossági előfizetők részére történő értékesíthetősége 2014. augusztus 1-jével megszűnik.
-
szokeherceg
tag
Mit takarnak az augusztus 1-től változó általános szerződési feltételek? Ma kaptam smst a szolgáltatótól. Remélem most végre csökkennek a díjjak

-
-
djculture
félisten
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Nemtud mert először a kóddal kell igazolnia a személyazonosságát utána lesz az előfizetés elfogadva. Addig ilyen átmeneti állapotban van, ha nem kerül vissza az igazolókód akkor törlik.
Mondjuk engem is idegesítene de különösebb teendő nincs vele legalkább is ha nem szertnél járkálni ezen ügybe... Mert ha bejelented szerintem hivatalból megteszik a rendőrségre a bejelentést. Más adataival visszaélés büncselekmény. Ha utána kiderül hogy valami rokon vagy haver baromkodott akkor megvan a baj neki garantáltan. Nemhiszem hogy egy hozzád nem közel álló személy tudná az adataidat. -
-
A@ron
tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Nem igazán, de jobb, ha mielőbb letiltod, mert például, ha bűncselekményt követnek el vele, az annyira nem jó móka.

MOD: #djculture-nak annyiban igaza van, előfordulhat, hogy családban valaki a te nevedre vett. De ha nem, akkor azonnal tiltsd le szerintem attól függetlenül, hogy egyébként pár nap múlva így is, úgy is használhatatlan lesz.
-
djculture
félisten
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Domino quickhez semmit se kell megadni vásárláskor hanem később egy telefonszámot felhivva kell a lakcimet személyes adatokat megadni. Küldenek egy kódot azt ha nem postázod vissza a megadott határidőig akkor a kártya átmegy dev0-ba, letiltják. Kérdezz körül a rokonságba első körben nem e vett valaki ilyet. Ha nem akkor viszont teendő nincs mert magátol lefog tiltódni .
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Kaptam ma egy tértivevényes levelet a Telekomtól, miszerint a nevemre vásároltak egy Domino Quick előfizetést. Telefonszám, aktiváló kód benne van, SIM kártya nincs.
A telefonszámot hívtam, természetesen nem vette fel az illető. Amint oda kerülök letiltom, annyi a kérdésem csupán, hogy milyen kárt tud ezzel nekem okozni?
Úgy olvastam 600 és 1800 Ft-os lebeszélhetőséggel lehet ezt megvenni benzinkutakon és egyéb helyeken. Jól gondolom ezt ott ki kellett fizetnie? Ezen felül tud bármilyen költséget rámhárítani?
Azt végképp nem tudom hogy fordulhatott ez elő, mert nem közkincs egyik személyes adatom se, csak a kiadó nemtörődömségére tudok gondolni.
Kérlek segítsetek! Köszönöm!
-
polonic
félisten
Kivancsisagbol mertem sebesseget 3g halon.
Eleg jo lett szerintem: katt -
rwin5
őstag
Ezt írja most az online felület:
Önnek nincs befizetésre váró havi számlája/törlesztő részlete!
Amennyiben számlatartozás miatt szünetel a szolgáltatása, az esetleges kötbér tartozás rendezése érdekében, kérjük, keressen fel egy T-Pontot!akkor gondolom felfüggesztették..
-
rwin5
őstag
válasz
313313
üzenetére
T-mobilenál vettem azt is, 2 éves hűséggel. Már lejárt a hűség az adott díjcsomaghoz de kaptam sms-t, hogyha nem újítom meg akkor átsorolnak egy másik díjcsomagba de nem érdekelt, mert csak 1-2 ezerrel volt drágább az. Majd holnap bemegyek aztán leírom, hogy mi is volt.. de az volna a legjobb ha megszűnt volna az előfizetésem mert a tököm tele lett velük az elmúlt hetekben..
-
-
rwin5
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Azt belekalkuláltam én is, hogy a bankon több napon fut át, de régen rossz nem lehet, mivel ha ezt a T-mobile is kalkulálta akkor lett volna 6 helyett 3. a határidő, és mivel 6. még az általuk megadott határidő volt így nem hiszem, hogy hibáztam volna..

szerk: /Szabály szerint../ na ezt viszont én nem tudtam, de befizetési határidőként 6. volt megadva
Engem aztán nem hívott senki.. egyik napról a másikra néztem a telefonom és írta, hogy nem regisztrált a sim kártyám
-
djculture
félisten
Ha te 6-án fizetted be a csekket az már régen rossz. Még bankon keresztül is 1-2 nap mire elkönyvelik ha csekken akkor meg vagy 4-5 nap és már határidőn túl lesz amiért kiméletlenül megy manapság a büntetés.
Szabály szerint a csekken se a fiuzetési határídő van hanem az elkönyvelési határnap amikor a szolgáltató számlájára megkell érkezni az összegnek. Különben ilyenkor hivni is szoktak az adott tartozás kezelő osztályról. -
rwin5
őstag
Üdv mindenkinek!
Általában 15-20e ft körül van a havi számlám, de úgy van beállítva, hogyha túllépi a 30ezret akkor limit miatt nem lehet vele többet telefonálni-fizetni mert bekapcsol az, hogy csak hívás fogadásra lesz alkalmas. Ilyen nem történt persze 1x sem. Az elmúlt hónapban viszont volt egy ilyen, akkor kifizettem időben a 15-6ezres, majd vártam a júniusi számlát a 30ezerről, az online felületen kaptam is értesítést, hogy kiküldték a csekket és 6. hó 6-ig fizessem majd be. 6-án be is fizettem a csekket, meg is van az igazolás róla. Az online felületen is az van, hogy nincs semmilyen tartozásom a T-mobile felé. Viszont azóta letiltotta a T-mobile a SIM kártyámat, tehát se hívni se fogadni nem tudok semmit, pedig minden számla be volt fizetve már a határidő lejárta előtt. Mit kellene tegyek, bemenjek hozzájuk? Azt tudom, hogy van valami visszakapcsolási díj ami 5-10e ft körül van, de most minek fizessek ilyet, ha mindent befizettem időben.. Viszont ha megszűnt ezzel teljesen az előfizetésem akkor annak hol tudok utánajárni? A hűségnyilatkozatom már lejárt fél éve nagyjából.
-
djculture
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Lehetni lehet de szerintem ott sefogsz kapni pontos infót, csak személyesen
-
-
migabi24
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Na akkor leírom a tutit, ezt gariba nem csinálják meg, ha pénzért hivatalos szervízbe végzik a javítást, akkor marad a garanciád, van olyan ember aki olcsón tud üveget cserélni, de akkor garancia ugrik
-
Samus
addikt
Azt meg tudjátok mondani, ha a T-nél egy telefon kifutó lesz, az mit jelent pontosan? Már csak a raktáron lévő készülékek rendelhetőek belőle?
-
Varszegig
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Egyben van a kijelző, és az üveg, külön nem cserélhető. És nem garis.
-
raziel01
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Akarod mondani MÁR NEM garis.
Bármilyen külső behatás után bukod a garit. -
werszomjas
addikt
Üdv.
Ace 3 telefonomra rátenyereltem és megrepedt az eleje, a kijelzőnek nem lett baja csak az üveg reped meg, még garis, sztetek van értelme próbálkozni garis javítással?
Esetleg ha valaki tudja intézni, hogy gariban menjen, fizetnék is érte.
-
Vangelis
félisten
Nem tudjátok, hogy Nokia L800 -ast javítják-e még? Mert a feleségemé xarakokik....

-
djculture
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Lemaradt:
Ha garanciális a javitás és bizonyithatóan sok idő telik már el a vállalt határidőtöl számitva akkor írásban felszólíthatod a kereskedőt a javítás megadott határidőn (pár napon) belüli elvégzésére.Ha ez nem történik meg akkor úgy kell tekinteni hogy nem javitható a cucc és cserét kell kérni.
-
djculture
félisten
válasz
balint82
üzenetére
Csak azt irja elő a jogszabály hogy törekedni kell a forgalmazónak vagy a szerviznek a hiba mielőbbi elhárítására 15 napon belül . Akkor teljesíti a jogszabályi követelményt, ha minden olyan szükséges lépést megtett, ami a hiba határidőn belüli elhárításához szükséges volt. Tehát pl. időben továbbította az árut a szakszervizbe, időben rendelt pótalkatrészt stb. A fogyasztó természetesen vitathatja a törekvés megfelelőségét, ilyenkor a békéltető testületnek vagy a bíróságnak kell kimondania a végső szót.
A te esetedben pl ha elszállitották a szervizbe ott meg alkatrészre vár akkor ez a "törekvés" megvolt.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hát igen akkoriban még nem volt az hogy lekorlátoznak és nem fizetsz többet..
Vangelis: Ja jöhet akció az ami ingyen van én pl drágább telót csak is függetlent vennék. Abba beleteszek egy osztrák kártyát 1000 percet telefonálhatok egy fillér nélkül itthonról is. Nem vagyok a magam ellensége.
Otthoni szolgáltatás az oké de nekem előfizetéses hazai mobile telefon az életbe nem kell, max ilyen bóvli valamik amit ha kivágok a kukába se lesz probléma. -
Vangelis
félisten
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Ahh már nem....
Már csak a kiváltságosoknak vannak

-
Vangelis
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Ha már vezetékes szinten elérte az arany szintet akkor no problem... megkap minent.
engem sem komálnak mégis adtak ajándákba egy év eco Xs hűség mellé egy nokia L820-ast

Ami novemberben le is jár.Meg én is kaptam már sok ezer forintokat meg stb.
Én elégedett vagyok velük teljes mértékben. (majdnem
) az új akciókat hiányolom. -
zoli62
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én is sokszor reklamáltam jogosan, és az idők folyamán többször is kaptam tőlük ilyen-olyan " korrekciókat.
-
válasz
djculture
üzenetére
Igen, megjön a számla és mindig határídőre befizetem azt

/bár sokat "kötekszem" a T-nél/vel és ez miatt nem igen csíphatik a búrám
/
Cserébe kaptam már sok-sok HUF "korrekció" elszámolást és kedvezményt az évek alatt , így megérte, mert indokolt panasz / hibabejelentések voltak. /Mostani T-be az teccik, hogy Mobillal "netezhetek" ha a díjcsomagban foglalt adatforgalmi keretet elértem, nem mint régen mikor nem volt külön net csomag belőve (tehát alapon volt) és a számla meg csak ment fel a sok "töltögetés" miatt, mert ugye érdekes mód került számlázva / kiszámítva az egész így akkor tudtam meg, hogy a számlám már 130k+ nál jár... pff. így mostanra sokat javult ez a része is a dolognak !L
-
djculture
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hát meg is válaszoltad magadnak a kérdést, gondolom évek óta fizeted gond nélkül a t-home-os számlát.
Fizetési hajlandóság számít tapasztalatom szerint is. -
válasz
djculture
üzenetére
Nekem is volt komoly tartozásom 2005-2006 -ba (ha jól emlékszem) és kifizettem, majd le is mondtam az előfizum (T-Mobile) és a T-Online előfizum ment, akkor az érdekes, hogy most mindenféle hitelvizsgálat (alkalmassági) nélkül adtak telót 0HUF -ér ? (xPeria Z -t)
/azt munkanélküliként vagyok jelenleg , csak "alkalmi" munkát végzek.../Vagy mivel "hűséges" Otthoni előfizetőként vagyok nyilván tartva, így gond nélkül kaphattam ?
/Platina szint akkor lett meg mikor előfizus mobilosként csináltam azt a számlát a mobilnettel/
L
-
djculture
félisten
válasz
bwin.party
üzenetére
Venni vehetsz csak éppen, mondom kemény mobil előleggel. Amúgy nem nagyon van elévülés ilyen üzletpolitikai szinten, volt akinek westeles tartozás miatt nem adtak csak így telefont.
-
Samus
addikt
válasz
bwin.party
üzenetére
Hogy jött össze ennyi összesen?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Újratelepítettem a Lumia 625-ös készülékem és azóta nincs mobilnetem, gondolom az internetbeállítások nincsenek meg. Nem nagyon találtam meg sehol, hogy mik a pontos beállítások, és az ügyfélszolgálat sem volt hajlandó felvenni a telefont... szóval kérhetek valakitől segítséget ?
Nokia Lumia 625 Windows Phone 8.1
-
csƵ
addikt
Valaki nem tudja esetleg, hogy milyen időközönként adnak ki mobiltelefon árlistát a Telekomnál?
-
glaci
őstag
válasz
bwin.party
üzenetére
Egy próbából nem lehet semmi baj. Leg rosszabb esetben elutasítanak!
De legalább akkor megtudsz mindent, amit szükséges! (Határidők, feltételek stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux Mint
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ettől függetlenül nem adnék ki érte 1 Ft-ot sem.

/azt másnapra már minden OK/

/azt munkanélküliként vagyok jelenleg , csak "alkalmi" munkát végzek.../
dptrsk