- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Nordik #144998 üzenetére
Tavaly ősszel beszéltem kétszer ügyfélszolgálattal Magenta miatt.
A havidíj kedvezményhez és pl a családi mobil opcióhoz kell az előfizetéses mobil!
Ha csak Dominó szám van hozzá kapcsolva az otthoni csomaghoz, akkor ez a szám megkapja a dominóday, dupla feltöltést, év végi ajándék internetet (ha épp van) és ennyi!
Más kedvezmény nem jár, nem beszélnek egymás között ingyen se! -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nordik #144973 üzenetére
Milyen feltételeket kell teljesítenem a Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez?
Ha ezek teljesülnek nálad, akkor a 2 otthoni és 1 Domino esetén is jogosult vagy,
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Nordik #144961 üzenetére
Szerintem nem marad az egy év, csak 180(120) nap lesz.??
Ha pl. feltöltöd 3eFt- al kapsz 365 napot.
Ha másnap megint feltöltöd 3eFt-al, nem 364+365 napod lesz, csak simán 365.
Hívást fogadni egyenleg nélkül is tudsz!Szerk.
A válaszok alapján, lehet rosszul gondolom, és marad az 1 év? -
vence
aktív tag
-
remetelvtars
kezdő
válasz
Nordik #144716 üzenetére
Smi penzert nem tennem cegesse a szamom. Menne dominoba*, ha keveset hivnek vele, de nem vallalnam a herce-hurcakat, h sok ceges flottaban nem lehet siman intezni a telos dolgokat. Cegvaltaskor meg folyton hivogassanak a regi ceg ugyfelei? Nyaralas alatt csorogjenek a ceges hivasok a privat szamomon? SOHA!
Raadasul a dominos net sokszor jobb, mint a 1os.* V a legolcsobb elofizetesbe, ha a magenta miatt annyira kell.
Hoppacska, fejlodunk? 10giga 6ert?
Kar, h nem jott egy kicsit elobb, jol jott volna a potkartyara... -
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Nordik #144716 üzenetére
Én a helyedben maradnék a Telekomnál, át tenném feltöltőkártyásba.
A céges SIM még menne dualSIM-be.
A hordozás ellen sok érv szól...
- pl. máshova mész dolgozni, megszűnik a flotta...stb.
- a One erősen kérdéses térerő és net sebesség terén is. Nekem is One(Vodafone) volt a céges, elég sok helyen szenvedős volt, nagyon jól jött a Domino Maraton tartalék netként.Erősen ajánlott lenne tesztelni egy One-os feltőkártyás SIM-el az általad gyakran használt helyeken!!
-
polonic
félisten
válasz
Nordik #144716 üzenetére
Én a saját számomat behordoztam céges előfizetésbe. Ha kellett előtte, akkor a számhordozást én intéztem. Aztán cégesként meg intézik a hordozást, ha közben szolgáltatót váltanak.
Munkahely váltásnál a cégesből kilépés, új helyen belépés. Így a számom nagyon régóta változatlan.
Semmi macera nincs benne. Nem fizetek másik előfizetést, ha adnak mobilcsomagostól. -
ferob
őstag
válasz
Nordik #144564 üzenetére
Az előfizetés havidíjának első levonása a kód aktiválása után 180 nappal történik, ezt lehet ellenőrizni is a weboldalon, így az egy sajnos év hibásan jelenik meg az emailben, a számla már jól tartalmazza.
Nyugodtan le lehet mondani akár azonnal, mert utána is aktív marad az adott dátumig a szolgáltatás. -
Kaba
veterán
válasz
Nordik #127550 üzenetére
Lemondott hűség esetén az igénybevett kedvezményeket kell befizetned.Amennyiben csak az általad említett 220 Ft volt,akkor annyit.
Csomagot felfelé bármikor válthatsz,lefelé is válthatsz,kötbér fizetése mellett.Lemondott hűségnél a részleteket is egyösszegben ki kell fizetned. -
Tompika777
senior tag
válasz
Nordik #127548 üzenetére
A vállalt költési szinted alá nem mehetsz, felé bármikor. Ha most fentebb váltasz, később viszont vissza a vállalt hűség szintre azt megteheted mindenféle hátrány nélkül.
Pl: anyámnak 4GB-os netet tartalmazó csomagra van hűsége, azóta fentebb váltott Gigaerős net+ - ra, de bármikor visszatérhet a 4GB-hoz, hiszen azt a költési szintet vállalta be a hűségben. -
blueye
veterán
válasz
Nordik #123576 üzenetére
Lehet hogy ez van mogotte:
[Ellenőrizd, hogy régi vagy már 4G-képes SIM-kártyád van-e!] -
-
bopeti98
őstag
válasz
Nordik #123094 üzenetére
Ha csak önmagában az 50 perc+4GB csomagra vállalsz 2 évet, akkor pontosan 220 Ft készülékkedvezményt kapsz, szóval ha hűség lejárata előtt lemondod, akkor 220 Ft kötbért kérhetnek be (plusz ugye a hátralévő részleteket egy összegben). Meg esetleg az online kedvezményt, ha webshopba rendeled, bár az elvileg független a hűségkedvezménytől.
-
Kaba
veterán
válasz
Nordik #123094 üzenetére
Újabb hűség vállalása nélkül csak tartozékot tudsz részletre vásárolni élő előfizetés mellett(egyszerre csak egyet).A tartozékot tudod személyesen üzletben részletfizetéssel megvenni.
Készüléket csak újabb 2 év hűség mellé tudsz részletre vásárolni(készülék kedvezmény is jár hozzá). -
pdr755
aktív tag
válasz
Nordik #121693 üzenetére
Tuti biztos hogy nem! Én se veszek 5G-s telefont addig amíg nem nem indítja el az összes szolgáltató minden frekvenciasávon az 5G-s szolgáltatást amin szolgáltatni akar (tehát olyan telefont veszek amiben tutira benne van a hardveres és szoftveres támogatás, h mind a 3 szolgáltatón ki tudjam használni az 5G-t teljesen)
Egy dologra viszont figyeljél, hogy a választott készülék támogassa a VoLTE-t (4G hívás) azon a szolgáltatón ahol akarod majd használni. Mert ha kikapcsolják a 3G-t, akkor ennek hiányában csak 2G-n tudsz telefonálni aminek meg rosszabb a minősége -
bociusz
aktív tag
válasz
Nordik #121690 üzenetére
Az 5G még nagyon gyerekcipőben jár, egyrészt nagyon kicsi a lefedett terület, másrészt egyelőre csak Non-Standalone hálózatok futnak idehaza, ami annyit jelent, hogy a 4G hálózatot egészíti csak ki pluszkapacitással. Nyugodtan vegyél 4G-s telefont, a következő 10-15 évben még biztos velünk lesz ez a technológia. 3G-re viszont ne építs, azt a következő 1-2 évben le fogják kapcsolni.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Nordik #118059 üzenetére
Én az általad linkelt kép alapján írtam a 08.31-et,mert ott az szerepel az aktiválás kezdetének.
A jelenlegi "kaotikus" helyzetben ha van 500-ad kipróbálni, hogy mi történik, akkor várd meg.
De nekem az a meglátásom, hogy mivel megújuló szolgáltatásról van szó,le fogják vonni az egyenlegedből hiszen határozottan le van írva, hogy az új csomagban már fizetős. -
m1lan
őstag
válasz
Nordik #117150 üzenetére
Érdekes, nálam meg nem fogy akkor sem, amikor kellene.
Már kétszer is hallgattam 40 perces úton végig online rádiót, de az út végén mindkétszer ugyanannyi netet mutatott az app, mint az induláskor, és azóta sem vonódott le. 2+2 giga netem van, 3,5 GB van még belőle és 27-én indul újra. -
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest