- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Sziasztok, tud esetleg valaki segíteni imei alapján, hogy egy készülék előfizetéses avagy feltöltős? Ha igen, s rámír, megköszönöm!
-
natë
nagyúr
minden ok a mobilnettel? Valamiért nálam nagyon köhög a 4G délután óta...
-
natë
nagyúr
Van egy Telekomos jó régi, platinás előfizetésem. Szolgáltatót szeretnék váltani, de van még hűségem, mivel díjcsomagot váltottam 2013 végén. Milyen kötbért kellene fizetnem? A csomag NEXT S.
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
Ha emailben érdeklődöm az ügyfélszolgálatnál egy telefon után imei alapján, elárulják nekem, hogy előfizetéses, törlesztett avagy dominós-e a készülék?
-
natë
nagyúr
Vásároltam használtan egy Nokia 1020-at, amit az előző tulajdonos Budapesten vásárolt egy Telekom üzletből. Bocs, ha hülye kérdés, de egy helyi T-s üzletbe is bevihetem, ha gond van vele?
-
natë
nagyúr
December óta fizetik, hátha képesek még tovább is. Én is eladtam anno az előfizus Xperia Z-met egy ph-snak, fizetem azóta is (már egy éve) a részleteket. Nem tudnám megtenni, hogy akár késsek is vele. Igaz, ez én vagyok.
(#43016) StLui : tudom, kicsit eltávolodtunk. Ez egyébként adásvételi okmányba foglalt "garancia".
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Sziasztok, üzleteltem egy T-s mobilt, adásvételivel, ami magában foglalja a letiltás esetén történő dolgokat is, de nem ezzel kapcsolatos a kérdésem. Tehát, a telefonhoz kaptam egy garancialevelet is, azt én adott esetben érvényesíthetem a Telekomnál (számlám nincs róla, de talán már nem is adnak külön), vagy kell hozzá az eredeti tulaj? Nem fognak szőrözni, hogy nem az én nevemen van?
-
natë
nagyúr
Jövő év augusztusig kell még fizetnem a 2 évre vásárolt Xperia Z-met. Van rá lehetőség, hogy a hátralévő összeget egyben kifizessem, vagy rosszul járok?
-
natë
nagyúr
Sziasztok,
ECO díjcsomagom van, hűséggel, amihez nincsen mobilnetem. Ahogy néztem, jobban megérné mondjuk a Like-ra váltani, mint az ECO-hoz mobilnet csomagot venni. Megtudom ezt tenni? Jól tudom, hogy a kötbér csak akkor jön a képbe, ha alacsonyabb havidíjjú csomagra váltanék?
Köszi!
-
natë
nagyúr
Sziasztok, a hűségidőm augusztusban lejár, hosszabbíthatom már most új készülék vásárlásával vagy meg kell várnom az augusztusi dátumot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest