- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
Hali!
Tudja valaki, mennyi lenne lemondani egy mobil-s + korlátlan net csomagot hűség lejárta (jövő februárban esedékes) előtt?
Én úgy tippelem, minimum annyi, mintha addig fizetném a havi 9800 Ft-ot... -
Joachim21
őstag
Sziasztok! Van hír róla, hogy az Apple Watch Ultra mikor érkezik a Telekomba?
-
Ez a Gigaerősbe épített HBOMax hogyan működik, ha már van élő előfizetés náluk? Szimplán lecserélhető rá?
-
Nordik
őstag
Mi ez a “Sosem hagyunk net nélkül” opció? Előfizetéses vagyok és az alkalmazásba találtam. Havi 500MB ingyenesen aktiválható?
-
MadMancs
veterán
válasz
Oliverda #130583 üzenetére
Oké, de nem MAC alapján tudja hogy router hanem IMEI.
MolTol , technikai számot hívva csak multisim csörög (tapasztalat). Ettől függetlenül fórumtárs problémáját nem oldja meg, neki az kellene hogy multi ne csörögjön fő simet hívva.
Egyébként egyetértek, ezt arra találták ki hogy ugyanazon előfizető tabletjében, órájában is használhassa ugyanazt a szolgáltatást, vagyis nem zavarja ha őt hívják, nem arra hogy spórolás gyanánt egy harmadik fél használja (ez nekik sem érdekük, valószínűleg ezért nincs is erre megoldás). -
tylerddd
veterán
válasz
#73820095 #130572 üzenetére
Számomra a korlátlan net a lényege, pl. laptopban. Max. egy erre alkalmas okosórában látnám a hívás lehetőséget. Nem is használtam másik hívásra alkalmas eszközben őket, azért csodálkoztam rá. A számokat egyébként én megkaptam és ha jól rémlik a webes felületen is látszanak, ahol pl ki/be kapcsolhatók a kártyák.
-
Cs1csó
titán
válasz
kovacsmi_74 #130578 üzenetére
Köszönöm, telefonon írtam aztán mellé kattintottam, új hozzászólást terveztem írni, de jó személynek írtam úgy látom!
-
Cs1csó
titán
válasz
kovacsmi_74 #130576 üzenetére
Sziasztok a Maraton 5GB 4 ezer forintba kerül most, októbertől ennek az ára is emelkedni fog szerintetek? Ha igen mennyivel van tippetek?
-
MadMancs
veterán
válasz
#73820095 #130572 üzenetére
Multisimről küld egy sms-t és máris megvan a technikai száma.
De ez nála nem megoldás, mivel pont hogy a multisim van édesanyjánál. Nála a fő sim.
Multisimnek meg pont az a lényege hogy duplikálja a simet, mind net mind hívás terén (sms nem). Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Ha valaki "netre állít" egy simet azzal nem a simet kapcsolja az csak net üzemmódba, hanem csak telefonnak mondja meg hogy azzal a simmel építse fel mobiladat kapcsolatot.
-
törölt tag
válasz
tylerddd #130571 üzenetére
Dehát az egész multisimnek pont ez a lényege
Azzal tudnál játszani, ha tudod a mellékkártya számát, és azt hívni, nem a főszámot.
De a mellékszámot tudtommal nem mondják meg neked, amikor kapod, és belföldön nem, csak akkor jelenik meg, ha roamingban indítasz hívást róla. -
Szonyka
csendes tag
Sziasztok!
Tmobile mobil internet beállításával van problémám. Újra kellett telepítenem egy laptopot, amihez van egy T-s mobil internet, ZTE MF626 mobil stick-kel. Ehhez keresek drivert, mert amikor csatlakoztatom a laptophoz, nem ad fel semmit. Külső meghajtóként nem jelenik meg. Az eszközkezelőben megjelenik, mnt ZTE usb eszköz.
Köszönöm a segítséget előre is. -
tylerddd
veterán
válasz
Tompika777 #130564 üzenetére
Az OK, de én azt gondoltam, ha az adott telefonnál a multisim csak netre van kapcsolva, akkor nem. Ezen kívül pedig ha fater engem hívott, akkor az miért nem csörgött anyum telóján?!
-
Nordik
őstag
Mennyi idő alatt zajlik le egy díjcsomag váltás?
Kb 1 órája csináltam meg. A mobilnet rész már új de a díjcsomag még nem. Vagy ettol függetlenül már él?
-
tylerddd
veterán
Üdv! GigaerősNet+ keretében van az alap SIM-em túl két multisim kártyám. Az egyiket odaadtam ideiglenesen édesanyámnak. Egy Samsung A7-ben használja. Beállítottam, hogy a hívásokat és az SMS-t az ő kártyája kezelje, a második SIM-ről pedig a net menjen. Kb. már egy hete használja, de ma tapasztaltuk először, hogy engem hívtak és mindkét készülék kicsengett. DE! Fater telefonjáról ezután egy hívás magamnak és anyumnak, ekkor csak az adott készülék csengett ki. Ilyenkor mi van?
Egyelőre annyit csináltam, hogy egy tök gagyi gyári hangot belőttünk a 2. SIM-re és megbeszéltük, ha az szól nála, akkor nem veszi fel.
-
Kicsirics77
veterán
.
-
Kevin8997
tag
Pár éve még vodás red előfizut használtam kényszerből két hónapig hotspotként és 100-100gb lejött tóla havonta még torrent is bár iszonyat lassú volt.
-
HoaryFox
őstag
válasz
MadMancs #130557 üzenetére
Én saját akaratomon kívül kipróbáltam, mi történik, ha torrent megy a mobilneten, egyszerűen 0-ra korlátoznak, konkrétan semmilyen adatforgalom nem jön. Szentségeltem is, hogy pont most vettem 60e ft-ért új routert a MultiSIM-hez és nem akar menni. Aztán rájöttem, hogy a háttérben fut a kliens, bezártam, instant működni kezdett.
-
MadMancs
veterán
válasz
Tompika777 #130553 üzenetére
Nem a routert tiltja, hanem az aktív használatot korlátozza routerrel. Aki routerbe szánja az nem facebookozni meg messengerezni fog. Szóval lehetnek lehet, csak nem érdemes.
-
slice14
veterán
válasz
Tompika777 #130553 üzenetére
Szerintem aki mobilneten torrentezik, az meg is érdemli hogy korlátozza a szolgáltató.
-
MadMancs
veterán
válasz
Bl.Gyo. #130548 üzenetére
Pontosan.
És nem csak korlátozhatja, hanem fogja is.
Egyik szolgáltató se tűri meg hangalapú előfizetés esetén a routert.
ÁSZF Ben mind a 4nél benne van hogy csak saját billentyűzettel, hangszoróval kijelzővel stb rendelkező eszközben használható (magyarul telefon, tablet, laptop). -
Bl.Gyo.
őstag
Dominoba van megújuló korlátlan net havi 9900ft-ért. Namost tudom nem szeretik, de esetleg gond nélkül használhatom ezt routerben? Hamár korlátlan akkor így van értelme...
-
válasz
IntelKiller7 #130540 üzenetére
Amilyen a román háló volt pár éve mikor láttam, nyugodtan adhattak volna 50 petabájtot is 10 lejért, ugyanúgy lett volna esély leforgalmazni mint az 50 gigát.
-
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #130528 üzenetére
Ha az ő nevére íratod, miért nem jó neked a meghatalmazás, h intézkedhess?
-
válasz
T0mBd1gg3R #130536 üzenetére
Ráadásul rárakták a hűséget az otthoni netre és tv-re is, nem csak az egyikre.
-
-
sztivo
őstag
Azért ahogy elnézem, jól megdrágult a T is, internetet nézve. Eddig 7990 volt a korlátlan mobilnet Mobil csomag mellé, 6990 a 25 GB, most 7090 50 GB, a korlátlan pedig 10990 lett... És most már a nem korlátlan csomagok számítanak adatforgalmat fb, isnta, waze stb appokkal.
-
válasz
Ace Ventura #130529 üzenetére
Köszi.
Készüléket most nem akarok venni csak ki kell képnem a flottából és át akarok lépni publikus csomagba. -
MadMancs
veterán
válasz
Fox Mulder #130530 üzenetére
Az attól függ.
Legtöbb gyártó 2 évet ad alapból. Szóval gyártó függő.
Az alap garancia céges vásárlásra 1 év, ettől a gyártó eltérhet pozitív irányba.
Ársávos garancia idő csak lakossági ügyfelekre vonatkozik. -
Amennyiben új mobil vásárlása esetén a számlát cég névre kérem, hogy alakul a garancia? pld egy 400.000 telefonnál 3 év vagy csak 1 év?
-
Ace Ventura
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #130528 üzenetére
Amin nincs hűség az átírható, de minden átírásnak díja van. 4500Ft / mobilszám pl.
Mindegy, hogy milyen csomagban vagy, az előleg attól függ, hogy a készülék ára mekkora.
Illetve ha 6 hónapja rendesen fizető ügyfél vagy (nem feltöltős) és a készülék ára se vészes, akkor jó eséllyel nulla kezdővel kihozható. A csomagod havidíja a készülékre adott kedvezményt határozza meg. A lakossági jóval több szokott lenni készülékkedvezmény, mint a flottás kedvezmény, viszont a havidíjaknál meg pont fordítva jó.
Ha minden most kerül a nevedre, akkor előlegköteles leszel min fél évig.
GDPR miatt nem gondolom, hogy törlik, szerintem belelátnak.
1414 segít, vagy chat felület, az talán hatékonyabb. -
válasz
Ace Ventura #130524 üzenetére
Köszi! Az lett volna jó ha minden megy az én nevemre, már 76 éves, nehézkes intézni.
De akkor augusztusig kivárunk, akkor lejár, csak addig nincs magenta 30% kedvezmény.
Illetve nem lehetne átiratni minden mást, csak azt a szolgáltatást nem amire hűség van és amire ki lett hozva a készülék? (1 mobil, egy otthoni net + egy otthoni tv)
Még egy kérdés, ha kilépek a flottából és kérek publikus csomagot a nevemre kérhetnek valami előleget vagy valamit?
Sok éve, 2008-2010 körül volt egy számlatartozásom a telekomnál, de azóta is fizettem rendesen mindig a számlát csak a flottásat ami nem a nevemen van ugye, meg az otthoni netet ami szintén nem a nevemen van.
Elvileg tizen évig, főleg az azóta behozott GDPR alapján nem tarthatnak meg rólam információkat, vagy igen? -
dptrsk
Topikgazda
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
kovacsmi_74 #130519 üzenetére
Díjmentes 500mb kikre vonatkozik? Dominó is?
-
Ace Ventura
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #130523 üzenetére
Ha anyósod nevére íratsz mindent az jó, de ha az ő nevéről kerülne le, akkor előtte ki kell fizetni a készüléket, illetve az igénybevett készülékkedvezményt, és utána mehet az átírás.
Újra elérhető aa T oldala, kukkantsd meg, hogy változott e az általad kinézett csomag. -
Remélem amiket kinéztem csomagok, amikre váltanék a folttából kilépve, nem változnak, nem drágulnak, vagy max csak jobb lesz, mert ha elvileg ma megkapom a meghatalmazást, akkor a hétvégén kilépnék rájuk a flottából.
Kérdés: Átíratnék mindent egy névre, tehát a flottából privát nevemre kilépő 2 simet és az anyósom nevén lévő itthoni szolgáltatásokat, hogy egy néven legyen minden, pl a magenta meg a könnyebb intézhetőség miatt. Gondot okoz-e ez, ha van még hűség, részletfizetés a nevén? -
MolTol
tag
Három új Gigaerős net mobil csomag, az egyik multisimet, a másik hbo maxot, a harmadik eu-n kívüli roaming adatot tartalmaz. Az új mobil L csomagban az sms nem lesz korlátlan (1000db) meg néhány száz forintos változások ide-oda… mobil fronton kb. ennyi.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #130519 üzenetére
Sok csomagot lezárnak.
De rzmi lesz?
Bevezetésre kerülnek a Sosem hagyunk net nélkül
díjmentes 500 MB -
kovacsmi_74
senior tag
Úgy látom, ma lesz pár változás vezetékes és mobil havidíjas téren.
-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #130493 üzenetére
Nálam volt ilyen korábban, azt mondták valamiért az automata nem emelte fel az összeget valamiért, de be is állították egyből.
-
válasz
pohár #130515 üzenetére
mondjuk fasz voltam, mert 2 hete láttam már a promót, csak lusta voltam, hogy maaajd ráérek velem meg lehet nem fog kelleni...
Hasonlóképpen felejtettem el én is, mert wifi-mentes környezetbe rándultam le egy hónapja, gondoltam pont jó lesz, de szerencsére a Digi SIM működött klasszul, utána meg elfelejtettem ezt a Domino promót. Most már mindegy, de tény, hogy ez így nem túl korrekt a határnapokat tekintve.
Ja amúgy a chat-en lévő hugi még kérdezte a beszélgetésünk végén, hogy nem tudok-e bemenni egy üzletbe ma, mondtam neki, hogy simán bemehetnék, csak egyértelmáen le van írva, hogy online megrendelt Domino SIM-mel működik a promó, erre csak azt mondta, sajnálja! Nyilván barátságosan beszélgettem vele, nem is szeretem azokta kivetíteni a morgolódásomat, aki segíteni próbál, ez nem is az ő hibája...de kiderült, hogy annyira nem ismerik ezt a promót az ÜSZ-esek sem. Gondolom diákmunkás volt és tényleg segítőkész.
-
greggae
tag
válasz
Dr_Senkihazi #130511 üzenetére
Igen, nálam ugyanilyen bénán működik, csak a hibaazonosító más. Persze kilépve sem tudom továbbra sem megrendelni a Domino SIM-et, mert sikeres fizetés után lesz technikai hiba, inkognitóval is, másik böngészőből is, másik gépen is. A hibajelentőre az írták, hogy chateljek, meg fizessek előleget (a 990 Ft-ból?) időpontfoglalós „üzletbefáradással”. Elég fárasztóak üzlet nélkül is.
-
pohár
félisten
válasz
ubyegon2 #130512 üzenetére
uh, ettől féltem én is... még jó, hogy nem pörögtem rá nagyon tegnap
mondjuk fasz voltam, mert 2 hete láttam már a promót, csak lusta voltam, hogy maaajd ráérek velem meg lehet nem fog kelleni...
na mindegy, amennyi mobilnetet én használok, az a 4GB-os Maraton csomag kibírja 2 hónapra megint
-
Kaba
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #130511 üzenetére
Próbáld inkognító módban,(belépve és belépés nélkül). Töröld a sütiket, próbáld másik böngészővel.
-
válasz
pohár #130496 üzenetére
Na ja, azért ennek az egésznek van egy bája, mert ugye fizikailag megvalósíthatatlan a promó az utolsó napjaiban, akkor lenne korrekt ez a 08-ai dátum, ha valóban a Domino SIM megrendelése napján fel lehetne tölteni a kártyát és nem csak annak fizikai átvételekor, ja és csak az online megrendelt kártyákra él a promó!
Chaten megkérdeztem azért...
Sziasztok! Érdekelne, hogy ez a 08-án lejáró promóció hogyan valósítható meg, ha ma rendelek Domino kártyát? Fel tudom tölteni még ma?
válasz:
Sajnos nem, erre nincs mód. A csomagnak meg kell érkeznie.
én:
Értem, de ezek szerint maga a promóció nem is 08-ig tart, mert fizikailag lehetetlen dolgot ígér.... 😟 Szomorú vagyok...
válasz:
Érdemes megrendelni, és maximum rögzítünk egy panaszt, kollégáink pedig elbírálják.
Sajnálom, hogy kifutottál az időből. 😟én:
Hát éppen ez az, hogy nem futottam ki, mert ma még él a promóció.....de azért köszönöm az idődet! 😊
No szóval, mindent összevetve ez a promóció így ebben a formában erősen aggályos!
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
a kérdésem inkább a telekom weboldalával kapcsolatos.
más is járt ugy,hogy belépve bármilyen termékre nyomva,ezt az üzenetet kapja:
"
Sajnos nem sikerült a betöltés.
Kérjük, frissítsd az oldalt, ha utána sem működik, próbáld újra később!
Hiba azonosító: 23016c7e-297c-468b-b6b1-d6e41393f775"nem tudok semmit venni,még csak megnézni sem egy termék adatlapját.egyéb dolgok müködnek.
kilépve müködik,édesanyám fiokjával belépve szintén müködik,már 2x vettek fel rá hibajegyet,2 pc-n probáltam,3 különbözö böngészövel+mobilrol...
hátha van valakinek tapasztalata ezzel a hibával.
köszi -
adam1400
tag
na most kapcsolták ki
-
tomi5244
őstag
Sziasztok! Szolgáltatói fiókomban lévő e-sim adatokkal és QR kóddal tudok költözni más telefonra, vagy mindíg új kódot kell kérnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged