Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
13R ma kapott frissítést, OxyUpdateren.
Kicsit negcsúszva, 1,81GB
-
mpierre
veterán
Na jó, most már ránézek én is frissítésekre.
-
ChrYsler
senior tag
És itt az 501-es OTA-n is.
-
user26
senior tag
Üdv!
Lehet, hogy nem mindenkit érint, de mindenképp érdemes tudni: az ARB (Anti-Rollback Protection) kapcsán újabb változások történtek.Egyes, jelenleg használt gyári és egyedi ROM-ok elavult firmware-t tartalmaznak. Ilyen esetben, ha a rendszer régebbi verziójára állsz vissza (downgrade), a készülék véglegesen meghibásodhat (hard brick).
Ez a hiba szoftveresen nem javítható, vagyis nem egy „két kattintással megoldható” probléma.Érintett verziók és készülékek
OnePlus 13 / 13T
Kerüld a 16.0.3.501 és 15.0.0.862 verziókat.OnePlus 12 (ÚJ – megerősítve)
Kerüld a 16.0.3.500 és 15.0.0.862 verziókat.OnePlus 15
Kerüld a 16.0.3.503 verziót.
A 16.0.3.501 biztonságos, a .503 már „fused” (ARB szempontból veszélyes downgrade esetén).Eddig olyan volt, hogy ha frissítettél, vagy automatikusan történt, és nem tetszett visszamentél a régire "bármilyen - egyéb megoldásokkal" és minden ment tovább, most nem, hard brick.
-
kano
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha a skvalex-re gondolsz, akkor igen (13R). De halk a másik fél.
-
Winner_hun
félisten
16-os droiddal megy rendesen a hívásrögzítés a Call Recorderrel?
-
ChrYsler
senior tag
És meg is jött.

-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Van itt 13R hölgy tulajdonos? -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Oneplus teljes 2 év gart ad a telefonra, akkor is ha mondjuk nem tőle veszik, de EU verzió a telefon és EU-nan is vásárolt?
Tehát ha pl az Alzánál veszem a telefont akkor is tudom 2 évig gariztatni Oneplusnál vagy csak 1 évig?Köszönöm!
-
McLaca
őstag
Valamelyik yt csatornán beszéltek erről, hogy van a telefonban bypass, és nem is friss infó, de utánaolvasva, nem pont úgy működik, ahogy az ember várná (mint pl. egy notebooknál, ahol ki tudom kapcsolni a töltést bizonyos %-ra merülésig, mondjuk 50% felett nem tölt, hiába dugom rá a drótot). Azt írják, lassan tölti az akkut bypass módban is, csak maga a telefon nem az akkuról, hanem a töltőről működik, ill. csak akkor áll le a töltéssel, ha a töltési limitet bekapcsoljuk (min. 80%). Ill. a lehetőség is kb. kizárólag játék alatt vehető igénybe.
Az igazi az lenne, ha konkrétan úgy működne, mint egy notebook, és töltőre dugásnál megkérdezné, hogy akarom-e az akkut tölteni, vagy csak lógjon a dróton. -
bollokcs80
Korrektor
A bypass töltés csak egy szoftveres update-en múlik? Akkor a sima meg a Qi töltést is engedhetnék nagyobb sebességgel....
-
ChrYsler
senior tag
Nemsokára mi is megkapjuk.

-
gazee
tag
Sziasztok!
Tcom-os vagyok
VoLTE felirat nincs...akkor hívás sem az? -
Zsombe
senior tag
4G elég a VoLTE-hez nem?
De lehet rosszul tudom.Az első screenshoton lévő menüben állítottam be, az utóbbi screenshoton lévő menüt hogy lehet elővarázsolni?
Ország középső része, Bp és agglomeráció.Akkor majd egyszer csinálok egy tesztet repülő üzemmódban, hogy csak WiFi legyen bekapcsolva és úgy tudok-e hívást indítani.
-
tomp
félisten
4G only-n VoLTE?
Itt állíítottad be vagy itt ?
Az igazi 4G only-t az utóbbi menüben lehet csak beállítani de akkor nem lesz VoLTE mert nem lesz IMS regisztráció.
Amúgy véletlenül nem az ország keleti részén tapasztalod?OP13-on és 12, 11, 10-en nincs Yettel VoWiFi. Hiába hozod elő a kapcsolót valójában nem fog menni. Tedd repülő módba, kapcsold be a wifit és próbálj telefonálni. Nem fog menni.
A "HD" jelzés csak azt jelenti, hogy legalább AMR-WB a kodek. Maximum EVS ami jelenleg a hanghívás csúcsa. -
Zsombe
senior tag
Valóban nem oldotta meg a problémát.

Ami viszont érdekes, hogy meglett a (rész)megoldás: Ha csak 4G only módba állítom a telefont, akkor nem dobálja el a VoLTE hívásokat cellaváltások alkalmával. Tehát valami 4G/5G handover hiba lesz szerintem, de lehet tévedek.
Ez vajon Yettel hiba, vagy kellene egy hálózati beállítás visszaállítása a telefonomon?Illetve a VoWiFi tényleg nem megy OP13 + Yettel kombóval? Mert nekem be van állítva és hívás közben a számláló mellett meg is jelenik a HD jel.
-
sinick
senior tag
Szia! Köszi! Nem kísérleteztem... még aznap az egyik MM-ba felrakattam rá egy rágyártott "üveghatású" fóliát. Remélem beválik!
Annyi szépséghibája van, hogy a gép az egyik oldalon picit sorjásan vágott. Hibás volt a gép. Még ott megreklamáltam, jegyzőkönyveztük és értesítenek, ha javítják a gépet és díjmentesen kicserélik. (Az lett volna a B-terv, hogy leveszik és tesznek fel sima műanyagot, de ezt nem akartam.) -
McLaca
őstag
Ami nem lóg rá a szélére, az biztosan fel fog válni. Én próbálkoztam már üveggel, ami íves volt, de nem volt a teljes felülete ragasztós (csak az ujjlemonyat olvasónál, amivel szánalmasan nézett ki), és nem is működött normálisan az ujjlenyomat, szóval ment a kukába. A Nillkinnek volt olyan fóliája, ami üvegszerű, de mégis fólia (kb. mint a gyári), de már nem kapni. Gyártónál semmi. Elég mostohán kezeli a gyártó a saját telefonja kijelzővédelmét.
Az UV ragasztósok elvileg jók, de macerás felrakni és veszélyezteti a portokat, hangszórót.
Emiatt jelenleg nálam most semmi nincs az üvegen hónapok óta, de Alin láttam SmartDevil márkájút, az ígéretesnek tűnhet (nem az 1500 Ft-os kategória), lehet, kipróbálom. Van belőle kétféle, az egyik UV-s de nem folyékony a ragasztó, hanem fóliára van applikálva az is. -
tomp
félisten
Ez csak a felhasználói internethez vannak.
A VoLTE egy teljesen különálló apn-el megy ami amúgy rejtett.
Megszakadáskor véletlenül nem 2G-re megy le a telefon? VoLTE-ről nem lehet GSM hívásra menni.
Le kell tiltani a 2G hálózatot.
Amúgy a VoLTE magas prioritással megy a hálózaton. Azaz mikor már olyan gyenge a jelszint, hogy az internet megáll, a VoLTE hívás még menni fog.
Sőt egy hatalmas tömegrendezvény(pl augusztus 20) esetén ha már teljesen leterhelt a 4G és nincs neted akkor csak el kell indítani egy VoLTE hívást(pl ügyfélszolgálatot felhívod) és máris menni fog az internet.
-
Zsombe
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Az APN típusa mező lenne igazán érdekes számomra.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Aki Yettel kártyával használja a készüléket meg tudná adni, hogy pontosan milyen értékek vannak megadva az internet APN-nél? Fontos lenne minden mező, különösen az APN típusa mezőbe mik és hogyan vannak írva.
Nagyon köszönöm!
-
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Oneplus 13 telefon és üvegfólia téma...
Rendeltünk valami 3 darabos temus ívelt üveg szettet, ami alapjában véve nem lenne rossz, ujjlenyomat is működik, csak az ívelt kijelző miatt nagyon pontosan kell tudni felrakni a telefonra, mert az ívnek a helyén kell lennie. Második üveget sikerült is jól felrakni, de úgy érzem, hogy gyenge, tuti el fog válni. (Meg ahogy ebben a topikban olvasom, az íves egy átok, mindig el fog válni.)
Kérdéseim:
1. Ezzel az üveggel van valakinek tapasztalata? Katt IDE
2. Esetleg van olyan üveg, ami kb. 1,5 mm-rel kisebb oldalanként, így nincs íve?
3. Mediamarkt-os gépi fólia? Talán két fajta gépi van, elsősorban ütésvédelem kéne és nem karc (ezért vagyok inkább üvegpárti).Köszi, sinick
-
kano
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
Most nálam van egy 13R. Én is gondolkodom a 13-on, de igazából nem ér annyit szerintem. Jobb a kamera, de igazából nekem semmi előnye nem lenne több. Te miért váltasz? Van valami nyomós ok? Igazából nekem a 12R is tökéletes, csak e-sim kellene bele. De talán a kamera előrelépés a 12R -> 13R viszonylatban és persze az akkuidő is jobb. A fogása viszont jobb a 12R-nek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
ChrYsler
üzenetére
Akkor kb. onnan számolva 7 nap, és kapják a 13R tulajok is, eddig nagyjából így jött ki a frissítés érkezett ritmusa.
Másik kérdés, hogy mennyire kerek amúgy a 13 széle?
Agyalok jövőre a telefonváltáson, és a 13R után egyszerűen nem tetszik a 15/15R
Szóval vagy 13 lesz, vagy egy Realme.
-
paolinho
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszi, megcsináltam a Kézi frissítést. Egyébként ez miért nem frissült magától? A Szoftverfrissítésnél ugyanis az előző verzióra is azt írta, hogy naprakész!
-
Ferenczi Áko
addikt
A Fordítás nevű program várható, hogy kap valamikor magyar nyelvet? Ebben egyedül a Honor 400 Pro-nál láttam olyat,hogy a beszédet azonnal fordítja magyarra és vissza..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Már fel is ment...