Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy kiderítsem a költségkeretem? Mármint eszközvásárlásra szánt keretről van szó. Mostanában eléggé kiköltekeztem, de van még szabad előfizetésem. Kellene a családba egy telefon, szeretném előtte megtervezni milyen legyen, milyen lehet, mielőtt negyven kilómétert utazom Telekom boltba.
Köszönöm szépen a segítséget!
Online nem engedélyezett a külföldi személyi miatt. -
atosan
veterán
Üdv,
Még semmi hír, hogy a Magyar Telekom is bevezetné az RCS csevegést iPhonra? -
atosan
veterán
Üdv,
Online felületen igénylek e-sim qr kódot, az meddig érvényes? -
atosan
veterán
Szép reggelt!
Hogyan tudok e-simre váltani úgy, hogy csak az a telefon használható jelenleg, amiben a fizikai sim van amit e-simre váltanék? Nincs wifi, semmi a közelben. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Nem sűrűn nézem a Telekom alkalmazást. Ma vettem észre, hogy az előfizetéseim teljes árban irja az alkalmazás. Eddig a 30 vsgy 50 százalék kedvezményes ár vokt ott. Sok éve Magentás vagyok, otthoni szolgáltatásokkal, külömböző mobil előfizetésekkel, köztük korlátlanok is. Valami változott vagy ez csak egy bug?
Gyorsan megnéztem az online felületet. Ott is teljes összegeket ír az előfizetésekre, kedvezmények nélkül. -
atosan
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Még nyáron volt egy Szlovák szolgáltatótól feltöltôkártyám, 4KA a nevük. Na az mindhárommal roaming kapcsokatban van. Hol az egyik hol a másik hol a harmadikhoz kapcsolódott.
-
atosan
veterán
Köszönöm szépen a segítséget!
-
atosan
veterán
Üdv!
Új hűségvállalás esetén egy adott elôfizetésre lehet egyszerre két készüléket kihozni? Két kisebb értékű telefonról lenne szó. -
atosan
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Tegnap voltam bent ügyet intézni, srác mondta, hogy szerdától változnak.
-
atosan
veterán
Szép vasárnapot mindenkinek!
Van olyan opció, hogy egy előfizetést a családtag nevére átíratni? Mi a menete, ilyen esetben ha készülék is van a csomaghoz, akkor a kötbért és fennmeredó részletet is ki kell fizetni? -
atosan
veterán
válasz
Dika22
üzenetére
Ha teheted, Telekom saját boltba menj, ne partner úzletbe.
Én magentás vagyok, fel év után is lehet kihozni készüléket. Olyan esetben kötbért számolnak fel amit levonnak a kedvezményből. Időarányosan műkódik, 90 nappal a hüseg lejárra előtt már a teljes kedvezményt megkapod az adott előfizetésnek megfelelôen. -
atosan
veterán
Köszi, kipróbálom...ha egyszer betölti a saját előfizetéseim. Tán tízből kétszer sikerül.
AnonymusX neked is köszi! Majd gyötröm őket.
Igazából útba esik egy bolt, csak azzal az a baj, hogy partner üzlet. Nincs velük jó tapasztalatom. Telekom saját meg harminc kilómeterre van. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Van több előfizwtesem. Online szeretném megnézni, hogy a még nem lejárt hűség miatt mekkora kedvezményt kapnák, de folyamatosan egyben akarja kezelni az összeset a rendszer. Mindegyik más lejárattal van, nem szeretném összevonni. Csak egy adott előfizetés érdekel. Rá tudom valahogy szedni az online felületet, hogy csak azt az egyet mutassa, hogy milyen opciók vannak arra az előfizetesre? Vagy ez ikyen és ennyi? -
atosan
veterán
Sziasztok!
Telekom bolt készlet információt le lehet valahol kérdezni? Csak boltban rendelhetek, nem szeretnék fel alá rohangálni több tíz kilómétert. -
atosan
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
-
atosan
veterán
Üdv,
Lejárt a személyim, megkaptam az újat. Jól sejtem, hogy csak személyesen lehet egyeztetni az adatokat? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Valahol meg lehet azt tudni, hogy mennyi a vásárlási keretem? Chaten azt mondják olyat nem tudnak megnézni. Nagyon régen mint ha a papír számlán rajta lett volna, de az e számlán nem találom. -
atosan
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen!

Neked is Zeki!
-
atosan
veterán
Üdv,
Bocs, hogy off!
Van valakinek tapasztalata a Telekom által kínált felújított készülékekkel? Milyen a minőség? -
atosan
veterán
Üdv,
Magenta1-ben vagyok, szeretnék online egy új havidíjas előfizetést készülékkel rendelni. Belépek az online felületre, kiválasztom a "csak nézelődök" opciót, összeállítom acsomagot, kiválasztom a készüléket és ennyi? Ez a menete? Később hozzáadódik a Magentához? -
atosan
veterán
Köszi mindkettőtöknek
Annyiszor azért nem szeretnék igényelni
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Első e-sim igénylés ingyenes. Viszont ha átköltözök másik e-sim képes telefonra, annak van költsége? Nem találtam infót vagy rosszul kerestem. -
atosan
veterán
válasz
kovilac
üzenetére
Szia,
Nekem online mindig össze akarta vonni az otthoni szolgáltatásokat és a mobil szolgáltatásokat. Lehet nálad is így csinálja és az otthoni hűség kavar be. Próbáld meg chaten vagy telefonos ügyfélszolgálaton, úgy is érvényesek az online kedvezmények. De határozottan emeld ki, hogy nem szeretnéd összevonni, külön kezeljék. Én így csináltam legutóbb. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Váltottam e-simre, minden rendben. Viszont, mikor újraindítottam a telefont nem kérte a pin kódot. Semmi gond, telefon beállításokban (Motorola Edge 40) kikerestem a sim pin beállítást, kéri a régi pint. Bepötyögöm, nem jó. Biztos jó pint adtam meg, saját, tehát nem a sim kártyához gyárilag rendelt pint használom évek óta.
Netán a plasztik kártyán lévő eredeti kódot kéri? Akkor bajban vagyok, már a fene sem tudja az hol van. -
atosan
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Köszönöm szépen
Itt nem is kerestem
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Miután kikérem az eSim kódot, azt hogy tudom egy Galaxy Watch 4 classic órára varázsolni? -
atosan
veterán
válasz
Masato
üzenetére
Üdv!
Néhány éve bevezették, hogy külföldi személyivel csak boltban lehet vásárolni. Tegnap chaten az ügyintéző állította, hogy már ismét lehet nála, online vagy telefonos ügyintézéssel is rendelni. Akkor uccu, végig vitte a folyamatot. A dokumentum tárban megjelent a szerződés összefoglaló az új számmal, de semmi egyéb, se készülék számla, sem garancia jegy.
Az elején említett változásról hol találok infót? Lehet rosszul kerestem és azert nem találtam. -
atosan
veterán
Üdv,
Alkalmazás közölte, hogy hány százalékkal emelkednek az előfizetések. A költési szint is emelkedni fog? Gondolok arra, hogy most az egyik előfizum 10 000 ft, márciustól ez 14 500 ft lesz (ezek csak kerekítesek). Mivel tizesre vállaltam hűséget, az alá kötbérrel megyek, március után a megemelt előfizut lejjebb válthatom olyanra ami tízezer forint? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Nagyjából tudom mi a teendőm, de a szakértők/tapasztaltabbak véleményét nagyon megköszönöm!
Magentás vagyok, mivel a személyim nem magyar, ezért csak boltban vásárolhatok. Gondoltam édesanyámnak (természetesen az én nevemre a kedvezmények végett) kötök egy előfizetést, amit beleteszek egy régebbi tabletbe, csetelésnek jó lesz. Kértem mobi S + 4 gigát valami alap készülékkel. Ügyintéző pötyög, kinyomtatja, hogy ezzel együtt mennyi lesz az össz havidíj. Látom van ott egy új mobil L + korlatlan gigaerős net. Azt mondja az véletlen, csak átcsúszott a másik oldalra, csak informatív. Mondom ok, akkor mobil S + 4 giga. Mindez tegnap történt. Mivel mentem éjszakára dolgozni, nem foglalkoztam vele. Most átneztem az alkalmazásban és azt látom, hogy mobil L + giga net az előfizetés. Vandán átverekedtem magam, ügyintéző közölte, hogy ezt a boltban tudom visszamondani. Mondom tisztában vagyok vele, arra vagyok kíváncsi, hogy fizettetnek e velem kötbért, ugyan is 2 év hűség plusz készülék. Ő azt nem tudja. Sokra nem mentem vele.
Véleményetek szeretném kérni! Milyen mozgásterem maradt ilyen esetben?
Holnapi nyitásra foglaltam időpontot. Addigra szeretném összeszedni, hogy milyen ütőfegyvereket tudok használni, ha hisztiznének a boltban.
Bocsi, hogy hosszúra sikerült!
Előre is köszi!
-
atosan
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
Chat segített. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Próbálom a környékbeli telekom üzleteket felhívni, hogy van e készleten egy bizonyos telefon. Csak partner üzletekhez ad ki telefon számot. Hogyan lehet megtudni egy bizonyos bolt készletét?
Sajnos online egy ideje nem rendelhetek, mert külföldi a személyi igazolványom.
Segítséget előre is köszönöm! -
atosan
veterán
Sziasztok,
A Telekom alkalmazás mennyire gyorsan frissíti az adatokat (fogyasztás, sms, hívások)? -
atosan
veterán
válasz
Teodor52
üzenetére
Legutóbb kb tavaly olvastam róla. Leegyszerűsítve laikusként annyi maradt meg bennem, hogy ha google féle sms app van a telódon vagy Samsungod van és mindkét fél online, tehát vagy wifi vagy mobil adat, akkor nem sms-ként küldi az üzenetet, hanem mint a messenger és társai. Az elküldő nyilacskánál ki is írja, hogy sms ha úgy megy.
Na, megelőztek és pontosabban
. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Hívás/sms részletezést csak lezárt számlázási időszakhoz lehet kérni? Remélem jól írtam
-
atosan
veterán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Magas labda volt
-
atosan
veterán
Köszi!
Azzal a módszerrel nem jutottam odáig, mindig hibát ír ki, nem tudja az előfizetéseim betölteni. Megszokott főoldal, jobbra fent három csík, egyéb eszközök között nem dobja nekem.ANDROID??? Egyetértek, elég erőszakos. Régen tudtam csemegézni az oldalon belépve, kilépve kollégáknak/ismerősöknek segítettem választani/összekombinálni, hogy milyen lenne ha ilyen vagy olyan csomagot rendel. Most még nem igazodom ki.
-
atosan
veterán
Asszem nem találom a laptopokat.
Hát leteszteltem az új webshopot. Vannak korlátlan net előfizetések a Magentámban, de teljes árat számol. Mobil S+Gigaerős net 4800 valamennyi helyett több mint 9000. -
atosan
veterán
Üdv,
Tegnap boltban hosszabbítottam hűséget. Mivel a kiszemelt készülék nem volt készleten, majd a futár hozza. Díjcsomag módosításra vonatkozó dokumentumok azonnal megjelentek a doku tárban, viszont a készülékről még semmi. Rendben van ez így? -
atosan
veterán
Üdv,
Ahogy nézem a legtöbb telefon online elérhető csak. Mivel én online nem rendelhetek, boltban ennek ellenére megteszik nekem? -
atosan
veterán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Jaaa, nem a webes felületre gondoltam. Nem rendelhetek online külföldi okmány miatt. Úgy értettem, hogy tegnap intéztem boltban, ma reggel már nálam a laptop.
-
atosan
veterán
Üdv,
Előfizetés hosszabbításra vettem boltban egy laptopot, amit ugye futár hoz. Ilyenkor hol lehet nyomon követni? -
atosan
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Szia,
Feljebb válthatsz, meg aztán vissza is 30 naponta. Persze a hűségvállalt díjcsomag alá nem mehetsz.
Multisimre passzolok. -
atosan
veterán
Üdv,
Néhány hónapja olvastam, hogy gond nélkül enged hűség alatt díjcsomagot váltani a rendszer, még ha kisebb is a vállalt költség szintnél, így a következő számlával jön a kötbér. Így van még ez? Van egy 2019-es mobil S+2 giga még hűséggel. Szeretném egy új mobil S+korlátlan netre váltani. Szerintem magasabb a a vállalt költési szint (bár sehol nem látom se a régit, se az újat), tehát semmi gond nem lenne.
Gondoltam rákérdezek mielőtt leokézom. -
atosan
veterán
Köszi mindenkinek
-
atosan
veterán
Üdv,
Foglaltam időpontot boltba. Nem kellene valami visszajelzést kapnom? Semmi nem érkezett. -
atosan
veterán
Dec 7-től van az adventi naptár. Gondoltam megnézem, aszongya térj vissza december 7.-én. Hát már az van
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Még múlt hónap végén messengeren panaszkodtam a Telekomnak. Kivizsgálták, igazat adtak, minden ok.
Mivel ez nem online panasz beadásnak számít, ezért levélben küldték a végeredményt/jegyzőkönyvet. Na hát abban a levélben van olyan, hogy a folyószámla egyenlegem xy forint, ebből lejárt 0 forint.
Ez egy keretösszeg arra, hogy összesen mekkora értékben vásárolhatok kamatmentes részletre? -
atosan
veterán
Hát ez az új online fizetési rendszer nekem nem jön be. Pörgött vagy 5 percig mire kiírta, hogy fizetés folyamatban, várja fél órát. Másfél óra után hívtam a 1414-et, azt mondták két nap mire könyvelődik.
-
atosan
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nálam a mobil L+korlátlan 8888Ft Magentában.
-
atosan
veterán
válasz
Cranberries
üzenetére
Szia,
Már van. Tegnap a mobil M+15 giga előfizuhoz (Magentásként) még 9900 Ft készülék kedvezmény járt. Ma már csak 8800, viszont minden mobilhoz 16500 online kedvezmény jár. Ok, iPhonokat nem néztem, arra nem tudom. -
atosan
veterán
válasz
Winne
üzenetére
Hosszú évek óta Telekomos vagyok, idén januárig minden rendelést online végeztem. Azután valamikor változtatta meg a belső szabályzatukat a Telekom. Onnantól ha nincs magyar személyi akkor csak boltban vásárolhatok. Nyáron egy mobil előfizut hosszabítottam. Akkor az ügyintéző online felületen lépett be a saját felületükön, de kellett egy sms kód is. Valahogy összekombinálta, hogy meg legyen az online kedvezmény is. Most más ügyintéző volt, szerinte úgy nem lehet ahogy a kollégája csinálta. Valószínűleg száz százalékban nem tudja senki. Gondolom nem vagyunk sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest