Hirdetés
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
addikt
Sziasztok,
T-homos vagyok (internet és vezetékes telefon). Annyi volna a kérdésem, hogy így kapnák kedvezményt a t-mobilnál?
Az online felületre belépek, de nem találom hol tudnám megnézni, mert mikor a t-homeról átlépek a mobiltelefonokra (ügyfél azonosítóval vagyok belépve), azonnal kilép és mobil számmal lehetne belépni, de ugye azom nincs.
Segítségetek előre is köszi[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
[Erre], van ötlet, összekapcsolható a kettő? Elvilig egy cég.
Maine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Após pajtit felhívták, hogy lejárt a 2 éve, rendelt is egy Xperia E3-at, a hölgyike küldött mellé egy kipattinthatós kártyát, mert neki még a mini sim van, ebbe pedig a micro sim megy. Telefonon lehet aktiválni, hogy az új működjön, a régi megszűnjön, illetve mégsem lehet, mert IT gondokra hivatkoznak a Mix díjcsomagnál. be kéne ballagni valamelyik T pontba.
Kérdésem, hogy neten ezt nem lehet intézni? Nem találtam rá semmitMaine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Hűség lejárta után mennyi a hivatalos függetlenítés?
Ja, bocs, pár hozzászólással feljebb meg lett.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
A Telekomnál az mennyire megszokott, hogy egy meglévő ügyféltől előleget kérnek?
Neten szerettem volna új előfizura LG Q6-ot. Magenta1 csomagom van. Kb 8 éve van vezetékes net+vezetékes telefon náluk, másfél éve IpTV, januártól társkártyás mobil előfizetés is. Akkor a Honor 8-ra kértek 12ezer előleget, ezt megértem, hisz mobil részen még új voltam náluk. Ma az online felületen a Q6-ra kidobott 94 ezer forint előleget. Pilláztam mint rosszlány az oltár előtt. Maga a telefon kerül annyiba előfizetés nélkül A sztorihoz annyi hozzátartozik, hogy a személyim szlovák, minden más magyar ( lakcím kártya, adókártya stb) 10 éve ide nősültem, itt élek, itt dolgozom. Vettem tőlük részletre már tabit kettőt is, tv-t, laptopot. Nem kis összeget hagyok náluk havonta. Mit kéne még bizonyítanom?
Csak mint egy sztori írtam ide.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
-
atosan
addikt
Köszi, úgy csináltam. Majd még próbálkozom, majd csak előjön.
Ez olyasmi, mint amikor múlt héten néztem online rendelésnél egy Q6-ot, évek összes otthoni szolgáltatás náluk, január óta társkártyás mobil előfizu is. Ennek ellenére kért a rendszwr ugyanannyi előleget új előfizura, mint maga a mobil lista ára. Két nap múlva már csak 15 ezret, másnap már semmit. 😀Maine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
20-án vásároltam telefont előfizetéssel. Boltban azt mondták van 5000 ft kuponom, de náluk semmi érdekes nem volt, amire beválthatnám. Hol találom a kódot? Sem emailban sem a telefon számra nem érkezett.Maine coon
-
atosan
addikt
Erre van tippetek?
Maine coon
-
atosan
addikt
-
atosan
addikt
válasz sirszevenap #92111 üzenetére
Lehetséges. Annó a vodánál kártyásan volt egy teló 34 ezerért, gondoltam kipróbálom őket előfizuval mint új ügyfél, 36 ezret kértek volna előleget.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
-
atosan
addikt
-
atosan
addikt
-
atosan
addikt
válasz szabogabor10 #92584 üzenetére
Így van, ha karácsonyig nem csinálják meg, néhányan morcik lesznek.
Maine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Azt tudja valaki, hogy a mobil korlátlan net ára mennyi lesz az áfa csökkentés után?[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
válasz gyarmatinic #95327 üzenetére
Ezen dühöngök én is. Nem csak Samura volt, Huawei Mate 10 pro-ra is. Galaxy S8+ vagy a Mate 10 pro lett volna mobil s + korlátlan nettel 109 ezer, a sima S8 meg 90 ezer. Mondom majd február elején elkapom valamelyiket, erre nesze nekünk
Maine coon
-
atosan
addikt
válasz gyarmatinic #95356 üzenetére
Valószínűleg én is kivárok, jó lenne ha csinálná nak valami akciót mondjuk valentin napra, vagy március 15-re... Ja, biliben a kezem
Maine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Ha díjcsomagban feljebb lépnék, az pár órán/napon belül megvalósul, vagy számlazárásig marad a régi?Maine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Telenortól jönnék át számhordozással. Mennyire befolyásolja az egész procedúrát, hogy ott kisvállalkozói az előfizum? Itt lakossági lenne otthoni előfizetések mellé. Van valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
-
atosan
addikt
Szép csendben megjelent a Sony Xperia XA2. Nem tetszenek a Sonyk, de ez egész jól néz ki.
Maine coon
-
atosan
addikt
válasz szabogabor10 #96298 üzenetére
Akkor most hogy is van? Gondolom a korlátlan net opcióra nem vonatkozik, mivel az korlátlan. Ebben a hónapban jönnék át.
Maine coon
-
atosan
addikt
Köszi mindenkinek!
Maine coon
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen